Aisha Ayo

Go down

Aisha Ayo Empty Aisha Ayo

Témanyitás by Lance Harris Csüt. 20 Okt. 2011, 20:53

Születési név: Aisha Ayo
Becenév/ álnév: nincs még
Faj: mutáns
Nem: nő.
Kor: 16
Család: Anyja, jelenleg nem tudja hol van
Foglalkozás: tanuló
Testmagasság: 177 cm
Testsúly: 54 kg
Hajszín: fekete
Szemszín: sötétbarna
Bőrszín: nagyon erősen barna, mint Afrika belső részein lévő őslakosoknak
Kinézet: Fekete haját fonatokban hordja, amúgy elég magas, vékony testalkatú lány

Előtörténet:

Anyámmal két éves koromban költöztünk ide Amerikába ahol az álmok valóra válnak. Otthon az egész törzsünk meghalt a szárazság miatt, aki meg még élt, az elindult szerencsét próbálni, ahogy mi is tettük. Én már nem emlékszem semmire abból az időből, ide jártam iskolába, itt szocializálódtam, de anyám lélekben még mindig egy nem létező törzs sámánja. Gyermekkorom meséiben gyakran említi, hogy milyen volt régen, de nekem ezek semmit sem mondtak egészen a múlt hónapig. Én McDonald’son és Burger Kingen nőttem fel. Nekem Barbie-m volt és nem játszottam kölyök oroszlánokkal. Én Hannah Montánát* hallgattam és fogalmam sincs nagyon a törzsi zenéről. Egyszóval amerikai vagyok, a szó minden jó és rossz értelmével együtt. Ebből voltak kisebb nagyobb zűrök anyámmal, aki nem értette miért kell vékonynak maradnom, miért festem az arcom, és miért nem hordom az ő ékszereit. Ő a törzsének a meséiben élt, ahol ő sámán volt, és képes volt hihetetlen távolságokat megtenni (na persze...), és egész generációnk is hasonló „varázserővel” bírt. Azt hittem hazudik, azt hittem nem normális. Akkor még nem tudtam mi vagyok, és neki sem hittem el, hogy szerinte én is „sámán” leszek.
Egy hónappal ezelőtt azonban beteg lettem, és iszonyú láz gyötört. Anyám mosolyogva mászkált a lakásban fel, s alá, közben pedig anyanyelvén motyogott valamit, és nem volt hajlandó orvost hívni. Borzasztóan kiakadtam, és nem értettem miért nem hajlandó csinálni semmit, mire csak annyit mondott: „Majd meglátod”. Nah kösz, mondom én, de nem sokáig tudtam bárhogy is reagálni, ugyanis lázam egyre csak nőtt, míg végül olyan magas lett, hogy a hőmérő szerint már halott voltam, és lassan már kezdtem is annak érezni magam. Ez volt az a pillanat, amikor anyám felnyalábolt és taxit hívott. Végre azt hittem, hogy orvoshoz visz, de nem. A taxit kivitette egy elhagyott ipartelepre, és el is küldte amint megérkeztünk. Lerakott egy raklapra, majd szépen arrébb állt, és várt. Nagyon rosszul voltam, és kezdtem mindenféle hülyeséget gondolni, hogy most rituálisan feláldoz, vagy nem tudom, amikor is megtörtént.
Őszintén? Mint egy tüsszentés, csak sokáig tartott, meleg volt és hosszú. Ha jól emlékszem körülbelül 3-4 percig is eltartott, de lehet, hogy tovább, és utána vége lett. Anyám is meglepődött, de utána már oda jött hozzám és beszélni kezdett. Ahogy kivettem a szavaiból rettentő hadarása mellett, ő tudta, hogy történni fog valami, de nem sejtette, hogy ilyen lesz, és már intézkedett is. Állítólag vele is megtörtént, meg minden eddigi sámánnal, és ez teljesen természetes. Ezek után közölte velem, hogy most ő utána nézett mindennek, és pontosan tudja mit kell csinálni. Kezembe nyomott ötszáz dollárt, egy címet, és egy táskányi ruhámat. Rejtélyesen közölte velem, hogy ő most eltűnik egy időre, de menjek csak el a címre, majd keresni fog. Most már elég nagy vagyok, mondta, majd eltűnt. Csak úgy, mintha ott sem lett volna.
Egyetlen dolgot tehettem, elindultam a megadott címre. Nem tudom mi lehet ott, mit takarhat ez a név: „Xavier magániskola”, de az egyetlen nyom ahova indulhatok...

*egy mára már eltűnt kis csitri, aki borzasztóan rossz zenét csinált, de mit tehetek, nyolc éves voltam.


Képesség: Aisha testében folyamatosan energia termelődik, s ennek sebessége függ a lelki állapotától. Például egy stresszes munkával töltött nap kétszer annyi energiát eredményez, mint egy pihentető, kikapcsoló, TV nézős nap. Ezt az energiát Aisha képes kiengedni a testéből, ami hő és fényhatással jár (lángok). Ha nem ereszti ki megfelelő időközönként ez az energia elkezdi emészteni a karakter testét, míg egy idő után félelmetes erővel, kontrolálhatatlanul előtör.
(százalékosan leírom, az elképzelést könnyítendő)
-- Nyugodt Stresszes Nagyon Stresszes
1. nap 25% 50% 100%
2. nap 50% 100% 200%*
3. nap 75% 150%* 300%*
4. nap 100% 200%* 400%*

*Később a karakter képes lesz több energia biztonságos tárolására

Nagyon stresszesnek számít az ember különösen igénybe vevő dolgok, mint például vizsgaszituációk, bankrablások, etc. ami már olyan szinten terheli le az elmét, hogy nem minősül simán csak stressznek.
Ezenkívül előfordulhat még kritikus állapot, ami halál közeli élményeknél, közeli ismerős elvesztésénél, düh illetve egyéb érzelmi rohamoknál számít. Ilyenkor Aisha teste szinte azonnal telítődhet, spontán kitörés indukálódhat.

Az hogy nem tör ki azonnal, nem jelenti azt, hogy nem ártalmas a testének. Körülbelül 50%-os telítettséget képes elviselni a szervezete, ezután 75% már gyengébb láz jelenik meg, ami egészen az energiák levezetéséig, vagy a kitörésig erősödik.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aisha Ayo Empty Re: Aisha Ayo

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 20 Okt. 2011, 21:18

Érdekes képesség, előtörténet elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Aisha Ayo Empty Re: Aisha Ayo

Témanyitás by Lance Harris Pént. 21 Okt. 2011, 20:31

Kinézet:Aisha Ayo African_girl

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aisha Ayo Empty Re: Aisha Ayo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.