Kane MacTavish

Go down

Kane MacTavish Empty Kane MacTavish

Témanyitás by Bishop Csüt. 27 Dec. 2012, 14:46

Név: Kane MacTavish
Egyéb név(i): Cyborg
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: gyakran túl rideg, hajlamos a kegyetlenségre, élvezi a pusztítást
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1996. március 16. Chicago, USA
Kor: 27 év
Család:
- apa: Thomas MacTavish, halott
- anya: Sarah White, él
Foglalkozás: katona, pap (volt)
Testmagassága: 187 cm
Testsúlya: 70 kg (változó)
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: enyhén gépies mozgása
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges (változó)

Előtörténet:
Kane akkor született mikor már Apokalipszis uralma tartott, apja kiskorában meghalt, katona volt és történetesen a rossz oldalon állt, sok társával együtt elbukott. Anyja biológus, gyógyító erejű mutáns, így természetesen orvosként is alkalmazták. Egyedül nevelte a fiút, de amilyen jó volt a munkájában olyan rossz a magánéletben. Nevelőapák jöttek, mentek, egyik rosszabb volt, mint a másik, persze az anyjának soha nem volt ideje vele foglalkozni. Volt olyan mostohája, aki részegen vagy haragjában megverte, mások csak bezárták vagy ordibáltak vele, pedig ő nem igazán csinált semmi rosszat. Kiskora így rettegésben és magányban telt el, ennek hála magába fordult és igen sok harag is felgyűlt benne, megfogadta előbb utóbb valamilyen formában meg fogja bosszulni az őt ért sérelmeket, akár másokon is, ártatlanokon is. Örömét lelte a pusztításban, a legkisebb lény agyonnyomásától kezdve egészen addig, ha csak valamilyen nagy balesetet látott a TV-ben, vagy hallott/olvasott valahol egy tragédiáról. A kiskori traumáknak pozitív hatásai is voltak, képessége viszonylag már korán jelentkezett nála, először csak, mint egy védelmi mechanizmus, teste magába olvasztott fémeket, zúzódásokat vagy ütések helyét gyógyította így be.
Világossá vált, hogy a fiú is mutáns. Először még félt a képességétől, nem szerette látni, hogy valami belemegy a testébe és utána érezni, hogy az ott is marad. Gyakran ilyenkor ösztönösen arra gondolt, hogy az a valami távozik a testéből és a szervezete egy idő után engedelmeskedett a parancsnak, kilökte magából a tárgyakat. De a kilökött dolgok hiányérzetet keltettek benne, így kénytelen volt tudatosan magába építeni dolgokat, hogy pótolja a hiányérzetet. Napról napra ismételgette a dolgok beépítését kiválasztását, hamarosan át is került egy speciális iskolába, ahol külön foglalkoztak vele. Hiszen képessége kifejezetten előnyös a harcban. Nagyon gyorsan fejlődött így az ereje, azt is kitapasztalta, hogy mit hova kell ahhoz tennie, hogy hasznos legyen a szervezete számára. Például, hogy egy acélcsővel miként erősítheti meg az egyik csontját.
Az iskolában anatómiát és mechanikát tanult kifejezetten intenzíven, nagy érdeklődéssel, hiszen ezek az ismeretek számára gyakorlati előnnyel is jártak. Kamaszkorában már elég jól uralta a képességét ahhoz, hogy bonyolultabb dolgokat is létrehozzon a testében, amiket már harcra is használhatott. Főként közelharci fegyverek, kilökhető pengék, és ezekhez hasonló elrejthető eszközök. Fokozatosan tudatosan egyre bonyolultabb és bonyolultabb dolgokat igyekezett a saját részévé tennie, de mindig korlátokba ütközött. Hiába fejlődött rohamosan a képessége, nagy türelem kellett ahhoz, hogy valamit elérhessen, tudnia kellett, hogy mit tesz a testével, hogy ne okozzon magában kárt.
Egyszer majdnem az életét vesztette, mikor egy éles tárgyat próbált mozgatni a testében, a művelet sikerült, de több helyen szétvágta az ereit. A műtét során nehezen, de sikerült megmenteni az életét, az orvosok munkáját megnehezítette, hogy folyton olyan anyagokba ütköztek, amiket nem tudtak megfelelően eltávolítani illetve túl kemények voltak, ahhoz hogy elvágják. Ráadásul a fiú kiskori védekező mechanizmusa is felerősödött, teste utolsó erejével eszméletlenül a műtőeszközöket akarta felhasználni, mint toldásokat a sebek befoltozására. Végül mégis sikeres volt az operáció. Míg mások csak azt tudták észrevenni, hogy Kane majdnem meghalt, ő maga már rég nem erre gondolt, az orvosok leírásaiból és a leletekből rájött, hogy képessége szöveti szinten használja fel a mesterséges anyagokat, nem tudja őket módosítani és maga a teste se módosul hozzájuk, csupán körül veszi a tárgyat és A pontból B pontba mozgatja, fordítja. Ennek tudatában arra jutott, hogy önmagára sokkal inkább mint egy kiborgra, mint egy egyszerű mutánsra kellene gondolnia és úgy is kellene felhasználnia a képességét.
Az iskola után beállt a seregbe, hogy ott megkaphassa a katonai képzést, és katona legyen valamint, hogy majd később más rangba kerülhessen, hogy másokat uralhasson, hogy másokat elpusztíthasson kénye kedve szerint. Szépen teljesítette a feladatokat, egyre feljebb került a ranglétrán. Ekkor győzte le Fájdalom Apokalipszist, Kane már egy nagyobb katonai csapat vezetője volt, ebben a zűrös időszakban úgy döntött, jobb ha minél előbb eltűnik. Egy földalatti támaszpontban vert tanyát és várta a fejleményeket. Itt a Chicagohoz közeli földalatti bunkerben kezdte meg kísérleteit, holtesteket akart felhasználni arra, hogy különböző kibernetikus beültetésekkel ismét használható katonákká formálja azokat, ezt az elképzelést hihetetlen mesterműnek gondolta, hiszen minél több a halott annál több lehet a katona. Nagyon sok időt ölt ebbe a projektbe, de nem jutott sehova, híján volt az eszközöknek, és ő maga sem volt tudós, csak prototípusokat sikerült összeraknia. De erről a tervéről a mai napig nem mondott le. A bunkerben töltött évek során a képességét is sikerült teljes mértékben kiismernie, már biztonsággal tudott magába nagyobb tárgyakat építeni, azokat mozgatni és megfelelően gond nélkül felhasználni, még bonyolultabb dolgokkal is megpróbálkozott és sikerrel járt. 2021-ben Apokalipszis visszatért, egyúttal Kane is, könyörtelenül lecsapott az ellenállókra, több rajtaütést is szervezett, a környezetében hírhedté vált hidegvéréről és kegyetlenségéről, most kiélhette azt, amit eddig elfojtott magában. Egyfajta tisztogatónak használták fel őt és az embereit, olyan bevetésekre küldték őket ahol keményen elrettentő példát kellett mutatni, hogy senkise merjen csak úgy szembeszálni a mutáns-istennel. Erre a feladatra tökéletes volt Kane, és ő maga is szerette a dolgát végezni, főleg, hogy további tetemeket szerezhetett be a kísérleteihez. Természetesen már pap volt, mivel hű maradt Apokalipszishez, és további „fényes” jövőnek nézett elébe. Aztán következett még egy nagy esemény, mikor Apokalipszis ismét elvesztette a hatalmát és a Főnix végigperzselte a világot. Kane mint legutóbb mikor a talaj ingoványossá vált a lába alatt ugyanabba a földalatti létesítménybe vonult vissza, előrelátó volt és a csontjaiban már érezte, hogy káosz fog végigsöpörni a világon, hogy olyan hatalmas háborúk, polgárháborúk lesznek, amelyek eddig még senki nem látott. Bár azt nem tudta, hogy az új birodalmak rendszerei egymás után fognak összeomlani, arra számított, hogy senkinek sem lesz fogalma arról, hogyan is kellene felállítani az új rendet. Mindenesetre megtisztította a saját szektorát és itt valamilyen szinten biztosította a rendet, bárki ellenállt neki azzal gondolkodás nélkül végzett és ezt könnyűszerrel megtette a saját embereinek körében is. Persze mindeközben igen sok embert elvesztett és a mellette még kitartó katonák bizalma is megrendült. Jelenleg ismételten kivár, hogy valamilyen biztos pont legyen, ahonnan tovább indulhat.

Szakértelmek:
- Járatos az anatómiában, az emberi test működésében, ismeri a test gyenge, sebezhető pontjait
- Kiválóan tud kínozni és vallatni
- A legtöbb gép működésével és annak elvével tisztában van, széleskörű a mechanikai és technológiai tudása, főleg a haditechnika terén
- Kiborgokkal kapcsolatos ismeretei is számottevőek

Képesség:
Teste képes mesterséges anyagokat, tárgyakat főként fémeket, de akár műanyagokat vagy más nem szerves eredetű dolgokat magába olvasztani, és később kilökni. Ezeket a tárgyakat a testében mozgatni, forgatni, enyhén deformálni, illetve azokat felhasználni, irányítani. Így létrehozhat fegyvereket vagy erősítheti magát. Sérüléseket a teste ösztönösen próbál kipótolni más anyagokkal. Az idegen anyagok hosszabb időre is a test részévé válhatnak. Képességének korlátja főleg akarata és saját teste, ha túl sok mesterséges anyagot vesz fel, az akadályozhatja az életfunkcióit, illetve nem megfelelő felhasználás esetén súlyosan károsíthatja magát. Erejét nyugalmi állapotban egy órán át (12 kör) képes használni, harcban ez kevesebb (6-8 ), ezt az időt a tárgyak számának csökkentésével lehet növelni.

Kane MacTavish 256px-Cc_kane_shot


A hozzászólást Bishop összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 27 Dec. 2012, 19:41-kor.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Kane MacTavish Empty Re: Kane MacTavish

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Dec. 2012, 15:21

Mint mondtam elfogadva, csak majd írd be a képességhez kérlek, hogy mennyi időre képes maximum a testében tartani az anyagokat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kane MacTavish Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kane MacTavish Empty Re: Kane MacTavish

Témanyitás by Bishop Szomb. 15 Feb. 2014, 01:58

Kane nagy előre lépéseket tett. Már a Latveriai küldetés után, még ha nagyobb rangnak nem, de nagyobb presztízsnek örvendhetett. Később az idegenek támadásakor egy ismeretlen erőt kapott, egy villám csapott bele, ami után elkezdte látni az emberek bűneit és egyben energiamanipulátor is lett. Az új képességeinek megvannak az előnyei és hátrányai is, de tény, hogy képes a másokban látott bűnöket valamilyen formában saját hasznára, energiacsapások agy pajzsok képében megformálni. Ezt az eltelt időben próbálta kitapasztaltni, hogy használhassa a lehető leghatékonyabban csatában is. Apokalipszis bukása után még nagyobb hatalomra tett szert, a végső csata során nem csak a mutáns-isten, de a Lovasai is meghaltak, így ő főpapként felemelkedett. Energiamanipulátor mutánsok követték őt. Visszatért Chicago városába, amit már a kezdetek óta uralt, itt a mutánsai és saját erőit kihasználva újraindította az energia alapú hálózatokat és rendszereket. A város föld alatti bunkerrendszerét és a hozzá tartozó felszíni épületek működtetését követelte meg, más nem fontos számára. Egyelőre kivárt az eltelt időszakban. Kane tudja jól, hogy valami nagy, egy újabb világháború söpörhet végig a bolygón, vagy csak az amerikai kontinensen, pont ezért próbál felkészülni. A holtesteken folytatott kísérleteket újra megkezdte, hogy olyan félig holt, félig kiborg katonákat hozhasson létre, akik gyakorlatban újra hadba állítható elesett harcosok. Ez, a sikertelenség miatt, nem vett el tőle most sem túl sok időt. Megtervezte a következő lépéseit és felkészült, megerősítve Chicagot.
Kane MacTavish CNCTInc_CABAL_Power_Plant
Kane MacTavish 315875-111785-justice

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Kane MacTavish Empty Re: Kane MacTavish

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.