Dauthr Sabah Nur

Go down

Dauthr Sabah Nur Empty Dauthr Sabah Nur

Témanyitás by Morsus Hétf. 26 Május 2014, 08:17

Név: Dauðr vagy Dauthr Sabah Nur
Egyéb név(i): Rontás
Faj: mutáns (neyaphem)/örökkévaló, alfaj: mágiaérzékeny
Nem: férfi
Jellem: gonosz, arrogáns
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 2024. ????. ??
Kor: 0 év
Család: egyedülálló
- Apokalipszis (En Sabah Nur) – apa, halott
- - Nemesis / Holocaust – féltestvér, él
- Stephanie Miller (Varázslónő) – anya, él
- - Skuld Sabah Nur / Végzet – ikertestvér, él
- - Donald Miller – féltestvér, él
Foglalkozás: Apokalipszis örököse
Testmagassága: 195 cm
Testsúlya: 100 kg
Szeme színe: Vörös
Haja színe: nincs
Bőre színe: sötét kék
Különleges ismertetőjel: külseje
Repülési sebesség: 60km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Apokalipszis és a Varázslónő első gyermekei közül a idősebbik, a szüleik egy szövetség révén kerültek össze, korábban az apja vadásztatta az anyját, mert mágus mivolta miatt félt tőle. Apokalipszis harmadik trónra kerülésekor 2024-ben embereket küldött Latveria-ba, ahol mint kiderült a Varázslónő alapított saját vallást és birodalmat. Mivel a nőnek tisztában votl vele, hogy akkor megvolt az ereje ahhoz, hogy átvegye a világuralmat Apokalipszistől, de számított rá, hogy ugyanúgy járna, mint a férfi, ezért inkább szövetséget ajánlott neki – egy olyat, amit ha visszautasít a férfi, megöli a nő – amit nem lehetett visszautasítani. Az alkuban benne volt, hogy Apokalipszis a nővel isteni dinasztiát alapíthat és Steph méltó örökössel, örökösökkel ajándékozza meg a mutáns istent. Így lett Stephanie Miller Apokalipszis felesége, a lovasainak vezetője, a világ királynője és Apokalipszis gyermekeinek anyja.
Mindkét gyermek mágia segítségével fogant, Steph biztosra ment a dologgal kapcsolatban és ikreknek adott életet a Galactussal folytatott harcban. Egy fiúnak és egy leánynak. Mind a ketten passzív képességgel születtek, amik leginkább a halál magvát testesítették meg aspektusukban. Mivel senki sem kockáztatott egy merényletet így a két gyermeket képességblokkolás mellett genetikai gyorsításnak vetették alá már Latveriaban, ahova a gyereket apjuk halála és anyuk eltűnése után vitték, hogy hetek alatt elérjék a felnőtt kort.
Rontás az erősebbik fivérként van számon tartva. Már csak azért is, mert ő nem született vakon. Ellenben nővérével ő erősebb, de kevésbé felkészült. A varázslatok és tudomány távol áll tőle. Ismeretei ellenére nem nagyon tud és nem is szívesen varázsol vagy foglalkozik tudományos dolgokkal. Ezt kárpótolja hihetetlen erővel. Rontás kitartó, szívós, mint egy harci eb, ha feladata van azt teljesíti tűzön vízen át.

Szakértelmek/Képességek:
Rendelkezik átható történelmi ismeretekkel a családja mindkét ágáról. Tudományos magas, így ért a celestial technológia javításához, alkalmazásához. Nem csak harcos, de képzett asgardi fegyverek, pusztakezes és löfegyverek alkalmazásában. Közkedvelt fegyvere egy hatalmas kétkezes csatabárd.
Akárcsak húga ő maga is örökölte az apjuktól az örökkévalóságot, ez alatt nem Thanos fajának képességeit kell érteni, csak azt, hogy évszázadokig, évezredekig is képes elélni, mert nagyon-nagyon hosszú életű lesz és származásának hála minden fizikai tulajdonsága több, mint maximumon van. Dauthr képes megemelni 5 tonnát is. Teste ellenáll a kisebb fegyvereknek (kések, pengék, stb).
Mutáns fajának alfaja a neyaphem, ennek köszönhetően vannak szárnyai, amikkel 60km/óra sebességgel képes repülni. Az képességei a cheyarafim-ekre dupla olyan erősek, mint másokra.
Az anyjától mágiaérzékenységet örökölt és ért a varázslatok olvasáshoz. Viszont csak segíteni tud egy igazi mágust vagy könyvből (vagy egyéb forrásból) felolvasni az idézeteket. Ő maga nem tud varázsolni.
Dauthr apjától örökölte a Halálmag hatalmát. Dauthr állandóan passzívan árasztja magából a Halálmag hatását. idővel megrontja a körülötte lévőket. Meglátják azt, amit Apokalipszis. Az evolúció következettségét. Egyszerűen megtörik az akaratuk és követni fogják Rontást, mint egy lovas. Cserébe képességük a lehető legjobb szinten működik. Csak az erős akaratúak, vagy mágikus, kozmikus ellenállással rendelkezőek bírják ki a manipulációját. Ez csak egy mellékhatás. Ugyanis, Dauthr igazi ereje az, hogy képes "belenyúlni" az áldozataiba és azonnal halál lovasokká alakítani őket. Ezzel nem csak erejük növekszik meg különlegesen, de teljesen Rontás hatalma alá kerülnek. Itt már nincsen ellenállás, ami megóvhatnak és csakis a legnagyobb akaratúak tudják TALÁN lerázni magukra ezt.
A képességeire egyedül a világon az anyja és az ikertestvére immunis, ahogyan ő is az a testvére képességére. Vele született immunitás, ami a terhesség első pillanatában alakult ki hármójuk között. A képessége az apjára és a féltestvérére mutáns-örökkévaló mivoltukból szinte nincs hatással.

Fegyver:
Misztikus csatabárd, amit celetal technológiával készítettek uruból. Ősi Asgardi rúnák óvják. A fegyver szinte megsemmisíthetetlen.

Vért:
Dauthr vértje egy mágikus páncél, amit nagyobb kaliberű fegyverek sem tudnak megsebezni. Csakis 20 tonna feletti erővel lehet törést okozni rajta. Továbbá ágyúkkal, energia fegyverekkel, kozmikus erőkkel, mágikus erőkkel.

Külső:

Dauthr Sabah Nur 3254276-uncanny+avengers+008-003
Dauthr Sabah Nur 3254278-uncanny+avengers+008-014b.nk
Dauthr Sabah Nur 3092947-uriel_worthington_%28earth-616%29
Dauthr Sabah Nur 3384212-uncaven2012016cov_col

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.