Emily Zola (Riana Watson)

Go down

Emily Zola (Riana Watson) Empty Emily Zola (Riana Watson)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 05 Márc. 2012, 13:35

http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=617

Adatok:

Név: Riana Watson
Egyéb név(i): Eredeti neve Emily Rose volt. Álruhát öltve Ghost Widow nevet használja.
Faj: Mutáns
Nem: Nő
Jellem: Mutáns barát, az embereket utálja. Bár akadhat kivétel mindkét szempontból.
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: New York, 1999.Március.3
Kor: 18
Család: Szüleit álmában gyilkolta meg.
Foglalkozás:
Testmagassága: 161 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel:
Ez csak álruhában van neki. Hosszú hófehér haj, fehér bőr és fehér bogár néküli szemek és erős fekete szemfesték a szeme kürül, fekete ajkak.
Jobban mondva nem szemfesték csak annak látszik.
Hátán egy pókot ábrázoló kidoborodott fehér alakzat ami elől egy meltartó féleségbe megy átt.

Repülési sebesség: 60-70 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: Dohányzik, egyébként egészséges.

Életrajza:
New Yorki Korház szülészeti osztály bejegyzése:
1999.Március.3.
Autó balesetet elszenvedett 30 év körüli ismeretlen személyazonosságú terhes nőt hoztak be súlyos sérüléssel.
8-ik hónapos terhes, a szülés megindult.
Szülés után az anya belehalt sérüléseibe, a kislányt az egyik ápoló nevezte el Emily-nek.
A gyermeket inkubátorba helyezték majd másfél hónap után egy család fogadta örökbe.
(Bejegyzés vége)

- Hát igen ez történt. Nem tudom kik voltak az igazi szüleim… sőt nem is érdekel.
- Lényeg hogy emberek voltak… utálom az embereket. Hogy miért?
- Mert nem tudják elfogadni azt ha valaki más. Ha valaki mutáns…
- Talán inkább beszéljünk a gyerek koromról. Ez úgy indult mint egy átlagos családban. Volt egy nővérem aki állandóan szekált, és volt egy nálam 5 évvel fiatalabb kisöcsém. A szüleim őt is örökbe fogadták.
- Furcsa mód a nővérem és az öcsém volt a szüleim mindene. Velem alig törődtek. Folyton az ment hogy nővérem így nővérem úgy, ő ezt tudja meg azt… Talán baj volt hogy én nem vagyok azokban a dolgokban mint ő? Miből is?
- Például jól tanult. Mindig jelest kapott. Bevallom én nem voltam az a jó tanuló de hát ezt a szüleim maguknak köszönhetik. Ha nővéremnek nemment valami valameik tantárgyból akkor azonnal segítettek. Nekem? Folyton csak a „nem érek rá” és „nincs időm” válaszokat kaptam.
- Ilyenkor merült fel bennem a kérdés hogy „miért is fogadtak ezek örökbe?”. Talán tudták hogy milyen leszek? Áh ezt kétlem. Szerintem csak szimplán nem szerettek.
- Végül eljött az én időm, igen 13 éves lettem, és általában ha valakiben van aktív X-gén akkor ebben a korban jelennek meg rajta a változások és jönnek elő a képességek. Rajtam nem volt semmi külső változás. Elősször csak az iskolában történtek furcsaságok, mondom is az első elég vicces példát.
- A matek tanáromnak szokatlanul nagy orra volt. Sokan kinevették emiatt persze a háta mögött. Egyik órán amikor a táblára írt arra gondoltam mi lenne ha nagyobb lenne, mondjuk 15 cm. Azután amikor megfordult mit láttam? Azt hogy marha nagy orra nőtt, és ezt nemcsak én hanem az egész osztály. Mondanom sem kell mindenki szakadt a röhögéstől. Először nem értettem hogy mi történt, de aztán én is nevettem. Persze lett is eredménye. Az egész osztály kapott egy beírást… milyen nevetséges.
- A későbbiekben jöttem rá hogy a hatalmas orr okozója én voltam. Valójában nem nőtt meg a tanár orra. Csak pusztán illúzió volt. Igen ez a képességem. Illúziókat kreálok amik másoknak valóságnak tűnnek. Eleinte még nekem is azoknak tűntek de lassacskán megtanultam őket megkülönböztetni a valóságtól. Képességem ojkor örömteli pillanatot tudott szerezni. Főleg az iskolában. Sok diák volt akit nagyon útáltam. Otthon is alkottam pár érdekes látványt a nővéremnek.
- Lassan elértem a 14 éves kort…

New Yorki rendőrségi feljegyzés.
2013.Május.4.
Redrose Village-ban egy családi házban gyilkosság történt.
Egy 17 éves lányt kegyetlenül meggyilkoltak éjszaka. Gyilkos eszköz és az elkövető ismeretlen. A bűntényre mai napig nem derült fény.

- Hát igen. Vicces nem? Szerintem az. Ekkor tudtam meg a képességem másik hatásosabb részét. Volt már valaha rémálmod? Biztos volt és tudod milyen rossz főleg ha túl élethű és nem bírsz felébredni. Szinte magával ragad a félelem. Itt is ez történt. Csak a nővéremmel álmodtam. Általában az ember ha tudja hogy álmodik azt tesz amit akar, persze ez elég ritka eset. De ez teljesen más volt. Mintha az ő álmába pottyantam volna bele. Igen pontosan ez történt. Ugyanúgy használtam ott az illúzió képességem mint a valóságban. Förtelmes helyszínt és teremtményeket alkotva ezzel a kedves aranyos nővéremnek *gúnyos vigyor*. Ahogy a nővéremben egyre jobban nőtt a félelem annál hatalmasabbnak éreztem magam az álomvilágban. És végül a furcsa álombéli teremtményeimmel szabattam szebbre a testét *ismét gúnyos vigyor*.
- Ekkor az álom megszakadt és felébredtem. Mit sem törődve a dologgal nyugodtan aludtam vissza. Majd reggel anyám fülsüketítő sikítására ébredtem. Kirohantam a szobából hogy megnézzem mi történt… és igen a nővérem ott feküdt az ágyában szét szabdalva, csupa vér volt minden. Ekkor nevetni lett volna kedvem de visszatartottam.
- A rendőrségi és temetési cécó utána kicsit visszafogtam a képességem használatát. Csak gyakorlás képen használtam néha néha. Végül a szüleim és az öcsém elkezdtek engem vádolni a nővérem halálával. Nem a képességeim miatt mert arról nem tudtak. Gondolom utálatból. Végül betelt a pohár.

New Yorki rendőrség feljegyzés.
2013.Szeptember.18.
Redrose Village-ban ismét furcsa gyilkosság történt. Emily Rose családját brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg éjjel 01:14 órakor. A gyilkos és a gyilkosságra használt eszközök ismeretlenek. A rendőrség tanácstalan. Se újlenyomat, semmi ami nyomra vezetne. Az eset egyetlen túlélője Riana Rose lánya Emily.

- Na ekkor kerültem be egy nevelő otthonba. Újabb szülőkre nem akadtam. Szerencsére, mivel nem voltam kiváncsi még egy ilyen népségre mint ők voltak. Rendőrség szerencsére nem tudott semmit. Persze a nevelő otthonban sem volt rózsás a helyzet. Úgy tettem mint akit nagyon megviselt volna a szülei elvesztése. Itt a sok másik gyerek akik furcsán néztek rám. Csak pár olyan volt aki együtt érzett velem… vagyis azzal amivel akartam hogy együtt érezzenek mert nekem a nevelőszüleim egyáltalán nem hiányoztak. Úgy kelett nekik.
- Ebben a nevelő otthonban az elején még elég jól elvoltam amíg a nevelők meg nem mutatták hogy mennyire szigorúak. Majd lassan jöttek az általam kreált furcsa látomások és események majd álmok. Amiket azok szenvedtek el akiket itt megútáltam.

New Yorki rendőrség feljegyzés.
2014.Január.24.
New Yorki gyermek nevelő otthonban egy furcsa és megmagyarázhatatlan gyilkosság áldozatául esett az intézet igazgatója, ami a tavalyi Redrose Villageban történ esetre hasonlít.
Az intézet többi dolgozója furcsa látomásokról és álmokról számoltak. Szerintük az újonnan érkezett lány név szerint Emily Rose tehet a dologról. A rendőrség majd az FBI is elkezdte kivizsgálni a helyzetet. Akkor Emily Rose nyomtalanul eltűnt.

- Valóban eltűntem. Megszöktem az otthonból. Ekkor kezdődött az utcai életem. Bár mindig találtam magamnak olyan helyet ahol meghúzhattam magam. Ekkor jöttem rá mennyire hasznos tud lenni a képességem. Ha azt akartam másvalakinek láttak az emberek, vagy azt hogy ne lássanak. Mint ha láthatatlan lennék. Valójában ott voltam de ők úgy látták mintha nem lenne ott semmi. Így tengettem az életem. Majd elértem a 18 éves kort amikoris rájöttem hogy kezdenem kéne már magammal valamit és egy állandó lakhelyet találni. Felkerestem egy fickót aki-nek a mostani személyazonosságot köszönhetem. Talán még most is átkozza a pillanatot amikor megkapta tőlem azt a párezer dolcsinak látszó papírlapot.
- Utáltam anyám de mivel akkor más név nem jutott az eszembe az ő nevét vettem fel. Riana. Riana Watson lett az új nevem. Majd Astoriában találtam otthonra egy bérlakásban.
Egész otthonos a hely, és most már az új személyazonosságommal legalább nyugodtabban járkálhatok a hitvány emberek között. A rendőrség meg bottal ütheti a nyomom most már. A bérlakásra általában lopásból szerzek pénzt.
______________________________________________________________________________

Fejlődés.

- Úgy 16 évesen történtek velem furcsa dolgok. Amolyan apróbb dolgok inkább. Ruhámra nem illő dolgok. És a évek folyamán sokszor történt hasonló. Fogalmam sem volt hogy a képességem valaha is fejlődni fog. Még a mai napon sem. Magam erről persze még most sem tudok.
Talán a kórházban kivetült álmom is ez miatt lehetett. Aztán az a másik fura esemény.
*A fejlődés teljességgel beindult Riana képessége már csak arra vár hogy a hordozója felfedezze azt. 16 éves korában elkezdett már fejlődni egy új irányba a képessége. Néha különös érzések jelezték, szédülés, hányinger. Néha a megmagyarázhatatlan pár pillanatig megjelenő nem oda illő dolgok a testén vagy a ruháján. Olyan dolgok amik teljesen valósak voltak nem pedig illúziók. Riana mindig is azt hitte csak a képzelete játszik vele. Lényegében ez így is volt. 18 évesen még mielőtt kivette volna a bérlakását egy kocsmában töltötte unalmas perceit. Frissen zsákmányolt pénzéből mi mást vehetett volna mint alkoholt ami csak itatta magát Riana-val. Kocsma egy Harlemhez közeli helyen volt. Ahol elég sok bűnöző megfordul főleg a gettó negyedben. Riana mikor haza indult Harlemi gettónegyed útba esett neki. Öt néger gengszter kapta el részeg lányt és megakarták erőszakolni amikor az új képessége egyszerűen elszabadult és megölte őket. Karmokkal, csápokkal. Esélyük sem volt. Cafatokra szaggatott hullákat otthagyva folytatta az útját hazafelé. Másnap meg is lett az eredménye az ivászatnak. Fejfájás és émelygés. Riana egyáltalán nem emlékezett hogy mi történt az este. Híradóban halott az esetről de szemtanú híján senki nem tudta hogy ő volt. Rianán egy vér csepp sem volt így ő sem sejtett semmit. Csak a szerencsén múlott hogy elkerülte hogy vér fröccsenjen rá. Új képességéről még most sem igazán tud. Csak idők kérdése hogy mikor jön rá és tanulja meg használni azt.*

Utálat eloszlása.

- Utáltam az embereket. Úgy érzem készül szerte foszlani. Egyre több emberbe botlok akik túl kedvesek hozzám. Egyszerűen nem tudom utálni őket. Ott van például Enigma. Nagyon kedves és vicces pasi. Már tud a képességemről. És csodált miatta nem pedig útált. Lelkem valahogy megkönnyebbült amióta találkoztam Enigmával, Grendel-el. Lehet hogy a szüleim megölése nem volt helyes. De akkoriban a képességem másik részét nem tudtam még rendesen irányitani. Apa, Anya, Nővérkém és Öcsikém… sajnálom.Képességei:
Illúzió létrehozása. Olyan illúziókról van szó amik másoknak valóságnak tűnnek. A képesség közvetlen az agyra hat ki és azon keresztül az érzékszervekre. Képesség hatósugara körülbelül 90 méter lehet. Ezen belül képes vagyok különféle illúziókat alkotni a képességemmel. Például létrehozni néhány embert körülöttem vagy szörnyet, mindegy mit, azt hogy hogyan néz ki én határozom meg. Átalakíthatom egy szoba belső terét, látszólag láthatatlanná tehetek egy lámpa oszlopot, vicces ha valaki neki megy. Erőmön kívül már csak a fantáziám szabhat határt annak hogy mit alkotok. Az általam kreált illúzió teljesen valóságosan hat, van szaga, hangja és természetesen látod is. Fokozott koncentrálás esetén érezhetővé is válik, de még így sem tud kárt tenni senkiben egy általam kreált ellenfél. Képes vagyok ennek segítségével eltűnni az emberek szeme elől mintha láthatatlanná válnék. Ha kamerán keresztül is néznek úgy sem látnak, a kamerán is azt fogja látni az illető amilyen illúziót csináltam, viszont visszajátszásnál már az látszik amit a kamera valójában felvett.
Kamerás dolog akkor is működik ha nem tudok róla hogy nézik valahol amit a kamera lát persze csak akkor ha hatósugáron belül van az illető. Ezzel nemcsak eltűnni tudok hanem feltudom venni más alakját. Illetve a körülöttem lévők látnak más bőrébe bújva és mivel az agyon keresztül hatok az érzékszervekre a hangom is olyannak hallják.
Körülöttem mindenki látja az illúziókat viszont kiválaszthatok néhány embert akik a valóságot látják, illetve kiválaszthatok néhány embert akik az illúzióim látják és rajtuk kívül más nem, ezt úgy teszem hogy a kiválasztott emberek elméjét elzárom az illúziók és hasonló elmetrükkök elől akár még a sajátomat is.
Képességem másik része az hogy mások álmába betudok lépni és ott illúziókat létrehozni. Jobban mondva egy álomvilágot. Ilyenkor pár perc koncentrálás után transzba esek. Egy külső szemlélőnek úgy tűnik mintha mélyen aludnék. Ekkor egy alagútban találom magam ezen keresztül jutok be más emberek álmába. Ha nem is álmodik akkor álomba ejtem de csak akkor tudom ha alszik és megkeresni is csak akkor tudom. Ez még ismeretlen a számomra hogy mekkora távolságon működik de tudom hogy így elég messzire elérek. Talán New York egyik végétől a másikig pontosan nem tudom.
Ha valaki álmába belépek akkor az általam kreált álomképek a célszemély számára teljesen valóságosak. Nem tudja hogy álmodik hacsak nem mutatok fel árulkodó jeleket. Például furcsa teremtmények, soha nem látott helyszínek.
Ha a célszemély rá is jön hogy álmodik csak nagyon nehezen ébred. Viszont más feltudja kelteni nagy nehezen ráncigálással.
A célszemélyben minél jobban nő a félelem annál valósabbá válnak az események.
Ezalatt azt értem hogy ha valami megsebzi álmában az kivetülhet a valódi testére is. Ezt akkor tudom elérni ha már a célszemély a félelem csúcspontja felé közeledik. Ekkor már magától képtelen felébredni. Ha szerencséje van akkor valaki felfigyel az ordibálására és felébreszti.
Ha valaki álmába belépek annak jelét csak magasabb félelem fokon adja úgy hogy ordibáll álmában. Ha nem akkor meg sem mukkan és arckifejezések sem nagyon jelennek meg.
Ahhoz hogy valaki álmába tudjak férkőzni jobban meg kell ismernem az illetőt, többször beszélgetnem vele.


Szakértelmei: Ijesztgetéshez kiválóan ért. Ezen kívül máshoz nem nagyon.

Megjegyzések:


Adatlap:

Név: Riana Watson
Lakás/Létesítmény: Astoriában egy bérlakás.
NJK: nincs
Foglalkozás: Tolvaj, lopás.
Munkahely: Nincs

Pénz: 400$
Bevétel/hét:
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Amit tudok azt teremtek magamnak.
Mutáns szint: 3

Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Astoriában a bérlakásán.
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 12 (2=Lakás, 5+5=Képesség fejlődése.)
Fennmaradó kreditek: 3

_________________


Tehát a képességem tovább fejlődik egy plusz irányba eminek segítségével a testemhez csatlakozó illúziókat realizálni tudom. Például csápok, ruha, páncél, karmok, fúrógép meg ilyesmi.
Túl nagy dolgokat nemtudok például személyautó és pl a csápok sem nyúlnak el nagyon messzire körülbelül 7 méter. Gépfegyver is hasztalan mivel az azt elhagyó lövedékek már nem csatlakoznak hozzám.
A létrehozott dolgok keménysége a szurkos álapottól az acélig terjed és a megfelelő anyag súja is életbe lép.
Valamint ha például egy karmom letörik vagy levágják a csápom azt fájdalomként megérzem.
Ennek köszönhetően ha más alakját öltöm magamra akkor már valójában úgy fogok kinézni.
Persze max emberszabású alakot tudok így felvenni.
A magamon létrehozott dolgok színét természetesen én választom meg.

_____________

Íme a karakterem ál kinézete amit onnantól fog használni amint tudja épkézláb módon használni a képessége új részét.
Ruha amolyan könnyű páncélként fog üzemelni.
Külső felülete acélszálas bőr az acélszálak vékonyak így mozgás könnyű vele következő réteg szurok szerű zselé ami arra szolgál hogy az esetleges be érkező golyót gátolja a beljebb hatolásban.
Végül többrétegű acél lemezkék amik úgy kapcsolódnak egymáshoz hogy a mozgást tudják biztosíttani, nem túl vastagok így viszonylag könnyű is.
A ruha a könnyebb lőfegyverekből kilőtt golyót képes felfogni. közepes illetve nehéz lőfegyverek ellen alkalmatlan. Viszont erősségén tudok változtatni alkalomhoz megfelelően de ezt a mozgás rovására mivel nehezebb lessz.
A felfogott félig vagy acél lemezekig befúródott golyót kis idő után a ruha kiböki magából és helyre állitódik a hibás rész.
A befúródott golyó fájdalmat okoz még ha az nem is okozott a testemen fizikai sérülést de ez még némileg elviselhető és még mindig jobb mint ha túljutna az acél lemezeken.

Egy álnevet is fog kapni Riana majd. Ghost Widow néven.

Ja és mivel a ruhát a képességemmel hozom létre, nem kerül kreditbe. Csak gondoltam leirom hogy mivan Smile

Emily Zola (Riana Watson) GW1
Emily Zola (Riana Watson) GW2
Emily Zola (Riana Watson) GW3
Emily Zola (Riana Watson) GW4
Emily Zola (Riana Watson) GW5

_______________

Eddigi képességem tovább fejlődik amivel megnövekedik a hatósugár 90 méterről 180 méterre.
Valamint most már nemcsak a testemhez közeli dolgokat tudom realizálni és irányítani hanem ezen a hatósugáron belül, ami kívülre esik értelem szerűen megszűnik.
Fejlődésnek köszönhetően már többfajta anyagot is létre tudok hozni és erősebbeket is, valamint elemi anyagokat mint például víz és a tűz és ezeket irányíthatom, a vizet például létrehozhatom fagyott állapotban is persze ennek fenntartásához több koncentráció kell mint folyékony állapotban.
Fémek megalkotása terén is bővült a képességem. Immár létre tudok hozni titániumot és vibrániumot is. Mivel csak természetes fémeket tudok előállítani így adamantium előállítására nem vagyok képes. Titániumból és attól lentebbi keménységgel rendelkező anyagból maximum 3000 kilóig tudok létrehozni, valamit vibrániumból maximum 104 kilót vagyok képes előállítani.
Például ha csinálok 104 kilós vibrániumot akkor másból már csak 2896 kilót tudok alkotni, 2896 kiló bármi lehet, ennek a fele lehet műanyag a másik fele vas illetve bármi ami a súlyhatáron belül van viszont minél többfajta anyagot tartok fent annál több koncentrációt igényel.
Létrehozott anyagok fajsúlyát is tudom manipulálni, 100 kilóból akár 10 kilósat tudok alkotni de minél kevesebb annál több koncentrációt és energiát kell ráfordítanom és nem tudom túl sokáig fenntartani. Eredeti fajsúlyú dolgokat akár napokon keresztül is fent tudok tartani, persze ez attól függ hogy mit csinálok vele. Ha mozgó lényt alkotok belőle akkor kevesebb ha csak egy villanypóznát akkor jóval több.
Akár lényeket is tudok alkotni, ez lehet húsvér is vagy csak egyfajta anyagból, értelem szerűen egy húsvér lényt nehezebb fentartani a bonyolult összetétele miatt.
Súlyhatáron belül tudok egy vagy több lényt alkotni. Alkothatok egy 3000 kilós lényt vagy alkothatok tíz 300 kilós lényt, viszont ha többet akarok akkor az több koncentrációt is vesz igénybe, tehát jobban tudok egy nagyra koncentrálni mint több kicsire. Valamint kiválaszthatok egy lényt akinek tudok látni a szemével illetve a füleivel hallani. Két megalkotott lény között nem tudok váltani csak ha újra alkotom őket. A kiválasztott lény szemével és füleivel csak akkor látok és hallok amikor én akarok illetve tudok egyszerre magam és az ő szemeivel és füleivel látni és hallani.
Szintén a súlyhatáron belül tudok még fegyvereket létrehozni, közelharci illetve lőfegyvereket is. Lőfegyver természetesen maximum 180 méterig visz el. Amint kiér a hatótávból a golyó az azonnal szertefoszlik. Valamint most már rajtam kívül másra is tudok ruhát vagy páncélt aggatni illetve más külsőt kölcsönözni neki.
Persze ha épp nem teremtek akkor használhatok csak szimpla illúziókat, de ezalatt mint eddig a testemre tudok kisebb dolgokat teremteni például páncél és közelharci fegyverek.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 06 Jan. 2015, 23:53-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Emily Zola (Riana Watson) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Emily Zola (Riana Watson) Empty Re: Emily Zola (Riana Watson)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 06 Jan. 2015, 23:46

Riana-ról, vagyis Emily-ről kiderült néhány új dolog az előző Hydra kaland során.
Korábban New Yorkban beépült a Bosszú Angyalok közé, az egész élete és személyi adatai is hazugságok voltak, a lány itt született Berlinben, annak ellenére, hogy mutánsnak hitte magát, soha sem volt az, csak egy szuperhumán, egész életében képezték a feladatra, hogy az legyen, akinek hinni kell őt, majd csomó hamis emléket töltöttek fel az elméjébe és úgy küldték New Yorkba, ezekről, ahogyan a képességeiről is voltak adatok.

Név: Riana Watson Emily Zola
Egyéb név(i): Eredeti neve Emily Rose volt. Álruhát öltve Ghost Widow nevet használja. Scarlet Widow
Faj: Mutáns szuperhumán
Nem: Nő
Jellem: Mutáns barát, az embereket utálja. Bár akadhat kivétel mindkét szempontból. Mutáns ellenes.
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: New York, , Berlin, 1999.Március.3
Kor: 26 év
Család: Szüleit álmában gyilkolta meg. Arnim Zola – apa, él
Testmagassága: 161 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: Barna kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Repülési sebesség: 60-70 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: Dohányzik, egyébként egészséges.

Életrajza: Hamis adatok:
Innen az előtörténetet lásd.


A lány a Bukás előttig New Yorkban volt, amikor a Hydra kihozta a kórházból Zémó bárót, hála annak, hogy Tyler Jackson átírta a multat Zola elfogatta a lányát és Németorszátgba vitette. Azóta a lány stázisban van és több klón is készült belőle. A Hydra emberei egy klónt találtak meg korábban, az eredeti Emily holléte még mindig ismeretlen.
A képességei pedig nagyban erősödtek a talált klónnak, így feltételezhető, hogy az eredetinek is.

Aktuális külső:
Emily Zola (Riana Watson) 3622430-jet+zola

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Emily Zola (Riana Watson) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.