Skuld Sabah Nur

Go down

Skuld Sabah Nur Empty Skuld Sabah Nur

Témanyitás by Thorhalla Kedd 29 Ápr. 2014, 23:33

Név: Skuld Sabah Nur
Egyéb név(i): Végzet
Faj: mutáns (neyaphem)/örökkévaló, alfajok: mágiahasználó, zseni
Nem: nő
Jellem: gonosz, maximalista
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 2024. ????. ??
Kor: 0 év
Család: egyedülálló
- Apokalipszis (En Sabah Nur) – apa, halott
- - Nemesis / Holocaust – féltestvér, él
- Stephanie Miller (Varázslónő) – anya, él
- - Dauðr vagy Dauthr Sabah Nur / Rontás – ikertestvér, él
-  - Donald Miller – féltestvér, él
Foglalkozás: Apokalipszis örököse
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: fekete (az egész, nincs benne semmi fehérség)
Haja színe: fekete
Bőre színe: vörös
Különleges ismertetőjel: külseje
Repülési sebesség: 60km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges, vak

Előtörténet:
Apokalipszis és a Varázslónő első gyermekei közül a fiatalabbik, a szüleik egy szövetség révén kerültek össze, korábban az apja vadásztatta az anyját, mert mágus mivolta miatt félt tőle. Apokalipszis harmadik trónra kerülésekor 2024-ben embereket küldött Latveria-ba, ahol mint kiderült a Varázslónő alapított saját vallást és birodalmat. Mivel a nőnek tisztában votl vele, hogy akkor megvolt az ereje ahhoz, hogy átvegye a világuralmat Apokalipszistől, de számított rá, hogy ugyanúgy járna, mint a férfi, ezért inkább szövetséget ajánlott neki – egy olyat, amit ha visszautasít a férfi, megöli a nő – amit nem lehetett visszautasítani. Az alkuban benne volt, hogy Apokalipszis a nővel isteni dinasztiát alapíthat és Steph méltó örökössel, örökösökkel ajándékozza meg a mutáns istent. Így lett Stephanie Miller Apokalipszis felesége, a lovasainak vezetője, a világ királynője és Apokalipszis gyermekeinek anyja.
Mindkét gyermek mágia segítségével fogant, Steph biztosra ment a dologgal kapcsolatban és ikreknek adott életet a Galactussal folytatott harcban. Egy fiúnak és egy leánynak. Mind a ketten passzív képességgel születtek, amik leginkább a halál magvát testesítették meg aspektusukban. Mivel senki sem kockáztatott egy merényletet így a két gyermeket képességblokkolás mellett genetikai gyorsításnak vetették alá már Latveriaban, ahova a gyereket apjuk halála és anyuk eltűnése után vitték, hogy hetek alatt elérjék a felnőtt kort.
Skuld élete különösen furcsa, révén egy olyan világban él, ahol a legkisebb gyengeségért is örökre szenvedni kell a lány vaknak született. Nem kapott műszemeket magának, ő a saját képességével akarja bizonyítani azt, hogy méltó a szülei hírnevére és arra, hogy Apokalipszis örökösének nevezzék.
Az anyja ragaszkodott a skandináv eredetű névhez nála már a születés előtt, ami igencsak sokat mondó volt az ő esetében. Skuld eredetileg a három Norna, sorsistennők egyike volt. Ő volt a legfiatalabb a nornák közül és ő képviselte, testesítette meg a jövőt. Többször előfordult, hogy a Valkűrök közé is sorolták, sokszor úgy tartották, hogy hatása van a háborúkra, és befolyásolja ki haljon meg. Úgymond az emberek életfonalát választja szét, ami a kislány képességéhez remekül illett. Az eredeti volt kapocs a halál, és a halál utáni élet között, ami a képessége miatt Skuld Sabah Nur-ra is tökéletesen illik ugyanezen név és a névhez tartozó szerepkör.

Szakértelmek/Képességek:
Rendelkezik átható történelmi ismeretekkel a családja mindkét ágáról. Tudományos érdeklődése igencsak magas, így ért a celestial technológia javításához, tervezéséhez. Fegyvert soha sem használ, de pusztakezes harcban igencsak járatos.
Akárcsak fivére ő maga is örökölte az apjuktól az örökkévalóságot, ez alatt nem Thanos fajának képességeit kell érteni, csak azt, hogy évszázadokig, évezredekig is képes elélni, mert nagyon-nagyon hosszú életű lesz és származásának hála minden fizikai tulajdonsága emberi maximumon van.
Mutáns fajának alfaja a neyaphem, ennek köszönhetően vannak szárnyai, amikkel 60km/óra sebességgel képes repülni. Az képességei a cheyarafim-ekre dupla olyan erősek, mint másokra.
Az anyjától mágiaérzékenységet örökölt és azon belül is a nekromanciát, mind az asgardi, mind pedig a rendes „emberi” nekromanciát. Érdekesség, hogy a mutációja is pontosan ugyanez, nekromancia. A képessége passzív, ha nem befolyásolja, blokkolja a képességét azzal folyamatosan szívja el a környezetében levők életerejét (alapjáraton egy felnőtt ember teljes életerejét 3-4 kör alatt képes elszívni, 30 méteres körzetben mindenkiével így tesz) nyeli el. Az erejével az elnyelt életerőt kozmikus erőkké képes azt alakítani, ezzel pajzsot hoz létre maga körül, energiacsapással képes támadni a teste bármelyik pontjából, regenerálni képes magát, illetve betegségeket terjeszteni, rontásokat, ártásokat, illetve a fizikai tulajdonságait is képes feljavítani már szuperhumán szintre. Mindezt koncentrációval képes megtenni. Szavakkal, rúnákkal és koncentrációval képes ugyanarra, mint a mutáns képességével, illetve ezzel erősíteni tudja a mutációja adta lehetőségeit. De mivel a kettő lényegében összeforrt neki, így nem igen van szüksége a varázslásra a képessége használatához.
A mágiájával jellemzően a folyamatos életerő-elszívást szokta gátolni, illetve pusztán mutációból is megtanulta mindezt, hogy miként képes elfojtani, hogy mások közé tudjon menni és ne öljön meg mindenkit a környezetében. Természetesen, ha eszméletét veszti, erős fájdalma lesz valamitől, vagy megsérül akkor a gátlás akaratától függetlenül kikapcsol és a képessége újra átcsap passzívba és elkezdi mindenki életerejét kontrollálatlanul elszívni. Egyelőre ennél jobban nem tudja visszafogni és kontrollálni.
A képességeire egyedül a világon az anyja és az ikertestvére immunis, ahogyan ő is az a testvére képességére. Vele született immunitás, ami a terhesség első pillanatában alakult ki hármójuk között. A képessége az apjára és a féltestvérére mutáns-örökkévaló mivoltukból szinte nincs hatással.
Noha Skuld vak, ez nem jelenti azt, hogy nem lát. A képességeinek hála a legkisebb életerőt is képes látni, azaz a baktériumok és vírusokét is, ahogyan a növényekét is. Ennek köszönhetően észleli a világot és képes „mindent” látni az élőlények életerején át.

Külső:
Skuld:
Skuld Sabah Nur Icki
Skuld Sabah Nur Hojn

Többi kép:
Spoiler:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Skuld Sabah Nur Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.