Hershel Shepherd

Go down

Hershel Shepherd Empty Hershel Shepherd

Témanyitás by Bishop on Vas. 28 Ápr. 2013, 14:05

Hershel Shepherd Shepherd
Név: Hershel Shepherd
Egyéb név: Goblin, General Shepherd
Faj: Ember, zseni
Nem: Férfi
Jellem: Kettős, céljai lehetnek jók, de a felhasznált eszközökben nem válogat. Önző, szeret csak magára gondolni és csak saját hasznát nézni, imádja a hatalmat és ha csak teheti megragadja azt.
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 1978. április 18. USA, Washington D.C., Nexus dimenzió
Kor: 45 év (Nexusba máshogy telik az idő stb…)
Család:
- Jonathan Shepherd – fia, csak vele tartja a kapcsolatot
Foglalkozás: Katonai vezető, korábbi generális, jelenleg nincs foglalkozása
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 71 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna, néhol ősz
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Előtörténet:
„A történelmet a győztesek írják, és itt állok én, aki azt hitte, hogy győzött.”
Az életem a fővárosban vette kezdetét, klasszikus, más nem is illene hozzám. A gyerekkorom nem volt a legkönnyebb, de ez a későbbiekben csak a hasznomra vált. A családban hárman voltunk gyerekek, két öcsém, én voltam a nagyfiú, akié a felelősség, és aki fegyelmezi a többit. De még nálam is volt nagyobb fiú a terepen, az apám, az igazi szigorú családapa. Foglalkozását sose tudtam, csak annyit, hogy kiemelten fontos létesítményeket őrzött, később sem néztem utána. Mivel csak hétvégén dolgozott, pont ezért a szabadidőnket nem tudtuk együtt tölteni. Legalább jól nevelt, szigorúan, ugyanakkor igazságosan. Bár akkor még nem láthattam, nem is sokan látták volna, de nagy haszna volt. Anyám mindig rendes volt, sokat segített a problémák megoldásán, főleg később mikor már kezdtem felnőni. Ez az időszak határozza meg legjobban az emberek jövőjét. Iskola, továbbtanulás, pályaválasztás. Sok minden történt velem, soha nem foglalkoztam azzal mi van mögöttem, csak azzal mi lehet előttem. Végül utam a katonai pályára vezetett, nem is volt ez meglepő, már rég terveztem.
A létrát alulról kezdtem szépen végigmászni, a leglassabb és legnehezebb módszer. Sokan viszont valamit elfelejtenek, ha ezen a létrán valaki végigmegy semmit nem hagy ki, amit normál esetben megkerülhetne. A legalsó fokok megmászása nem jelentett gondok csak lelkierő, állóképesség, edzettség kell hozzá, semmi más. A továbbiak már csak a tehetségen, észen és a kapcsolatokon múlik. Nekem egyikből sem volt hiány, rákapcsoltam. A légierőnél tudtam a legjobban kamatoztatni technikai tudásom. Az alapképzés után megkaptam a pilótaképzéseket is. Helikopter, vadászgép, utasszállító, más légi járművek, egyik sem jelenthet gondot. Ez csak természetes, ha az Amerikai Egyesült Államok Légierejének vezetőjéről, ezredeséről van szó. Mert nekem eddig sikerült jutni. Arany Sas, Shepherd, csak ahogy az újoncok hívnak. Mások, akik jobban ismernek inkább Goblinnak csúfolnak, a nevet azért kaptam, mert a képem hasonlít arra a kis zöld lényre, amit egyes gépekre festenek, hehh, bár szerintem sokkal inkább természetem miatt kaptam a nevet.
Jó pár év katonai vezetői tapasztalat, pontos ismeretek az ellenségről, jó döntések. Ezek jellemezték a munkámat. Irak, Irán, Afganisztán, Pakisztán, mindet megjártam, még parancsnokként is. Ha valaki tudja, mi jár a fejében az embereinek, egytől egyig akkor nem lehet nagyot tévedni. És ha még az ellenséget is ismeri, nem is lehet rossz döntést hozni. Az idők változnak, ellenségeket végzünk ki, de mindig lesz egy még rosszabb, aki a másikat felülmúlja. A modern háborúk megnyerésének titka nem a fegyverekben van, persze az is számít, kinek van a legnagyobb ágyúja, de még nagyobbat ki meri meghúzni a ravaszt. Alapvetően nincs szükség a ravaszra, elég csak felhasználni másokat, nem adhatunk mindenkinek szabadságot, de megtaníthatjuk őket arra, hogyan szerezzék meg maguknak. Amint ez megtörtént a háborút már megnyertük, már csak várni kell.
Ami egyszer felmegy, az le is jön, ahogy emlegetni szokták. Nem minden háborút lehet megnyerni, én ezt tudtam, mások nem hitték, de kénytelen volt mindenki rájönni. Az idegen lények támadása, a fertőzésük, terjeszkedésük. A modern világ, mint egy kártyavár omlott össze a fekete lények lába alatt. Eltiportak minket. A légierőnek ezekben az időkben felértékelődött a jelentősége. Mivel a xenomorphok, ahogy a tudósok nevezik őket képtelenek hatékony légitámadást indítania a gépek ellen. Egy ideig még harcoltunk teljes erőbevetéssel, de látszott, már nem nyerhetünk. Hibás döntések ugyan születnek, de ezek között is van különbség, én elkövettem a legnagyobb hibát, bíztam másokban. Harmincezer katonám halt meg egy pillanat alatt, és a világ legnagyobb emberei csak végignézték, mert lusták voltak bármit is tenni. Politika, üzérkedés, olyan emberek játéka, akiknek nincs fogalmuk arról, miről is lehet szó, mások számára mekkora a tét. Az a harmincezer katona megbízott bennem, a haláluk az én lelkemen szárad, mintha a testvéreim lettek volna. Ez az, amit soha nem érthettek meg mások.
Innentől kezdve már csak egy feladat lebeghetett a szemem előtt, a haza megvédésén túl, a feladatukat ellátni képtelen, sz.rkeverők eltűntetése. Szépen lassan egymás után leszedni a színpadról mindegyiket. Hűség becsület, az ármány ellen, nem volt nehéz nyerni, de annál mocskosabb. Mire már saját kezeimről is folyt a vér, egyszer csak körül kellett néznem és láttam én vagyok a generális. A teljes katonai erők irányítója. Ez nem tetszett sokaknak, úgy tartották elárultam a hazát, holott pont ellenkezőleg, megmentettem azt. Sok mindent elvesztettem már, a családom egy részével a dögök végeztek, a volt feleségem én akartam eltűntetni, megfeledkezni róla, mintha nem is létezett volna, de a fiam még megmaradt nekem. A küldetésen túl az ő nevelésére is kellett energiát fordítani, bár egy ilyen világ megneveli maga az embereket, nekem csak terelgetni kellett.
Amerikában is megkezdődtek a földalatti bunkerrendszerek kiépítése, ahol a civilek meghúzhatták magukat. Miután az elnök is meghalt egy támadásban parancsomra a túlélők visszavonultak a nyugati partra, a Sziklás-hegység belsejébe. Nem maradtam csak én. Teljes hatalom, amiről sokan álmodnak, kevesen kapják meg és még kevesebben tudják megtartani. Az utóbbiban sok minden szerepet játszhat. A föld alatt bujkálni nem könnyű, szerencsére az automata védelmi rendszerek megtervezése és beüzemelése jó ötlet volt. Sokkal könnyebb lőszert hordani gépágyúkba, mint harcosokat küldeni a bestiák ellen. Ellentétben az oroszokkal nekünk nem voltak nagy áldozataink. A biztonság egy dolog, de fény, élelem, víz, áram nincs mindig a föld alatt. Az elégedetlenség belső viszályt szít, arra pedig a diktatúra nem megoldás csak mélyíti a problémát. Vezető és vezető között az a különbség, hogy hajlandó-e saját életét kockáztatni a konkrét harcmezőn, vállalja-e saját hibáinak akár végzetes különbségét, vagy csak messziről osztogatja a parancsokat. Az igazi vezetőre hallgatnak az emberei, és soha nem is lázadnak fel ellene. A hurok viszont tovább szorult, az idegenek egyre nagyobb területeket kezdtek elfoglalni, több bunkert már megszálltak. Ki kellett valamit találni, fordult a kocka, már mi tanultunk az eurázsiai helyektől. Kaput kellett építeni, ami egy másik dimenzióba visz, oda ahol nincs vége a földnek, ahogy azt a WY ellenesek egy része tette. Sajnos Moszkvával nem sikerült felvenni a kapcsolatot, már késő volt, magunkra maradtunk, talán az utolsó emberi maradványként a földön. A legnevesebb tudósok, már akik maradtak, dolgoztak a terveken. Épp időben, mert a védelem átszakadt, az idegenek kegyetlen csapást mértek ránk. Olyan mészárlást rendeztek, amit ritkán lát az ember, csak a szerencsén múlt minden, a győzelem is. Az áldozatok száma az egekbe szökött, nem is volt már értelme miért maradni. Életemben először vesztettem háborút, azért mert nem voltam elég erős.
És most itt állok a kéken fénylő kapu előtt, oldalamon néhány katonával, meg a maréknyi civil túlélővel. Nem tudhatom, mi lehet a kapu másik oldalán, de nincs alternatíva, át kell lépnem abba a másik dimenzióba, hogy ott újra kezdhessem a munkám.
„A történelmet a győztesek írják. Gyerünk, munkára.”

Szakképzettség: Katonai kiképzéseken esett át, közelharci-, lőfegyverekkel egyaránt jól boldogul. Az haditechnika, elektronika, számítástechnika legmodernebb ágai sem állnak tőle messze. Nagy tapasztalata van repülés terén, szinte bármit elvezet ami fel tud szállni, a levegőben töltött órák számát már jó ideje nem számolja. Hadvezetési tudása főleg a tapasztalaton alapszik, a jól kijátszott helyzetek, határozott fellépés és a szerencse jellemzi inkább, mint a ténylegesen jó döntések sorozata.

Képességek: Emberi határokon belül.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hershel Shepherd Empty Re: Hershel Shepherd

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 28 Ápr. 2013, 14:36

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hershel Shepherd Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hershel Shepherd Empty Re: Hershel Shepherd

Témanyitás by Bishop on Vas. 30 Jún. 2013, 13:09

Adatlap:

Név: Hershel Shepherd
Faj: Ember
Lakás/Létesítmény: Külvárosi egyszintes modern ház (150000$)
Foglalkozás: Hydra embere
Munkahely: Hydra
Pénz: 3.700.866$
Bevétel/hét: -
Eszközök:

 • Dodge Viper, autó (75000$)
 • Ruházat (2000$)

Felszerelés/fegyverek: -

 • Tőr (30$)
 • Sokkoló (50$)
 • M9 pisztoly 2x (1000$)
 • SCAR-H puska (3500$)
 • Robbanó gránát 2x (600$)
 • Füstgránát 2x (500$)
 • Éjjellátó, hőérzékelő, high-tech katonai távcső (900$)
 • Adóvevő kb. 2 km-es hatótávval (400$)
 • Kis hatótávú kézi radar (5000$)
 • Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró eszköz (8000$)
 • Golyóállómellény (650$)
 • Többszörösen ellenálló speciális öltözék (5000$)

Egyéb: Műtárgy, eredeti Szamuráj maszk (15000$)

Hydra
– Előnyök:
- Névtelenség, nem tudni, hogy kik a Hydra tagok, így tuljadonképpen bárhol elvegyülhetnek
- Misztikus, harci és tudományos tudás fele olyan idő alatt megtanulható
- Speciális, misztikus és high-tech felszerelések 1 kredittel olcsóbbak
- Fegyverek fele áron szerezhetőek be (ez nem igaz a high-techre, misztikusokra és ereklyékre)
– Hátrányok:
- Mindenki ellenük van a világon, így szinte nincs olyan szervezet jó/rossz/semleges oldalon, akik ne vadásznának rájuk
- Lehet, hogy agymosottak és programot ültettek az elmébe
- Belépési feltétel nagy befolyás ez kötelező, akár saját szervezettel való rendelkezés is szükséges lehet - csak ha fejnek akar menni valaki


Vállalat: -
Szövetség: Hydra
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: Hydra
Ismertebb ellenség: SHIELD

Egyenleg: 4.000.000$ (Hydrának teljesített küldetések után)
Számla: 4.000.000$ - 284.134$ = 3.700.866$


A hozzászólást Bishop összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 29 Jún. 2014, 14:04-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hershel Shepherd Empty Re: Hershel Shepherd

Témanyitás by Bishop on Pént. 30 Aug. 2013, 20:49

Találmány: Goblin páncél
Reakcióképes, önmagát erősítő páncéltípus:

Hershel Sherpherd által még a Nexus dimenzióban, a légierőnek tervezett megoldás, ami eredetileg repülő járművek könnyű, de nagy védelmet biztosító páncéllal való felvértezését tette lehetővé. Később a felhasználhatóságot nagymértékben lekorlátozódott.

Speciális páncélzat, amivel különféle szilárd, vagy esetleg kissé deformált felületeket lehet burkolni. Maga a páncél három részből áll. Az első egy többnyire fémből, ötvözetből készült erős burkolat, ami felfogja a kezdeti támadásokat, teljes mértékben olyan, mint bármilyen más páncélburkolat, minél erősebb anyagból készül, annál nagyobb az ellenállása. A második réteg egy összetett high-tech rendszer, ami különféle mozgó egységekből, áramkörökből, különféle lemezekből áll össze. Feladata, hogy elnyelje az első rétegen át érkezett energiákat, majd visszaforgatja azokat, ezzel erősítve az első réteget. A harmadik réteg maga az alap, amire az egész rendszer felépül, és aminek hátsó fele a bevont felülethez csatlakozik, általában külön ahhoz tervezett csatlakozással.

A páncél felépítésének hála a külső támadásokból szerzett energiát visszaforgatja, saját védelmére használja fel. Gyakorlatban minél több csapás éri annál erősebbé válik, ez a folyamat egészen addig folyamatosan működik, amíg a második réteg meg nem sérül, vagy az első réteg nagy része el nem tűnik a másodikról.

Univerzálisan felhasználható anyag, egészen vékony, alig egy centis, rétegtől kezdve akár majdnem egy méter vastag, szilárd páncél is létrehozható. Természetesen a páncél hatékonysága nagyban függ az alapanyagok minőségétől, a külső rész anyagától, valamint a burkolta vastagságától. Például ezzel a technológiával egy golyóálló kevlár mellényt is meg lehet erősíteni, de a vékony réteg csak kis hatékonysággal forgatja vissza a beérkező energiákat, emellett könnyen tönkretehető. Egy teljes testet védő páncélzat esetében a hatás jóval nagyobb. Ennél nagyobb méretekben nem lehet megfelelő páncélt létrehozni.

http://www.revzilla.com/product_images/0003/8541/EVS_BJ22_Ultra_Body_Armor_Black_detail.jpg

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hershel Shepherd Empty Re: Hershel Shepherd

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Nov. 2016, 22:55

A Hydra korszak lezárása után Hershel Shepherd vált a Hydra Reneszánsz világ beli taktikai felelősévé, felülbírálhatja akár a három jelenlévő fej parancsait is. Erősítésként megkapta a vörös hidrák feletti irányítást is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Hershel Shepherd Empty Re: Hershel Shepherd

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.