Nicholas T. McIntyre

Go down

Nicholas T. McIntyre Empty Nicholas T. McIntyre

Témanyitás by Kyle Phoenix Hétf. 18 Nov. 2013, 02:58

Név: Nicholas T. McIntyre
Egyéb név(i):Nick, Theo, Villám, Csapás
Faj:ember/mutáns
Nem: férfi
Jellem:lelkes, kíváncsi, rosszcsont, ismerkedő
Személyazonosság: nem tagadja, hogy kicsoda
Születési helye és idő: 2008. December 13.
Kor:16 év
Család:
- Apja: James McIntyre – farm tulajdonos, gazdálkodó 46 éves
- Anyja: Mary Fitzgerald McIntyre – háztartásbel, főállású anya, 40 éves
- Húga: Sophie McIntyre – általános iskolai tanuló, 13 éves
Foglalkozás: X diák
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: égési sebek a jobb karon, cowboy kalap
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges,
 
Ha tippelhetnék, hogy mi fog változást hozni az életembe, biztos, hogy nem egy viharra gondolok 2021. tavaszán. Egyik nap éppen leszállok az iskolabuszról, amikor olyan zápor szakadt a nyakamba, amilyet nem láttam abban az évben. A telefonom persze rögtön ledöglött, így nem volt más választásom, mint végigrohanni azon a földúton, ami a házunkat elválasztotta a főúttól. A szüleimet így nem hívhattam, pedig biztosan kijöttek volna elém, csak a lelki szemeimmel tudtam elképzelni őket, amint kétségbeesetten kitekintve várják a hívásomat.
Szóval rohantam, mint az olajozott istennyila ( ja mint minden texasi imádom ezt a szót), amikor egyszercsak megcsúsztam, bemutattam néhány sikertelen megállási kísérletet, és elterültem a híg sárban. Mikor nekiálltam, hogy feltápászkodjak, egy fura szúrást éreztem a homlokomon, amitől az agyam majd szétrobbant, és úgy éreztem, mintha az egész életemet, átirányítanám a jobb kezemen keresztül a földbe.
Mikor magamhoz tértem, első gondolatom a döbbent felismerés volt; éltem. A második még mindig a döbbenetes dolog, hogy a jobb markom tele volt durva üveggel, pedig tutira nem volt nálam üdítő, miközben vágtáztam hazafelé. Nem tudom mennyi ideig lehettem kiütve, de a vihar elállt. Csuromvizessen kezdtem vánszorogtam hazafelé, amikor kezembe akadt a használhatatlan telefonom. Amint a kezembe fogtam, a kijelző egy villanással életre kelt, szépen sorakoztak a töltöttséget jelző kis vonalkák és még térerőm is volt. Azonnal telefonáltam.
Néhány héttel később  fura dolgokat kezdtem el művelni. Mármint furábbakat, mint a többi tizenhárom éves. Először is elhatároztam, hogy sohasem lottózom, mert a múltkori viharban valószínűleg elhasználtam mindazt a szerencsét, amit kiutaltak nekem az égiek. A másik, hogy egyre nehezebben kerültem fizikai kontaktusba emberekkel. Mint amikor “megrázzák” egymást az emberek. Nos én egész kis villámokat produkáltam. Persze doktorok vizsgálgattak, szenzoroztak, és mindenféle dolgokat dugtak belém...brrr, még mindig kiráz a hideg, de természetesen nem lettek okosabbak. Egy idő után nem tudtam kezet fogni a haverjaimmal, vagy puszit adni egy lánynak, mert mindig sérülés volt a vége. Szörnyű időszak volt.
Aztán egy péntek délután elegem let az egészből, és úgy döntöttem nem vagyok hajlandó bemenni a suliba, amíg nem találunk valami megoldást a problémámra, mert senki sem szereti ha úgy kezelik, mint egy pestisest. Szóval éppen apának kellett volna jönnie értem, de az órák után egy sms várt, miszerint ledöglött a kocsija útközben, fogjak egy taxit, és a járműnél találkozunk. Néhány perccel később valóban már mellette álltam, és együtt szidtuk a lemerült aksit. Én annyira sem voltam autószerelő, mint ő, mégis automatikusan ellenőriztem a drótokat, megmozgattam az akkut.
- Na jó, még egy próba, aztán marad az autómentő.
És ahogy mondani szokták, pöc - röff. Egyikünk sem értette.
- Legközezelebb elég, ha engem hívsz – mondtam vigyorogva. – A Sárga Angyal meg keressen más ügyfelet!
- Jól van te kis varázsló – borzolta össze apám a hajamat jókedvűen, majd megölelt – siessünk anyád már bizt...
Akkor esett le mindkettőnknek. Nem pattant szikra a hajamból, nem égettem meg a kezét, nem kellett hátra ugrania az ölelés után. Ezután már kicsit könnyebb volt összerakni a képet.
A következő évben újra megnyílt a mutáns suli Brooklynban. Eddigre ugyan másként kezeltek az isiben, elvégre ki ne szeretne egy olyan srácot, aki több elektromos trükköt tud előidézni, mint az egész fizika labor, egy ujjmozdulattal kapcsolja a lámpákat, tévéket, új életet lehel egy lemerült akkumulátorba.Persze az kicsit ijesztő volt, ilyenkor jobb karom égéseiben kicsi kék fények keztek rohangálni a vállamtól az ujjamig, de z egyelőre nem bizonyult többnek, mint a fények játéka. Csakhogy egy idő után nekem ebből elegem let. Azért annál többre tartottam magam, hogy ha valaki a kezembe nyomott egy lemerült telefont, akkor az azonnal töltöttre ugrott, és az illető tovább csacsoghatott valamelyik ismerősével, vagy a jó ég tudja kivel.
Nem tudtam, hogy ajándék-e vagy átok, amit kaptam, azon a napon, de abban biztos voltam, hogy jobban is meg akarom ismerni, jobban is tudom használni. Többre vágytam a két lábon járó generátor szerepénél.
Szüleim nehéz szívvel engedtek volna el, nem mintha szégyelltek volna, vagy ilyesmi, ugyanúgy szerettek, mint annak előtte. Egyszerűen féltettek, hiszen New York meglehetősen messze esett San Antoniótól. Sokat és hosszan beszélgettünk, mire meggyőztem őket, hogy a középiskolát már New Yorkban kezdjem.
A tervemet végül a démonok megjelenése hiúsította meg. Ezek után szó sem lehetett arról, hogy New Yorkba menjek, életveszéles is let volna. A következő évre azonban ez a fenyegetés is megszűnt, és egy fél évvel a démonok elűzése után ismét felhoztam ezt a témát. Szüleim végül kissé aggódva bár de igent mondtak. Ezután már csak hetek kérdése volt, mikor költözhetek oda. Persze kissé nehezebb helyzetben voltam, hiszen a félév már elkezdődött, de elvileg nem okozhatott gondot a felzárkózás. A húgom Sophie legalább hússzor megígértette velem, hogy majd meglátogathatnak, bár szerintem sokkal kíváncsibb volt egy olyan helyre, ami sokkal inkább illene egy képregénybe, mint a való világba, én mégis örömmel mondtam igent mind a húsz alkalommal.
November közepére a szüleim is megkapták mindazokat az információkat, amiknek birtokában már elengedhettek. Így November közepére megérkezhettem  a Kúriához. Anya és apa elláttak jótanácsokkal, és zsebpénzzel, megígértették velem, hogy sokszor hívom majd őket. Sophie is átölelt, és suttogva emlékeztetett az ígéretemre.
Itt voltam hát néhány táskával, alig tizenhat évesen, sokszáz kilométerre otthontól, és egy pár pillanatra megremegett a lábam. Remélem nem bánom meg ezt a döntésemet...
 
Mutáció: képes elektromosságot generálni, illetve ezt az energiát átadni egy hordozóba. Feltölthet vele néhány ceruzaelemet, vagy félig egy mobilt. Egy laptopot képes pusztán fizikai kapcsolattal pár percig működtetni. Kisebb elektromos eszközöket befolyásolhat, bekapcsolhat egy tévét vagy egy rádiót, de ha nincs bedugva egy konektorba, akkor mindössze egy felvillanást érhet el, folyamatosan működni nem fog. Ennél nagyobb vagy bonyolultabb eszközöket nem befolyásolhat. Fel és lekapcsolhat szobai vagy asztali lámpákat, amennyiben a hely vagy épület áramellátása biztosított. Nagy elektromos alkalmatosságokat nem tud befolyásolni, nem szabotálhat erőműveket, repülőket stb. Természetesen látnia kell az eszközt, amit befolyásolni akar, illetve a töltéshez kapcsolatba kell vele kerülnie. Minden használat után legalább három körig pihennie kell.
A képessége veszélyessé válhat, és időnként muszáj használnia, nehogy túl sok töltés halmozódjon fel benne. Két hét képesség használat nélkül, és már érezhetően “megüti” a vele kapcsolatba lépőt. Négy hét után, már felszíni égést is okozhat a kicsapódó elektromosság.
 
Képességek és szakértelmek:
- Viszonylag gyors felfogású gyerek, de valószínűleg nem lesz kitűnő tanuló az osztályban.
- Elég jól dobol és énekel.
- Koordinált, pontos és gyors.
- Elég jól barkácsol, persze bonyolultabb eszközt nem fog megszerelni, de tudja, hogy fogjon meg egy kalapácsot.
- Bármily hihetetlen, de ha nincsen túltöltve, akkor rendkívül szimpatikus az állatoknak.
- Érdeklődik a sportok iránt.
- Ismer minden scifit az 1970-es évektől napjainkig.
 
Kinézet és jellem: Átlagos tizenhat éves, nem kövérebb és nem is soványabb mint a legt0bben, testi ereje nem kiemelkedő. Ami rögtön feltűnik, az a job karján végigfutó hosszanti égésnyomok, és amikor az erejét használja, akkor kis kék fények, jelennek meg ezekben a sebekben és az ujjai felé haladnak. Kedvenc színei a zöld, a kék és a fekete, öltözködésében általában ezeket a színeket keveri. Imádja fehér kalapját.

Nicholas T. McIntyre Xgkx

Általában udvarias, társasági, szívesen cseveg, szeret nevetni, de nem kárörvendő. Mondhatni jó nevelést kapott, és a család veszteségek nélkül vészelte át az elmúlt éveket. Ha nem tudja levezetni a feszültséget, akkor mogorváv, rosszkedvűvé válik, mivel fél, hogy ez ismét kihatással less az emberi kapcsolataira. Mivel még nem alakult ki egy szilárd érdeklődési köre, ezért a legtöbb dologra kapható, szívesen vesz részt csoportos foglalkozásokon, és mivel városon kívül nőtt fel, nem fél elhagyni a betonrengeteget sem.
Mint oly sok tini, biztos, hogy utána fordul a csinos lányoknak, de egy kezdeményezéstől biztos zavarba jönne. Időnként biztos, hogy feszegeti a határokat, főleg, ha már megbarátkozott a környezetével, megfelelő vezéregyéniség mellett kapható a rosszcsontságokra, de szándékos kart, vagy testi sérülést biztosan nem okozna.
 
Privát előtörténet véleményezést kérsz: nem

Kép:

Nicholas T. McIntyre 3p4v


A hozzászólást Kyle Phoenix összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Nov. 2013, 11:44-kor.
Kyle Phoenix
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nicholas T. McIntyre Empty Re: Nicholas T. McIntyre

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Nov. 2013, 10:30

Előtörivel nincs gond, a képesség viszont nagyon erős diáknak, még első szintre is gyengíteni kéne helyenként.
Szóval 220V-on v afeletti áramerősségű dolgokkal már/még nem boldogulsz. Azaz egy lámpát sem fogsz tudni ki-be kapcsolgatni, nemhogy a közvilágítást, maximum 1x felkapcsoltad, aztán 3 kör múlva le, ugyanez igaz a hangszabályzásra. Az elem, telefon és laptop töltés megy, de közel nem fog fél óráig működni a laptop egy hozzáérés után, csak percekig. 2 körig vagy képes tölteni bármit, utána pihennie kell a karakternek, vagyis éppen semmilyen elektromosságot nem képes termelni.

Ezt javítsd benne, meg írj majd órarendet, aztán megnézem újra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nicholas T. McIntyre Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nicholas T. McIntyre Empty Re: Nicholas T. McIntyre

Témanyitás by Kyle Phoenix Hétf. 18 Nov. 2013, 20:55

Kötelezőek:

- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (1-et kötelező választani): Spanyol

Választottak:

- Mechanika és Eleketronika
- Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
- A harc művészete harccal és anélkül
- Repülő eszközök vezetése
- Számítógép hackelés és informatika
- Önvédelem
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- 2. nyelv (asgardi)

Hétfő:

08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Mechanika és Elektronika
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Kedd:

08-10 óra: Nyelvórák (mindenki a választottra)
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12 -14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub

Szerda:

08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: -
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:

Csütörtök:

08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Péntek:

08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra:-
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:

Szombat: (nem kötelező órák)

12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Nyelvórák (mindenki a 2. választottat)

Vasárnap: (nem kötelező órák)

10-12 óra: -
13-15 óra: -
15-17 óra:-
Kyle Phoenix
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nicholas T. McIntyre Empty Re: Nicholas T. McIntyre

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Nov. 2013, 21:03

Így elfogadva, mehetsz is játszani meg szobát csinálhatsz a suliban.
És nyugodtan vedd úgy, hogy már bent vagy a suliban és ne várakozz kint, amíg bevisz valaki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nicholas T. McIntyre Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nicholas T. McIntyre Empty Re: Nicholas T. McIntyre

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.