Az Anyahajó

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Kedd 29 Júl. 2014, 02:22

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunny amint felfogja, hogy mennyi ideje is állt a páncél mert ő elnapolta a tesztjét és átvételét elemi erejű dühöt érez magában, amely sokkal erősebb mint amit más személy érezhetne. Vesz néhány mélyebb levegőt, hogy lenyugtassa magát, de nem tud azonnal Maniac-hoz szólni.
- Gunnhild, az értékeket tartsa az optimális tartományban a megfelelő hatékonyság érdekében.
Hallatszik Zsarnok hangja. Nem magázza Gunndhildet, hanem mintha harmadik személy, lenne úgy beszél róla, alanyként tárgyiasítja, de ennek ellenére valahogy mégis egyenesen hozzá szól. Ezután kérhet Gunny feladatot a Mesterséges Intelligenciától, ami azonnal válaszol.
- Feladat kijelölve.
Csak ennyit mond a hideg gépies hang, majd a szuperrovar technológiájú páncélon azonnal megjelennek az adatok és Miller is megkapja azt feltöltés formájában. A C1717-es galaxis C33-as naprendszerének C7-es bolygójára kell mennie. Az intelligens idegen létformáktól mentes még fejletlen dzsungelbolygón van Zsarnok egyik titkos kutatóbázisa. Nem sokkal ezelőtt a működése leállt, a Flotta elvesztette a bázissal a kapcsolatot, ami annyira súlyos károkat szenvedett el, hogy minden rendszere leállt, a nanotechnológia ellenére. A személyzetről órák óta nincs hír, Maniac az életjeleik alapján halottnak nyilvánította őket. Ez rendkívül kitűnő eset, annak fényében hogy nagyon ritka, hogy bármi kárt tudjon tenni egy flottás bázisban és még ennél is ritkább hogy flotta katonák essenek el, ráadásul úgy hogy ilyen kevés információ van az esetről. Zsarnok érezhetően nem foglalkozik a kért feladattal, csak passzívan menti azt. A fejhajtásról és a köszönetről tudja Gunnhild, hogy nem szükséges megtennie, de lehetősége van rá.
- Szükségtelen művelet. Logikus rendelkezés volt.
Válaszolja ugyanúgy Zsarnok mint minden esetben amikor köszönetet mondott neki, kivéve egy alkalmat amikor egyszerűen elsétált. De nem róhatja fel az "apjának" a tetteit, pontosan tudja mitől és hogyan vált azzá ami ma is. Ezután Zsarnok mintha elcsúszna a térben oldalas szakaszokban majd eltűnik. Gunny ismét egyedül marad az új páncéljában.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Ingrid protokoll szerűen elköszön, lezárja a tárgyalást és megszakíttatja a vonalat Maniac-el. Átmegy az irodájába és feltöltés formájában kéri a tudást, hogy melyik idegen fajjal mit is tárgyalt eddig a Birodalom. Lekérve több tíz oldalas aktákat kap meg virtuálisan a fejében lévő tudás mellé. Az O'xával való kapcsolat összetett. Van gazdasági, logisztikai, hadügyi, szállítási, fegyverkezési része a tárgyalásoknak. Ezen kívül kulturálisan az O'xa egyeztetett arról, hogy ünnepelni akarják a birodalmi ünnepeket is. Az O'xa esetében az lenne az optimális ha minden téren növelné Ingrid a kapcsolatot anélkül hogy technológiát kelljen átadni az idegeneknek. A cél, hogy az O'xa gazdasága erősebb legyen, többet fordítsanak a társadalomra, utána növeljék a hadikiadásokat, majd ennek következtében erősebb, jobb, gyorsabb flottát építsenek. Szükség van az erejükre, hogy a Flotta gyorsabb munkát végezhessen és már csak legyőzött fajokat kell kiirtania. Amit még jó lenne tisztázni az az Anyahajón lévő O'xa szeretők ügye. Rendkívül korlátozva vannak, nyilvánvaló okok miatt, lényegében a magasrangú tisztek kiváltságai, folyamatosan figyelnek rájuk és korlátozott területen tartózkodhatnak. Itt Ingridnek kompromisszumra kell törekednie, hogy jogokat biztosítson a szeretőknek, ugyanakkor ne engedje őket az Anyahajó közös tereire, folyosóira.
A Mezuhrenek esetében ez nem egységes. A legtöbb állam egymás ellen szervezkedik és próbálja a másikat kiiktatni, a legtöbb függőben lévő tárgyalás is hasonló árulásokra, előre értesített háborúkról szólt. Ebben a helyzetben Ingridnek szabad keze van, néhány elpusztuló városállam nem számít statisztikailag, de mégis optimális lenne még egy világháború elkerülése. Ingrid vagy ötven Mezuhren követ tárgyalásáról kap aktát.
A Regendes esetében is több függőben lévő tárgyalás van. Ezek közül egy igazán problémás, amely a transzportálásra vonatkozik. A Regendes nem tud magától hatékonyan csillagközi távolságokat utazni, ezért szüksége van birodalmi szállítóhajókra. Ezek a szállítók átalakított, üres rombolók, automata vezérléssel. Mindig alkalomkor kapják meg ezeket a Regenedesek, hogy használhassák. De ők azt szeretnék ha lennének állandó birodalmi szállítóig, hogy ezzel könnyebbé váljon a dolguk. Ez nem felel meg a Flotta szabályainak, nem kaphatnak állandó jelleggel hajókat, ezt kell Ingridnek is képviselnie.
Ezeken kívül természetesen jó pár másik ügyet is talál, de ezek nem olyan fontosak, lényegesek és nincs is velük probléma általánosságban. Maniac kapcsolatot nyit az Árnyékhadsereg és Fagyhadsereg vezetői felé. A két férfi elutasítja azt, hogy Ingrid átvegye a függőben lévő ügyeiket, szeretnék továbbra is függetlenül kezelni a tárgyalásokat. A második kérésre annyi választ ad, hogy majd értesítik ha valamiben ütközés történne, de ez nem valószínű, kivéve ha Ingrid ügyei azokat az idegen bolygókon lévő bázisokat is érinti, amelyet a két hadsereg egyike felügyel. Egyelőre ezeken az eredményeken kívül több tíz oldal átolvasandó anyaga van kisebb ügyekről.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 29 Júl. 2014, 11:56

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
Az érzelmi kilengése kellően erős volt ahhoz, hogy még Zsarnok is megérezze azt és még azok előtt szóljon hozzá, hogy Gunny kiadhatta volna a parancsot Maniac számára, hogy az adjon valamilyen feladatot a számára. A „megrovásra”, mintha még mindig kislány lenne szegte jobban le a fejét. Ahhoz, hogy a férfi egyes szám harmadik személyben szólt hozzá, beszélt róla, még akkor is, ha pontosan neki intézte a szavait már megszokta, valószínűleg nem ez volt az első eset, hogy így történt, hanem szinte mindig ez volt. Ezek után adta ki az utasítást Maniac számára, hogy szükséges egy feladat a számára. A küldetés pedig azonnal megjelent a páncélon és felöltést is megkapta, így már tisztában volt az egész kilétével. Belül örült annak, hogy végre kimehet és tényleges feladata lehet a magas rangja ellenére, sokkalta jobban szerette a terepmunkát, mint az irodait. A feladat érdekesnek tűnt, egy olyan bolygón hogyan pusztulhatott el Zsarnok személyes kutatólaborja? Főleg úgy, hogy mindenki meghalt rajta, természetes esemény nem lehetett, azt érezték volna előre és tudták volna, hogy lesz. Valami extrém dolog történt ott, de végre egy olyan feladat, amit ő is szívesen csinálna. A köszönetére a megszokott választ kapta, ami lényegében az „apját” kivéve mindenki mástól az lett volna, hogy „Szívesen!”, vagy „Nagyon szívesen!”. Természetesen tudta, hogy Zsarnok mitől lett ilyen és mi okozta benne ezt a változni, így esze ágában sem volt ezt felróni neki. Csak akkor emelte fel a tekintetét végül, amikor Zsarnok már eltűnt abból helységből, ahol ő volt. ekkor állt neki kibújni a páncélból, hogy újra az eddigi ruházatát vegye fel, a páncélt pedig a kezébe fogta és azzal indult majd el a szállására.
- Ha még egyszer ilyen helyzetbe hozol, bejutok a központi magodba, darabokra szedem és odaadom a részeidet a földön levő árváknak, hogy azzal játszanak! – morgott.
Egyelőre, ha visszajut a szobájába, akkor lepakolja az ágyára az új páncélzatát és Maniac-től lekér minden általa is elérhető információt a bolygóról, a naprendszerről és a közelben történt dolgokról, hogy elöljáróban tisztában legyen az ottani körülményekről és tudja, hogy mire számíthat, ha megérkezik oda.


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
A kérése után azonnal megkapta az aktákat is, mindegyik több tíz oldalas. Az O’xa bonyolult volt, tényleg minden téren tárgyaltak a Birodalommal, igazából szinte minden, amit csak érinteni lehet. Mégis a kulturális lepte meg Ingridet, erre valahogyan nem számított, hogy az O’xa szerette volna a Birodalmi ünnepeket is átvenni. Eddig nem gondolta volna, hogy ennyire nagy hatással volt a Birodalom arra a népre. Mégis valahol természetesnek is gondolta a meglepettségen felül mindezt. Az, hogy mit is vár a Birodalom teljesen egyértelmű volt, gazdaság növelése, utána a hadiipar, mindezt technológia átadás nélkül. Ez nem volt meglepő, ez volt a logikus és elvárható ebben az ügyben. Felvonta a szemöldökét, amikor a következő aktát hozta elő fejben, jogokat az O’xai szeretőknek?! Ezen a részen mélységesen felháborodott, már csak a saját helyzete miatt is, neki ember párja volt, az apja révén lényegében a teljes szintjükön korlátlan hatalma és mégsem hozhatta haza Tubrokot az Anyhajóra, pedig ember volt, erre jogokat az O’xa itt levő tagjainak. Féltékenységet érzett és igazságtalanságot. Szerencsére eltudta ezt vonatkoztatni, hogy diplomata révén nézze és a személyes érzései nem fogják befolyásolni a dolgot. Ez igazából elég egyszerű volt, hogy külön részeket kellett volna létrehozni nekik, ahol nem vegyülnek az Anyahajó lakóival, de mégis minden a rendelkezésükre állhat bizonyos keretek között. A Mezuhrenek esetében nagyjából azt kapta, amit várt, a világháború elkerülése jó lett volna, bízott benne, hogy ezt Bodan és Methos megoldják, jobb esetben tényleg marad az, hogy három-négy koalícióra tömörülnek és nem a több százra. Pár tíz városállam kiesése nem számított és úgy, hogy nem tudta, hogy mik is voltak a tárgyalási témák meglehetősen beletalált a közepébe azzal, amit tett és mondott eddig. Ötven követ tárgyalása pedig itt volt. ezeket pedig szépen lassan nagyvonalakban kezdte átnézni első körben, hogy mik a fontosak, az egymás kiiktatása nem számított jelenleg, a tényleges ügyletek érdekelték. Végül következett a bürokrácia fellegvára, a Regendes. Felsóhajtott, még szép, hogy örökre akartak maguknak Flottás hajókat, amitől még Ingrid is elzárkózott, esze ágában sem lett volna ilyet engedni, efféle technológiát átadni egy idegen fajnak, így a feladata nem ütközött azzal, hogy mit is gondolt ő maga. Az Árnyék- és Fagyhadsereg esetében várható volt, hogy nem akarták, hogy Ingrid átvegye az ügyeket, így nem is erőltette mindezt az irányukban, csak biztosította a feleket, hogy úgy lesz, ahogyan szeretnék, ha pedig keresik már tudják, hogy hol kell és kit. Úgyis ismerte mindkét fél, nagyon is jól, hála annak, hogy mennyi időt töltött velük és képezték ki őt. akkor ezekkel megvolt, már csak sok aktát kellett átnéznie, így Maniac-et utasította, hogy rangsorolja a többi ügyet és a legfontosabbtól a legkevésbé jelentősig számozza be őket, hogy Ingrid tudja, hogy miként kell azokat átnéznie.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Kedd 29 Júl. 2014, 18:14

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Zsarnok távozása után Gunny leveti a páncélt, és visszaveszi az otthoni ruháját. A szuperrovar páncél, ahogy elkezdi levetni szétválik újra különálló ruhadarabokra és annak ellenére, hogy milyen szorosan tapad a bőréhez, könnyen lejön róla. Maniac a fenyegetésre logikus módon semmilyen formában nem reagál. A térváltó kapu használatával rövid idő alatt visszaér a saját lakrészébe. Ott leteszi az ágyára az új páncélját, majd lekéri a feladata adatait. A C1717-es galaxis a Tejúttól nagyon messze eső hely, majdnem a világ túloldala. A C33-as naprendszer a galaxis peremén van, egészen a szélső tartományban, ahol a galaxis közepén lévő óriás feketelyuk már csak kis erőt fejt ki rá. A naprendszernek hét bolygója van, mindegyik viszonylag közel a csillaghoz. A C7-es a legkülső bolygó. Lényegében egy fejletlen dzsungelbolygó, az átlaghőmérséklet ötven egység, a páratartalom magas, a felszín jelentős részét víz borítja. Apró, pár szár mérföldes kontinensek vannak egymás közelében. A földrészeken fejletlen dzsungelek vannak, főként egy faj dominál a fejlettebb növények között, az aljnövényzet a legkiterjedtebb. Az állatok közül a néhány centiméteresek a legnagyobbak, még az óceánokban is. Összességében az élet még fejletlen. Közel a déli sarkponthoz helyezkedik el a komplexum, amivel elvesztették a kapcsolatot. Az egész létesítmény rendkívül titkos operációknak nyújtott helyet, ezért nem foglalkozhat az esettel akárki, csak ilyen magas rangú személy. Valamilyen a Kézhez kapcsolódó kísérleteket hajtottak végre. Maga a komplexum elhelyezkedése is nagyon speciális, a bolygó azon pontja, a planéta, a naprendszer, a galaxis mozgása a világ többi pontjához viszonyítva is relatívan stabil és egy képzeletbeli egyenes vonallal, megszakítás nélkül összeköthető akár a Földdel is, a nagy távolság ellenére.
Maniac részecske szintű feltérképezésének köszönhetően Gunny nézhet képeket, felvételeket is a bázis mostani állapotáról. Egy alig felismerhető, növényekkel benőtt, darabokra szakított magas osztályú flottás bázist lát. Az archívumból elő tudja keresni azokat az adatokat is, amelyek néhány perccel a bázis elvesztése előtt készültek. Először semmi nem tűnik fel neki, majd valamilyen fekete csíkot fedez fel a felvételeken. Maniac lelassítja az adatok megjelenítését és kimerevíti a képet is jó pár alkalommal. Egy elmosódott, folyton változó zöldes-szürkés élőlényt lát, ami úgy tépi szét a bázist és az embereket mintha papírmaséból lenne. Hasonlót még nem látott korábban. Tíz évvel ezelőtt történt egy kísértetiesen hasonló eset, amikor az O'xa bolygóján, egy fagyos kontinensen lévő ugyanilyen bázissal is elvesztették a kapcsolatot. Az a bázis is hasonló Kézhez köthető kísérletek helyszíne volt és hasonlóan speciális ponton helyezkedett el az univerzumban. Van egy felvétel az ottani esetről, amelyen egy szürke elmosódott árny látható. Akkor a Fagyhadsereg egyik osztaga lett kiküldve, akikkel szintén elvesztették a kapcsolatot. Az eset később nem lett kivizsgálva, minden ott lévő anyag molekuláris szinten megsemmisítette magát. Összesen ennyi információt sikerül elérnie, a többi adat automatikusan megsemmisítette magát a történtek után, mind a régebbi mind a mostani esetnél.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

A kérésnek eleget téve Maniac rangsorolja és sorba állítja az aktákat, beszámozva mindegyiket, a legfontosabbtól a relatívan legkevésbé fontosabbakig. Így Ingrid már módszeresen olvasgathatja az aktákat. Ha rendesen elolvassa mindegyiket, akkor különböző egyéb dokumentumok nyílnak meg egy-egy aktában, emiatt órákon át olvashat. Ha mindegyikbe csak beleolvas és nagyvonalakban nézi át az ügyeket, úgy fél óra alatt végez. Nagyon sok témát talál. A Mezuhrenek tömegpusztító fegyvereinek osztályzásáról, használatáról, más Mezuhren államok és az idegenekkel szembeni bevetéséről, az O'xa biotechnológiájának birodalom által asszisztált fejlesztéséről, a nanotechnológia felhasználásáról idegenek kezében, a Regendesek esetében a törvényi és jogi korlátozásokról, arról hogy a Flotta szeretne beleszólni a globális jogrendszerükbe, egyszerűsítve azt, átláthatóbbá téve, de van szó O'xa környezetvédelemről, az idegen fajok élő katonáinak védelméről, gépek alkalmazásáról. Valóban szinte minden területet lefedtek a korábbi részleges tárgyalások. A legtöbb téma azonban egyelőre nem nagy prioritású, inkább csak kis kiegészítések, a nagyobb kérdések mellé, ezekkel Ingrid ráér majd később is foglalkozni, ha már szerinte minden rendben megy a fontos ügyeket illetően. Mindenhol megtalálja az aktuális állapotát az egyeztetéseknek és a Birodalom optimális célját, érdekét. Lényegében csak le kell majd vezetnie a tárgyalásokat. A kellő idő elteltével az akták átnézésével is végez, külön feladat pedig még mindig nincs kijelölve számára, Ingrid választhat hogy mihez is kezd.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 30 Júl. 2014, 11:32

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
Kellemesnek találta azt a tényt is, hogy az új páncélja mennyire könnyedén jött le róla és vált szét ismét a darabokra úgy, ahogyan azokat felvette. Arra felmordult, hogy Maniac nem felelt, noha tudta, hogy úgysem fogja megtenni. Időnként jól jött volna egy közelebbi ismerős, barát, aki meghallgatja és az ilyesmikre reagált volna, nem pedig csak a néma csend, mert a Mesterséges Intelligencia nem teszi meg mindezt. Már a szobájában kérte le a többi információt a bolygóról és arról, hogy mit lehet még tudni az adatokról. Hamarosan meg is kapta őket, a bolygó leginkább a régi Földre hasonlított, még a dinoszauruszok ideje előtt, amikor a törzsfejlődés éppen csak elindult és kezdtek megjelenni az első szárazföldi élőlények. Mindenhol trópus és dzsungel, maximum apró élőlények, a kontinensek még vándorolnak és még sorolhatta volna mindezt. Magas páratartalom, hőmérséklet sok tenger, igazából minden tényleg egybevágott és tényleg a régi Földre emlékeztette Gunny-t. mindez megerősítést nyert, hogy a legnagyobb élőlények is csak pár centisek. Így már érthető volt részben, hogy miért erre a bolygóra esett a választás, főleg, hogy ez nagyon hasonlított az eredeti bolygóra, amikor még persze sokkalta közelebb keringett a Naphoz és nem a jelen állapotában. Az, hogy konkrétan miről dolgoztak a Flottások ott annyira nem érdekelte Gunny-t, az elég volt számára, hogy a Kézzel kapcsolatosak voltak a kutatások. Azon, hogy ennyire speciális helyen volt a komplexum nem lepődött meg, mindennek oka volt, amit Zsarnok tesz és esze ágában sem volt a férfi tetteit megkérdőjelezni, annak nem számolt utána, hogy miért is pont ott, annyira nem volt jelentősége, ha pedig lesz, akkor később is megeheti mindezt. Természetesen kérte Maniac-től a képeket is, hogy végignézze azt, hogy milyen állapotban vannak most a bázisok. Régen látott ekkora pusztítást, akkor is saját maga okozta ahogyan a saját hajóját és rajta mindenkit elpusztított, mert elvesztette a kontrollt. Érdeklődve nézte a képeket, ahogyan azaz alak széttépet mindent, hangosan mordult fel és vicsorodott el önkéntelenül is. A korábbi eseményre is rákeresett, amikor a Fagyhadsereg emberei tűntek el, ott is volt egy alak, egy árny.
- Mekkora az esélye annak, hogy ugyanaz az elkövető? – kérdezte, noha tudta, hogy valószínű lehet az egyezés, túl sok az összefüggés és a hasonlóság. – Ki, vagy mi lehet az, aki megtámadta a bázisokat? Illetve milyen képességekkel rendelkezhet és hányas osztályzatot adnál neki az ultrafejlett létformák közül.
Saját maga is kiszámíthatta volna, de még mindig gyorsabb volt Maniac, mintsem az, ha ő maga teszi.


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Mivel Ingridnek más dolga most úgysem volt, így szépen lassan módszeresen olvasott át miden adatot és aktát, még akkor is, ha ez több órát vett igénybe, mivel egyelőre úgysem volt más feladata, így legalább ezzel letudta kötni magát és minden más egyéb dologról is elvonta a figyelmét. Legalább ezzel is szélesíti a látókörét és jobban megismeri az idegen fajokat. A legtöbb téma nem volt túl meglepő, hogy mik kerültek szóba és a legnagyobb örömére a Regendes fajnál ott volt a globális jogrendszerük, egyszerűsítése, átláthatóbbá tevése. Ezt saját magának megjelölte, hogy ez egy fontos pont és viszonylag vegyék előrébb, hogy ezen túlessenek majd. A bürokrácia fellegvára könnyebb és átláthatóbb módon, gyorsabb szervezés és tárgyalások. A lehető legjobb dolog lenne, amit el lehet képzelni, így ezt mindenképpen szerette volna majd elérni. Ott voltak az adatoknál az optimális értékek, hogy miket kellene elérnie, ezzel soha sem volt gondja, hogy ezeket teljesítse a Birodalom parancsa szerint. Még a Rocksolidnál is elérte, pedig ott már az optimális lett volna, hogyha ráveszi őket arra, hogy tárgyaljanak, de nem, jócskán túlment ezen. Egy pillanatra megint azon kapta magát, hogy ez jutott eszébe és megint Tubrokon jár az agya. Megrázta a fejét és visszatért az adatokhoz, Mezhuren tömegpusztító fegyverek, idegenek megtámadása, igen, határozottan jó lett volna, ha központosul ott is egy kicsit a hatalom, hogy ugyanazt ne háromszáz felé kelljen megbeszélni, hanem sokkalta kevesebb irányban. O’xa környezetvédelem érdekes volt, azok alapján, amit eddig a feltöltésekből tudott, azt hitte, hogy ilyen téren minden rendben van velük, de ez a téma sem ártott soha sem. Az akták átfutása után látta, hogy tényleg nem nagy jelentőségűek ezek, csak olyan mellékesek, amik jó lenne, ha egyszer szóba kerülnének. Saját magát és a hatékonyságát ismerve pedig remélhetőleg hamar elfognak jutni ide és csak be kell ezeket fejezni. Eddig is jól ment a követekkel, amit tett, így annyira nem aggódott, hogy nagy bajok lesznek. Még úgysem mutatta ki a foga fehérjét, igaz remélte, hogy nem is nagyon lesz rá szükség. Amikor végzett ezekkel, valószínűleg jó pár óra alatt, akkor annak nézett utána, hogy vajon szükséges lesz-e az, hogy valamikor személyesen menjen majd ki a bolygókra, hogy volt-e már rá példa, hogy Flottás követek mentek el személyesen és ha igen milyen okokból. Illetve még azt is előkerestette Maniac-el, hogy mik azok a rendelkezések ügyek, amiket már megkötöttek a három fajjal, amik már hatályban vannak, hogy ezzel is tisztában legyen, illetve azokra is kíváncsi volt, amik nem jöttek létre és lezárták őket úgy, hogy többé elő sem fognak kerülni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Pént. 01 Aug. 2014, 19:27

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunnhild felteszi a kérdéseit Maniac-nek, hogy további információhoz jusson. A Mesterséges Intelligencia alapul veszi a molekuláris adatokat, amelyeket a saját rendszereit alkotó szuperrovarok alkotnak, majd ezeket használja tökéletes vissza modellezésre és értékeli ki, és végül foglalja össze leegyszerűsített módon, a felhasználóhoz alkalmazkodva, hangüzenet formájában vagy mentális csatornán.
- A kijelölt két objektum egyezésének esélye minimális. Az objektum valószínűsített módon ultrafejlett idegen hibrid szerves létforma. Valószínűsített veszélyességi fokozat a relatív szinten 6-7 besorolású. Elemzett képességek: extrém biológiai, sejtszintű, részecskeszintű szerveződés, extrém regenerációs faktor, extrém plaszticitás, extrém alakváltás, extrém fizikai erő, extrém ellenállás, extrém gyorsaság, extrém alkalmazkodóképesség, extrém mentális kapacitás. DNS vizsgálat kiértékelve, ember-idegen hibrid létforma.
A felsorolást hallva Gunnhild egyben a saját képességeire is ráismer, ahogy a 10-es ultrafejlett létformák listáján a besorolás is ugyanaz a kategória, bár ő már a hetes szinten van. Bármi is legyen az, hozzá nagyon hasonlónak kell lennie. Ezt alátámasztja az is, hogy a lény hozzá hasonlóan ember és idegen hibrid. Más információt Maniac egyelőre nem közöl, de még több elemezhető lehetőség van hátra. Gunny abban biztos lehet, hogy Zsarnok rajta kívül más hibridet nem alkotott, ebből a szempontból ő az egyetlen és tökéletes.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Ingrid utána keres, hogy a birodalmi személyek korábban tettek-e látogatást az idegen bolygókon. Az eredmény egyértelműen pozitív. Minden tizedik évben, a Birodalom fennállását követő ünnepségek alkalmával hasonlóan a Föld bolygóhoz, a Flotta az idegenek bolygóit is teljes kontroll alá veszi, minden nagyobb, jelentős várost átmenetileg egy-két rombolóhajóval figyelve. Azon kívül a vezetőkhöz, uralkodókhoz is érkeznek flottás tisztek, személyesen ellenőrizni, hogy minden a legnagyobb rendben történik-e. Ezen kívül általában évenként a vezetőkhöz szokott egy-egy osztag érkezni diplomáciai célok ellátására és szintén az idegenek személyes ellenőrzésére. Ez nem túl hatékony, inkább formális művelet, az emberek és idegenek szokásaihoz, lényéhez igazodva. Számukra van fenntartva, önmagában a Flotta vagy a Birodalom nem igényelné ezt. A korábbi lezárt ügyeknél mind a három fajnál megtalálja Ingrid a szövetségkötést, ezt Zsarnok tervezte, tökéletes és mindent tartalmaz, ami csak szükséges az együttműködéshez. Ezen kívül több-kevesebb aktát talál Ingrid. Az Árnyék és Fagyhadsereg részéről lezárt műveletek, a bázisokkal kapcsolatban, számos egyedi hadi megoldás jóváhagyása, különböző kísérletek jóváhagyása a bolygókon, a Regendes esetén az idegenek szállítását megelőző procedúrák és egyeztetések, a Mezuhrenek esetében az egymással való háborúról és a nagy veszélyességű fegyverek használatáról vannak jóváhagyva dolgok. Az O'xánál ez már kiterjedtebb, strukturális, egyénekre lebontott, társadalmi, gazdasági, hadi, vezérlési megállapodás. Ezeknek az elfogadott eseteknek a nagy része Ingrid számára hideg, gépies. Eredetileg nem ember számára tervezett, Maniac vagy Zsarnok számításai, visszafordítva értelmezhető nyelvre. A legtöbb csak hivatkozások összessége, mintha egy program lenne. De természetesen vannak olyanok is amelyeket Osborn Admirális vagy kapitányok vittek véghez. A teljesen lezárt ügyeknél, amelyek többé nem kerül elő titkosított aktákat talál. A legtöbb az idegen bolygón történt balesetek, hibák, tévedések információit tartalmazzák. Ezek végigolvasása újabb hosszú órákat jelent Ingrid számára.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 02 Aug. 2014, 18:49

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
Gunny parancsára Maniac szinte azonnal mondta is a válaszokat. Noha számára valószínűleg nem kellett volna olyan egyszerűen válaszokat adnia, mint másoknak, de most úgy tűnt, hogy a gyorsabb gondolkodásért mégis így tett tekintetve, hogy Gunny nem ment át olyan gépies gondolkodásba, mint ahogyan azt Zsarnok is szokta. Feszülten figyelt, felmordult, hogy csak minimális esély volt arra, hogy ugyanaz okozhatta a bázisok vesztét, azonban az már felkeltette a figyelmét, hogy idegen-hibrid létforma lehet. Jól gondolta, hogy így lesz, hiszen tényleg ugyanolyan sebeket, károkat látott az épületnél, mint amit ő maga is tud okozni. Ezekből adódóan az a tény sem lepte meg, hogy 6-7 lehet az osztályozása, besorolása annak a lénynek, aki ezt tette. De valami hibádzott, Gunny tudta, hogy az egyetlen ember-idegen hibrid a Birodalomban. Pontosan tudta, hogy Zsarnok nem alkotott mást ilyenre, nem kísérletezetett másokkal, ő maga volt csak ilyen, egy és önmagában tökéletes. Most már mindez akkor is nagyon felkeltette a figyelmét, nem egyedül volt, volt még olyan személy, mint ő és ez így izgalmassá tette a dolgot. Emiatt kissé magányosnak érezte magát, mert egyedi volt, más nem érthette meg, hogy milyen neki. Most pedig itt volt ez az alak, akit le kell vadásznia és utána kell menni. A képességeket, amikkel az rendelkezhetett tökéletesen ismerte, mert önmaga is ezekkel rendelkezett. Idősebb kora ellenére gyermeki izgatottságot kezdett érezni ezzel az egésszel kapcsolatban.
- Hol alakulhatott ki ez az ember-idegen hibrid? – kérdezte türelmetlenül. – És mikor?
Erős vágy lett rajta úrrá, hogy most azonnal induljon, régen érzett ilyen izgalmas vadászatot, nem sokszor volt rá példa, hogy ennyire erős ellenfél jöjjön szembe, aki méltó arra, hogy saját maga harcolhasson vele. Végre valaki méltó lehetne hozzá.
- Mekkora az esélye arra, hogy képes ugyanúgy képes megfertőzni másokat, mint én? – érdeklődött.
Még valami eszébe jutott hirtelen.
- Honnan juthatott tudomására a két kutatóállomás? Illetve van-e még ilyen titkos bázis, aminek a létezése a tudomására juthat és esetlegesen azt is megtámadhatja? – elgondolkodott. – Ez lehet a támadás oka, hogy mindkét bázisnak pont a Kézzel kapcsolatos munkássága volt? És miért pont ezeket támadhatta? Van ezekről információ?


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Arra hamar választ kapott, hogy igen volt arra példa, hogy Birodalmi tisztek látogatást tesznek az idegenek bolygóján. Tíz évenként náluk is ugyanúgy megjelentek az űrhajók, mint a Földön, megünnepelni a Birodalom „születésnapját”, de ezen felül is kijártak tisztek ellenőrizni a folyó munkálatokat, személyeket ellenőrizni és még sorolhatta. Így volt Ingridnek egy olyan érzése, hogy nem fogja megúszni ő maga sem, hogy meg kell tennie majd, hogy kimegy ő is személyesen valakikhez. Akár csak meghívás erejéig is. kénytelen lesz egyedül menni és nem viheti el a párját sem. Egy pillanatra megtorpant a gondolkodásban, hogy megint Tubrok jutott az eszébe. Most már komolyan időt kell majd szakítania arra, hogy visszamenjen a Rocksolidba, így egy egység után már tényleg szerette volna őt látni. Végül vett egy mélyebb levegőt és olvasott tovább, olyanokat talált itt, amik logikusak voltak, mint a szövetség megkötése és ehhez hasonló dolgok. Ezeket is szépen végigolvasta, hogy mik vannak benne, hogy tudja miként jártak el azok, akik ezt tették, vagy Maniac, hogy ne térjen majd el attól, amit az idegen fajok megszoktak és ahhoz hasonló stílusban folytassa a tárgyalásokat. Persze saját maga, saját maga volt, így csak részben alkalmazkodik majd a korábbiakhoz, a saját módszerei is sikeresek lehetnek, mint már most is tapasztalta. Már csak azért sem, mert mind túl rideg és gépies volt Maniac és Zsarnok miatt, az emberibb megközelítés sokkalta barátságosabb volt, még akkor is, ha Ingrid is tudott végtelenül hideg lenni és most már gépies is, amikor gyakorolta azt, amit Zsarnok elméjében tett látogatáskor szerzett. Azok a lezárt ügyek, amiket az apósa és más kapitányok vezéreltek le már sokkalta barátságosabb és olvashatóbbak, könnyebben emészthetőek voltak a számára is. Végignyálazta ezeket is, háborúk, fegyverkezések, társadalmi, kulturális és egyéb még személyekre bontott tárgyalások is. Sejtette, hogy egészen sok lesz, hiszen azért jó ideje álltak szövetségben a HPI-vel. Ha végzett mindennel további jó pár óra után, akkor még körbenéz, hogy mik azok, amiket nem ártana még gyorsan végignéznie, ha már itt van, akkor azokat is megtenné, vagy ha nagyon sok, áttenné holnapra. De addig is nem ártott, ha tudja, hogy mi lehet még hátra.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Szer. 06 Aug. 2014, 22:46

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Maniac magától értetődő módon sem a morgásra és más állatias reakciókra sem a gyermeki izgatottságra nem reagál. Az érkező parancsra teszi csak ezt meg, elemezve a rendelkezésre álló részecske szintű adatokat.
- A kialakulás feltételezhető helye. Megjelenítés végrehajtva.
Ezzel Gunny előtt még egy holografikus kép nyílik, amin újra az O'xán lévő bázis helye jelenik meg, ezeken a képeken még látható a sérült, rongálódott bázis is. Ez nem hiba, egy kis sárgás pont jelzi a tökéletes hologram képen, hogy hol alakulhatott ki a hibrid. A tíz évvel korábbi incidens helyén. Gunnhild tudja, hogy ha esetleg egy eredeti ragadozó megmart egy a bázison szolgáló birodalmit, és kivételes módon nem végezte ki vagy falta fel teljesen, akkor a HPI-s regeneráció és az idegen lény speciális képességei miatt létrejöhetett egy természetesen kialakult hibrid is.
- A kijelölt esemény valószínűsége maximális.
Válaszolja hangosan Maniac a további fertőzéssel kapcsolatban. Ha a fertőzés egyezik akkor nagy eséllyel a többi képességet figyelembe véve az éhség is. Az utolsó kérdéssorozatra Maniac nem ad azonnal teljes körű választ, a Mesterséges Intelligencia előbb egy rövidebb elemzést és engedélyeztetést futtat végig. Gunnhild előtt különböző ikonok villannak fel, jelezve a folyamatot. Végül ismét Maniac hangját hallja.
- Elemezett adatok megjelenítése.
Hirtelen egy intergalaktikus térkép és még számos adat, újabb ablakokban vetül elé, a már így is megjelenített ábráktól zsúfolt teremben. A megjelenített térképen jól kivehetőek a speciális kutatóbázisok. Ahogy valós időben mozog a térkép, Gunnyba belehasít a felismerés, a komplexumok egy gyűrűt alkotnak, az adott bolygók egymáshoz képest nem mozdulnak el, hiába mozog, kering a teljes univerzum, pont annyival tolódnak el az adott bolygók, hogy relatívan ne mozogjanak. Ráadásul a pontok úgy helyezkednek el mint Zsarnok kezében, a Kéz magjában az energiafókuszáló pontok, egy speciális gyűrűben. Úgy tűnik az "apja" kísérleti célból a teljes galaxist egy nagy Kézzé akarja alakítani. Mégis szinte elhanyagolható mennyiségű erőforrást áldoz erre. Az indítékot is megkapja Gunny, az első bázis esetében a természetes ragadozót, a másodiknál a hibridet is valami vonzotta a bázison, az energiaforrás. A hibridről azt találja Gunnhild, hogy az O'xa bázison dolgozó specialista volt, aki átalakult. In Flane Cyjer.
Az Anyahajó - Page 2 8vuk94
A legcélszerűbb, jelenlegi megjelenése is megjelenik.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Az adatokat átnézve Ingrid még arról is talál információkat, hogy a kilenc év múlva esedékes ünnepségsorozaton neki már most van kijelölt helye, szerepe, munkája. Hivatalos keretek között ott kell majd lennie a HPI-ben, amikor az Anyahajó leszáll a kijelölt helyére és a Birodalom összes hadereje felvonul egy hadi-technológiai bemutató keretében. Illetve el kell majd látogatnia az O'xára és majd jelenlegi státusza szerint a Rocksolidba is el kell mennie. Valószínűleg az utolsó fázisban már Tubrokhoz kell mennie, így nem kell túlságosan sokáig távol maradnia a párjától sem. De Tubrokot gyorsan elhessegeti a tudatából Ingrid, hogy a munkára tudjon koncentrálni. Hosszú órák alatt olvassa át az aktákat, amíg végül mindegyiknek a végére ér és már fejben is részletesen tudja kezelni az adatokat. Ezután Ingrid még körülnéz, hogy mi mást kellene átnéznie, itt találja meg a leendő beosztottjainak az aktáit. Még nem vett fel senkit ugyan, de már vannak kijelölt megfelelő személyek és jelentkezők. Több mint egy tucat személy, de érdemes először csak négyet vagy ötöt felvennie maga alá, legalábbis a rendszer ezt jelzi. Nagyrészt hozzá hasonlóan volt politikusokról, jelenlegi flottatisztekről van szó, de vannak olyan flottások is akik a harctéri tapasztalataik útján kerültek a megfelelő kategóriába. A tizennégy ember aktáinak átolvasása újabb órákat vesz igénybe, mivel igen sok adat van mindegyikükről. Mire azonban Ingrid végez ezzel is, már egészen kialakult képet kaphat, hogy kiket és miként is szeretne maga alatt alkalmazni. Természetesen ha akarja, ez nem kötelező számára csak a munkáját megkönnyítve Maniac már mindent előkészített számára, hogy az első napjától kezdve rendkívül hatékony lehessen. Az idő kényelmes magányban telik Ingrid saját irodájában, senki nem zavarja őt és teljesen el tud szakadni a Híd környezetétől is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 07 Aug. 2014, 13:18

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
Gunny figyelte a megjelenő adatokat, hamarosan meg is lett, hogy hol alakult ki ez a hibrid. Nagyjából ismerte a tíz évvel ezelőtti balesetet, tudta, hogy akkor eltűnt egy csoport is a Fagyhaseregből az O’xa rendszerben. Most már tudta azt is, hogy miért. Volt ott egy olyan lény, mint aminek a DNS-ét ő maga is megkapta és megfertőzött egy embert. Csodálta, hogy a lény nem falta fel teljesen a férfit, csak megfertőzte, így viszont azzal is tisztában volt, hogy nem csak hasonlóak a képességeik, hanem mindenre tökéletesen egyformák lehetnek. Az éhséget nézve is, azaz akik a korábbi bázisban voltak már tényleg mind halottak, mert megette őket az illető. Érdekesnek találta, hogy így jött létre természetes úton egy hozzá hasonló hibrid, meg az is furcsa volt, hogy nem volt több belőlük. saját maga nem volt éppen a gyerekvállalós típus és noha képes lett volna másokat megfertőzni és átalakítani a saját képére soha sem élt ezzel a lehetőséggel. Volt már rá példa, hogy megtehette volna, de nem tette. A további kérdésére engedélyeztetésre kellett várnia, azaz tudta, hogy sikerült valamilyen titkos információba belefutnia, de megvolt a hozzáférése. Elkerekedtek a szemei, amikor meglátta, hogy mik voltak az adatok, amiket lekért, az „apja”, Zsarnok egy galaxist akart Kézzé formázni. Halkan füttyentett egyet kifejezve azt, hogy mit is gondol a nagyszabású tervről. Ennek ellenére mégsem volt olyan nagy energia befektetés erre, mint várható lett volna. De ez most így hirtelen jelentőségmentes volt, a férfi jobban érdekelte. De legalább az is megvolt, hogy mi vonzotta, az energiaforrás. Végtére is végtelen energiát képesek összehozni. In Flane Cyjer, kissé oldalra biccentette a fejét, még akár jóképűnek is nevezhette volna a férfit, ha nem éppen levadászandó célszemély lett volna. Majd egy kép, ahogyan kinézett.
- Milyen téren specialista ez a Cyjer? – kérdezte Maniac-et. – Szeretnék egy listát a munkásságáról, feladatairól és egy összegzést, hogy mire használhatja a bázis energiaforrását, ha már ilyen lelkesen vadászik rájuk.
Vett egy kisebb levegőt majd folytatta.
- Holnapra legyen készen egy vadászgép és hozzá a megfelelő mennyiségű élelem csomagolva. Holnap kora „délutáni” idő szerint, 13:30-kor elindulok az utolsó bázis helyszínére.


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Ingrid őszintén meglepődött, amikor meglátta a nevét arról, hogy a kilenc év múlva a következő ünnepségeken ott kell lennie. Az, hogy a jelenlegi beosztása miatt az O’xa-ra megy majd az teljesen normális és várható volt még szerinte is, de az, hogy a Rocksolid is ott szerepelt a jelenlegi helyzete miatt az meglepte. Főleg, hogy az adatokban úgy szerepelt, mint a Rocksolid úrnője. Ezt még csak beszélték Tubrokkal, de persze Maniac megint jócskán előrébb számolt. Ezen kellemesen jót mosolygott, hogy milyen lesz majd az emberek és a párja arca. Igaz még jócskán odébb volt, majdnem kilenc év múlva. Már most viccesnek érezte, hogy a Rocksolid uralkodónőjeként a Birodalmat reprezentálja majd ott. Ezt végül elhessegette a fejéből és tovább olvasott. Mikor mindennel végzett akkor talált még egy csomó aktát, amit már Maniac összekészített neki, hogy a leendő alkalmazottainak listájára kik is kerülhetnek fel. Roppant kellemes csalódás volt, hogy máris átnézhette ezeket. Így most ezt a tizennégy aktát is tüzetesen átnézte, hogy ki milyen munkát végzett már diplomácia terén, miben járatos, mire lehetne felhasználni és efféle kritériumok alapján. Nem is akart ennyi személyt egyszerre felvenni, de meg is volt jelölve, hogy 4-5 fő az optimális az elején, nagyjából ő maga is ennyire gondolt, igaz nála 3-4 fő volt ez az elején, egy-egy fő minden fajhoz, a Mezuhren-ekhez esetleg kettő és így volt meg a 3-4 önmagán kívül. Úgy nézte a jelölteket, hogy azok könnyedén tudjanak szót érteni egy-egy fajhoz, hogy specifikusan akkor ők majd csak azzal a féllel beszéljenek és tárgyaljanak a későbbiek folyamán. Mivel a rendszer 4-5 főt ajánlott, így úgy próbálta kiszűrni a személyeket, hogy a Mezuhrenek irányába legyen legalább két fő, a Regendes felé egy fő, az O’xa-hoz, egy, vagy kettő. Ha csak egy van, akkor egy fő, és ezen esetben az ötödik egy olyan legyen, akit tényleg a saját helyetteseként tudna foglalkoztatni, amolyan mindenesnek, hogyha erre szükség lenne, főleg majd a későbbi szülési szabadsága alatt. Ez volt az első prioritás, és valószínűleg őket fogja majd megkeresni, vagy Maniac-el megkerestetni.
- A többiek aktáját egyelőre tedd félre, archiváld, felvehető Flottások néven – mondta. – Az öt főét pedig megkeresendők néven mentsd. Két-három nap múlva majd beszélek velük, bár ha úgy ítéled meg, hogy gyorsabban el tudod intézni velük mindezt, az áthelyezést, felvételt, akkor nyugodtan tedd meg.
Adta ki az utasításokat Maniac-nek, majd még megvárta azt, hogy mit felel az MI. Most kezdte csak realizálni, hogy mennyi időt töltött túlórában, így valószínűleg lassanként elindul majd hazafelé, hacsak nem tartja fel valaki.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Vas. 10 Aug. 2014, 19:21

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Az utasításra még egy ablak nyílik meg Gunnhild előtt. Cyjer felületes adatlapja becsukódik és annak a helyére kerül egy sokkal részletesebb. A férfi egyszerre tudós és flottás katona. Tehát ugyanúgy képzett katona és széles tudással rendelkező hozzáértő egyén mint Gunny. A hivatalos státusza a szolgálat közben eltűnt. Majdnem minden téren specialista, foglalkozott a fegyverektől az energiaforrásokig minden birodalmi technológiával, kiismerve, tervezve azokat. A flottás adataiban viszont nincs kiemelkedő teljesítmény, megfelelő időt szolgált, távolsági specialistának képezték. Általában a horizontvonalon túlról indított támadásokat, támogató gyalogos volt, a csapásmérő erők egyikénél. Utána került jelentkezett át a tudományos részleghez és kezdett kutatásokba a titkos bázison az O'xán, ahol a balesete is történt. Nincs 100%-osan biztos adat arról, hogy mire használhatja az energiaforrást. Egy energiamagról van szó, amely saját maga köré generál egy áthatolhatatlan védőpajzsot, belülről kifelé folyamatosan, minden pontján energiát áraszt, azonban befelé nem enged át semmilyen behatást. Gunny elsőre arra tippelhet, hogy vagy valamire használhatja In Flane ezt az energiaforrást, valamit működtethet vele, vagy saját maga táplálkozik belőle. Ami még biztos információ, hogy képes volt minden részecskéjéről eltávolítani Maniac szuperrovar figyelő nanobotjait, mert nincs róla pontos adat, elvileg most is látnia kellene őt valós időben, de ez nem történik meg. A következő utasításokra Maniac már hangosan ad reakciót.
- A jármű és felszerelés előkészítve. Időzítő a kijelölt értékre beállítva.
Ezzel Gunnhild meg is van, már most minden készen áll az induláshoz. Más feladata egyelőre nincsen.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Ingrid újabb órákon keresztül csendesen olvassa az aktákat. Végül ki tudja jelölni az öt legmegfelelőbb személyt. Egy követ a Regendeshez, egy az O'xához és kettő a Mezuhrenekhez, valamint van egy megfelelő személy, aki a helyettese lehet. Az öt személyből három nő, rendkívül szép minősítésekkel, a másik két férfi is nagyon jó tárgyalási bizonyítványokkal, eredményekkel rendelkezik. Ingrid helyetteseként egy alig negyven éves, mégis nagyon hatékony, eredményes férfi bizonyul megfelelő választásnak. Az egész kisugárzása olyan, hogy Ingrid úgy érzi, bármikor lehet erre a tisztre számítani és mindent hibátlanul végrehajt majd, ha ő nincs itt. Az aktája is ezt mutatta, eddig egy hibája sem volt. Az illető neve Sane Gaven. Maniac az utasításra azonnal mérlegeli a helyzetet és optimálisan dönt.
- A műveletek végrehajtva. Fájlok mentve, archiválva. A kijelölt személyek tájékoztatása folyamatban. A tájékoztatást megtörtént.
Nincs szükség személyes érintkezésre, mivel az befolyásolhatná a kijelölt személyeket, megkeresésre valószínűleg nem természetes módon reagálnának, amíg Maniac értesítésére igen. Ingrid ezzel is végzett. Ha megnézi a feladatokat, már nincs túl sok minden, csak apró mellékfeladatok, jegyzetkészítés, naplózás, ha igénye van rá. De ez csak két "klikk" a Mesterséges Intelligencia révén. Ha az órára néz látja, hogy már kilenc és fél órája bent van, igen gyorsan telik az idő.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 11 Aug. 2014, 10:22

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
A kérdése után Gunny megkapta a részletesebb aktát a Cyjer-ről. Minden téren specialista, valamilyen szinten hasonló a tudása Gunnyéhoz. Katona, plusz tudós, végignézte a nő azt, hogy miben is volt járatos a férfi. meg kellett állapítania, hogy röviden és tömören mindenben, amiben csak lehetséges. Fegyverektől át a védőmezőkig és még sorolhatta volna. Azonban, ami meglepte őt, hogy annak ellenére, hogy szinte minden téren specialista volt a férfi nem voltak kiemelkedő eredményei, csak átlagosak, amit mindenki más is képes volt produkálni. Akkor miért pont ő lett az, akit kijelöltek erre a feladatra miután jelentkezett tudományos szolgálatra a tényleges katonai helyett? Katonaként gyalogos és távolsági specialsita, utána az O’xa.
- Ha ennyire nem volt kiemelkedő személy, miért pont őt választották a feladatra? – kérdezte. – Kapásból legalább két tucat megfelelőbb személyt fel tudnék sorolni.
Kis túlzás volt persze, de még attól belefért. Nem igazán értette, hogy miért pont Cyjer az, aki erre lett választva. Rendben, hogy hatalmas tudással rendelkezett, de ez nem volt meglepő a HPI-n belül, bárki megszerezhetett ekkora tudást, ha akart és megvolt a rangja hozzá. Úgy érezte, hogy valaminek kellett a háttérben lennie még, hogy őt jelöljék erre, hacsak nem voltak meg előre a számítások, hogy ez lesz a vége és éppen ezért lett tudtán kívül kísérleti alany, természetes módon idegen-ember hibridként. Arról pedig nem volt adat, hogy mire kell neki az energiaforrás, két dolog jutott elsőre eszébe, de volt még egy harmadik is, valahogyan közlekednie kellett az űrben, arról az eddigiek alapján nem volt tudomás, hogy gépe is lett volna, akkor máshogyan juthatott oda. Így pedig a valamit működtet részhez ért vissza Gunny. Füttyentett egyet, hogy mit sikerült véghezvinnie, belegondolt, hogy van-e információja arról, hogy miként is vihető végbe ez az eltávolítás, ha nem volt, akkor Maniac-től kérdezte meg. Végül pedig a saját fejében felmerült kérdést feltette.
- Van arról tudomásod, hogy Cyjer képes egy Kézhez hasonló eszközt építeni és ha igen, akkor mekkora az esélye annak, hogy ahhoz kell neki az energiaforrás?
Azt, hogy a jármű és az időzítés készen volt azzal nem foglalkozott már, most a kérdései voltak a fontosabbak.


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Végül hamarosan sikerült kiszűrnie a megfelelő ötöst, akiket szeretett volna és akkor így meghagyta Maniac-nek, hogy ő legyen az, aki a három nőt és a két férfit értesíti arról, hogy milyen munkára is kérik fel őket, ha pedig vállalják, akkor mi lesz a feladatkörük. Mindannyiuk aktája igencsak impozáns volt és megfelelőnek érezte Ingrid is őket arra, hogy segítsék a munkáját és így ne csak ő cipelje ennek minden terhét. Szerencsére egy kicsit sem volt furcsa számára, hogy mások is dolgozzanak alatta, hiszen volt már küldetés, ahol ő vezetett embereket és már akkor is élvezte ezt. Örült annak, hogy az apja tehetségét örökölte ilyen szempontból és ezért tökéletesen ment neki ez is. A jegyzeteket és naplózást megtette, megkérte Maniac-et, hogy végezze el, összegezve, hogy a mai napon Ingrid milyen munkákat és feladatokat végzett el, hogy minden a helyére kerüljön és ha ellenőrzik a munkáját, akkor meglegyen, hogy csak ezeket a fájlokat kelljen megnéznie annak, aki akarja. Végül az egész nap végén felkelt a helyéről és ekkor nézte meg, hogy mennyi az idő. Önmaga is kissé meglepődött, hogy mennyi időt volt bent, végül is, egy egységet kapott mindarra amit ma elvégzett, ha csak a rendes munkaidőt szánta volna rá a munkára minden nap, akkor pont annyi időt vett el ez ma tőle, mint amennyi időt kapott rá, egy egységet, azaz majdnem tíz órányi munkát. Még így is, ha minden nap ennyit lenne bent, akkor is maradna ideje Tubrokra, pedig ma igencsak sokat túlórázott. Már csak két dolog volt, amit ma el akart intézni, az egyik most hirtelen ugrott be neki, ha már a Nite után is utána nézett, hátha a másikhoz is lesz már hozzáférése, illetve most, hogy a Rocksolid úrnője lesz az esetleges potenciális fenyegetésekről is tudni akart.
- Van a saját mappáim között egy „Látomások” nevű mappa. Abban a 890. évnél van egy, amit álomként láttam az egyik éjjel. Még abban az évben beszéltünk is róla utána, ez volt az, amikor a Sivary hadat üzent a Spear-nek. Akkor szinte semmilyen adat nem volt róla, most már eltelt azóta majdnem 132 év. Most újra kérem a keresést, minden adatot tudni szeretnék arról, hogy mit lehet tudni a Sivary-ról.
Amíg Maniac ezt végzi, addig egy szöveges üzenetet küldött az apósának.
”Osborn, szeretnék önnel beszélni személyesen a lehető leghamarabb, négyszemközt családi dolgokról. Lehetőség szerint úgy, hogy az, amiről beszélünk soha se kerülhessen illetéktelen kezekbe, ide még a belső ellenőrzést is értem. Nagyon fontos lenne, Lady Ingrid.”
Nem tudta, hogy az apósa épp mivel foglalkozik, így azért nem Maniac útján küldte az üzenetet, hanem így. Egyelőre Maniac és Osborn válaszára is várakozik még az irodájában.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Szer. 13 Aug. 2014, 23:41

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunnhild felteszi a kérdést, hogy miért is volt különleges Cyjer ha nem voltak kiemelkedő eredményei. A megnyitott adatokból ő maga is kiolvashatná, de a hangos kérdésre Maniac jól láthatóan, vastagított, nagyobb és sötétszürke színű betűkkel kiemeli a megfelelő adatokat, optimális sorrendben egymás mellé téve. Gunny látja, hogy Cyjer képességei nagyon magasak, kompetens tudós és katona, de nincsenek eredményei. Nem tett korábban semmit azért, hogy kiemelkedő eredményei legyenek, a munkáját a minimum munkaidőre korlátozta és soha nem vállalt külön feladatokat, projecteket. Ugyanakkor a parancsba adott feladatait mindig rekord idő alatt végezte el. Az alapvető feladatai vagy nem voltak elég érdekesek, nehezek számára vagy a személyiségéből fakadóan lusta egyén. A magas képességei, értékei miatt kerülhetett a titkos kutatási csoporthoz és ezt Maniac is jelzi. Arról nincs adat hogy tudtán kívül, előre kiszámítottan természetes hibrid létrehozásának alanya lett volna. A nyomok valóban, természetes balesetre utalnak. Ezen kívül Gunny tudja, hogy Zsarnoknak ennél sokkal hatékonyabb és kifinomultabb módszerei vannak. A második kérdésre a Mesterséges Intelligencia már hangosan ad tájékoztatást.
- A kijelölt esemény lejátszódásának esélye 27,134%. Egyéb esemény létrejötte 100%.
Ezzel Gunny elé egy magas technológiájú gép vetül. Az adatok alapján ezt biztosan használta és működtette In Flane. Két oldalról hatalmas mechanikus testekhez hasonló fém panelek vannak és a két panelt között, amit körülfognak egy átlátszó henger alakú tároló. A szerkezet fölül nyitott, de lezárható. Működés közben a gép szuperrovarokat képez vagy pusztít el. A technológia alapvetően már nem használt, Zsarnok annak idején az első UP2-s anyagokat hasonló géppel alkotta, az első milliárd adag szuperrovart, majd a nanobotok már magukat kezdték reprodukálni. Az viszont egy néhány centis gép volt, ma már az integrációs technológiának köszönhetően alig milliméteres. A képen látható gép ellenben akkora, hogy a középső tárolóhengerbe egy ember is kényelmesen elfér. Cyjer nyilvánvalóan ezt használta, hogy a testében deaktiválja Maniac nanobotjait. Valahogyan azt is megoldotta, hogy Maniac ne cserélje le az állományt a teste részecskéinél. Ez magas intelligenciára utal.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Ingridnek elvégzi Maniac a naplózást, két kis ikon jelenik meg az addig hasznáét konzoljának jobb alsó sarkában. Kellemesen világoskék ikonok, az egyik a hosszabb, részletesebb naplózást, a másik a rövid pontokba szedett jegyzetelést jegyzi. Ezzel a hivatalos munkáját le is zárta, ha újra dolgozni kezdene az automatikus bejelentkezéssel jár ismét. A leendő alkalmazottainak értesítése után Ingrid úgy dönt, hogy utána néz a Sivarynak.
- A kért adatok megjelenítése. Művelet végrehajtva.
A holokivetítő három ablakot vetít Ingrid elé, hogy kényelmesen tudja kezelni az információkat. Az itt található adatok legnagyobb része titkosított, van ami még a HPI-s lakosság és a Flottások elől is, azonban Ingridnek elég magas hozzáférése van ehhez.
A Sivary technológia és tudása a Spear-hez hasonlóan az Ősi-Marsi fajtól származik, teljes mértékben idegen, de emberekre átméretezve. Az Ősi-Marsi fajt, ahogy egy idegen fajt sem, a Birodalom nem tanulmányoz, nem vizsgál, ezért nincsen róluk részletes adattár, csak felületes tények. A rendkívül intelligens, fejlett, magas technológiájú faj akkor élt a Marson, amikor a Földön még a dinoszauruszok uralkodtak. Nem tisztázott események során a Mars egy kataklizmát szenvedett el, aminek hatására az élet teljesen kihalt rajta. A tények alapján mélyen a Mars hegységeiben vannak komplexumrendszerek, egy részük még működőképes, itt igen sok Ősi-Marsi tudata van feltöltve gépekbe. Ez az információ mind új Ingridnek, ezek szerint a Zuhanás előtti sci-fi filmek a marslakókról nem is álltak távol a valóságtól, és nyilván a NASA is vizsgálta a nyomokat. A Marson járt az említett komplexumok egyikében Sárkány. És a Sivary Főlovas is. Ez megint új információ Ingridnek. A Főlovast látta a látomásában, de a világ nagy része az ő létezéséről nem tud, Háborút tekintik vezetőnek. Részletes információk állnak rendelkezésre az összes Lovasról, a folyékony fém szimbiontákról és a képességeikről. Mindegyik Lovas, ötös vagy hatos besorolású az ultrafejlett létformák listáján.
- Főlovas / képességmásolás, tulajdonságmásolás
- Háború / telekinetikus, telepatikus, empatikus képességek, ezek kombinációja
- Őrület / anyagmanipuláció, antianyag manipuláció
- Végzet / elpusztult Lovasok képességének átvétele, értékei az ellenség erejével egyenes arányban növekednek 9*
- Lidérc / elmemanipuláció, technológiamásolás
- Szökőár / szimbionta klónozás, folyadékmanipuláció
- Káosz / energiamanipuláció, hullámmanipuláció
- Rémálom / illuzióképzés, alakváltás
- Vérfetőzés / saját testnedveinek manipulálása, fejlett kórokozók terjesztése
- Halál / életjelek életfolyamatok azonnali automatikus megszüntetése, élőanyagmanipuláció

Nagyrészt ismeretlen személyek, de van köztük magas rangú vezető is. Lidérc nem más mint Demio, az Ász aki tíz éve eltűnt, most visszatért, Szökőár pedig On Mor, a Drox egyik befolyásos tanácstagja. Rémálom a Zuhanás előttről származik, Háború birodalmi, Halál szintén, Káosz is. A Főlovas több mint kilencszáz éves, a Zuhanás után százban született és került a Marsra. Végzet mellett külön szám jelzi, hogy akár kilences szintig is növekedhet a veszélyessége. Ami még érdekes, hogy Vérfertőzés és Halál még nem Lovas, de Maniac számításai szerint az esemény biztosan be fog következni. A Lovasok után a technológiájukról és az államukról is sok adat áll rendelkezésre. Alapvetően a Sivary technológiája a Spear technológiája, annak egy másik, a Spear nyelvén "sötét" ága. Hasonlóan minden Ősi-Marsi technológiához, a legegyszerűbb eszközök is hullámokat bocsátanak ki, hatnak az idegrendszerre és az elmére. Megváltoztatják a használót, permanensen és általában érezhető mértékben. Az államrendszerük felülről irányított, elsősorban ekvivalenciára törekvő. Minden polgárnak ugyanolyan, vagy hasonló körülményeket, szabadságot, értékeket akar biztosítani, a lehető legjobb minőségben. Erősen szabályozott és megfigyelt a népesség, a magas rangúak is, de a Birodalomhoz hasonlóan, ez nem korlátozza a személyes szabadságokat. Ingrid rémálmai ellenére nem egy rémuralmat lát maga előtt, csak egy szigorú államformát. A haderejüknél ki van emelve, hogy rendelkeznek városok elpusztításra képes tömegpusztító fegyverekkel. Valamint hatalmas emberi haderő is rendelkezésükre áll. Maga az állam még egy éves sincs, de már közepesen fejlett technológiával és egyre nagyobb lakossággal rendelkezik. Egyelőre a legtöbb földi állam előtt az is ismeretlen, hogy a Sivary áll az állam mögött. Összességében ennyi jelenik meg Ingrid előtt, de részletesebb információkat is kérhet.
Ingrid látja, hogy ezek alapján a Sivary nagy veszélyt jelenthet a Rocksolidra. Az északi törzsek minden erősségük ellenére védtelennek tűnnek az idegen technológiájú tömegpusztító fegyverek és a hatalmas hadsereg ellen. De már csak a Lovasok is elegek lennének, hogy széttépjék a fővárost, a képességeik kombinációja különösen végzetesnek hat. Az utánanézés után Ingrid üzenetet küld Osborn admirálisnak. A szöveges üzenet valóban jó döntés, kényelmes és az Admirális, a Zuhanás előtti emlékei miatt jobban is kedveli. A válasz néhány másodperc múlva érkezik.
"Értem. Várom az egyik irodában. Küldtem egy jelölőt. Remélem minden rendben... - Adam Osborn Admirális"
A jelölő, retinára vetülő kis nyíl meg is jelenik Ingrid retináján ebben a pillanatban. Ingrid egyelőre még várakozik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 14 Aug. 2014, 10:36

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
A kérdése után azonnal megjelentek az adatok kiemelve, amit tudni akart. Továbbra is kissé oldalra biccentve tartotta a fejét az ágyán törökülésben, amikor azokat is végigolvasta. Megvakarta a tarkóját, majdnem ösztönösen macskamódra a lábával, de még időben észbe kapott, hogy a kezével tegye meg. Szóval mégis kiemelkedő volt Cyjer csak éppen egészen eddig láthatóan nem igen voltak ambíciói, mert nem nagyon tett azért, hogy kiemelkedjen. Mindezt meglepőnek találta, a legtöbbször olyan emberekkel volt körbevéve, akiknek hihetetlen, gyakorta irreális ambíciói voltak, az ellenkezője ritka volt, pedig tudta, hogy sok olyan HPI-s van, akik nem tesznek soha sem semmit, csak élvezik az életet. De Gunny nem azokban a körökben mozgott és egy ilyen feladatra egy ennyire szerény és nem törekvő embert kinevezni még mindig furcsa volt. Persze az eredményeket látta, hogy kiválóak voltak, hihetetlen jól és gyorsan oldott meg mindent, amire parancsot kapott, de soha sem túlórázott, csak azt az egy órát dolgozta naponta, amit kellett. Nem tudta eldönteni, hogy vagy nem voltak érdekes feladatai, vagy pedig pusztán csak lusta volt az illető. Valamiért a lustaságot preferálta inkább, mert a nem érdekes feladatok ellen lehetett tenni főleg itt a Birodalomban. De most már látta, hogy a kimagasló tudása és nem az eredményei voltak azok, amik miatt odakerült, ahova. Akkor a baleset továbbra is baleset volt és úgy alakult ki Cyjer hibridként. A következő kérdésére már hangosan kapott választ. Szóval nem egy másik Kéz készült, ennek a tény még úgyis, hogy 27,134% esély volt rá megnyugtatónak hatott, főleg, hogy egy másik dologra 100%-t kapott. A megjelenő gépre nézett, felismerte, hogy mi az, tudta a célját és a rendeltetését is, csak éppen a méretei voltak furcsák, tudta, hogy manapság alig 1 milliméter nagyságú volt mindez csak és nem ekkora. Valami furcsaság volt ezzel kapcsolatban, valami mást is kellett, hogy szolgáljon azon felül, hogy a szuperrovarokat hozhat létre, illetve pusztíthat el.
- Valami nem tetszik a géppel kapcsolatban – mordult fel ismét állatias hangon. – Túl nagy ez így túl barbár… mire lehet még képes a gép a mérete miatt az alapfunkciókon kívül?
Abban már biztos volt hiszen Maniac is mondta, hogy az idegen DNS miatt Cyjer intelligenciája is nőtt, ahogyan annak idején Gunnyé is, nem mintha előtte buta lett volna a családja génjeinek hála alapból is okosabb volt az átlagnál és kiemelkedő, de a DNS csak tovább fokozta. Ennek ellenére roppant zseniálisnak találta, hogy megtudta oldani azt, amit.
- Annak ellenére, hogy nincsenek róla pontos adataid a szuperrovarok hiánya miatt, javíts ki, ha tévedek, de éppen ezért tudod könnyedén nyomon követni, mert úgymond vakfoltként mozog a szuperrovar-felhődben. Hol tartózkodik jelenleg Cyjer és hol van a gép?


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
A munkanapját lezárta ezzel végleg az adatok, fájlok mentve voltak. Így majd másnap be kell újra jelentkeznie és akkor folytathatja a munkát, remélhetőleg a válaszokat is megkapja majd a kinézett munkaerőktől addig. Ha véletlenül már van is válasz ma már nem akart vele foglalkozni, ráért másnap. Ekkor jött a Sivary, örült annak, hogy most már nem pattant le a titkosításról, mint korábban Tubrok karjaiban a „rémálma”, azaz látomása után. Azt ennek ellenére is tapasztalta, hogy még a legtöbb Flottásnak is titkosítva voltak ezek, nem mintha olyan sokan tudtak volna arról, hogy létezik a Sivary. Saját maga sem tudta volna, ha 890-ben nem lát egy víziót erről, és most nem újra alig egy egységgel korábban. Azok után azonban, amit látott inkább azt kívánta, hogy ne lett volna most sem hozzáférése. Az elejét roppant érdekesnek találta, hiszen az anyja révén mindig is vonzódott a múlthoz, történész véna megvolt benne Stephanie Miller miatt. Ősi-Marsi technológia, még a dinoszauruszok korában, 19 millió birodalmi évvel ezelőtt. Nem hitte volna, hogy ennyire régen már létezett komplex birodalom, társadalom, ráadásul itt a Naprendszerben. Ha ezt a Zuhanás előtt valaki ki merte volna mondani, akkor bolondak nézik, vagy pedig valamilyen sci-fi rajongónak. Meglepte, hogy az adatok szerint még mindig voltak ott működő bázisok a hegységekben. Ha lett volna szívverése akkor most gyorsult volna fel az, így csak a szemei tágultak ki. Azt tudta, hogy valószínűleg volt élet a Marson, ez bizonyított volt, ahogyan az is, hogy valami miatt elpusztult rajta minden élet és azt a vörös halott bolygót hagyta maga mögött, amit már a Zuhanás előtt ismertek.
- Maniac, kaphatnék engedélyt arra, hogy magánszemélyként régészeti kutatásokat végezzek a Marson az Ősi-Marsi technológia és a korábban ott élt fajt kutatva? – kérdezte.
Maniac-nek tudnia kellett, hogy az anyja révén úgyis kíváncsi az ilyesmire, hála annak, hogy tökéletes kombináció volt és ezt is örökölte. Nem akart szembemenni a Birodalommal, ezért kérdezte magánszemélyként az egészet, mert tényleg szeretett volna több információt, már csak kíváncsiságból is. nem a Sivary, vagy a Spear miatt. Így, hogy több információt olvasott már látta, hogy Sárkány is járt ott, ahogyan a Főlovas is. Az egész tényleg egy sci-fire hasonlított, és valószínűleg a NASA is tudott erről pár dolgot, persze, amíg létezett a NASA és nem repült a levegőbe a teljes központ. A Főlovas ténye nem volt újdonság, őt látta korábban már kétszer is, noha az adatok szerint nem őt hitték mások vezetőnek, hanem Háborút. Megborzongott az emléktől, ahogyan a piramisban az álmában őket látta. Az egész még mindig kellemetlen érzésekkel töltötte el őt a képek, amik belevésődtek ott, a tekintetek az egész. Nyelt egyet önkéntelenül is mielőtt bele nem fogott a lovasok listájának névsorába. Mind ötös, vagy hatos voltak, már az is bőven elég volt az ultrafejlett listán, de azaz egy darab kilences már közel járt ahhoz, hogy kiverje a biztosítékot nála is. Még a Spear sem lenne képes arra, hogy visszafogja ezeket, ha ezek mind egyszerre támadnak! Átok, Sárkány, Bestia voltak a nagyon magasak, az anyja is igen elől állt a ma korábban látott adatok szerint, de ez is kevés volt, a lovasok többen voltak és átállítják azt, akivel harcolnak. A lovasok egy része ismeretlen volt, noha látta az arcokat, már tudta, hogy Demio is köztük volt, látta az álomban, most már azt is, hogy melyik lovas volt ő, Lidérc. Még a név is illett hozzá, akkor viszont Demio egy embere volt, akit az álomban látott Rocksolidos ruhákban, ahogyan ugyanez az alak volt az, akit Átok trónjánál látott. Ezek az Ászok soha sem akarnak elfogyni?! Szökőár On Mor a Drox egyik vezetője?!
- Mi a fene folyik itt?! – csúszott ki hangosan a szájából.
Egy pillanatra megingott, hogy ez biztosan ugyanaz a Föld, amit évszázadok óta figyel? Rémálom Zuhanás előtti, de nem Birodalmi, ellenben három személy igen. Ezt már-már hihetetlennek találta. Ketten még nem lovasok, de lesznek. Erre Ingrid is rájött Maniac számításai nélkül is, az a kilences szám pedig továbbra is sokkoló volt. Az államról is volt szó, ők voltak a Spear sötét oldala. Az Ősi-Marsi technológiát ijesztőnek találta, hogy milyen hatással van a használóra és az anyja ilyenektől tanul? Mi ütött bele? Tovább olvasott, a birodalmuk hasonló a HPI-hez, de mégsem. Itt leginkább a régi kommunista elvekre emlékeztette Ingridet, például Orwell 1984-e az, ami egyből beugrott neki. Az biztos volt, hogy nem csak a Rocksolidra, de mindenki másra is veszélyt jelentettek, csak a lovasok is, de a fegyverek is. remek lesz hazamenni a Rocksolidba és közölni Tubrokkal, hogy itt a Sivary, akik veszélyt jelentenek, aztán az Ász minimum az egyik törzset akarja és fogja elfoglalni a címerek alapján… de erre is rá kell kérdeznie. És még a Nite is ott van a nyakukon, sőt az uralkodói családban.
- Francba! – morogta. – Maniac, információkat kérem a két víziómban is megjelent Ászról, aki a Rocksolidos öltözetben van.
Megvárta, amíg megkapja az adatokat utána folytatta.
- Visszatérve a Sivary-ra, a Nite tud a létezésükről? Ha igen, mit készülnek tenni ellenük?
Megmasszírozta a homlokát, nem az volt a kérdés, hogy a Sivary támadást fog indítani mások ellen, erről az adatok beszéltek, a kérdés az volt, hogy mikor.
- A számításaid szerint mikor készülnek és kik ellen támadást indítani? – kérdezte. – Ezfenlül érdekelne a részletesebb adat a Birodalmukról, ahogyan a fegyveres erőkről, és a tömegpusztító fegyverekről is.
Amint megnyugodott küldte az üzenetet és kapta is a választ, amint megjelent a jelölő, hogy merre kell mennie fel is állt a székéből és elindult az irodájából az Osborn által megjelölt helyre. Közben még egy üzenetet küldött az előzőre válaszolva.
Igen, minden, de majd személyesen kifejtem.
Közben haladt, ha pedig megérkezik az irodához, akkor ha annak az ajtaja kinyílik, akkor bemegy, hogy ott várja be az apósát.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Kedd 19 Aug. 2014, 19:04

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunnhild a kérdésére egy egyszerű negatív jelzést kap Maniac-től. A gép a nagysága ellenére nem rendelkezik más funkciókkal. Cyjer valószínűleg arra használhatta, hogy ő maga állt bele az ember méretű hengerbe, tárolórészbe és deaktiváltatta a saját testében lévő figyelő nanobotokat. A második következtetésére és kérdésére már egy pozitív megerősítést kap a Mesterséges Intelligenciától.
- Adatok megjelenítése.
Gunny tudja magától is, hogy az, hogy valakinek a testében nincsenek jelen a megfigyeli szuperrovarok, vagy éppen deaktiválva vannak, esetleg valami zavarja a jelüket egyáltalán nem jelenti azt hogy Maniac nem érzékeli őket. Sőt, ugyan a test részecskéinek pontos mozgását nem követi, mivel a környezetben mindenhol máshol jelen vannak a botjai, valós időben a lehető legpontosabb, kívülről érzékelhető képet tudja leképezni. Mind időben, mind érzékelt tartományban. De azokkal az adatokkal, a szigorú pontosság miatt nem számol a program. Ennek megfelelően Gunnhild azonnal pontos képet kap a gépről és In Flaneről is. A férfi még mindig a romos komplexumban van, folyamatosan mozog. Ha ráközelít a képre látja azt is, hogy a mínusz hetedik szint folyosóit járja. Pontosan úgy néz ki, mint a korábban látott képen. Azonban, nyugtalan tekintettel, a fejét és a szemeit ide-oda kapkodva jár élőholtként a folyosókon. Majd a következő pillanatban teljesen nyugodtan, átlagosan, zsebre tett kézzel sétálgat tovább a maradványok között. Furcsa a viselkedése és a mozgása is. A speciális gép kikapcsolva vagy alvó módban áll az egyik teremben, körülötte csak összetört felszerelések vannak.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

A kérdésre, engedély kérésre Maniac azonnal választ ad, természetesen a szigorú birodalmi szabályok szerint.
- Az engedély jóváhagyva. Azonosító: magánszemély. Az engedély kizárólag az azonosított szinten érvényes. Idegen fajok tanulmányozása magasabb szinten kizárt.
Ingrid is tudja, hogy ez igen szigorúan kezelt kérdés. Még a szoros szövetséges O'xa társadalmát, technológiáját, fiziológiáját sem vizsgálják jobban mint azt szükséges, illetve a vizsgált eredményeket nem használják fel. Így ha Ingrid esetleg talál is valamit, azt csak magának tarthatja meg és ő maga foglalkozhat vele, más nem. A Sivary-ról lekért információk átnézése után arra nem kap választ Ingrid ami kicsúszik a száján, ellenben a többi kérdésére igen. Amikor információkat kér a látomásában látottakról, Maniac ismét engedélyt kér arra, hogy aktívan vizsgálhassa az emlékeit. Ha ezt megkapja, azonnal elvégzi a számításokat. Ingrid előtt megnyílik egy holografikus panel, rajta az Ász adataival. A rövid adatlapon látszik a név, Imiganor, így nevezteti magát. A képen egy majdnem két méter magas, erős, leginkább hegy testalkatú kopasz középkorú férfi látszik, az arcát egy fekete maszk fedi, szándékosan szembetűnő kialakítással. Az adatok alapján a férfit Demio képezte ki, rendelkezik igen sok harci tapasztalattal, magasan képzett jármű és harcigépek vezetésében, fejlett robbanószerekhez és robbantási módokhoz is ért. Ezen kívül Demiohoz hasonlóan technológia tolvaj, több száz lopott technológiával rendelkezik. Imiganor is rendelkezik biotechnológiás implantátummal, nagyon erős telepatikus képességei vannak, képes mások tudatát és testét egyszerre uralni, bábokká téve őket, még génmódosított személyek védelmén is áthatol a képessége. Az adatok alapján már most a Rocksolid területén van és itt folytatja saját műveleteit, haderőt gyűjt és épített magának a bábjaival. Észak-keleten a Jörmundok törzsének területén van. A valódi neve Antaf Halar, rocksolidos harcos volt, négy éve eltűntnek nyilvánították. A következő kérésre már egy eredeti Nite akta holografikus mása jelenik meg előtte. Az akta táblázatba foglalt adatokkal van teli, külön nyelven íródott, de Maniac azonnal fordítja, amint Ingrid olvasni kezdi. A Nite tud a Sivary létezéséről és már meg is tették a kellő lépéseket, a beáramló népességgel együtt igen sok ügynököt beépítettek titokban a Sivary sorai közé és a saját fejlett Ősi-Marsi megfigyelőrendszerük használják fel részben ellenük is, még több információhoz jutva. Egyelőre ellenőrzik őket és adatokat gyűjtenek, mást nem terveznek lépni. Visszatérve a Sivary-hoz, Ingrid előtt az eddigi két ablak egészen kicsire, ikon méretűre megy össze és két oldalra rendeződik, hogy helyet hagyjon a harmadik most nyíló ablaknak. Ez már egy valós idejű Sivary tervrajz/térkép. Jól kivehető rajta - vörös föltökkal, vonalakkal, pontokkal jelölt - hogy a Sivary valójában mindenki ellen tervez támadást indítani, az elkövetkezendő év folyamán. Be akarnak vetni inváziós erőket és előtte egy hullámban tömegpusztító gépeket. Úgy tűnik, bár nem logikus, az egész világra nagyjából egyszerre akarnak támadni, a HPI-t kivéve. A birodalmukról azt találja, hogy a végső céljuk, hogy a lehető legtöbb területet és népességet uralják a földön és egy egyenlőségre törekvő államot hozzanak létre, szigorú ellenőrzés, de folyamatos fejlődés mellett. Röviden világuralom a céljuk. A haderejüknél talál egy úgynevezett vörös hadsereget, egy felszerelt, felpáncélozott, felfegyverzett katonákból álló hadsereget. Különböző zászlóajakkal és osztagokkal. Összetett, szokásos hadi rendszer, légi és gyalogsági egységekre koncentrálva. Rendelkeznek olyan vadászgépekkel, szállítóhajókkal, inváziós szállítókkal, amelyek képesek a sztratoszféra határáig felrepülni, ott lebegve, repülve várakozni majd akár napok múlva lecsapni a felszínre. A tömegpusztító fegyverek önmagukban automata, páncélozott, nagysebességű lopakodógépek. A gépek belsejében van egy nagy teljesítményű antianyag bomba. Ezt az egyik Lovas, Őrület technológiából készítik. Már most több tíz áll a rendelkezésükre. Vannak felvételek is tesztrobbantásokról. A bomba képes egy egész várost, percek alatt semmivé, egy hatalmas kráterré és több ezer tonna fekete porrá változtatni. Nincs sugárzás, nincs valódi robbanás, csak egy hatalmas fekete gömbfelhő, ami után nem marad semmi. Ezek a különös veszélyes fegyverek képezik a Sivary haderejét.
Miután Ingrid megnyugszik, szöveges üzenetet küld Osborn Admirálisnak, aki nem sokkal később válaszol is rá. Ingrid a jelölőt követve elindul. A tökéletes felépítésű, modern Hídon könnyű közlekedni. Vissza kell mennie a Híd központi részére, ott már látja, hogy Osborn már nem áll az ablakoknál, át kell mennie a szemben lévő oldal folyosóhoz, a két másik folyosó/járat egyikén, majd onnan a felső szintre mennie egy felvonóval. Mindezt alig fél perc alatt kényelmesen meg tudja tenni és egyáltalán nem bonyolult. A folyosó végén már van egy nyitott ajtajú, kivilágított iroda, oda kell mennie. Az iroda nyolcszög alakú, alul a padlónál és felül a mennyezetnél a falak kissé döntöttek, maga az iroda üres csak egy teljesen üres asztal, két rendkívül kényelmesnek látszó tárgyalószékkel van ott bent. Osborn állva, hátul összefogott kézzel várja Ingridet.
- Üdvözlöm Ingrid. Fáradjon beljebb, itt biztonságban beszélhetünk.
Ha Ingrid belép a helyiségbe, mögött az ajtó bezárul, egy panel ereszkedik le és zárja be a helyet. Bent Miller olyat érez, amelyet korábban még nem, nem tudja megmondani hogyan, miként de úgy érzi, mintha a teste, a szövetei és önmaga könnyebb lenne valamivel és az egész környezet is ilyen lenne. A következő másodpercben rájön, itt nincsenek jelen a részecskékhez csatolva Maniac nanobotjai. Minden természetes, olyan mint a Zuhanás előtt. Látva a felismerést az admirális ismét biccent neki. Nem kínál fel helyet, továbbra is állva, Ingriddel szembe nézve folytatja.
- Jól gondolom, hogy a lányomról van szó?
A viselkedése, tökéletes fegyelem ellenére is olyan, mintha már tudná, sejtené, hogy mit tud Ingrid. Várja, hogy Ingrid elmondjon mindent amit akar, nem szakítja meg őt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 19 Aug. 2014, 22:53

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
Gunny kissé oldalra biccentette újra a fejét, amikor megkapta a nemleges választ Maniac-től azzal kapcsolatban, hogy a gép képes-e másra is, mint, amit eddig mondtak. Kissé csalódott volt, hogy nem és csak tényleg annyira, ami először felmerült. Önkéntelenül is megköszörülte a torkát, aminek hála ismét állatias morgás hagyta el az ajkait. Így tényleg csak arra volt használható az egész, hogy a nanobotokat eltávolítsa és semmi másra. Így is zseniális kivitelezés, de Gunny több mindenre használta volna, ha már ennyit vesződött vele a férfi. legalább a második kérdésre pozitív volt a válasz. Ekkor jutott eszébe, hogy lényegében ezért javította ki saját magát, a családi örökséget eltávolítva magától, aminek hála részecskeszintű zavart okozott és nem vette figyelembe Maniac. Lényegében pont ugyanilyen dolog állt fent és mindenhonnan máshonnan kaphatott adatokat Cyjer-ről továbbra is, csak pontosan a szervezetében lejátszódó dolgokkal nem lehetnek tisztában. Pedig a nőt érdekelte volna, hogy a férfi testében milyen változások mentek végre, hogy pontosan ugyanolyanok-e, mint az ő esetében voltak-e. Bár. Itt egy pillanatra megállt egy pillanatra, azért jó pár egységnyi idő volt a megfertőződés és a kiszedés között.
- Kérek egy listát a Cyjer biometrikus adatairól, genetikai mintáiról – mondta. – A megfertőződődés pillanata előttől addig, amíg el nem távolította a szuperrovarokat magából. Érdekel, hogy miféle változások mentek végbe a szervezetében molekuláris szinten is. a legkisebb részlet is érdekel. Ha megvan, akkor hasonlítsd össze az enyémmel, a hasonlóságok és az eltérések is érdekelnek, hátha így megtudhatjuk pontosan, hogy mennyiben lett más, mint én vagyok.
Mivel önmagát tartotta tökéletesnek annak hála, hogy Zsarnok is annak tartotta, így önmaga mintáit vehette alapnak, hogy milyen eltérései vannak Cyjer-nek hozzá képest. Az adatok, hogy milyen állapotban van kívülről jelenleg nem érdekelték Gunny-t, csak az élőkép a férfiról, amit meg is kapott. Kényelmesebben helyezkedett el az ágyon és úgy nézte az Cyjer-t, ahogyan a -7. folyosón haladt, igencsak furcsán. Az össze-visszamozgó szemeket félelemnek vélte Gunny, vagy pedig pusztán őrületnek. Mivel nem tudta a mentális állapotát a férfinak, így nem tudta megítélni ezt sem.
- Mi Cyjer mentális státusza a megfertőződéstől kezdve addig, amíg követni tudtad? – kérdezte.
Mire kimondta a férfi már teljesen nyugodt volt, mintha mi sem történt volna úgy sétálgatott tovább. Gunny megvakarta a feje búbját, majd az alsóajkába harapott néhány pillanatra.
- Skizofrénia? – kérdezte.
Ezek a tünetek Gunny-t határozottan arra emlékeztették. A kérdést leginkább magának tette fel, mintsem Maniac-nek, bár mivel hangosan kimondta, így eléggé biztosra vette, hogy a Mesterséges Intelligencia válaszolni fog rá. A képeken meglátta az érintett gépet is, amiről beszéltek, jelenleg kikapcsolva volt.
- Érzékelsz valahonnan energiajelet az épületen belülről? – kérdezte. – Üzemeltet valamit odabent Cyjer?


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Még maga Ingrid is meglepődött, amikor a birodalmi kereteken belül megkapta az engedélyt, hogy elmenjen a Marsra és kutasson az Ősi-Marsi technológia és az egykor ott élt faj után. Azzal tisztában volt, hogy csak saját maga kutathat majd és nem oszthatja meg tanulmányként, vagy hasonló módon, de ahhoz elégnek kellett ennek lennie, hogy a Sivary és a Spear megfigyelését jobban tudja majd értelmezni és a Rocksolidra háruló veszélyt is megfelelően tudja kezelni. Számára pedig ennyi már bőven elég volt jelenleg. Úgyis, ha már ő volt az idegen fajokért felelős tiszt, akkor lényegében ez is munkaköri elfoglaltság volt, tágabb értelemben. A Sivary-val kapcsolatos kifakadására természetesen nem kapott választ, túl sok lehetőség lett volna, hogy kapjon. Ismét felsóhajtott és újra megadta Maniac-nek az engedélyt, hogy az elméjével „babráljon” és előhívja azt az érintett három látomást. A 890-est, az Átokkal kapcsolatos víz alattit, illetve a piramisost. Végre valahára kapott információt az Ászról is, akiről így már igen részletesen tudott a Mesterséges Intelligencia neki adatokkal szolgálni. A nevet, amit az álomban nem ismert fel, nem értett teljesen most már olvashatta. Imiganor. Már a nevével kapcsolatban sejtette, hogy mi lehet ő, a régi image szóra asszociált a névből, azaz képek, illúziókra gondolt elsődlegesen. Végignézett a képen, egy Tubrok nagyságú alak, most már így határozottan Rocksolidosnak tűnt. Ingid elfintorodott, amikor meglátta, hogy Demio képezte ki a férfit, technológiatolvaj, és telepata.
- Hát persze! – nyögött fel.
Így látta a Rocksolidos hadsereget mögötte, ezért skandálták a nevét, nem önként szerették, hanem rávette őket. A végén ha fenyegetést jelentene, akkor kénytelen lesz saját maga levadászni annak ellenére, hogy az adatok szerint rá is hatással lenne a férfi telepatikus ereje. Próbálta a feltöltésekben megtalálni, hogy lehet-e ez ellen védekezni, vagy Maniac megvédheti-e azzal, hogy utasítja, hogy a károsodások esélyével ne számítson, de állítsa helyre mindig azt, amit Imiganor képessége okozna az elméjében. Illetve próbálta a feltöltésekben megtalálni, hogy a biotechnológiás implantátumot milyen technológiával lehet kiütni, vagy a telepátiát, ha messziről ki lehetett ütni ezt, akkor az is jó volt neki. Ha más nem… képzett orvgyilkos volt, megtudta oldani a helyzetet, ha majd Tubrok jóváhagyja. Bár lehet, hogy a gyerek miatt nem engedné és így a férfi háta mögött kellene megtennie. Legalább annyi megnyugtató volt az adatokban, hogy nem közvetlen Tubrok törzsei egyikében ténykedett a férfi, hanem a Jörmundoknál. A név a nagybátyjára emlékeztette Jörmungandra. Eredeti név az Antaf Halar volt, négy éve eltűnt. A korábbi látomása szerint a harmadik legveszélyesebb személy volt Strupz és Lerontis után. Nem számít, megoldja, muszáj neki. Tudta, hogy Tubrok határozottan nem lesz boldog.
- Hát csak rossz híreket viszek neki? – sóhajtott fel és masszírozta meg a halántékát.
Utána következett a Nite, itt is több információja volt, az idegen nyelvre nézett, már kész lett volna, hogy nekiálljon megfejteni azt, az anyja révén ez is könnyen ment, de Maniac fordított. Rendben, legalább tudott a Nite a Sivary-ról és beépültek oda, azok után, hogy a bolygón minden hetedik ember, aki nem HPI-s volt a Nite tagja, így ez nem volt csoda. A következő hírek azonban nagyon nem voltak megnyugtatóak, a Sivary mindenkit meg akart támadni, nem csak a Spear-t, mindent el akart foglalni és a saját rendszerük, a kommunizmus szerint kiépíteni. Hogyan fognak a Rocksolidban védekezni, önmaga még kevés volt ahhoz, hogy megvédje őket. A valósidejű térképet nézte és a vázlatokat, amiket Maniac felvázolt neki. Látta a fegyverzetet, a bombákat, a gépeket, a hadsereget. A bombák ellen védekezni sem lehetett, ha ledobják egy városra, ott minden és mindenkinek vége van. nagyon, de nagyon remélte, hogy a Nite-nak van tényleges terve, ahogyan a Spear-nek is.
- Na jó, a Nite és a Sivary adatokat a lakásomban levő adathordozóra mentsd le – kezdte. – Az hadvezetési terem mellé hozz létre átjárással még két helységet, ugyanazt a programot használd, amit akkora írtam, ezekbe a termekbe egy-egy hasonló Földi terepasztalt kérek, az egyikre a Sivary, a másikra a Nite mozgásait, terveit, mindent kérek ugyanúgy mint a csatásnál. Ahol módosításra van szükség csak jelezd, később átírom a programot, hogy minden illeszkedjen. Ezt a két szobát zárd le, értelemszerűen csak én, Cal Osborn és az apám, U7 kapjunk hozzáférést. Biztonsági módosításokat apámon és rajtam kívül más nem hajthat végre és én is csak egy jelszóval. Ezt manuálisan viszem be most a rendszerbe. A kódot saját kezűleg ütötte be ezek után óészaki nyelven, amit biztosra vett, hogy a családtagjain kívül, és Maniac-en felül manapság már nem beszél senki a Földön:
”Mer er mer tiðari, manni hveim, vngom i árdaga; asa oc alfa, þat vill engi maþr, at viþ samt sém.”
Nem mintha aggódott volna, hogy olyan sokan látják ezt rajta kívül, de nem szerette volna, ha a fia és a barátai odamennek és változtatásokat hajtanak végre. Egy félbehagyott csatát nyugodtan megzavarhattak, arra példa is volt, de ez fontosabb volt. Ezek után küldte az üzenetet és indult el a válasz után, hogy beszéljen az apósával. Most tapasztalhatta, hogy mennyire könnyű eligazodni a Hídon. Meglepően könnyebb volt, mint gondolta ezt korábban. Amint a Híd középső részére ért nem látta az apósát ott, bizonyára már várta őt, alig fél perc alatt meg is érkezett. végigsietett az utolsó folyosón, majd belépett a helységbe. A nyolcszögletű irodán magában mosolyodott el, emlékezett arra, hogy a régi USA-ban volt egy ötszögletű épület is, lehet, hogy annak a mintájára készült ez is. Az asztalra és a székekre nézett. Már éppen szólalt volna meg a köszöntés után, amikor hirtelen furcsán érezte magát. pillanatok alatt jött rá, hogy régen is ilyen volt, még gyermekként érezte ezt, a szemei egy pillanatra kikerekedtek a csodálkozástól és meglátta a bólintást, tényleg jól gondolta.
- Adam! – bólintott ezúttal ő.
Nem ment a székhez, csak közelebb az asztalhoz és ott állt meg. A tény, hogy a férfi tudta, hogy miért jött nem lepte meg különösebben. Logikus volt.
- Részben – kezdte. – Ami miatt ilyen helyen szerettem volna önnel beszélni, hogy ne jusson Lerontis fülébe. Amíg a Rocksolidban voltam megkeresett, mivel semmit sem tudott rám bizonyítani, de szüksége van rám megzsarolt Cal-el és Greggel, hogyha nem segítek neki és kémkedni akaratom ellenére az Új Ellenállásnak ők ketten lesznek, akik ennek az árát megfizetik. Arra szeretném önt kérni Osborn, ha nekem bármi bajom lenne és koholt vádakkal eltűntet a szemek elől Lerontis védje meg őket, ön is tudja, hogy mennyire fontosak mind a ketten nekem. Ne engedje, hogy nekik ártson, kérem!
Megvárta, amíg a férfi reagál erre és utána folytatta.
- Igen, a másik ügy Vic. Aggódok érte, ahogyan Cal is… Tudom, hogy nem az én dolgom és nem igen van közöm hozzá, de mikor fogja megmondani Vic-nek, hogy ő nem az ön lánya? Cal betegre aggódja magát érte, fél, hogy ön bántani fogja Vic-et, hogy nem viseli el a jelleme miatt… nem érti, hogy kitől örökölhette. Én már igen, tisztában vagyok vele, hogy Vyc és Zsarnok gyermeke. Láttam mikor fogant és azt is, hogy mikor távolították el Vyc-ből őt…

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Szomb. 23 Aug. 2014, 03:11

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunny kérése után Maniac teljesíti amit kér tőle. Hamarosan kielemzett adatok sorozatát vetíti elé. Egy egész, teljes genetikai mintát kap egy ablakban. Ehhez az elemzés szükségtelen, mivel Gunnhild tudása teljes genetika terén, mindent ő maga is másodpercek alatt meg tud állapítani. De ha szükséges, Maniac is összetud állítani egy elemzést az adatokból. Cyjer szervezete súlyos sérülést szenvedett amikor a ragadozó egy részét károsította, felfalta, azonban túlélte a sokkot és a regenerációja felgyógyította. Addigra már igen nagy mennyiségű idegen testfolyadék került a szervezetébe, legfőképpen nyál. Mire regenerált, Cyjer DNS-t megfertőzte a lény DNS-e. Nem klasszikus értelemben vett fertőzés, hanem ahogy Gunny is minden testnedvével tud szaporodni, úgy az eredeti lény is. Gyakorlatilag megtermékenyítette Cyjert, aki átalakult néhány óra alatt, a láncok összekapcsolódtak a testében és működő hibriddé változott. Gunny valóban tökéletes hibrid. Ő belé Zsarnok már előre megtervezett szöveteket ültetett, a hibridizáció néhány perc alatt végbement benne még csecsemőként és tökéletes hibriddé vált. In Flane esetében ez nincs így. Bár a regenerációs és alkalmazkodási faktor miatt nagyon előnyös hibriddé vált, koránt sem tökéletes. Az állatias vonásai erősebbek, gyorsabb, erősebb, alkalmazkodóbb Gunnhild alakjánál, azonban vannak hibái is. Az egyik ilyen hiba a sok közül a mentális betegségek. Cyjer skizofrén, mániákus, paranoiás őrült. Több énje van. Még mindig benne van az eredeti tudata, az alkotta a gépet is, de van mellette még három másik. Ebből egy a teljesen állatias, vad, a másik a paranoiás, harmadik pedig ennek a kettőnek fúziója. Ez az alakja uralkodik főként. A paranoiás én mindenhol és mindig olyan személyeket, eseményeket lát amelyek nem valósak, csak képzelgések. Tudja, hogy léteznek ezek a képzelgések de nem tud vele mit tenni, teljesen olyan számára mintha valóság lenne és sehogy nem tudja megkülönböztetni attól. Fél, mindig ki akar jutni valahonnan, keresi a valóságot. Most is rengeteg személyt lát maga körül, próbál tőlük szabadulni. Az állatias énje tombol, teljes mértékben az a kozmikus ragadozó, semmiben sem más, egy természetes gyilkológép. Az eredeti Cyjer pedig próbálja magát meggyógyítani, kikerülni az őrületből. Van még egy énje azonban, ami nem különálló. Lényegében a ragadozó és a paranoiás fúziója, egy nagyon veszélyes személyiség, pontosan ez a hetes besorolású. Ezen kívül több mentális betegsége is van, de ezek jóval enyhébbek. A genetikai hibái közül a megnövekedett éhség a jelentős. Minden más téren, genetikailag, Cyjer felépítése egyezik Gunnyéval, a többi téren, mint például az ellenállás ő is "tökéletes" hibrid.
Maniac nem talál energiajelet a komplexumon belül ebben a pillanatban. Semmi nem működik bent. Még a nanobotok is, amelyek az anyagokat alkotják inaktívak. Tehát gép sem üzemelhet ott. Egyelőre ennyit sikerül kiderítenie Gunnynak. Közben észreveszi, hogy miközben kutakodik, az idő szépen telik, sokkal gyorsabban mint mikor csak lustálkodott.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Ingrid megkapja az engedélyt a marsi kutatásaihoz. A biológiai implantátum és a feltöltések kapcsán is sok adatot talál. Imiganor által használt implantátum igen fejlett lehet így nem valószínű, hogy közvetlen fizikai kapcsolat, tehát az agyában lévő implantátumhoz érés nélkül lehetséges lenne annak kiiktatása vagy zavarása. Olyan közelségből viszont már nagy eséllyel nem ez a fő cél, hanem minél nagyobb kár okozása. Maniac természetesen megfelelő parancsokkal képes teljes védelmet nyújtani ellen, illetve helyrehozni a károsodást. Főleg mert Ingrid magas rangú Flotta tiszt is. Ez ellen védelme van. A Sivary-ról és Nite-ról kapott információk után Ingrid utasítja a Mesterséges Intelligenciát, hogy mentse le az adatokat és hozzon létre két biztonságos, lezárt szobát a lakásán.
- Kijelölt műveletek végrehajtva.
Néhány másodperc alatt a kijelölt módosítások létre is jönnek az Anyahajóban, minden nanobotokból áll, könnyen alakul át. Ami még eszébe juthat Ingridnek, hogy a termeket úgyis elérhetetlenné lehet tenni, hogy alap esetben nincs hozzájuk vezető ajtó, folyosó, ez csak kérésre alakul ki. Általában ez bevett gyakorlat az Anyahajón. Senki nem keres egy olyan ajtót, amiről nem tudja hogy alap esetben ott van. De ettől függetlenül is biztonságosak a termek, bár Maniac saját maga is letilthatná az adatokat, ha valaki mégis illetéktelenül férne hozzá. Normál esetben más nem kapott volna ilyen részletes adatokat a Földön folyó eseményekről, de mivel Ingrid egy magas rangú tiszt, gyakorlatilag a lehető legrészletesebben belenézhet a földi birodalmak hadügyébe. Ezt rajta kívül bárki más is megteheti a Hídon. Most már neki is joga van hozzá. Így Ingrid mindennel megvan amit szeretett volna eddig.
A Hídon, Osborn admirális speciális irodájában Adam türelmesen, ugyanolyan határozott, nyugodt tartással mint eddig hallgatja végig Ingridet. Végül bólint, ezzel a tartása, mozdulatai és a hangja is enyhébbé, közvetlenebbé válik. Most Ingrid az embert, apát látja az Admirálisban.
- Ez természetes. A családom védelme a legfontosabb. És ön is a családom része. Meg fogom védeni, Calt és Greget is. Tudok Lerontis munkájáról, ő is a Flotta része, alám tartozik. A módszerei nem hibátlanok, de ő soha nem lépi túl a hatáskörét.
Mivel Ingrid megkapja a választ, ezért tovább folytatja, Vic esetét szóba hozva. Osborn nem is próbálja leplezni, nyíltan kimutatja az arcán hogy ez egy olyan eset amire rég óta készült és számolt mindennel. Megköszörüli a torkát, Ingrid szemébe néz és ekkor Miller láthatja "lehullani" a férfi maszkját. Most teljesen őszinte vele.
- Már számítottam erre az esetre. A képességed mutatta meg neked Ingrid. Az egyetlen szerencsénk, hogy Maniac a képességed miatt nem kezeli úgy rólad az adatokat mint másról. - itt tart egy kis szünetet, kissé oldalra fordul az asztal felé - Calnek nincs oka aggódni. Képtelen lennék megütni Vicet, soha nem tettem, még csak a hangomat sem emeltem fel vele szemben. Olyan mint az anyja, nem lehet bánni vele. Mivel már mindent láttál, én is elmondok mindent. Amikor Victoria meghalt és Zsarnok is azzá vált, ami ma is, miután mindkettejüket elvesztettem fogadtam meg magamnak, hogy felnevelem a lányukat. Ennyivel tartozom nekik. Az embriót én rejtettem el. Ezer évig készítettem elő mindent, hogy biztonságban fel tudjam nevelni. Elmagyarázom. Ha Zsarnok tudná, hogy Vic a lánya, valószínűleg elpusztítaná, nem logikus a létezése számára. Addig mindenképpen, amíg nincs Vic-nek kialakult tudata. Most már kicsi az esélye, hogy elpusztítaná, de biztosra akarok menni. Ha Vic öt éves lesz, már csak napok kellenek addig, elmondok mindent neki. Azt, hogy ő Zsarnok lánya és mit tettem. Abban a pillanatban Maniac ezt fel fogja használni és tájékoztatja Zsarnokot. Zsarnok el fogja ismerni lányaként. Ez lesz az a pont, ahol kilépek Vic életéből, többet nem leszek az apja. De most még az vagyok. Nagyon hosszú ideig készítettem elő, hogy biztonságban felnevelhessem, a hozzáférésemmel módosítottam Maniac belső kódjait. Kiszűrtem a megfelelő adatokat, magamról és az embrióról. Utána döntöttem a kiolvasztás mellett. Jelenleg csak te és én tudjuk az igazságot. Mint már kitalálhattad Zsarnok sem. Ha idő előtt megtudta volna, nem csak Vic, én is mindent elvesztek. Remélem megérted hogy mindent kockáztattam őérte. A te esetedben csak szerencse, hogy Maniac nem kezelte az információkat.
A hosszabb, tagolt, lassú beszéd után Osborn hirtelen elhallgat. Ingridre pillant, de azonnal látja, hogy Miller ért mindent. Az a bal keze ujjainak végét ekkor a fém asztalhoz érinti. Lassan újra a mindig látott arckifejezést, viselkedést és hangot veszi fel, de még mindig egyenesen Ingridhez szól Osborn.
- Hallottam, hogy Cal keresett és megkért, hogy beszélj Victoriexel. Én is erre kérlek. Az érzései lassan kezdenek eltűnni, ez természetes folyamat nála, de nem akarom hogy szenvedjen. Szüksége van valakire, aki megérti és segít neki. Személyesen kérlek meg. Ez nem admirálisi parancs, mint ember kérlek.
Hidegen és nyugodtan pillant Ingridre, várva a választ.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 23 Aug. 2014, 11:48

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
Végül mégsem kért összegzést Maniac-től a genetikai mintákat illetően, ha nem néhány másodperc lett volna a számára, akkor megtette volna, de így nem volt erre szükség. Azaz eset történt meg, amit Gunny is a legvalószínűbbnek vélt, hogy tényleg támadás érte és érintkezett az idegen lény testnedveivel. Valóban ez volt, evett belőle a lény és Cyjer megsérült, valamilyen csoda folytán a férfi életben maradt és felgyógyult, persze eddigre már megvolt fertőződve és így történt meg a felépülés. Támadás, ami egy az egyben szaporodásnak is volt mondható, Gunny is képes volt minderre, tökéletesen tisztában volt vele, hogy ez miként megy végbe és mik a következmények, noha soha sem élt ezzel. Nem fertőzött meg soha senkit akaratán kívül sem, de szándékosan sem. Tudta, hogy mik lehetnek a következmények és ezeket nem merte kockáztatni senkinél sem. Nos igen hamarosan meglátta a hibákat is pont azokat, amik Cyjernél is megvoltak. Már látta, hogy a másik közel sem volt tökéletes. Noha erősebb volt több mindenben, mint Gunny, de megvoltak a gyengéi is. saját maga esetében tudta, hogy az állatias vonásokat nem csak az idegen lénynek köszönhette, hanem saját magának is, hiszen úgy született, hogy nagymacskai vonásokkal rendelkezett, jellemre is, külsőre is. Az, hogy hibriddé vált, csak felerősödött benne. Most már tudta, hogyha a férfi után megy, akkor különösen ügyelnie kell arra, hogy utasítsa a testét, hogy ne vegye be a férfi DNS-ét, ha az megharapná, karmolná, vagy sérülést okozna neki. Nem kellett az, hogy ismét fertőzést kapjon, mert láthatóan a férfi DNS-e volt sokban erősebb, így a saját teste nem tudott volna 100%-osan védekezni ellene. Saját maga is ugyan rendelkezett öröklött mentális problémákkal, példának okaként szadista, maximalista és mazochista, illetve némileg adrenalin függőségén kívül nem igen voltak más mentális gondjai, míg Cyjer esetében mint láthatta nagyon sokáig tudta volna sorolni. Ahogyan gondolta és jól számolta valóban skizofrén volt a férfi, a viselkedése nagyon elárulta mindezt. Gyorsan végigolvasta az adatokat, hogy milyenek a személyiségei a férfinak, a legjobban talán annak örült volna, hogyha vagy csak a ragadozót kapja ki, vagy a paranoiást. Bár azzal is nehezen lehet boldogulni, de megvoltak az orvosi feltöltései, így tudta, hogy egy ilyen személlyel miként kell bánni, az állatiasnak meg csak simán fölé kellett kerekednie és dominánsnak lennie, hogy a másik behódoljon neki. A kettő fúziója viszont pontosan ugyanolyan erős volt, mint Gunny, így azt akarta volna elkerülni, ha lehetséges. Felmordult és elfintorodott, ha nem marad más lehetősége a későbbiekben, mintsem megölni Cyjert az egyetlen egyet jelentett a nő számára, meg kellett találnia az egyetlen módot arra, hogy miként ölhetné meg saját magát is. Azt elkönyvelte magában, hogy semmilyen gép sem működik ott jelenleg, szóval majd kellene egy köztes megoldást találnia, hogy a bolygóra jusson.
- Van a közelben valamilyen hold, vagy másik bolygó, ahova megérkezhetek és a vadászgépet otthagyva más módon jussak el a bázishoz? – kérdezte Maniac-et.
Nem akarta kockáztatni, hogy Cyjer véletlenül kijátssza és lelép a vadászgéppel, amivel megy. Ekkor nézett az órájára, az adatok böngészése közben gyorsan telt az idő, ám a nővére még mindig nem végzett, mit tudott ennyi mindent tenni miközben egy órás a munkaideje?
- Milyen személyeket képzel Cyjer, csak hogy tudjam mit próbáljak mondani neki, hogy engem ne nézzen hallucinációnak.


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Annak a ténynek Ingrid nem örült, hogy nagyon fejlett lehetett Imiganor implantátuma, ha olyan közel menne hozzá, ahonnan már zavarni lehetne azt, akkor inkább már kivégezné a férfit, mintsem egyszerűen úgy döntene, hogy a telepatikus képességeit blokkolná. Az legalább pozitívum volt, hogy Maniac képes lenne arra, hogy helyrehozza a kárt, amit a férfi telepatikusan okozna és így nem kerülhetne a befolyása alá. Már ha Imiganor meg merné próbálni azt, hogy ezt meglépi egy magas rangú Flotta tiszt ellen. Arról nem is beszélve, hogy a Rocksolid leendő trónörökösének anyja volt Ingrid. Politikai és egyéb öngyilkosság lenne az, hogyha a férfi bármit is merne vele, ellene tenni. Csak addig is majd előtte el kell beszélgetni az illetővel, szép szóval rávenni a távozásra. Tárgyalni, ahhoz pedig Ingrid remekül értett, ha pedig végül nem marad más megoldás, akkor nem marad más megoldás és Ingrid is levezetheti a frusztrációit. Legalább saját magának nem kellett a telepatikus támadások ellen tartania, de ha a nemességet és akár Tubrokot ellene hangolja az létező veszély volt. A Sivary és a Nite adatai átmentek és a szoba is létrejött. Tudta persze Ingrid, hogy külön kellett a folyosókat létrehoznia, de ő maga ismerte a fiát és a barátait és tudta, hogy gyakorta játszanak katonásdit és kémeset a szinten, kihasználva, hogy senki más nincs ott rajtuk kívül és fő feladatnak érezték, hogy minden titkos részt megtaláljanak és felderítsenek a szinten. Egyetlen helye volt, ahova nem hozhattak létre titkos ajtót sem, amiről csak Ingrid tudott és az apja. Az anyja egykori lakrésze, oda még Ingrid sem merte betenni a lábát, hogy az apja „lelkébe” gázoljon. Igaz tudta, hogy Maniac akkor sem engedné meg, hogy a gyerekek belenézzenek, ha véletlenül odatévedtek volna, de azért Ingrid nem mert kockáztatni. Azzal is tisztában volt, hogy ezeket az adatokat csak úgy szerezhette meg, hogy a Hídon szolgál, máskülönben soha sem lettek volna ennyire részletes adatai. Így most már tényleg végzett ezekkel a dolgokkal és mehetett, hogy beszéljen az apósával.
Adam-nek elmondta, hogy mit szeretett volna, hogy miért is kéri a védelmét és az egészet. Látta a férfin, hogy megenyhül és meglátta benne az apát. Ezt nagyon, de nagyon kevés esetben látta csak Osbornnál, igaz nem is nagyon szokott vele beszélni a megszokott udvariassági formulákon felül. Mind a ketten még a régi világból származtak és hiába talán tíz év sem volt közöttük nem tudott másképp gondolni Osbornra, mint valami idősebb bölcs vezetőre. Ennyit számított, hogy a Zuhanás előtt születtek mind a ketten. Ingrid szemei elkerekedtek egy pillanatra, amikor kimondta a férfi, hogy tud Lerontis munkájáról és, hogy a férfi soha sem lépné át a hatókörét. Ebben a pillanatban Ingrid már tudta, hogy két lehetséges opció állt fent, az egyik Lerontis csak hazudott, hogy megpróbálja csőbe húzni és ezen esetben pedig a lehető legjobb választ adta, hogy nem hajlandó semmit tenni az Ellenállásért. A másik lehetőség pedig az volt, hogy de valóban beépült oda és így próbálja a Birodalmon belülieket kiszűrni, akik kapcsolatban állnak vele. Ezen esetben pedig figyelmeztetnie kellene az anyját, hogy egy kígyót melengetnek a mellkasukon, de ha megteszi az az Ellenállás támogatása lenne, így Lerontis elcsukathatná. Nem tehette meg, így csak abban bízhatott, hogy az anyja tudja ezt és ő játszik a férfival és nem fordítva.
- Köszönöm uram – mondta.
Amint kimondta, hogy Vic miatt jött már látta a férfin, hogy tudta, hogy egyszer valaki elfog jönni emiatt, hogy lebukott. Nem kapta el a szemét, amikor Osborn a szemeibe nézett, állta a másik tetintetét és még őt is meglepte, hogy láthatta, engedte a másik látni, hogy ezúttal teljesen őszinte lesz. Figyelmesen kezdte hallgatni, hogy mit mond a férfi neki. Feltűnt, hogy Osborn áttért a tegezésre, saját maga soha sem tegezte a férfit, ez is a Zuhanás előtti dolognak volt hála, hogy mindig idősebbnek kezelte őt, pedig most így ezer év után az a 10 év, ami maximum köztük volt perceknek tűnhetett időtávlatban. Bólintott, hogy valóban a képessége volt az, ami miatt látta, azon pedig már meg sem lepődött, hogy a másik tudott erről, hogy van neki. Megkönnyebbült, hogy soha sem lenne képes bántani Vic-et a férfi, noha Ingrid eléggé biztosra vette, hogy nem csak fizikai bántásra értette Cal, amit, hanem lelki eredetűre is, sértésre, vagy olyasmire, amit a lány nagyon a szívére vett volna. Minden egyes szót megjegyzett, amit a férfi mondott, mindent megértett, hogy mit és miért tett. Valószínűleg ő maga is így tett volna. Azonban volt valami, ami feltűnt neki, elveszttette Victoria-t. Az üzenetváltásokból úgy tűnt, hogy a nő nem tartja sokra Osborn-t és próbálta Zsarnokot is rávenni, hogy foglalkozzon vele annyit. Az istenekre… Osborn szerette a nőt! Mi másért kockáztatna mindent egy gyermekért és egy nő emlékéért?! Bólintott, hogy érti, hogy mit kockáztatott a másik és azt is, hogy miért nem tudhatja Zsarnok a létezését egyelőre. Az anyja is pont emiatt félt, hogy Gunnhild-ot megöli Zsarnok, de mégsem tette. Egyetlen vigasszal szolgálhatott a férfinak az egésszel kapcsolatban, ami a régi barátjára vonatkozott.
- Nem vesztette el őt teljesen – mondta. – Még mindig érez… ugyanúgy, ahogyan az apám is teszi. Zsarnok is generálja magának az érzéseket. Éreztem, láttam, tudom. Mind a mai napig gyászolja és szereti Victoria-t. remélem tudja, hogy nem akartam sem az ő, sem az ön múltjába és magánéletébe belekeveredni így. Próbáltam a víziót megszakítani, amikor rájöttem, hogy Zsarnok elméjében vagyok, de nem voltam képes rá.
A hangjában egy kicsi bűnbánás volt, tényleg nem szerette volna, ahogyan azt átélni sem, ami. Így már tudta ő maga is, hogy milyen lehetett Zsarnoknak lenni, ott a zuhanyzóban Tubrok előtt állva olyan logikusnak tűnt, hogy nem érez semmit, de visszagondolva élete legszörnyűbb emléke is volt, ahogyan látta a fájdalmat a szeretett férfi szemében és tekintetében, amikor kimondta, hogy nem lenne logikus őt szeretni, sem érezni semmit többé. Látta, hogy végül az őszinteség eltűnt a férfiból és újra a megszokott admirálisi énjét vette fel, lágyan mosolyodott el a kérésre és egy pillanatra fájdalom hasított a lelkébe, hogy belegondolt, hogy milyen sors vár Vic-re, ha elveszti az érzéseit.
- Ezt kérnie sem kell Adam – mondta. – Mindent megfogok tenni érte, hogy segítsek, ön is tudja, hogy olyan mintha a húgom lenne. Nem szeretném szenvedni látni őt, hiszen én is tapasztaltam azt, hogy milyen olyannak lenni, mint Zsarnok, érzések nélkül, pusztán logikán a vízió után. Lenne két kérdésem ezzel kapcsolatban…
Kivárta, amíg a férfi engedélyt ad neki arra, hogy feltegye.
- A világért sem szeretném, ha miattam esne a következő pár napban baja. Hogyan tudnánk kiküszöbölni, hogy Maniac véletlenül se tudja meg, amit tudok?
Persze tudta, hogy a képessége miatt vele nem számol, de a kis rizikófaktor mindig megvolt.
- A másik, erre ha nem akar nem kel felelnie, csak érdekel… tudom, hogy nem a Zuhanás volt a cél, ez Victoria halála miatt lett. De egyvalamiről nem találtam információt… Milyen lett volna a világ, ha ő nem hal meg azon az estén a Kéz meghibásodása miatt?

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Kedd 26 Aug. 2014, 19:27

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunny most csak magában elemzi az információkat és gondolkodik, újabb kérése nincs. A bolygóra utazáson gondolkodva eszébe juthat három lehetőség, amit alkalmazhat, az első, hogy leszáll a vadászgéppel, elhagyja azt majd a gép automatán felszáll és a bolygó körüli pályára áll, a másik, hogy őt magát speciális felszereléssel pár kilométerről ledobja a gép és utána áll pályára, ez még biztonságosabb. Ahogy a szeme sarkában megpillantja az új fekete páncélzatát eszébe jut még egy gondolat, az összes szuperrovar technológiás páncélzatnak van egy speciális teleport egysége. Ez maga egy folyamatos hozzáférés a Kézhez, amit részlegesen ő is képes lehet használni, ezáltal teret váltani szükség szerint. A legegyszerűbb módszernek az tűnik. A más bolygón való leszállás és onnan utazás, bonyolult de megoldható és van hozzá a közelben egy Hold, ezt Maniac a megjelenő térképen ki is jelöli.
- Kijelölt égitest megjelenítése. Kijelölt folyamat megjelenítése.
Ezzel Gunnhild még két ablakot kap maga elé. A baloldalin a Hold, sivár felszíne látszik. A másikon az a kép amelyet Cyjer a saját szemszögéből láthatott egy bizonyos időben. A kép teljesen a férfi szemszögéből van. Mindenhol teljesen élethű személyek és események történnek, HPI-s tudósokat, katonákat, idegen lényeket lát. Egy alak sem tűnik ki, egy sem feltűnő. Néha egy-egy fegyveres valamiért neki támad. A kép teljesen valósághű, de Gunny pontosan látja, hogy a valóságban In Flane egy üres folyosón járt, teljesen más fény és terepviszonyokban, a személyek akiket elpusztított vagy egyáltalán látott, nem voltak ott. A semminek beszélt és a semmibe támadott a férfi, de ő valóságosnak élte meg. Mikor ezeket is végignézi Gunny kap egy értesítést a Mesterséges Intelligenciától. Ingrid végzett a Hídon, kijelentkezett, de még mindig elfoglalt.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Az irodájában végezve Ingrid elmenti az információkat, aztán kijelentkezik. Osborn admirális irodájában teljesen nyugodtan zajlik a beszélgetés. Ahogy Ingrid Adamet magánál egy generációval idősebbnek tartja, úgy a férfi viselkedésén is többször érezhette már, hogy őt viszont, nem negatív értelemben de eggyel fiatalabb generációként kezeli magához képest. Még ha a Zuhanás utáni időszámításban az a tíz év elhanyagolható eltérés, a Zuhanás előtt ez sokkal többet jelentett és mindkettejükben az maradt meg. A köszönet mondásra, a védelemmel kapcsolatban Osborn ismét biccent egyet.
- Ez természetes.
Amikor Ingrid rájön, hogy Osborn is szerette Vyc-t, még valamilyen érzés azt súgja neki, hogy igaza van. Osborn a Zuhanás környékén még együtt volt a feleségével, akitől Cal is van, majd különváltak és a férfinek azóta nem volt komolyabb kapcsolata, vagyis Ingrid nem tudott róla. Igen sokat dolgozik, 0-27/10 elosztásban, de Ingrid a mai nap után már rájöhet, hogy még az Admirális is megoldhatná maximum négy óra aktív munkával naponta. Valószínűleg valamin nem tud továbblépni, ezer év óta. A magyarázatra, hogy Zsarnoknak még vannak érzései Osborn megint úgy bólint, hogy érezni lehessen, már tudja.
- Tudok róla. Azok az érzések mesterségesen generáltak. Olyan mintha azt gondolnád, hogy utálsz engem, majd egy programkód megjelenne a fejedben és jóváhagynád, utána tényleg utálni kezdenél engem, de magadtól nem. Remélem érted. Zsarnoknak és apádnak is vannak elemi érzései, de ezek teljesen mások az általunk ismerthez képest, nem élik meg. Nem keveredett bele a múltunkba, csak tud róla, ezért nem kell elnézést kérni.
Az Admirális megáll egy pillanatra és figyeli, hogy Ingrid tényleg megérti-e amit mond neki. Ingrid következő mondatai után Adam válaszolni készül, de diszkréten jelzi, hogy nem kíván élni a szándékával, mivel Ingridnek kérdései vannak. Az engedélyét egy intéssel adja meg, immár a maszkját visszavéve. A kérdésekre sorban, a tőle megszokott egocentrikus, de segítőkész módon, hangon válaszol.
- Nem kell semmit tennie. Ha Maniac eddig nem kezelte helyén az információkat, a veszély legnagyobb részét elkerültük. Én belépek a rendszerébe és módosítom a kódokat, hogy nagy mennyiségben hagyjon figyelmen kívül adatokat ezzel kapcsolatban. Önnek semmi dolga nincs. Köszönöm, hogy törődik Victoriexel és megtesz érte mindent, szüksége lesz rá. Még valami Ingrid... ne használja azt a látásmódot, ami Zsarnokéhoz hasonló. Roncsolja az agyat, a tudatot és beszűkíti a személyiséget. Egyikünk intelligenciája sem elég magas ehhez. Kivéve Gunnhildot és Vicet, nekik ez részben természetes.
Beszéd közben visszavált magázásra. A második kérdésre visszafogottan kifújja a levegőt a tüdejéből és a fal egy pontjára néz, mintha az űrbe nézne, aztán veszi fel ismét a szemkontaktust.
- Nem tudom. Nem tudom biztosan. Elmondok mindent, ami érdekelheti és nem titkos. Ha Victoria nem halt volna meg, ma egészen más lenne a világ. Ő és Zsarnok együtt maradtak volna, szerintem a végtelenségig, egymásnak voltak teremtve a kezdetektől fogva. A Zuhanás ugyanúgy megtörtént volna, csak más formában. Eredetileg úgy terveztük, hogy az áldozatokat minimálisra korlátozzuk. Sajnos az europid genom alapértelmezését nem sikerült megoldani, ezért a Föld lakosságának nagy része meghalt volna. A túlélők esetében mindegyiküknél automatikusan javítottuk volna a génállományt és kaptak volna génkezelést, minimális tudatmódosítással. Az egész Birodalom egy központosított de teljesen szabad rendszer lenne és a Föld minden részére kiterjedne. A HPI lenne a központ de máshol is lennének metropoliszok. Mindenki a HPI polgára lenne. Az idegen fajokkal valószínűleg szövetségben állnánk és csak a Földet zárnánk el előlük. Engem már leváltottak volna, szavazással valószínűleg a fiam került volna a helyemre. Remek vezető. Az ön családja is biztosan együtt lenne biztonságban. Talán az apja is más lenne, másabb, olyan mint Zsarnok. És talán Victoriex is élne, mint Zsarnokék gyermeke. De nem tudom. Nagyon sajnálom, hogy nem így történt, de a magam részéről mindent megteszek. Van még kérdése Ingrid?
Kérdezi végül. Nem akarja Ingridet távozásra bírni, csak érdeklődik, hogy van-e Ingridnek más célja a beszélgetésben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 27 Aug. 2014, 12:05

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
A leszálláson kezdett gondolkodni, noha mint kiderült, hogy volt egy hold a közelben, annak a lehetőségét végül mégiscsak elvetette, mivel voltak annál sokkalta könnyebb és triviálisabb megoldások. Azt nem akarta, hogy leszáll, majd a vadászgépe ismét fel, mert ezen idő alatt is megtámadható volt és az olyan képességekkel, mint amivel saját maga és Cyjer is rendelkezett egy vadászgép nem igazán volt ellenfél. Saját maga egy űrhajó oldalát is könnyedén képes volt széttépni, amikor nem evett. Azon a bolygón pedig nem igen tudott volna olyan mondani, ami az ehető kategóriába tartozott volna, révén Maniac olyan adatokat adott, hogy minimális élet volt. azaz még nagyjából a dinoszauruszok előtti Föld állapotát tükrözték. Szóval ezzel is számolnia kellett, hogy emiatt nagyobb az állatias én Cyjerben és emiatt sokkalta erősebb, mint egyébként lenne. Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy első körben nagyadag ételszállítmányt kéne ledobatnia, hogy legalább valamivel könnyebbé tegye a saját vadászatát. A második eshetőség már jobban hangzott a leszállással, vagyis kiugrik a légkörben és úgy érkezik meg. Útközben még képes lenne úgyis egy madár, vagy ehhez hasonló lény külsejét felvenni és így apróként megérkezni, hogy ne tűnjön fel a célpontnak. Így még a vadászgépet sem kellene féltenie. Ahogyan gondolkodott végül ott volt a páncélja. Bolygókörüli pályára áll a gépével és onnan fog térváltással lemenni. Úgy döntött, hogy ez marad meg a lehetőségek közül, mert mindegyik más kevésbé lett volna hatékony. Ekkor nézett a második megjelenő képre, a Holddal kapcsolatost már be is zárta eddigre, ahogyan elvetette azt. A másikon egy képet látott tele emberekkel, HPI-s katonák, tudósok. Ilyen szintű elmebajról nem sokat hallott, főleg nem HPI-sok között, hogy előfordult volna. Soha sem hitte volna, hogy efféle mentális betegség nála is lehetséges lett volna, hogyha a hibridizációját nem Zsarnok teszi meg és nem tökéletesre. Ahogyan nézte a képeket nem tudta volna megmondani, hogy ez most valóság-e, vagy nem. annyira élethűnek tűnt az egész. Még jó, hogy tudta, hogy csak képzelgés és milyen is volt a folyosó és az adott helység abban az időszakban, amikor ezeket látta. Ami „gond” volt, hogy egyik sem volt kitűnő, bár ez jó is, mert Gunny minden volt, csak épp nem átlagos, így legalább róla tudni fogja Cyjer, hogy nem fogja őt hallucinációnak nézni, hanem tudni fogja, hogy valóság. Legalább is mert remélni, bár egy-két kiosztott karmolás és pofon után bizonyára rá fog jönni. Ekkor kapta az értesítést, hogy a nővére végre kijelentkezett, hangosan mordult fel, hogy még mindig elfoglalt és nem megy haza.
- Hát ezt nem hiszem el! – mordult fel. – Mi a fészkes fenét tudsz ennyi ideig tökölni?!
Néhány gondolat erejéig még visszatért Cyjer-hez, hogy mindent tökéletesen valósnak élt meg, ennek ellenére valahol mégis tudja, hogy őrült. Ez eléggé paradoxonnak hatott Gunny számára. A fejében levő genetikai és orvosi aktákhoz fordult, hogy ilyen mértékű tudathasadást és személyiségzavar gyógyítható-e valamiféle képen. Mivel most Maniac helyreállítására nem lehetett számítani, bár még az is érdekelte, hogy ezt a károsodást képes-e még az MI helyreállítani. Bár ő maga úgy gondolta, hogyha mindez megtörténne, akkor is visszaesne Cyjer, mert a benne levő idegen DNS okozza mindezt nála állandó jelleggel.


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Ingrid tisztában volt vele, hogy nem csak ő kezeli a férfit egy generációval idősebbnek, de a férfi is őt eggyel fiatalabbnak. Mindez a nőt egyáltalán nem zavarta, sőt az hozta volna zavarba, ha ugyanúgy kezelték volna egymást annak ellenére, hogy tényleg csak nagyjából egy évtized volt közöttük. Ez is olyan Zuhanás előtti dolog, amit a világ szinte teljes egésze nem érthetett volna meg, míg nekik ez volt a teljesen elfogadott és normális. Még egyszer hálásan biccentett a férfinak, amikor kimondta, hogy mindez természetes. Abban a pillanatban, amint rájött a férfi érzéseire egy furcsa érzése is támadt, hogy valóban úgy van, ahogyan gondolta. Mintegy megerősítés, hogy a következtetése helyes. A képességének fényében eléggé biztosra vette, hogy annak volt ehhez köze és attól kapta ezt a fajta „megerősítést”. Azt azonban tudta, hogy akkoriban, amikor a Zuhanás volt együtt volt a férfi a feleségével Cal anyjával, csak később váltak el. Mivel ismerte egész életben a férfit, gyakorta voltak vendégségben nála az anyjával így tudta azt is, hogy nem nagyon volt más komoly kapcsolata a férfinak. Most már tudta, hogy mi lehetett az ok. Victoria. Ennek ellenére örült, hogy Cal azért összejött a korábbi házaspárnak. A mai napja után már tudta azt is, hogy a Osbornnak közel sem kellene annyi időt a Hídon töltenie, mint amennyit tesz, irreálisan sok volt, hogy folyamatosan itt van és csak időnként tölt egy-egy napot az unokájával, vagy a gyerekeivel. Saját maga miatt is pontosan tudta, hogy valami zavarta a férfit, Ingrid is örökölte a szüleitől, hogy a munkába menekült, ha gondja volt és el akart futni valami elől. De hogy ezer éve?! Mi lehetett az, amin még mindig képtelen volt ennyi idő után is túllépni? Zsarnoknak érzései résznél látta Ingrid a bólintást, hogy a férfi tudott róla. Nem lepődött meg, hiszen azóta is rendszeresen beszélnek, ha minden igaz. Most Ingrid bólintott a magyarázta, hogy világos neki. Ténylegesen érette, hogy mit mondott a férfi ezzel kapcsolatban és nem csak a buta bólintás, hogy lerázza Osbornt. Mindazonáltal Ingrid úgy gondolta ezek után is, hogy valamilyen szinten az emlékezés vagy hasonló miatt tartották meg mind a ketten ezt, hogy generálják maguknak azt, amit abban a helyzetben éreznének. Valamilyen szinten az emberségük megtartása ez, vagy csak hiú ábránd volt és ezt szerette volna. Feltűnt neki, hogy Osborn a mondat közepén váltott át a tegezésből a magázódásba a beszélgetés közben.
- Természetesen értem – mondta hangosan is.
Bólintott ismét, hogy nem kell semmit sem tennie, mert Osborn megoldja, hogy ne derülhessen ki ez. Nem tartotta szükségesnek, hogy a férfi megköszönje azt, hogy törődik Vic-el, ha már úgyis ennyi mindent tudott róla Osborn, akkor azt is kellett neki tudnia, hogy Ingrid akár az életét is adná a családtagjaiért, köztük Cal-ért és Vic-ért is. Inkább tényleg meghalna, mintsem baja essen nekik, ebbe pedig most már ennek az egésznek a kiderülése is beletartozott. Meglepetten nézett a figyelmeztetés után az apósára, hát még azt is tudta, hogy gyakorolja azt a látásmódot? Mégsem érzett haragot emiatt, csak hatalmas megkönnyebbülést, hogy figyelmeztette az apósa amiatt, hogy mi történhet. Ezek után már esze ágában sem volt tovább gyakorolni mindezt még akkor sem, ha az egész olyan csábító volt és különleges.
- Köszönöm a figyelmeztetést, innen majd Vic-hez megyek és viszem Greg-et is – mosolyodott el egy pillanatra. – Így könnyebben elérhetem, hogy ne zavarjon el.
Ezek után meglepte, hogy választ kapott a kérdésére, hogy mi lett volna, ha Victoria nem hal meg. A halálozás nagyjából ugyanaz maradt, mindenkit kaukázusi bőrszínűre akartak formálni, de nem volt megoldható. Mindenki HPI-s lenne, ettől megborzongott, már tudta, hogy abban az esetben soha sem találkozhatott volna Tubrokkal, azzal a férfival, aki lényegében neki lett „teremtve”, mint Victoria és Zsarnok egymásnak. Azokból, amit hallott úgy tűnt, hogy az UP2-k megmaradtak volna, csak nem éppen katonának és hadvezérnek lennének használva. Arra, hogy Cal-ről mi volt a véleménye Adamnek csak egyetérteni tudott.
- Igen, Cal remek vezető – értett egyet. – Tudja, hogy gyakorta elgondolkodom azon, hogy milyen is lett volna az életem, ha együtt növünk fel a kezdetektől?
Nem neheztelt Osbornra, hogy csak olyan későn olvasztotta ki a fiát és született meg Cal, egyszerűen örült annak, hogy ismerheti és a legjobb barátjának, szövetségesének tarthatja őt. ami a családjukat illette, volt egy olyan érzése, hogy az nem biztos, hogy változott volna, Gunnhild révén ugyanúgy járhattak volna, mint most. Bár bele sem mert gondolni, hogy egy olyan világban mi történhetett volna, ha az anyja elmenekül.
- Értem – mondta végül. – Én ebben a világban nőttem fel, ha nem sértem meg vele Osborn, örülök annak, hogy az lettem, aki vagyok, hogy ebben a világban az ön unokájának anyja lehetek és, hogy most találtam meg azt, aki hozzám tartozik és a másik felem – utalt Tubrok-ra. – Az apám meg ilyen, én továbbra is emberként látom a képességem miatt és látom rajta, hogy épp milyen érzelme lenne adott helyzetekben, vagy a többi UP2-nél is…
Az utolsó kérdésen elgondolkodott néhány másodpercig, majd eszébe jutott valami.
- Egy kérdésem, inkább kérésem lenne – mondta. – Szükségem lenne egy ön alatt szolgáló Flotta tiszt aktájára lehetőleg úgy, hogy ő ne tudja meg…. Nem élnék vissza vele és nem is saját magamnak, Vic érdeklődik az egyik beosztottja iránt, de nem meri felvenni vele a kapcsolatot. Egy ideje tervezem, hogy mindkettejük háta mögött összehozok egy randevút nekik, felcsapva kerítőnőnek – mondta kissé közvetlenebbül. – És ehhez szeretném tudni, hogy az úriembert mi érdekli. A teljes nevét sajnos nem tudom, valamilyen Tobias. És szeretném arra kérni, hogy ezt kezelje teljesen diszkréten, nem szeretném, ha bármelyikőjük is megsejtene bármit.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Csüt. 28 Aug. 2014, 02:16

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunny nem tesz már sok mindent. Amennyire meg tudja ítélni Cyjer erős HPI-s gyógymódokkal még kezelhető és gyógyítható, az idegen lény genomja nem feltétlenül jelent számára kezelhetetlen mentális problémákat, csak nagyon súlyos, genetikailag kódolt betegségeket. Ezek azonban javíthatóak még ebben az állapotban is. Saját magánál is a különböző függőségei valamint a szadizmusa és a mazochizmusa is javítható lenne. Az Ingridre tett megjegyzésével egyedül marad. Egyelőre mindennel végez amit meg akart tenni, most hirtelen elfogytak az aktuális dolgai, feladatai. A kivetített, már megnézett ablakok egy részét Maniac bezárja a holografikus felületen, a nyitva maradt ablakokat pedig keringetni kezdi kényelmes lassúsággal az ágy körül. Más egyelőre nem történik körülötte. Ha akar, most is bármit tehet, amihez kedve van.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

A beszélgetés alatt Ingrid meglepve tapasztalhatja, hogy Osborn kiválóan leplezi az érzéseit. Ezt akkor érzékeli, amikor a meglepett pillantására, a férfi semmilyen módon nem reagál, csak később, szándékosan tesz egy olyan gesztust, hogy mutassa, igen nagyon sokat tud Ingridől, ez a feladatához tartozik. Ingrid is, ezer éves tapasztalattal rendkívül hatékonyan tudja leplezni a saját érzéseit, vagy olvasni másokban, de Osborn még nála is jobb.
- Még egyszer köszönöm Ingrid. Greg valóban jó ötletnek bizonyulhat, a közelében Victoriex általában jó példát akar mutatni és visszafogja magát.
A következő felvetésre is kimérten, nyugodtan bólint Osborn, ismét egy rezdülés nélkül, mégsem túl hidegen.
- Tudom. Én is sokat gondolkodtam, sok személyes dolgon. Sajnálom, hogy nem ismerhette már korábban Calt, de még nem álltam készen egy gyerekre és mindent meg akartam adni neki. Remélem ettől még a jó kapcsolatuk stabil és nem ezért említette őt.
Arra, hogy Ingrid szereti a mostani életét és megfelel neki Adam nem reagál mozdulatokkal, mimikával, csak a szavai árulják el a véleményét. Még mindig érezhetően őszinte, de kerüli a túlzott közvetlenséget, amit korábban megengedett magának.
- Ez természetes. Mindenki a mostani állapotában szereti saját magát és az életét, ha az éppen megfelel neki. Nem akarunk feleslegesen változtatni. Ön hozta fel a feltételezést, én csak válaszoltam, nem volt célom mélyebben elemezni a helyzetet. Ha lehetne változtatni, Zsarnok már megtette volna. A képességét remélem egyre jobban képes kontrollálni, hasznos adottság. A mostani esetnél kellemetlen, de ez csak egyszeri alkalom.
A hideg nyugodtság, most is érezhető a szavain. De ez megtörik, amikor megemlíti Tobias nevét. Amennyit tud a férfiról Vic elmondásából, hogy fiatal, hasonló hozzá és van köztük valamilyen vibrálás, amit mindketten éreznek ha beszélnek egymással. A szokásos viselkedéséhez képest általában elragadtatva beszélt róla a lány és mindig kicsit titkolózva. Osborn láthatólag annyit sem tud mint Ingrid, kis meglepődöttséget mutatva változik meg az arca.
- Tobias Aeton Sure. Nem tudtam, hogy érdeklődik iránti. Azt hiszem egyszer beszéltek csak. Vic-nek legutóbb, amikor beszéltem vele egy hosszabb leszbikus időszaka volt és nem is tervezett fiú barátot. Ezek szerint ez változó nála. Az adatokat mindjárt kimentem. Én diszkréten fogom kezelni a helyzetet, ahogy kéri.
Osborn odalép az íróasztalához, kézmozdulattal kihúz egy tárolót, elővesz egy adathordozókártyát, annak megjeleníti a holografikus adatlapját, majd a központi konzolból, Tobias adatlapját kézzel húzza át a kártyára. Nincs Maniac ami meggyorsíthatná a folyamatot, de így is csak néhány másodperc. A kártyát Adam egy mozdulattal nyújtja Miller felé, kis mosollyal az arcán.
- Örülök, hogy ott van a lányom mellett.
Megvárja amíg Ingrid elveszi a kártyát, utána lép csak hátrébb, jelezve, hogy a maga részéről nincs több, amiről beszélne.

//Bocsánat a rövidségért.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 28 Aug. 2014, 12:13

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~
Arra hamar választ kapott a saját tudásából, hogy Cyjer még gyógyítható lenne a skizofréniájával és a mentális tüneteivel. Akkor talán nem kell elpusztítania, bár az attól is függ, hogy az „apja” mit ítél majd meg erre, illetve a helyzet miként hozza mindezt. Saját magának is voltak efféle mentális defektusai, erről tudott, de azt is, hogy ezeket örökölte, még azt is, hogy melyiket melyik biológiai szülőtől. De ezt önmagában nem akarta javítani, élvezte, hogy megvannak és szerette őket. De egy akkora tudathasadást, ami a férfinél volt, mindenképp javíttatott volna. Főleg, hogy már tudta, hogy Cyjer is kereste a megoldást arra, hogy miként tudjon megszabadulni ezektől. Amint ezen eszmefuttatás végére ért rá kellett jönnie, hogy az előzetes felméréssel, amit szeretett volna készen volt és ismét nem volt semmilyen dolga, csak megvárni, hogy a nővére végre végezzen és hazamenjen, hogy ő maga is meglátogathassa. Végignyúlt az ágyon és közben Maniac is bezárt minden ablakocskát, ami megvolt nyitva. Ami maradt, azokat pedig saját maga tette, felsóhajtott, majd a számára egyik legkényelmesebb pózt vette fel az ágyon, azaz macska módjára köralakban helyezkedett el, bárki idiótának nézhette volna ezért, pedig roppant pihentető és kellemes volt a számára. Mivel egyelőre most úgysem nagyon volt mit csinálnia, végül még egy pörgősebb akciófilmet tett be magának, hogy ezt nézze és várakozzon így, hogy végre mehessen Ingridhez.


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~
Ingrid valóban látta, hogy Osborn remekül rejti el az érzéseit, de egyébként sem próbált meg a férfiban olvasni, benne soha sem próbált. Talán a tisztelet és a generációkülönbség is közrejátszott abban, hogy nem akarta ezzel megsérteni, vagy tiszteletlen lenni az irányába. Csak nagyon halványan biccentett Ingrid, hogy megértette, hogy Osborn tényleg nagyon sokat tud róla. azt mindig is tudta, hogy hiába csak tíz év volt közöttük Osborn sokkalta jobb volt az érzései elrejtésekben, illetve abban, hogy olvasson másokban, mint saját maga. Igaz Ingrid nagyon sokáig nem is gyakorolta ezt, míg az admirális megtehette. A generációkülönbség miatt Ingrid sokáig szórakozott és élte a HPI-sek megszokott életét, míg ez nem volt jellemző azokra, akik felnőtt fejjel élték meg a Zuhanást, az anyja példáján is látta.
- Cal is pontosan ezt mondta, amikor még a Rocksolidból felvetettem, hogy őt is vinném.
Ebben a legjobb barátja nagyon hasonlított az apjára, sok mindenben, de ahogyan mind a ketten megállapították Cal sokkalta jobb ember volt az apjánál. Megrázta a fejét nagyon kicsit, nem volt semmi gond a kettejük kapcsolatában, Lerontis eljövetelét is csak vele osztotta meg, persze azt tudta, hogy Osborn tudja, mert mindent tud, de ettől függetlenül másnak soha se mondta volna, még az apjának sem, pedig vele is minden nap beszélt.
- Ugyanolyan szoros a kapcsolatunk, mint mindig is volt – felelte. – Kétlem, hogy ebben valaha is változás állna be, ha az sem tudta megrontani, hogy házasok lettünk, akkor semmi. Nem ezért említettem, csak eszembe jutott ismét, hogy a múltról beszéltünk.
Akkor volt egy nagyon kis idő, hogy távolságtartóbbak voltak, de utána a viszonyuk rendeződött és attól kezdve, hogy egyszer együtt töltötték az éjszakát és Greg lett az eredménye még közelebb álltak barátként egymáshoz, mint előtte. Cal soha se haragudott rá, ha a szeretőit elzavarta és elűzte csak azért, hogy őt védje és még sorolhatta volna. Arra, hogy mi lett volna, ha már nem fűzött hozzá semmit, mivel látta és érezte, hogy nagyjából Osborn is lezártnak tekinti azt a témát. Egyedül a képessége volt az, amire úgy döntött, hogy röviden, néhány szóban válaszol az apósának.
- Igen, köszönöm – mondta. – Amióta tudom, hogy képesség már valóban egyre jobban megy.
Tényleg így érezte, bár a jövővel még voltak gondjai, de a múltra kezdett tényleg egyre jobban és jobban ráérezni. Végig figyelte Osbornt, így látta a meglepettséget a férfin, annak ellenére is, hogy nem akart olvasni benne, ahogyan Tobias nevét kimondta. Ebből már tudta, hogy a férfi semmit sem tudott erről és ez teljesen újdonság volt a számára. Nos, igen, a férfi eléggé olyan volt, hogy Vic nem mert közeledni hozzá, pedig tudta mindenki, hogy milyen volt a lány. Ingrid azonban az élettapasztalatával tudta, hogy azért reagálhatott így a lány, mert most komolyan érdeklődik a másik iránt. Saját maga is viszonyult így már fiatalabb korában másokhoz, szóval nem volt olyan ismeretlen ez neki. Most legalább megtudta a fiatal tiszt teljes nevét is, amiről eddig fogalma sem volt. Kissé elmosolyodott Osborn szavain.
- Már egy ideje ismét a férfiak mellett kötelezte el magát, noha nincs senkije. Nem igazán mer erről beszélni, ami meglepő. Azt hiszem, hogy ez most komolyabb lehet nála, mint az eddigi kiszemeltjei – válaszolta. – Köszönöm, én is hasonlóan fogok a kapott adatokkal.
Ígérte meg, esze ágában sem volt visszaélni velük, csak tényleg amiatt szerette volna ezeket, hogy a kis „csapdát” feltudja építeni és kitervelni, amit akart. Figyelte, hogy az apósa lemásolta az adatokat, majd átnyújtotta őket. Hálás tekintettel pillantott rá egy pillanatra, majd a tenyerébe zárta a kártyát.
- Én örülök, hogy ismerhetem őt – felelte. – Engedelmével, ha nincs más távoznék.
Ha a férfi elengedi, akkor még az ajtóból fordul vissza.
- További szép napot!
Köszön el ezzel, majd az oldalsó folyosókat használva szándékozik visszatérni a szállására.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Csüt. 28 Aug. 2014, 22:10

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

Gunny kényelmesen, összegömbölyödve elfekszik az ágya közepén, miután bezárja a még nyitott kivetített ablakokat. A filmnél Maniac kellő szögben vetít elé egy nagyobb képernyőt, teljesen átlátszatlant, hatalmas felbontással, gyönyörű színekkel és jó kontraszttal. A film amit betesz az egyik legnépszerűbb akciófilm, két órányi könnyed agyatlan lövöldözés és robbanások, a HPI legjobb színészeivel, akiknek külön kiadta a rendező, hogy nem szabad jól színészkedniük, ezért szándékosan eljátsszák a rossz színészt. Történet maga nincs, csak a főszereplő gárda megy előre és az eléjük kerülő rosszfiúkat a bázisaikkal együtt darabokra szedik. Néhány csavar van a filmben, ami tényleg meglepő, de más nincs igazán. Érdekesség, hogy a film forgatása során nem alkalmaztak effekteket, tényleg mindent szétrobbantottak és lőttek, egy fél városnyi területet elpusztítva. Gunnhild kellemes zsibbadtsággal nézi a filmet, éppen jönne egy izgalmasabb rész, amikor Maniac értesíti őt.
- Beállított figyelmeztetés. Ingrid Stephanie Miller megérkezett a lakására.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, Híd ~

Osborn amikor Ingrid kimondja, hogyha a házasság nem rombolta le a kapcsolatát az admirális fiával, akkor más sem, kissé összébb húzza a szemét és élesebb tekintettel néz Ingridre.
- A kényszerházasságot hibának tekintem Ingrid. Hosszú történet, hogy valójában miért volt rá szükség és nem is kérem, hogy bízzon bennem, de tudnia kell, hogy nem tartottam soha jó, csak szükséges lépésnek. Sajnálom, hogy az ön személyes jogai ennyiszer meg lettek erőszakolva, de egy ilyen családba született, a Miller vérvonalról mint már tudja nagyon sok titkosított adat van. A titkosítások rám is vonatkoznak. Remélem egy napon, majd elmondhatom önnek a teljes igazságot. - megáll egy pillanatra és mintha megvillanna a szeme, mintha ez egy utalás lenne valamire, utána folytatja - Mindettől eltekintve, nagyon örülök hogy ön az unokám anyja és a fiam legközelebbi barátja. Nem tudnék mást elképzelni a szerepben.
Alapvetően Osborn semmiért nem tartozna semmivel magyarázatra, de ez most teljesen őszinte tőle. Tiszteli Ingridet ennyire és ezért akarja tisztázni, hogyha a nő esetleg azt hinné, hogy ezek mind az ő ördögi tervei voltak és azért tud róla ennyi mindent, mert önkényesen figyeli meg, tudja hogy az igazság sokkal árnyaltabb. Többet ehhez már nem akar hozzáfűzni, csak ezt mondja még el válaszként. A képességre a férfi csak biccent Ingridnek, hogy érti. Majd Vic-el kapcsolatban szólal meg újra, még mindig hidegen a tőle megszokott hangnemben, de egészen apaként.
- A komolyabb reméljük jobbat is jelent az esetében. Szüksége lenne egy nem csak testi kapcsolatra ennyi idősen. A magánéletébe én nem folyok bele, tudom, hogy csak mindent elrontanák, de magában bízok Ingrid.
Ezután hátrébb lép és hagyja Ingridet is távozni. Mielőtt Miller kilépne szól utána utoljára Osborn.
- Önnek is. Viszlát!
Kilépve az irodából Ingrid még hallja, hogy Adam Maniac-ot utasítja hangosan, majd bezáródik mögötte az ajtó. Kint újra az a furcsa érzés lesz rajta úrrá, finom, megmagyarázhatatlan bizsergés, amint Maniac figyeli szuperrovarbotjai a teste minden részecskéjéhez csatlakoznak. A Hídon néhány tiszt utána néz vagy csak követi a tekintetével, mivel látják, hogy már az első napján az Admirálisnál volt, de egyikük sem reagál igazán. Az Anyahajó fejlett technológiájának köszönhetően, egy perc múlva Ingrid már a saját szintjükre érkezik, épp most lép be a hatalmas előtérbe. Az első munkanapja ezzel lezárult.

//Szabad köröket kapsz, amennyit és ahogy neked jó, hogy írhass a lányokkal.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 29 Aug. 2014, 11:27

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó, U7 szintje ~
Gunny roppant kényelmesen  helyezkedett el az ágyán és állt neki a film nézésének. A színészeket ismerte, akik benne voltak a filmben, mindegyiktől látott már filmeket, nagyjából ez is volt az oka annak, hogy emellett döntött. A filmnézés közben többször felmordult ugyan, amikor egy-egy szeretett színész hihetetlen béna és nem élethű alakítást adott elő. Az azonban roppantul tetszett neki, hogy legalább semmi effekt nincs a filmben, hanem tényleg szó szerint lerombolták az épületeket és azt a fél várost, amikor forgattak. A rendező legalább ebben adott a hitelességre, már ha abban nem, hogy megkérte a színészeket a béna játékra. Pedig még jobb lehetett volna az egész Gunny véleménye szerint, ha mindenki a legjobbat hozza ki magából. Igaz így sem panaszkodhatott kellően agyzsibbasztó volt az egész és nem szólt másról, mint aminek el akarták adni. Agyatlan lövöldözésről. Néha felkiáltott, beleélve magát a filmbe, hogy miként fogja némelyik a fegyvert és hihetetlen, nem csoda, hogy így nem találnak el senkit, mert így hibás és, hogy ennyire ostobák hogy lehetnek. Csak a szokásos reakciói, amikor belemerül egy filmbe. Okkal szokott egymaga filmet nézni és nem társaságban. Végre következett a nagy finálé és a legjobb része a filmnek, amikor megkapta az üzenetet Maniac-től. Hangosan és nyűgösen mordult fel és leállította a filmet, hogy majd később folytatja innen.
- És még rendesen időzíteni sem tud – morgott.
Felkelt az ágyból és körbenézett.
- Maniac, fekete nadrágot, bakancsot és fekete ujjatlan topot kérek ruhának – adta ki az utasítást. – És a korábban kért ételeket is most kérem.
Ha mindez megvolt, akkor elindult a biológiai apja szintjére, majd ott Ingrid lakásához. Ha ott volt, akkor „becsöngetett”, majd ha a nővére ajtót nyitott neki, akkor megemelte amiket hozott.
- Hoztam vacsorát – mondta. – Beszélhetünk?


Az Anyahajó - Page 2 00120

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó, U7 szintje ~
Annak fényében, amit már tudott nem lepte meg, hogy Osborn ellenezte az érdekházasságot, ahogyan az sem, hogy az apja ellenben miért ragaszkodott hozzá. Régimódiság, nem az előrelépés volt a legfőbb szempont ebben a tekintetben, hanem a védelem. Annak idején nem így látta, de azóta már elég sokat megtudott a vérvonaláról ahhoz, hogy tudja, hogy erre tényleg szükség lehetett. Nem örült neki, hogy valóban ennyire korlátozva volt és annak sem, hogy megszokta mindezt, de ez volt az igazság.
- Nagyon sok mindent már megtudtam – mondta. – Tudom, hogy bizonyára vannak még titkok, amikről nem tudok.
Nem próbálta meg kicsalni a férfiból az információt, úgysem tudta volna, de most már érdekelte, hogy mi lehet még. Ha azon felül is volt valami még, hogy micsoda volt ő maga valójában és kiknek a leszármazottja. Vajon lesz olyan, hogy az élete nem áll titkokból és hazugságokból? Nem nagyon hitte volna, hogy így lesz és ez is egy olyan dolog volt, amibe bele kellett törődnie és el kellett fogadnia, még ha nem is akarta, akkor is. A bókra halványan elmosolyodott és bólintott, hogy ő maga is így érez, hogy nem tudná máshogyan elképzelni az életét, sem pedig azt, hogy más lenne az ő helyében Cal-t illetően. Örült annak, hogy egyetértenek Osbornnal abban, hogy tényleg egy komolyabb hosszú távú kapcsolat jót tenne Vic-nek. Ezek után búcsúztak el és lépett ki Ingrid a helységből. Odakint megérezte a bizsergést, ahogyan Maniac újra visszacsatlakoztatta a szuperrobotokat, majd elindult. Még a Hídon látta a több tekintete, nem foglalkozott velük, soha sem volt titok, hogy az admirális az apósa. Végül végre valahára hazaért. Még annyi ideje volt, hogy átöltözzön itthoni viseletbe, egy topot és egy sortot vett fel, amikor is megérkezett Gunnhild. Kissé feszülten engedte be ugyan, a korábbi beszélgetés nem volt éppen a legkellemesebb kettejük között.


Az Anyahajó - Page 2 00120

Az első közös és jó pont az volt a két lánynál, hogy mind a ketten szeretnek enni. Gunny bocsánatot kért a viselkedése miatt, nem sűrűn kért elnézést senkitől, de most úgy érezte, hogy mindez szükséges annak a fényében, hogy tényleg úgy ítélkezett, hogy nem ismerte a pontos háttér információkat. A két lány a következő jó pár órában beszélgetett, egymásról kérdeztek főleg, hogy kinek milyen az élete, milyen személy is a másik. Közben Greg is megérkezett és örömmel vette birtokba az új UP2 figuráját, amit a nagynénje hozott neki, majd el is rohant vele, hogy játsszon és betegye a gyűjteményébe. A két nőnek sikerült megállapítania, hogy mennyire hasonlítanak egymásra, sok a közös jellemvonásuk és sok hasonló hobbijuk is van. Persze tudták, hogy ez nem lesz meglepő a genetikai szerkezetük miatt, de mégis kellemes volt egymástól hallani. Mind a ketten meglepve tapasztalták, hogy van egy igencsak közös ismerősük Ry. Ennél a témánál a megszokott női nevetgélés is megvolt. Kellemes hangulatban telt a beszélgetésük, mind a ketten remekül tudtak olvasni a másikban és ismerték magukat is annyira, hogy nagyjából így eltudták kerülni a kellemetlenebb témákat nagyon ügyesen, bár Gunny időnként kérdezett a családról annak ellenére, hogy inkább HPI felfogású volt ebben, de valami megmozdult benne, amikor látta és érezte, hogy a nővére miként viszonyul ehhez. Mintha hiányzott volna valami az egész élete során. Ingrid elmesélte, hogy van egy húguk is, Aesa, nos itt határozottan egyetértettek abban, hogy a húguknak ritka pocsék ízlése van Lerontis és Átok miatt, és kellene egy kiadós fejmosásban részesíteni. Az igazi áttörés talán azon a ponton volt, amikor Ingrid Gunnhild-nak hívta, de a nő kijavította, hogy hívja csak Gunny-nak, nem kell ennyire hivatalosnak lennie. Családi állapotaikról is beszéltek, persze Ingrid elég nyitott könyv volt ezt illetően, Cal miatt. Gunny-nak nem volt éppen senkije, de az még neki is meglepő volt, hogy a nővére összejött a Rocksolid uralkodójával és már gyermeket is várnak. Igaz magát fiatalnak tartotta még a gyerekekhez, Ingrid megnyugtatta, hogy Greg-ig saját magát is annak tartotta, így a húga nincs elkésve semmiről. Az összes ételt és desszertet elpusztították, amit Gunny hozott és legalább hét-nyolc órát sikerült elsőre beszélgetniük. Végeredményként mind a kettejüknek igencsak pozitív csalódás volt az első találkozás ellenére az egész mostani találkozás. Mikor már elköszöntek egymástól és indult volna Gunny vissza a saját lakrészére, akkor érkezett meg U7, az egykori Jonathan Miller, a két nő biológiai apja.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 30 Aug. 2014, 10:02

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller és Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó, U7 szintje ~
Mindkét nő megdöbbent, hogy U7 megérkezett, főleg Ingrid, hiszen nem tudta, hogy az apjuk itt tartózkodik az Anyahajón, azt hitte, hogy kint van most is az űrben és éppen az egyik inváziót vezeti, vagy készíti elő. Pont azok után akarta felhívni, vagy üzenni neki, hogy Gunny távozott. De így most már nem volt ennek jelentősége. Gunny kissé feszengett főleg az előző sokórás beszélgetése után, ugyan legutoljára teljesen eltudott beszélgetni a „férfival”, de akkor a biológiai apja ugyanúgy kihagyta a részleteket, mint Zsarnok is korábban. Noha Ingrid mondta neki, hogy az apjuk időnként UP2-hez mérten teljesen emberien is tudott viselkedni, sokkal jobban, mint a többi.
- Gyertek velem – mondta.
Egyikőjüknek sem volt elképzelése, hogy mi volt az, amit mindkettejüktől akart egyszerre, de mivel úgysem volt értelme vitatkozni, vagy rákérdezni, mind a ketten vele tartottak. A szint egy belsőbb elzárt részébe mentek, ahol különféle laborok voltak. Ingrid már járt erre, amikor Greg-nek adott életet, akkor sem ment át másik szintre, hanem itt maradt, és amennyire tudta, Gunny is itt bent született. Az egyik laborba mentek, ahol egy tartályban egy fiatal lány lebegett, egy pillanat elég volt mindkét nőtől, hogy máris tudják, hogy a húguk volt benne.
- Yrsa Catherina Miller – mondta. – Még anyátok nevezte el így, nem sokkal a Zuhanás után, amikor New Jerseyben rejtőztetek.
- Mi? – lepődött meg Ingrid. – Azt akarod mondani, hogy anya terhes volt már akkor, amikor eltűntél?!
Erre nem emlékezett, bizonyára, ha megkérte volna Maniac-et, hogy ássa elő a nagyon régi emlékeket, akkor emlékezett volna erre, mert most gyors fejszámolást végzett, amikor megtalálták őket az anyja 65-70 napos terhes lehetett, azaz az ő akkori igencsak törékeny alkatával nagyon kellett volna látszódnia. Gunny számára meglepő volt, ő sem tudta, hogy már előtte is lett volna egy másik gyerek is, aki úgyszintén nem született meg.
- Miért most? Mert anyának is lett Aesa? – kérdezte.
- Nem – hangzott a válasz. – Mostanra mindketten tudjátok a származásotok eredetét. Így logikus volt, hogy most szülessen meg, mert nem volt szükségszerű, hogy továbbra is le legyen fagyasztva.
- Ezek szerint azt akarja, hogy mi felügyeljünk rá és segítsük őt a „születése” után – mordult fel Gunny.
U7 csak bólintott, nem kellett ehhez már mondania semmit sem. Ingridet egyáltalán nem zavarta mindez, örült a ténynek, hogy van még egy testvére, Gunny idegenkedett egy kicsit, révén fogalma sem volt róla, hogy egy újszülöttet miként kellene babusgatni, hiszen saját maga teljesen egyedül volt és nem volt ott vele senki, aki foglalkozott volna Maniac-en kívül. Ingrid emiatt csak egyet bánt, hogy csúszott pedig pár órával az, hogy Tubrokhoz mehessen, illetve az is, hogy a sógornőjét meglátogassa. Yrsa, amikor először kinyitotta a szemét a két nővérét és az apját látta meg elsőként. Az utolsó pár perces fázis alatt U7 megosztotta a lányokkal, hogy azért döntött a genetikai gyorsítás mellett, mert nem szándékozta a lányát nevelőszülőkhöz adni és mivel logikusnak tűnt, hogy sem Gunny, sem Ingrid nem tudja őt felnevelni időhiány és a saját családja miatt, így ez volt a leglogikusabb döntés. A férfi még azt is meghagyta nekik, hogy majd készítsék fel a lányt arra, hogy elküldi Joe-hoz a Pride-ba, hogy az öreg barátja és egykori kiképzője, illetve rajta kívül még Ingrid tanítója tanítsa és képezze ki Yrsa-t is. Nem sokkal később az újszülött lány magához ért és az első, amit látott az apja és a két nővére volt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 31 Aug. 2014, 16:56

~ Karakterek: Ingrid Stephanie Miller, Gunnhild Barbara Miller és Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Anyahajó, U7 szintje ~
Yrsa, amin várható volt roppant zavarban volt és meglepett, ahogyan elsőként érzékelte a világot és hirtelen megannyi információ zúdult az elméjében. Ingrid nem igazán találkozott korábban efféle újszülöttekkel, így inkább átengedte a terepet Gunny-nak, akinek viszont volt tapasztalata ebben. Pár perc kellett csak csupán, hogy lenyugtassák a lányt és elmagyarázzák neki, hogy milyen helyzetbe is került és hol van, kik ők. Noha a feltöltések miatt Yrsa felismerte őket, de az első szavak, első mozdulatok, gondolatok nagyon furcsák voltak számára és részben összezavarták. A lányok apja nem is maradt túl sokáig, amint megvoltak a szükségek adatok, hogy a kislány adatai optimálisak és kielégítőek a munkájára hivatkozva távozott, de most már Gunny-nak és Yrsa-nak meghagyta, hogyha bármikor szükségük is van valamire, akkor nyugodtan kereshetik és amint tud válaszol nekik, csak úgy, mint az elmúlt ezer évben Ingridnek. Néhány pillanattal később már térváltással tűnt el, nagyon úgy tűnt, hogy csak Yrsa és a lányai miatt jött vissza ezen a napon megszakítva az UP2-s feladatait. A következő lépésben Maniac-et utasította Ingrid, hogy Yrsa-nak is hozzon létre egy szállást lehetőleg közel a sajátjához, hogy közelben legyen hozzájuk. Még megkérdezte Gunny-t is, hogy ő is szeretne itt, de a lány elhárította, hogy neki megfelelő a saját szállása és nem szükségszerű itt is egy. A távolságot azért még fenntartotta, noha kivételesen megpróbálta nem a saját morgós és vad énjét mutatni az újszülött előtt. Ismét jó pár óra telt el, amiben a két nővér az újdonsült húguknak segítettek abban, hogy megszokja a világot. Mind a ketten hamar észrevették, hogy a kislányban az elsőként kialakult alap jellem leginkább Einar-éra hasonlít, de persze ez változhat. Hiszen előbb vagy utóbb az apjuk ridegsége mindenképpen jelentkezni fog, hiszen már tudták, hogy Aesa esetében annak ellenére, hogy mind a négy felmenő látásmódjával rendelkezett, de még kislányos, az apjuk ridegsége mostanság kezdett jelentkezni. Így már a három idősebben is jelen volt, logikus volt, hogy előbb vagy utóbb némi élettapasztalat után majd Yrsa esetében is megjelenik. A jó pár óra beszélgetés remek volt annak, hogy mind a hárman jobban megismerjék egymást. A tanácsok adása érdekes volt, amikor Ingrid és Gunny is más-mást mondott ugyanarra. Úgy hat órával később értesítette Maniac a lányokat, hogy Yrsa-nak jelenése van, mivel most fogják az értékeit, őt magát tesztelni, illetve a képességét is, mivel nem túl meglepő módon ő maga is rendelkezett egyel. Ingrid még az indulás előtt meghagyta, hogyha nem találkoznak addig, akkor mit adjon át Joe bácsinak a Pride területén, amikor odamegy. A legmeglepőbb dolog talán az volt, hogy még Gunny is megjegyezte a lánynak, ha szüksége van bármire, őt magát is keresheti, bármikor és ha tud, akkor segít. Yrsa meglehetősen zavarban volt ettől, de nagyon hálás is a nővéreinek. Az induláskor a három lány három irányba távozott végül, Yrsa ment a tesztelésre, Gunny elindult vissza a szállására elkészülni, mert hamarosan indul a küldetésére, Ingrid pedig megkeresni a fiát, hogy vele együtt menjen Vic-hez. Csak időközben még az apósa által kapott adatokat Tobias-ról igyekezett gyorsan átnézni, hogy még a szorgalmi feladatát is elvégezhesse majd, hogy segítsen két fiatalnak egymásra találni. Izgatott volt, nem Vic miatt és nem azért, hogy tudta, hogy kicsoda a lány, hanem azért, mert a beszélgetés után megy majd a Rocksolidba. Ennek ellenére tényleg őszintén aggódott a „sógornőjéért” és nem akarta, hogy a türelmetlensége és a vágya, hogy végre Tubrokkal legyen annak a rovására menjen, hogy segítsen a lánynak. Komlinken hívta a fiát azzal, hogy mennek Vic „nénihez”, ha pedig megvoltak és megérkeztek a lány szállására, akkor ott jelezte neki, hogy megérkeztek mind a ketten, meglepetés találkozó gyanánt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Anyahajó - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Bishop on Vas. 31 Aug. 2014, 21:31

~ Karakter: Gunnhild Barbara Miller; Helyszín: Anyahajó ~

A több órás beszélgetések, ismerkedés, a családi kapcsolatok felfedezése és építése után Gunny visszatér a munkájához. A lakására visszaérve csak fel kell vennie a szokásos vagy az új páncélzatát, igényelnie Maniac-tól a fegyverzetének és felszerelésének előkészítését, majd a dokkokba mennie. Leginkább a dokkok a Hídon és Zsarnok szintjén kívül a legbiztonságosabb pont az Anyahajón, amelynek helyzete soha nem változik és ahova még a magas rangúaknak is el kell mennie. Ennek oka, hogy ugyan a nagyobb hajók esetében a Kéz nyit térkapukat külön-külön vadászgépek esetében azonban muszáj innen indítani és innen térkaput nyitni, révén a létező világ határán lebeg az egész űrhajó. A dokkok egy több kilométer hosszú, két kilométer széles "rés" az Anyahajó alján, ahol még rombolóhajók is képesek dokkolni. Gunnhild ha elmegy ide, akkor azt egy térváltással meg tudja oldani és máris a saját hangárjában van. A hangár maga hatalmas, és teljesen üres, három oldalról megerősített fémfalak, a negyedik oldalon már egy vékony erőteren át a dokkok másik oldala és a közte lévő űr látszik. Gunnhild igényelt felszerelése már elő van készítve egy asztal szerű, gurítható tárolóegységen. Azonban valami azonnal feltűnik neki. Most nem a szokásos vadászgépe áll itt, hanem egy annál kisebb, a szuperrovar páncél mellé tervezett UP-s külső jegyekkel rendelkező* gép. Már csak el kell indulnia vele. Ha biztonság kedvéért ellenőrzi az adatokat, Cyjer még mindig a volt komplexum területén van.

*leginkább ilyen csak feketében: kép


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Anyahajó ~

A hosszas beszélgetések, ismerkedés és családi programok után Ingrid is külön indul el. Úgy dönt, hogy már most megejti a beszélgetést Vic-el, bármennyire is sietne vissza Tubrokhoz. Greget mint mindig most is könnyen el tudja érni, éppen az apjával csináltak valami közösen, leginkább meséket/mitológiát olvashattak. A kisfiú mint mindig most is örömmel és lelkesedéssel fogadja az anyja ötletét. Ingrid könnyen el is mehet a fiáért, hiszen az ő szintjükön van Cal-el és onnan könnyű eljutni Vic lakására is. Közben ha akar természetesen könnyen elő tud készülni vagy tehet mást is. Az aktába belenézve, ami feltűnhet neki, hogy Tobias rendkívül fiatal flottás létére, alig negyven éves. Az adatok alapján nagyon tehetséges és megbízható, biológiai szakértő, általában speciális eseteket vezényel le. A jellefuchsiamrajza alapján sokban hasonlít Vic-re, de sokkal felelősségteljesebb a döntései tekintetében mint a lány, a magánvéleménye már más kérdés. A lakás ajtajához érve Ingridnek elég az ajtó melletti konzolon szólnia, hogy megjöttek, majd a lány teljesen természetes, megszokott hangját hallhatja az ajtó felől.
- Pillanat felveszek valamit.
Ingrid különösen jól tudja, hogy Vic általában meztelenül szokott otthon lenni, mert úgy érzi magát kényelmesen és ha találkoznia kell valakivel, akkor gyorsan "varázsol" magára valami ruhát Maniac segítségével. Pár másodperc telik csak el és az ajtó oldalra húzódik a falba, és Vic áll mögötte.
Az Anyahajó - Page 2 294m6n8
Amikor legutóbb látta őt Ingrid, még a megszokott hosszú vörös haja volt a lánynak, majd később ahogy tudja félig leborotválta és rózsaszínre váltott, most viszont teljesen feketében van. Rendkívül túlöltözött magához képest, alul azonban most sem visel csak egy fekete csipkés miniszoknyát. Kissé unottan, ajkába harapva néz Ingridre.
- Szia.
Gyorsan lepillant Gregre és ha a kisfiú nem ellenkezik, mint általában beletúr a hajába és összekócolja azt. Aztán felemeli őt, a karjára ültetve és "berepíti" az ajtó túloldalára, végig szélesen mosolyogva.
- Szia rosszaság. Remélem nem azért jöttél, mert rosszalkodtál és anyu nem tudott veled mit kezdeni.
Viccelődik kicsit Greggel, ahogy szokott, aztán Ingridet is beljebb hívja. A lakása az átlag HPI-s méreteknél kisebb, hogy a terek bensőségesebbek legyenek. A padlózat fekete, a falak vörösek, néhol képekkel díszítve a mennyezetből fény árad. Az előszobában állnak, innen közvetlenül nyílik egy kis folyosó után a központi rész, ahonnan a háló, unalom szoba, Greg külön játszó szobája, egy második háló, konyha és a második szint nyílik.
- Remélem nem azért vagy itt, hogy te is felidegesíts. Nincs szükségem rá. - mondja Ingrid szemébe nézve Vic.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Az Anyahajó - Page 2 Empty Re: Az Anyahajó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.