Gina Kitty

Go down

Gina Kitty Empty Gina Kitty

Témanyitás by Gina on Kedd 14 Feb. 2012, 17:13

Adatok:

Név: Gina Kitty
Egyéb név(i): Gina
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1998 N.Y. Június 13. d.u. 1 óra
Kor: 25
Család: Két leány anyja: Lusy és Elisabeth. Ikrek
Foglalkozás: bébiszitter magasabb fokon
Testmagassága: 170(cm)
Testsúlya: 55(kg)
Szeme színe: kék
Haja színe: hosszú kék
Bőre színe: világos
Különleges ismertetőjel: mindent letöröl mielőtt leül valahova, folytonos rendrakás…
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: klausztrofóbia, agorafóbia, farkasvakság, tisztaságmánia, tériszony.

Életrajza:
Mikor megszületett még normális volt. Pár éves korában sem voltak még problémái míg el nem érte azt a kort, hogy óvodába kerüljön. Ekkor kezdtek mutatkozni az első jelei a betegségeinek:
Bújócskázás közben pánikrohamom lett mikor elbújtam egy sötét szobába. Emlékeim szerint egy raktár volt. A hirtelen vak sötét megrémisztett, a szemem nem volt képes alkalmazkodni és teljes látást vesztve éreztem magam és egy szorongató érzés fogott el. Bezárva éreztem magamat. Pánikba estem és mindenképpen ki akartam jutni a számomra egyre jobban szűkülő szobából. Óvodai társaim poénnak vették és tartották az ajtót. Egyre jobban éreztem, hogy összeszorít a szoba de hála az égnek az óvónő rászólt a többiekre és kiengedtek. Sírva rohantam az óvónőhöz oda. Nem sokat láttam a hirtelen fények miatt de valahogy megtaláltam az óvónőt. Anyám másnap nem vitt az óvodába hanem inkább bevitt a Kórházba, hogy kivizsgáljanak. Ekkor derült ki farkasvakságom, klausztrofóbiám és arra gyanakodtak, hogy agorafóbia is kifog alakulni nálam.
Pár év múltán mikor már egész jól tudtam kezelni ezt a három betegségemet nem állt meg a könyörtelen anyatermészet és megáldott még párral. Mikor már elértem az általánost kezdtek mutatkozni jelei a tisztaság mániának de még nem túlzott mértékben.
A tériszony pár jele akkor mutatta meg magát mikor 11-ben gerendázni kellet. Felálltam a gerendára és éreztem ahogy húz valami le de a talaj távolodik. Az osztálytársaim elmondása szerint a napbarnított bőröm hulla fehérré változott és elájultam, leestem a gerendáról. Egy második alkalommal is megakartam próbálni de ugyan ez történt. Ledobtam a színem és ledobtam magamat. Ezek után már késsel sem lehetett engem 10 cm-nél magasabb pontra kényszeríteni. Mivel tesi órákon már nem vettem részt hát elfoglaltam magamat és itt kezdődött az egyre fokozatosan erősödő tisztaságmánia. Először csak a padom, székem majd otthon minden. Anyám örült hogy takarítok de egy idő után láthatóan túlzásba kezdtem vinni. Hát így jutottam újra az orvoshoz el és csapott hozzám még két betegséget. „Teljes agyi csőd” jellemzett de nem kiáltott ki teljesen fogyatékosnak. Mikor befejeztem a sulit, igazából hamarabb mert a betegségeim miatt inkább kicsaptak megtanultam pár dolgot a gyereknevelésről is és ebben a munkakörben kezdtem el keresni munkát magamnak hisz betegségem így tejesen előnyömre válik hisz precízen takarítottam, ez már megvolt…
Kitudja lehet, hogy egyszer megszán az ég és normális lehetek újra de addig élek ahogy tudok és ez van….
És akkor még a sok sok betegségem mellett el is felejtődött igen későn megjelenő mutáns képességem is jött… Bár bíztam az ég szeretni fog és megsegít ehelyett kaptam egy furcsa képességet tőle. Energiavámpír lettem mutáns képességem által de valahogy már ez nem húzott fel, elegem volt a sok kapsz még egyet játékból…

Képességei: Energiavámpír.. Bővebben: Képességem, hogy letudom szívni annak az energiáit amihez hozzá nyúlok. Legyen az elektromosság, test egy ember személyében de nem tudom teljes mértékben kiszívni. Ha túl töltöm magamat akkor energianyalábok futnak végig a testemen és megrázza azt aki a közelembe ér. Ez igazából feltétlen reflexeszű viszont vicces is néha. Az energiát nem tudom kiadni sehogy és ezért felpörget.
Ha egy tárgy energiáját szívom le pl lámpáét akkor pillanatra elmegy a fénye majd visszatér ahogy újra kap energiát. Ha egy ember energiáját szívom le ennek hosszától változik a hatás is. Kicsit szívok semmi hatás felét belassul, elálmosodik, majdnem mindet akkor zsibbadás lép fel, rettenetes fáradság, erőtlenség.

Szakértelmei: takarítás, súrolás, sötét pontok, kis szobák, tágas területek kerülése, takarítás…

Megjegyzések: Sok betegsége ellenére barátságos, kedves nő lett belőle. Bár a sors sokat verte úgy gondolja majd segíteni is fogja ha kell.Adatlap:

Név: Gina Kitty
Lakás/Létesítmény: a munkaadónál szállok meg és ez folyton változó.
NJK:
- Lídia : a tört személyiségének másik fele
- Lusy Kitty : 4 éves kislány, az ikerpár hiperaktívabbik fele.
- Elisabeth Kitty : 4 éves kislány, az ikerpár nyugodtabbik része.
Foglalkozás: bébiszitter
Munkahely: változó
Pénz: (admin ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 100$
Eszközök:-
Felszerelés/fegyverek: -
Mutáns szint: (Admin ítéli meg!)

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4(njk, Lídia 2 ikrek 1-1)
Fennmaradó kreditek: 0
össz:4________________________________
Név: Lídia

Gina tört személyiségének másik fele. Nincsenek fóbiái, tekintete komoly s komorabb is némileg. Más képességgel is rendelkezik. Agresszívabb is Lídia de nem agresszor. Inkább egy nővér szerepéhez hasonlatos miképp Gina-t meg akarja védeni, arra törekedve, hogy ez az ő tudtán kívül történjen.
Ha Gina van úgymond előtérben Lídia hallja és látja, tudatosan átéli az eseményeket viszont ha Lídia kerül felül arra az időre Gina nem emlékszik, csupán egy fekete folt.
Lídia alapvetően gyűlöli az embereket és képes akár harcba is száll velük ha provokálják. Ha meg nem akkor ő provokálja ki a harcot.
Érzelmileg minden más téren egyezik Gina-éval. Ha az szerelmes avagy nem kedvel, ismer mint barát akárkit Lídia érzései is azonosak lesznek. Ez csak az emberek terén eltérő.


Képessége:
Lídia rendelkezésére áll viszont az elszívó erő. Viszont csak a villamos áramot tudja elszívni. A másik képessége az elszívott energia kibocsájtása. Ezt mutató ujján keresztül képes, úgy 1 cm széles ez és egy normál fizikai állapotban lévő élőlényt átüt.(1 kredites védelmet üt át)
Ha megragad valakit akár elektromos kisülést is létrehozhat az elszívott elektromos áramból.(2 kredites védelmet üt át)
A harmadik variáció az a legerősebb. Bár minden energiájára szükség van akár az acélt is átüti. Két kezét csuklónál összeteszi, kézfejét hátrahajtja, ujjait behajlítja. Oldalától indítva előre, ütés szerűen előretolja kezeit ebben a tartásban. Ekkor egy 20 cm-es kék energiasugarat lő ki. Ez addig halad amíg nem akad ellenállásba vagy fogy el az energia. (3 kredites védelmet üt át)
________________________________
Kiegészítés:

Egyik munkám során ismerkedtem meg George-al kivel a kapcsolatom, nem is tudom hogy de komolyabbra fordult. Úgy tűnt, hogy együtt velem akarja életét leélni de végül másképp alakult az egész mert eltűnt. Csak pár héttel később derült ki számomra, hogy gyermeket várok tőle. Boldog is voltam és nem is. Örültem a gyermek áldásának viszont az elszomorított, hogy a férfi viszont eltűnt. Nem tanakodtam viszont sokáig azon sem, hogy mi legyen és eldöntöttem, hogy megtartom a gyermeket és felnevelem. Pár hónap múlva kiderült viszont, hogy ikreim vannak. Tisztán emlékszem, hogy nevettem mikor először hallottam ezt. Nem hittem el, hogy ikreim vannak. Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy vajon két fiú vagy két lány. Izgatta a fantáziámat viszont nem akartam megtudni hamarabb mint hogy megszületnek így csak 2019-ben, mikor megszülettek derült ki, hogy két csodaszép kislányom van. Lusy-nak és Elisabeth-nek neveztem el őket és reméltem, hogy leszek olyan jó anya mint ahogy mások gyerekeire tudok vigyázni. Szerencsére nem volt semmiféle gondom és nyugodtan, rendben tudtam nevelni csemetéim. A 2022-es év vége felé viszont arra az elhatározásra jutottam, hogy elmegyek az X-men hez, hisz óvodájuk is és iskolájuk is volt, jó reményeket fűztem hozzá és így még a gyerekek mellett is tudtam maradni, emellett ahogy cseperednek úgy itt megtanulhatnak mindent ami kellhet. Valahogy úgy is éreztem, hogy ha nagyobbak lesznek akkor nem vagyok benne biztos, hogy én megtudom nekik adni mindent amire vágyhatnak. De annak nagyon örültem, ahogy néztem hogy cseperednek és egyre nagyobbak lettek, hogy nem mutatott egyikőjük sem olyan jeleket amik arról árulkodtak volna, hogy örököltek volna tőlem bármelyik kótyagosságomat is. Bár az már most megmutatkozott, hogy Lusy sokkal aktívabb és energikusabb mint testvére. Remélem kedvelni fogják egymást.


_____________
Kis kiegészítés Lídiával kapcsolatban: Az utóbbi 5 évben nem volt olyan alkalom, hogy ő lett volna előtérben.


A gyerekek:

Név: Lusy Kitty
Nem: nő
Születési helye és idő: 2019 N.Y. Augusztus 10. d.e. 2:00 óra
Kor: 4
Család: Gina Kitty (Anya) , Elisabeth Kitty (Ikertestvér
Testmagassága: 80(cm)
Testsúlya: 30(kg)
Szeme színe: zöldeskék
Haja színe: vállig érő kék
Bőre színe: világos
Különleges ismertetőjel: 4 éves gyermek, ikertesójától elszakíthatatlan, folyton egymás mellett vannak

Név: Elisabeth Kitty
Nem: nő
Születési helye és idő: 2019 N.Y. Augusztus 10. d.e. 2:00 óra
Kor: 4
Család: Gina Kitty (Anya) , Lusy Kitty (Ikertestvér
Testmagassága: 80(cm)
Testsúlya: 30(kg)
Szeme színe: zöldeskék
Haja színe: vállig érő kék
Bőre színe: világos
Különleges ismertetőjel: 4 éves gyermek, ikertesójától elszakíthatatlan, folyton egymás mellett vannak

_________________
# Gina, Lusy, Elisabeth #
Gina
Gina
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 24
Hozzászólások régi : 50
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 26.
Tartózkodási hely : X-suli / Kúria

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gina Kitty Empty Re: Gina Kitty

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 14 Feb. 2012, 17:17

Ismét elfogadva.
Egy adatlapot is írj kérlek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gina Kitty Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14869
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gina Kitty Empty Re: Gina Kitty

Témanyitás by Gina on Kedd 14 Feb. 2012, 20:42

Adatlap:

Név: Gina Kitty
Lakás/Létesítmény: Kúria
NJK:
- Lídia : a tört személyiségének másik fele
- Lusy Kitty : 4 éves kislány, az ikerpár hiperaktívabbik fele.
- Elisabeth Kitty : 4 éves kislány, az ikerpár nyugodtabbik része.
Foglalkozás: bébiszitter
Munkahely: változó
Pénz:
Bevétel/hét: 100$
Eszközök:-
Felszerelés/fegyverek: -
Mutáns szint: (Admin ítéli meg!)

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4(njk, Lídia 2 ikrek 1-1)
Fennmaradó kreditek: 0
össz:4

_________________
# Gina, Lusy, Elisabeth #
Gina
Gina
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 24
Hozzászólások régi : 50
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 26.
Tartózkodási hely : X-suli / Kúria

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gina Kitty Empty Re: Gina Kitty

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.