Dean Winchester

Go down

Dean Winchester Empty Dean Winchester

Témanyitás by Kyle Collins Szer. 26 Nov. 2014, 20:35NÉV: Dean Winchester
EGYÉB NÉV: Scar
FAJ: mutáns. alfaj zseni
NEM: fiatal férfi (srác)
JELLEM: csöndes, visszahúzódó, korához képest komoly és meg fontolt. Általában feszült.
SZÜLETÉSI HELY és IDŐ: Washington 2000. Február 27.
KOR: 18
CSALÁD: Kevin Winchester (apja, él autószerelő, ezer mester), Karla Winchester (anya él, varrónő), Ben Winchester (bátya és, 27 éves, jelenleg Londonban van iskolában)
TESTMAGASSÁGA: 180 cm
TESTSÚLYA:81 kg
SZEME SZÍNE: Sötét barna enyhén feketés
HAJA SZÍNE: fekete
BŐRE SZÍNE: kaukázusi, fehér
KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: hosszú fekete haj össze fogva. Speciális öltözék melyet édesanya készített neki. Mind két alkarja tele van égéssel és vágási sebekkel a kézfeji úgy szintén. A mellkasa jobb oldalán van egy fura zöld színű seb, és a jobb vállán is van egy fura formájú sebhely.


EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT/BETEGSÉGEK: A teste több helyen is égési és vágási sebekkel díszeleg. Ezen kívül nagyon ropogtatja a kezeit. De se fizikai, se mentális betegsége nincsen.
ELŐTÖRTÉNET:
200. február 27. este 20:24-kor láttam meg a napvilágot. Teljesen átlagos gyermekkorom volt. Mondhatni boldogan élt szüleivel és bátyjával. Na, igen a bátya, Ben. Ö igazi sportos, mindenre járt, amire csak tudott. Mikor már Dean is tudót menni folyton a testvérével logót. Ment vele gördeszkázni suli után. Ezt egyből a kedvence lett és szinte minden szabad idejében gyakorolt. Majd idővel parkour edzésre is elment vele a város szélén lévő régi raktárba ki épített terembe. Az iskolát sose szerette, jobban szeretett a testvérével lenni. De sose volt buta, csak lusta a tanuláshoz. Kivéve a vizsgáknál ott mindig pótolt és megfelelő osztályzatokat kapott. Amikor még nagyobb lett már a kickbox edzésekre is elkísérte a testvérét. A hete hétfőtől péntekig úgy telt, hogy delelőt iskolában volt, aminek a nagyját a könyvtárban töltötte gépezéssel. Majd suli után deszkázva ment parkour edzésekre. Hétvégén meg ment Kickbox edzésre. Szerette ezt a fajta élet ritmust, voltak barátai, kikapcsolódása. Egészen 2015-ig. épp ment volna edzésre, amikor egy autó majdnem elütötte, és nagy karambol lett, Deanre valami fura savas anyag került, a testén főleg a karjai, amik megsérültek. A mentők még éppen időben értek oda. bezzeg a sofőr elmenekült a helyszínről, és sose lelték meg. Két hétig volt a kórházban. Majd mikor ki engedték be zárkózott a szobájába és a gépébe temetkezett. A kedvenc játékát pörgette ki állandóan. Az édesanya elkészített neki egy öltözéket a játék alapján, amivel sikerült kicsalnia ismét a szobájából. Azóta már több olyan ruhája is van, de mindig azokat viseli. De a baleset óta, csöndes lett, visszahúzódó, nem bízik meg könnyen az emberekben. Folyton egyfajta feszült érzés van benne, ami ha kitör, belőle támad. Az iskolát és az életet is egyre komolyabban veszi. Az is rá tett, hogy a testvére Angliába költözött az iskolája miatt. Most az utcákat járja a sofőrt keresve, hogy elég tételt szerezzen, hogy meg magyarázza miért hagyta öt ott. A mutáns hatalmam be kapcsolódása különös volt, hallottam a fejemben a patkányokat, de nem árultam el a szüleimnek, hogy bekapcsolódott a hatalmam. Egyenlőre titokban tartom előttük.

KÉPESSÉGE:
jelenleg alacsony szintű telepátia, amivel képes vagy parancsolni, vagy akaratlanul érzelmekkel irányítani a kistestű állatokat

SZAKÉRTELME/TUDÁSA:
- Gördeszkázás
- parkour
- kickboxing
- gépezés(Feltünése: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2317-uj-mutansok-parhuzamos-allando-ingyen-njk-kaland)

_________________
Dean Winchester 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 31
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.