Tyranis

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Tyranis Empty Tyranis

Témanyitás by Tyranis Kedd 27 Dec. 2011, 21:07

Név: Tyranis
Egyéb név(i): -
Faj: örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni
Nem: nő
Jellem: gonosz; rideg, számító, már-már számítógép szintű logikára épülve gondolkodik, cselekszik
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2020. június 6., Thanos egyik laborja
Kor: 2 év (genetikai gyorsítással 20 éves korig idősítve)
Család: egyedülálló
- Thanos – apa; nem tudni
- A'Lars (alias Mentor) – nagyapja; él
- Sui-San – nagyanyja; halott
- - Eros (Űrróka) – nagybátyja; él
- Ko-Rel – anya, él
- - Zam-Rel – féltestvér, él
Foglalkozás: hódító
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 63 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: ősz
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: megjelenés és a csík az arca jobb oldalán, ami aranyfényben világít, ha a képességeit használja
Repülési sebesség: 600km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
Thanos azok után, hogy összeszedte erejét és saját magát a végső csata után, amikor a hősök legyőzték hála a Túlontúli közbenjárásának és az ékköveket elvették tőle. Ahogyan visszakerült a Reneszánsz világba pontosan tudta, hogy mit is fog tenni, azonfelül, hogy végre teljesítse a Halálnak tett ígéretét és megszerezze a gyémántokat, hogy minden az övé lehessen. Miközben ezeket a dolgait szervezte és azokkal foglalkozott támadt egy ötlete, egy fegyver úgymond. A faja amúgy is nagyon ritkán szaporodott és neki sem volt leszármazottja, sem semmi hasonló. Valaki, aki vele harcolhat, egy örökös, ha ő már végre a Halál mellett lehet. Egy-két hónapba tellett neki, mire végigvette a számításaiban, hogy kik is lehetnének arra méltók, hogy egyáltalán úgy gondoljon rájuk, mint a leendő gyermekének biológiai anyjára. Miután végignézte, hogy kik is vannak szerte a galaxisokban, úgy alakult, hogy azoknak egy részére szűkült a kör, akik ott voltak a Csatabolygón is. Mivel szinte mind ember volt, alacsonyabb rendű létforma, akik itt voltak, akikkel be sem akarta szennyezni az örökkévalók vérvonalát, az Asgardiakról meg hallani sem akart, így egyetlen jelöltje maradt a posztra. Ko-Rel, a kree nő, a Nova Hadtest vezetője, kiváló harcos, vezető, és mégis egy ősi faj képviselője. Így hát jobb választása nem is igen lehetett volna, így ennél maradt. Korábban, amikor összecsapott az ellenfeleivel még DNS-t is sikerült szereznie a nőtől, így laboratóriumi körülmények között hozta létre a saját és a kree DNS-ből a gyermekét. Hónapokkal később egy tartályból született meg a lánya, akinek végül a Tyranis nevet adta. A gyereket a robotok, amiket ő tervezett gondozták egy-két hónapig, amíg Thanos távol volt és a saját ügyeivel foglalkozott. Mikor visszatért és a gyerek kellően megerősödött következett a terve közvetkező fázisa. Genetikai gyorsításnak vetette alá a lányt, aki néhány óra alatt körülbelül a húszas éveinek elejére fejlődött, mind izomzatilag, mind pedig agyi fejlettségi szinten tökéletesen megfelelt egy kree-nek és örökkévalónak. A következő dolgok pedig csak ekkor kezdődtek, a tényleges dolgok, azaz, hogy ne csak úgymond báb legyen a lánya, hanem tudást is kapjon. Azt is hasonlóképpen tervezte ezt is, szimulációkkal, emlékekkel, és a tudás szó szerinti feltöltésével a lány elméjébe. Mindezeknek sikere már a titánt is elégedettséggel töltötte el, ugyanis a gyermek a képzeletét is felülmúlta. Sokkal életképesebb és tanulékonyabb lett, mint várta. Úgy számolt vele, hogy többször kell majd kísérleteznie, de mint kiderült elsőre is mesterművet alkotott.
A lány kapott emlékeket, de azok is mind leginkább arra a célra szolgáltak, hogy miként tudjon bármilyen terepen és környezetben életben maradni, az érzelmekre nem igen volt szüksége, teljesen feleslegesnek tartotta Thanos is, így a lány kialakuló jelleme is rideg, számító, és logikus lett, már-már olyan szinten, mint egy számítógép. Volt, hogy napokat, heteket töltött egy-egy programmal. Az apja szó szerint feltöltötte a tudást a lány fejébe, aki annak hála, hogy félig örökkévaló volt könnyedén fogadta magába a tudást és nem tett benne kárt. Taktikákat, hadvezetést tanult, mindent, amit az apja is tudott, hogy méltó legyen hozzá. Harcolni tanult, nem egyszer olyan szinten sérült meg, hogy napokig kellett saját magán gyógyítani, persze az örökkévaló képességei is folyamatosan jöttek elő, amiket külön meg kellett tanulnia használni. A programoknak hála és annak, hogy az apja is tanította pontosan tudta, hogy miként kell ezt megtennie. Hónapok teltek el, a szimulációk és a genetikai gyorsítás miatt olyan volt, mintha jó pár évtized lett volna mindez és a lány a folyamatos képzésnek hála mesteri közelharcos lett, a technikai tudása páratlan volt. Az apja soha sem titkolta, hogy az a célja vele, hogy majd ketten elmennek a Földre Tyranis képzése után és végeznek mindenkivel és majd miután megszerezték újra a Végtelen Gyémántokat úgy térjenek majd vissza ide és keressék meg a Halált is. A lány tudta, hogy micsoda és mennyi idős is valójában némi visszamaradott lelkesedés volt és annak ellenére, hogy már szinte a teljes realitás történelmét ismerte nagyvonalakban, azokat, amiket az apja megélt és látott főleg érdekelték a fiatal fajok. Akik odakint lehettek, főleg a kree-k, hiszen félig saját maga is az volt. Volt, hogy odalopózott az apja számítógépeihez a hajójára, hogy annak rendszereit, érzékelőit használva kémlelje a végtelen világűrt és tanuljon. Annak ellenére, hogy a tudása félelmetesen nagy volt és roppant intelligens volt Tyranis mindig szomjazta a tudást. Az apja tudását persze még nem érte el, hiszen a férfi eonokkal ezelőtt született. Ahogyan figyelte a galaxisokban megtalálható és ott élő fajokat, az embereket is beleértve az ifjonti lelkesedése lelohadt, ahogyan a hónapok alatt realizálta, hogy ezek szánalmas korcsok csupán, gyengék, akiknek ereje közel sem volt mérhető az övéhez, vagy az apjáéhoz. Az apjáéhoz, akihez furcsa kapcsolat fűzte, annak ellenére, hogy a fejlődése és személyisége kiforrása során a lány is rideg és számító lett, és szinte teljesen érzelemmentes az apja iránt gyengéd érzelmeket táplált. Szerette őt, annak ellenére, hogy a titán milyen volt.
Sokszor fordult elő, hogy hallgatta Thanos meséit, hogy milyen is a Halál, ha egyszer hazajutnak innen, akkor újra felkeresik és ismét a szolgálatába szegődnek. Ekkor kellett rájönnie, hogy az apja is olyan, mint ő, még ő is képes érezni, szeretni, még ha egy olyan személyt is, mint a Halál. Ez furcsa tiszteletet ébresztett benne az úrnő iránt, aki képes volt arra, hogy ilyet kiváltson az apjából. Megtanulta az hónapok során, hogy tisztelje teljesen és akár kész legyen ő maga is a szolgálatába állni, ha egyszer eljutnak oda, hogy megtalálják az apjával. Gyakorta terveztek együtt valamilyen új gépet, a lány pedig élvezte ezt az időtöltést, hogy konstruktív lehet és feltalálnak, megépítenek valamit. Számára ezek pótolták a gyerekkori játékok hiányát. Természetesen az edzések és tanulás, a feltöltés és a szimulátorok továbbra sem maradhattak el. De akkor is a kedvenc időtöltése az volt, hogy együtt ügyködhettek és az együtt töltött idő is felejthetetlen volt számára. Mert hiába nőtt fel akarata ellenére egy gépben, attól még a szülői „szeretet”, vagy nevezzük ezt bárminek neki sem maradhattak el az életéből. Élőlényekkel nagyon sokáig nem találkozott, az egyetlen úgymond társai a robotok voltak, amiket az apja tartott. Az első élőlények, amik tényleg éltek azok is a fészek tagjai voltak, amikkel valóságban találkozott. Tyranis a velük való találkozáskor sem mutatott félelmet, már egy-két igen erős ellenféllel harcolt korábban a szimulátorokban. Igaz tudta tökéletesen, hogy attól, hogy ott harcol és sérülést szerez, még nem ugyanaz, mintha találkozna valamivel élőben és azzal nem biztos, hogy sokra megy. Talán majd most, hamarosan kész lesz arra, hogy végre élőben is harcolhasson valamivel. Igaz az apja már most is büszke volt rá, de ő nem érte be ennyivel, a számítógépes eredmények nem tükrözték azt, amire képes lehet valóban.
Egy bolygóra mentek, ahol a fészek már tanyát vert, itt teljesen rezzenéstelen arccal figyelte ezeket a lényeket és a környéket is. Elemezte, hogy miként merre és hogyan érhetné őket támadás. Nem a fészektől tartott, hiszen tudta, hogy azok soha sem mernének rájuk támadni, főleg az apjára nem, de azért a belénevelt dolgok miatt figyelt. Leginkább a lényeket, a mozgásukat figyelte, számolgatta magában, hogy mi lehet a következő lépésük, a megfigyelés alatt jött rá, hogy tudni akarja, hogy ezek miként működnek, a humanoidok felépítésével tisztában volt, de ezek valami újak. Éjszaka a szállásukról szökött ki és cserkészte be az egyik királynőt, amelyiknek kevés volt a védelme. Hála a sok órás figyelemnek mesteri könnyedséggel végzett az útjába kerülő hímekkel, majd végül a királynő került elé. A nyolc méteres bogárnak először a felé tartó csápokat és fullánkot vágta le. Gyönyörű ruganyos mozdulatokkal tért ki a támadások és a lábak útjából, amiket ahogyan elhaladt közöttük metszett le egyesével. Mígnem végül a királynőből már csak a teste és a feje maradt csak csupán. Ekkor még mindig jeges érzelemmentességgel figyelte a haldokló lényt, de nem végzett vele még. A kardját szépen a gyomrába vágta és élve kezdte felboncolni, kíváncsi volt fészek fájdalomtűrésére is, mert a hímek nem voltak túlságosan érdekfeszítőek. Sajnos nem volt túl sok ideje, pontosan tisztában volt azzal, hogy telepatikus kapcsolatban állnak egymással, így mindent gyorsan csinált, amikor a fészkek közeledtét hallotta meg, akkor végezte csak ki a szenvedő királynőt. A terembe azonban az apja is belépett a feje tetejéig véres és egyéb belsőségekben úszó lány pedig már-már gyermeki ártatlansággal mosolyogva nézett fel Thanos-ra.
- Csak kíváncsi voltam apa!
A hangja azonban nem tükrözte azt az ártatlanságot, mint az arca. Ez egy szinte érzelemmentes hang volt, csak a tiszteletet lehetett belőle kivenni, de megbánni nem bánta meg a tettét. Igaz nem lett semmilyen gond ebből az akciójából, egy királynő elvesztése a fészeknek sem okozott túl nagy bajt, főleg, hogy az apja gondolkodását ismerve úgyis tudta, hogy mit tervez velük. A teljes realitást fészekké akarta változtatni, ezek közben pedig ott volt, hogy a Halált szolgálta, mindegyiket meg kellett, hogy ölje. Ez pedig végeredményben nem volt túl nehéz, tekintve, hogy a teljes realitás egy fajból állt. Az itteni megbeszélés után Tyranis végre kapott normális feladatot is az apjától, amiben a fészket kellett vezetnie két kisebb bolygóra, hogy ott kezdjék meg az inváziót. A lány végre bebizonyíthatta, hogy az apjának megérte az a sok energia, amit beléfektetett. Játszi könnyedséggel igázták le a két gyéren védett bolygót, és a fészek átkonvertálta a lakosságot, hogy ettől kezdve őket szolgálják. Mikor készült volna újabb bolygókra az apja hazarendelte az egyik elhagyatott laborjába. Nem tudta Tyranis, hogy mi végre, hiszen olyan jól haladtak. Mint kiderült nem újabb feladatért, hanem valami egészen másért. Az apja szerint még nem végeztek a feladatokkal és még kell egy-két program és szimuláció mielőtt a komolyabb feladatokat is rábízhatja a lányára. Nem amiatt félt, hogy nem tudná elvégezni, hanem azt akarta, hogy minden tökéletes legyen. A lány némileg csalódott, de megértette mindezt, így mint mindig máskor is, most is teljesen nyugodtan lépett be a sztáziskamrába, hogy a kiképzése folytatódjon. Ezúttal egy meglepően furcsa környezetbe került, a helyet felismerte, az a világ volt az, ahol az apja annak idején került, annak idején, Tyranis születése előtt. A csatabolygó volt az, a telkes küzdelem, de ezúttal nem az apja volt ott, hanem ő. Neki kellett szembenéznie a Föld szuperhőseivel és gonoszaival, a végtelen gyémántok nélkül. Újra és újra és újra, ahányszor elbukott újrakezdődött az egész, az utolsó nagyon-nagyon hosszú küzdelem és kínlódás. Mindaddig, amíg az utolsó személyt is le nem győzte és csak ő nem maradt talpon. Mindezt nem úgy, ahogyan az apja tette, neki észből és taktikázással kellett mindezt megoldania jóval szerényebb képességekkel. Mikor megvolt és végre rájött, hogy kit és hogyan kell megölnie ahhoz a szimuláció szerint, hogy az ellenfelei megtörjenek, miként cserkészt be őket onnan kezdve, hogy a hajóra kerültek, addig a pillanatig, hogy az utolsó is földre nem került.
Nem tudta, hogy meddig tartott mindez, sok időnek érezte, ám a felébredés nem jött el. Ahogyan ezt a szimulációt is végigvitte, végigküzdte a szimulációs kamra ahelyett, hogy kiengedte volna Thanos utolsó programozásának értelmében sztázisba helyezte a lányt, hogy majd valamikor a megadott időpontban ébredjen fel a lány. Közben Thanos leigázta a teljes realitást és utoljára a földön Marvel végzett vele, a realitás újraíródott és egy másik élet végigpörgött, aminek a végén a realitás is helyreállt. Thanos így soha sem jutott el addig, hogy a korábbi tervét végigvigye és a titán eltűnt. Tyranis pedig még mindig a rejtett laborban a sztázisban várja, ahol immáron kilenc hónapja van, hogy végre felébredjen.


Szakértelmek/Képességek:
Rendelkezik mind az örökkévalók, mind pedig a kree faji képességekkel. Noha az örökkévalókat csak félig örökölte. És az örökkévalók képességeinek jelentős része nem is jelentkezett még nála.
25ös erőkategóriával rendelkezik*, 600km/óra sebességgel képes repülni. Akárcsak fajtásai ő is gyorsan gyógyul, betegségek és mérgek nem is hatnak rájuk. (Kivéve persze különlegesek) A koncentráció mértékétől függ ezen gyorsaság, amíg a regenerációra összpontosít, minden más képessége úgy csökken arra az időre.
Mint minden Örökkévaló tökéletesen ura a molekuláinak, képes gyógyulni (lásd feljebb) kivonni a vízből az oxigént, sőt szinte minden légkörre átalakítani a tüdejét. Ha az örökkévaló hamuvá égetik akkor képes akár élő hamufelhőként is tovább mozogni egészen addig ameddig a molekulái helyre nem állnak és lassan újra élő nem lesz. Persze számára ez fele olyan gyorsan történik meg, mint a nem félvéreknek. Neki a félvérsége miatt szüksége van némi élelemre és vízre, de akár hónapokat is képes kibírni nélkülük.
Képes kozmikus energiasugarakat lőni a kezeiből, és mint minden Örökkévalót körbe vesz egy állandó védőmező. Ez olyan szorosan illeszkedik a testéhez, hogy nem is látszik. Ennek hála fegyverekből ágyuk, bombák sebzik őt. De ez is csak addig marad fent így ameddig nem koncentrálnak valami másnak a megnövelésére.

Az apja fontosnak tartotta a képzését, miknek jelentős részét szinte szó szerint feltöltötte a lányba számítógépekkel. Ennek köszönhetően mesteri taktikus és hadvezér lett. Mesterien képzett közelharcos, legyen az pusztakezes, vagy fegyveres harc. Páratlanul ért a technológiákhoz legyen az elektronika, informatika, vagy éppen fizika igen sok ága (asztrológia, mechanika, stb.), ezen témakörökben maga is képes tervezni és elkészíteni szinte bármit. Folyékonyan beszéli a kree, az örökkévaló nyelvet.
Magas fokú tudása van biológiából, anatómiából az összes ismert nagyobb faj felépítését, képességeit ismeri igencsak behatóan és szinte minden ehhez tartozó tudományból is van tudása, genetika, virológia, mikrobiológia. Mindezek igen fontosak számára, hogy a halál tudományát megértse és megfejtse.
Lényegében mindent tud, amit az apja is, mert Thanos minden információját és tudását feltöltötte a lány elméjébe, ezenfelül eidetikus memóriával rendelkezik, bármit, amit életében látott, hallott, vagy érzékelt képes tökéletesen felidézni bármikor, az örökkévaló származása miatt pedig emlékezetveszéssel sem kell számolnia emiatt.

Megjegyzések:
Nah akkor, tudom, hogy nem teljes vérű és így nincs is minden örökkévaló képessége sem, csak úgy a fele. Attól senkinek sem kell tartania, hogy kalandra megy, mert csak magánkalandokhoz készült.
És épp a félvérség miatt ilyen „rövid” csak (a teljes vérűn 1000-1700 évesnek kellett az 5 oldal), és nem nagyon ment több úgy, hogy élete 2,5 évéből kb. első 2 hónapjában csecsemő volt, majd az utolsó 9-et sztázisban, ahol újabb programokat töltött fel rá Thanos.

Külső:
Tyranis 700083-quasar_of_the_damned
Tyranis 700912-mod
Tyranis 1560875-phyla_and_the_priests_of_pama
Tyranis 747009-001


A hozzászólást Tyranis összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Dec. 2011, 21:28-kor.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Kedd 27 Dec. 2011, 21:09

Név: Tyranis
Lakás/Létesítmény: Egyelőre Thanos egyik laborjában van
Foglalkozás: hódító
Munkahely: -
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: ruházat, kommunikátor (számítógépszerűség)
Felszerelés/fegyverek: egy kree kard

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely: Thanos laborja, és apja hajója
Ismertebb szövetséges: Thanos
Ismertebb ellenség: még nincs

Összes kredit: 4
Elköltött kredit:
- 2 kredit: +10 tonna erőre
- 2 kredit: kree kard
Fennmaradó kredit: 0


A hozzászólást Tyranis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Dec. 2011, 20:59-kor.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Morsus Kedd 27 Dec. 2011, 23:01

Senki se hitte volna, hogy ez a pillanat eljön, de igen... most eljött. Bizony. Elfogadok egy egész, igazi előtörténetet. Ne szokjatok hozzá. Öö... ilyenkor kell magáról az előtöriről is beszélni nem? Az ötlet poén, az előtörit én élveztem, jó beteg Very Happy Az erőket egyeztettük szal rendben vannak.

El vagy fogadva!

Megcsináltam! Nah két év múlva újra megnézek egyet.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Szer. 28 Dec. 2011, 11:01

Hihetetlen, de köszi mrgreen
És még el sem kezdtem vele játszani, de egy bővítéssel kezd, a Bosszú epilógusa miatt.


Egy sötét örökkévaló technológiával készült laborban egy gépben valami megmozdul. Minden mozzanata egy dobbanás. A szívének dobbanása. A lány finoman érinti az üveget, amibe zárták. Újra megérzi a mellkasában verő izmot és akaratlanul ráüt az üvegre. A negyedik csapásnál az kitörik és egy fehér hajú lány sétál ki meztelenül. Előtte egy holokép jelenik meg Thanosról.
- Lányom.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Csüt. 23 Feb. 2012, 16:40

Szintet léptem, +2 kredit.

Összes kredit: 6
Elköltött kredit:
- 2 kredit: +10 tonna erőre
- 2 kredit: kree kard
Fennmaradó kredit: 2

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Pént. 24 Feb. 2012, 10:12

Rájöttem, hogy vásárolok neki, mivel aktuálisan a kari csak a kree és az örökkévalók nyelvét beszéli, nem fog ártani, ha esetleg mást is megért és nem mennek el körök, hogy megtanuljon egy újat. Így veszek neki 1 kreditért egy shi'ar fordítógépet.
Tolmácsgép:
Apró gépezet, ami bekapcsolva azonnal értelmez (egy körön belül ismer fel egy új nyelvet) és fordít minden nyelvet, amivel kapcsolatba lép. Ruhán is könnyedén elhelyezhető karóra méretű kis szerkezet.
És ezt meg is szerzem neki a mostani szabadjátékom alatt.

Összes kredit: 6
Elköltött kredit:
- 2 kredit: +10 tonna erőre
- 2 kredit: kree kard
- 1 kredit: shi'ar tolmácsgép
Fennmaradó kredit: 1

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Pént. 09 Márc. 2012, 10:17

Az oldal azt hiszem megfogja bánni, hogy ilyen sokat tudtam magánjátszani.

Tyranis ugyanis felfedezte/feltalálta a Phalanx-ot. Egyelőre még nem veszi meg találmánynak, csak felírva, hogy feltalálta és készen a megvásárlásra. Majd akkor lesz kifizetve, ha lesz rá kellő kredit, illetve olyan helyre kerül, ahol képes legyártani. Thanos laborja, ahol most van ugyanis nem alkalmas ilyesminek a legyártására (igazából ez is volt a főok, hogy nem lesz egyelőre megvéve a találmány).

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Kedd 20 Márc. 2012, 12:04

Szintlépés, 3. szint +2 kredit.
És akkor most van 3 kreditem, azaz elegendő arra, hogy fejlesszem a kardot és így 5 kredies örökkévaló ereklye legyen.

Összes kredit: 8
Elköltött kredit:
- 2 kredit: +10 tonna erőre
- 5 kredit: kozmikus ereklye (korábban: kree kard)
- 1 kredit: shi'ar tolmácsgép
Fennmaradó kredit: 0

A kard képessége:
A kard képessége úgy, hogy ereklye lett, igencsak ellenálló (nagyon nehezen törhető) és sokkal több mindent átvág, mint korábban, vagy egy sima kard. A kard pedig egyfajta hatodik érzéket ad Tyranis számára, ha a kezébe fogja a kardot és koncentrál, megérzi a közelében tartózkodókat, azt, hogy milyen irányban vannak és a azt, hogy milyesfajta erővel rendelkeznek. Ennek erejét már nem képes, csak azt, hogy milyen fajta erő lehet. A kard képessége leginkább úgy működik, mint Daredevil (Fenegyerek) képessége, hullámokat bocsát ki és ezen idő alatt azoknak a segítségével észleli Tyranis a világot, azaz még a láthatatlan ellenfeleket is képes így érzékelni, hiszen a hullámok fennakadnak bennük, még ha nem is láthatóak.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Vas. 22 Ápr. 2012, 07:32

Ami eddig történt vele:
Onnan indult az egész, hogy felébredt az apja laborjában a majdnem fél éves hibernáció után. Az apja, Thanos azzal bízta meg, hogy szedje össze a végtelen gyémántokat és hozza őt vissza. A lány neki is állt annak, hogy megkeresse azokat, amíg a szkenner a galaxisokat szkennelte a lány elutazott a Kyln-re, ahol sok hasznos információt sikerült megszereznie, többek közt megtudta, hogy az összes örökkévaló eltűnt a realitásból és ő az egyetlen. A Hibáról is tudomást szerzett, akárcsak az univerzumban történő dolgokról. Sikerült rájönnie, hogy valakik a háttérből manipulálják a dolgokat, csak arra nem, hogy kik is. Unalmában, amíg a szkenner eredményei várt, megalkotta a phalanx nevű faj vázlatát, aminek már csak a legyártása szükséges. Egy kozmikus vihar érte a bázisát, ahol a kardja kozmikus erőkre tett szert. Majd végül sikerült megtalálni az egyik ékkövet a Sakaar-on, így a lány oda utazott, ahol a hajóját lelőtték, majd rabként hurcolták a király elé.

Mindeközben átkerült egy másik világba is Attilan-ra, Tibetben. Sok információt szerzett a városról, és a fajról is. Az abban a világban töltött emlékeknek és tudásnak hála két új nyelvet képes beszélni, az embertelent és az angolt. A nagy adatbázist, amit letölteni próbált roppant sajnálatos módon elvesztette egy robbanás kíséretében, ami végül is hazahozta őt a saját világába.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Vas. 22 Ápr. 2012, 08:11

Szintlépés, 4. szint +2 kredit.

Összes kredit: 10
Elköltött kredit:
- 2 kredit: +10 tonna erőre
- 5 kredit: kozmikus ereklye (korábban: kree kard)
- 1 kredit: shi'ar tolmácsgép
Fennmaradó kredit: 2


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Csüt. 17 Május 2012, 18:20

Azt hiszem, hogy találtam egy ritka kincset deviantarton, ami remekül beillik ide. Főleg azért ritka, mert ugyebár Tyranis noha még nincs 3 éves, de nem sokáig volt gyerek. Egy apa-lánya kép Thanos-ról és a karakterről Smile
Tyranis Thanos_by_adambayes-d50418j

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Vas. 27 Május 2012, 17:04

Szintlépés, 5. szint +2 kredit.
És így van 4 kreditem, tehát vásárolok:
- Energiacsapás
Képesek sugara, lézert, hőt elektromágneses sugárzást lőni a kezükből, szemükből és a testükből. Egy ilyet meg kell határoznia a játékosoknak (mit és honnan tud lőni), ha még egyet akar akkor az 4 kredit/csapás.

Mivel alapból kozmikus sugárzást lő a kezeiből, ezzel indult, most megveszem azt, hogy képes a szeméből lézert lőni.

Összes kredit: 12
Elköltött kredit:
- 2 kredit: +10 tonna erőre
- 5 kredit: kozmikus ereklye (korábban: kree kard)
- 1 kredit: shi'ar tolmácsgép
- 4 kredit: energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből)
Fennmaradó kredit: 0

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Jún. 2012, 00:07

Az íróversenyen elért 1. helyezésért és a reklámverseny 2. helyéért 5 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Hétf. 11 Jún. 2012, 11:26

Verseny volt és +5 kredittel gazdagodott a karakter. Így végre megtudom venni az első találmányát. Korábban már leírtam, de most újra bemásolom, hogy látható legyen mire költöttem az 5 kreditet. A Phalanx-ra!

A találmány:
Tyranis ugyanis felfedezte/feltalálta a Phalanx-ot. Leginkább a borgra hasonlítanak, ha pontosak akarunk lenni.A Phalanx hódító techno-organikus faj. Kollektív agyuk van, de mind egy-egy egyéniség, saját névvel. Kibernetikus rendszerrel össze vannak kapcsolva, amitől telepatikus-szerűen kommunikálnak egymással. Ez a faj rendkívül gyorsan képes alkalmazkodni a környezeti és a rájuk ható hatásokra. Hála Tyranis tudásának és tervezésének szinte a Thanos és Tyranis által ismert összes fajt képesek asszimilálni és magukba olvasztani. Egyfajta vírust juttatnak az áldozatuk szervezetébe és ennek segítségével veszik át az irányítást felette és asszimilálják a saját kollektívájukba. Eredetileg techno-organikus faj, az első egyedek félig élőlények és félig gépek, de előfordulhat, hogy akit asszimilálnak azok csupán teljesen organikusak, de persze beleépíthetnek gépi részeket, hogy jobban tudjanak alkalmazkodni és tovább élhessenek. Az eredeti képességei az egyednek megmaradnak, de a mesterséges, techno részek képesek legyenek alakváltásra, energiaelszívásra és beépítésre, és ezeket felhasználva képesek legyen különböző offenzív és defenzív képességekre szert tenni.

Összes kredit: 17 kredit
  12 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit:
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
Fennmaradó kredit: 0

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Kedd 03 Júl. 2012, 12:24

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Tyranis
Lakás/Létesítmény: Thanos egyik titkos laborja
Foglalkozás: harcos, hódító, tudós
Munkahely: -
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: ami a laborban van
Felszerelés/fegyverek:
- Egy shi'ar fordítógép
- kozmikus ereklye
- hordozható adattároló (ultramodern (celestial tech) laptopnak/tabletnek felel meg leginkább)

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: -
Törzshely: Thanos laborja
Ismertebb szövetséges: Thanos
Ismertebb ellenség: - (még nincs)

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
nincs ilyen neki

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Tudós
- Jellemzően ők azok feltalálják a dolgokat, szinte minden tagjuk zseni alfajba tartozik.
- A tudásuk általában minimum doktori címen van

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Vas. 22 Júl. 2012, 10:34

Szintlépés, +2 kredit.

Összes kredit: 19 kredit
  14 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
Fennmaradó kredit: 2

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Hétf. 10 Szept. 2012, 10:29

Szintlépés, +2 kredit.

Összes kredit: 21 kredit
  16 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
Fennmaradó kredit: 4

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Csüt. 25 Okt. 2012, 07:41

Újabb szintlépés, azaz +2 kredit.

Összes kredit: 23 kredit
  18 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
Fennmaradó kredit: 6

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Hétf. 24 Dec. 2012, 20:22

Egy vásárlás, másik világból Tyra átkerült a Reneszánsz realitásba, így 3 kreditet kifizetk érte és teljes értékű njk lett.

Összes kredit: 23 kredit
  18 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
  - Tyranis - NJK - 3 kredit
Fennmaradó kredit: 3

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Kedd 25 Dec. 2012, 01:36

És még szintlépés is 9. szint +2 kredit

Összes kredit: 25 kredit
  20 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
  - Tyranis - NJK - 3 kredit
Fennmaradó kredit: 5

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Szomb. 29 Dec. 2012, 11:08

A karakterhez meg kell jegyezni, hogy majdnem fél éves kimaradás után, amit egy hajón töltött a Földhöz közeledve végre visszakerült a játékba. A hajón újra összecsapott Deathlok-kal és ezúttal már végre megszerezte tőle a Végtelen gyémántok közül az Erő ékkövét. Genosha-n ugyan fogságba esett, de könnyedén az ébredése után ki is tört onnan, hogy folytathassa küldetését.
Tyranis Power_Gem
Az ékkő megszerzésével szerzett egy-két új "képességet". Azzal, hogy az ékkő nála van, az ereje megduplázódott (jelenleg 50 tonnás), szinte minden fizikai támadás ellen védett lett, megnőtt az ellenállása. Ezenfelül minden eddig nem szuperhumán szinten levő tulajdonását szuperhumánra növelte. Illetve képes az energiákat manipulálni és azokat felhasználni lövések, robbanások, védőpajzsok és ehhez hasonlók formájában.
(Increased strength and durability, enhances virtually any known superhuman ability, energy manipulation.)

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Hétf. 11 Feb. 2013, 17:08

Egy újabb találmány Tyranis-hoz Smile

Találmány 2.:
Tyranis második találmánya leginkább egy bandázsnak néz ki és felel meg. A beállítása DNS specifikus a saját génállományra, ezzel a bandázzsal képes más kozmikus eredetű erőket lemásolni, 1 környi szkennelés által és adaptáltatni a saját DNS-ébe ezeket. Az erő nem feltétlen kell élőlényé lenni, ha egy tárgy rendelkezik vele, akkor is képes ezt megtenni. A szerkezet úgy építi bele a lány testébe az új képességet, hogy nem bontja meg annak integritását – még molekuláris szinten sem. A képesség adaptálása 2 körig tart, ezek után már képes azt használni, ha tudta, hogy mit másolt le. Eleinte természetesen nem tökéletesen, gyakorlással fejleszthető.

Összes kredit: 25 kredit
  20 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
  - Találmány: Bandázs - 5 kredit
  - Tyranis - NJK - 3 kredit
Fennmaradó kredit: 0

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Vas. 24 Feb. 2013, 16:34

Szintlépés +2 kredit

Összes kredit: 27 kredit
  22 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
  - Találmány: Bandázs - 5 kredit
  - Tyranis - NJK - 3 kredit
Fennmaradó kredit: 2

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Vas. 02 Jún. 2013, 21:42

Szintlépés +3 kredit

Összes kredit: 30kredit
  25 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)
Elköltött kreditek:
  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
  - Találmány: Bandázs - 5 kredit
  - Tyranis - NJK - 3 kredit
Fennmaradó kredit: 5

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Tyranis Hétf. 30 Dec. 2013, 19:08

Kivételesen Törpilla kapott találmányt és nem ez a Tyranis. A részletezés a megadott előtöriben és levonva itt az 5 kredit érte.

Összes kredit: 30 kredit

  25 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (2012-es írópályázat I)
  2 kredit (2012-es reklámpályázat I)

Elköltött kreditek:

  - 10 tonna erőre - 2 kredit
  - Kozmikus ereklye (korábban: kree kard) - 5 kredit
  - Shi'ar tolmácsgép - 1 kredit
  - Energiacsapás (képes lézert lőni a szemeiből) - 4 kredit
  - Találmány: Phalanx - 5 kredit
  - Találmány: Bandázs - 5 kredit
  - Tyranis (Tyra, Törpilla) - NJK - 3 kredit
  - Találány: realitásváltó szerkezet - 5 kredit

Fennmaradó kredit: 0 kredit

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyranis Empty Re: Tyranis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.