Ingrid Stephanie Miller

Go down

Ingrid Stephanie Miller Empty Ingrid Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Pént. 21 Feb. 2014, 15:39

Név: Ingrid Stephanie Miller
Egyéb név(i): Lady Ingrid
Faj: embernek született, genetikailag feljavított (HPI-s)
Nem: nő
Jellem: semleges, bár a jó felé hajlik
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 2017. december 24., New York (Zuhanás előtt született 3 évvel)
Kor: 3494 év (1022 birodalmi idő szerint) (kb. 200 évet hibernációban töltött)
Család: férjezett
- U7, vagy Nagyúr (egykor: Jonathan Miller) – apa, él, az egyik UP2 tag
- Stephanie Miller – anya, él (az első kaland során derült ki, hogy él még)
- - Gunnhild Barbara Miller – húg, él (az első kaland során derült ki, hogy él még)
- - Aesa Victoria Miller - húg, él (még nem tud róla)
- - Yrsa Catherina Miller, húg, él
- Cal Osborn – férj, él
- - Gregory Leif Miller-Osborn, fiú, él
Foglalkozás: harcos, diplomata, politikus, művész
Testmagassága: 184,5 cm (eredeti: 172 cm)
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőkés, némileg vöröses árnyalatú
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: arcán a vörös csíkok
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Ingrid még a Zuhanás előtt született emberi lényként, Jonathan Miller, az akkor világ egyik legjobb és legjobban képzett elitkatonájának és Stephanie Miller-nek, briliáns bölcsésznek és nyelvésznek lányaként. A születésétől kezdve roppant intelligensnek minősült, szülei vérének tökéletes keverékeként. Valószínűleg teljesen átlagos élete lett volna, ha nem jött volna a Zuhanás. A gyermek alig pár éves volt, amikor mindez bekövetkezett, szerencséje volt, a teljes családja túlélte mindezt, bár lehet, hogy jobban jártak volna, ha nem így történik.
Az apját a képességei és adottságai alapján kiválasztotta a zsarnok személyi szolgálatra, UP2 tagot csináltak belőle. Ingrid pedig a családjával együtt az Anyahajóra került. A taníttatására már egészen kicsi kora óta fontosnak tartották, ahogyan nőtt és idősödött az intelligenciája és tehetsége úgy került előtérbe. Mint kiderült örökölte az anyja érzékét a művészetek és nyelvek iránt, könnyedén sajátított el ilyesmit, ahogyan a harcban is jeleskedett. Az apja tehetségét is örökölte ezek terén, stratégiai érzékét és azt, hogy szinte ösztönösen bánik fegyverekkel és tud harcolni. Mindezeknek hála gyönyörű pálya nyílt meg a lány előtt, főleg, hogy genetikai módosítás nélkül is bőven megállta volna a helyét a későbbi HPI polgárok között.
Amint megkezdődött a genetikai módosítás, hogy létrehozzák a később HPI-ben élőket ő is a kísérleti alanyok között volt, akárcsak az anyja. Körülbelül kétszáz évig voltak mind a ketten hibernálva, a hibernálása akkor történt meg, amikor betöltötte a 18. életévét, addig ébren volt, noha az anyja már az egész dolog elején úgymond fagyasztásra került. A genetikai módosítás után pedig egy egészen új világ állt a lány előtt. Noha nem tudott róla, de az agyában is változás állt be, korábbi agymosása mintha eltűnt volna, amikor az apjára nézett, pontosan tudta, hogy kicsoda ő, újra látta az arcát, hogy milyen volt, emlékezett a mesékre, amiket az anyja mesélt, az asgardiakról, a régi világról, az apjáról. Mindenről. És nem csak nála volt ez, hanem a többi UP2 tagnál és az elitseregek tagjainál is időnként. A legfurcsább pedig az volt, hogy Maniac sem jelezte egyszer sem, hogy valami gond lenne nála. Ezek után különösen óvatos volt és nem igen gondolt ezekre, nem akart gyanút adni arra, hogy az apja pozíciójában Ingrid ilyesmivel bír. Egy idő után pedig úgy vélte, hogy mindez annak köszönhető, hogy az anyja révén nagyon-nagy a fantáziája és nem is igenfordított különösebb figyelmet ennek. Főleg, hogy mekkora lehetőséget látott benne az apja, politikai szempontból.
A tanulmányait könyörtelen körülmények között folytatta, az évtizedek, évszázadok alatt szépen lassan mesterire, és tökéletesre fejlesztette. Többször próbálta az apját rávenni arra, hogy engedje csatlakozni a flottához, de mindig megtagadás lett a vége, őt ennél sokkal nagyobb célokra tartogatták és egy UP2 tag leánya nem lehet valamilyen kis katona csupán, többre hivatott volt. Páratlan technológiai tudást is kapott, egyrészt neki is feltöltötték a tudásokat az elméjébe a katonai és harci tudásokat is természetesen, de ő nem érte be ennyivel, további dolgokat is tanult, képezte magát, folyamatos szimulációk mellett. Mivel nem lehetett ténylegesen katona, sem pedig tudós, egyszerű „emberként” kellett, akart jobb lenni mindenkinél. Remek érzéke a stratégiához és a politikához, diplomáciához ezekben az években tűnt ki nagyon. Ettől kezdve pedig ezekkel is sokat foglalkozott. A legnagyobb csapása akkor lett, amikor a húga született, ekkor úgy kétezer éves lehetett Ingrid. Az apja lefagyasztott spermamintáiból az anyja újra terhes lett, ekkor már jó pár száz éves volt Ingrid. Egy lány született a „nászból”, Gunnhild Barbara Miller, de másnapra ő és Steph is eltűntek az Anyahajóról. Senkitől sem kapott választ az apja parancsára, hogy mi történt az anyjával és a húgával. Itt volt az első pont, amikor megrendült és némileg kiábrándult a Zsarnok birodalmából. Az anyja eltűnése után, talán azért, hogy bűntudatot keltsen az apjában, vagyis abban a személyben, ami maradt belőle, felvette második névnek a Stephanie-t, hogy mindig emlékeztesse a férfit a feleségére.
A Földön ritkán járhatott, nem tartották méltónak azt, hogy ilyen rangban és névvel odalent járt, főleg a tízévenkénti ünnepségekkor volt lent. Ezen felül, amikor megtehette, akkor elment meglátogatni a rangját, nevét és pozícióját kihasználva a Zuhanás előtti emberekből álló seregekhez ment el és ott maradt, amíg csak lehetett. Igyekezett rávenni őket, hogy képezzék a saját harcodrukra, ha nem is a teljesre, akkor csak némileg azt, amit megtehetnek. A legnagyobb sikert az Fagyharcosoknál és az Árnyékseregnél érte el, mivel ők teljes mértékben kiképezték a saját harci stílusukra és harcmodorukra, noha a fegyvereikből semmit sem kapott a lány. A többinél, akik ennyire nem voltak kegyesek a rangja ellenére sem, csak részleges képzést kapott, illetve gyakorlatok közben figyelte őket és így tanult, remek intelligenciája miatt ez könnyedén ment számára. Az évek alatt igyekezett jó kapcsolatokat ápolni Osborn-nal és a családjával is. Tudta, hogy milyen sorsot szánnak neki, egy magas rangú személy feleségének szánják majd, de akkor is a csapás szörnyen érintette, hogy Osborn fiával akarják összeadni. Az egyébként mindig nyugodt, megfontolt és némileg kissé merev lányt évszázadok után először sikerült kihozni a béketűréséből és nyugalmából ezzel, részben azért is, mert mintegy háromezer évvel volt idősebb a leendő uránál. De tudta, hogy bármit is hisztizik, mint egy kisgyerek, vagy tehet bármit ezen a döntésen úgysem változtathat, az lesz, amit az apja, valószínűleg Zsarnok és Osborn akarnak, legalább is ő így gondolta, de a valóság az volt, hogy nem. Még úgy sem, hogy mindenkinek előnyös volt két ilyen név házassága. Az esküvő pedig lezajlott, mintegy fél évszázaddal korábban.
Az egyetlen előnye ennek a frigynek a számára az volt, hogy még több mindenhez hozzáfért és Maniac, illetve a felügyelők még kevésbé vizsgálták az agyát, illetve a gondolatait. Az itt szerzett befolyásával továbbra is harcokat tanult, illetve már a művészeti tehetségét fejlesztgette. Szobrokat alkotott, verseket írt, festett, illetve zenéket is próbált komponálni, hogy kiderüljön számára melyikben a legtehetségesebb. De mindez leginkább csak a saját nyugalmának biztosítására szolgált, amire szüksége volt a politikai csatározások és színterek mellett. Ami pedig egy házasságban elvárható az az, hogy egy párnak gyermeke szülessen, még akkor is, ha manapság a házasság már nem is volt olyan fontos, és mindenki olyannal tartott kapcsolatot, akivel akart. Itt is csak névlegesség volt ez, a szövetség erősítése a két család között, de mégis egy rövidke ideig talán volt fellángolás a felek között a kölcsönös tiszteleten és szereteten felül. A fellángolás eredménye egy fiúgyermek lett Gregory, aki 7 évvel ezelőtt született – birodalmi időszámítás szerint 2 éve – aki talán Ingrid egyik legnagyobb öröme lett, egészen a legnagyobb sikerig, ami pár évvel később történt.
Mindez pedig nem volt más, minthogy hosszú évek, évtizedek, egészen pontosan évszázadok, évezredek közel ezernégyszáz év után végre valahára talált egy nyomot, hogy az anyja és a húga hol lehet. Mivel a Földre egyébként akkor utazott, amikor akart, így most is oda vette az irányt, hogy Rocksolid-ba utazzon, mert a nyomok alapján itt húzták meg magukat. Ami pedig teljesen logikus is volt számára, révén az anyja mindig is odavolt a skandináv mitológiáért és az egykori Svédországból származott. Az egyetlen kérdés, ami foglalkoztatta, hogy az apja miért nem kutatott utánuk, miért nem vitte haza őket? Illetve egy másik, hogy a gyerekkora óta körülötte levő testőröktől hogyan szabaduljon meg, hogy teljesen egyedül eredhessen az anyja után.

Szakértelmek / képességek / felszerelés:
Génmódosított, nem öregszik, nem lesz beteg, immúnis minden méregre és sugárzásra, extrém gyorsan regenerálódik, képességei határokon túliak, génállománya miatt igen vonzó, felépítése tökéletes. (a testfelépítése és külseje már a génmódosítás előtt is ilyen volt). A képességei a folyamatos gyakorlás és könyörtelen tréningek miatt nagyjából a flotta embereinek szintjét érik el úgy, hogy nem kapott erre plusz génkezelést.
Társadalmuk fejlett, mivel technológiával minden előállítható nagyjából ugyanolyan művelt és hasznos, mivel tudatalatti hullámokban kapják meg az egyébként tanulandó tudást, extrém mennyiségű adatot töltenek fel elméjükbe, mikor nagykorúakká válnak, így minden itt élő gyakorlatilag zseni. Ő is megkapott minden tudományos, harci és egyéb feltöltést az évek során.
Harci tudása egyszerű ember létére magasan túlszárnyalja a társaiét, amennyire tudta minden elitsereg harctudását is tanulmányozta és gyakorolta, beépítette saját harctudásába és ezeket is rendszeresen használja. (bővebben lásd előtöriben kifejtve)

Van egy különleges képessége is:
Képes időnként elrejteni a gondolatait Maniac elől és az emlékezetmódosítások ellenére is emlékszik a régi világra és személyekre, anélkül, hogy erről bárki is tudna. Illetve időnként ezen képességének köszönhetően a génmanipulált és „átépített” személyek egykori, valódi alakját látja, és nem pedig azt, akik most, hanem azt, akik voltak. Valószínűleg a génkezeléskor tett erre szert, amikor jelentkeztek az arcán is a csíkok. Mindezekről saját maga sem tud, és irányítani sem képes, csak a saját fantáziájának szüleményének tartja ezeket a képeket, víziókat.

Könnyű testpáncél, ami nem akadályozza a mozgásban. Két pisztoly (a legmodernebb), illetve egy kard, aminek pengénél van egy nagyon vékony menet, amiben van speciális fém lánc, aminek hála miniatűr láncfűrész elven működik, de semmi látható mozgása nincs, semmi zajt nem ad, csak átvágja, amit kell.

Külső:
Ingrid Stephanie Miller 2892054-rachel_summers__28earth_811_29_002Ingrid Stephanie Miller 2778470-marvel_girl
Ingrid Stephanie Miller 28sowfk


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Márc. 2016, 00:07-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid Stephanie Miller Empty Re: Ingrid Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Pént. 21 Feb. 2014, 15:40

Előtörténet bővítés:
1.: Zuhanás előtt 1 – Zuhanásig
Ingrid ekkor született, a család éppen New Yorkban élt, mert Jon-t ide helyezték át, ekkoriban egyszerre dolgozott az Amerikai légierőnek és az FBI kötelékében is, mint speciális ügynök, akit külön a legmagasabb körökből tűntettek ki és kérték az áthelyezését. Steph ekkoriban doktorált skandinaivsztika szakból és egy felkérés miatt az Amerikai kormánynak dolgozott tolmácsként és kódfejtőként. Ingrid már gyermekként is nyugodt volt, mindig végigaludta az éjszakát és roppant érzékeny volt arra, ami körülötte történt és reagált a szülei érzéseire, ha ők nyugtalanok voltak, vagy feszültek, akkor a kisgyermek is. Korát meghazudtolva figyelte már csecsemőként is a világot és megérezte, hogy valami történt, vagy történni fog. Míg más gyerekek valószínűleg semmit sem éreztek abból, hogy készült valami a világban, Zsarnok terve elindult, ő igen. Érezte, hogy az egész világ feszült és némileg pánik uralkodik, noha nem mutatkozott ez meg sehol.
Azokban a napokban mielőtt az apja eltűnt végig nyűgös volt és sírt, mintha csak előre érezte volna, hogy mi fog történni és a hisztivel akarta volna elkerülni az elkerülhetetlent, hogy mind Jon, mind Steph otthon legyen, és ne történhessen semmi se. De nem lett így, eddigre már otthon is érezhető volt a feszültség és a nyugtalanság, mindkét szülő felettesei és több tucat ember kezdett eltűnni, ez már a hírekben is benne volt és a feszültségükön az sem segített, hogy a lányuk folyamatosan bömbölt és sírt. Végül egyik napról a másikra Jonathan is eltűnt. Steph hiába fordult bármilyen szervhez, azok nem igen tettek semmit, mert nem csak ezaz egy ügyük volt. Néhány héttel később kezdődtek azok az események, hogy épületek robbantak fel, a pánik a nőt is elfogta és a gyermekével együtt elmenekült New Yorkból egy kisvárosba, ahol egy motelben szállt meg. Itt töltötte az eddigre állandóan nyűgös és sírós lányával azt az időt is, amikor a Zuhanás bekövetkezett.


2.: Zuhanás után 1 – Z.u. ~ 4,3
Ingrid és az anyja néhány hónapot voltak csak képesek rejtőzködni a Zuhanás után, mikor a katonák megtalálták őket. Steph attól tartott, hogy megölik őket, de nem ez történt, közel sem. A férjéhez vitték, aki már ekkor nem is a Földön volt, hanem a félig kész Anyahajón az űrben. Igazából aranyélet kezdődött volna a család számára, de Steph nagyon nehezen tudta magát túltenni azon, hogy mi lett a férjéből. De attól kezdve, hogy itt voltak Ingrid megint nyugodt lett és a korábbi feszültsége is elmúlt. Hála az apja pozíciójának a lány és az anyja is elkerülte az agymosást és az emlékeik átírását, mindenre emlékezhettek, amit megéltek. A Zsarnok már ekkor megkezdte a genetikai feljavítás próbálkozásait, de a kísérletek még nem voltak teljesen megbízhatóak, ezért Miller úgy döntött, hogy a feleségét és a lányát hibernálják arra az időre, amíg a kezelés nem lesz teljesen optimális, ha már ő is lényegében halhatatlan lett, akkor mindez a családjának is jár.
Ingrid pedig szépen fejlődött a hajón a Miller család saját szállásán, illetve a szintjén, ami az apjának a rangjából akadóan járt. Ahogyan idősödött jött elő még inkább, hogy mennyire érzékeny mások lelkiállapotára és mennyire intelligens. Míg más lány talán babázott volna az ő korában, ő katonákkal játszott. Mikor öt-hat éves lett már folyékonyan írt és olvasott angol nyelven mutatva azt, hogy mennyire intelligens is. Ekkor hibernálták le az anyját, mivel ő fiatal volt, az apja úgy döntött, hogy megvárja a nagykorúságát, azaz a 18. életévét és csak utána teszi meg ezt. Eleinte nehezen viselte el azt, hogy az anyja csak úgy eltűnt mellőle és napjában többször elment a hibernációs kamrákhoz, hogy próbálja felébreszteni.
Mikor nagyobb lett megértette, hogy mindez mit szolgált és a látogatások is csökkentek. Az apja igencsak keményen fogta és taníttatására is igaz volt mindez. Nagyon hamar kiderült, hogy mihez van tehetsége, nyelvekhez, legyen az bármilyen, illetve remek stratégiai érzéke volt, akárcsak célzó tehetsége. Először az alapműveltség dolgait tanulta, rendes korábbi iskolai tantárgyak, persze belevéve minden olyan, amit a Zsarnok már kitalált és úgy vélte Miller, hogy az is anyag lenne. Ezzel egy időben már a testi képzést is elengedhetetlennek tartotta. A világ dolgaitól ekkoriban még távol tartották Ingridet, hogy mi is történt a Földön és azóta mi van ott. Az anyahajó kellően nagy volt ahhoz, hogy az ottani dolgok is lefoglaljanak egy fiatal lányt. Ahogyan kamaszodott és nőiesedni kezdett roppant csinos, művelt és intelligens fiatal nővé érett.
A katonai, irodalmi és nyelvi dolgokhoz szinte ösztönösen értett, ezeket szinte alig kellett tanulnia, mert mindegyikhez olyan remekül értett, mint a szülei. Végül elérkezett a 18. születésnapja, amikor ő is hosszú álomra szenderült.

Kapcsolatai:
Az anyjával volt gyermekként a legszorosabb kapcsolata, kissé nehezen emésztett meg, amikor őt hibernálták elsőként.
Annak ellenére, hogy az apját UP2-vé alakították soha sem félt tőle és az évek alatt épült ki a nagyon szoros kapcsolatuk, mindig szerette és tisztelte Miller-t, annak ellenére is, hogy az milyen szigorúan és keményen bánt vele.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Soha sem tartotta magát különlegesnek, egyelőre a világról nem sokat tudott meg ezen évei alatt, mert jellemzően elzártan volt, távoltartva a világ eseményeitől.
Tanulmányai során olyan szintet ért el, mint egy érettségiző, ezenfelül nyelvészeti és katonai szinten eljutott ennyi idő alatt olyan szintre, mintha főiskolát, vagy egyetemet végzett volna ezekből a szakokból.


3.: Z.u. 4,3 – Z.u. ~ 60
A kieső 200 év Ingrid számára, ezt az időt töltötte hibernációban. Az idő végére lett teljesen optimalizálva a génterápia, így ekkor körülbelül 60-ban, azaz 2240-ben ébresztette fel őt és az anyját is Miller.


4.: Z.u. 60 – Z.u. ~ 200
Attól kezdve, hogy megkapta a génkezelést egy teljesen másik világ nyílt meg a lány számára. Külsőre nem sok változása lett a génkezelés után, mivel alapvetően örökölt anyja alkatát, ami miatt eddig majdnem úgy nézett ki, mint egy anorexiás megváltozott. Az idomai teltebbek lettek és ettől kezdve könnyebben szedett fel izomzatot, mint korábban. Mivel ő abban a szellemben nevelkedett, hogy az emberek kora véget ér és halandók nehéz volt megszoknia a változásokat, hogy mostantól kezdve nem fog öregedni, nem fognak rajta a betegségek és nagyon hamar meggyógyul. Az arcán két oldalt és az állán is két-két vöröses csík, mintázat jelent meg a génkezelés hatására, illetve a haja is kissé vöröses árnyalatú lett. A szülők ugyan szőkék voltak, de mindkét családban volt vöröses hajú felmenő, így ez okozta, hogy az egyébként receszív gén, ami nem jelentkezhetett volna előre tört és láthatóan jelentkezett. Még egy dolog történt vele, amiről azóta sem tud senki sem, még ő maga sem. Egy képességet is felébresztett Ingridben a génkezelés. Talán a régi világhoz való kötődése miatt, vagy egyéb okokból, de képes látni a múltat időnként. Ha ránéz valakire, valamire látja, hogy milyen volt az korábban, így ha ránéz a manapság szabvány kinézetű apjára látja őt, olyannak, amilyen az UP2-vé való alakítása előtt volt. Ugyanez volt igaz a flotta embereire és a többi olyan személyre is, akik génkezelést kaptak. A városoknál a régi pompájukat látta, épületeknél is, hogy milyen volt régen stb. ő maga mindezt a hatalmas fantáziájának tudta be és nem beszélt róla soha sem, részben félelemből, mert mi van, ha képesség és őt is megölik, mint másokat. A képességével még az is járt, hogy a gondolatait eltudta rejteni Maniac elől, erről sem tud, így arról sem, hogy miként használja, vagy éppen mikor.
Ahogyan mindenki más is, ő maga is megkapta a feltöltött tudást az elméjébe, aminek köszönhetően napokig folyamatosan migrén kínozta, még nem volt hozzászokva az eljáráshoz. Kétszáz év történelmét kapta meg, illetve azokat is, amiket a Zsarnok felépített, a hamis történelmet, tudományokat, reál dolgokat, harcászati információkat. Mire rendben lett teljesen nem tudta igazából, hogy mihez kezdjen magával. Mivel az értékrendek megváltoztak és a kamasz, illetve fiatalkor kitolódott a szülei adtak neki közel 150 birodalmi évet, hogy tegyen, amit akar és ezután, vagy akár e közben is döntsön arról, hogy mi akar lenni. Próbáljon ki minél több mindent, hogy lássa miben jó. Tapasztalja meg milyen az élet, hogy mik a határai és miben jó igazából – nem mintha nem tudták volna eddigre. Ezekben az években pedig tényleg így tett, tudta, hogy igencsak magas rangúnak számít, így mindezt titkolni igyekezett. Ezekben az években fordulhatott csak meg a HPI-ben, hogy a korabeliekkel találkozzon. Mint mindenki más, ő maga is kitombolta magát ekkoriban, a Földön élt a HPI-ben, hamis személyazonosság mellett, bulizni járt, szórakozni, művészetekkel, tudományokkal foglalkozott – mint az apja ő maga is főleg fizika és matematika ágon tűnt ki. Több szeretője is volt az évek során, de a keresett szerelmet nem találta meg, nem volt olyan személy, aki mellett úgy elélne, mint a szülei együtt. Időnként fegyvereket tervezett, elektronikai dolgokkal foglalkozott. Ahogyan telt és múlt az idő, évtizedek rájött, hogy mindez nem jó úgy, ahogyan van.
Ott volt benne, hogy részben unatkozott, másik része, hogy ő ennél többre hivatott és egyetlen percet sem akar elvesztegetni. A bulizás és szórakozás igazából az első pillanattól kezdve távoli volt számára és soha sem tudta teljesen elengedni magát. Túlságosan is az apjára hasonlított, mindig is kicsit túl merev volt és napról napra nőtt benne a bizonyosság. Nem akart a szülei terhére lenni, így kivárta a megfelelő időpontot, úgy z.u. 190-ben ment haza az anyahajóra azzal, hogy tudja, hogy mit akar. Katona akar lenni, mint az apja, ő ebben jó, ért a taktikához, harcászathoz, fegyverekkel jól bánik, a mozgása is remek hozzá, ösztönösen használ minden fegyvert. De az apja kerekperec megtagadta, egyedül az anyja tudta, hogy miért, de még ő sem osztotta meg vele. Eleinte évente próbálta meggyőzni az apját, de a válasz mindig nemleges volt és bekövetkezett az Ezüst háborúk.

Kapcsolatai:
Ebben a közel 140 birodalmi évben nem igen találkozott a szüleivel, évente 1-2 alkalommal csak, születésnapok, vagy régi „babonás” ünnepek, mint karácsony és effélék. Ezekben az években volt talán a leginkább laza a kapcsolatuk velük, mint minden fiatal ő maga is éppen a lázadó korszakát élte, a génkezelés miatt ez igencsak megnyúlt. Az apjával ezek után némileg megromlott a kapcsolata a nemleges válasz miatt.
Több barátra is szert tett a HPI-ben ezen évek alatt, illetve az anyahajón is, ahol a katonák családjai is voltak és nem csak ő volt fiatal. Barátai többsége katonai pályára lépett érthető okból velük jött ki a legjobban. Illetve volt pár művész és tudós ismerőse is. A HPI-s ismerősei egyelőre nem tudták a valódi személyazonosságát, csak azok, akikkel az Anyahajón volt együtt.
Ami a szeretőit illette, a legtöbb „rövid távú” kapcsolat volt, mármint amit manapság annak lehetett nevezni, volt akivel két-három évtizedig is együtt volt, másokkal hetekig, vagy csak hónapokig. A többséggel később soha többé nem tartott a kapcsolatot.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Itt kapta meg a feltöltést az génkezelés után, így a megszokott standard HPI-s tudást megszerezte ezen évek alatt. Főleg fegyver- és hálózattervezéssel foglalkozott, amibe fizikát és matematikát is belevitt, így ezekben fejlődött a tudása jellemzően ezen években.
A mindennapos edzést megtartotta, hogy a kondíciója megmaradjon, erre szigorúan ügyelt. Illetve még foglalkozott művészetekkel, gyakorolta őket, de inkább ekkoriban még műkedvelő volt csupán.
A világ többi részével ekkoriban nem igen foglalkozott, próbált gondtalan kamaszkort megélni.


5.: Z.u. 200
Ez az esztendő igencsak fontos volt a Birodalmon belül, és meghatározó a későbbiekre nézve, még Ingrid számára is. Ez egy röpke és viszonylag gyors időszak volt, amikor is komolyabban beleveselkedett a katonai pályába, csak olyan szinten, mint amire képes is volt emberként. Tekintve, az, hogy beállhasson a flottába egy újabb génkezeléssel járt volna, amit úgyszintén nem kapott meg. Mivel ekkoriban nagyobb volt a feszültség, amit ekkor megint érzékelt, főleg a szüleinél a Maniac adta lehetőségeket használta ki a saját lakosztálya környékén. Szinte élőadásban figyelte, ahogyan Zsarnok elfoglalta a teljes Földet és immáron közel ötszáz év után teljes győzelmet aratott. Ekkor határozottan már megvolt az elképzelése, hogy valamikor így, vagy úgy, de katona, harcos lesz belőle, aki ugyanolyan hasznos lehet a Birodalom számára, mint bármelyik magas rangú katona. Döbbenten figyelte az eseményeket, amik megtörténtek, a támadást, illetve az Ezüst háborúkat. Soha korábban még nem érezte azt, hogy mennyire közel lettek volna a halálhoz. A Földön zajló háború semmiség volt, az stratégiailag mestermű még Ingrid szerint is, de a Magokk egy olyan dolog volt, amire ő maga sem mert gondolni. Azt tudta persze, mindig is, hogy nem az emberiség lehetett az egyetlen faj az univerzumban és most még fizikai bizonyítéka is lett. A bukás ott volt a küszöbön, már ő is felkészült arra, hogy mindannyian meghalnak, a Magokk beszorította őket, de mégsem történt meg az elkerülhetetlen vég. Pontosan tudta, hogy miként tudta csak a Zsarnok megállítani őket, a Kéz és Maniac egyesült vele, a fiatal nő kíváncsi lett volna, hogy miféle árat fizetett mindezért a Zsarnok, hogy ez megtörtént, milyen árat kell majd az emberiségnek fizetnie ezért később. És még itt volt, hogy ekkoriban kezdte érdekelni az is, hogy milyen lehetett a Zsarnok korábban, emberként. Erről semmilyen információt nem talált, nem kaphatott Maniac-től.
Mikor már ő maga is azt hitte, hogy mindennek vége lesz, akkor történt meg az egyesülés és egyszerre tűnt el minden élet a teljes Tejútrendszerből, mindez megrémítette. Főleg azért, mert ekkor realizálta, ha a Zsarnok úgy dönt, hogy nincs többé szükség az emberiségre, akkor ugyanilyen könnyű lett volna őket is elveszejtenie. Tudta, hogy ezek veszélyes gondolatok, amiért megüthette volna a bokáját, de Maniac most sem jelezte, hogy gond lenne. Nem tudta, hogy azért-e, mert nem nézte a gondolatait, vagy egyszerűen nem vélte veszélyesnek ezeket. A Tejút pedig csak a kezdet volt. Néhány hétig, hónapig csönd és nyugalom volt, majd a Birodalom a többi galaxist vette célba, hogy ott is kiirtsanak mindent, az apja is ekkor távozott, ahogyan más UP2-k is, hiszen az apja az első sorból vezette az inváziókat, mivel ekkora rendezték a kapcsolatukat ekkor kezdődött, hogy a hatalmas távolságok ellenére is naponta beszéltek egymással.

Kapcsolatai:
Változatlantok, az anyjával még szorosabb lett a kapcsolata, ebben rövid időszakban még mindig neheztelt az apjára és nem is beszélt vele, csupán, amikor úgy tűnt, hogy mindannyian meghalnak a Magokk miatt, akkor bocsátott meg neki és a viszonyuk is akkor rendeződött.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Ebben az időben szinte csak a stratégiai, harcászati ismeretei, illetve az idegen fajokról alkotott ismeretei bővültek, hiszen csak egy roppant rövid időszakról volt szó.


6.: Z.u. 200 – Z.u. 600
Mivel a fiatal és lázadó korszaka elmúlt, Ingrid többé nem igen mehetett le a Földre a HPI-be, mivel a rangjához ez nem volt méltó, nem csak az apja, de az anyja is így vélte. Ingrid nem igen örült ennek, mert sok barátja volt a HPI-ben, de nem nagyon tudott mást tenni, mintsem fejet hajtani a szülői akartnak, mintha még mindig gyerek lenne. Azért, hogy jobban elkülönüljön tőlük külön költözött, az apjáé volt úgyis az Anyahajó UP2 főbázisának egyik teljes szintje, így jócskán távolabb költözött a szülői fészektől, hogy éreztesse a függetlenségét és azt is, hogy immáron ő felnőtt nő és kezeljék is így. Ekkoriban kezdődött az egészen jó viszony az Osborn és a Miller család között, aminek köszönhetően többször is átjárt Ingrid és az anyja oda. Tízévenként egyszer járt le a Földre csak, amikor a Birodalom megünneplése volt. Már itt a korai években kitalálta és gondosan kidolgozta, hogy miként fog tanulni és miket is egészen pontosan. Több évtizedre, évszázadra előre mesteri pontossággal határozta meg, hogy miket akar megtanulni. Mivel egyelőre az apja továbbra sem akart arról hallani, hogy beállhasson a flottába, így fel akarta használni a rangját, illetve a befolyását, hogy tanulhasson. A Birodalomnak elég sok elit alakulata volt, így megtervezte, hogy elmegy mindegyikhez, hogy rávegye őket képezzék ki a saját harcmodorukra. De előtte még volt néhány dolga, a saját lakrészénél edzőtermet hozatott létre Maniac-el, ahol embertelen körülményeket szimuláltatott a géppel. Szüksége volt erre, hogy a lehető legjobb kondícióban legyen.
Nem csak efféle programokat szimuláltatott vele, hanem másokat is tanult, a modern fegyvereket tudta kezelni és az egyszerű régi, illetve mai szabvány katonai képzéseket és végig tanulta, nem csak a feltöltésekre hagyatkozva. Nem attól lesz valaki zseni, hogy nagy a tudása, hanem, hogy mit képes belőle alkotni és mire tudja maga használni. Lényegében a fejében levő tudásokat gyakorolta, illetve amiket ő maga tanult meg fizikailag és jó néhány új elemet is belevitt a meglévőket továbbfejlesztve. Ezeknél jött elő az, hogy milyen remek adottságokat örökölt az apjától, mert meglepően könnyedén vette ezeket az akadályokat, bármilyen nehezeket is adott neki Maniac. Amikor nem harcászati dolgokat tanult és gyakorolt, akkor testbeszédet fejlesztett, hogy a rezdülései is árulkodjanak arról, amit akar mondani, illetve az ellentétét is tanulta, hogy ő maga is képes legyen így olvasni másokban. Negyven birodalmi év elteltével mindezek szimulációja és a harcban is változások történtek, ahogyan egy nagyobb technológiai fejlesztésen lettek túl, mindezek előnyeit ő maga is kihasználta. Ettől kezdve fordult elő, hogyha szükséges volt, akkor a női bájait is bevetette a célja érdekében, persze nem alacsonyodott el soha sem primitív szintre és nem is kurvásodott el, csak hamar ki tudta ismerni, hogy másoknak mire van szüksége, hála a külsejének és vonzerejének, és utána ki is használta mindazt, amit tudott.
Az évtizedek teltek és ő érdeklődve figyelte az Anyahajóról monitorizálva, hogy mi is a helyzet a Földön, a klánrendszerek ragadták meg a figyelmét, illetve az elitseregek, őket figyelte nap, mint nap, akárcsak a megerősödő városállamokat, birodalmakat. Szinte első sorból nézte végig 370-ben az Indiai mészárlást és ekkor tudatosult benne ismét a Magokk pusztulása után először, hogy mire is képes az apja is valójában. Ennek ellenér a szívébe nem költözött félelmet és továbbra sem rettent meg egyik UP2-től sem, hiába rettegte őket mindenki más. Az indiai mészárlás után ő maga is segédkezik a lázadók és ellenállók felkutatásában, kihasználhatja azt a megszerezett tudást, amit az elmúlt évtizedekben tanult és a kémkedésnek is végre hasznát vehette. Pár évig volt ezzel elfoglalva és utána következett, hogy kimenőt kért az apjától, hogy elmehessen tanulni harcot a legjobbaktól, ha már úgysem engedte meg azt, hogy beálljon a flottába. Ingrid legnagyobb meglepetésére mindezt nem tagadta meg tőle, hanem engedte és pártolta is, hogy ilyesfajta módon szerezzen még több tapasztalatot. Most már a lánynak csak el kellett döntenie, hogy hova is akar menni először. Az anyja véleményét is kikérte, ő pedig annyit felelt, hogy a lány tudja, hogy mi áll hozzá közel, az apja lánya, nem fog beleszólni a döntésbe. Ezekben az években történt meg először a Spear feltűnése és álltak Vox és Drex szolgálatába.
Az Árnyéksereg volt az első, ahova ment, további meglepetésére a vezetők belementek, hogy kiképzik. Talán csak azért, hogy legyen még valaki, aki majd a Fagyhadsereg ellen mehessen, ha befejeződött a kiképzés, talán azért, mert az volt Ingrid, aki. De mindez nem számított a lánynak. Több évtizedes képzés következett, ahol mindent megtanult az Árnyéksereg fegyveriről, azok használatáról, az álcázásának tökéletesítését, minden téren, mind fizikai formában, bármilyen helyzetben, illetve technológiával együtt is. Mire végzett a képzésével akár az elitsereg tagja is lehetett volna.
Mikor hazatért az Anyahajóra akkortájt erősödött meg az Ismeretlen Birodalom és kezdte a hadjáratait. Ingrid folyamatosan figyelemmel kísérte őket, főleg azok után, hogy hadjáratokat folytattak és kirobbantottak több világháborút. Mindezeket diplomáciai téren és stratégiai szempontból követte figyelemmel és ezekből is tanult. A következő években mindezzel foglalkozott, illetve újra a művészetek felé fordult. Továbbra is roppant szoros kapcsolatot tartott fent mind az anyjával, mind pedig az apjával. Rendszeresen járt a barátaihoz az anyahajón, ha megtehette, akkor a Földre is ment a HPI-be. Egy komolyabb kapcsolata volt ezekben az években, egy ötven birodalmi évig fennálló kapcsolat, egy flottás katonával, aki úgyszintén az Anyahajón élt.
A némileg talán legsokkolóbb élmény számára az volt, amikor 581-ben kiderült, hogy a Zsarnok mit is tett az alternatív dimenziókkal, hogy minden létező isteni panteont elpusztított és most már tényleg ő uralt mindent. Az összes történet, amit az anyja mesélt neki, a régmúlt időkről, panteonokról, mitológiákról a szeme előtt hullott darabokra, nem létezett többé egyik sem, semmi sem azokból a dolgokból. Nem neki, hanem az anyjának volt mindezt nagyon nehéz megemészteni, hogy minden, amit tudott, amit tanult annak idején most szűnt meg létezni. Néhány évvel később pedig az anyja terhes lett. Tudta, hogy volt róla szó a szülei között, de először elképzelni sem tudta, hogy miként lenne ez lehetséges, aztán kiderült számára is. Nem tudta, hogy az apja ennyire előre gondolkodott volna erről, mielőtt UP2-vé alakították volna, de úgy tűnt, hogy mégis. Hamar kiderült, hogy lány testvére lesz és nem volt túl meglepő, hogy első névnek ő is skandináv eredetű női nevet kap a szülőktől a Gunnhild-et, illetve második névnek a Barbara, ami az apja nagynénjének neve volt. Már előre tervezte, hogy miket fog a húgának tanítani, hogy milyen is lesz az élet vele és úgy, hogy a család kibővült.
Azonban soha életében nem felejtette el azt a napot, amikor a húga született.

Kapcsolatai:
Továbbra is nagyon szoros kapcsolatot ápol a szüleivel.
Ezen időben volt egy hosszabb kapcsolata is. Osbornt végtelenül tisztelte és volt esélye valamelyest jobban megismerni a férfit hála annak, hogy a családdal rendszeresen találkoztak. A barátaival mindig tartotta a kapcsolatot, volt akivel elhidegült, volt, akivel szorosabb kapcsolatba került az évek alatt.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Végre komolyabban tanulhatott, ezekben az években esett át az Árnyékhadsereg képzésén is, ami teljes egészében megtörtént, így akár be is állhatott volna hozzájuk. Sokat gyakorolt, diplomáciai tanulmányait tovább fejlesztette, ahogyan a politikai tudását is. A világháborúk kitörésekor részletesen kifaggatta anyját a régi idők háborúiról is, hogy ezekből is okuljon. Illetve harci tudását is sokat növelte a saját magángyakorlataival.
A világot most már napi szinten figyelte, különösen a későbbi Spear ténykedését, illetve az Ismeretlen Birodalmat. Megdöbbentette az, amikor kiderült a panteonok bukása, nem látta okát, hogy miért is kellett veszniük az isteneknek, hacsak a Zsarnok nem féltette nagyon tőlük a hatalmát.


7.: Z.u – 600
A dátum, ami mind a mai napig a legfájdalmasabb időpont Ingrid számára. A legboldogabbnak kellett volna lennie, hiszen megszületik a húga. Ő éppen a HPI-ban volt lent a Földön, oda küldték egy kisebb feladattal és ha már ott volt beugrott a barátaihoz, az anyja mondta, hogy tegye ezt nyugodtan, a szülésig még úgyis legalább másfél hét volt hátra. Így még maradt pár napot. Végül az apja üzent két nappal később, hogy mégis most történik a nagy esemény. Ingrid azonnal búcsúzott a barátaitól és indult hazafelé az Anyahajóra. Alig két órával később érkezett meg, ahol már az apja fogadta és közölte vele, hogy Gunnhild Barbara Miller megszületett. Ingrid természetesen azonnal látni akarta az anyját és a húgát is. Mivel az apjának még dolga volt, így egyedül indult a kórházba, hogy megnézze őket. Mire odaért azonban már nem volt sehol sem az anyja, sem pedig a húga. Hibába próbált bárkit faggatni annyit sikerült kiszednie az ott dolgozókból, hogy Stephanie Miller önként, saját felelősségre távozott a gyermekkel együtt. Ingrid riadalmában Manaic-at is felverte, hogy a hajón vele kerestesse meg az eltűnteket, de már egyikőjük sem volt az Anyahajó fedélzetén. A távozás helyét sem tudta megmondani, ismeretlen helyre távoztak.
Szinte pánikban rohant az apja után, hogy közölje vele, hogy mi történt, de a férfi csak szótlanul fogadta a hírt és nem tett semmit. Ha távozott bizonyára önként tette, az okok pedig. Erre nem mondott semmit, Ingrid érezte, hogy az apja tudhatja az okot, hogy miért ment el az anyja és vitte el a húgát, de a férfi mindig makacs volt, igaz az anyja is, ahogyan a katonasággal kapcsolatban is, Ingrid tudta, hogy ezzel kapcsolatban sem fog soha semmit sem mondani. Életében először volt igazán dühös, csalódott és tehetetlen. Nem csak az apjára haragudott, hanem a Zsarnokra, Maniac-re, mindenre, ami a Birodalmat képviselte. Legszívesebben üvöltött volna kétségbeesésében és fájdalmában, úgy érezte, hogy elárulták, nem csak a családja, de maga a rendszer is, hogy senki sem keresi őket, amikor lényegében semmibe sem kerülne. Ekkor érezte először azt életében – a második amikor Osborn fiához akarták adni - , hogy itt akarja hagyni ezt az egészet és inkább él a Birodalomtól, a HPI-től távol, messze, egyedül a saját uraként. Úgy érezte magát, mintha a régen olvasott és sokat hallott George Orwell 1984 című regényének szereplője lenne. Ha eltűnt valaki, akkor az eltűnt, nem beszéltek róla többet, mintha soha sem léteztek volna. Most is ez történt, még az apja sem hozta fel többé ezt a témát, és amikor Ingrid próbálta, akkor ő elterelte a témát. De ennek ellenére és úgy is, hogy már nem igen voltak emberi vonásai az apjának a lány tudta, hogy a férfit is bántotta, hogy mi történt és nehezen emésztette meg mindezt.
Mivel mások nem keresték az anyját és a húgát, titokban Ingrid maga kezdte kutatni őket és felvette az anyja tiszteletére második névnek a Stephanie-t. Remélte, hogy a nyomukra bukkan, de soha sem hitte volna, hogy 421 birodalmi évnek kell eltelnie ehhez.

Kapcsolatai:
Az anyjával ezen a ponton megszakadt a kapcsolata, azóta sem tudja, hogy hol lehet és nem is beszéltek egyszer sem.
Zsarnokból némileg kiábrándult és az apjára is neheztelt, mert nem kutatta a szeretett feleségét és az újszülött gyermekét.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Itt volt az első pont, amikor megrendült és némileg kiábrándult a Zsarnok birodalmából, tekintve, hogy senkit sem érdekelt az, hogy Gunnhild és az anyja is eltűntek. Az anyja eltűnése után, talán azért, hogy bűntudatot keltsen az apjában, vagyis abban a személyben, ami maradt belőle, felvette második névnek a Stephanie-t, hogy mindig emlékeztesse a férfit a feleségére.


8.: Z.u – 600 – Z.u. 850
Egy hosszabb időszak kezdődött ezek után ismét. Részben nem csak az anyja és a húga elvesztése miatt volt magányos, hanem amiatt is, hogy ismét nagyban zajlottak a kozmikus háborúk. Igaz a mostani állapotok már eléggé az egésznek a végét jelentették. Látta a helyzetet, hogy esélye sincs egyetlen fajnak sem a flottával szemben. Első sorból nézte végig fajok és bolygók elestét, annak hála, hogy még az Anyahajó is részt vett az ütközetekben. Eggyel magasabb hely volt már csak, ahonnan ezt tehette volna az pedig a hajó hídja lett volna. Ekkor döntött úgy, hogy jó lenne egy időre kimozdulni a hajóról és jobb lenne némile távol lenni ettől a helytől. Ekkor ment el a Fagyhadsereg központjába, ez legyen a következő része a kiképzésének, hogy miként is állna helyt náluk és sikerül-e úgy járnia, mint ahogyan az Árnyékseregnél. És sikerült is megtennie ismét, hogy megkapja a képzést. Ennek köszönhetően a következő évtizedeket a Fagyhadseregnél töltötte és tőlük is mindent megtanult, amit csak lehetett. Az extrém és speciális körülmények közötti harcot, az egyéni fegyvereiket kezelni, ahogyan az általuk használt járműveket is. Ez a csapat nagyjából ugyanolyan létszámú egység volt, mint korábban az Árnyéksereg is. Amíg itt volt és tanult azalatt sem felejtette el, hogy információkat gyűjtsön és keressen az anyjáról és az eltűnt húgáról, ehhez is beletartozott persze az a tény, hogy ezáltal folyamatosan nyomon követte a világban zajló eseményeket, remélve, hogy valamelyik az eltűntek nyomára vezeti.
A kísérletei természetesen sikertelenül végződtek, semmilye nyomot nem talált, az egész olyan volt, mintha a föld színéről is eltűntek volna. Ami pedig ennyire nem volt lehetséges, hacsak az anyjának nem voltak titkon olyan kapcsolatai és szövetségesei, akikről még Ingridnek sem volt tudomása. Mindezek után már csak egyetlen egy hely volt, ahova mehetett, de azon a helyen nem mondhatta meg, hogy kicsoda és igencsak nagy veszélynek tette ki magát vele. A Milícia, ott nem mondhatta, hogy szeretne képzést és tegyék meg, így csak az Árnyaknál tanult módon igyekezett a lehető legjobban beépülni a helyiekhez. Az eszméiket természetesen nem vette át és nézőpontjaik sem fertőzték meg, amíg itt volt és tanult addig is mindig feltétlenül hű maradt a Birodalomhoz és a Zsarnokhoz. Ez az időszak leginkább arra volt jó a tanulás mellett, hogy élesben is ki tudta használni és kipróbálni azt a tudást, amit korábban az Árnyaknál szerzett. Miután itt is eltöltött egy kis időt végre valahára az 680as évek elején haza is tért az Anyahajóra. Itt szinte egyenes adásban figyelhette, ahogyan az Északi törzsek egy része kivált a többiektől és átköltöztek Skandináviába, ez volt azaz időpont, amikor a Rocksolid megszületett. Ettől kezdve lényegében ez volt az a hely, amit a legjobban figyelt. Mindig is érdekelte Skandinávia, már csak a gyökerei miatt is és volt egy olyan érzése, hogy az anyja arrafelé húzhatta meg magát, mert azt a környéket ismerte a legjobban. Minderre persze nem talált semmiféle bizonyítékot, hogy ez így lett volna, de örömét lelte abban, hogy figyelhette a viking jegyek újbóli előkerülését, ahogyan a Rocksolid újra visszatalált a régi skandináv értékekhez.
Az utána levő időszak pedig roppant mozgalmas volt a teljes bolygón is, ami még az ő helyzetét is megnehezítette. Gyakorta edzett, többször megfordult főleg kiállításokon és efféle rendezvényeken a HPI-ben is. Ebben az időszakban a sok távolléte miatt kevesebbet tartotta a kapcsolatot az Anyahajón levő ismerősökkel. De amikor ott volt, akkor is a legtöbb időt a Maniac által létrehozott edzőteremben töltötte, ahol a fizikai képességeit és adottságait feszegette tovább és a már új megtanult dolgokat gyakorolta tovább. Apjával fizikailag keveset találkozott annak ellenére, hogy napi szinten beszéltek. A folyamatos háborúk és harcok kellemes felüdülést jelentettek, már amennyire kellemesnek voltak mondhatóak, a Földön levő háborúkat nem egyszer szimuláltatta Maniac-el, ahol aztán a saját stratégiai és hadvezetési adottságait és tanulmányait tesztelte, hogy az ő irányítása és vezetése mellett milyen eredmények születtek volna. Nagyon sokat tanult ezekből és tökéletesítette a tanulmányait, tapasztalatát az évek során az efféle hadijátékokkal. Amit szomorúan vett tudomásul az a Rocksolid belső viszályai és gyengeségei voltak, titkon mindig is annak szurkolt, hogy ők kerüljenek ki győztesen, ha már a HPI nem háborúzik a Földön, akkor szívesen látta volna erősnek és hatalmasnak – persze nem olyannak, ami veszélyt jelentene a Birodalom számára – a Rocksolidot. Nem tudta egyelőre, hogy miként is lehetne a belső polgárháborúkon javítani, részben ez volt az oka, ami miatt erős indíttatást érzett és elkezdett foglalkozni a politikával komolyabban.

Kapcsolatai:
Az évek alatt nehezen bocsátott meg az apjának, de végül kénytelen volt belátni, hogy a férfi semmiről sem tehet és bizonyára a parancsok miatt nem keresi az anyját. Kissé távolságtartóbb lett mindenkivel szemben, a katonás viselkedése ezekben az években tört leginkább felszínre. A barátokkal tartotta a kapcsolatot, de a sok tanulás és távollét miatt kevesebbet találkozott velük.
Ekkoriban a feladatai, a sok tanulás és effélék miatt szeretője sem volt, nemhogy párkapcsolat.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Megkapta a Fagyhadsereg képzését is, utána a milíciánál töltött rövidebb időt, ahol úgyszintén tanult, majd az Anyahajón saját magát fejlesztette tovább.
A világot folyamatosan figyelte, politikai szempontból és katonaságiból is, ennek hála a taktikai érzéke és az ehhez köthető hadvezetési adottságai, tapasztalatai is növekedtek. Leginkább a Rocksolid jelenlétének örült és ez az „ország” állt a Birodalom után a legközelebb a szívéhez.


9.: Z.u – 850 – Z.u. 910
850-re egy érdekes esemény kezdett kibontakozni és a következő 60 birodalmi év igencsak gyorsnak és sűrű eseményekkel telinek volt mondható. Ingrid érdeklődve figyelte a kialakuló újabb világháborút az Ismeretlen Birodalom és a későbbi Pride között. A harcok olyan hatalmasak voltak, hogy nem is maradt meg a két birodalom között, hanem végül is globális harcokká nőtte ki magát az egész. Utoljára a lány a világűrben látott ekkora csatákat, amik ilyen nagy pusztítással jártak. Gyakorta játszott el a ténnyel, hogy „mi lett volna, ha” máshogy alakulnak a dolgok, így ismételten újra és újra „lejátszotta” a nagyobb háborúkat az anyahajó fedélzetén az egyik szimulációs gépen. Nem egyszer született más eredménye, mint ami a rendes csatatéren. Tovább ebből persze nem vitte a gondolatmenetet, hogy milyen lett volna a világ állapota, ha így alakul, neki csak az ütközetek voltak a fontosak és a lényegesek, semmi több. Egy-két harci küldetése volt az űrben, semmi komolyabb, révén nem volt semmilyen hivatalos képzése és nem volt a flotta tagja sem. De egy kisebb csapatot vezethetett és koordinálhatott, ami neki így elsőre elegendő is volt, hogy tényleg rendesen is tesztelhesse azt a tudást és tapasztalatot, amit elért. Egy-két ilyen kisebb küldetés után döntött úgy, hogy nekiáll a politikai és diplomáciai karrierjének, mert a folyamatos háborúk miatt erre is szükség van és ha már a tényleges katonai pályafutását nem kezdheti el az apai tiltás miatt, így más módon kell elérnie és megszerezni azt, amit szeretne, azaz feljutni az Anyahajó hídjára. Mivel a HPI-n belül csak olyasvalaki mehetett diplomatának és katonának, akinek volt katonai képzései ez így remekül jött Ingridnek. Neki a saját tudása és tapasztalatai miatt is megvolt a tudása, de a törvények szerint kénytelen volt ezt is elviselni. Így még egy adag katonai tudást kapott, ezúttal a standard megszokottat is a sajátja mellé. Így ettől kezdve nem állhatott semmi sem ezen pályájának útjába. Ahogyan kezdett belerázódni a szerepbe úgy kezdte immáron nem csak katonai szempontokkal figyelni a világ eseményeit, hanem politikusként is, aminek hála egészen másképp látta már ezt, mint egy hadvezér szemével. A kettő pedig egy igencsak különleges látásmódot biztosított Ingrid számára.
Ezekkel volt elfoglalva jellemzően a gyakorláson és néhány feladaton felül, 890-ben történt valami, amiről a nőnek nem lehetett volna tudomása és továbbra – 1022 körül – sem érti, hogy mit is látott, de ettől függetlenül nem tett le róla soha sem, hogy megértse és kinyomozza, hogy mit látott. A Sivary fedte fel magát és magát „Lovasnak” nevező alak hadat üzent a Spear-nek. A látomásokból annyit megtudott, hogy ők az Ősi-Marsi technológia sötét ágát képviselői, egyfajta mesterséges létforma voltak. A lényeg pedig mindez után következett; látott egy várost, romos betonépületekkel, benne az elnyomott embereket, hogy milyen életük van, félelemben, rettegésben, aztán látja hogy az egész Föld vörösbe borul és ők uralkodnak mindenhol, utána a Földet összeroppantja vagy eltapossa egy kéz. Mindezek után jött a lovas, aki valamilyen idegen nyelven beszélt, de ő maga nem értette. A lány eléggé biztosra vette, hogy azért, mert nem neki szólt az üzenet, ezért nem érthette. Ezenfelül még volt néhány képecske, hogy látta a Sivary tagjait, ahogy harcolnak ezekkel, és azok állnak be közéjük, akik legyőztek egyet-egyet. Maga a látomás és az egész eléggé értelmetlen volt számára és fogalma sem volt arról, hogy miről szólt, mi értelme volt ennek. Nyomozni nem tehette, hogy nyomoz ez ügyben, vagy nem szólhatott senkinek sem, mert magyarázatokat kellett volna adnia arról, hogy miért is látta ezeket. Ami miatt pedig kellemetlen helyzetbe került volna.
A politikai pályával egy időben nekilátott újra komolyabban foglalkozni a művészetekkel. Az anyja és a húga nyomát még mindig kutatta, hogy hol lehetnek, de továbbra is csak zsákutcák után zsákutca volt, amibe belefutott. Ekkor kezdte úgy érezni, hogy soha sem fogja megtalálni őket, ennek ellenére nem adta fel, hogy megtalálja őket. Ezekben az években tűnt ki Uvan Strupz Észak-Amerikában, az ő ténykedéseit figyelte különösen ezekben az években Ingrid, mert a törekvéseit és tetteit. Mint pár évvel később kiderült nem is volt hiába mindez, mert 908-ban a Zsarnoknak is feltűnt a ténykedése és kiemelte őt és a Pride-t, az Ismeretlen Birodalom után pedig a korábbi klánok helyén létrejött a Pride, a bolygó második hódító állama. Emellett még egy olyan dolog volt, ami Ingrid figyelmét felkeltette azaz Egyesült-köztársaságok megerősödése volt az egykori Amerikai kontinensnek nevezett földrész nyugati partján. Minden más tekintetben pedig a lány számára is nyugodt volt a rövidke időszak.

Kapcsolatai:
Igazából változatlanok, csak több politikust és magasabb rangú katonai személyt ismert meg. Apjával változatlan napi szinten van kapcsolatban, ahogyan sok barátjával is.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
A hozzáállása a világhoz sem nagyon változott, csak jobban belevetette magát a politikai életbe és gyakorta fordult meg ilyen személyek között is. Igyekezett ezekben az években egyszerre politikusként és katonaként szemlélni a világot, a kettő keverékeként.
Tanulmányai főleg diplomácia/politika és hadvezetés szempontjából javultak. Illetve néhány kisebb művészeti kiállítást is nyitott a HPI területén.


10.: Z.u. 910 – Z.u. 1000
Egy kilencven éves blokk, ami úgyszintén eléggé gyors volt és zsúfolt Ingrid és a világ számára is. Csak gyors kisebb összecsapások voltak ezekben az években, illetve főleg hidegháború, amit annyira nem talált érdekesnek. Inkább titkon azt várta, hogy mikor is történik meg valamelyik fél részéről az első összecsapás. Így hadszíntéren főleg az apja és a többé UP2 ténykedését figyelte az űrben. A 910-es évek elején született meg Cal Osborn is, akinek születése és idősödése remek lehetőség volt arra, hogy az apja ismét szorosabbra fűzze a kapcsolatát az Osborn családdal, ennek pedig értelemszerűen Ingrid itta meg a levét, mint később kiderült. Világ életében jóban volt Cal-el, noha semmilyen vonzalma nem volt a párosnak egymás iránt, inkább baráti társalgásokat folytattak, mert lényegében mindenféléről tudtak beszélni. Ingrid ekkor is ingázott az Anyahajó és a HPI között főleg, politikai pályája miatt. Ezekben az években mivel nem igen volt szükség a katonai tudására így ez hanyagolódott és inkább ezt vitte a politikai részbe is. A pályája igencsak szépen ívelt felfelé, a korábbi több kisebb küldetés és feladata után végre valahára komolyabbakat is kapott, ahol már igencsak kiérződött, hogy remek tehetsége van ehhez. Hamar kiismerte politikai ellenfeleit és tárgyalópartnereit, gyorsan sikerült rájönnie a gyengepontjaikra, és azokra a pontokra gyakorolt hatást, így szinte mindig elérte, amit akart. Ezekben az években jött elő, hogy mennyire a szüleire ütött, kimondta a véleményét, mint az anyja, ennek ellenére kemény és hideg tudott lenni, aki nem tűr ellentmondást, ezt az apjától örökölte. Mindkettejüktől pedig a harmadik rész is jött, hogy nem akar, és nem tud veszteni, és mindig eléri, amit akar, abból nem igazán akar engedni. Mindezek mellé ott volt a roppant magas intelligenciája és a tökéletes öröksége, ami minden téren roppant veszélyes ellenféllé tette. Minden téren, politikaiként és bizonyára csatatéren is ez lett volna, szerencsére ott még senki sem látta.
Művészeti hajlamai is remekek voltak, szinte minden téren alkotott, festett, rajzolt, írt, akárcsak az anyja, ezenfelül épületeket tervezett. Ezekből volt, ezeken a téren több kiállítása is, amikkel mind hatalmas sikereket ért el és népszerűségre tett szert. A barátai is támogatták ebben és mindannyian reklámozták, hirdették a kiállításokat. A legnagyobb sokk akkor érte 1000 környékén, amikor egy családi vacsorán voltak Osborn-éknál és ott közölték vele, hogy ez nem egy hétköznapi megszokott vacsora mindez, hanem eljegyzési. Nehéz volt lenyelnie, hogy ez történt, persze mindez hatalmas előrelépés politikailag és minden téren, hogy ez történt. Ennek ellenére Ingrid nehezen emésztette meg mindezt. Valószínűleg kevés ember volt a világon, akik üvöltöztek dühösen egy UP2-vel úgy, hogy mindazt megúszták bármiféle sérülés, vagy következmény nélkül, de Ingrid ez volt. Egyszer borult az eljegyzés után a mindig nyugodt, kissé merev lány, és akkor mindent az apjára zúdított. Tovább nem hisztizett, hiszen felesleges lett volna, tudta, hogy úgysem lesz az eljegyzés felbontva és ezzel a felsőbb körökből lényegében a legfelsőbbe jut, ami hatalmas előrelépés Ingridnek. A lánynak az egyetlen komolyabb baja ezzel annyi volt, hogy úgy döntöttek róla, hogy erről fogalma sem volt és mintha a középkorban éltek volna, ott hallott utoljára ilyesmiről. Kellett neki az első sokk után néhány hét mire kezdte a jó oldalát látni, csak kissé eltávolodott Cal-től a hírre, vagyis közösen kellően zavarban voltak ennek az egésznek hála. Végtére is hányan mondhatták el, hogy Osborn admirális rokonai lesznek és a férfi az apósuk? Nem sokan.
Ezekben az években is kereste az anyját, illetve a húgát, de nem talált rájuk, a kiállítások mellett újra belefogott a fegyvertervezésbe és készítésbe, noha az általa tervezett fegyverek soha sem kerültek ki az Anyahajóról. A korábban látott víziót továbbra sem felejtette el és most már, hogy hosszabb idő eltelt a Lovas feltűnése óta már titokban kezdett e felé is nyomozni, hogy kiderítse, hogy mi lehetett az és mi volt az a látomás.

Kapcsolatai:
Osborn családdal szoros kapcsolat, az elején elég jó barátságot köt a fiatal Cal Osbornnal, akivel némileg eltávolodnak egymástól, amikor kiderült, hogy eljegyezték őket egymással.
Az apjára ismét haragszik, de hamar megenyhül irányába az eljegyzés miatt.
Barátokkal tartja a kapcsolatot, akik támogatják és segítik a politikai pályáját és a művészetit is.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Tanulmányai ekkor már nem igen vannak, szinte mindent tudott, amit akart. A fegyvertervezés felé tért vissza és több lőfegyvert és közelharcit is tervez az években. Végig figyeli a világot a hidegháborús helyzetben, aminek hatása rajta is érződött, ha a Földön járt, feszült volt és nyugtalan, ahogyan a világ hangulata rajta is kiütközött az empátiája miatt. Az eljegyzésnél dühös volt és tombolt, szíve szerint elmenekült volna, de hamar rájött, hogy ez az ő érdekeit szolgálja és csak nyerhet vele.


11.: Z.u. 1000 – Z.u. 1021
Az utolsó huszonegy év ismét nagyon gyors és izgalmas volt, több olyan dolog is történt ezekben az években, ami igencsak megváltoztatta az életét. Ismét végre visszatérhetett a haditérre is, hála annak, hogy villámháborúk voltak Európa területén. A Pride, Ismeretlen Birodalom, Spear, Egyesült-Köztársaságok, Vex, Drox, Milícia sőt még néhány európai kisebb ország is sikerrel törte át a Szövetségi Unió határvonalait és dúlja fel az ország nagy részét, Ingrid nagy örömére hosszú idő után már feltűnt újra a Rocksolid is, ezúttal megerősödve, egységesebben, mint valaha és sikerrel vették fel a versenyt mindenkivel. A lány ezúttal is élt a régi megszokott szimulációival és ismét lejátszotta magában az ütközeteket. A technológiai ugrás ugyan kicsit korábban volt, de immáron a tökéletes technológiával Ingrid újra fegyvereket tervezett, a régi terveket újra megcsinálta, áttervezte és gondozta. Zsarnok eltűnéséről ő maga is tudott, ahogyan az Új Ellenállás feltűnéséről is, emlékezett még a régi időre, amikor mindenhol vadászták őket, végül a Zsarnok ugyan előkerült, de semmi sem lett tisztázva soha sem ebben az ügyben.
1006-ra lett kitűzve az esküvője, előtte a barátai pedig még elvitték egyszer kiadósan bulizni, amiben nagyon régen nem volt része. Az igazat megvallva tényleg nem volt ebben része nagyon-nagyon régen, ahhoz mindig túl merev volt és az apja sem nézte volna jó szemmel. De most a barátai nem engedtek belőle, elsőként a Vex-be mentek pár hétre, utána pedig a Pride-ba ugyanennyi időre. Igaz jellemzően a barátok szórakoztak és Ingrid vigyázott rájuk, de úgymond utoljára kiengedte ő maga a gőzt. A hazatérte után nem sokkal összeházasodtak Cal-el. A házasság ténye, hogy most már egy fedél alatt kell lakniuk ismét közelebb hozta őket. Soha sem lettek szerelmesek egymásba, de kölcsönös tisztelet és nagyon szoros és mély barátság kezdett kialakulni közöttük. Hosszú évek alatt pedig nagyon-nagyon szoros barátságuk lett, amit a kölcsönös szeretet – nem szerelem – is összekötött. Mindent megtudtak egymással beszélni, szövetségesek lettek és legjobb barátok. Mindenben számíthattak egymásra. Mivel tudták, hogy úgysem fognak egymásba szeretni mindkét fél nyugodtan tarthatott szeretőt, ha akartak, az ő házasságuk úgyis csak névleges volt, mindkettejüknek előrelépés, mert két nagynevű családról van szó.
1019-ben volt egy rövidke fellobbanás közte és Cal között, nem tartott sokáig, pár hét volt csupáb egész, de mindennek az eredménye egy fiúgyermek lett, akivel Ingrid megajándékozta a párját. Soha többé még csak szóba sem került közöttük ez a dolog semmilyen formában. Greg pedig az anyja szeme fénye lett a roppant értelmes és okos kisfiú remekül fejlődött, érdeklődött minden iránt, ami mindkét szülőnek és a nagyszülőknek is előnyös volt. Ingrid maga nevelte a fiút, amikor éppen volt erre lehetősége, logikára, kommunikációs képességek, amikor pedig nem tudta, akkor magántanárok foglalkoztak vele, a legjobbak, akiket megengedhettek maguknak.
Ekkoriban már a Rocksolid is erősödni kezdett és a politikai harcok, háborúk is. 1020-ban két oldalról támadták meg azt a birodalmat, de meglepő módon Tubrok Ragal meglehetősen jól jött ki belőle és vitte győzelemre a népét mindkét fronton, igazából addig, amíg később nem találkozott a férfival csak egy név volt a történelemkönyvek lapjain, különösebben nem foglalkozott vele, hogy milyen ember lehet, vagy milyen személyiség. Ezekben az években végre a kutatása is sikeres volt, egyik politikai ellenfelétől kapott információkat, hogy az anyja a Rocksolidban van, már csak a megfelelő küldetésre várta a nő arra, hogy oda juthasson, amire végül meg is kapta azt, hogy ő tárgyaljon a Rocksoliddal és érjen el valamilyen milyen megállapodást, mert mindez még nem sikerült senkinek sem eddig. A másik kutatása azonban még mindig sikertelen volt, ami a Lovas vízióját illette.

Kapcsolatai:
Az apjával változatlanul szoros. Jelenleg az életében a legfontosabb személy az Greg, a szeme fénye és büszkesége a kisfiú. A futó kapcsolatot leszámítva Cal-el a legjobb barátai és támaszai egymásnak, kölcsönös szereteten, barátságon és tiszteleten felül nincsen más érzésük egymás felé, de mindenben kiállnak egymásért.
Mióta megszületett a gyermeke és sok küldetése, feladata van, nem igen volt a HPI-ben, a barátokkal persze tartotta a kapcsolatot, de kevesebbet találkozott velük érthető módon.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Tanulmányai nem igen voltak már ebben az időszakban, hacsak nem gyereknevelési szempontból. Mindent gyakorolt, amit korábban is. Végre valahára megkapta a várva várt feladatot, ami jelenleg a Rocksoliddal való tárgyalás volt, ez volt az a pont, ahol ő maga is érezte, ha sikerrel jár, akkor végre évszázadok után bebizonyíthatja, hogy több az apja lánya karakternél és végre kiérdemelheti a helyét az Anyahajó hídján is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid Stephanie Miller Empty Re: Ingrid Stephanie Miller

Témanyitás by Miller lányok Szer. 09 Júl. 2014, 14:29

Az egyszerűség kedvéért, mivel úgyis elég sok FSK-s karim van, hoztam létre ezt az accountot és ettől kezdve FSK-ra, csak vele fogok írni, és így Aesa is átkerült erre az accountra.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid Stephanie Miller XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid Stephanie Miller Empty Re: Ingrid Stephanie Miller

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 17 Márc. 2016, 20:18

Bővítések

1.kaland - Tárgyalások Rocksolidban - Z.u. 1021 vége
Ingrid egy igencsak sokrétű feladattal ment a Rocksolidba, hogy tárgyalásokat folytasson a helyi uralkodóval és a vezérkarral, hogy befejezzék a háborút és a lehető legjobban kerüljön ki belőle az Ismeretlen Birodalom és a Pride. Szerencsére kellően megnyerő volt a csarnok bejáratnál Nava Ragalnál, így bejutott az uralkodó elé. Valószínűleg Nava a hátralevő életében bánni fogja, hogy beengedte a nőt. Ingrid odabent máris elvarázsolta az uralkodót és az egyik fiatal tisztet is. Persze arra rájátszott, hogy levegye Tubrokot a lábáról ekkor, mert hallotta, hogy mekkora nőcsábász a férfi és remélte, hogyha az asztalnál nem is tudja rávenni arra, ami kell a Birodalomnak, akkor az ágyban megteszi. A másik lehetőség persze az volt, hogy rájönni, hogy miként gyengíthetik meg rövid időn belül a Rocksolidot, hogy a másik két birodalom győztesen kerüljön ki a háborúból. Így még ez is benne volt a pakliban, hogy orvgyilkosságokat kell elkövetnie. Még az első este folyamán egy nagy kedvencét sikerült megismernie, Tyr Odinson-t, az egykori Áz hadistent, majd Tubrokot is, akivel elkezdett játszani. Még itt egyikőjük sem tudta, de Tyr volt az, aki direkt azokat az információkat adta ki a két félnek a másikról, amik felkeltik az érdeklődésüket egymás iránt. A tárgyalásokat végigflörtölték, Ingrid húzta a férfi agyát és direkt nem adta oda magát neki. Közben érezte, hogy a feje felett ott lebeg az a bizonyos bárd is, mert Hue Lerontis személyesen látogatta meg és kvázi megzsarolta, mert a nő hallani sem akart arról, hogy az anyja után ő is csatlakozzon az Ellenállásba. A zsarolást nem mondta el Cal-nek, de a férfi is igencsak aggódott emiatt, akárcsak ő maga. A második este még nagyobb "pofont" adott Tubroknak, az egyik helyi szokásra rosszul emlékezett és meghívta a férfit vacsorára, ami azt jelenti itt, hogy kész együtt lenni a nő a másikkal. Neki még esze ágában sem volt ekkor. A harmadik napon a rövid tárgyalást követően Tubrok felvitte Ingridet az egyik közeli romhoz, hogy megmutassa a várost, vagyis ez volt a terv akkorra. Fent már igencsak izzott a levegő közöttük, és csak Ingrid egyenruhája miatt nem estek egymásnak. Itt mondta el a nő, hogy kicsoda valójában és ki az apja, nem kicsit kiakasztva Tubrokot. De nem hagyott neki sok időt gondolkodni ezen, mert a legjobb pillanatban csókolta meg őt. Alig értek vissza a férfi csarnokába és már egymásnak is estek. Noha ők nem tudják, de a második együttlétük volt azaz alkalom, amikor a fiúk, Eyjolf fogant, amire Ingrid még az éjszaka közben rá is jött. Ezen az estén már szerelmet is vallottak egymásnak egyébként.
Reggel hozta a férfi tudomására azt, hogy gyermeket vár, ez volt a töréspont, először azt hitte, hogy a férfi kiborul és nem akarja, de az eddig mogorva és marcona férfin megtört a jég. Ezt a napot együtt töltötték, elhalasztva a tárgyalást, az este folyamán még elmentek az Uralkodók klubjába is, ahol Ingrid megismerhette a férfi egyik legjobb barátját Mordaen-t is, akitől megtudta, hogy Elofon oda van érte, illetve befejezték a városnézést. Ezen az estén még a klub előtt vacsora közben alakult ki Ingridben a szexuális-anyagáramlás a férfi irányába. A hosszú éjszaka után, csak másnap délután folytatódtak a tárgyalások, és ezen a napon le is záródtak, igencsak kellemetlen körülmények között. Ahol Ingrid azt szerette volna, hogy úgy érjen véget, hogy mindenki kegyesnek és nem kegyetlennek látja a Rocksolidot, de azt hitték, hogy újra csak trükközik, így lényegében Tubrok megzsarolta és noha optimális határon belül maradtak nem úgy alakult a tárgyalás vége, ahogyan Ingrid akarta. Eddigre igencsak ki volt borulva a felborult hormonszintjei miatt is. Szerencsére a rosszkedve múló volt és a gondjait is rendbe tette az éjszaka folyamán. Az elmúlt napokban több kisebb-nagyobb látomása is volt, több olyan is, ami Tubrokra is a frászt hozta, az egyik ilyen például a Zsarnok fejében tett látogatás, ahol megtudta, hogy Vic nem is Osborn lánya, hanem Zsarnok. Illetve látott a Spear-ről, Átokról egészen pontosan, meg egyet a világ összes vezetőjéről, "gonoszáról".
Másnap úgyszintén egész nap otthon voltak, ekkor tette vissza a tetoválásait is, és megnézték Tubrok kedvenc moziját, illetve elkezdték azokat is, amikben Ingrid szerepelt. Sok minden nem történt ezen a napon, mintsem egymással szeretkeztek, rá egy napra volt még a bál, ahol megünnepelték a tárgyalások lezárását. Tubrok ezen a napon adta ki az ágyasai útját és beszélt Erénával is, hogy többé nem fogja úgy meglátogatni, mint eddig, ekkor fogadott Ingrid a nemzetközi és helyi fogadóirodákban is magukra, hogy együtt maradnak, illetve arra is, hogy van-e már gyerek. A bál roppant kellemetlenül indult Nava kirohanása miatt, de Ingrid ügyesen megoldotta mindezt. Itt beszélhetett először a Vezérkar vezetőivel úgy, hogy nem hivatalosan, megismerhette Erénát, Tubrok másik legjobb barátját, illetve a "Perverz triót" is. Erénánál kissé kínosan indult a beszélgetés amiatt, hogy a nő kevésbé vette szigorúan Tubrokkal szemben az etikettet, míg Ingrid roppant merev volt. Azért igyekezett lazább lenni, amivel teljesen elvarázsolta a Perverz triót és oda voltak érte. Elofont pedig kikészítették akaratlanul is, teljesen. Másnap volt a hazaút, ahol Ingrid menni akart volna, de Tubrok nem engedte az egész délelőttön át tartó szeretkezés nélkül, így a nőnek még Maniac-en keresztül kellett Greg-nek is ajándékot vennie. De végül először a férfi csarnokában, majd a dokkoknál búcsúztak el egymással és Ingrid hazarepült a HPI-be.

Kapcsolatai:
Megismert jó pár új személyt a Rocksolidban, a többséggel egyelőre jóban van - már aki számít. Megismerhette Tyr-t, noha ekkor még nem si tudta, hogy rokoni kapcsolatok, szálak is összefűzik őt az egykori istenséggel. Összejött Tubrokkal és nagyon hosszú idő után újra szerelmes, vagy talán igazán életében először. "Sikerült" megismernie Hue Lerontis-t is, illetve egy ellenségre tett szert Nava Ragal személyében, aki Tubrok öccse, ő volt a legkevésbé elragadtatva tőle.
Mindenki más változatlan.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Meglepő módon ebben is volt, megismerte Tyr-t, rájött, hogy a képessége az képesség és igencsak gyorsan, de ráérzett annak a használatára és működésére, így hamar megtanulta teljesen használni.

Képességek:
A Zsarnok elméjében tett "látogatás" miatt az intelligenciája nagyobb lett, HPI-s szint fölé került. Most már még könnyebben képes feladatokat elvégezni az elméjében és noha közel nem olyan szinten, mint Zsarnok, de képes bármit sokkal részletesebben látni, mint a HPI-sek.

Kaland kezdete: Rocksolid
Kaland vége: Rocksolid


1.közjáték - Rocksolid utáni egy egység - Z.u. 1021 vége - Z.u. 1022 eleje
Ingrid számára az utóbbi napok hihetetlen gyorsan teltek, amióta visszajött a Rocksolidból. Szíve szerint máris visszatért volna Tubrokhoz, de egyelőre még egy Zuhanás előtti kifejezéssel élve a fejét is elhagyta volna, ha lehetséges lett volna egy efféle művelet azok után, amiket hazatérte óta átélt. Először is végre láthatta a fiát és Cal-t élőben is. Mindkettejüket még mindig hihetetlenül féltette Lerontis miatt, aztán ott volt az a tény is, hogy el kell majd magyarázni a fiúknak, hogy a szülei nem is úgy szeretik egymást, ahogyan, Illetve azt is, hogy lesz egy kistestvére. És Eyjolf apukája nem Greg apukája. Ez sem volt egy könnyű, sem az, amit Vic-ről megtudott, emiatt majd valamikor még beszélni is akart Osbornnal, ahogyan arról is, hogy védelmet akart kérni a fiának és Cal-nek a férfitól. Ha az admirális gonosz is volt, a saját családját csak megvédte. A megérkezése után másnap jelentkezett a Flottába és éppen otthon volt, Greggel foglalkozott, amikor megkapta Maniac-től a hírt, hogy felvették és megkapta azt az „állást”, rangot, amit korábban, napokkal ezelőtt még Cal ajánlott fel neki, hogy legyen az idegen fajokkal való kommunikációért felelős tiszt. Noha általában teljesen nyugodt tudott maradni a szíve most hevesen kalapált, talán utoljára akkor volt ennyire izgatott, amikor a génkezelésre ment még öt éves korában a hibernáció után. A tisztet, aki meghozta ugyanezt a hírt örömmel fogadta és vette át a hivatalos „papírokat” is a kinevezéséről. Most már nem volt visszaút, megkapta azt, amit mindig is szeretett volna, a Flotta tagja volt és megkapta a kinevezést is, amivel a Hídon szolgálhat. A legszívesebben a kora ellenére kiugrott volna a bőréből örömében. Ezek után természetesen útba kellett ejtenie a saját irodáját, hogy bejelentse felhagy a HPI-ben a politizálással és a barátait is összegyűjtötte, hogy elújságolja a nagy hírt, hogy milyen kinevezést és munkát kapott. Persze Tubrokról is kellett mesélnie a barátainak, ahol meg is említette, hogy ismét gyermeket vár, itt a legtöbben örültek, bár volt olyan, aki a fejét ingatta, hogy pont egy "földinek". Másnap első útja a megfelelő helyre vezetett, hogy a feltöltéseket elintézze, hogy az eddigi általános és saját korábbi kiválasztott feltöltések helyett mindenből a legszélesebb körűt kapja, mert láthatóan tényleg szükséges volt. Ezek után pedig már el is ment a Flottához, hogy az átalakítás is megtörténjen.
Roppant furcsán érezte magát amiatt, hogy Eyjolfot eltávolították a testéből, hirtelen olyan hiányérzete lett és feszült is lett ettől. Greggel nem volt efféle procedúra, tudta, hogy a legtöbben így hordják ki a gyermeküket, hogy nem is maguk, de ő nem volt a többség, ő Ingrid volt és nem akarta, hogy a gyermekének baja legyen. Az anyai ösztönei máris igencsak erősek voltak, nem tudta, hogy csak pusztán azért, mert a fia volt a gyermek, vagy azért is, mert Tubrok volt az apja és tényleg beleszeretett a férfiba. Végül azonban elnyomta az aggodalmát és az átalakítási procedúrán is átesett és a végén visszakapta minden komplikáció nélkül a gyermekét is, csak akkor nyugodott meg teljesen, amikor tudomására hozták, hogy ez így volt és nem lesz ennek utóhatása. Az új teste egyszerre volt furcsa, egy kicsit idegen és mégis teljesen természetes a számára. Az elmúlt ezer év alatt többször elképzelte, hogy milyen érzés is lehet mindez, de csak megközelítően sikerült eltalálnia. A gyakorlatoknak, a teszteknek, amik következtek roppantul örült, így legalább élesben is kipróbálhatta, hogy mire is képes most már. Az eddigi tudásait sokkalta könnyebben és gyorsabban volt képes végrehajtani, már most biztos volt abban, hogy így Tubrokot is méginkább le fogja tudni majd nyűgözni, ha újra találkozik a párjával. Újabb feltöltéseket kapott, egy részüket már ismerte eddig is az évek alatt eltanulta, megtanulta, amit csak lehetett, de most már sokkalta könnyebben tudta őket alkalmazni, mint eddig. És ezzel a ponttal el is ért oda, hogy a Flotta és így a teljes Birodalom egyik legjobban képzett katonája, harcosa lett. Az újabb génkezelésen is átesett, ettől tartott amiatt, hogy korábban nem mondott semmit sem Maniac a kérdései után, hogy várhatóak-e további képességek jelentkezései is. Mint kiderült, igen, kapott egy újabbat. Újabb külső elváltozásban nem volt része, de a képessége erősebb, vagyis inkább sokrétűbb lett. Már nem csak a múltat volt képes látni, hanem a jövőt is, erre igencsak hamar rájött, meglepte, noha számított arra, hogy ebben is lesz talán változás. A fegyvereket, kommunikátort, páncélt is megkapta. Ami azt illette, ekkor ő maga is készíttetett egy új páncélt saját használatra Maniac-el, egy olyat, ami egyrészt nőiesebb volt és egyszerre hordozta magában az Árnyékhadsereg és Fagyhadsereg vértjeinek előnyét. Saját maga tervezte meg ezt magának és utána készíttette el Manaic-el.
Azon a tényen, hogy Lerontis betartotta az ígéretét és tényleg megszerezte azt, amit Ingrid kért tőle a nő némileg meglepődött, de elment a kijelölt komplexumba, ahol megkapta a tájékoztatást. Mivel eddigre szerencsére már megvoltak a legszélesebb körű felöltései, így pontosan tudta, hogy mit hall. A „vaskerekek” pedig összeálltak a fejében, ahogyan a tudós beszélt. Így már genetikailag is tudta, hogy miként néz ki az összeállás, hogy miért tökéletes kombináció, hogy minden gyermek így nézne ki, már értette, hogy miért nem mertek több gyermeket vállalni, a szimulációt is értette, felfogta. Az apja újra ember lehetne, könnyedén megoldhatták volna, hogy az legyen, aki volt. Ez olyan hihetetlennek hangzott és ha rosszul tudott volna lenni, megtörtént volna, amikor kimondták, hogy a szülei DNS-e létezett korábban is. Ez volt az a pont, ahol rájött és a képkockák összeálltak a fejében. Korábban létezett a DNS, azaz a szülei éltek, az anyja olyan információkat tudott két istenről, akikről nem lett volna szabad, pontos történések, Tyr megerősítette, azt mondta Tubroknak, hogy Ingrid különleges, a képességek, az, hogy látja a jövőt, a jelent és a múltat. A szőke szülők ellenére a vörös haj, a csíkok, amiket a történetekben jégóriásoknál említettek az arcon, esetleg a testen. A vörös haj, Thor és Loki vörösek voltak, az, hogy az anyja miért volt maga alatt, amikor Zsarnok elpusztította az isteni síkokat. Ingrid már tudta, hogy nem ő volt a szülei első gyermeke, volt két bátyja, Asvald és Fonn. A szülei egyszer istenek voltak, ők voltak Thorhalla és Einar. Ezért hasonlított Eyjolf az apjára és Einar-ra pontosan. A genetika soha sem hazudok, ezúttal sem tette és akkor Tyr a rokona volt, mindkét ágról. Ekkor megkapta a genetikai mintáit is az apja beleegyezésével. Tehát az apja tudta, hogy most már rájött az igazságra, ettől próbálták őt védeni ezer éven át. Látott már mintákat, de ilyet még soha sem, gyönyörűnek találta, és egyben ijesztőnek. Amint itt végzett egyből az apját hívta fel, és amint tudtak beszélni számon kérte tőle ezt.
- Már tudom az igazat – kezdte. – Ezentúl miként hivatkozzam rád, Einar Thorson-ként, vagy Jonathan Miller-ként?
- Apaként.
- Mióta tudtátok?
- Születésed óta.
- Mikor akartátok egyáltalán elmondani?!
- Nem akartam, az információ irreleváns. Azóta főleg, hogy Ázgárd nem létezik.
- Az istenek, akikben egész életben hittem a családom voltak! Volt két bátyám, akikről lehet, hogy soha sem tudtam volna meg, hogy ők tényleg léteznek és ez irreleváns?! Ha a nagybátyád nem mondja el, amit anya elmondott neki, jogom lett volna tudni!
- Élni is jogod van, ezek az információk pedig…
- Tudom, miként venné ki magát hogy egy UP2, skandináv hadisten és Thor fia… vagy az, hogy ennyi mindent elnéznek nekünk a Birodalomban a származásunk ellenére.
Eléggé biztosra vette, hogy Zsarnok tud arról, hogy kicsodák és micsodák őket, ennek ellenére Gunny-t mindenki Zsarnok lányának hívta. Ez az egész túl sok volt neki így hirtelen, talán még az is felmerült benne, hogy jobb lett volna nem tudni ezekről a dolgokról. Egyelőre még beszélni sem tudott erről, de majd el akarta mondani Cal-nek, hiszen a fiúk miatt szükséges volt erre, meg a legjobb barátja volt, és már a férfi is nyakig benne volt a Rocksolidos események óta. Aztán visszatérni úgy a Rocksolidba, hogy lényegében az istennőjük, hát Tubrok mégsem tévedett, amikor az egyikhez hasonlította őt, mert az volt. A származása pedig tökéletesen magyarázta, hogy miként sikerült kétszer is teherbe esnie úgy, hogy egyszer nem védekezett, az nagyanyja Freyja, az áz termékenység istennő volt. és nem utolsó sorban majd beszélnie kell Tyr-rel is. végül volt még ezen információk után két-három napja, hogy magában tudja mindezt mérlegelni és helyretenni. Ezen idő alatt, amikor egyedül volt még gyakorolt is, nem a képességét tesztelgette ezúttal, hanem próbálta ugyanazt az állapotot elérni, mint amibe akkor került, amikor Zsarnok elméjében járt, hogy ismét képes legyen úgy látni a világot és úgy gondolkodni, mint akkor. Ezáltal is könnyebben túljutva azon a sokkon, ami érte. Most úgysem volt ekkor vele senki, így ha átmenetileg nem érez semmit, akkor sem bánt meg vele senkit.
Időközben a születésnapja is volt, a barátai természetesen elcibálták, hogy menjen velük szórakozni, és ezt most megkerülni sem tudta, hiszen nem lehetett kifogás olyasmire, amiből évente csak egy van. Végül pedig eljött a nap, amikor az Anyahajó hídjára mehetett, felöltötte a Flottás egyenruháját és Manaic instrukciói alapján, merev rideg tartással és tekintettel indult a hídra.

Kapcsolatai:
Változatlanok.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Flottás felöltések, illetve mindenből a legszélesebb körűeket kapta meg, amíg itthon volt.

Képességek:
A képességei Flottás szintre növekedtek minden, amikor megkapta a génkezelést. Ezenfelül a képessége kiteljesedett, most már nem csak a múltat és a jelent látja, de a jövőt is.
Nem kifejezetten képesség, de Ingrid változtatott a magasságán, most már nem csak a szülei átlagmagasságában tündököl, hanem belevette a szülei asgardi magasságát is, így 12,5 centivel lett magasabb, természetesen mindene arányosan növekedett a magasságnöveléssel együtt. Mindezt a Flottás átalakítás után ejtette meg magán.

2.kaland - Az első munkanap - Z.u. 1022 eleje
Végre eljött a nap, amikor Ingrid elmehetett az Anyahajó hídjára, hogy megkezdje az első napját. Ott egy specialistát vártak, aki beavatja a dolgokba, mindez Lerontis "ajándéka" volt, Gunny volt ugyanis, akit hívtak, mint specialista, főleg, hogy Ingrid húga igencsak sok időt töltött odakint az űrben. A két nővér már szinte a hídon egymásnak esett, így inkább elvonultak Ingrid irodájába, aminek a vége egy a Gunny által széttört/tépett asztal lett és a fiatalabbik Miller sértett kiviharzása. Ezek után Ingrid inkább a munkájával próbált foglalkozni, így megkapta az összes feltöltést az O'xa-ról, a Mezuhrenekről és a Regendesekről is. Illetve mivel túl sok mindent kellett volna egyedül intéznie, így elsőként kiválogatta azokat a személyeket, akik majd a beosztottjai lesznek. Még nem voltak konkrét feladatai, de azt megkapta, hogy miket fognak elvárni tőle, most még csak ismerkednie kellett a küldöttekkel, a helyzettel. Ennek ellenére Ingrid máris belecsapott a közepébe, azokat a küldötteket kérte elsőként, akik a lehető legjobban kijönnének vele Maniac-el szerint. Saját maga mégsem volt azaz érzéketlen gép, így talán jobban lehet hatni a képviselőkre. Nagyjából egészen jól zárult a napja és esélye volt, hogy a Mezuhrenek között még egy világháborút is sikerült kirobbantania, ami hosszú távon a Flotta és a Birodalom érdekeit szolgálja majd. A munkája végén még időpontot kért Osborntól, hogy beszélnie kell vele Vic-ről. Itt mondta el, hogy tudja, hogy ki a lány, diszkréciót ígért és azt, hogy a gondolataiban sem merül fel mindez még azt a pár napot kihúzzák, amíg Vic nem lesz öt éves, utána úgyis elmondja neki Adam. Itt kiderült számára az is, hogy Lerontis igazából nem áruló és csak beépült az Ellenállásba, azaz a legjobb választ mondta neki, hogy nem érdekli mindez. Ennek ellenére védelmet kért Osborn, ha vele történik bármi, akkor a férfi védje meg minden hatalmával Cal-t és Greg-et. A férfi pedig azt kérte, hogy Ingrid segítsen Vic-nek, akinek elkezdődött az "átalakulása", érzelmei elvesztése és kérte, hogy ne használja többé Zsarnok látásmódját, mert saját magának árt csak vele.
A nap "végén" hazament, hogy majd készüljön Tubrokhoz, ám ekkor még Gunny is meglátogatta egy adag kajával, hogy bocsánatot kérjen. Itt több órán át beszélgetett a két nővér és kezdték megkedvelni egymást, még az is kiderült számukra, hogy van közös szeretőjük Ry személyében. Amíg beszélgettek az apjuk is beállított, hogy kövessék a lányok. Ekkor vette ki a genetikai gyorsítóból a legkisebb húgukat, Yrsa Catherina Miller-t, aki igazából a második legidősebb lány volt, csak eddig sztázisban tartották. A következő fél-egy nap során a lányok segítettek a húguknak beilleszkedni, magyarázni, majd a parancs szerint az orvosokra bízták. Ingrid ekkor ment beszélni Viccel, cselesen vitte Greget is, nehogy a lány elzavarja egyből. Végül is sikeresesen "megtörte" és a lány elmondta, hogy mi bántja, Ingrid pedig felajánlotta a segítségét, hogy megpróbálják kitolni, vagy elkerülni az elkerülhetetlen. Még kapott jó pár tanácsot a lánytól és utána el is indult végre valahára Rocksolidba, Greg-et pedig otthagyta Vic-nél, hogy együtt játszanak azzal, amivel a kisfiú éppen elkezdett.

Kapcsolatai:
Megismerte a húgát végre valahára úgy 421 év csúszással, az elején igencsak paprikásnak volt mondható a két nővér közötti kapcsolat, de lassanként nekiláttak megkedvelni egymást, ahogyan ismerkedtek. Ezenfelül megismerhette még egy húgát, Yrsa-t, akit az apja ekkor olvasztott ki a stázisból, mint kiderült a lánnyal már terhes volt, Steph, amikor a Zuhanás történt, csak eddig, amíg Ingrid meg nem tudta, hogy kicsoda valójában fagyasztva tartották.

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
Megkapta a feltöltéseket az idegen fajokhoz és megismerte a követeket.

Képességek:
Változatlanok.

Kaland kezdete: Anyahajó
Kaland vége: Anyahajó


3.kaland - Vissza Tubrokhoz - Z.u. 1022 eleje
????

Kapcsolatai:
????

Tanulmányai, hozzáállása a világhoz:
????

Kaland kezdete: Rocksolid
Kaland vége: ????

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid Stephanie Miller XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid Stephanie Miller Empty Re: Ingrid Stephanie Miller

Témanyitás by Bishop Vas. 20 Márc. 2016, 19:12

Bővítés elfogadva!

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Ingrid Stephanie Miller Empty Re: Ingrid Stephanie Miller

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.