A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 20 Jún. 2014, 16:00

Mivel hamarosan vége lesz a kalandoknak és így a korszakkalandot illetően, így gondoltam, hogy ismét kiírom a következőt, hogy mindenki eldönthesse, hogy hova is szeretne majd menni. A korábbiakhoz hasonlóan most is több kalandszál közül lehet majd választani.
A 3. kalandról az Avaloni szál pedig ezen kaland alatt is fog futni, mivel a csapat a jövőbe került át a jelenből és így önként vállalva örököltek még egy igencsak hosszú kalandot maguknak.
A 4. kalandról pedig Osborn Angyalai is folytatják az akkor megkezdett kalandot, mert még a felénél sincsenek, utána majd Z mesél a csapatnak, Apokalipszis ellen mennek majd.

Az első Hydra kaland során a SHIELD-hez eljutóknak a tudomására jutott, hogy a Hydra az, ami elkezdett mozgolódni, Miller ezredestől megtudták, hogy tud a SHIELD a szervezet létezéséről, azonban hiába kutatják őket lassan két éve, semmit sem tudnak róluk, nem találják őket ezen a bolygón, mintha nem is léteznének.
A diákok elrablása is a Hydra rovására volt írható és a hazatérő diákoknak hála kiderült, hogy azért nem találják a Hydra-t sehol, mert másik realitásokban rejtőznek, mert a diákokat is ott tartották fogva, és kísérleteket végeztek rajtuk valamilyen oknál fogva.
A második kaland során a Hydra tagjai egy chipet loptak el a SHIELD-től a saját géphadseregük számára, illetve a diákokon kikísérletezett vírust bevetették az egyik arénában, egyelőre szerencsére sikertelenül, de egy biztos volt, hogy mindez csak a kezedet.
A harmadik kaland során a Hydra megtámadta teljes New Yorkot, hogy teszteljék a robotjaikat, a támadás egyik célpontja többek között az egyik nemzetközi tudományos expo volt, hogy onnan prototipusokat és új technológiákat raboljanak, ezzel egy időben a Kéz egyik bázisát is megtámadták Japánban és Osborn Angyalai is veszteségeket szenvedtek.
A negyedik kaland során kirobbant a maffia háború New Yorkban, hála az Orvgyilkosok Ligájának, Thorhalla hiába nevezett ki egy Kingpint nincs egyesített alvilág. A Hydra végre szerzett egy igencsak jól védhető bázist magának, az alelnök parancsára az Amerikai hadsereg lebombázott egy kisvárost New York államban. Az X-men és a mutáns iskola a diákok biztonsága érdekében elhagyta NY-ot és Salembe, az eredeti Xavier birtokra ment. Osborn pedig bevetette az őrszemeit hosszú idő után. Illetve a hosszú ideje rejtőző AIM színre lépett végre. (Részletek majd az epilógusokban)

Az ötödik kaland is nagyjából folytatása az előzőeknek és összefügg velük tovább építve a korszakot.

Játékszabályok
Ez most négy szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. A 4 kalandszál, vagyis igazából 4 kaland, csak egyben egyszerűbb kiírni, mint külön valószínűleg egyáltalán nem fog találkozni egymással, teljesen különböző sztorik lesznek.
Ingyen NJK-t maximum a Hydra részre fogadok el, máshova nem. Ezek csak képesség nélküli egyszerű katonák, vagy tudósok lehetnek, mint eddig is, minimum fél oldalas előtörit kérek. Később, ha valaki túléli a kalandokat megkaphatja ajándékba a karaktert.

Amit még kérek, hogy mindenki írja majd oda, hogy 3, vagy 5 naponta szeretne körváltást, és attól függően, hogy melyik rész hány naponta szeretne körváltást, úgy fog zajlani az adott rész. Én a 3 naponta résznek örülnék jobban, az 5 napnál túlságosan elkényelmesedtek és a többség mindig kicsúszik a határidőből, vagy az utolsó pillanatban ír mindenki. Ha nagyjából fele-fele arányban lesznek jelentkezők, akkor ismét 4 naponta fogok váltani, mint a mostani alatt. Illetve, ha valahova korábban írtok, akkor ott értelemszerűen korábban is lesz körváltás.

Minden kalandra min 3-4 jelentkezőt várok ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat.

A kaland néhány héten belül kezdődik majd, ha vége van az előzőnek, de addig is lehet jelentkezni.

1. Hydra:
Ide a korábban felvett Hydra ügynökök jelentkezését várom, de aki szeretne becsatlakozni hozzájuk, olyan is jöhet, csak kérek egy rövid összefoglalást arra, hogy miként szervezte be Hydra, illetve ide fogadok el ingyen NJK-kat is.
Elöljáróban annyit, hogy ezúttal Németországban kell az aktuális kancellárhoz betörni, aki titokban birtokol rengeteg korábbi Hydra felszerelést és adatot, amiket még a II. Világháború alatt foglaltak le a hatóságok. Jellemzően misztikus dolgok, amik soha sem évülnek el. Ezeket kell a csapatnak visszaszereznie.

2. AIM Birodalom:
Az AIM előre lépett az árnyakból és bebizonyította, hogy nincs köze a régi Loki vezette AIM-hez, hanem ugyanaz a cég, akit a világ AIMville-ként ismert. Az eddig titokban működő AIM és AIMville összeolvadt és AIM Birodalom néven működik tovább. Kikiáltották a függetlenségüket és államot alapítottak. Az ENSZ elfogadta mindezt és így független államként vannak ettől kezdve jelen a világon. Mintegy hatmillió lakossal szerte a Földön. Vajon milyen következményei lesznek ennek? És mit tartogat a jövő számukra?
Ez főleg tudományos alapú kaland lesz, akció nem valószínű, csak ha a játékosok generálják mindezt. Itt értelemszerűen AIMville-s lakosokat és dolgozókat várok leginkább.
Sakura (White), Zield és Erwin (Darren) azok, akikkel még szeretnék tárgyalni kaland előtt.

3. Az Alvók:
Ez a főleg SHIELD ügynökök kalandja lesz, de civileket is szívesen látok. San Francisco-ban történt egy esemény nem is olyan régen – egyelőre nem akarok poént lelőni, majd az epilógusban úgyis látszik – és ezek után egy tömeggyilkos vallási szekta tűnt fel a városban. Rituális gyilkosságokat hajtanak végre, nemtől és kortól függetlenül gyilkolnak és minden esetben a 3. szemet is tönkreteszik, nehogy spirituális dolgokat élhessen át az áldozat. Mindezt elvileg istenük nevében, hogy felébresszék őt, ezért hívják maguat Alvóknak. A helyi rendőrség tehetetlen, így a SHIELD segítségét kérték a nyomhozáshoz, mert több esetben bizonyított volt, hogy a szekta tagjai szuperhumánok is lehetnek.
Ide főleg a témából ügynököket várok, de civilek is jöhetnek úgy, hogy valamiért a városban vannak nyaralni, vagy üzleti út stb., a lényeg, hogy ide kerültek a Nyugati partra.

4. A háború kezdete:
Az előző kaland során kitört a háború a maffiában, senki sem hajlandó meghallgatni az ész érveket, nem igen van közös pont arra, hogy összefogjanak és főleg nem igen akarja senki elfogadni, hogy a Kéz vezetője, Matsumoto lesz New York Kingpinje. New Yorkban sűrűk lettek a maffia leszámolások és mindennaposak a lövöldözések. Ártatlanok is sokszor halnak meg, mert lővonalba kerültek. A rendőrség mindig késve érkezik a helyszínekre, ők maguk is korruptak és gyakorta nem szolgálja ügyüket, hogy beavatkozzanak. És hogy miként jön ez a kaland a Hydra-hoz? Nos, arra adjon majd választ a kaland.
A kaland utcai harcokból fog állni, illetve tárgyalások is lehetnek, ha olyan személy(ek) is jönnek. Alvilági és New Yorki civileket várok főleg a kalandra, az alvilági figurák helyzete alap a sakkpartiban, a civilek pedig vételen áldozatok, vagy éppen hősök, rajtuk áll, hogy miként is keverednek ki ebből és mi lesz velük.

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom 00120

A jelentkezés pedig így nézzen ki:
Kód:
Karakter neve:
Melyik kaland rész:
Hány naponta legyen körváltás:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Cletus Kasady on Pént. 20 Jún. 2014, 16:45

Kód:
Karakter neve: Michael Schuster
Melyik kaland rész: A háború kezdete
Hány naponta legyen körváltás: 5

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 20 Jún. 2014, 19:33

Karakter neve: Dr. Bryant Strongholl ( Dr. White)
Melyik kaland rész: 2. AIM birodalom
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 21 Jún. 2014, 00:08

Mindenki elfogadva

1. Hydra:


2. AIM Birodalom:
Dr. Bryant Strongholl / Dr. White (3 nap)


3. Az Alvók:


4. A háború kezdete:
Michael Schuster (5 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Svarog on Szomb. 21 Jún. 2014, 08:35

Karakter neve: Boris Dragunov
Melyik kaland rész: Alvók
Hány naponta legyen körváltás: 5 naponta

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 21 Jún. 2014, 10:32

Karakter neve: dr. Erwin Vayne
Melyik kaland rész: 2. AIM birodalom
Hány naponta legyen körváltás: 3

Karakter neve: Darren Cain
Melyik kaland rész: 3. Alvók
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 21 Jún. 2014, 14:50

KÓD:
Karakter neve: Jenna Collins
Melyik kaland rész: 4. A háború kezdete
Hány naponta legyen körváltás: 3
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 21 Jún. 2014, 16:00

Mindenki elfogadva, Svarog, ha feltámadsz addig, akkor jössz az elején, ha nem, később.

1. Hydra:

2. AIM Birodalom:
Dr. Bryant Strongholl / Dr. White (3 nap)
dr. Erwin Vayne (3 nap)

3. Az Alvók:
Darren Cain (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)

4. A háború kezdete:
Michael Schuster (5 nap)
Jenna Collins (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Bio on Szomb. 21 Jún. 2014, 18:53

Karakter neve: Charles Crafton
Melyik kaland rész: A háború kezdete  
Hány naponta legyen körváltás: mesélőre bízom

_________________
Reneszánsz: Charles "Bio" Crafton / főkarakter
Végtelen Háború Világa: Theodore Rainwood / John Doe
Bio
Bio
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 34
Tartózkodási hely : Otthon

Karakteradatok
Főkarakter: Bio
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 22 Jún. 2014, 00:05

Elfogadva.

1. Hydra:

2. AIM Birodalom:
Dr. Bryant Strongholl / Dr. White (3 nap)
dr. Erwin Vayne (3 nap)

3. Az Alvók:
Darren Cain (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)

4. A háború kezdete:
Michael Schuster (5 nap)
Jenna Collins (3 nap)
Charles Crafton / Bio (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Danny Long on Vas. 22 Jún. 2014, 20:42

Ahol szakember kell, ott szakember kell.
Karakter neve: Peterson Gray
Melyik kaland rész: Alvók
Hány naponta legyen körváltás: 5


Ha már itt vagyok jelentkezem Bérmajommal is, jövök, ha rendben lezajlik a kaland.
Karakter neve: Bérmajom
Melyik kaland rész: Hydra
Hány naponta legyen körváltás: 5

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 22 Jún. 2014, 21:35

mobillal maceras ez a jelentkezgetes.

Karakter neve:Joseph Soltzbauer
Kaland:Hydra
Korvatas: 5
//persze csak ha tuleli//

Karakter neve: Raten Chromixen
Kaland: Haboru kezdete vagy AIM, amelyik szerinted jobban illene hozza (talan az AIM, tekintve hogy erinti a vampirom orszagat)
Korvaltas:5

Es ha megoldhato nem jelentkeznek at most masik accra:
Karakter neve: Michael Nikostratos
Kaland: Haboru kezdete
Korvaltas:5

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Jún. 2014, 00:06

Semmi gond, hogy nem logoltál át, elfogadva mind az 5 kari.


1. Hydra:
Joseph Soltzbauer (Raten) (5 nap)
Daniel Long / Bérmajom (5 nap)

2. AIM Birodalom:
Dr. Bryant Strongholl / Dr. White (3 nap)
dr. Erwin Vayne (3 nap)
Raten Chromixen (5 nap)

3. Az Alvók:
Darren Cain (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)
Peterson Gray (5 nap)

4. A háború kezdete:
Michael Schuster (5 nap)
Jenna Collins (3 nap)
Charles Crafton / Bio (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Marcus Dellamorte on Hétf. 23 Jún. 2014, 10:50

Karakter neve: Marcus Dellamorte
Melyik kaland rész: 4
Hány naponta legyen körváltás: 3
Marcus Dellamorte
Marcus Dellamorte
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Marcus Dellamorte
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Bryan Donohan on Hétf. 23 Jún. 2014, 15:16

Karakter neve:Bryan Donohan
Melyik kaland rész: 4. A háború kezdete:
Hány naponta legyen körváltás: 4

_________________
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Star-Trek-into-Darkness-wallpapers
"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
Bryan Donohan
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Babette Nado on Hétf. 23 Jún. 2014, 16:45

Karakter neve: Babette Nado
Melyik kaland rész: 4
Hány naponta legyen körváltás: 2
Babette Nado
Babette Nado
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 8
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Babette Nado
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Auaritia on Kedd 24 Jún. 2014, 09:46

Karakter neve: Colona Walding
Melyik kaland rész: A Háború kezdete
Hány naponta legyen körváltás: 3

Smile

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Bishop on Kedd 24 Jún. 2014, 12:09

Karakter neve: Hershel Shepherd
Melyik kaland rész: 1. Hydra
Hány naponta legyen körváltás: 5 nap (nem akarok a többieknek ellent tartani)

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3704
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 68
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 24 Jún. 2014, 12:12

Ex-Axe Max szolgáltatásra(?) jelentkezik

Karakter neve: Max
Melyik kaland rész: 4. A háború kezdete
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Alex Fisher on Kedd 24 Jún. 2014, 15:18

Karakter neve: Alex Fisher
Melyik kaland rész: 2. AIM birodalom
Hány naponta legyen körváltás: 5
Alex Fisher
Alex Fisher
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 25 Jún. 2014, 00:12

Huh szép lista mindenki elfogadva.
Hétfő magasságában kezdünk majd, addig még igyekezzen mindenki befejezni az ügyeit Smile
Az Alvókra majd szeretnék még karit látni, ha megoldható, mert ott kevesen vagyunk Smile

1. Hydra:
Joseph Soltzbauer (Raten) (5 nap)
Daniel Long / Bérmajom (5 nap)
Hershel Shepherd / Goblin (5 nap)
Reena Reynolds (5 nap)

2. AIM Birodalom:
Dr. Bryant Strongholl / Dr. White (3 nap)
dr. Erwin Vayne (3 nap)
Raten Chromixen (5 nap)
Alex Fisher (5 nap)

3. Az Alvók:
Darren Cain (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)
Peterson Gray (5 nap)

4. A háború kezdete:
Michael Schuster (5 nap)
Jenna Collins (3 nap)
Charles Crafton / Bio (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Marcus Dellamorte (3 nap)
Bryan Donohan (4 nap)
Babette Nado (2 nap)
Colona Walding (3 nap)
Max Evans (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Dumb on Csüt. 26 Jún. 2014, 00:41

Karakter neve: Casper Vos
Melyik kaland rész: Alvók
Hány naponta legyen körváltás: 3

Amint kész az előtöri, mint WAND tanácsadó, frissen beállítva...
avatar
Dumb
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Sarah on Csüt. 26 Jún. 2014, 11:25

Karakter neve: Mr. Smiley
Melyik kaland rész: Hydra
Hány naponta legyen körváltás: 5 nap

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 26 Jún. 2014, 18:38

Tobi, Téged majd akkor, ha kész az előtörid.
Smiley elfogadva.

1. Hydra:
Joseph Soltzbauer (Raten) (5 nap)
Daniel Long / Bérmajom (5 nap)
Hershel Shepherd / Goblin (5 nap)
Reena Reynolds (5 nap)
George Ethan / Mr. Smiley (5 nap)

2. AIM Birodalom:
Dr. Bryant Strongholl / Dr. White (3 nap)
dr. Erwin Vayne (3 nap)
Raten Chromixen (5 nap)
Alex Fisher (5 nap)

3. Az Alvók:
Darren Cain (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)
Peterson Gray (5 nap)

4. A háború kezdete:
Michael Schuster (5 nap)
Jenna Collins (3 nap)
Charles Crafton / Bio (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Marcus Dellamorte (3 nap)
Bryan Donohan (4 nap)
Babette Nado (2 nap)
Colona Walding (3 nap)
Max Evans (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Alekszej Vaszilenko on Csüt. 26 Jún. 2014, 22:23

Végre egy kis akció. =)

Kód:
Karakter neve: Alekszej Vaszilenko
Melyik kaland rész: 3 - Az alvók
Hány naponta legyen körváltás: mesélőre bízom
Alekszej Vaszilenko
Alekszej Vaszilenko
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 01.
Tartózkodási hely : Ahol lennie kell.

Karakteradatok
Főkarakter: Alekszej Vaszilenko
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2348-alekszej-vaszilen rondaar

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom Empty Re: A Hydra felemelkedése 5.: AIM Birodalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.