Nagy Evolucionista

Go down

Nagy Evolucionista Empty Nagy Evolucionista

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Márc. 2012, 12:33

http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=177

Név: Sarvajc Ábrahám
Egyéb név: Legenda, Magyar Tarajos
Faj: természetszerûleg ezek után mutáns… Smile
Nem: fiú
Jellem: semleges… és kíváncsi
Személyazonosság: titkos
Születés helye, ideje: M.o./Veszprém/Tapolca, 1999. febr. 23
Kor: 18
Családi állapot: nõtlen, családjától külön él
Foglalkozása: deák
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 49 kg(Ábrahám) 84 kg(Legenda)
Szeme színe: Sötétbarna… mondhatni, hogy mélyvörözsbe forduló Very Happy (Ábrahám) Legendának az egész szem színe változó, lévén, hogy átalakult formában pupillája igen ritkán van és az is változó
Haja színe: fekete
Bõre színe: Világos (Ábrahám)  // „Tompacsillogású sötétkarmazsin”(Legenda)
Különleges ismertetõjel: gyermekkori szárnypróbálgatásként farkával felvágta a kezét… heg... Very Happy
Repülési sebesség: 140 km/h
Egészségi állapot/betegségek: Ha Ábrahám beteg, akkor Legenda is az marad, de a Tarajos már annál nehezebben válik beteggé…Élettörténet: 1989. febr. 23. Egy anya könnyek között, fájdalommal megszüli gyermekét. Csak egy újabb ember a világ palettáján. A gyermek fiú, de teste rendkívül törékeny. Koraszülött. Inkubátorba helyezik. A fiú túléli a következõ éjszakát, majd az azt következõt, majd az azt következõt. A világ mintha elkomorulna. Leesik az elsõ hó, hetekig csupán a szürke, elborult égboltra emelhetik az emberek tekintetüket esdekelve. A rózsafák elfagyott virága színezi vérként a az új havat.
Febr. 29. A szülõk hevesen magukhoz szoríthatják gyermeküket, lévén: végre hazavihetik. Hálát adnak Istennek a csodáért, és ígérik, hogy gyermeküket örökké óvják, s vigyázzák majd. Az ég kitisztul, rothadó leveleket, virágokat és sártömeget fed fel maga után az olvadt hó. Átvágott természet.
1994-ban járunk. A szülõk nem mernek újabb gyermeket vállalni. 2 éve immáron, hogy a gyermekük felfedezte önmagát. Végtagjait, pocakját, babás bõrét, kisujját, minden porcikáját a legapróbb részletig… s felfedezte azt a másik testet önmagában. Azt a vörhenyes, barnás, változó testet, minek szívóssága és lehetõségei, határai messze túlhaladták eredeti testét.
2002. A srác társai, az emberek, gyerekek szintúgy változni kezdenek. A fiú reménykedik, hogy eljött az a pillanat, mit titkon mindig is remélt: immáron nem csak szülei, hanem barátai elõtt is megnyílhat, megmutathatja igazi valóját, hiszen ők is olyanná válnak, mint ő maga. De társai közel sem válnak azzá.
Meglepetésként éri, hogy az õ teste azonba nem kamaszodik. Hangja szinte alig mélyül, testén nem jelennek meg a tipikus kamaszos jelek, bár gyermeki külsejét is elhagyja.
1 év elteltével rájön, hogy az õ teste is változik valamelyest, de jóval lassabban, mint a többi fiúé és lányé körülötte. Szülei titokban fellélegeznek. Ahogy fiuk is. Képessége töretlen marad, ahogy szülei iránta való érzései. Hisz abban, ahogy eleddig szülei tanították, hogy ezek a legfontosabbak.
2006-ban válik el szüleitõl. New Yorkba utazik, továbbtanulásra. A szülõk kétségekkel és szeretettel telve engedik útjára törékeny, szinte hófehér bõrû fiukat, kinek sötét titkát csak õk tudták eleddig.

A fiúnak rá kell döbbennie, hogy kiszakadva a régi hittel és dogmákkal telt világból ezúttal egy újat kell megismernie. Hamar felismerné a nagyvárosok elõnyét, a személytelenséget, a szürkeséget, és ebbõl adódóan egy másik világ is kibontakozásra vár elõtte. Már csak a lépéseket kéne megtennie, hogy abba a világba is betekintést nyerjen, vágyai utána biztosan nem hagynák nyugodni…
// Ezek azután, miután valamilyen körökben elfogadottá válik mutánssága, másik alakja, illetve már huzamosabb ideje él a nagyvárosban:
Meglepve tapasztalja, hogy miután megszûnt az a folytonos félelem, hogy egyszer talán lebukik, mintha a teste gyorsabban változna. Emberi alkata egészségesebb lett, felnõttesebbé vált, nem árnyalak immáron. Bõre színe viszont sötétedni kezdett, kreol színezetet öltött. Változás indult meg a másik testén is. Eleddig egy-egy évben változott csupán, most viszont néha egy hét alatt változik: hol bunda, hol csupasz bõr, hol tollak, hol pikkelyek takarják.//


Képessége:
1.: Elsõ, emberi teste egy fiút takar, fakó bõrrel, atletikusabb felépítéssel, betegesebbnek tûnõ alkattal…
…azonban egy hormon hatására testében változás fog lezajlani(alapjában úgy jelentkezett a képessége és ez késõbb csak tudatossá vált, hogy akár csak egy-egy részét is képes oda/visszaváltoztatni) és pillanatok alatt egész teste átalakul. (Megjegyezném, hogy ez a hormon állandóan megtalálható a vérében, maximum kisebb mértékben, illetve sûrûbben!) Vöröses, karmazsinos, barnás, acélos bõr. Ehhez a testhez társulnak képességei is. Lévén, hogy egészen gyermekkora óta él együtt tulajdonságával, így talán nem oly meglepõ, hogy ezeket elég nagy tudatossággal és precizitással képes használni.

2.: Tovább képes volt idővel, hogy testét képes még tovább változtatni, manipulálni. Kezébõl „egyszerû”(tehát nem cirádázott, csipkézett, cizellált, rózsamintás dolgokat, eszközöket… az él és a hegy a lényeg!) tárgyakat volt képes létrehozni. Dárdát, pengét, buzogányt, netán pajzsot, és hasonló eszközöket, elég nagy változatosságban. Farkából ostort, éppenséggel a skorpióhoz hasonló szúróeszközt, illetve hasonló színességgel váltogatva a szúró, vágó, zúzó, védelmi és egyéb eszközöket más testtáján is. Ezen képességét még arra használta, hogy mélyebb sérüléseit eloszlassa testfelületén(, de nem begyógyítsa!!)
A lény viselkedése, emlékezete alig-alig változik Ábraháméhoz képest. Bár egyértelmû, hogy nem fogják teljesen takarni egymást a személyiségi jegyek.


Szakértelmei: A fiú(Ábrahám) anyanyelvi szinten beszéli a magyart, s némi áthalással az amerikai angolt.
A lény(Legenda) egész szívós kis dög, márcsak nem emberi felépítése miatt is, ami végett képes egy 6 méter magas fal átugrására, illetve nagyobb erõkifejtésre is. Egyéb tulajdonságai a falon való mászás körmei és bõre segítségével, illetve a hõlátás. Hosszú gyakorlás eredményeként sikerült kifejleszteni a technikát, hogy akár szárny, vagy hasonló esetben kopoltyú segítségével képes fenntartani magát. Nincs extra regeneráló képessége, bár egész ügyesen játszik a testét ért sérülésekkel. Illetve mind szaglása, mind hallása, illetve némileg látása, s térérzékelése is fejlettebb ezen alakban...


Megjegyzés: Egész életében hittel nevelték, keresztény iskolába járt, keresztény tanítást kapott. Szülei nem tagadták ki, támogatták és felnevelték. Mutánsokkal addig nem nagyon találkozott, legalábbis nem került sor a megvilágosodásra. Titkát úgy tûnik, hogy otthona megtartotta, és igazából szinte töretlen életre adott lehetõséget ez által számára. Mint sok bevándorló mutánst õt is a változás lehetõsége vonzotta, bár továbbtanulás végett érkezett elsősorban… hümm… másodsorban.

Nagy Evolucionista Sarvajcbrahm

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nagy Evolucionista Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14940
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nagy Evolucionista Empty Re: Nagy Evolucionista

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Nov. 2016, 17:35

Nagy Evolucionista:
Bővítés: a következő éveket az Akkaba Klánban töltötte, mert megtalálta a klán. Többször is ivott Apokalipszis véréből, miután kiderült, hogy az egyik leszármazott. Ezen vérivások alkalmával az IQ-ja növekedett. Sokat tanult a Slade és Mr. Sinister párostól, főleg Sinistertől genetika terén. Wakandában, amikor Apokalipszis volt hatalmon sok AIM technológiához fért hozzá és lopott is onnan. Titokban több kísérlete is volt, főleg Vadföldön az ottani fajokkal - egyik elhagyott bázisát az X-men és az ott kiránduló diákok megtalálták - , majd amikor Sinistert és Slade-t a felébredő Apokalipszis száműzte őket ő sem maradt a klánban, mert már egyedi céljai voltak. Saját magán is kísérletezett, új képességekre tett szert, már nem Apokalipszis céljaiban látta az utat, hanem egy új, saját faj létrehozásában. Elnevezte magát a Nagy Evolucionistának és nekifogott a tervének, ami egy 65 millió éves kísérlet volt. Egy időkaput (térkaput) épített és a múltban állt neki a kísérleteknek, amik igencsak áttörő sikerrel zárultak.
Nagy Evolucionista Maxresdefault

Időkapu (térkapu)
Nagy Evolucionista Teacuterkapu

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nagy Evolucionista Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14940
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.