Q’ayem Kor

Go down

Q’ayem Kor Empty Q’ayem Kor

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 29 Júl. 2017, 23:44


Név: Q’ayem Kor
Egyéb név(i): Q, Kor
Faj: Dwalend (Idegen)
Nem: Férfi
Jellem: Nyugodt, szarkasztikus. Ha nekiáll valamin dolgozni akkor teljesen elveszik benne. Gyakori, hogy nekiáll magával beszélgetni közben, miután Miin mellé került és lett Rime ez csak rosszabb lett.
Születési helye és idő: ME 640 körül. Pontosan nem tudni hisz nincsenek emlékei az érkezés előttről de az orvosi vizsgálatok megállapították a korát akkor.
Kor: 34
Család: Nincs rokonsága, családja.
Foglalkozás/kaszt: Bérenc katona
Testmagassága: 236(cm)
Testsúlya: 131(kg)
Szeme színe: sötét kék - majdnem fekete, bal szemre vak
Haja színe: őszülő barna
Bőre színe: világos/barnás
Különleges ismertetőjel: Arca bal oldalán sav marta sérülés ami szinte egész bal arc részét befedi még a fülét is és a haja sem nőtt ki újra az arc oldalát érintőlegesen(füle előtt ahol a hajvonal és a szakáll vonala érne össze), pár vágás hegének csíkjával benne.
Egészségi állapot/ betegségek: Sav marta sebhely arca baloldalán, bal szemére vak.

Életrajza:
Semmi kézzel fogható emlékem nincsen önmagamról a lezuhanás előttről, semmi ami elmondhatná, hogy ki voltam és miért tanultam mind azt amit könnyű szerrel tudok felidézni magamnak annak ellenére, hogy még szülőanyám arcát nem tudom. Kiért, miért? Valahol a dicsőség érzet megvolt bennem. Elhitettem magammal, hogy a tudásom amit testem magáévá tett ha elmém hiányos is egy jó cél és egy nagy személyért sajátítottam el annó. Minden annyira beidegződött volt, hogy biztos korán kezdhettem mindent, persze ebben nem lehettem már sosem biztos. Nem számítottam olyasmikre, hogy majd vissza térnek a sérült részletek. Hadat viselt voltam, erre elég volt az arcomra nézni, hogy valaki rájöjjön.
Akár hogyan is forgathatom a fejemet, annó katona voltam, csak így tudok a tükör előtt állva a saját szemembe nézni viszont mással is szembe kellett néznem. Tudtam lőni a fegyverekkel ebben biztos voltam, hogy nem volt idegen a fegyver forgatása a megtanultak alapján, biztos öltem is valakit vagy valamit de nem zaklatott fel a gondolata. Nem akartam sokáig sújkolni magamat az emlék rések miatt így miután megesett a választásom a három megmentősereg közül és helyre ráztam magamat az első kerek sokk után, hogy mi is történt még hálát adtam magamban azért, hogy nem haltam meg a lezuhanásban. Úgy mond beütött ez csak a későbbiekben, hisz sokan meghaltak, inkább pont, hogy alig éltük túl egy páran a katasztrófát. Sok időt is utaztunk, nem volt semmiféle vissza út sem innen de miért mennénk? Van civilizáció, van lehetőség. Biztos voltam benne, hogy senki se várna és veregetne vállon hazatértemre hisz, még is csak több száz éve volt mind ez, le voltunk jegelve erre az utazásra és még nem is itt terveztünk megállni sem szóval nem volt okom feltételezni sem, hogy valaki esetleg várna rám. Vagy bármelyikőnkre is. Meglehetett volna mondani, hogy csak mi vagyunk itt egymásnak, együtt érkeztünk de a szerencsétlenségnek hála ez jelentéktelen volt. Nem emlékeztünk magunkra sem egymásra. Ugyan olyan idegenek voltak mint bárki más ebben az elzárt univerzumban. Mivel nincs vissza út sem hely ami várna csak előre lehetett haladni. Előre a felfedezésbe és cél keresésbe. Nem mintha egyik is oly egyszerűnek hangzana mint páran hitték biztos.
Abban biztos voltam, hogy fegyverek körül fogom megszerezni a vizemre valót, a Köztársasági katonák pedig megmutatták a fegyvereiket és felszereléseiket is, sőt még miután bemutatót is tartottak el tudtam képzelni magamat ahogy ezen fegyverek használatát némi tapasztalattal már megfelelően fogom tudni használni is azt.
Az első lépéseket persze meg kellett tenni valahogyan hisz azt senkitől se várhattam el, hogy majd felszerelnek és utamra eresztenek de lekötelezni se akartam magam a Köztársaság seregének soraiba se ha egyáltalán ez lehetőség lehetett sem. Viszont annál inkább foglalkoztatott az amit egyszerű volt megkezdeni. Helyi munka a fővárosban, valami mindig akadt hisz valaki mindig keres egy extra pár kezet aki valamire jó is és az több mint egy robot. Miután a nyelveket nem ismertem és úgy semmit sem ezért elmaradtak elsőre az igazán nagy szociális feladatok és bármi magasabb ennél, vagyis tisztán bármi amihez ismerni is kellene a környéket. Végül egy raktárba sikerült lekötnie magát, hogy elkezdjen pénzt gyűjteni magának és lehetőségeket mint tanulás és ismeretségek.
Persze eleinte nem vittem sokra. Szerencsémre fizikailag jó erőben voltam, eléggé ahhoz hogy megálljam a helyemet és egész jól tudtam felszedni a tudást is közben. Munka közben mindig sokat adtam rá, nem akartam csak úgy eltengeni hanem fel akartam szedni magamat arra, hogy utána valamit kezdhessek is a jövőmmel, hogy legyen. A munka elég volt egy helyre ahol elaludtam meg a szükséges vizemre bőven emellett meg tanultam, sokat. Érdekelt a nyelve a különböző fajoknak de azoknak csak az alapvető szavait tanultam meg szépen fokozatosan, hogy tudjam azért mikor szólnak be vagy le, esetleg akarnak ártani nekem. Jobban és főként viszont más részlegek érdekeltek. Fegyverek, igen, hát nem vesztettem el a fegyverforgatási vágyaimat és bőven akartam használni is valamilyent ahelyett, hogy csak életem végéig pakolgassak a raktárban. Szerencsém volt viszont némi extra felfedezést is tenni. Méghozzá a tehetségemet az elektronikához meg mechanikához. Szerelgetés, fixálás. Olcsón gagyit aztán meg megszerelve többért el. Jó felállásnak tűnt a dolog és jó pénznek is. Más is így értékelte mert az akkori főnököm akinek ekkor már három hónapja dolgoztam felfedezte, hogy ebből ő is bőven jó hasznot tud hozni. Ki ne szeretne olcsón venni és drágán adni én meg csak örültem, hogy volt min tanulni és gyakorolni. Megismertem a különböző dolgokat és még tanulhattam is róluk miközben mindent folyamatosan gyakoroltam, még a lövést is hisz egy jó hónap után mióta csináltam ezt akkor elkezdtek jönni a fegyverek is, hogy akkor azokat is megszerelni amit lehet, kibelezni amelyik menthetetlen, egy gyönyörű fél év alatt sokat tudtam meg a technológiáról, fegyverzetekről, robotokról és némit még páncélokról is. Mondhatni kész ezer mesterré faragtam magamat a főnököm munkái alatt. Nem volt persze bőkezű de amiről nem tudott az nem is fájt neki. Ilyenek voltak azok a névlegesen tönkrement alkatrészek amiket eltüntettem magamnak. Persze nem kell neki nem működő alkatrész és a nyeresége is megvolt így hova az izgalom. Ezzel az akcióimmal pedig fokozatosan felépítettem a saját felszereléseimet. Először össze raktam egy pisztolyt csak, egyszerű vető az alja olcsó kategória. Aztán jött az mikor el kellett döntenem mit teszek ezzel a fegyverrel hiszen ez nem vásárolt volt, leszerelt, selejt fegyverekből lett összerakva. Akkor lényegében magam gyártott fegyverem van, fekete piacon biztos megveszik az ilyeneket jó áron vagy legalább is olyanon ami több mint amit kapnék a mostani alkalmazómtól. Csak azt kell kiderítenem, hogy hogyan és kinek lehet eladni ezeket. Egyáltalán hogyan tudnék ehhez hozzákezdeni. A Köztársaság fővárosában vagyok, ez nem lesz olyan egyszerű, hogy kisétálok vele a piacra és elrikkantom magam háromszor.
Ezeket a gondolatokat egyenlőre csak félre tettem és megtartottam magamnak a fegyvert a ki tudja alapon. Fontosabb dolgaim voltak, mint például a munka ami egyre halmozódóbbá vált a fejem felett. Így belegondolva, érdekes dolgokra képes a kialvatlanság. Eléggé bele van hajszolva az ember szóval az már alapból nem jó jel. A munka? Hát, maradandó lehet a kellemetlenebbik oldalán sajnálatos módon. Volt is egy alkalom, már kialvatlanság több is csak egy igazán emlékezetes amit szerintem sosem fogok elfelejteni, bármennyire is akarnám. Szóval az eset adta magát, ha túldolgozod magad, próbálod tömni a fejed minél több információval szabad idődben ahelyett, hogy pihentetnéd magadat a munkán kívül akkor bizony elfogsz érni arra a pontra, hogy hibát fogsz véteni. Most általában miközben szereled a dolgokat ez nem lenne rossz. Elfér némi hiba küszöb úgy mondanám viszont vannak dolgok amivel nem akarsz dolgozni miközben az agyad és a testes is csak egyet akar, aludni. És azt nagyon is. Nem mondom megkaptam a pihenésemet amit annyira kívántam, bár nem így képzeltem el. Első sorban fel kell vennem a mentális jegyzetet 'Sose, de sose dolgozzál akár egy kicsit is fáradtan sokkoló puskákon". Ezek a dolgok iszonyatosan kellemetlenek! Nem hittem volna, hogy mekkora szégyen és harag tud felgyülemleni egy pillanat alatt mikor valamit rosszul csinálsz és BAMM, fél napnyi csendes pihi lesz elrendelve rajtad. Nem volt boldog a főnök, de kevésbé érdekelt mint, hogy nem bírtam mozogni órákig. Pihentem, tény, kénytelen voltam és hát szégyenteljesen. Napokig hallgattam a többiektől körülöttem az esetet újra és újra. Ők ezt elég viccesnek értékelték. Én kevésbé.
Minden végül is rutinná változott át egy év után. Munka, szerelgetés, felpakol és kivisz hogy aztán a szép kereskedők és szállítósok vigyék az árut. Semmi gond és minden egyszerű én meg tudtam felszedni magamat menet közben eléggé, hogy lassan össze szedtem magamnak egy némileg felszerelésnek nevezhető szettet.
Az új életem első évének ünneplését a saját páncélom fejlesztésével és szerelésével töltöttem. Sikerült beszereznem még régebben egy leszerelt, selejtezett Rohamosztagos páncélt, már persze csak azért is mert úgy nézett ki mint amit felgyújtottak és nem hitték, hogy a javítása megéri bárkinek is de engem meg nem ismertek, hogy majd ezt magamra öltöm. Volt is mit tennem vele, mondjuk úgy, a rohamosztagos kissebb volt mint én aki viselhette egykoron de legalább a sisak passzolt ami már egy jó pont volt. Ma a páncél jó volt végül és miután sok napokat beleölő munkát is végeztem rajta és némi extra fáreccöléssel sikerült is megoldanom, hogy a csattok, övek és kapcsolók minden működjön és a helyén is maradjon. Még a félszoknya dekorációt is megcsináltam már az anyag kicserélés után ha már újra nem tudtam festeni de végeredményben volt egy testpáncélom ami passzolt rám, egy sisakom hozzá amiben még fordító is van a kommunikátor mellett szóval csak nyereségnek tűnhetett az egész. Már ekkor még annak tűnt. Már csak ki kellett találnom, hogy hol akarom majd én ezt használni.
Még szép idő eltelik és otthon rá kellet ébrednem, hogy van egy teljes felszerelésem, hogy már ne kelljen csak szerelgetnem egy dohos szobába egész nap, bármennyire is kecsegtető, és idelye lenne valami olyanba belevágni amihez kellenek is ilyen felszerelések. Azt tudta, hogy a főnöke rendeszeresen szállít is el a bolygóról is meg, hogy kellenek neki őrök is. Engem meg már ismert, tudta, hogy megbízható vagyok a munka végzésbe szóval nem láttam sok okot amiért visszautasítaná ha átvenne úgy mint egy bérenc őrt a hajójára. Hozom a saját felszerelésemet, intézem a saját szükségleteimet és ő neki csak fizetnie kell egy egy apróbb bért.
Sikerült is rávennem erre, nem hitte volna, hogy összeállítottam magamank a felszereléseimet és tényleg tudom hozni is és hogy minden működik. Hát minden nem működött persze de nem kötöttem az orrára, hogy a kábító bot úgymond csak akkor működik ha elég erősen lednítem.
És így lettem őr, bérenc. És minden egész jól is ment, nem voltak problémák hisz szinte mindig elég volt az, hogy ott álltam csak a páncélomban, hogy elcsendesedjenek a viták hamarabb mint egyébként és nem sok idelye űztem ezt még mikor össze találkoztam egy árveréskor egy rég látott arccal, méghozzá a nem is akárhonnan ismerős arccal. Persze egy pár ital és hosszú csevegés után amit többnyire a 'mi van veled' és hasonló kérdések és mesék tűzdelték meg kaptam egy ajánlatot is tőle, hogy menjek inkább az ő hajójára szolgálni. Szervízelés, fizetés, lakhatás és egyéb. Nem volt indokom elutasítani az ajánlatot még ha pénzből még kevesebbet akart volna adni. Inkább örültem a lehetőségnek, hogy ne csak ugyan azokat az unalmas köröket fussam már mint eddig. Hálás voltam persze az akkori főnökömnek hisz még is csak befogadott mikor még semmit se tudtam a világról és úgymond gondomat viselte másfél évig de idelye volt végre tovább állni tőle hát elfogadtam Miin ajánlatát. És csalódás nem is ért a társasága már amennyire csevegős volt az elkövetkezendő fél évben, volt lehetőségem megtanulni, hogy hogyan kell a gépét vezetni, volt saját kis szervíz részlegem ahol tudtam valamit folyton szerelni és sikerült véletlenül beszerezni egy R9-es egységet is. Ha fennakadtál, hogy miért véletlenül lett R9-es, hát az egy történet egy másik alkalomra. Most csak maradjunk annyiban, hogy már egész hozzá szoktam a csipogáshoz. Talán már értem is fordító gép nélkül.

Képességei: (Az emberekhez képest vannak a zárójelben)
- Magasabb tűrőképesség. (4x nagyobb nyomást képesek elviselni.)
- Fejlettebb izomzat. (2-3x nagyobb erőkifejtés és 3-4x gyorsabb mozgás)
- Képes víz alatt lélegezni.
- Tápanyag szükségletük a folyadékra korlátozódik.

Szakértelmei:
- Jártas fegyverhasználatban (egyszerű pisztolyok és puskák)
- mechanikusi készségek (szerelés és bütykölés főleg fegyverek és testpáncélok + azok kiegészítőire vonatkozóan. Kis ezermesterré képezte magát a korai munkái alatt.)
- Űrhajó vezetésében van némi tapasztalata

Megjegyzések:

Karakter:
Q’ayem Kor Sci_fi10

Páncélja: (a hátára rá van írva, hogy "Not A Trooper" és a far része és a comb hátsó része hiányzik a páncélnak amit a szövet takar, hogy ne látszódjon)
Q’ayem Kor F0b833316748ba8bedaee1f6c935a60d

Pisztoly:
Q’ayem Kor Latest?cb=20080109210311&path-prefix=nl

Puska:
Q’ayem Kor Latest?cb=20151228045312

Kábítóbot: (igazából nem működik)
Q’ayem Kor 1-6-Hot-Toys-Marvel-Civil-War-MMS365-Black

R9 es szervíz robot: ( név:  Rime )
http://starwars.wikia.com/wiki/R9-series_astromech_droid#Characteristics
Q’ayem Kor Latest?cb=20091223205649


Álltalában a fekete szövetruhában van ha nyugalom van és nem kell a felszerelés és akkor nem viseli a páncél felső részét vagy a sisakját, de a sisak az lóg az oldalán a pisztolyával együt.

----------

Adatlap:

Szint: 1
Pont: 12

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
Fegyverek
- Kábítóbot (100 kredit)
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)

Páncélzat/öltözet
- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép, kommunikátor (1)
- Fekete szövetruha a páncél alá

Robotok:
- R9-es egység, 'Rime' néven. Szervíz droid (2)


Kredit: 400

Különleges képességek:
- Magasabb tűrőképesség. (4x nagyobb nyomást képesek elviselni.)
- Fejlettebb izomzat. (2-3x nagyobb erőkifejtés és 3-4x gyorsabb mozgás)
- Képes víz alatt lélegezni.
- Tápanyag szükségletük a folyadékra korlátozódik.

Pontok: 12
Elhasznált: 8
Maradt: 4

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Q’ayem Kor Empty Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 30 Júl. 2017, 10:20

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Q’ayem Kor 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Q’ayem Kor Empty Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 13 Nov. 2017, 18:47

1. Kaland sikeresen befejezve. A kaland elvégzésért kapott jutalom: 2 pont + 10.000 kredit

Karakter neve: Q'ayem Kor
Kaland címe:Hidegháború - A Czerka részvénytársaság
Játékostárs(ak) neve(i): Caryeth Zh'ald, Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov és TMAT4
Kalandmester: Kaylyn Rix
Kezdő reag: Czerka-teszttelep (Mygeeto)
Záró reag: Czerka-teszttelep (Mygeeto)

Kaland tartalma:
Egyszerű körbenézés és felderítési feladatnak indult a missziónk amit Miin elvállalt és mivel a biztonságáért felelek így mentem én is vele. Egy darabig minden rendben volt . Persze minden furcsa volt hiszen a bázison egy lelket vagy tetemet sem találva csak pár kutyába futottunk bele mielőtt még minden teljesen a feje tetejére nem állt. Ezek után már semmi sem volt normális, a hely körülöttünk változott, hallucináltunk és nem tudtam, hogy mi lehetett az oka, egyikünk sem persze.
Végül egy hallucinált látképet bámulva ájultunk el és mikor magunkhoz tértünk korházi szoba fogadott minket és az, hogy a feladat amire kiküldtek minket csak beetetés volt és csak tudatlan tesztalanyok kellettek nekik.

Bővítés:
Nem várt fejleményekkel zárult le a Czerka bázis felkérésére érkezett csapatunknak a missziója. Irrealitása a szituációnak körülöttünk egyre jobban megerősödött ahogy az idő telt és hiába vált ismeretessé is, hogy a valóságunk valami által torzítva lett nem tudtuk kideríteni, hogy mitől volt mindez. Legalább is nem magunktól fedeződött fel az indoka az egésznek. Miután az eszméletemet elvesztettem ahogyan a többiek is a helyszínen, rá következően pár napra ébredtem fel, fehér falak és medi droidok társaságával bővülve. A beérkező tudós meg elmagyarázta amilyen gyorsan csak tudta, hogy utána menekülhessen a szobából ki, hogy csak labor patkányok voltunk. Semmiféle felderítendő nem volt ott csak kellett nekik egy marék ember akit bedrogozhattak. Mit sem kell mondani, nem nyerte el a tetszésemet a farkas kiáltásuk és csupán remélem, hogy a közeljövőben tényleges probléma fog a nyakukba zúdulni ezért cserébe amely majd megkárosítja őket eléggé ahhoz, hogy azt sose heverjék ki.
A helyiségben a "köszönetére" csupán egy mondandóm volt mielőtt kimenekült a szobából.
- Kinyalhatod a seggemet a köszöneteddel és a Czerkával együtt.
Bár mivel kétlem, hogy a sisakom az orvosi ágyon ülve rajtam lenne, és a fordító gépek képességében is kétlek, hogy anyanyelvemet lefordítsák így kétséges, hogy meg is érti az üzenetemet. Egyébként sem emlékszem arra, hogy elköteleztem volna magamat bármely frakció mellett, hogy ilyen hálátlan feladatokat végezzek el nekik vagy kísérleti patkányt játsszak a kényükre. Ha meg megérti meg csak jó. A későbbiekben Miin-hez is lesz pár keresetlen szavam a választási képességeivel kapcsolatban. A nagy társasági cégek mind, egytől egyik a sötét gonoszság burjánzó fellegvárai.

Az ez utáni felépülést követően nem sok esemény történt amiről be lehetne számolni. A páncélomat javítottam, fejlesztettem fel. Különböző alkatrészeket és kiegészítőket vásároltam meg hozzá és építettem bele. Ezen felül csupán a robotot néztem még végig, hogy okoztak-e benne bármi féle marandandó károsodást és ha kellett javítottam is bármejiket meg. Ami időm pedig szabadon maradt azt pedig úgy töltöttem, hogy ha kellett akkor Miin nek segítettem ha igényelte. Hiszen egyébként is azt csináljuk meg arra megyünk amerre ő kívánja éppen.
___________________________________________________________________________________________________________________________

És most akkor át rá, hogy ha már fizettek is akkor eljövendölt az ideje annak is, hogy Kor egy igazi páncélt viseljen magára és ne egy ócskaságot.

- Egyszerű védelmi öltözet 500 kredit : egy hőálló és tartó öltözet. A célja, hogy a test-hőmérsékletét állandóan tartsa a viselőjének a környezeti tényezők ellenére. Hidegben melegen tart, melegben nem enged felforrósodni. Ez egy alsó ruházatként van viselve.

Páncél kiegészítések:
- Mozgásérzékelő 500 kredit
- Oxigén szenzor 500 kredit belégzésre alkalmas +200 mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kredit
- Oxigén minőség kijelzése 50 kredit
- Hőmérő 50 kredit
- Radar 50 kredit
- Javítás / kiegészítés / megerősítése a páncélnak 500 kredit: Alapvetően egy hiányos, leselejtezett rohamosztagos páncélja volt, különböző fejlesztésekkel és kiegészítésekkel most már "igazi" új páncélnak nevezhető. Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített a mozgás benne. Rendelkezik létfenntartó egységgel.
- Huzalpuska bal karon 250 kredit
- Beépített pisztoly jobb karon 500 kredit

(3150)

Adatlap frissítés:

Szint: 2

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
Fegyverek
- Kábítóbot (100 kredit)
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)

Páncélzat/öltözet
- Közepes harci páncél (3)
** sisakban fordítógép, kommunikátor (1)
- Fekete szövetruha a páncél alá

Egyéb
- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)

Robotok:
- R9-es egység, 'Rime' néven. Szervíz droid (2)

Kredit: 400 + 10000 = 10.400 - 3150 = 7250

Különleges képességek:
- Magasabb tűrőképesség. (4x nagyobb nyomást képesek elviselni.)
- Fejlettebb izomzat. (2-3x nagyobb erőkifejtés és 3-4x gyorsabb mozgás)
- Képes víz alatt lélegezni.
- Tápanyag szükségletük a folyadékra korlátozódik.

Pontok: 14
Elhasznált: 8
Maradt: 6

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Q’ayem Kor Empty Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 13 Nov. 2017, 18:50

Elfogadva természetesen.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Q’ayem Kor 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Q’ayem Kor Empty Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 29 Márc. 2018, 16:19

Karakter neve:Q'ayem Kor
Kaland címe:HIDEGHÁBORÚ – AZ ÉJ LEÁNYAI
Játékostárs(ak) neve(i):RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE ÉS MORWEN AVENAY
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3422-dzsungelek#71412
Záró reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3422p75-dzsungelek#73130

Kaland tartalma:
Új bolygó, új világ és ételek. Már amennyire engem az ételei a bolygónak nem is az itala jobban érdekelt ezért több kedvvel vettem mikor Miin eldöntötte, hogy most erre megyünk a könyvéért és mi másért. Persze egyszerűen nem ment és hírét vettük, hogy történés van a bolygón, ebből képtelenül kimaradni össze találkoztunk az ide kiérkezőkkel akik közül még ismeretségünk is volt. Szerencsére nem volt rossz szájíze a szenátornőnek a legutóbbi találkozáskor történt félreértések végett, ezt megadom a jediknek.
Minden esetre a kialakult felfedező túrának nem teljesen örültem, minden óra amit ezzel töltünk hátráltat abban, hogy végre beszerezzek magamnak abból a híres borból amit az itteni gyümölcsből készítenek. Bár nem örültem a munka az első mindig. Hát a kutatás megkezdődött és hamar rátaláltunk a megtámadott táborra amit a tudósok állítottak fel és végül lettek kikergetve is. Szerencséjük volt, hogy nem voltak megölve, úgy nézett ki az egész, hogy elkergettek mindenkit majd elvitték az erekjéket amiket a további keresgetésnek hála kiderült, hogy egy közeli templomból zsákmányolták mindazt.
Persze a szituáció tovább bonyolódott miután felkerestük a helyet és reményeink szerint találkoztunk is a helyi őslakosokkal. Persze, hogy ne egyszerű legyen a szenátor és jedi nő felajánlotta a harci megoldást, hogy ketten vessék egymással szembe az erejüket. Elég érdekes megközelítése volt a szituációnak főleg mert egy egész bolygó helyzetét nem hiszem, hogy van fenhatósága eldönteni egy egyszerű küzdelem keretei között de így történt és a jedi nő, a mester volt az aki röviden mérte össze az erejét velük és veszített benne. Ezek után visszatérve a táborhoz én már készen voltam arra, hogy akkor távozás közben raktárt töltsek a borukkal a helyieknek ahogy biztos voltam benne, hamar ritkasággá fog válni a bor és reméltem, hogy nem fog ízleni majd.
Viszont még a valóságba mindezek előtt vissza húzott az, hogy ott várt minket egy nő, egy másik mint akikkel találkoztunk. Egy rövid beszélgetés után ott is hagyott minket, nem egyetértve Miin-el viszont ott hagyva egy fénykardot nekünk. Ami persze további zavart keltett a többiekben mint később kiderült egy látomásképp amiből én szerencsére kimaradtam. Ezek után már nem maradt más hátra mint sem elhagyni a bolygót némi bevásárlás után.

Bővítés:
A következő hónapok több kevesebb érdekességgel zajlottak. Bár azt meg kell hagyni, hogy a Dathomir-ról beszerzett bor különlegességet beszerezni remek döntés volt még nem volt lehetőségem igazán leülni és élvezni is azt. Az már más kérdés volt, hogy sosem unatkoztunk teljesen. Valamit mindig volt szerelni, mint például a páncélomat és az arról a festék levakarását amit rákentek azok a tudatlan hülyék. Persze Miin jól mulatva ezen kiröhögött meg nyugtatgatott, sokszor éreztem közel a türelmemet a határához feszülve. De végül nem történt atrocitás és hagytam, hogy össze barmolják a páncélomat.
Ennek a tisztogatásából és a robotok meg egyebek szerelgetéséből egyszer rántott ki az, hogy Miin kissé megrendezte az egyik panel állását amit persze utána nekem kellett kijavítanom. Már csak azért hálás lehetek, hogy csak ököl nyomot hagyott rajta és nem nyúlt át az egész panelen még kábeleket és lapokat is sértve. Miután egyszer cafatokra ütötte azt a kutyát is és magában pakolja a rakományt az nem volt kérdéses, hogy jó adag izom erővel is született és könnyedén le tudná tépni a paneleket és szétszedni a hajót is.
Aztán az újabb körforgásba kezdett el tűnni, hogy érkezik minden meg mert ismét nekilátott adatoknak a felhalmozásának egy helyről. Nem bánom, hogy nincs egy unalmas perc sem de reméltem, hogy nem fog egy olyan helyet kiválasztani ahol majd gyerekeket kell cipelnem a hátamon miközben táncot járok nekik. Az már meghalandá a türelmemet, bármennyire is hosszú az.
Kissé mentegetőzésnek tűnt az mikor azt mondta, hogy Tyr felé megyünk és ott fogjuk megjavíttatni a hajót. Számomra mindegy volt ez a legtöbbször, hiszen ő dönti el merre megyünk és mit csinálunk de miután mindegy volt tényeg nekem így csupán bólintottam a dologra, hogy megértettem. Ott legalább nem lesz olyan gyilkos hőség mint azon a másik bolygón. A hajó szerelését alig akartam túlélni abban a hőségben. Nevetségesen is nézhettem ki, egy nadrágban, jobb kezemben csavarkulcs, a bal hónom alatt pedig a gallon víz pihent és így próbáltam meg szerelni. Már amennyire a hőségtől képes voltam akkor. Így utólagosan belegondolva is ésszerű, hogy pár rendes szervízeshez is el kellene látogatnunk ezek után. Ha pedig olcsó és jó az mindig jó.
Amit a megérkezéskor viszont még nem tudtam, hogy egy nagyobbacska meglepetéssel készült Miin számomra. Először is már a feladat helyénél el akartam némítani és mondani neki, hogy semmilyen jedi miatt nem megyünk ilyen hülye küldetésekre, főleg mikor még közünk sem kéne hogy legyen azokhoz. De persze már beleegyezett és az információk is ezek lehettek amit olyan hevesen gyűjtött. Az igazi döbbenet csak most érkezett. Már akkor gyanakodtam, hogy van valami mikor elhívott egy majdnem üres raktárba beszélni de miután kilépett vissza elém az egyik láda mögül egy teljesen emberinek festő női alakban teljesen eldobatta velem az összes lehetőséget ami volt eddig a fejemben, hogy minek hívott ide. Az hogy alakváltó a faja igazán elmondhatta volna bárhol, ebben a világban főképp a sok fajjal és mindennel együtt ez nem tűnik ennyire különlegesnek. Nem is volt ekkor még semmi pánik rajtam csupán meglepettség és vártam, hogy akkor most miért az egész helyzet felállítása így ahogy.
És nem is állt meg ennyiben a dolog, az, hogy se ez se a másik nem az igazi alakja már inkább meglepett viszont messze nem lepett meg az amikor megkért, hogy ne ijedjek meg majd hátat fordítva nekem ledobda a ruháit! !!! Ki mond ilyent, hogy ne ijedj meg majd dobja le a ruháit a másik előtt! Először is láttam már nőt, nem ilyesztőek, legtöbjükk. Más részről meg mit akar egy üres raktárban egy ilyen megnyilvánulás után... Mi a... A kezdeti sokkot bár elvesztette az, hogy el voltam kalandozva fejben, mikor felfogtam az előttem álló, nálam nagyobb testű, lényt akkor kénytelenül is tettem egy lépés hátra, hogy mi a fene. Kellet némi csendes várakozás, hogy feldolgozzam a látványt végül egy jó perces csendes bámulás után köszörültem meg a torkomat.

Elég szarul érezte magát amiatt, hogy nem mondta el ezt korábban és ezt még én is észre tudom venni a testbeszédén amit művel miközben most elmondta mind ezt.
Közelebb léptem hozzá és bár a fejemen lévő sisak miatt fogalma sem lehetett, hogy milyen képet vágok könnyedén kitalálhatta, hogy roppant dühös vagyok. Felemeltem a kezemet és ökölbe fogtam, majd jól elkezdtem a feje búbjába dörzsölni azt.
- Szóval azt akarod mondani, hogy direkt nehezítetted a dolgomat ahelyett, hogy csak felvettél volna valamilyen alakot. - sóhajtok egy nagyot majd elveszem a kezemet - Nem mintha kellemes lenne, hogy nem osztottad ezt meg már rég mikor az életedet meg rám bíztad. Minimum finom legyen az a bocsánat kérés.
Nem mintha annyira dühös tudnék rá lenni, főleg amikor ilyen képet vág... Persze nem esik jobban ettől függetlenül de mit tehetnék, ha nem érezte szükségét vagy biztosságát ennek az információnak a megosztására akkor tehetek bármit.

A megérkező Tyr felé fordulok miközben Miin kimegy a raktárból, ezután az oda lépőre adom a figyelmemet aki az elmondása szerint nem csak, hogy tudja a titkot de még az életét is köszönheti neki.
Felkacagok végül azon amit mond.
- Elképesztőnek tartom, hogy mennyire sokra értékelitek a fizikai erőben leledző fölényt ezen a fejlettségi szinten. Miin is elvisel ám engem, nem kell aggódnia uram. Amig ő nem küld el, nincsenek terveim ott hagyni.
Ez után már nem tartott ott Tyr sem így elindultam vissza a hajóhoz én is, hogy megnézzem mi is az a probléma ami miatt mennie kellett Miin-nek oda. Alakváltó mi? Ha jól rémlik van ilyen faj még másik is erre. Bár inkább jönnék rá arra az érzésre ami kerülget rég, az első találkozás óta. Minden esetre jó lenne rávenni, hogy tartsa inkább magát az emberi alakban, sokkal könnyebb lenne neki is és az én munkám is.
Amit tudtam azt segítettem a szerelőknek a hajónkon javítani. Lehet, hogy persze ekkor nem viseltem persze a sisakomat a szervíz nyelvet már értettem annyira és így még gyakorolni is tudtam tovább, hogy velük együtt tudjak dolgozni a hajón. Jók ezek az alkalmak arra, hogy tovább fejlesszem magamat. Végül, mikor előkerült a lehetősége egy raktárnak a megvásárlására ami ugye fontos lenne. Egy részt a bor miatt is és másokért is mert még ki tudja mit hordunk majd össze. Mi közben ezt elintéztem még mást is el kellett. Nem szívesen hagytam volna csak úgy ott a raktárat őrizetlenül sem így miközben Miin saját ügyeit intézte és én megvoltam a raktárnak a megvásárlásával a következő lépés jöhetett. Még pedig őrség beszerzése. Olvastam modellekről amik erre vannak de én kinéztem végül magamnak kettő darab droidot, méghozzá két HK-24 est. Fegyverrel fel is szerelve. A programjuk megvolt, minden stimmelt és ezek aztán nem fognak senki illetéktelent beengedni majd a raktárba, be is állítottam őket a raktárhoz. Az illetéktelenek meg jelenleg bárki aki nem én vagy Miin volt azt nem engedik majd be a raktárba. Remélem, hogy jól fognak hejt is állni mert 15000 kreditembe kerültek. Persze miután ezek megvoltak jöhetett a többi felkészülés is. Először is lehordtam a hajóról ami bónusz volt, csupán egy-két üveggel hagytam fent a hajón későbbre. Utána jött az, hogy civil ruhákba váltottam magamat és a hajón eltettem a páncélomat, a sisakból pedig kiszereltem a fordítomat. Még jó, hogy nem bele kötöttem teljesen így kiszedhető maradt. Lehúzhattam a legtöbb mindent már, és már csak egy két dolog maradt hátra. Először is az iratok nekem is kellettek, végül amivel mentünk az egy testvér pár, Lora és Trisil Dennali. Meg kell majd szoknom, hogy Lora-nak szólítsam Miin-t és azt is, hogy reagáljak majd a Trisil névre illően.
Megvolt a raktár, a két őr robot hozzá. Megvoltak az iratok és már már úgy érezném eleget költöttem mikor az új páncélhoz értem el. Kinéztem magamnak egy szettet ami tökéletes lesz a papírokhoz majd. Egyébként ha csak felbukkannék a szokásos páncélomban az rögtön elárulna. Még több költség... Kezdek kifutni persze a pénzemből de még egy dolognak a szükségét látom ami nem más mint egy protokoll droid. Nincs is jobb tanár ha meg akarod tanulni a nyelvet. Miután sikerült elég gyorsan beszereznem egyet ami tökéletes állapotban volt már vissza is mentem a hajóhoz vele, megmutattam Miin-nek a páncélt is meg a robotokat amiket beszereztem. Elég érdekesen nézhettem ki számára miközben két vörösre festett, felfegyverzett droid meg egy protokoll droid sétál utánam, nálam pedig egy közepes méretű doboz.
Miután megvoltam már mindennel ezek után már csak nekiálltam a páncél állítgatásának, hogy passzoljon rám tökéletesen, miközben pedig a protokoll droid próbálta folyamatában bele verni a fejembe a nyelvet. És a maradék idő pedig ezzel telt is el, mikor nem volt dolgom vagy dolgunk akkor ez a droid próbált meg tanítani. Legtöbbször még akkor is mikor karban tartottam a többi droidunkat is. Sajnálatos módon persze A protokoll droid szerint minden idő alkalmas volt rá így mikor éppen az ál indentitáshoz való szükségeseket tanítottam Miin-nek is előszeretettel beszélt.


Az új papírok:
Név:  Trisil Dennali
Faj: Ember
Nem: férfi
Kor: 34
Frakció: Független Rendszerek Szövetsége
Születés: Seharin nevű űrhajó, ME 32
Apa: Dennali (Fejvadász)
Anya: Meiha Cimyno (közember)
Testvér: Lora Dennali (Féltestvér)
Foglalkozás: fejvadász.
https://i.pinimg.com/originals/71/10/51/71105179336e130aa4d97a254a0261c1.jpg


Újonnan vásárolt dolgok:

- Raktárhelyiség 3 Pont
- 2x HK-24 fejvadász droid 7500 Kredit darabja (15k kredit)
Q’ayem Kor 901673-hk_24Q’ayem Kor Latest?cb=20070205160914
https://static.comicvine.com/uploads/scale_small/4/48250/901673-hk_24.jpg
https://vignette.wikia.nocookie.net/starwars/images/b/b5/HK-24-KotOR13cover.jpg/revision/latest?cb=20070205160914
- 1x Közepes harci páncél 3 Pont
Q’ayem Kor 71105179336e130aa4d97a254a0261c1
https://i.pinimg.com/originals/71/10/51/71105179336e130aa4d97a254a0261c1.jpg
- 1x Protokoll droid 2 pont
- hamis iratok 10k Kredit

Összeségében: 8 pont és 25k Kredit lett elköltve

Kaland jutalom : 10.000 Kredit és 2 pont

Adatlap frissítés:

Szint: 3

Felszerelés:
Fegyverek:
- Kábítóbot (100 kredit)
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)

Páncélzat/öltözet:

Rohamosztagos szett:
- Közepes harci páncél (3)
** kommunikátor/komlink (1)
Páncél kiegészítések:
- Mozgásérzékelő 500 kredit
- Oxigén szenzor 500 kredit belégzésre alkalmas +200 mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kredit
- Oxigén minőség kijelzése 50 kredit
- Hőmérő 50 kredit
- Radar 50 kredit
- Javítás / kiegészítés / megerősítése a páncélnak 500 kredit: Alapvetően egy hiányos, leselejtezett rohamosztagos páncélja volt, különböző fejlesztésekkel és kiegészítésekkel most már "igazi" új páncélnak nevezhető. Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített a mozgás benne. Rendelkezik létfenntartó egységgel.
- Huzalpuska bal karon 250 kredit
- Beépített pisztoly jobb karon 500 kredit
- Fekete szövetruha a páncél alá (egyszerű védelmi öltözet)

Fejvadász szett:
Közepes harci páncél (3)
https://i.pinimg.com/originals/71/10/51/71105179336e130aa4d97a254a0261c1.jpg
Páncél kiegészítések:
- Mozgásérzékelő 500 kredit
- Oxigén szenzor 500 kredit belégzésre alkalmas +200 mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kredit
- Oxigén minőség kijelzése 50 kredit
- Hőmérő 50 kredit
- Radar 50 kredit
- Huzalpuska bal karon 250 kredit
- Beépített pisztoly jobb karon 500 kredit

A fordítógép kiszedhető a sisakból így azt át tudja tenni vagy akár csak viselni is tudja ha szükséges.

Egyéb
- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)

Robotok:
R9-es egység, 'Rime' néven. Szervíz droid (2)
2 HK-24 es droid, 'Twen' és 'Fort'
1 CPO protokoll droid, 'Kopó'

Kredit: 400 + 10000 = 10.400 – 3.150 = 7.250 + 10.000 + 15.000 = 32.250Kr – 10.000 – 15.000 = 7.250 -  3.150 = [b]4.100

(Kredit bevétele a havi fizetéséből és a kalandokból adódik össze az induló mellett)

Különleges képességek:
- Magasabb tűrőképesség. (4x nagyobb nyomást képesek elviselni.)
- Fejlettebb izomzat. (2-3x nagyobb erőkifejtés és 3-4x gyorsabb mozgás)
- Képes víz alatt lélegezni.
- Tápanyag szükségletük a folyadékra korlátozódik.

Pontok: 16
Elhasznált: 16
Maradt: 0

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Q’ayem Kor Empty Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 30 Márc. 2018, 00:01

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Q’ayem Kor 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Q’ayem Kor Empty Re: Q’ayem Kor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.