Gabriellla és Peter Smite

Go down

Gabriellla és Peter Smite Empty Gabriellla és Peter Smite

Témanyitás by Kira Sign Csüt. 19 Szept. 2013, 18:32

Gabriellla és Peter Smite Twins_by_stmark
Gabriellla és Peter Smite Twins_by_arriva_sama-d4bdln4

Név: Gabriellla és Peter Smite
Egyéb név(i): Gab/Gabi(lánynak) Peti(a fiúnak)
Faj: emberek
Nem: ki lehet találni, melyiküknek mi a neme.
Jellem: ember-barátok és mutáns-barátok
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2002 április 20
Kor: 21 év
Család: Apa él, de folyton dolgozik a rendőrségen. Anya él, fontos üzletasszony
Foglalkozás: szerelés és kereskedelem
Testmagassága: Gabi:175 cm. Peti:185 cm
Testsúlya: Gabi: 65 kg, Peti: 80 kg
Szemük színe: barna
Hajuk színe: barnás vöröses
Bőrük színe: kukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:egészségesek

Egy ikerpár akik mindig összetartottak. 2002-ben születtek Burlyngtonban egy tehetős család sarjaiként. Az ikrek apja(Dan) a rendőrségnél dolgozott, ezért ritkán láthatta gyermekeit. (Jill)Anyjuk tehetős üzlet asszony volt, aki ugyan sokat utazott, de ha tudott szakított időt gyermekeire, közben pedig tanította őket különböző üzleti minden fortélyára. Bár őket nem igazán érdekelte ez a téma, de azért tanultak, mivel azt gondolták, még hasznukra válhat valamikor. Igaz őket inkább a hobbijuk(a szerelgetés) foglalkoztatta inkább, mint az üzlet.
Persze a két gyerkőc mindig minden balhéba benne volt, bár ez az idő múlásával változott. Gabi, felelősségteljesebb lett, de Peterben még máig ott él a gyerek énje is.
Bár tehetős volt a család, az ikrek úgy döntöttek, hogy ideje megállniuk a saját lábukon. Ezért elköltöztek otthonról és munkát vállaltak a Polihisztor műhelyben. Ahol Áron szívesen látta őket. Kira már akkor is ott szerelt a műhelyben, ő volt az aki kitanította a testvérpárt a mesterség minden titkára. Furcsa mi, a kisebb tanította a nagyobbat.
Az idő múlt, Áron pedig Nyugdíjba vonult és átadta a műhelyt Kirának aki máig is viszi azt. Az ikrek is ott maradtak a műhelyben és máig teljes szívvel lélekkel dolgoznak a barátjuknak Kirának.

Az idő múlásával Gabi egyre többször segített be Kirának a művészteremben. Így már állandó bejárása volt oda és mikor a kiállítások zajlottak, már vezetőhelyettes lett ott. Peti sem maradt ki azonban semmiből, ő a műhelyben vált vezető helyettessé az idő múlásával.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Gabriellla és Peter Smite Sexymechanicbyparkleggy Gabriellla és Peter Smite Girloffantasybymanofins Gabriellla és Peter Smite Jinx_by_fazie69-d6o4rki Gabriellla és Peter Smite Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Gabriellla és Peter Smite 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.