Társalgó és tárgyaló

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Társalgó és tárgyaló - Page 3 Empty Re: Társalgó és tárgyaló

Témanyitás by Tarantula Vas. 31 Aug. 2014, 20:44

- A politikában sosem voltam jó, még azt otthoniakat sem értem, nem hogy ezt. De idővel beletanulok, ez biztos. - az elején úgyis a sor végére állok, és inkább másra hagyom, illetve másra kell hagynom a beszélgetés levezénylését. Maximum egy bemutatkozás erejéig lépek előre, de aztán úgyis visszaállok a helyemre.
- Ez kicsit zavaros volt így elsőre, de Unspoken nem jelenthet akkora gondot. Csak eddig nem voltam itt. - próbálok egy poénnal hangulatot oldani. - Az ilyeneknek nem kell más csak egy jó csali, amire ráharapnak, aztán szépen beakasztunk és bumm, itt a vége. - lehet, hogy ezzel kicsit túl lőttem a célon, de azért a Földön is voltak nagy elmék, akik a Sötét Oldalt választották, és kénytelenek voltunk szétrúgni a hátsójukat.
- Ha leváltják Unspoken-t, akkor átveszem a helyét, és minden rendben lesz. - tettem karba a kezeim, és kissé fölényes pózt vettem fel, jelezve, hogy amúgy ez újabb tréfa. De azért eljátszottam a "mi lenne, ha..." gondolattal.
Tarantula
Tarantula
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Tarantula
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Társalgó és tárgyaló - Page 3 Empty Re: Társalgó és tárgyaló

Témanyitás by Jelly Hétf. 01 Szept. 2014, 09:42

- Nem jelenthet olyan gondot? - csattant fel Jelly erre, a szemét forgatta, aztán kifújta a levegőt és nyugalmat erőltettet magára.  - Egy emberfeletti erejű és intelligenciájú lényről beszélünk, aki a galaxis legnagyobb hadseregének és flottájának parancsol. És azok feltétel nélkül engedelmeskednek neki. Ha próbálunk neki csalit állítani, ahogy te mondtad, és nem sikerül, akkor kivégeztet minket, mert csak hatalmába áll!
Kicsit dühös volt, jó, lehet hogy poénnak szánta, de akkor is nagyon könnyelmű kijelentés volt.
- Ezzel még csak ne is viccelődj, mert a fenyegetés bizony nagyon is valós, és ha nem sikerül Kallarkot valahogy a trónra emelni, akkor bajok lesznek. Óriási bajok... És szerintem ezt a Kree császári trón elvételével való poénkodást is függeszd fel, mert ezek szemében, mi olyanok vagyunk mint a páviánok.
Haragosan fújt. A Föld sorsa a lét, ő meg itt poénkodik.
- Ezt a többiek előtt ne említsd ha egy mód van rá, rendben? Azért tanítalak az itteni dolgokra, hogy úgy ahogy beilleszkedj. A lényeg, hogy tanulj meg az itteni szabályok szerint játszani, és ha elfogadnak, akkor már nyert ügyed van, nyert ügye van az egész emberiségnek. A galaktikus jövőnk a tét.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.