Peter Calm x-diák

Go down

Peter Calm x-diák Empty Peter Calm x-diák

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 27 Feb. 2013, 22:43

Adatok:

Név: Peter Calm
Egyéb név(i): Peti(ejtsd Piti), Cop
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát; ravasz, közvetlen srác ski néha kissé pofátlan.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2007 március 1
Kor: 16
Család: egyke, szüleivel tartja a kapcsolatot.
Foglalkozás: x-diák
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: barna
Haja színe:barna
Bőre színe:kaukázusi
Különleges ismertetőjel: gyakran hord napszemüveget, (persze a tanórán levetetik vele így akkor nem viseli)
Repülési sebesség: jelenleg nincs
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges.

Életrajza:
Március egy, a változások napja. Akkor kezdődik a tavasz és a természet újjáéledése, így beszéltek a napról a szüleim, mikor megszülettem Spanyolországban, bár az életem nagy részét mégsem ott éltem le, hanem Newyersey-ben, mert a szüleimmel odaköltöztünk mikor 4 éves voltam. Emiatt a költözés miatt meg kellett tanulnom angolul is a spanyol mellé. Szinte két anyanyelem volt, de ez későbbiekben csak a hasznomra vállt( igaz az angolomban mindig megmaradt egy leheletnyi spanyol akcentus). Ha valakivel káromkodni akartam akkor azt az anyanyelvemen könnyebb volt és ha nem beszélte az ember a nyelvet akkor még jól is jött, hogy egy kukkot sem ért belőle.
Szóval átlagos életet éltem, a szüleim folyton dolgoztak ezért én délutánonként inkább eljártam az osztálytársaimmal sportolni és csak vacsorára mentem haza. Bár a sportokat mindig nagyon szerettem, talán ezért is küldtek a szüleim sporttagozatos iskolába. Ott aztán volt minden: labdasportokon át a küzdősportokon keresztül, minden volt ott, még lovaglás és lövészet is.
Imádtam azt az iskolát és az ottani osztálytársakat. itt nem volt megkülönböztetés, mint az átlagos iskolákban. Itt nem estek hasra, ha meglátták a focicsapat sztárjátékosát, mert itt mindenki tehetséges volt valamilyen sportban.
Mivel sok szabadidőm volt ezért én a délutáni programok közül szinte az összesre bejártam, ezért elég népszerű is lettem hamar. Szinte minden sikerült amibe belekezdtem, sajnos a görkorcsolyázás és a jégkorcsolyázás nem ment, pedig az egyensúly érzékemmel nem voltak gondok, legalábbis erről árulkodott az, hogy remekül gördeszkáztam. talán az volt a baj, hogy túl kis felületen kellett egyensúlyozni, én pedig szeretem ha telitalppal állhatok a földön.
Teltek az évek, a szüleimmel csak hétvégente reggelente és esténként találkoztam a vacsoránál. Amikor mind kibeszéltük a dolgainkat. Gyakran meséltek a munkájukról. Apa a rendőrségi szóvivő volt, vagyis mindig ő közölte az eseményeket a médiával. Anya genetikus volt, ne kérdezzétek miért választotta ezt a szakmát, mert sokáig én sem tudtam.
A mutánsokat vizsgálta és a különböző elváltozásokat, valamiért nagyon érdekelte a téma így naphosszat tudott mesélni a betegeiről a családi asztalnál.
Bár gyakran együtt töltöttük a hétvégéket, de mégsem volt ugyanaz, mintha minden nap együtt lett volna a család.
Az életem remek volt, de amikor 13 éves lettem valami megváltozott. Egyik nap mikor hazaértem leültem a családi asztalhoz, mint mindig, hogy megvacsorázhassunk. Eddig nem is történt semmi szokatlan, de amikor anyámnak átnyújtottam a sót, mikor megérintettem a kezét valami furcsa érzés töltött el. Éreztem ahogy a kezemtől elindulva valami szétáramlik a testemben. tüsszentettem egyet, mire szó szerint lefújtam a levest az asztalról. Persze bocsánatot kértem, anya pedig idegesen nézett rám, majd pedig elmagyarázta, hogy mi is történt az előbb. Kiderült, hogy anyám képességét örököltem. Ami a levegő irányítása volt.
El is mesélt minket én pedig először meglepődtem utána pedig lelkesedtem, hogy milyen király képességem is van.
Persze nem kürtöltem szét, de elég nehéz volt megállni.
De nem ez volt az egyetlen meglepetés azon a héten, ugyanis másnap pacsiztam az egyik haverommal, mire elöntött ugyanaz a furcsa érzés, mikor hazamentem észrevettem, hogy mi is történt, ugyanis sikerült felgyújtanom a leckémet. Ijedtem mentem anyámhoz, de mikor megérintettem őt ismét a levegős képességeket tudtam használni. Ekkor jöttünk rá az igazságra, hogy én egy képességmásoló vagyok.
A továbbiakban gyakoroltam, hogy képes legyek kontrollálni a képességfelvételt, így nem kellett, mindig az új képességekhez alkalmazkodnom.
Mikor elballagtunk az iskolából, három haverommal együtt közös iskolába mentünk. Teljesen átlagos két tannyelvű gimi volt (német, francia), ahol két kedvelt sportomat tovább is űzhettem: a kosárlabdát és a céllövészetet. A kosárhoz igaz elég alacsony voltam ezért az ellenfelek lenéztek, de mikor elvettem tőlük egy másodperc alatt a labdát, akkor már nem röhögtek, a céllövészetben pedig nem számított a magasság. De mivel csak ez a két sport volt amit űzhettem, elég sok szabadidőm lett, bár sok időt töltöttem a haverokkal, de még így is volt, hogy előbb mentem haza, mivel untam az agyam.
Hamar felfigyeltek ránk a sportteljesítményeink miatt, így a népszerűség is ránk talált, de mi sosem hagytuk, hogy akármelyikünk is elszálljon túlságosan. Bár bevallom megkönnyebbült a csajozás a kosárcsapat egyik sztárjátékosaként, de bevallom elég válogatós voltam ezen a téren. Nem szerettem az üresfejű libákat, akik csak a népszerűségért lógtak volna velem. Inkább az érdekes lányok keltették fel a figyelmemet, de ők inkább a zenészekhez vonzódtak(legalábbis a mi sulinkban így volt), meg az érzékeny srácokhoz. Ezért megpróbálkoztam a zene területén is. A tanárok sorra dugták az orrom alá a régibbnél régibb hangszereket, melyeken nem igazán sikerült sikert elértem. Az ósdi hangszerek, mint a szaxofon, klarinét, hegedű, nem hoztak túl nagy sikert. A tanárok már kezdték volna feladni, mikor egyik nap korábban voltam ott mint a tanár és unalmamban a zongorán kezdtem el nyomogatni a billentyűket. Először csak egyet egyet nyomogattam le nagy időközökkel, majd fokozatosan gyorsítottam tempón. Első próbálkozásra nem volt valami szép a dallam, de aztán egyre szebben és szebben sikerült megszólaltatnom a hangszert. Már egy ideje játszottam, mire a tanár szó szerint berontott a terembe, mire én majd leestem a székről, meglepetésemben.
A tanárnő, idegesen nézett körbe körbe, majd meglátott, amint épp föltápászkodtam. Hatalmas kerek szemekkel nézett rám ekkor.
- Te zongoráztál az előbb?
- Igen tanárnő, de nem kellene legközelebb úgy beviharzani az ajtón.
Mikor válaszoltam neki elkerekedett szemeit és képedt arcát felváltotta a mosoly, mikor rájött, hogy mégsem vagyok egy reménytelen eset. Ezek után pedig csak erre a hangszerre fókuszáltunk és sokkal jobb eredményt is értem el, mint az előző hangszerek esetében. Nemsokára már különböző eseményeken is zongoráztam, ami miatt a szüleim nagyon büszkék voltak rám. Bevallom élveztem a zenélést is, de a sport világát sosem hagytam el a zene miatt. Mindig jártam edzésekre és zeneórákra is, kissé ellentmondásos volt, de én szerettem.
Viszont a suli utáni fakultatív programok sem tartottak minden nap estig, ezért még mindig volt egy lyukas órám a közös vacsorázások előtt. mivel otthon nem zongorázhattam, mert a szüleim túl helyfoglalónak tartották ezért, folytattam a keresését a hangszerek világában, de ezúttal magam válogattam. A dobbal megint csak a hely volt a probléma, meg mellesleg az, így egymagában, csak a ritmust képes adni, mást nagyon nem adott át nekem valamiért(mármint érzelmeket nem). Végül rátaláltam még két hangszerre ami rabul ejtett, a gitárra és a száj harmonikára, nem tudom miért, de az életem olyan sokrétegűvé kezdett válni, hogy anya már azon viccelődött, hogy olyan leszek mint a képességem, vagyis folyton változom. Igaz is volt a folytonos változás, de a régi dolgokat a változások ellenére sem hanyagoltam, csak kisebb mértékben folytattam őket.
10- osztályban már elég érdekesen nézett ki az órarendem. Minden napra jutott egy vagy két iskolán kívüli program, majd este vacsora előtt, pedig mindig elgitároztam és szájharmonikáztam az időt. Vacsi után, pedig a mindig volt időm megcsinálni a leckém.(Átlag 4-es átlagom megvolt.)
A képességem fejlesztésre pedig mindig suli előtt került sor. Anyával direkt előbb reggeliztünk és aztán tanított a saját képességére.  (legtöbbször az volt meg)
Ám eljött az idő amikor már anya nem tudott már többet tanítani nekem és elhatározta, hogy mutáns suliba küld, hogy a képességem hosszabb ideig is képes legyek megtartani, mert vészhelyzetben szükség lehet rá. Én belementem elvégre tetszett az ötlet, hogy mutánsok között legyek és hogy új barátságokat szerezzek. De mielőtt elmentem megígértette a barátimmal, hogy majd jönnek látogatóba a hétvégéken és akkor majd elhülyüljünk az időt.

Képességei:
elsődleges képesség: képességmásoló: Képes lemásolni akárki mutáns képességét, ha megérinti az adott személyt. Persze ezt tudja kontrollálni, például: ha van egy képesség amit nem akar leváltani, akkor akadályozni is tudja a képesség felvételét.
A képességeket 25%-ban képes felvenni, de ez csak a teljesítményre igaz, a testi elváltozásokat teljesen felveszi, még ha nem is akarja.(kivétel itt a képességblokkolás, tehát ha valakit másol, annak az összes képességét másolja, nem tudja szelektálni.)
Például: ha valakinek feline képessége van akkor annak a külsejét teljesen átvessz, persze a saját alakjához igazítva, vagyis lesz bundája meg farka, sőt kihúzható karmai is, de az ereje csak negyed akkora lesz mint annak a személynek akinek a képességét másolta.
Egyszerre csak egy személy képességeit tudja megtartani, de azt eldobhatja az újért cserébe. Viszont mindkét személy képességeit egyenlőre nem birtokolhatja.
A képességének sajnos mivel még fiatal határai vannak, az adott képességet, csak 7 körre tudja felvenni,azután azok megszűnnek maguktól.
És a képességet ugyanúgy meg kell tanulnia használni, így célszerű mindig ugyanannak a személynek a képességeit másolnia, mert így nem kell mindig elölről kezdenie annak a képességnek a megtanulását.
másolt képességek: jelenleg nincs.

Szakértelmei:
- beszélt nyelvek: spanyol és angol (anyanyelvi színt); német és francia(középszint)
- sportokban jeleskedik, szinte mindben. (gőrkori és jégkori kivétel)
- Bár a céllövészet is sport, de gondoltam kiemelem, hogy remek abban is.
- Három hangszeren játszik: zongora, gitár és száj harmonika (az utóbbi kettőt magával is vitte a  kúriába)

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:

képek róla:

Peter Calm x-diák Sunglasses_forever_by_jayja-d3ag8z6 Peter Calm x-diák Logan_with_his_sunglasses_by_gxbevingurl1995-d48dev7 Peter Calm x-diák He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9 Peter Calm x-diák Logie_on_brainsurge_by_gxbevingurl1995-d499xqw


A hozzászólást Laura Slyen összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 01 Aug. 2014, 13:09-kor.
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 27 Feb. 2013, 22:57

Nem akárki, egyelőre csak mutáns képességet tudsz másolni, semmi mást. Így a hulkos példát húzd le.
És írd bele, hogy nem tudja használni egyből a lemásolt képességet, rá kell jönnie, hogy mit másolt és gyakorlás után képes csak a másoltat használni, nem megy ösztönösen, csak ha passzív az erő.
Ööö... ilyen nincs, hogy hat kar és stb előtör belőled, valószínűleg a srácnak sem voltak ilyen képességei és neked sem lesz úgy a semmiből, a beépített DNS-t pedig nem olyan egyszerű csak így eltávolítani, ehhez minimum egy nagy cég kell, AIMville, vagy a Pegazus, vagy az X-suliban Besita.
Így ezt a részt is húzd le, mert nem sok értelme van, vagyis nem lehetséges.

Ha kész vagy szólj és újra nézem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Peter Calm x-diák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14935
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 53
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 27 Feb. 2013, 23:15

Javítva.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Peter Calm x-diák He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Peter Calm x-diák 5000_Thanks_by_Mallemagic Peter Calm x-diák Mudch0 Peter Calm x-diák Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Peter Calm x-diák Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Peter Calm x-diák __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 27 Feb. 2013, 23:23

Akkor így elfogadva.
Órarendet még írj.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Peter Calm x-diák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14935
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 53
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 27 Feb. 2013, 23:46

Kötelező órák:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- japán

választott órák:
-Jövő történelem
-Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
- Mutáns és filozófia
- A harc művészete harccal és anélkül
- Repülő eszközök vezetése
- Számítógép hackelés és informatika
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Ismerd meg az agyadat más módon
- Önvédelem

Választott órán kívüli csoportok:
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- Kreatív önmegvalósítási klub
- Lövészet szakkör
- vadászklub

Jelentkezés egyéb programokra:
- Archeológiai kirándulás Wakandában/Tibetben/Egyiptomban
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Japán
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Kreatív önmegvalósítási klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Lövészet szakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: vadászklub
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabad foglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: -

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: -

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Peter Calm x-diák He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Peter Calm x-diák 5000_Thanks_by_Mallemagic Peter Calm x-diák Mudch0 Peter Calm x-diák Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Peter Calm x-diák Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Peter Calm x-diák __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 07 Május 2015, 18:49

két éves bővítés:

Míg iskolába jártam sok dolog történt velem, mint szokott lenni, a jó dolgokat követték a rosszak. Először egy osztálykirándulásra mentünk ahol kapásból hozzácsatlakozott egy kisebb csoporthoz, melyben hatan voltak velem együtt. (Vaszilj, Éva, Rejtőző Medve, Tina, Matt és én, Peter) Ezek közül a legbolondosabb lett a szobatársam is. Hogy miért jellemzem, így hát... csak úgy kezdte, hogy ruhástól beugrott a medencébe. Szerintem ez elég magyarázat rá.
Úgy alakult, hogy együtt mentünk a főiskolai nyílt napok közül a bölcsészkaréra. Bár igazából én a testnevelési ő iskolára akartam volna menni, de Medve csak meggyőzött, hogy menjek velük, amin végül egy stúdió berendezését is kipróbálhattuk, így egész jól elvoltunk a végén.
Este mindenki nyugiban megvacsorázott, de ezek után amilyen jó volt a tábor eddig olyan szörnyű lett a vége.
Este ránk támadtak és elhurcoltak minket egy másik realitásba a Hydra emberei. Mikor pedig magunkhoz tértünk hibernáló kabinokból másztunk ki lenge öltözékben. Engem nem zavart a dolog, de a többieket annál inkább. Hamar orvosoltuk is a problémát, ugyanis találtunk egyenruhákat, majd egy folyosót. A többi részlet számomra lassan homályba veszett, mert mikor megpróbáltam lemásolni Medve haverom képességét, hogy kiszagolja ma helyes utat, akkor az maga alá gyűrt és mivel mint szintén később kiderült volt köztünk egy női lupin is, akink állítólag a kegyeiért szálltam harcba a legjobb barátommal, aki még csak át sem változott hogy visszatámadjon és helyre tegyen. És furcsa végkifejlet az lett, hogy a csajszi bizonyult a legerősebbnek és úgy kiütött, hogy már csak az ARMOR embereinél tértem magamhoz már a saját realitásunkban. Nos Azóta megtanultam két dolgot: Állati tulajdonságokkal rendelkező Lupint nem másolunk, és Terrynek piszkosul erős a bal horogja.
//Eközben a másik realitásban a klónjaink viszonylag rövid, de annál több kínnal teli életet éltek. Hetekig voltak bezárva magánzárkákba,ahova bekötött szemmel vezeték őket és onnan is enni meg egy óra sétára, ahol találkozhattak a többiekkel. Peter klónja ezt az időt gyúrással töltötte, hogy fenntartsa a fizikai edzettségét, és hogy ne menjen el az esze odabent. Időnként voltak társaik akik sebekkel tértek issza a sétára a celláikból és volt akik már kopaszok is voltak. Peter is egy nap vágásokkal ébredt több helyen a testén, és a haja is le volt borotválva, nem tudta milyen bizarr kísérleteket folytattak rajtuk, de azt tudták, hogy szökésre nincs sok esély, mert a nyakukon sokkoló képességblokkoló nyakörvek voltak. Bár Peter önmagában úgysem tudott volna képességet használni lévén csak másoló volt, így nem volt neki ez annyira szokatlan, mármint hogy erőtlen, de azért nem volt kellemes a tehetetlenség tudata. Egyik nap egyszer csak leálltak a létfenntartó rendszerek és el kellett hagyniuk az épületet, mielőtt azt "megtisztítják". Sokan kijutottak, kint kisebb csapatokra oszlottak, voltak akiket a hydrások tettek el láb alól, volt akiknél sugárfertőzés jelei mutatkoztak és abba haltak bele. Végül csak az ő kis csapatuk maradt utoljára, (Medve, Levi és Peter) bejutottak egy épületbe ahol egy talált fegyverrel ő intézte el az egyik őrt, bár utána a lelkiismerete kínozta érte. De mielőtt elérték volna a kiutat jelentő teleport szobát vérezni kezdett a testük és lassan ők is meghaltak.//

Murderworld és a két kaland között:
A suliból ezek után nem nagyon mertem elmenni több kirándulásra történtek után, így megesett, hogy a haverom Rejtőző Medve meghalt, egy másik Éva pedig a járását vesztette el, egy múzeumi kiránduláson, na ezek után meg pláne nem volt kedvem nagyon kimozdulni se. Kissé visszahúzódva töltöttem el az évet, javarészt zenéltem és csak a barátaimmal beszélgettem. Aztán egyik este mikor kevesen voltunk a suliban egyszer csak kinn találtunk magunkat az erdőben x-men ruhákban, ahol egy őrült porondmester egy élő túlélősót forgatott velünk akaratunk ellenére. És mivel bizonyította hatalmát, hogy távolról is könnyűszerrel képes felrobbantani bárkit és bármit, így a velünk lévő tanár nyelve volt az első célpont a bemutatkozás végén, mikor az neki nem tetszően beszélt. Én persze mivel rosszat sejtettem, ezért lemásoltam a pékességét, mert mint sejtettem, baj lett. Nem is kicsi. Egy őrszem kergetett minket szanaszét. És én mivel idióta voltam és követtem a váljunk szét tervet, hamarosan szembe találtam magam egy medvével. Aki felkergetett egy fára mint valami macskát, miközben azért az egyik lábamon végigszántotta a karmait és még a gyatya szárát és a cipőt is vitte magával. Azt hittem odafenn biztonságban leszek, de a medve nekiállt ütni a fát, hogy kidöntse. Én el akartam róla teleportálni, mivel ezt tudta a tanár akit másoltam, de nem történt semmi, ugyanoda kerültem vissza ahol voltam eredetileg. Így aztán leestem a fáról és milyen meglepő elvesztettem az eszméletem. Mikor magamhoz tértem egy energiapajzs alatt voltam a valami energiahálóba tekert Night-al és az agyvérzést kapott osztálytársammal, míg a többiek kívülről próbáltak meg kiszabadítani minket. Majd pittyegést hallottunk és GAME OVER. Mindenki visszakerült a suliba, vége volt a Shownak, a hallottnak hitt osztálytársunk épp volt és egészséges, de aki más sérülést szerzett annak az megmaradt, mint nekem a lábamon a seb, bár begyógyult nem volt túl kellemes.
Szerencsére nyáron már nem fog annyira látszani, de attól még nem tett jót.

Elteltek a tanulással töltött hónapok, és elérkezett a diplomaosztó is. Én pedig igaz itt maradtam x-mennek, de mellette úgy döntöttem bölcsészkaron akarom tovább folytatni a tanulmányaimat NewYorkban, mivel megvolt hozzá a szükséges anyagi háttér és szerettem volna tovább képezni magam a zene terén. Viszont még volt egy nyaram és úgy tűnt az elmúlt egy évben nőttem 10 centit és furcsa mód kezdtek eltűnni a dolgaim a szobából, majd egyszer csak megkerültek, de nem is akárhogyan. egyes x-menek szerint másodlagos mutációm jelentkezett. Ami megmagyarázná a dolgokat, viszont még meg kell ezt is tanulnom teljesen uralni.

A képessége fejlődött és átalakult valamint másodlagos mutációja is kialakült

új képességek:
- (Elsődleges mutáció)Képesség másolás:
Képes lemásolni akárki mutáns vagy szuperhumán képességét, ha megérinti az adott személyt. Persze ezt tudja kontrollálni, például: ha van egy képesség amit nem akar leváltani, akkor akadályozni is tudja a képesség felvételét.
A képességeket 100%-ban képes felvenni, ez csak a teljesítményre igaz, és ha annak akit másol több képessége is van, akkor annak automatikusan a legerősebbikét fogja lemásolni. a testi elváltozásokat teljesen felveszi, még ha nem is akarja.(kivétel itt a képességblokkolás, tehát ha valakit másol, annak az összes képességét másolja, nem tudja szelektálni.)
Például: ha valakinek feline képessége van akkor annak a külsejét teljesen átvessz, persze a saját alakjához igazítva, vagyis lesz bundája meg farka, sőt kihúzható karmai is, mint annak a személynek akinek a képességét másolta.
Egyszerre csak egy személy képességeit tudja megtartani, de azt eldobhatja az újért cserébe. Viszont mindkét személy képességeit egyenlőre nem birtokolhatja.
A képességének sajnos mivel még fiatal határai vannak, az adott képesség hosszát az érintés mértéke határozza meg.
Rövid érintésnél az erő rövid ideig marad meg.
1. körnél 2-3 kör erejéig
2. körnél 6-7 körig
3 vagy több kör után pedig a képesség állandósul és addig Peter birtokolja, míg másikra nem akarja azt cserélni vagy el nem veszti az eszméletét. Ebben az esetben a képesség amit másolt elveszik.
És a képességet ugyanúgy meg kell tanulnia használni, így célszerű mindig ugyanannak a személynek a képességeit másolnia, mert így nem kell mindig elölről kezdenie annak a képességnek a megtanulását.
másolt képesség: jelenleg nincs.

- (másodlagos mutácó)Zsebdimenzió:
Egy saját dimenzióval rendelkezik, melyből kényére kedvére teleportálhat ki már bent lévő tárgyakat, akár csak a zsebéből húzná elő őket, vagy éppen be oda 25 méteres körzetből maximum 100 kilóig. Összesen 100kg-nyi tárgymennyiség lehet a dimenzióban egyszerre.
jelenlegi tartalma: üres

szakértelmei:
Szakértelmei:
- beszélt nyelvek: spanyol és angol (anyanyelvi színt); német és francia(középszint)
- sportokban jeleskedik, szinte mindben. (gőrkori és jégkori kivétel)
- Bár a céllövészet is sport, de gondoltam kiemelem, hogy remek abban is.
- Három hangszeren játszik: zongora, gitár és száj harmonika (az utóbbi kettőt magával is vitte a  kúriába)
- motorra jogosítvány szerzett
- Lövész klubban való részvétele során remekül bánik a lőfegyverekkel és jól céloz.
- A vadászklubbal szerzett ismeretek pedig növelték a biológiai ismereteit is.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Peter Calm x-diák He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Peter Calm x-diák 5000_Thanks_by_Mallemagic Peter Calm x-diák Mudch0 Peter Calm x-diák Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Peter Calm x-diák Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Peter Calm x-diák __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 07 Május 2015, 19:15

Eflogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Peter Calm x-diák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14935
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 53
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 07 Május 2015, 19:19

Adatlap:

Név: Peter Calm
Lakás/Létesítmény: Salem/Mutáns iskola
NJK: nincs
Foglalkozás: x-men, és diák az egyetemen(idén ősztől)
Munkahely: Xavier iskola, és a főiskola
Pénz: 0 dollár
Bevétel/hét: 300 dollár
Eszközök: gitár, száj harmónika, ruhák, és persze ami a bentlakáshoz kell
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: nincs
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:
egyéb: Ő egy teljes jogú NJK

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Peter Calm x-diák He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Peter Calm x-diák 5000_Thanks_by_Mallemagic Peter Calm x-diák Mudch0 Peter Calm x-diák Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Peter Calm x-diák Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Peter Calm x-diák __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 12 Szept. 2015, 09:10

A kvízen elért jutalmad egy vadászpuska.
Peter Calm x-diák Browning-x-bolt-620x330

Azonban legálisan nem használhatja utcán, fegyvertartásit kap rá, de fegyverviselésit nem (még jutalomként sem, révén ilyet csak az kaphat, aki fegyveres erőknél szolgál, vagy olyan helyen dolgozik, ahol kötelező fegyvert hordani).
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Laura Slyen on Szomb. 12 Szept. 2015, 14:33

köszönöm, akor egy ideig még a dimenzióban fog csücsülni a puska

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Peter Calm x-diák He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Peter Calm x-diák 5000_Thanks_by_Mallemagic Peter Calm x-diák Mudch0 Peter Calm x-diák Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Peter Calm x-diák Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Peter Calm x-diák __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 02 Nov. 2015, 16:02

Szabadjáték során Peter lemásolta Szabó Éva képességeit, melyek állandósultak számára, addig míg cserélni nem akarja azt másikra, vagy eszméletét nem veszti.
//új "állandósult" másolt képesség: képes 10 kg tömegű fémet manipulálni, formázni, folyékonnyá tenni stb. Maximum 3-4 körig képes valamit egyszerre alakítani, utána ha lejár az idő a fém megtartja a kialakított alakját. Már minimális szinten képes használni a föld mágneses terét, ezáltal képes 10 kg súlyt lebegtetni 3-4 körig. Titániumig mindent könnyedén tud, titániumot már nagyon nehezen és minimálisan, a vibránium és adamantium fémekkel, vagy ezek ötvözetével még nem boldogul.//

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Peter Calm x-diák He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Peter Calm x-diák 5000_Thanks_by_Mallemagic Peter Calm x-diák Mudch0 Peter Calm x-diák Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Peter Calm x-diák Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Peter Calm x-diák __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Peter Calm x-diák Empty Re: Peter Calm x-diák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.