Sweety Love

Go down

Sweety Love Empty Sweety Love

Témanyitás by Sweety Love on Hétf. 08 Aug. 2011, 21:50

Sweety Love He-broke-with-ME

Adatok:
Név: Sweety Love
Egyéb név: Vágy
Faj:mutáns
Nem:
Jellem: ember-barát
Személyazonosság: nyílt, bejegyzett képessége a "szerelem" ( részben ismert )
Születési helye és idő: 1994. aug. 22.
Kor: 28
Család:valahol messze,szülei: Connorék
Foglalkozás: óvónéni What a Face
Testmagassága: 170
Testsúlya: 62
Szeme színe: kék
Haja színe: ezüst szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: kitűnő állapotban van
[/center]


Életrajza:
Sötét, ködös éjjel volt. Az égen egy villám cikázott át, megvilágítva a súlyos üst fölé görnyedő vénasszonyt.
Az öreg lassan kántált, s folyamatosan szórta bele a különböző összetevőket a fortyogó trutymóba.
Végül vérfagyasztóan felröhögött.
-Na ne röhögtessen.-új, üde hang szólalt meg, ahogy egy bájos, szőke nő bukkant fel.
- Ebből sohasem lesz sikerfilm. Most komolyan, ki kíváncsi az ilyen régi boszorkányokra? Kedves uram, megmondom én Önnek: SENKI! Nyugodjon meg. Nem kell a biztonságiakat hívnia. Nem a konkurenciától vagyok. Van egy történetem a maga számára.. mert maga a legjobb.- mosolyodik el.
-Jöjjön. Egy kényelmesebb helyen elmesélek mindent.

-Nos.. hol is kezdjem? Á.. megvan… Maga szereti a meséket.. igaz? Akkor hát.. Hol volt, hol nem volt…. Élt egyszer egy kis arizónai városban egy férfi, és a felesége. Jack és Molly Connor. Egyszerű középszerű család, kik keményen dolgoztak , hogy meglegyen a maguk kis középszerű élete… Nem is sejtették, hogy a hamarosan megszülető lányukra ennél több vár…
Hát igen.. néha akadnak, akiket kegyeibe fogad a sors.- nevet fel a fiatal nő.
Tudja életem első szakaszában nem történt túl sok érdekes velem… de amikor végre suliba kerültem…
Tudja valamennyi iskolában megvannak az általános kasztok.. sokan hónapokig kuncsorognak, míg bekerülhetnek egy elit klubba.. Nekem ez könnyen ment.. a cicababák közt hamar társakra leltem.. nem mintha egyébként az üresfejűséget követendő példának tartanám.- újabb lenyűgöző mosoly.
-Boldog, színes évek következtek, s egészen szoros barátság alakult ki köztünk. De mint minden nagy filmben lenni szokás, a sors mást rendelt. Egy új fiú érkezett a suliba. Egy fiú, aki után valamennyi lány epekedni kezdett…
Én is..
Tudja a fiatal szívek egyszerűen gondolkoznak, s a Barbie lányok még inkább. Számunkra presztízskérdés volt, hogy a legmenőbb fickót akasszuk le, így én is beszálltam a versengésbe…
Az egyik napsütötte délelőtt történt, hogy belé botlottam. Aznap nem kísért a rózsaszín lányok csapata.. Mondanám, hogy csak ketten voltunk, ő meg én, de a valóság ennél drámaibb.
Voltaképpen a forgalmas folyosón ütköztünk egymásba, s nem tudtuk levenni a tekintetünket a másikról…
Éreztem, ez a pillanat, mikor megszerezhetem magamnak.. mikor rávehetem, hogy ő legyen az új pasim.. hogy ő kísérjen a bulikba. Akartam.. Igazán akartam, hogy szeressen, hogy csak rám gondoljon. Más nem is járt a fejemben.- a történet mesélése megakad, ahogyan Sweety egy pohár vizet kér.
-Lefogadom azt hiszi, hogy sikerült rávennem, hogy a lovagom legyen… Igaza van.. de csupán egy részét látja a dolognak.
Ekkor nyilvánult meg először az erőm, a maga nyers, kiforratlan módján.
A fiú zombiként ejtette el a táskáját, s egyszerre több könyv is koppant körülöttünk.
A folyosón grasszáló összes, nem túlzok, összes fiú engem vizslatott, mi több, lassan felém indultak.
Be kell valljam ijesztő volt.. sőt.. több mint ijesztő. Ilyen bizarr élményem nem volt azelőtt, s tehetetlen menekülésbe fogtam.
Tudja, utána sokat gondolkoztam a dolgon, s rájöttem, csupán akarnom kell, s könnyen magamba bolondíthatok egy férfit… A rózsaszín lányok barátságát persze elvesztettem, miután az összes, egymás után felbukkanó menő srác nekem csapta a szelet.. bár nem bántott a dolog. Tudtam, mily felszínesek.
Mondhatjuk hát, hogy iskolai éveim színesek, s vidámak voltak, ráadásként önbizalmat adott a tudat, hogy senki sem képes ellenállni nekem...
Mire elértem a nagykorúságot, már megtanultam használni ezt az erőt.. újabb s újabb árnyalatait ismertem meg… és ez arra ösztönzött, hogy elhagyjam szűkös szülővárosom és nyüzsgőbb helyet keressek magamnak. Ráadásul nevet is változtattam.. Sweety Connor.. borzalmasan hangzik.
Hamarosan megtaláltam azokat a dolgokat, melyekben erőmet kamatoztathattam. -ismét elvigyorodik.
-Tudja, sokan vannak, akik szerelemre vágynak.. így könnyedén szereztem tőkét ahhoz, hogy megnyissam az én kis boltomat. Ne értsen félre.. nem a testemet, csupán szerelmet árultam.
És a szerelmet vitték, mint a cukrot. Egyszerű emberek, akik biztosra akartak menni az első randin, párok, akik boldog, mámoros éjszakában reménykedtek, pornószínészek… tudja milyen keresettek lettek azok a filmek, melyben nem gépiesen döngölik egymást, hanem valódi, egyetlen éjjelen át tartó szerelemmel kényeztetik a másikat? És ott van a parfümipar.-csillannak fel a szemei
- És persze a politikusok.. ők is vágynak szeretetre… egy-egy nyilvános felszólalásuk alatt nagy hasznát vették az én kis csodaszeremnek… a tévénézők persze nem szeretik meg őket.. de akik elmennek, hogy lássák, vagy megdobálják őket…. Nos a hatás minden esetben lenyűgöző…
Egyetlen kellemetlenséget az jelentette, hogy e képességem be kellett jegyeztetnem.. márpedig a mutánsokat sok helyen érik minden alapot nélkülöző előítéletek.
De megvannak a dolognak az előnyei is… a kormány számára fontos lettem.. így szabadon garázdálkodhatok, már ha szabad így kifejeznem magam…Ha kedvem tartja, befolyásos üzletembert vagy színészt csábítok el… s a kormány mindezt lenyeli.. nem ártok sokat, és hasznomat veszik.
A húrt persze nem akarom túlfeszíteni.. De most bocsásson meg.. mennem kell. Tudja sok a dolgom.. de ha a történet felkeltette a kíváncsiságát.. vagy esetleg érdekli, melyik színész is fordult már meg az ágyamban.. hívjon.- nyújt át egy névjegykártyát, majd szó nélkül távozik, épp olyan gyorsan, mint ahogy jött.

Sweety elégedett volt. Láthatóan lenyűgözte a filmest, aki biztosan hívni fogja.. egy ilyen sztori kihagyhatatlan….
Az egyik árusnál vett egy fagyit.
Természetesen nem árult el mindent.. nem beszélt a másik, rejtélyesebb képességéről sem, melyet sikerült eltitkolnia… Nemsokkal a szerelem képesség után jelent meg..pontosabban az első szerelmes éjjelen…
Josh, a szemrevaló texasi szőke bizony érdekes ábrázattal távozott, miután merő véletlenségből, a repülés pillanatában négerré változtatta…


Valahogy így kezdődtek nagy kalandjaim.
Így kezdődött boldog-boldogtalan korszakokban bővelkedő életem, mely lassan megmutatta erőmet, és megmutatta hogy egyetlen emberen mennyi minden múlhat.Kiegészítés:
Az elmúlt fél év rémálmokkal kezdődött. Rémálmokkal egy olyan életről, amit soha nem éltem meg. Torz képeik, egy lehetséges új életút megélése közben pedig, valahol útközben elveszítettem a fájdalmat, ami férjem halála miatt uralt engem.
Nem mondom, hogy nem hiányzik.
Soha nem fogom elfelejteni, s valószínűleg míg csak le nem peregnek életem napjai, magamat fogom okolni Walter halála miatt...
A rémálmok azonban keményebbé tettek. Túlélőbbé.
Már nincs helye az önvádnak, s a puha takarók közé menekülésnek.
Rémálmaim ráébresztettek, milyen gyenge vagyok, s hogy képességeim, ha támadás ér minket, kevesek lesznek ahhoz, hogy megóvjam a lányom.
És megmutatták azt is, hogy életem rosszabb is lehetett volna...
Rádöbbentem hogy nem sirathatom örökké a múltat, és hálásnak kell lennem az együtt töltött időkért. Egy másik életben talán soha nem jött volna el értem a szerelem, s talán soha nem szültem volna gyermeket.
Gloria pedig minden fájdalmat megért.
De most csak én vagyok neki.
Tölthetem napjaimat az X-ek közt, próbálgathatom újdonsült zsenialitásom a sütés-főzés terén, de nem játszadozhatok kettőnk biztonságával. Hatásossá, ütőképessé kell fejlesztenem magam.
Ez volt az oka, hogy, miként álmaimban megfogadtam, úgy ébren töltött időmben lőni tanulok.
Egy ideje már egy fegyvert is köszöntök családtagként. Azt, amit még Walter adott.
A rendőrhumorom mindig is megvolt hozzá, noha sokáig a komód aljában rejtegettem.
Ami pedig a tényleges lövést illeti, már egész jó vagyok.
Az ismerősök pedig talán zseniálisnak mondanák.. A koncentrációm, és a célzás képessége szerelmi adottságaimból adódóan már régóta fejlődtek.. csak a szerkezetet kellett megtanulni hozzá. Mármint ha lazán akarom magyarázni.
Az új tanulnivaló mellett persze óvónői szerepem sem veszett el, mi több, kibővült az iskola fiataljaira való ügyeléssel. Figyelek rájuk, főzök rájuk, néha ha kell beugró óraadást is vállalok, és alkalmanként elkísérem őket, hogy vigyázhassak rájuk. Épp ezért a bolt, kezdeti terveim ellenére mégsem nyílt meg újra. Épp elég a tennivalók a fiatalok közt, és biztonságosabb is nem felhívni magamra ismét a figyelmet. Képességeim azonban nem merültek feledésbe, ha kell segítem az ifjak harci gyakorlását, főként másodlagos képességemmel, vagy ugyanezzel segítek elkerülni, hogy az apróbb balesetekből komoly baj legyen. E képességnek hála, ha gond van, probléma nélkül eljuthatunk az orvosiig, míg nálam ügyesebbek meg nem kezdik a szakszerű ápolást. Édes mellékhatásként pedig alakváltoztató képességem azáltal, hogy komolyabban foglalkozni kezdtem vele, láthatóan fejlődésnek indult.
A rémálmok furcsa paradoxonként nyugalmat, szabadságot, boldogságot és népes családot hoztak, így bárki küldte is, hálás vagyok értük.


Képességei:
-szerelem:
Testében olyan anyag termelődik, mely kis koncentrációban szeretetet, nagyobb koncentrációban valódi, mély, romantikus, elvakult szerelmet, nagy töménységben pedig mindent legyőző szexuális vágyat képes kelteni.
Ez az anyag alapvetően folyadék állagú, testfelszínére kerülve azonban gyorsan elpárologva légnemű anyagként is hatásos. Fontos, hogy maga az anyag nem a vérébe kerül, hanem vagy a testfelszínre, vagy egy azzal kapcsolatos üregbe, például a szájba.
Az idők folyamán megtanulta használni ezt a képességet, képes a koncentrációt befolyásolni, ahogyan azt is, hová választódjon ki az adott anyag.
Az anyag amint kapcsolatba kerül a kiszemelt áldozattal, hatni kezd, hatásának ideje változó, általában nem több 24 óránál.
A képességhez tartozik, hogy Sweety ezt a hatóidőt a tartományon belül változtatni képes.

-alakváltoztatás:
kevéssé kiforrott, másodlagos képesség.
Lényege, hogy önmagát, vagy egy másik embert, ha az beleegyezik, átváltoztatni képes.
Jelen pillanatban csupán másik emberré képes alakulni vagy alakítani, de már a fő vonásokat, jellegzetességeket, pl sebeket, is képes elfedni.
Az időtartam, ha nem végez nagy átalakításokat, az ő esetében maximálisan 24 óra, míg egy másik személynél, 12-nél nem több, nagyobb átalakítások esetében az időtartam az eredeti töredéke, az ő esetében négy, mások esetében két óra, de sokszor még függ a koncentrációtól ( például sebek esetén).

Képzettségek:
- lőfegyver ismeret: Waltertől kapott pisztoly
- szociális ismeret: jól bánik az emberekkel, ismeri a gyakorlati pszichológiai fogásokat,
- egyéb ismeret: jelentős eladói tapasztalatokkal bír, és ismeri a természetes afrodiziákumokat, jól ismeri az általános emberi testi folyamatokat


Adatlap:
Név: Sweety Love
Lakás/Létesítmény: felújított lakás és használaton kívüli bolt az East Sideon
NJK: Gloria Kovacs
Foglalkozás: óvónéni, szakács, beugró óraadó, szabadságos üzletasszony
Munkahely: X-men kúria
Pénz: nagy megtakarítás az üzletasszonyi időkből, és Walter elérhető öröksége.
Bevétel/hét: 400$
Eszközök:
-mobiltelefon

Felszerelés/fegyverek:
-golyóálló mellény-eredet: Walter
-pisztoly-eredet: Walter
-kötelező latex ruci bevetésekre Twisted Evil

Mutáns szint:
Vállalat: -
Szövetség: X-men
Törzshely, ahol megtalálható: X-men Kúria,
Ismertebb szövetséges: X-men
Ismertebb ellenség: AIM

Felhasznált kreditek:
-képesség javítás: 5 kredit

Fennmaradó kreditek: 10 kredit
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sweety Love Empty Re: Sweety Love

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 22:06

Elfogadva, mehetsz játszani Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sweety Love Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14868
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sweety Love Empty Re: Sweety Love

Témanyitás by Sweety Love on Kedd 31 Júl. 2012, 17:37

Kicsit túlhaladott a dolog, de:
Szintlépés Very Happy

9. szint, +2 kredit
---------------------------------
Eddig felhasznált kreditek:
-képesség javítás: 5 kredit

Fennmaradó kreditek: 12 kredit

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sweety Love Empty Re: Sweety Love

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:13

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Sweety Love Empty Re: Sweety Love

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.