Dingma világa

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

Dingma világa

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 21 Okt. 2013, 16:15

A játék helyszíne Amsterdam, ahol évszázadokkal ez előtt az alakváltók egy nagyobb  klánja lelt otthonra. Az emberiség elől rejtőzködve élnek, nem zavarnak sok vizet.
2013 másciusában megtörni látszik a béke, amikor egy amerikai titkos testvériség, a Rend ver tábort a helyi kórház két földfelszínalatti szintjén, és sorra gyűjtik a kóborló alakváltókat, akiken aztán halálukig kísérleteznek. Céljuk a faj alapos tanulmányozása, majd végleges kiirtásuk, miközben olyan kérdésekre keresnek választ, hogy miként gyógyítható a rák, vagy az AIDS.
Míg a helyi alakváltó klán felismeri a problémát, és a rejtélyes eltűnések után kezd szimatolni, addig a Hollandiát is magába foglaló Finn Birodalom egy ugyancsak kiválóan képzett klánt készül Amszterdamba küldeni, hogy felszámolják a várost már két évszázada uraló Wouter hordát.

Ketyeg az óra, ami Amszterdam nyugalomban telt perceit számlálja vissza.
Most kell hát eldöntened, hogy melyik oldalon állsz!

***
A játék célja: Szeretnénk létrehozni egy olyan következetes, mindent behálózó és átfogó cselekményszálat (a karakterek saját történetével párhuzamosan), amiben egyik játék összefügg a másikkal, ahol minden érdeklődőt bevonunk az eseményekbe és amihez bárki hozzátehet  a nélkül, hogy az admin leharapná a fejét, vagy szándékosan kigolyózná a történetből.
A közösség próbál elhatárolódni a klikkek kialakulásától, inkább kérdezünk a helyett, hogy a háta mögött szmötyit kavarjunk a másikra, és mi még hiszünk abban, hogy az érdekes játékoknak nem lehet mércéje a legépelt szavak száma. Örömmel fogadjuk az újakat, és legjobb tudásunk szerint segítjük őket. Itt még senki nem kapta azt a választ a kérdéseire, hogy "olvasd el a leírásokat".
Ám erre magad is rá fogsz jönni, ha csatlakozol =)

dingmasworld.forumotion.com

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2745
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.