Joana Carmen Zehner

Go down

Joana Carmen Zehner Empty Joana Carmen Zehner

Témanyitás by Gabrielle Zielinska Hétf. 08 Aug. 2011, 16:47

Név: Joana Carmen Zehner
Egyéb név: Lux vagy Carmen
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: ember-, mutáns-barát, kalandvágyó, felfedező típus, magánéleti témákban viszont rendkívül zárkózott
Személyazonosság: hétköznap nyílt, akciók esetén titkos
Születési helye és idő: 1993, USA
Kor: 29
Család: egy idősebb fiútestvér: Hugh Zehner
Foglalkozás: légi kísérő és reklám arc a Zehner Légitársaságnál
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vöröses barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: egy nap alakú óra tetoválás a bal vállán, 5 perc híján éjfélt jelez
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/betegségek: nincs

Életrajza:

Anyakönyvi kivonat: Isabell Zehner, anya, Bob Zehner, apa. Római katolikus család, megkeresztelt kislány. Néhány más születési adat, ezek lényegtelenek.

Összefoglalás a híradásokból: A Zehner Légitársaság, az egyik legnevesebb azok közül, akik milliomos üzletembereket, hírességeket szállítanak kisgépeken különböző helyekre, egyéni megrendelés szerint. A cég már 20 éve fenn áll, magát a vállalatot egy házaspár, Isabell és Bob Zehner alapította közös vagyonból. Két gyermekük, Hugh és Joana Carmen a trónörökösök. 1998, egy szörnyű baleset áldozatává válik a Zehner házaspár. Egy kisrepülővel lezuhannak az óceánba, New York partjainál, néhány perccel a felszállás után. Utas nem volt, csak ők ketten, holttestek nincsenek, a fekete doboz sem lett meg. Hugh ekkor 8, Carmen 5 éves. A gyerekek sokkot kapnak, nem szólnak egy szót sem heteken át, csak egymás kezét szorongatják és a dada szoknyája mögé bújnak, ha a vérszívó riporterek megrohamozzák őket a temetésen és nyilvános megjelenéseken. A cég a részvényesek kezébe kerül, akik fenntartják a vállalatot, de a konkurencia se tétlen.
Megjegyzés: Megkörnyékezik az embereket, egyiket a másik után és lefizetik őket, hogy herdálják el a vagyont és ennek az emberek eleget is tesznek. Hamis adatokkal szúrják ki a kívülállók szemét, megvesztegetés, megvesztegetés hátán.

Eközben: A gyerekek nevelőkhöz kerülnek, akik igyekvők, de nem pótolhatják az igaziakat. A testvérpár zárkózott, ha magánéletről van szó, senkit nem engednek közel és a kis titkaikat csak egymással osztják meg. Gyakran mennek el együtt olyan túrákra, amit maguknak szerveznek, érdeklődnek a repülés után és kalandor, felfedező jellem bontakozik ki belőlük tinédzser korra, de továbbra is zárkózottak a magánélettel kapcsolatos kérdésekkel. Carmen a nyelvek tanulásában, sportban jeleskedik, a bátyja pedig a számokban és tudatosan fordul az üzleti élet felé, hogy egy nap átvegye a céget, de a vállalat már megindult a lejtőn.
Erről az apróságról mit sem tudva, gondtalanul élve kis világukat minden hétvégén elindultak egy kiszemelt helyre túrázni. Egyik ilyen hétvégén viharvadászatra indultak, miután a média beharsonázta, hogy tornádó fog végigseperni két államon. Eszükben sincs bemenni az epicentrumban, csak a széléről néznék végig, csinálnak pár fotót és lelépnek. De az időjárás kiszámíthatatlan. A vihar megfordult, és egyenesen feléjük ment. Hamar összepakoltak, kocsiba pattantak és teljes gázzal száguldani kezdtek előle, de még a legjobb autó se lett volna elég gyors. Úgy kapta fel a járgányt a szél, mint egy üres üdítős üveget. Nagyjából 500 méterrel odébb a szántó közepén értek földet, az autó toltál káros lett, de ők épségben szálltak ki. El se akarták hinni, hogy ennyivel megúszták. Azonnal beszállították őket a kórházba, a konkurencia meg szívhatta a fogát, mert nem haltak meg. Néhány nap megfigyelés, a nevelőktől egy alapos fejmosás és vigyorogva mehettek haza, és írhatták a naplójukba, hogy jó buli volt. Carmen hetekre rá vette magán észre elsőnek, hogy „sugárzó” egyéniségre tett szert. Izgatottan újságolta testvérének és megmutatta, aki a produkció után ordítva kapott a szemeihez. Carmennek nem ártott a fény, nem is sejtette, hogy ilyen erős hatása van, ő csak úgy érezte, mint akinek egy pillanatra felkapcsolták a villanyt. Új szórakozásra tettek szert és megtartották maguknak ezt a titkot is. A kirándulások mostantól azzal teltek el, hogy barlangokban, erdőkben gyakoroltak, Hugh pedig egy hegesztő szemüveggel védekezett a „támadások” ellen.
Ahogy teltek az évek, mire elérték a nagykorúságot csak egy nevet és egy romokban lévő céget örökölnek, meg rengetek ellenséget, akik szívesen látnák a Zehner családot a porban. Azonban nem olyan fából faragták őket sem. Vért izzadva sikerült feléleszteniük a társaságot, kigolyózták a részvényeseket, annak ellenére, hogy ezzel csak még több ellenséget szereztek és így csak magukra számíthattak, nem voltak ott a társaság tagjainak pénze. Habár az már rég nem volt ott… Újra eladták a részvényeket, megbízható embereknek, és a leélt gépparkot így sikerült kicserélniük, a hírnév újra fellendülőben van. Ezt viszont állítólag ők se mindig tisztességes módon érték el, de nincs bizonyíték csak szóbeszéd, ami leginkább a rosszmájú ellenség szájából hangzik, akik nem hiszik, hogy két taknyos ilyen sikeres lehet. Carmen az üzleti dolgokat átadta testvérének, ő amolyan csendes társ szerepét tölti be, és inkább a cég reklámarca lett. Fő utaskísérőként szórakoztatja az azt igénylőknek, és számos prospektusban szerepel és a cég honlapján is fent díszeleg az arcképe.

Képességei:
Képes erős fénykibocsájtásra a testéből, ami az elvakítástól az időszakos, részleges vakulásig is vezethet. Ekkor sejtjei teljes egészében fehér fényt sugároznak, majd robbanásszerűen, mint egy vaku, felvillan és utána kialszik. Ez a folyamat pár másodperc alatt megy végbe. A képességét szabályozhatja, hogy milyen erősen akar felvillanni, ha valakit csak elvakítani akar, vagy komolyabb sérülést szeretne okozni. Kis villanásokat (pl. elvakítás fél percre) egy nap több, akár húsz-harminc alkalommal is tud csinálni, de igazán nagyokat, ami sérülést okoz, napjában legfeljebb kétszer, mert ez kifárasztja. A sima, hétköznapi ruha nem gátolja meg az erejét, egyszerűen átviláglik rajta és a hagyományos, bolti napszemüveg sem védi az embert. Carmen szemének azonban nem árt a saját fénye, bármekkora villanást elvisel.

Szakértelmei: légi kísérőnek megfelelő szakértelem, kisrepülőre és helikopterre alkalmas jogosítvány, francia, német, spanyol, arab, olasz és orosz nyelvtudás társalgási szinten (angol az anyanyelve), kyokushin karate, kisebb lőfegyverek ismerete

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: 3 krediten vásárolt, önálló, független NJK. Akciókban személye titkos, mindenki csak Luxként ismerheti meg.
Gabrielle Zielinska
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Joana Carmen Zehner Empty Re: Joana Carmen Zehner

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 08 Aug. 2011, 16:49

Ismét elfogadva. (hozzá bővítést sem kell írnod.)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Joana Carmen Zehner Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.