Hanna Jones-Rider

Go down

Hanna Jones-Rider Empty Hanna Jones-Rider

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 01 Május 2014, 23:21

Hanna Jones-Rider 2725257-maria_hill

Adatok:

Név: Hanna Jones-Rider
Egyéb név:
Lánykori név: Hanna Rider
Faj: ember/szuperhumán
Nem:
Jellem: határozott, megnyerő, fanatikus környezetvédő, ember-, mutáns- és természetbarát, féltékeny típus
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: San Francisco (California), 2001.02.26.
Kor: 24 év
Család: Jack Rider – apa, ügyvéd (50 éves), Melinda Kent – anya, jósnő (45 éves), Jane Rider – nővér, munkanélküli (28 éves), Elisabeth Rider – húg, diák (23 éves)
Foglalkozás: környezetvédő (tudós)
Testmagassága: 170
Testsúlya: Ember: 50, Lemmingoid: 90
Szeme színe: kék
Haja: Ember: rövid fekete, Lemmingoid: rövid, fekete szőrzet
Bőre színe: Ember: kaukázusi, Lemmingoid: világosbarna (a szőr alatt)
Különleges ismertetőjel: Ember: többnyire elegáns és imádja a garbókat. Lemmingoid: rágcsálószerű kinézet
Egészségi állapot/ betegségek: magas vérnyomás

Életrajza:
Átlagos san francisco-i lány volt, semmiben nem teljesített kiemelkedően. Már gyerekkorától imádta a természetet. Mindig rászólt a felnőttekre, ha eldobták a szemetet vagy a diákokra, akik megrongálták a fákat. A rajzhoz volt tehetsége és a szülei erre a pályára szánták. A családja szerencsére mindent megúszott és emberként a mutáns regisztrációban sem voltak érintettek, de legjobb barátnője, aki épp New Yorkba utazott, meghalt, mikor a Vérontó nevű szimbionta mészárlást rendezett a Times Square-en. A kamaszlányt nagyon megviselte ez és egyre többet foglalkozott a világról szóló hírekkel. A rajzai sokszor rettenetes dolgokat ábrázoltak, mert egyre mélyebben érintették a szönyűségek. A Bukás óriási sebeket okozott a Föld testén és Hanna ekkor határozta el, hogy környezetvédelemmel akar foglalkozni. Tenni akart azért, hogy a bolygó élővilága minél kevesebbet szenvedjen. A szüleit nagy nehezen meggyőzte, hogy mégse művészszakon tanuljon tovább, hanem finanszírozzák a környezetmérnöki tanulmányait.
A Köd feloszlása után a Harvardra sikerült bejutnia és ott ismerkedett meg Zield Jones-szal, aki más szakra járt, de voltak közös óráik. A fiúnak híre volt, hogy egyfolytában verekszik. Hanna mindig szerette a „rosszfiúkat” és hamarosan kapcsolatot kezdtek. A közös érdeklődés és a természet szeretete is összekötötte őket, de biztonságban is érezte magát a biokémia szakos hallgató mellett. A 3. világháborús éveket az egyetemi kollégiumban töltötte és a baj elkerülte. Mivel már tudta, mit akar, nagyon szorgalmas volt és fényes eredményeket produkált. Ő végzett előbb, mivel Zield még a doktori címet is meg akarta szerezni.

Hanna környezetmérnökként diplomázott és a The World We Are nevű környezetvédő szervezetnél helyezkedett el. Kapott egy nagyon jó lehetőséget, amit Zield meg is értett és elfogadott. A lány Massachusetts államba utazott, ahol hamarosan a szervezet cambridge-i kihelyezettségének vezetője lett. Ma is ebben a tisztségben dolgozik, de mikor Zield végzett és lakást kapott az AIMVille-től, akkor Hanna felköltözött hozzá New Yorkba. Az ügyeit ha lehet elektronikusan, online, telefonon intézi, de a munkájával jár, hogy menni kell sokfelé és járja is az országot kollégáival. Fő profilja az általános és középiskolai tanulók környezettudatosságára nevelése. Ezzel kapcsolatban szervez rendezvényeket, programokat dolgoz ki, népszerűsíti azokat. A médiában is lehet vele találkozni, bár nem folyik a csapból.

Anyja jósnőként dolgozik, tőle hozta a nyitottságot, az ezoterikus érdeklődést. Olvassa a horoszkópokat, hisz a karmában, de csak olyan „konyhai” módon, ahogy a hétköznapi emberek szoktak. A nyitottság fő előnye viszont, hogy nem ellenséges semmilyen fajjal szemben, mindet el tudja fogadni, egyénileg ítéli meg a személyeket, nem hovatartozásuk, származásuk szerint.
Zielddel a kapcsolata már kissé felemás. A kezdeti rajongás elmúlt, de a biztonságtudat megmaradt. Nem bánja az állatkertet sem, ami be lett rendezve otthon. Az viszont aggasztja, mikor a doktor titkolózik (pl. klónügy, stadionos eset) és fegyverkezik. Hanna sosem tanult harcot, csak az USA-ban általánosan ismert önvédelmi technikákat tudja (menekülés földrengéskor, stb.). Van egy gázspray-je, engedéllyel, de még nem kellett használnia. Féltékeny és sokszor nyomoz párja után. Még az ezoterikus nyitottsága is kevés volt, hogy komolyan tudja venni az avaloni eltűnést és a görög rendezvényen történteket. Mostanában pedig a párja zárkózottabbá vált és a munkába menekült, egészen elhidegültek. A lány veszekedést szokott ugyan provokálni, de Zielddel nem nagyon lehet, mert hamar megunja és akkor olyan, mintha Hanna a falnak beszélne. Az otthoni laborból eleinte ki volt zárva, de most már bejárhat – hiszen etetni kell az állatokat, mikor a doki nincs otthon. Párszor azért szétnézett már, de azokba a mélységekbe, amikben Zield a feljegyzései alapján jár, nem képes betekinteni még mérnöki képzettséggel sem. A féltékenységi rohamok, a megromlott kapcsolat és a veszekedések mellett Hanna aggódik is a párja miatt és emellett nagyon büszke, hogy egy ilyen zseniális és erős fickó mellett élhet, aki ráadásul biztos hátteret is szolgáltat.
Bővítés a szuperhumán sztorival később...

Képességei:
Általános tulajdonságok:
Sűrű szőrzet, kisebb elváltozásokkal: csíkok, eltérő színárnyalatok a hason és az arcon, a végtagokon. A korral sötétedik a szőr (az őszülés ellentéte).
Hosszú bajuszszálak, amik receptorként funkcionálnak.
A koponya rágcsálószerűvé alakulása, a fülkagyló eltűnése.
Csonka farok növesztése.
Ennivaló felhalmozása: éléskamrákat alakít ki fűvel bélelve (a hűtőszekrény el van felejtve:)
Mindenben ennivalót lát: mindenevőként az életet kevésbé tiszteli, ami és aki ehető, azt meg is eszi, ha szüksége van táplálékra.
Szaporodás: képes a korábbi fajával is szaporodni, de ha az ösztön épp működik, akkor is leginkább egy másik, fajabeli lemmingoid felé hajtja. Tehát szaporodhat emberrel, de inkább másik ember lemmingoiddal akar. Más fajokkal nem képes szaporodni és nem is hajtja ilyen irányba az ösztön. Az utód szintén lemmingoid lesz, de ha az egyik szülő ember volt, akkor a fióka is emberibb mind külsőleg, mind belsőleg.

Előnyök:
Visszavesz az anyagcsere gyorsaságából:
- lassabban öregszik, hosszabb az élettartama
- ritka evéssel is megél, de elraktározza zsír formájában
- testtömeg megnő, az izom feletti zsírréteg plusz védelmet ad
Hőleadás növekedése: nem akadályozza a lassult anyagcsere miatt keletkező zsírréteg
Vastagabb bőr
- véd és melegít (Képességfejlesztéssel elérhető a védelem 1. szintje: kések, tőrök már nem sebzik testük)
Vastag bunda és rejtőszín (nyáron többnyire sárgásbarna, télen fehér)
- plusz védelem a bőr felett (az arcot beborítja az orrlyukak, szemek és száj kivételével)
- megél a legnagyobb hidegben
- nehezebb észrevenni
Jobb tájékozódás és védekező képesség a receptorok fejlődése miatt. Az érzékszervek finomabbak, messzebbről is szolgáltatnak információkat és pontosabb a beazonosítás (jobban felismerik a szagokat, hangokat, stb.). Jól lát a sötétben is.
Túlélési ösztön megnövekedése:
- Az agresszió lecsökken benne, nem ingerlékeny. Ennek genetikai okai vannak, úgyhogy ha fel is húzza magát, nem jellemző, hogy elborulna az agya.
- Felméri a veszélyeket és nem támad, ha esélytelen. Általában jól meg tudja állapítani, mekkora erővel áll szemben és a tapasztalatai alapján kiszámítja, milyen kimenetele lehet a harcnak. Nem tévedhetetlen, de így is sok mindent megúszhat.
- Hamar megtalálja a potenciális rejtekhelyeket és menekülési útvonalakat. Sok tényezővel tud számolni, beleértve a saját erejét, gyorsaságát, egészségi állapotát, a cél távolságát, az útközben felmerülő veszélyeket, stb.
- Hangot csak indokolt esetben ad, nem harsány, nem ricsajozó.
- A rejtőzködés szokása: imdája a búvóhelyeket, nem szeret nyilvánosság előtt mutatkozni.
Kommunikál a rágcsálókkal, képes visító, mormogó, fújó, röfögő hangokat kiadni – Nem jelent irányítást, kivéve ha a rágcsáló már korábban is hallgatott rá! Az emberi hangképző szerveket nem veszíti el, továbbra is tud beszélni.
Jó úszóképesség: fennmarad a vízen a vastag bundában rekedt levegő miatt.
Jobb önvédelem: Erős harapás élesebb fogakkal és hosszú, strapabíró karmokkal. A fémet nem vágja, nem harapja át, de kőbe bele tudja állítani a karmait. Így hegyeken, sziklákon is boldogul, jó mászó és ásó.


Hátrányok:
Esetleges elszigetelődés a mutáció miatt.
Állandó, hagymaszaghoz hasonló szag, rendkívül kellemetlen szagú széklet és vizelet.
A nemi élet megváltozása:  a nemi vágy lecsökken, évi 4 párzási periódus van; 2-3 fióka világra hozására képes 1-1 szakaszban.

Szakértelmei:

  • természettudományos, ökológiai, környezetvédelmi dolgokban naprakész
  • kiterjedt kapcsolati háló a környezetvédelem területén; iskolákkal, oktatásügyi politikusokkal és energetikai cégek képviselőivel is gyakran találkozik, többekkel jó viszonyban van
  • jó rajztehetség, kézügyesség
  • fittség az aerobik miatt


Adatlap:

Név:
Hanna Rider
Lakás/Létesítmény:
AIMVille-ben, Dr. Zield Jones lakásában lakik
Foglalkozás: környezetvédő (tudós)
Munkahely:
The World We Are környezetvédő szervezet
Pénz:
(a staff ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 600 dollár
Felszerelés:
Márkás alkalmi ruhák (öltönyök, blúzok stb.) 800$
Okostelefon 700$
Fegyverek:
Gázspray 15$
Ismertebb szövetséges: Dr. Zield Jones


A hozzászólást Dr. Zield Jones összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 02 Szept. 2014, 19:58-kor.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hanna Jones-Rider Empty Re: Hanna Jones-Rider

Témanyitás by Thorhalla Pént. 02 Május 2014, 09:32

Elfogadható, de egyelőre nem teszem, mondtad, hogy szeretnéd, hogyha később szuperhumán lenne, ugye az akkor kreditbe kerülne már 5be pluszba. Így javaslom, hogy már most szuperhumánnak írd meg, csak a képességet még nem játszod ki, csak akkor, ha aktuális lesz és addig sima emberként funkcionál. Így csomó kreditet megspórolsz magadnak Smile
Ha mégsem akarod így, hanem maradna ember, akkor vedd elfogadottnak, egyébként majd szólj ha beírtad a képességet és megnézem újra.


Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hanna Jones-Rider Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hanna Jones-Rider Empty Re: Hanna Jones-Rider

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 12 Júl. 2014, 01:45

Hanna jelenlegi, lemmingoid külseje (nőiesebb képet nem találtam:D:

Hanna Jones-Rider Rodent_%28Earth-93060%29_0001
Képességek a leírás szerint, bővítés itt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hanna Jones-Rider Empty Re: Hanna Jones-Rider

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 02 Szept. 2014, 19:57

Dr. Zield Jones és Hanna Rider a hosszú ideje tartó kapcsolatot megkoronázva 2025. augusztus végén összeházasodtak, a nő nevét Hanna Jones-Riderre módosította.

Később kiköltöztek Barbudára és a Zield elleni elrablási kísérlet miatt szigorú biztonsági intézkedések mellett élnek. (Részletes bővítés

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hanna Jones-Rider Empty Re: Hanna Jones-Rider

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 09 Júl. 2015, 07:39

Hannának nem volt szerencséje mostamában, 2026. közepén megint elrabolták. Pontosan nem derült ki, hogy miért és hogyan. A Ravencroft Pszichiátriai Intézetbe hurcolták sok más lénnyel együtt. Az ottani szekta fel akarta áldozni, majdnem sikerült is nekik. Az események megrázták, rengeteg halottat kellett látnia, többek között azt a rendőrt is is, aki a segítségére volt. Egy bizonyos Adrian nevű fiú, egy ismeretlen csillagos arcú rab (Yeb-Nug) társaságában és egy szellemnő vezetésével eljutottak az intézmény vezetését átvevő szuperlényhez, JJ-hez, aki a Celestialok segítségével el akarta pusztítani a bolygót. Együttes erővel le tudták győzni. Megmentették így a világot és visszatérhettek a saját életükbe. Hannát kórházban kezelték, hogy a sérüléseit ellássák és pszichiáter is foglalkozott vele. Egészen rendben jött, haza is mehetett már Barbudára, ahol a rendszeres orvosi vizsgálatok során kiderült valami, amit már régóta terveztek Zielddel. Hanna gyermeket várt, valószínű volt, hogy egy kis lemingoidot, az első olyan lényt a Földön, akinek mindkét szülője ehhez a fajhoz tartozott... Mivel az ő szervezete a szérumnak köszönhetően átalakult, vegyítette az emberek és a rágcsálók tulajdonságait, most derült ki, hogy a terhesség is rövidebb lett. A lemmingeknél nagyon rövid volt, alig 3 hét, Hanna esetében is lerövidült, 4 hónap lett. Zield már kutatott is, vizsgálatokat végzett, hogy ez általános volt vagy egyéntől függött, a fogság, a veszélyes helyzetek mennyire befolyásoltak. Egyelőre nem derült ki. Hosszas vajúdás után Hanna Barbudán a legjobb kórházban, kiváló szakemberek segítségével megszülte első gyermeküket. A Theodor nevet adták neki.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hanna Jones-Rider Empty Re: Hanna Jones-Rider

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 11 Márc. 2017, 17:32

Rémálom utóhatás:
Mint minden karakternek neked is megjelent a testeden, a hátad közepén egy tetoválás, amivel Rémálom úgymond avatárja lettél, ennek köszönhetően misztikusnak éreznek a mágiahasználók a későbbiekben.
A tetoválás:
Te voltál az egyetlen, aki rájött a kaland megoldására, gratu Smile Sajnos nem írtál az utolsó körben, így neked is lett egy kis side-effect, mert a fertőzés újra indult Hanna lelkében. Ennek következményeképp időnként (nagyon ritkán) heti 1-2 alkalommal főleg étkezésnél azon kapja magát Hanna, hogy a férjéből és a gyermekéből akar étkezni és nem abból, ami előtte van. Erős késztetés, de annyira nem, hogy Hanna ne tudja legyűrni/elnyomni mindezt magában.
Az avatarságnak egy másik hatása is van, bárhova mész, bárki kerül 10 méter sugarú gömbben a közeledbe megfertőzöd és mindenki, aki így jár folyamatos rémálmokkal fog küzdeni mostantól.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hanna Jones-Rider Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hanna Jones-Rider Empty Re: Hanna Jones-Rider

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.