Mexikó

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Orionca Kedd 03 Jan. 2012, 11:17

- Ugyan, ha egyszer volt olyan kedves és idehozott minket, biztosan nem bánja, még ezt a kis költséget - biccentett Albert fele
- Ha meg nagyon fájna ez a rengeteg költekezés, nyugodtan vonja le a zsebpénzemből.
Részéről lerendezettnek tekintette a dolgot, és várta a továbbiakat. Kezdett már viszketni a helytől , és irritálta a sok gesztikulálás, meg a hangos emberek, meg a kosz, és amúgy minden. Szeretett volna már hazamenni, lefürdeni, és TV-t nézni.
Becsmérlően méregette a pincért, meg a tulajdonost, teljesen feleslegesnek ítélte azt, hogy mindketten kijöttek, és ekkora lármát csaptak.
"Mocskos parasztok, nem csoda, ha ki akarják rúgni őket Amerikából. Bunkó hangos undorító népség"


A hozzászólást Orionca összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 03 Jan. 2012, 11:22-kor.
avatar
Orionca
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Orionca
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Árnyvadász Kedd 03 Jan. 2012, 19:44

Santiago csak figyelte a jelenetet, a két mexikói nagy hűhót csapott, bár valahol érthető volt. Miután Adam fizetett és a két mexikói lelépett és végre valahára ők is elindultak, Caine Adamhez fordult.
- Ha megkaptuk a fizetséget, megadom - felelte. Nem különösebben érdekelte az incidens. Tetszett neki Mexikó és szívesen körbe is nézett volna, de nem lett volna illendő meglógnia és elvégre Orionnal meg Adammel megy haza. Alig várta, hogy viszont láthassa a kutyáját.

_________________
„Néha az ismert veszély jobb, mint az ismeretlen.” - Brent Weeks

„Mindannyian képesek vagyunk jóra és rosszra is. De csak azok az igazán erősek, akik el tudják mosni a kettő közötti határokat.”

„Néha az élet a mi csatamezőnk. Azt kell tennünk, amit meg kell tennünk, nem azt, ami tenni akarunk.” - Brent Weeks

" A jó és a rossz még sohasem voltak olyan relatív fogalmak, mint amikor a hozzád hasonlókra alkalmazták."
Árnyvadász
Árnyvadász
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 33
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 28.
Tartózkodási hely : Cenaria

Karakteradatok
Főkarakter: Santiago Christian Sánchez López
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Albert Shear Szer. 04 Jan. 2012, 03:30

//Oké, hogy gyorsan meg akartok szabadulni tőlem, de Árnyvadász! Tényleg többször kéne ide írnia Nefinek, hogy kicsit bővebben írjatok?! Ne már!...Már mindegy. Adam. A pénztárcád csak akkor volt nálad, ha a halotti ruhádba is betetted. Nem hiszem, nem írtad, hogy bármit áttettél volna. A személyid kaptad vissza Alberttől. De látom el akarsz szakadni a kalandtól, ezért hagyjuk.//

Albert csak felvonja a szemöldökét, amikor Orionca vele akarja kifizettetni a fogyasztását. Majd Adamre pillant, aki alig néhány másodperccel korábban tesz harminc dollárt a kerthelyiség szélén lévő asztalra. A pincér néhány pillanatig csak nézi a pénzt, majd a tulajdonos felmarkolja az egészet és visszaviharzik a légkeverő hűtötte helységébe. Úton a kedvenc fotelje felé persze hangosan és érthetetlen dialektusban elégedetlenségét fejezi ki a betolakodókkal kapcsolatban. A pincér csendben és rezignáltan tér vissza a munkájához. Agyával már a következő tequilára gondol, amit a pult mögött fog meginni néhány perc múlva.
Albert most Victor Montano mellet sétál egyenesen egy nagy "Bank of America" tábla felé. Albert és a mexikói olyan tempót vesznek fel, amiből a hármas egyértelműen megérheti, hogy le kell maradniuk. Próbálnak úgy helyezkedni, hogy tíz méteres legyen a távolság a pénz kivételekor. Remélhetőleg a kis hármas is érez magában akkora felelősséget, hogy diszkréten lemaradnak amikor a megbízójuk éppen a pin kódját ütögeti a nagy gépen. Amíg a művelet zajlik, a mexikói szinte a hátát veti Albertnek. A gép kiadja a pénzt, Albert pedig magához veszi a kötegnyi százast. Majd magához inti Adamet.
-
Ezerötszáz neked, ezerötszáz spanyol szőkének. Ötszáz pedig a pofátlan hímnősnek. Jobban meg kéne válogatnod a munkatársaidat. Kifizetődőbb a jó munkaerő. Legközelebb talán akkora bevételed lesz, amekkorát megérdemelsz miszter Johnson. Ha lesz alkalmam, kereslek.
Ha nincs más, akkor Victor Montano leint egy taxit és Alberttel együtt beszállnak, majd elhajtanak...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 41
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Adam Taylor Csüt. 05 Jan. 2012, 11:17

Adam figyeli a férfiakat. Amikor eltávolodnak jelzi társainak, hogy tartsák a távolságot. Közben magában morgolódik "emberein". Arra jutott hogyha meg is tartja őket sokat kell még dolgozni rajtuk. Aztán Albert magához inti. A férfi szavaira bólint.
- Elnézést Wilkins. Nem erre az akcióra béreltem fel őket és nem volt könnyű embereket szerezni. A következő alkalomra már egy összeszedettebb csapatom lesz. Köszönöm. - mondja végül, majd átveszi a pénzt. Nem mond semmi többet felesleges. Csak kezet nyújt mindkét férfinak aztán elindul vissza társaihoz. Közben a pénzt számolja. Mindkét társának leszámolja az ígért 750 dollárt.
- Amiben megegyeztünk. Gyertek hazajuttatlak titeket. - mondja a társainak majd elindul. A pisztolyokat összeszedi és eldobja egy kukában. Nincs rá szükségük. Aztán elindul az utcán. Valószínűleg kell egy kis kérdezősködés, de ezt Caine nyelvtudásával valószínűleg meg tudja, majd oldani. Reméli elég olcsó megúszhatják a hazautat.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Orionca Pént. 13 Jan. 2012, 00:03

- Igazán érdekfeszítő misszió volt - jegyezte meg gúnyos hangnemben, miközben elpakolta a pénzét, cipőjébe, mivel nem szerette volna, ha ellopják.
Ezek után Edward mellé csatlakozott és várta mégis hogyan jutnak haza. Egyáltalán nem volt jó hangulatban, főleg miután azt mondták neki hímnős.
"Hát mi vagyok... minek náz ez az alak, csigának!?" Még talán elismerte volna, hogy kicsit pofátlan volt, talán, de ezt nem tűrte meg. Majd megpukkadt a méregtől, amitől elöntötte a hő, és a Mexikói hőség, amiben eddig elégedetten fürdött, hirtelen irritálóvá vált, mint minden más is ezen a nyamvadt helyen. A bevétel megkúrtítása már nem is zavarta annyira, és csak azért zavarta valamennyire, mivel a csapatot okolta miatta, nem tartotta igazságosnak. Annyira mérges volt, hogy legszívesebben megütött volna valakit, de természetesen ezt nem tehette, így csak füstölgött magában, már majdnem szó szerint.
avatar
Orionca
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Orionca
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Árnyvadász Pént. 13 Jan. 2012, 17:32

Caine Edward intésére lelassított, hogy Albert és a mexikói nyugodtan tudjanak beszélgetni, addig legalább volt ideje körbekémlelni. Tetszett neki Mexikói, a hőség sem zavarta, noha a kis ötösfogatuk elég feltűnő volt a környéken. Egy csapat kölyök, akik egy rongyosra rúgott focilabdát kergettek meg is álltak és megbámulták őket. Santiago rájuk mosolygott, majd visszafordult a csapat felé.
Türelmesen várt Orion mellett, amikor Albert magához intette Edwardot. A hátát egy közeli épület falának vetve folytatta a bámészkodást. Gondolatban végigjátszotta a lezajlott eseményeket, hogy hova indultak eredetileg és hol értek "célt".
Elhallgatva Albert szavait egy pillanatra elönti a düh,ám Edward válasza se derítette jobb kedvre. Az orra alatt motyogott valamit, amit talán csak a mellette ácsorgó Orion hallhatott. Kicsit elégedetlenkedett a "főnökök" véleménye és a bánásmód miatt, de végül egy vállrándítással túl lépett a dolgon. A spanyolországi mesterének a stílusát még messziről sem érte utol a két férfi.
Mikor Edward leszámolta neki a pénzt, furcsán méregette a férfit.
- Ezt most nem értem. Albert 1500-at mondott, de veled meg 750 dollárban egyeztünk meg az elején. Ehh...mindegy - rázta meg a fejét. Úgy döntött, nem hagyja tovább rontani a napját, inkább élvezi Mexikót, amíg lehet.
Santiago követte a társait, noha jócskán lemaradozott, mert mindig elvonta valami a figyelmét, ám azt észrevette, amikor Edward a kukába dobta ki a fegyvereket.
- Ezt az amatőrök szokták így csinálni - jegyezte meg nyugodtan. - Szerinted, ahol ekkora szegénység van, ott nem túrják át naponta a kukákat? Tényleg nem lesz feltűnő nekik a szemétben már "vacak" fegyver. Legalább a tárakat kiszedted? Nem lenne túl jó, ha valaki betörne valahova, esetleg ámokfutást tervezne a mi volt fegyvereinkkel. De ha ennyire a szemétben akarod tudni azokat a pisztolyokat, legalább az ujjlenyomatokat letörölted róluk? Nem? Gondoltam....- ingatta a fejét.
- És még velünk nincsenek megelégedve. Érted te ezt? - fordul Orionhoz hitetlenkedve, ugyanakkor egy kis gonoszkodó csillogással a szemében elvigyorodik és Orionra kacsint.

_________________
„Néha az ismert veszély jobb, mint az ismeretlen.” - Brent Weeks

„Mindannyian képesek vagyunk jóra és rosszra is. De csak azok az igazán erősek, akik el tudják mosni a kettő közötti határokat.”

„Néha az élet a mi csatamezőnk. Azt kell tennünk, amit meg kell tennünk, nem azt, ami tenni akarunk.” - Brent Weeks

" A jó és a rossz még sohasem voltak olyan relatív fogalmak, mint amikor a hozzád hasonlókra alkalmazták."
Árnyvadász
Árnyvadász
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 33
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 28.
Tartózkodási hely : Cenaria

Karakteradatok
Főkarakter: Santiago Christian Sánchez López
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 13 Jan. 2012, 20:13

Adam csak nézi az elégedetlen társait.
- Kölyök mi itt sem vagyunk. Hivatalosan te soha nem jöttél ide. Lényegtelen, hogy hol van meg az ujjlenyomatod amíg nem csináltál itt valamit amiért bevittek. Különben csak ismeretlen ujjlenyomatok lesznek. Azzal nem mennek semmire. - mondja a férfi aztán elindul. - Tudsz spanyolul te segítesz megszervezni az utat. Mozgás! Nem akarok itt rostokolni. Azért kaptál 750-et amiért a társad is. Én alkalmaztalak titeket. Ha nekem akarsz dolgozni az én szabályaim szerint csinálod rendben? - kérdezi a férfi nyugodt hangon aztán elindul a városban.
- Kérdezd meg merre van a buszpályaudvar vagy valami amivel észak felé mehetünk. - mondja aztán elmosolyodik. Egészen tetszik tetszik neki ez a helyzet. Lesz ideje edzeni még egy kicsit mielőtt megint megkeresi Wiedlert. A család fejével is találkoznia kell. Nem bízhatja magát csak Wiedlerre. Be kell kerülnie a köreikbe.

//New Yorkban folytatjuk//

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 23 Jan. 2012, 01:04

Albert és Victor a kávézótól, Victor kocsiján, egyenesen a fényesnek nem igazán nevezhető "Montano birtokra" mentek. Egy lepukkant, ezer évesnek tűnő ex-előkelő hasienda egyik hátsó szobáját bérelte Victor. Akkor sem élt fényesebben, amikor hivatásos volt. A legmagasabb szintű luxust eddig csak az egyetemi kollégiumban élvezhette. Az öltözékére mindig figyelt, tisztán tartotta mert országát, kormányát, elveit képviselte. De szállás szinten sohasem kényeztette el magát. Ahogy Mexikó sem kényeztette túlontúl magas fizetéssel.
Amíg Victor pakolt, folyamatosan új munkaadójával beszélgetett. Kicsit részletezte múltját, mesélt a bevetéseiről. Ezt követően közel száz pezóért Victor túlad az egyébként is papírok nélkül vásárolt kocsiján, majd egy hivatalos taxival a repülőtérre mennek, ahol gyors ellenőrzés és némi amerikai valuta leszurkolása után sikeresen szállnak fel egy gépre, ami elindul New York felé és valószínűleg meg is érkezik.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 41
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 03 Jún. 2012, 19:25

Hosszú volt az út Peruból Mexikóba, de nem számít, nem számolom a napokat, nem mérem az időt, felesleges bármi ilyesmivel látszólagos értelmet keresni annak, amit még az életemnek hívok. Nem tudom, miért élek még, a célom megcsömörlött, ha valóban nem foglalkozik velem senki, miért tart még életben? Vagy egyszerűen csak megfeledkeztek rólam? Netán tudtomon kívül is azt teszem, amit tennem kell? Nem, egy biztos: nem csinálom jól.
Acapulcótól külvárosába érek, és a számítógépemen meghatározom, hogy hol járok. Némi gondolkodás után látszólag megfáradt utazóként megyek be az első szembekerülő kocsmába, amiről kiderül, hogy egyben étterem is. Rendelek egy adag steaket vegyes zöldségkörettel, meg egy pofa sört, mert a múlt éjjel kóbor kutyák támadtak rám, és van rajtam néhány karom meg fognyom, amit nem tudok eltüntetni étel és pihenés nélkül.
A vacsorámat elvitelre kérem, ez az a rész, amikor eltervezem, hogyan lépek meg fizetés nélkül, ám megakad a szemem tévén, ami a pult feletti kis polcon áll, és a hírek szólnak benne. Nem angolul beszélnek, de ez nem okoz gondot, és különben is inkább a kép a lényeg.
Tátva marad a szám, mikor látom a képsorokat, de mindenki más nyugodtan folytatja a vacsorázást, beszélgetést. Ezek szerint már jó ideje ez a helyzet. Démonok New Yorkban, így szól a szalagcím, és a képek sokkolóak.
Amikor a pincért kérdem, hogy mi ez az egész, először úgy néz rám, mint egy idiótára, és az is feltűnik, hogy hatni kezd Dormammu átka, mert félelmet is érzek, végül vázolja a helyzetet, én pedig a holmimat felmarkolva távozok sietősen, majdnem a sarkon járok, mikor rájönnek, hogy nem fizettem.
Akármit is tettem, vagy nem tettem, egyetlen egy dolog van, amiben biztos vagyok, hogy meg kell tennem most: Amerikába kell mennem, hogy segítsek megállítani a démonok invázióját.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Sandman Hétf. 08 Dec. 2014, 01:19

Éppen hogy csak nem olvadt meg az aszfalt a kis teherszállító repülőgép alatt. A lassan földet érő gép kerekein azonnal érezni lehetett a hirtelen, de nem váratlanul érkezett forróságot. A pilóta éppen ezért nagyon óvatosan tette le a gép orrát. A hátul utazók már felkészültek. Beadtak egy újabb adag nyugtatót Zieldnek, hogy nyugodtan viselje a kirakodást. A békés taxizás után egy elég eldugott hangárnál parkoltak le. A másodpilóta hátrament és kinyitotta a rakodó ajtót. Hat nagydarab férfi ragadta meg Jones-t, hogy levigyék a gépről. A rámpa alatt azonban nem a társaik várták őket. Egy osztagnyi kommandós emelte fegyverét szinte egyszerre az oroszokra. Azok pedig leejtették a hatalmas lemingoid testét és megadták magukat.

Mint kiderült az orosz maffia mexikóikkal kötött egyezsége rossz üzlet volt. A hispánok sofőrje ugyanis két kettyintés között elmesélte, hogy egy hatalmas állatot kell szállítani akit New Yorkból hoznak. Az illegális állatkereskedelem hatalmas üzlet volt és a lotyó, aki rendőrségi besúgóként is dolgozott, elárulta kuncsaftját az összekötőinek. Ők pedig figyelték a sofőrt és megszervezték a rajtaütést. Azon már ők maguk is meglepődtek amikor nem egy hatalmas vadmacskát, hanem doktor Jonest hozták le a gépről. Így már nem alkudozhatnak a csempészekkel. Elő kell állítaniuk őket.

Zield néhány órával a földet érés után tért magához. Az orvosok biztosították róla, hogy teljesen fel fog épülni. Amikor már meg tudta mondani kicsoda, komolyabb védőőrizet alá helyezték, míg át nem szállították az AIM legközelebbi követségére...

//Játékod itt véget ért. Nem így terveztem és elnézést, hogy eddig húzódott. Innen meséld nyugodtan haza magadat és a családodat.//
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Mexikó - Page 2 Empty Re: Mexikó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.