Emily Johanson

Go down

Emily Johanson Empty Emily Johanson

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 31 Márc. 2015, 01:27

Adatok:

Név: Emily Johanson
Egyéb név(i): Dr. Johanson;
Faj: szuper humán
Nem:
Jellem: semleges
Személyazonosság: Nyjlt;
Születési helye és idő: 1993. november. 13.; Kanada, Edmonton;
Kor: 33
Család:
- Albert Johanson (elhunyt)
- Valerie Johanson (elhunyt)
Foglalkozás: Tudós, Orvos;
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 77 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Zöld
Bőre színe: Zöld
Különleges ismertetőjel: Zöld bőr, előhúzható plusz végtagok, csáprágók;
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Minimális tömegiszony;

Életrajza:

Pár hónappal ezelőttig azt hittem, hogy egyszerű hétköznapi ember vagyok, távol a szuper humánok zűrös életétől. Nem kell félreérteni, semmi bajom nincs velük, csupán távolinak tűntek, mintha szakadék lenne közöttünk. Bizonyára más embereket is épp ez zavarhatott és azért viselkednek úgy, ahogy. De az én világom fenekestől felfordult mikor kiderült, hogy az a bizonyos világ nem is áll olyan messzire tőlem. De nem rohanok ennyire előre, a legjobb talán ha a legelején kezdem a történetet.
Edmontonban születtem, egyszerű családba, egyszerű életbe. Az apám orvos volt, sebész. Édesanyám pedig egyszerű háztartásbeli volt. Egyke gyerek voltam és nem is nagyon szerettek volna testvért, hisz az átlagtól eltérően elég későre vállaltak gyereket. Ettől függetlenül fantasztikus gyermekkorom volt és a jövőm is hamar megalapozásra került. Az orvososdi az apámnak volt köszönhető, mindig is lenyűgözött a tudása amit az évek alatt halmozott fel és valahol igyekezett is arra felé terelni engem is. A biológia meg a miniatűr állatok leginkább az iskola és a kertben tartózkodás mellékterméke. Maga a tantárgy is érdekes volt és a kis állatok viselkedése mindig is lenyűgözött.
Így jutottam el addig a pontig, hogy egyetem választásakor mind a kettőt bevállaltam. Voltak akik le akartak beszélni a kettő egyidejű végzéséről, voltak akik nem igazán tudták, hogy hogyan álljanak hozzá és voltak egy kevesen azok akik támogattak. Nem mondom, hogy könnyű volt és csak úgy átszaladtam az egészen. Rengeteg időt kellett tanulással töltenem, nem voltam olyan szerencsés, hogy különleges mentális képességeim legyenek, vagy egy egyszerű fotografikus memóriám. Mindent kitartóan magamba kellett szívnom és feldolgoznom, de sikerült. Először az általános biológiát fejeztem be, az volt a rövidebb, majd ezt az orvosi követte, végül a doktorátus biológiából a rovarok és bogarak témakörben. Közben persze ilyen-olyan dolgok történtek, szerelmek, polgárháború, önvédelem tanulás (hisz az éjszaka veszélyes lehet), meg a szüleim halála. Édesanyám betegségben halt meg, apám pedig magányában pár hónap múlva követte őt. Egyáltalán nem volt könnyű, de túl tettem magam rajta és ahogy lenni szokott, a vihar után újra kisütött a nap.
Egy kutatólaborba ajánlottak munkát. Amolyan különleges laboratórium volt, ahol mindenféle tudományt igyekeztek összehozni annak érdekében, hogy az emberiség fejlődjön. Így kerültem be én is oda kutatni a különböző rovarokat és bogarakat, hogy remélhetőleg olyasmit találjak amit még senki és aminek köszönhetően majd megváltoztatható lesz a világ. Pár év telt el, míg a legelső változás bekövetkezett, de nem úgy ahogy azt vártuk.
Pár hónappal ezelőtt történt az eset. Hétköznapi napnak indult, csupán annyival tért el, hogy a kémiai osztályról való munkatárssal dolgoztam együtt. Különböző vegyszereket teszteltünk a rovarokon. Minden nagyszerűen ment, sikeres és kevésbé sikeres kísérletek követték egymást egészen addig a bizonyos változásig. Egyik pillanatról a másikra minden hang megszűnt. Ez nem az a nyugodt kellemes csend volt, inkább az a szörnyű, ami már olyan hangtalan volt, hogy fájt. A következő történés pedig egy robbanás volt.
Nem tudom mennyi idő telt el az alatt, hogy elvesztettem az eszméletemet, majd visszaszereztem. Az épület romokban állt, különböző helyeken még lángoltak a dolgok amiket a tűzoltók minden erejükkel oltani próbáltak. A korábbi szörnyű csend még pár másodpercig tartott, majd lassan az ordibálások, a vízsugár hangja és a tűz ropogása egyszerre ömlesztette el az agyamat. Az előttem tornyosuló tűzoltót is csak ekkor vettem észre. Nekem kiabált, azt próbálta megtudni, hogy magamnál vagyok-e. Gyengén bólintottam, de ezt egy újabb kihagyás követte.
Egy nyugágyon tértem magamhoz, kórházi sátorban. Karanténba helyeztek minden túlélőt, hisz különböző vegyszerek és anyagok voltak az épületben. Voltak akik az orvosokkal beszéltek, voltak olyanok is akik nem tértek magukhoz és mindenkinek különböző súlyosabb és enyhébb sérüléseik voltak. Legalábbis ahogy így elnéztem őket.
Gyorsan meg akartam bizonyosodni arról, hogy nekem semmi bajom, de ez sajnos nem volt igaz. Amit a bőrömből láthattam az mind teljesen zöld volt, olyan sáska zöld. Határozottan nem olyan mint az előtte volt. Sikítottam, de amint megláttam a csáprágókat, amiket nem igazán magamon szoktam látni gyorsan a szám elé kaptam a kezem.
Ennek hatására pár orvos sietett az ágyamhoz. Egy kicsit ferde szemmel néztek rám, de mély levegőt vettek és belekezdtek a magyarázatba. Így tudtam meg, hogy egészen a mai napig mutáns voltam és anélkül éltem le az életemet, hogy bármilyen képesség jelentkezett volna. A robbanásnak, és a vegyszerekkel összekeveredett kis élőlényeknek hála viszont valami beindult a szervezetemben és az új külsőm ennek volt köszönhető. Sajnos a meglepetések ezzel még nem értek véget, egy korty vizet szerettem volna inni, de mikor kinyújtottam a pohár irányába a kezemet egy új végtag előzte meg és a poharat lelökte a kis asztalról. Szörnyű felfedezés volt a plusz végtag, de mielőtt meg tudtam volna fogni egyszerűen visszahúzódott a testemben egy szakadást hagyva a ruhán és egy sebszerű nyílást az oldalamon.
Egy hetet töltöttünk karanténban, míg sikeresen kiderült, hogy senkinek sincs semmiféle fertőző betegsége a labor felrobbanásának következtében. Az én életem viszont cseppet sem került vissza a régi medrében. Nehéz idők következtek, hisz bár igyekeztem a kinézetemet minél jobban rejteni, mégsem tudtam munkát szerezni. A labort bezárták, így oda nem mehettem vissza, máshol pedig gondot jelentett a szokatlan kinézetem.
Végül arra jutottam, hogy költözöm a kontinens másik részére, hogy új életet kezdhessek. New York tökéletes célállomásnak bizonyult. Remélhetőleg ott elfogadnak és munkát is találok. Remélhetőleg.
Képességei:
- Zöld bőr-, haj- és szemszín
- Normál esetben a szájüregben elrejtett, beszéd vagy táplálkozás alkalmával előbújó csontok töréséhez elég erős csáprágók
- Kétoldalt, kicsivel a bordák alatt rejtőzködő egy-egy ízelt láb, csontok töréséhez elég erősek, gondolati úton előhívhatóak/elrejthetőek, a szervezet alkalmazkodott ehhez
- A plusz végtagok (és csak azok) képesek 1-1 tonnás erő kifejtésére, együttesen akár 2-re is
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- Nem képes emberibb alakot felvenni
- A szervezet alkalmazkodott esetleges fejjel lefelé való huzamosabb tartózkodáshoz (ergo, nem tódul a vér a fejébe, normális marad a körforgás)

Szakértelmei:
- Általános orvosi diploma;
- Biológiai doktori diploma (Rovarok és ízeltlábúak);
- Közepes szintű önvédelem;
- Angol-Francia anyanyelvi szinten;

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem;


A hozzászólást Emily Johanson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 31 Márc. 2015, 10:07-kor.
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Thorhalla Kedd 31 Márc. 2015, 09:29

Elfogadva.
Egy észrevétel, az előtörid alapján nem mutáns vagy, hanem csak szuperhumán. A mutáció veleszületett és kamaszkorban jelentkezik, erős érzelem hatására jön elő, nincs genetikai, biológiai változás. A szuperhumánok viszont pont úgy jönnek létre, ahogyan Te is leírtad, baleset folytán, ami miatt a DNS-ük változik.
Mivel mondtad chat-en, hogy mutánst szeretnél, így ha akarod írd át némileg az előtörit ilyen szempontból, ha maradsz a szuperhumánnál, akkor csak a fajt írd át.
2300$ lesz a kezdőtőkéd mindazonáltal és egy adatlapot is írj, annak az elején pedig tüntesd fel kérlek, hogy melyik lehetőséget választottad, hogy annak megfelelően tudjak majd színt adni neked Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Emily Johanson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 31 Márc. 2015, 10:16

Ez esetben szerintem akkor legyen szuperhumán. Smile

Adatlap:

Név: Emily Johanson
Lakás/Létesítmény: - egy lakás New Yorkban (albérlet, Brooklyn) – 2 kredit
NJK: -
Foglalkozás:
Tudósok
- Jellemzően ők azok feltalálják a dolgokat, szinte minden tagjuk zseni alfajba tartozik.
- A tudásuk általában minimum doktori címen van és jó munkalehetőségek adódnak nekik. Gyakorta osztályvezetők, vagy részlegvezetők.
- Őket az eszükért fizetik meg, így 600 dolláros fizetéssel rendelkeznek
Orvosok
- Orvosokra mindig nagy szükség van, nélkülük a legnagyobb hősök is hamar meghalhatnának.
- Ha ők látnak el sérültet, sebesültet, az dupla olyan gyorsan fog gyógyulni, mintha hozzá nem értő tette volna, illetve képesek a súlyos életveszélyes sérülteket is megmenteni akár a csatatár kellős közepén
- Csak olyanok minősülnek orvosnak, akik elvégezték az orvosi egyetemet és doktori címmel rendelkeznek
Munkahely: Jelenleg nincs;
Pénz: 2300$
Bevétel/hét: 600$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:
- speciálisan kezelt öltözék -2 kredit
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Thorhalla Kedd 31 Márc. 2015, 11:18

Rendben, köszi Smile Akkor ember színt kaptál, mehetsz is játszani. ^^

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Emily Johanson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 14 Ápr. 2015, 21:01

Egy kellemes kis kalandot követően Emily az AIM Birodalom alkalmazottja lett. Smile

Adatlap:

Név: Emily Johanson
Lakás/Létesítmény:
- ingyen lakás AIMville-ben (itt lakik)
- egy lakás New Yorkban (albérlet, Brooklyn) – 2 kredit
NJK: -
Foglalkozás:
Tudósok
- Jellemzően ők azok feltalálják a dolgokat, szinte minden tagjuk zseni alfajba tartozik.
- A tudásuk általában minimum doktori címen van és jó munkalehetőségek adódnak nekik. Gyakorta osztályvezetők, vagy részlegvezetők.
- Őket az eszükért fizetik meg, így 600 dolláros fizetéssel rendelkeznek
Orvosok
- Orvosokra mindig nagy szükség van, nélkülük a legnagyobb hősök is hamar meghalhatnának.
- Ha ők látnak el sérültet, sebesültet, az dupla olyan gyorsan fog gyógyulni, mintha hozzá nem értő tette volna, illetve képesek a súlyos életveszélyes sérülteket is megmenteni akár a csatatár kellős közepén
- Csak olyanok minősülnek orvosnak, akik elvégezték az orvosi egyetemet és doktori címmel rendelkeznek
Munkahely:
AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
– Előnyök:
- Minden itt dolgozó ingyen kap lakást AIMville-n, vagy a Birodalmon belül
- Az itt dolgozók +100 dollárt kapnak a heti fizetésükhöz
- Aki aktívan játszik és jól, az igazgatósági/tanács tag is lehet
- A tudósok 1 kredittel olcsóbban találhatnak fel találmányokat, ha ide tartoznak
- A katonák 1 kredittel olcsóbban vehetnek maguknak high-tech felszerelést
Pénz: 2300$
Bevétel/hét: 700$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:
- speciálisan kezelt öltözék -2 kredit
Vállalat: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Szövetség: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 18 Aug. 2015, 21:58

Szintlépés! 2. szint +2 kredit

Felhasznált kreditek: 4 drb.
Fennmaradó kreditek: 2 drb.

Pénz: 16100$ (aktuális)

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Emily Johanson Szomb. 29 Aug. 2015, 22:12

Bővítés:

Az emberrablást követően mondhatni, csöbörből vödörbe kerültem. Az államtitkárral és a másik férfival egyetemben a SHIELD letartóztatott és bezárt. Körülbelül egy hetet tölthettem a "vendégszeretetüket" élvezve, miután kiengedtek. Mint utólag megtudtam azért részesítettek ebben a különleges bánásmódban, a másik két férfival ellentétben, mert abban az épületben amiben voltunk találtak egy teljesen ugyan olyan, halott, nőt, mint amilyen én vagyok, és végül is őrá húzták az egész ügyet. Jobbnak láttam nem ellenkezni ezzel, hisz amennyiben ilyen könnyedén megúszhattam a dolgot, inkább csendben maradtam, habár ez több kérdést is felvetett. Vannak még olyan szuperhumánok vagy éppenséggel mutánsok mint én? Az a nő akit megtaláltak a klónom volt, vagy én vagyok az ő klónja? Persze ezeknek a kérdéseknek egyikére sem kerestem vagy találtam választ. Így is elég zaklatott voltam, nem kellett még ez is.
Néhány napba még beletelt amíg fizikailag és szellemileg is kész voltam újra munkába állni. A teljes lelki megnyugvást pedig már akkor értem el, mikor javában a kutatással foglalkoztam. Az eset már fakóbb volt és leginkább egy rossz álomnak tűnt, főleg, hogy az elmémet egyre inkább feltüzelte az az út a kutatásban amit választottam. A kaptártudatot kezdtem el kutatni, és némiképp a saját biológiámat, hisz érdekelt, hogy egyrészt milyen lehetőségek vannak bennem, másrészt érdekelt, hogy képes lehetek-e valamiféle kaptártudat létrehozására. Ehhez pedig mind az állatok, mind a saját idegsejtjeimre szükség volt. Az elsőt könnyű volt beszerezni elhullott és a kutatásban résztvevő egyedekből, az utóbbihoz már egy kicsit különlegesebb nekiindulás kellett. A "legegyszerűbb" és legkönnyebb, vagyis a saját testem megsértése nélküli, lehetőség az őssejtekben rejlett. Szerencsére volt a cégnél olyan személy aki ezt könnyen és fájdalommentesen meg tudta szerezni a testemből és rendelkezésemre is bocsájtani. Így elkezdődhettek a kutatásaim.
Mindemellett ismét önvédelmi órákat vettem. Bár nem volt szándékomban, de sohasem tudhattam, hogy mikor kerülök olyan vagy hasonló szituációban mint legutóbb és nem akartam, hogy most teljesen felkészületlenül éljen. Úgy tűnik, hogy a különleges képességekkel, különleges nehézségek is járnak.

Aktuális adatlap:

Név: Dr. Emily Johanson
Lakás/Létesítmény:
- ingyen lakás AIMville-ben (itt lakik)
- egy lakás New Yorkban (albérlet, Brooklyn) – 2 kredit
NJK:
- Rosemary Hummingbird (Szirén) - X-diák
Foglalkozás:
Tudósok
- Jellemzően ők azok feltalálják a dolgokat, szinte minden tagjuk zseni alfajba tartozik.
- A tudásuk általában minimum doktori címen van és jó munkalehetőségek adódnak nekik. Gyakorta osztályvezetők, vagy részlegvezetők.
- Őket az eszükért fizetik meg, így 600 dolláros fizetéssel rendelkeznek
Orvosok
- Orvosokra mindig nagy szükség van, nélkülük a legnagyobb hősök is hamar meghalhatnának.
- Ha ők látnak el sérültet, sebesültet, az dupla olyan gyorsan fog gyógyulni, mintha hozzá nem értő tette volna, illetve képesek a súlyos életveszélyes sérülteket is megmenteni akár a csatatár kellős közepén
- Csak olyanok minősülnek orvosnak, akik elvégezték az orvosi egyetemet és doktori címmel rendelkeznek
Munkahely:
AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
– Előnyök:
- Minden itt dolgozó ingyen kap lakást AIMville-n, vagy a Birodalmon belül
- Az itt dolgozók +100 dollárt kapnak a heti fizetésükhöz
- Aki aktívan játszik és jól, az igazgatósági/tanács tag is lehet
- A tudósok 1 kredittel olcsóbban találhatnak fel találmányokat, ha ide tartoznak
- A katonák 1 kredittel olcsóbban vehetnek maguknak high-tech felszerelést
Pénz: 16.800$
Bevétel/hét: 700$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:
- speciálisan kezelt öltözék -2 kredit
Vállalat: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Szövetség: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4 drb.
Fennmaradó kreditek: 2 drb.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 29 Aug. 2015, 22:19

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Emily Johanson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Emily Johanson Szomb. 21 Okt. 2017, 20:55

Bővítés:
Nagyon jó és bőséges két évem volt ami alatt magamra és kutatásaimra fordíthattam az időt. Habár nagyobb áttörést nem értem el, de bőven volt munkám és az is amit kutassak. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a cég aminek dolgozom minden szükséges dologgal ellát amire a kutatásaimhoz szükség van, legyen az gép, munkatárs vagy éppenséggel munkaalany. Természetesen ezért cserébe bőven termeltem nekik anyagot amivel dolgozhattak, és nem érezhették azt, hogy ne lettem volna jó befektetés. Mondhatni elég kényelmesen berendezkedtem hosszú távra, és remélhetőleg hosszú munkakapcsolatra.
A kaptártudat terén sok olyasmit tanultam a munkámból kifolyólag és a munkatársaktól, amit addig nem tudtam, és rendkívül fontosnak és értékesnek is találtam. A saját fiziológiámmal és képességeimmel kapcsolatban, már kicsit kevesebbre jutottam, de kisebb kísérletek okán, már tisztában voltam az erővel amivel rendelkezem, valamint a határokkal is. Persze jó lenne, ha tudnám befolyásolni, hogy egy esetleges fejlődésem vagy mutációm, esetleg a képességeim fejlődése milyen irányba is induljon, vagy milyen mederben haladjon, de ehhez még sok kutatásra lesz szükség, de legalább némiképp a mindennapi munkámmal is összefügg. Éljen, hogy részben az vagyok amit kutatok.
A magán része az életemnek, már sokkalta sokszínűbb volt, de nem volt kevésbé effektív. Továbbra is jártam önvédelmi órákra, heti két alkalommal, a magántanárom ezt cseppet sem bánta, egyrészt mert fizettem neki ezért, másrészt mert jól összebarátkoztunk. A brooklyni lakásomat teljesen felújíttattam, a szobákat, konyhát fürdőt, és meghirdettem az újságba, mint kiadó lakás. Néhány hét alatt került egy fiatal hölgy aki ki is vette, így most már üresen sem állt egymagában.
Mindemellett letettem a jogosítványt motorbiciklire, és néhány hónapnyi megtakarítás után egy gyönyörűséges járművet is sikerült beszereznem, amivel azóta is meg vagyok elégedve.
Technológiai oldalon több készüléket is beszereztem. Elsősorban egy valamire való fényképezőgépet és laptopot, ami fontos volt ahhoz, hogy minél jobban tudjam dokumentálni a kutatásaimat és amennyiben szükséges, otthon is tudjak dolgozni munkaidő után vagy kívül. Az esetleges újabb és újabb önellenőrzésekről nem is beszélve. A telefonomat is egy jobbra cseréltem, hogy ha más nincs is nálam, de azzal is tudjak érvényesülni, és sokszor van, hogy azt mégis csak kényelmesebb használni, mint egy laptopot, vagy fényképezőgépet. Saját biztonságom érdekében egy sokkolót is beszereztem. Egy képzett támadó ellen, vagy épp fegyveres ellen, sokat nem segít, de egyszerű emberek ellen hatásos, vagy legalább lehetőséget ad arra, hogy elmeneküljek ha megtámadnának, bár ez a Birodalomban biztos nem áll fenn. Főleg azért éreztem mindezt különösen fontosnak, mert pár éve az egész világot felbolygatta a Hydra támadás, igaz, hogy sokat nem jelentett ellenük sem, de én biztonságosabbnak találtam az életet így. Akkor is csak imádkozni tudtam, hogy a barátaimnak és ismerőseimnek ne essen bajuk és a jók győzedelmeskedjenek.

Aktuális adatlap:

Név: Dr. Emily Johanson
Lakás/Létesítmény:
- ingyen lakás AIMville-ben (itt lakik)
- egy lakás New Yorkban (Brooklyn) – 2 kredit
NJK:
- Rosemary Hummingbird (Szirén) - X-diák
Foglalkozás:
Tudósok
- Jellemzően ők azok feltalálják a dolgokat, szinte minden tagjuk zseni alfajba tartozik.
- A tudásuk általában minimum doktori címen van és jó munkalehetőségek adódnak nekik. Gyakorta osztályvezetők, vagy részlegvezetők.
- Őket az eszükért fizetik meg, így 600 dolláros fizetéssel rendelkeznek
Orvosok
- Orvosokra mindig nagy szükség van, nélkülük a legnagyobb hősök is hamar meghalhatnának.
- Ha ők látnak el sérültet, sebesültet, az dupla olyan gyorsan fog gyógyulni, mintha hozzá nem értő tette volna, illetve képesek a súlyos életveszélyes sérülteket is megmenteni akár a csatatár kellős közepén
- Csak olyanok minősülnek orvosnak, akik elvégezték az orvosi egyetemet és doktori címmel rendelkeznek
Munkahely:
AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
– Előnyök:
- Minden itt dolgozó ingyen kap lakást AIMville-n, vagy a Birodalmon belül
- Az itt dolgozók +100 dollárt kapnak a heti fizetésükhöz
- Aki aktívan játszik és jól, az igazgatósági/tanács tag is lehet
- A tudósok 1 kredittel olcsóbban találhatnak fel találmányokat, ha ide tartoznak
- A katonák 1 kredittel olcsóbban vehetnek maguknak high-tech felszerelést
Pénz: 45.400$
Bevétel/hét:
- 700$ (munka)
- 400$ (lakbér)
Eszközök:
- Újonnan piacra dobott mobiltelefon - 700$
- Újonnan piacra dobott laptop - 1.200$
- Fényképezőgép - 250$
- Suzuki V-Strom 650XT (középkategóriás motorbicikli) - 10.000$
Felszerelés/fegyverek:
- sokkoló - 50$
- speciálisan kezelt öltözék -2 kredit
Vállalat: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Szövetség: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Szakértelmek:

Képességek:

Elszámolások:
Kredit:
Dollár:

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Okt. 2017, 10:01

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Emily Johanson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Cerebro Szomb. 02 Jún. 2018, 12:38

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Emily Johanson Szomb. 02 Jún. 2018, 17:13

Taoval való egyeztetések után 2,5 kreditet költenék képességfejlesztésre.

Képességfejlesztés nr.1:
- Teljes bogárforma (lásd képeken lentebb)
- 2 új végtag, ami a lapocka alattihoz hasonlóan működik, de ezek a csípőcsontból nőnek ki
- Ezeknek az alsó végtagoknak is megvan az egy tonnás ereje a másikokhoz hasonlóan
- 2 szárny, amikkel a karakter még nem képes repülni, maximum csak felkavarni kicsit a port

Aktuális adatlap:

Név: Dr. Emily Johanson
Lakás/Létesítmény:
- ingyen lakás AIMville-ben (itt lakik)
- egy lakás New Yorkban (Brooklyn) – 2 kredit
NJK:
- Rosemary Hummingbird (Szirén)
Foglalkozás:
Tudósok
- Jellemzően ők azok feltalálják a dolgokat, szinte minden tagjuk zseni alfajba tartozik.
- A tudásuk általában minimum doktori címen van és jó munkalehetőségek adódnak nekik. Gyakorta osztályvezetők, vagy részlegvezetők.
- Őket az eszükért fizetik meg, így 600 dolláros fizetéssel rendelkeznek
Orvosok
- Orvosokra mindig nagy szükség van, nélkülük a legnagyobb hősök is hamar meghalhatnának.
- Ha ők látnak el sérültet, sebesültet, az dupla olyan gyorsan fog gyógyulni, mintha hozzá nem értő tette volna, illetve képesek a súlyos életveszélyes sérülteket is megmenteni akár a csatatár kellős közepén
- Csak olyanok minősülnek orvosnak, akik elvégezték az orvosi egyetemet és doktori címmel rendelkeznek
Munkahely:
AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
– Előnyök:
- Minden itt dolgozó ingyen kap lakást AIMville-n, vagy a Birodalmon belül
- Az itt dolgozók +100 dollárt kapnak a heti fizetésükhöz
- Aki aktívan játszik és jól, az igazgatósági/tanács tag is lehet
- A tudósok 1 kredittel olcsóbban találhatnak fel találmányokat, ha ide tartoznak
- A katonák 1 kredittel olcsóbban vehetnek maguknak high-tech felszerelést
Pénz: 79.580$
Bevétel/hét:
- 700$ (munka)
- 400$ (lakbér)
Eszközök:
- Újonnan piacra dobott mobiltelefon - 700$
- Újonnan piacra dobott laptop - 1.200$
- Fényképezőgép - 250$
- Suzuki V-Strom 650XT (középkategóriás motorbicikli) - 10.000$
Felszerelés/fegyverek:
- sokkoló - 50$
- speciálisan kezelt öltözék -2 kredit
Vállalat: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Szövetség: AIM Birodalom (AIMville Corporation+AIM)
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Szakértelmek:

Képességek:

Elszámolások:
Kredit:
Dollár:

Aktuális (új) kinézet:
Emily Johanson Y2tQW17
Emily Johanson 2OLSTBX
Emily Johanson BcPTKG8

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 03 Jún. 2018, 00:00

Tao szavaival élve, ez olyan undorító, hogy rendben van mrgreen
Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Emily Johanson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Cerebro Pént. 14 Szept. 2018, 09:47

Mivel kvíz és nem akarok Cerebro-val berondítani SW-be, így itt kapod.
A kvízen elért jutalmda a kért jawa, írd fel annak a karakternek majd, akinek szeretnéd.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Emily Johanson Empty Re: Emily Johanson

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.