Tyranis

Go down

Tyranis Empty Tyranis

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 29 Dec. 2011, 12:49

Név: Tyranis
Egyéb név(i): Halál avatárja
Faj: örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni
Nem: nő
Jellem: gonosz; rideg, számító, már-már számítógép szintű logikára épülve gondolkodik, cselekszik
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 24 évvel korábban, Csatabolygó (körülbelül 1,5 évvel az ott ragadás után)
Kor: 24 év
Család: Egyedülálló
- Thanos – apa; halott
- Ko-Rel – anya, él
- - Zam-Rel – féltestvér, él
- - Zyro Tao – féltestvér, él
- - Ethan Jackson – féltestvér, él
Foglalkozás: hódító, a Halál avatárja
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 63 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: ősz
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: megjelenés és a csík az arca jobb oldalán, ami aranyfényben világít, ha a képességeit használja
Repülési sebesség: 600km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
Thanos azok után, hogy összeszedte erejét és saját magát a végső csata után, amikor a hősök legyőzték legalább egy év kellett ahhoz, hogy mindenét újraépítse. Nagyon-nagyon távol mindenki mástól. Miközben azon ügyködött, hogy miként is juthatna haza a saját világába és vissza a Halálhoz támadhatott az ötlete, hogy neki is lehetne örököse. Mivel elég ideje élt és még utóda soha sem volt, azonban itt jött elő a gond, hogy ki lehetett volna méltó arra, hogy a gyermeke anyja legyen. Mivel szinte mind ember volt, akik itt voltak, az Asgardiakról meg hallani sem akart, így egyetlen jelöltje maradt a posztra. Ko-Rel, a kree nő. Korábban, amikor összecsapott az ellenfeleivel még DNS-t is sikerült szereznie a nőtől, így laboratóriumi körülmények között hozta létre a saját és a kree DNS-ből a gyermekét. Hónapokkal később egy tartályból született meg a lánya, akinek végül a Tyranis nevet adta. A gyereket a robotok, amiket ő tervezett gondozták és nevelték egészen addig, amíg a gyerek olyan öt-hat éves nem lett. A tényleges kiképzése ekkor kezdődött, ami már a titánt is elégedettséggel töltötte el, ugyanis a gyermek a képzeletét is felülmúlta. Sokkal életképesebb és tanulékonyabb lett, mint várta. Úgy számolt vele, hogy többször kell majd kísérleteznie, de mint kiderült elsőre is mesterművet alkotott. A kislány egészen eddig a koráig szinte semmilyen érzelemmel nem találkozott, hiszen érzéketlen robotok nevelték és gondozták. Ettől kezdve találkozott szinte mindennel, hiszen szimulációból szimulációba került. Volt, hogy napokat, heteket töltött egy-egy programmal. Az apja szó szerint feltöltötte a tudást a lány fejébe, aki annak hála, hogy félig örökkévaló volt könnyedén fogadta magába a tudást és nem tett benne kárt.
Taktikákat, hadvezetést tanult, mindent, amit az apja is tudott, hogy méltó legyen hozzá. Harcolni tanult, nem egyszer olyan szinten sérült meg, hogy napokig kellett saját magán gyógyítani, persze az örökkévaló képességei is folyamatosan jöttek elő, amiket külön meg kellett tanulnia használni. Az évek teltek el és a lány a folyamatos képzésnek hála mesteri közelharcos lett, a technikai tudása páratlan volt. Az apja soha sem titkolta, hogy az a célja vele, hogy majd ketten elmennek a városba Tyranis képzése után és végeznek mindenkivel revánsot véve az ottaniakon és őket felhasználva térnek majd haza a Halálhoz. Tyranis elől, aki titokban többször kémlelte a többi vele egykorú fiatalt a városban egyre inkább nőtt a kíváncsiság irántuk, tipikus kamasz létére, hogy megismerje őket, főleg, amikor megtudta, hogy az anyja és két testvére is ott ér. Azonban az ifjonti lelkesedése lelohadt, ahogyan a hónapok alatt realizálta, hogy ezek szánalmas korcsok csupán, gyengék, akiknek ereje közel sem volt mérhető az övéhez, vagy az apjáéhoz. Az apjáéhoz, akihez furcsa kapcsolat fűzte, annak ellenére, hogy az évek során a lány is rideg és számító lett, és szinte teljesen érzelemmentes az apja iránt gyengéd érzelmeket táplált. Szerette őt, annak ellenére, hogy a titán milyen volt.
Sokszor fordult elő, hogy hallgatta Thanos meséit, hogy milyen is a Halál, ha egyszer hazajutnak innen, akkor újra felkeresik és ismét a szolgálatába szegődnek. Ekkor kellett rájönnie, hogy az apja is olyan mint ő, még ő is képes érezni, szeretni, még ha egy olyan személyt is, mint a Halál. Gyakorta terveztek együtt valamilyen új gépet, a lány pedig élvezte ezt az időtöltést, hogy konstruktív lehet és feltalálnak, megépítenek valamit. Számára ezek pótolták a gyerekkori játékok hiányát. Természetesen az edzések és tanulás, a feltöltés és a szimulátorok továbbra sem maradtak el. Mikor olyan tizennyolc-húsz éves lehetett Vérontó is visszatért hozzájuk, szerencsére a szimbiontába szorult annyi ész, hogy elfogadja kettejüket vezetőnek. Tyranis ekkoriban sem hagyott fel azzal, hogy kémlelje a városban élőket, de ekkor már azzal a feltett szándékkal, hogy a gyengepontokat kereste a védelmükön és rajtuk. Számítógépszerű logikával elemezte őket, hogy kit miként fognak majd legyőzni és hazatérni az apjával. Akit viszont nem tudott megmenteni pár évvel később. A Csatabolygó másik felén volt néhány ultron robottal, hogy elhozzanak valamit az apjának, amikor visszaértek már csak a végső döfést látta a távolból. Erőtlenül rogyott térdre és életében először érezte a saját könnyeinek ízét az ajkain. Az apja, az egyetlen személy az életében, aki fontos volt neki halott volt. És a többi gyerek ölte meg. Miután azok távoztak és a gépet magukkal vitték tért csak Tyranis az apja teteméhez, amiből pár marék hamu maradt csupán. Ekkor fogadott bosszút az apja nevére, hogy mindegyik megfizet ezért, súlyosan, akik ezt tették vele.
Három héttel később a távolból figyelte, hogy miként távoznak ellenségei erről a helyről. Amint mindenki távozott, aki távozni akart és még sok egyszerű civil hátramaradt Tyranis akkor lépett akcióba. Senkit sem kímélt meg, se öreget, se nőt, sem gyereket. Érzelemmentesen, semmit sem érzett, amikor megtette. Ahogyan végzett ezzel indult el a gép felé és tért abba a világba, amiről olyan sokat hallott. Szinte azonnal elhagyta a Földet és az űr végtelenébe távozott, hogy megkeresse azt a személyt, aki az apjának a legfontosabb volt, útközben nem egyszer csatázott és szerzett kisebb hírnevet, míg végül megtalálta a Halált és ajánlotta fel neki a szolgálatait, hogy apja örökébe léphessen. A Halál először pár feladattal bízta meg, amiket végrehajtott, köztük két nagyobb bolygón levő kolóniát is meghódított. Mikor bizonyította, hogy méltó a címre vált a Halál avatárjává. Ekkor az úrnőjétől egy kardot is kapott, illetve azt a képességet, hogy bármikor képes hazatérni a Csatabolygóra és onnan is vissza ebbe a realitásba. Mikor éppen nem volt dolga tért vissza a Földhöz, hogy beteljesítse esküjét, itt a figyelés közben figyelt fel Magneto-ra, akinek végül segített is abban, hogy a terve sikerüljön. Azonban egy nem várt eseménynek hála Apokalipszis is felébredt, de ezzel még ráért foglalkozni. A háttérből mozgatta a szálakat, hogy minden úgy legyen, ahogyan akarta, hogy idővel majd megölhesse a többieket. A terveibe beleszőtte a skrullokat is, akik közül nem egyet megnyert magának. Ők is a tervei között szerepeltek, Magneto vérmintájával felruháztak egy szuperskrullt megtévesztésnek és a Halál révén egy hatalmas gonoszról is tudomást szerzett. Rávette Magneto-t, hogy idézzék meg azt, aki Mephisto-t és az Istent teremtette a realitásban és később a két „fia” elzárta őt, hogy életben maradjanak, hogy majd őt felhasználva szabaduljanak meg minden istentől és vallástól, hogy a Halál úrnő kaphasson meg minden lelket később.
Most már nem volt más dolga, mintsem hagyni, hogy a tervei haladjanak és lassan ideje volt annak is, hogy bemutatkozzon a családja többi részének, hogy megtudják, hogy ő is létezik, de arról semmit sem kell még tudniuk, hogy mire készül.

Szakértelmek/Képességek:
Rendelkezik mind az örökkévalók, mind pedig a kree faji képességekkel. Noha az örökkévalókat csak félig örökölte.
30as erőkategóriával rendelkezik, 600km/óra sebességgel képes repülni. Akárcsak fajtásai ő is gyorsan gyógyul, betegségek és mérgek nem is hatnak rájuk. (Kivéve persze különlegesek) A koncentráció mértékétől függ ezen gyorsaság, amíg a regenerációra összpontosít, minden más képessége úgy csökken arra az időre.
Mint minden Örökkévaló tökéletesen ura a molekuláinak, képes gyógyulni (lásd feljebb) kivonni a vízből az oxigént, sőt szinte minden légkörre átalakítani a tüdejét. Ha az örökkévaló hamuvá égetik akkor képes akár élő hamufelhőként is tovább mozogni egészen addig ameddig a molekulái helyre nem állnak és lassan újra élő nem lesz. Persze számára ez fele olyan gyorsan történik meg, mint a nem félvéreknek. Neki a félvérsége miatt szüksége van némi élelemre és vízre, de akár hónapokat is képes kibírni nélkülük.
Képes kozmikus energiasugarakat lőni a kezeiből, és mint minden Örökkévalót körbe vesz egy állandó védőmező. Ez olyan szorosan illeszkedik a testéhez, hogy nem is látszik. Ennek hála fegyverekből csak erősebbek, ágyuk, bombák sebzik őt. De ez is csak addig marad fent így ameddig nem koncentrálnak valami másnak a megnövelésére.
A többi faji képessége még nem alakult ki, azonban amikor átért a Végtelen háború realitásába a Csatabolygó dimenziójából és a Halál szolgálatába állt egy új képességet kapott úrnőjétől a feladatán kívül. Képes át teleportálni a Csatabolygóra és onnan vissza a valós időbe, amikor csak akar. Illetve kapott egy kardot is tőle, amit a kozmikus erők járnak át, ennek hála olyasmi anyagúnak felel meg, mint egy adamantium-verbánium ötvözető kard.

Az apja fontosnak tartotta a képzését, miknek jelentős részét szinte szó szerint feltöltötte a lányba számítógépekkel. Ennek köszönhetően mesteri taktikus és hadvezér lett. Mesterien képzett közelharcos, legyen az pusztakezes, vagy fegyveres harc. Páratlanul ért a technológiákhoz legyen az elektronika, informatika, vagy éppen fizika igen sok ága (asztrológia, mechanika, stb.), ezen témakörökben maga is képes tervezni és elkészíteni szinte bármit. Folyékonyan beszéli a kree, az örökkévaló nyelvet.
Magas fokú tudása van biológiából, anatómiából az összes ismert nagyobb faj felépítését, képességeit ismeri igencsak behatóan és szinte minden ehhez tartozó tudományból is van tudása, genetika, virológia, mikrobiológia. Mindezek igen fontosak számára, hogy a halál tudományát megértse és megfejtse.
Lényegében mindent tud, amit az apja is, mert Thanos minden információját és tudását feltöltötte a lány elméjébe, ezenfelül eidetikus memóriával rendelkezik, bármit, amit életében látott, hallott, vagy érzékelt képes tökéletesen felidézni bármikor, az örökkévaló származása miatt pedig emlékezetveszéssel sem kell számolnia emiatt.


Külső:
Tyranis 700912-mod
Tyranis 700083-quasar_of_the_damned
Tyranis 1560875-phyla_and_the_priests_of_pama
Tyranis 747009-001

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis on Vas. 22 Ápr. 2012, 07:26

Egy gyors összefoglaló ami eddig történt vele. Első feltűnése a Magneto oldalán volt, ahogyan annak unokájával beszélt, az ő ötletére cserélték ki Lady Melissa-t egy skrullra. A második szinte közvetlen utána, a Csatabolygón volt, ahova a bátyja érkezett, most már személyesen is megismerkedhetett Zyro-val, akivel elbeszélgetett és tesztelte, de csalódnia kellett a bátyjában, mert az túlságosan is idealista és gyenge is. Hazavíve őt a Földre derült fény arra, hogy Freyr-t megölték, ráadásul Apokalipszis egyik embere és a lelke nem Mephisto-hoz került, hanem Hela-hoz, ami a lánynak igencsak kellemetlen volt. Ezek után hazatért és üzletet kötött Galactussal. A Bolygófalót visszahozta a fő realitásba és az első elpusztított bolygó a Kree-Lar volt. Ezek után ment a lány a Földre a deviánsokhoz, akikkel megegyezett abban, hogy azok újra háborúba kezdenek az Örökkévalókkal és most már a lány segítségével és örökkévaló technológiával elpusztítják azokat.
Ezek után egyenesen a Hala-ra ment, ahol a másik nega-bandázs volt megtalálható, hogy azt megszerezze magának.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis on Szer. 02 Május 2012, 13:51

Tyranis megtalálta a másik bandázs tulajdonost, Spar-Theen-t, akit ki is végzett a tárgyért. A férfi egy időre helyetcserélt Aian-nal, így a lány már tudja, hogy kié is a másik.

A bandázs további képességeket adott Aian-nak:
- 10-es erőkategóriával ruházta fel a hordozót (10 tonna felemelése és kinyomása)*
- Repülés (300 km/óra sebesség)*
- Hatodik érzék
- Közlekedés az űrben oxigén vagy bármilyen életfenntartó rendszer nélkül (faji képességként részben megvolt neki eddig is)
- Képes elnyelni és átalakítani kozmikus energiákat és azokat felhasználni lézerként és energiatérként, de jóval gyenbébben, mint a Kvantum bandázs.
- A bandázzsal képes átjárót nyitni a Negatív zónába
- Ha a bandázsokat összecsapja, akkor helyetcserél a másik tulajdonosával, legyen az bárhol, jelen esetben Aian-nal.

Mint Aian-nak az ő ruházata/páncélzata is átalakul, de Tyranis képes ezt szabályozni. Ha engedi a változást, ami nem jellemző, akkor így néz ki a bandázzsal:
Tyranis 717345-phyla_11

*A két csillagos nem számít a karinál, mert ennél erősebb és gyorsabb, és értelemszerűen nem adódik össze a kettő

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis on Kedd 08 Május 2012, 11:10

Miután visszatért Tyranis a csatabolygóra nekiállt annak, hogy egy robottestet gyártson az apjának, amibe annak a lelke visszatérhet. A kísérlete sikerrel zárult, a korábbi emberi ultron modellt sikerült felturbóznia és az apja már el is foglalta ezt a testet.
Találmány volt az a robbottest.

A robottest paraméterei itt vannak: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1418-thanos#15809

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 25 Aug. 2012, 13:39

Egy rövidke összefoglalás a közelmúlt eseményeiből:
Tyranis-nak sikerült végül megszereznie a nega-bandázs másik felét, Aian birtokában van a másik hazatért a Csatabolygóra, aho egy robottestet gyártott az apjának, amibe annak a lelke visszatérhetett. A kísérlete sikerrel zárult, a korábbi emberi ultron modellt sikerült felturbóznia és az apja már el is foglalta ezt a testet. Ezek után, mikor minden rendszer és efféle ellenőrizve lett az apja új testében a lány elsőként a Tarnax-ra ment a skrull császári udvarba. Új képességet adott V13-nak, Adrien nővérének, aki félig skrull volt, az ő vírusa fertőzte meg a teljes Földet, ez "Magneto vírusa". A lányt skrull módszerrel beprogramozva visszaküldte a földre, majd Galactushoz ment. A Bolygófalóval megegyezve arra jutottak, hogy a lány visz neki egy hírnököt és az entitás később ezért segít neki továbbra is. Ezek után a Halállal találkozott, aki örömmel látná végre Thanos-t újra. Ezt otthon el is mondta, majd indult megkeresni Xandart, a Nova Hadtest bolygóját. Ezt megtalálva újraindította a Világelmét, ami irányítja a hadtestet magát.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis on Szer. 31 Júl. 2013, 11:26

Tyranis egy éve igencsak aktívnak és zsúfoltnak volt mondható, hogy miket tett. Először is apjához és a Halál Avatarjának nevéhez méltón a Scy'ar Tal faj túlélőit megölte, egyszerűen lekapcsolta a hibernációs kamrák létfenntartó részlegét, készülékét. Így minden túlélő végül örök álomba merültek. Így ezzel Tyranis túl volt élete első népirtásán, hiába próbálta a Világelme megakadályozni mindezt. A következő időszakot tanulással és információszerzéssel folytatta. Megtudta, hogy az embereknek nem sikerült azt az említett entitást kiengedniük, noha a börtön meggyengült és megrepedt. De még annak is eljön majd az ideje, csak kellően nagy háborúk kellenek ehhez. Ami pedig láthatóan megvolt, a kree-skrull háború, a shi’ar birodalom eleste és annak a Rákuniverzumból származó lény uralomra jutása. Aztán a badoon megerősödése. Galactust is információkkal látta el, hogy mikor melyik bolygót támadja meg, hogy éppen melyik oldalnak kellett egy kis gyengítés, hogy a háborút egyik fél se nyerhesse meg, hanem az egész tovább fent maradjon. A világelmét nem engedte el, továbbra is az ő szolgálatában állt és vele együtt próbált rájönni a további dolgokra. Az már megvolt, hogy Lord Aian pusztította el és irtotta ki a Nova Hadtestet. A lány ezzel „érvelt” a Világelmének, hogy amíg ez a lény itt van, logikus, hogy nem engedi felépíteni újra a hadtestet, révén minden bizonnyal újra a kipusztulás lenne a vége, és ezúttal a Világelme sem biztos, hogy élve megúszná a dolgot. További információkat szerzett áthatóan a dwalend fajról, figyelemmel követte a nagyhatalmak háborúit, ahogyan Zyro szerencsétlenkedését is az űrben azokkal, akikkel együtt menekült és próbált túlélni. Egyelőre nem avatkozott bele abba, amit tettek, hagyta, hogy azt higgyék, hogy nem tudja, hogy hol is vannak és életben hagyja őket. Egy új célpontja volt, hogy mit is kell majd kiirtania teljesen, tudomására jutott, hogy kik uralkodnak a Negatív zónában, azok, akik az apja haláláért felelősek, így ez vált elsődleges célponttá.
Ami az apját illette, Thanos az elmúlt egy évet végig a Csatabolygón töltötte és erőt gyűjtött a visszatérésre. A korábbi, eredeti teste nagyjából regenerálódott, már nem kellett ahhoz sem sok, hogy abba úgymond visszaköltözhessen és ismét saját valódi mivoltában létezhessen. A feladatok nagy részét, ahogyan a vissza, hazatérésének szervezését is a lányára bízta, mert saját maga addig is hatékonyabbnál hatékonyabb fegyvereket fejlesztett. Valamit, amivel megölheti azokat, akik igazából veszélyt jelenthetnek rá, és azok az örökkévalók és a celestialok voltak csak. A fejlesztésekkel Tyranis annyira nem haladt gyorsan, révén megannyi más dolgot is szemmel kellett tartania, de néhány hónapon belül ezekkel is elkészült majd. A Halállal talán ha kétszer találkozott, akitől jelenleg újabb feladatot nem kapott, csak annyit, hogy folytassa azt, amivel most foglalkozik, ebből tudhatta, hogy az eredményeivel meg vannak elégedve.

Változások: semmi

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.