Alex Fisher

Go down

Alex Fisher Empty Alex Fisher

Témanyitás by Alex Fisher on Kedd 24 Jún. 2014, 14:27

Név: Alex Fisher
Egyéb név:
Faj: ember, zseni
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és ideje: 2004. Szeptember 4, New Hampshire
Kor: 21 éves
Különleges ismertetőjel: Rózsaszín haj, orrpiercing, testén több helyen tetoválások
Repülési sebesség: 500km/h
Egészségi állapot/ betegségek: -
Család: Apa: Tomas Fisher, Anya: Julia Fisher
Foglalkozás: Raten Chromixen testőre
Testmagassága: ~176(cm)
Testsúlya: ~68(kg)
Szeme színe: Kék
Haja színe: Rózsaszín
Bőre színe: Fehér (kaukázusi)

Életrajz:
Alex egy kisvárosba született, teljesen átlagos család első gyermekeként. Gyerekkora úgy telt, mint bármely átlagos gyermeké, főként játszott, mesét nézett, és aludt. Azonban ahogy cserepedett, egyre inkább vonzották a számítógépes játékok, a technológiák, és az autók, ami valamelyest szokatlan egy lánytól. Miközben cseperedett, ez egyre inkább erősödött nála, iskolában is mindig a reál tárgyak vonzották, és ekkoriban kezdett el olvasgatni is. Leginkább haditechnikai könyvekkel, fegyverleírásokkal ismerkedett, de nem volt idegen tőle a különféle barkácsolás, és szerelési útmutatók leírása se. Leginkább fiúkkal barátkozott, mert velük jobban megtalálta a közös hangot, mint a többi lánnyal. Ebből a későbbi éveiben problémái lettek. Tizenöt, tizenhat évesen a legtöbb srác már többet akart a lánytól, mint egyszerű barátság, és bár eddig is voltak ilyenforma próbálkozások, ebben az időszakban ezek megszaporodtak. Alex hiába öltözködött fiúsan, nem tudta rejtegetni nőies bájait, és ezeken sorra megakadtak a szemek. Érettebb srácokkal kezdett hát ismerkedni, akik nem próbáltak minden percben rámászni, bár azért tőlük is jöttek a finom célzások. Így ismerte meg Joshuát, a szintén fegyverőrült srácot. A fiú nem akarta mindenáron letámadni a lányt, sokkal inkább barátkozni kezdett vele, mutatott neki érdekes könyveket, és hosszú órákat beszéltek át különféle haditechnikákról. Nem foglalkoztak sem a mutáns regisztrációval, se semmivel, ehelyett úgy tűnt, hogy Alex első nagy szerelmét éli, miközben kapcsolatuk egyre inkább elmélyült. Azonban nem lehettek boldogok együtt, hisz beköszöntött a harmadik világháború. Alex még csak 17 éves volt, ő nem csatlakozhatott a harcba, viszont Joshua belépett a hadsereg kötelékébe. Ekkor látta utoljára a férfit.
Távozása hatalmas űrt hagyott a lány szívében, napokig zokogott, majd hetekig gyászolt. Bár felvették a mérnöki főiskolára, ahol hihetetlen eredményeket ért el, mégis egyre inkább vonzotta a katonai pályafutás. 18 évesen be is vonult, bár eddigre véget ért a világháború, és ismét egyesült az USA. A kiképzés kemény volt, de Alex még keményebb, és gond nélkül vette az akadályokat. A SEAL-be ekkorra már felvettek nőket is, ami jól jött – Alex kiemelkedő teljesítményének hála be is jutott, ráadásul nem is akárhova. A Szivárvány tagja lett, a 6. osztag tagja, akiket rendszerint csak színnel jelölnek. Ő az Aranyhoz tartozott. Mire Dormammu megjelent, már kiképzett katonaként került a frontra. A háború kemény volt, és véres. Egyszerű emberként, a szuperhősöket elnézve rájött, hogy mennyire tehetetlen. Bár végigharcolta az egy évet, utána visszavonult, és rájött, hogy képességeivel ő is építhetne magának egy páncélt, csupán egy bökkenő volt – az anyagi forrás. Nem azért akart szuperhős lenni, hogy megmentsen mindenkit, egyszerűen több akart lenni egy átlagos embernél. Ez jól jött Raten Chromixen számára, aki testőrt keresett. Felfogadta a lányt, és minden anyagi juttatást megadott neki. Alig pár hónap alatt el is készítette első páncélját, és mikor a férfi visszatért Sherillből, már teljes felszerelésben fogadta.

Páncél: Joshua
Program -2  (Egy már beszédszoftverrel ellátott program, aki válaszol a feltett kérdésre, de csak címszavakban.)
Súly -2 (Több energia használatával, és erősebb fém karokkal, mik a viselővel együtt mozognak, már képes a 100kg könnyítésére. A mechanikus karok itt már acélból készülnek.)
Anyag -3 (Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani tudja a viselőt, de megállítani nem. Egy-két rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki élve a használó.)
Ellenállás -3 (Speciális bevonat, amely nem csak a hő, de a fagyhatásoknak is ellenáll. Ezzel a páncéllal már a Föld külső légköreibe is kirepülhetünk anélkül, hogy a jegesedés érezhetően rontaná a páncél hatékonyságát. Magas ( 2-3 000 °C körüli) hőmérsékletet is képes elviselni a páncél hosszabb távon, mielőtt elkezdődik a hevülés. Emellett akár a -150 fokos hideg sem akadályozza a mozgását. Ezzel a páncél már képes az űrbéli utazásra abban az esetben, ha a felszerelése tartalmaz oxigénpalackot.)
-2 Repülés (A sebesség egy erősebb hajtómű beszerelésével 500 km/h -re nőtt.)
-1 Szonikus sugár:  (Egyszerű hangsugár, mely megzavarja az embereket, készteti őket a fülük befogására. A sugárral üvegeket lehet törni. Szimbionták ellen különösen hatásos.)
-1 Taszítósugár (Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.)
-2 Erő (A páncél erőnövelése 10 tonna megmozgatását teszi lehetővé. Ehhez a súlyhoz már elengedhetetlen a 2-es anyagkeménység, mert különben a sima acélból készült páncélzat összeroppanna. )
-3 Rugalmasság (A páncélzat már szinte könnyed mozgást biztosít a használónak. Lőfegyverekből leadott tűz sem okoz kárt a használóban, legfeljebb annyit érez, hogy mintha kicsit ringatnák a páncélban. Becsapódó rakéták, közvetlen közelről érő robbanások azonban már kisebb agyrázkódást okoznak.(Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.) Természetesen a rakéta, vagy maga a robbanás méretétől függően. Belehajtó gyorsvonattal való találkozást, vagy ennél nagyobb erőhatást nem él túl a használó.)
-2 ARC Reaktor (-ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.)

Kinézet:
Alex Fisher Vi_portrait_fan_art_colored_by_zeronis-d76mgwc
Alex Fisher Iron-girl-armor-design-mark-srt-1-barracuda


A hozzászólást Alex Fisher összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 24 Jún. 2014, 14:38-kor.
Alex Fisher
Alex Fisher
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Alex Fisher Empty Re: Alex Fisher

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 24 Jún. 2014, 14:33

Elfogadva, 2300$ kezdőtőke, adatlapot írj, aztán mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Alex Fisher Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14458
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alex Fisher Empty Re: Alex Fisher

Témanyitás by Alex Fisher on Kedd 24 Jún. 2014, 14:58

Név: Alexa Fisher
Lakás/Létesítmény: Chromix-land, Royal Scyscraper utolsó előtti szint
Foglalkozás: személyi testőr
Munkahely: - (Raten Chromixen szolgálatában áll)
Pénz: 75700$
Bevétel/hét: 5000$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: márkás ruhák, márkás alkalmi ruhák, újonnan piacra dobott mobil, többszörösen kezelt speciális öltözék
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: ahol Raten
Ismertebb szövetséges: Raten
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0

Pénz elszámolva: 2014.10.14-ig


A hozzászólást Alex Fisher összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 18 Okt. 2014, 00:23-kor.
Alex Fisher
Alex Fisher
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Alex Fisher Empty Re: Alex Fisher

Témanyitás by Alex Fisher on Pént. 17 Okt. 2014, 23:56

Szerencsétlen Alex az első használatkor észrevett egy apróbb tervezői hibát, amit miután a közvetlen fenyegetés elhárult, és amint ismét a tervezőasztalnál volt, igyekezett kiküszöbölni. Ez az apróbb hiba abban nyilvánult meg, hogy ha lecsukta a sisakot... nos, akkor rövid úton megfulladt, ugyanis a páncél hermetikusan zárt, azon belül viszont véges levegő volt található. Ezt megelőzendő szerelt be oxigénpalackot, aminek a segítségével zárt páncél mellett is lélegezhetett, akár a víz alatt is. Továbbá a mindig maximalista - és amúgy is kicsit lusta - Alex nem akarta folyton cserélgetni a palackokat, így a záráson is változtatott, jelenleg a páncél viselője állíthatja, hogy kintről szeretne levegőt szívni, vagy megelégszik a bentivel és a palackokkal. Főnöke javaslatára pedig - bár alapból is tervezte, csak nem hagyott neki időt az a rabszolgahajcsár - komoly fizikai számítások és agyalás után megoldotta, hogy a páncél egy aktatáskába összecsukódik, így könnyítve a hordozhatóságát.

Aszondja hogy, három harcon kívüli fejlesztés az 3x2 pont, összesen 6, és mivel nekem volt két kreditem, így meg is tudom venni ezeket, ezzel lenullázva magam. Vennék még spéci rucit is, amit a páncél nélkül viselhetek, lehetőleg testre simulós, golyóállós, "többszörösen kezelt speciális öltözék" legyen.

Elköltött kreditek: 2
Maradt: 0

Alex Fisher
Alex Fisher
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Alex Fisher Empty Re: Alex Fisher

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:45

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1254
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Alex Fisher Empty Re: Alex Fisher

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.