Coney Island utcái
1 / 1 oldal • Megosztás
Coney Island utcái
Miután kellőképpen kipihentem magamat, egy hirtelen ötlettől vezérelve otthagytam lakásom biztonságát és kiléptem az utcára. Már jócskán lement a nap, minden lámpa világitott az utcában. Nem nevezhetném tiszta szivvel a legszebb és legnyugodtabb környéknek a városban, nekem mégis szerfelett elnyerte a tetszésemet! A kissé lehűlt levegő miatt zsebre tett kézzel kezdem meg felfedező túrámat ebben a nyüzsgő városban.
Kyra Emett- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Kyra Emett
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
Re: Coney Island utcái
*-*-*-*-*-*-*-*
Rutin meló.
-*-*-*-*-*-*-*-*
Michael néhány órával korábban kapott telefont a közvetlen főnökétől. Be kell hajtania egy kisstílű dílertőr a tartozását. Ráadásul az a hír járja, hogy új nagykereskedőt talált és már nem a család termékét terjeszti. A feladat egyszerű volt. Pénzt beszerezni, Davidot helyre tenni. A törzshelye egy zsúfolt szórakozóhely a parton, ami még ezen az estén is dugig volt szórakozni vágyó fiatalokkal, pénzes pacákokra vadászó fiatal lányokkal és pénzes pacákokkal. A bejáratnál nagydarab biztonsági őrrel, bent hangos zenével, kint kígyózó sorral és hűvös levegővel.
Rutin meló.
-*-*-*-*-*-*-*-*
Michael néhány órával korábban kapott telefont a közvetlen főnökétől. Be kell hajtania egy kisstílű dílertőr a tartozását. Ráadásul az a hír járja, hogy új nagykereskedőt talált és már nem a család termékét terjeszti. A feladat egyszerű volt. Pénzt beszerezni, Davidot helyre tenni. A törzshelye egy zsúfolt szórakozóhely a parton, ami még ezen az estén is dugig volt szórakozni vágyó fiatalokkal, pénzes pacákokra vadászó fiatal lányokkal és pénzes pacákokkal. A bejáratnál nagydarab biztonsági őrrel, bent hangos zenével, kint kígyózó sorral és hűvös levegővel.
Sandman- Adminisztrátor
- Hozzászólások száma : 802
Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW
Már kezdtem volna kicsit berozsdásodni, szóval jól jött, amikor a főnök szólt, hogy van valami díler, akit helyre kéne tenni. Azt is tudom, hogy hol fogom megtalálni, szóval nem is húzom az időt, hanem elmegyek a klubba. Jobban bírnám, ha egy sikátorban kéne szétcsapni a fejét, akkor vihetném a feszítővasat, de azért így se lesz rossz.
Ha minden jól megy, és nem látom meg kint, akkor rögtön bemegyek a klubba. Az első dolog, amit megnézek, az a biztonsági személyzet. Az rögtön feltűnik, hogy jókora állat van a kapuban, de ez még nem jelenti azt, hogy tényleg erős is. Legalábbis annyira nem, mint én. Ha bejutok, adok magamnak néhány percet, hogy végignézzek a főiskolás lányokon, aztán elkezdem a David nevű dílert keresni. Talán egy kis plusz pénzhez is juthatok, ha eltöröm pár ujját és kiszedem belőle, hogy kitől szerzi a cuccot. Ki az az idióta, aki itt nekiáll a Család területén terjeszteni a szaros kokszát?! Remélem sikerült jól megfizetniük a formát, és nem fog első kérdésre köpni! Ha már idejöttem, dolgozzak meg a pénzemért!
//Bocsi a csúszásért!//
Ha minden jól megy, és nem látom meg kint, akkor rögtön bemegyek a klubba. Az első dolog, amit megnézek, az a biztonsági személyzet. Az rögtön feltűnik, hogy jókora állat van a kapuban, de ez még nem jelenti azt, hogy tényleg erős is. Legalábbis annyira nem, mint én. Ha bejutok, adok magamnak néhány percet, hogy végignézzek a főiskolás lányokon, aztán elkezdem a David nevű dílert keresni. Talán egy kis plusz pénzhez is juthatok, ha eltöröm pár ujját és kiszedem belőle, hogy kitől szerzi a cuccot. Ki az az idióta, aki itt nekiáll a Család területén terjeszteni a szaros kokszát?! Remélem sikerült jól megfizetniük a formát, és nem fog első kérdésre köpni! Ha már idejöttem, dolgozzak meg a pénzemért!
//Bocsi a csúszásért!//
Cletus Kasady- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 109
Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Síkok:
*-*-*-*-*-*-*-*
Rutin meló.
*-*-*-*-*-*-*-*-*
Michaelnek azonban nincs szerencséje. Bár megpróbálja kikerülni a sort és eljut a bejáratig, ott a nagydarab biztonsági őr felemeli a jobb kezét, kinyújtott mutató ujjal. A tökéletesre szabott öltönye szinte meg sem gyűrődik. Mindeközben végigméri a próbálkozó férfit.
- Mit akarsz? Bemenni? Mindenki előtt? - azzal kinyújtja a bal kezét, nyitott tenyérrel felfelé.
Rutin meló.
*-*-*-*-*-*-*-*-*
Michaelnek azonban nincs szerencséje. Bár megpróbálja kikerülni a sort és eljut a bejáratig, ott a nagydarab biztonsági őr felemeli a jobb kezét, kinyújtott mutató ujjal. A tökéletesre szabott öltönye szinte meg sem gyűrődik. Mindeközben végigméri a próbálkozó férfit.
- Mit akarsz? Bemenni? Mindenki előtt? - azzal kinyújtja a bal kezét, nyitott tenyérrel felfelé.
Sandman- Adminisztrátor
- Hozzászólások száma : 802
Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Síkok: Reneszánsz, Little SW
Similar topics
» Coney Island
» Coney Island Kísértete
» Coney Island-i múzeum
» City Island
» Staten Island-i Egyetemi Kórház
» Coney Island Kísértete
» Coney Island-i múzeum
» City Island
» Staten Island-i Egyetemi Kórház
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.