Ken - "Fa Isten" - neK

Go down

Ken - "Fa Isten" - neK Empty Ken - "Fa Isten" - neK

Témanyitás by Peregrin Csüt. 16 Ápr. 2015, 21:15

Közlemény:

Név: Xian Haiku Ken
Egyéb név(i): Ken (gyakori), Fa Isten, neK,
Faj: egykoron ember, majd egy különleges hibrid, ( egy másik világról,vagy egy másik alternatív síkról származó érdekes( még nem tudni honnan), és szokatlan szerkezetű fa faj leszármazottja, ami kereszteződött a földön élő fákéval, majd azt keresztezték az emberével. Összegezve: Szuperhumán
Nem: Férfi
Jellem: Hidegen hagyják az emberek, és mutánsok játékai. Viszont ha az növény, fa, állat, vagy más élőlény létezését veszélyezteti, valami akkor azt nem hagyja szó nélkül, bárki is az elkövető. Alapvetően információkat gyűjtő lény, aki szereti a küzdősportot, a természet nyújtotta szépséget, a békét, a harmóniát, a napfényt, a földet. Szóval amolyan békés, csöndes, ám veszélyes tud lenni egyszerre. Magyarán a jelleme még feljegyzetlen Smile.
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 2019. Augusztus 19.
Kor: 29 éves – a benne lévő fa életkora 18 249 éves
Család: szülei békében nyugodnak, ahogy a bátyja is, a nővérét elrabolták, róla nincs hír.
Foglalkozás: Vándor, harcművész
Testmagassága: 195 cm
Testsúlya: 110 kg
Szeme színe: piros
Haja színe: nincs haja, se semmilyen szőrzete.
Bőre színe: néhol aranysárga, néhol sötétebb sárga, vagy ahol barnás sárga. Van, hogy narancssárga, a megvilágítástól függ.
Különleges ismertetőjel: ha „emberibb” alakban van akkor tud hordani egy szürke köpenyt, és egy maszkkal, ami pontosan a régi tradicionális Japán maszkokra hasonlít, a maszkon jól lehet látni, hogy csak a bal szeme látszik. Ha eredeti formájában van akkor a tíz méteres körzetben észrevehető fénylő pórfelhők veszik körbe, a feje, a bőre színe, és maga a ruházata, mozgó fa díszei is egyedivé teszik, tehát nagyon hamar észre lehet venni.
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges.
Nyelvek ismerete: Angol (éppen hallható akcentussal ), Japán (anyanyelvi szinten ), fanyelv(anyanyelvi szinten) , ősi A’mRo’m jelolvasás és beszéd(anyanyelvi szinten, egyenlőre rejtve az ősi génállományban).
A hangját illetően egy kis illusztráció: voic01 ez, és ennek voic02 , egyvelege, részletezem, mi marad meg egyikből mi a másikból.
Voic01-nél csak a Tűz elem megmozduló hanghatása konvertálódik a mély rekedtes Voic02-höz. A hangsúlya pontosan olyan, mint a Voic02-nél hallható hang. Kicsit egyhangú, de a maga módján nyugodt, semmi gonoszságra utaló hangsúly nem konvertálódik át.
Szakértelmek:
Aikido – dan, mesteri szinten.
Shotokan Karate – 2 kyu, barna színfokozat
Hyaku W:  Egyedi 8 kezes harcmodor, Ken fejlesztette ki, megérzései alapján. / haladó szint, még gyakorolnia kell. /
Katana, karforgatási stílusok:
Battojutsu/Iaijutsu: Kardrántás és abból való azonnali vágás. Egyedi formagyakorlatok.  / mesteri szint.
Kenjutsu: Párharcra, párgyakorlatra kifejlesztett tradicionális vonalakat követve. / Haladó szint, és a mesteri szint között.

Értékei: Egy szürke tűzálló köpeny, és egy díszes japán maszk, szintén hőálló belsővel. Fokozottan tűzálló tradicionális alsó ruházat, pár faragott fa dísz, egy különleges katana kard, ami szintén kibírja a maga hőfokokat, és újfajta technológiával gyártott pengemunkát képvisel.

Ken - "Fa Isten" - neK 48ec2daa-1a33-4c96-ac59-b7553bc5332b_zpsco5apvl4

Életrajza:

A Xian család leszármazottja, akik noha gazdagok voltak. Rivalizálásban nem szűkölködtek, hogy felvegyék a versenyt különféle eljárásokat, és technikát vetettek be.
Nagy büszkesége volt ennek a családnak két szem fia, és egy lánya. A legidősebbe az egyik fiú volt, a legfiatalabb pedig a leánygyermek.
Pár év volt korkülönbség volt csak köztük, mégis leginkább az időssel foglalkoztak, ami irigységet váltott ki a középső gyermekből, és ráadásul a legkisebbel is többet kezdtek el foglalkozni a család idősei. Ám tartott sokáig az örömünnepeik, ugyanis beütött az, amire nem számítottak még vagy 5 évig, pár család komoly riválisnak gondolták őket, így tették azt, amit a győzelmük érdekében.
Megtámadták őket, és komoly veszteségeket okoztak. Az idősebb fiú életét vesztette a harcok során, a legkisebbiket pedig elrabolták. Maroknyian élték túl csak a Xian családból, és Haiku Ken, a középső gyermek azért élte túl sértetlenül, hiszen a tragédia napján nem volt ott.
Családból leginkább az öregek élték túl, azokból meg páran vagy összetörtek a sokktól vagy megbolondultak, és csakis a vérbosszú járt az eszükben látván a veszteségeket, és nem érdekelték őket az ára. Viszont ezt leginkább Haiku Ken járta meg, egy ősi kozmikus tradicionális fadarabot, amit a család féltve őrzött, és abból is igencsak az öregek. Több ezer éve történt, hogy egy különleges égitest becsapódása helyén nőtt egy különleges fa, amilyet még nem látott senki azelőtt. Persze magát nyolcvan évvel később mutatta meg. Nem egyszer mentek oda más, és más emberek, hogy megcsodálják, vagy maguknak tulajdonítsanak egy darabot a fából, ugyanis megigéző hatalommal bírt. Ám amikor megtörtént az első faág letörés, a fa életre kelt. Olyan benyomást keltett, mint ami homokból, tűzből, fényből, és természetesen fából lenne.
Nem várt módon pusztítani kezdett, és a népek összefogtak, hogy legyőzzék ezt a fura teremtményt, meg is történt, hosszú harcok gyümölcse ként a fa megsemmisült, ám egy család leleményességében, és tervezésének sikerének gyümölcseként úgy tudta irányítani az embereket, hogy ne pusztítsák el egészen a fa lényt, így a szívét ki tudta menteni, ám ezáltal a korábbi lény „meghalt”. Azóta is több generációkon keresztül őrizték, ápolták, beszéltek hozzá, hogy végül ha eljön a nap használhassák, valami jóra.
Talán a sors iróniája, hogy pont rossz dolgok tételére akarják használni, mondván a hatalmát száz ember sem tudja felülmúlni. Pár évbe beletelt mire céljaikra formálták az egyedüli örököst, így utána már alkalmassá vált a beültetésre. Technológiát, és némi mágiát felhasználva amikor tizennyolc éves lett Haiku, végre hajtottak rajta egy rizikós műtétet, majd kezelést, és egy hónapnyi rezonancia tesztek után elkészült a megszállottak új fegyvere: Ken.
Drasztikussága abból fakadt, hogy a szívét kivették, és helyére ültették a fa lénynek a korábbi központi darabját.

A szinkronizáló hatása után Kennek meg kellett volna őrülnie, hogy mivé vált, mégis, nyugodt volt, és mintha most térne magához, egybe olvadt korábbi énje a fa énjével, és így egy új személyiség kreálódott. Ami a világ szépségét, a föld, a nap, - teste immáron emberi formát öltött tűz, homok, fény, és fa. – szépségét szereti, értékeli, és ha teheti védi.


Ken - "Fa Isten" - neK 4adaebd4c5ad1c1d601f6d6d4e45f861_zpsfjfko2az

Az arca radikálisan fává alakult, és csak egy szeme maradt, se szája, és fülei egy része még megvan. Ő már nem igazán látás, hallás, vagy szaglás útján tájékozódik, hanem az általa kiszórt különleges pórfajta segítségével(rezonanciák közvetítése, a szemével látja ellenfele vagy a szép tájak részletességét, de ezt harcban elveti, hogy csak arra támaszkodjon ), amit formálni is tud.  Tehát ez a por körülötte egy méteres körzetben vehető észre nyugodt állapotában, amikor izgatott vagy küzdelem készül akkor az egy méteres hatótáv kibővült tíz méteresre, de ennek okaként nem tudja formálni a kiszórt pórfajtát. Ennek az a hátránya, hogy este lopakodni képtelen, ha nincs rajta a ruházata, mert világít.

A családja készített neki tizenöt tradicionálisan kifaragott és égetett fa, lapos gömböket, abba különféle jeleket és szavakat véstek, majd abba beleköltöztette Ken a világító különleges porait, és így tudta őket szabályozni, irányítani egy méteres körzeten belül.

Kapott egy felerősített katanát is, így leválthatta a régi gyakorló kardot, ugyanis már kiskorától kezdve taníttatták annak forgatására. Egy különleges ruházatot kellett neki csináltatni, mert a test hője idővel elégetett minden ruhát.

Átalakulásától számítva két éven át tanulta, hogyan is tudhatná használni a porok formálását, és így a nyolc karú harcmodort. Sajnálatosan még nem voltak olyan erősek a szilárdító képességei, hogy mind a nyolc keze fogjon egy kardot, vagy kés. Ám ahhoz elég erősek voltak, hogy fény gyűjtő, és kiadó képességét tudja használni, és hogy egy ütés erejéig egyben maradjanak. A kardforgatás művészetét, és a két pusztakezes harctechnikát ( 8 kezesen kívül ), gyakorolta, és űzte, meglepő módon az átalakulásnak köszönhetően nagyon gyorsan elsajátította a technikákat, mintha mindig is tudta volna.
A Xian család erősen istenítette, hisz benne volt minden reményük, Ken nem törődött velük, mindössze a korábbi énje (őt erősen befolyásolták az öregek, így neki is fontos volt az, ami nekik) miatt állt bosszút a másik családon, semmi másért.

Álruhában elutazott, és leszámolt a vétkes családdal, ami romba döntötte a korábbi énjének családját. Ugyanis a mostani családja már a természet, és a fák maguk voltak.
Visszatért a Xian család maradékához, és beszámolt sikeréről, nagyon elégedettek voltak, és nagyravágyásukból adódóan még két családot szemeltek ki, akik túlságosan megerősödtek az évek alatt, ekkor Ken húsz éves volt, és elhatározta, hogy nem érdekli a megtébolyodott családtagok, inkább messzire utazna, bejárni egész Japánt és különféle harcmodorokat tanulni, fejlődni. Ez nem tetszett a családtagoknak, de mintha számítottak volna erre, felkészültek vízzel, és jéggel, hogy megállítsák, és elfogják a kísérleti alanyukat. Próbálkozásukat értékelte, de minden komoly sebesülést elkerülvén nem bántotta őket, mégis eltudott menekülni, magára vette köpenyét, maszkját, és a neki kreált katanát.

Az elmúlt kilenc év alatt bejárta Japánt, Kínát, majd New Yorkba utazott álruhában. Természetesen bőven informált a világban zajló eseményekről, de őt hidegen hagyták az emberek, és mutánsok dolgai, ő csak a tudást keresi, és az élet sokszínűségét, hidegen hagyja gonosz, és jó, viszont ha élet ellenes ( destruktív ) bármelyik, azt nem hagyja szó nélkül.
Viszont az utóbbi egy évben egyszer sem hevítette fel igazán a testét, és képességeit sem gyakorolta, mindössze „csöndes” formában tanult kardforgatást, és küzdősportokat.
A hosszú távú „csöndes” formában tartózkodásának köszönhetően csökkent korábbi tudása, mintha pár régebben ismert képességét valamiért nem tudna elérni. Mintha egy bizonyos folyamatos izzási állapotban (igazi formája) kellene lennie, még nem tesztelte ki.

Mit is tett az utazgatásai alatt a harcmodorok tanulásán kívül, rejtély, és lehet, pont New Yorkban fogja felfedni, de ez a jövő zenéje lesz.*

Képességek:


A hozzászólást (J. M. Janus) Jack Connor összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 17 Ápr. 2015, 22:16-kor.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ken - "Fa Isten" - neK Empty Re: Ken - "Fa Isten" - neK

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Ápr. 2015, 10:22

nah nézzük:
fajnak szerintem ez simán szuperhumán, révén az embertelenek, legyen univerzális vagy sima egy külön szer, kezelés (pl a terrigenesis, exogenesis stb) hatására alakulnak ki, törnek ki és többé nem vátloznak. Csak ha újra kapnak egy ilyen kezelést, amibe meg jó eséllyel belehalnak, és az univerzális embertelenek csak azok, amik le vannak írva az oldalon, révén ez a csoport képregényes és ők szabták meg mindezt Smile
születési dátum, tedd át május utánra kérlek, mert a hősök és gonoszak eltűnése 2019. júniusban volt és utána jött létre ez a világ.
Ha mégis embertelen lennél, akkor csomó hátrány is kellene a képességek mellé, mert így van a szabályzatban.
Azonban ez nagyon sok képesség, gondolom Te magad is érzed, főleg lényegében hátrány nélkül. Szabályzat szerint 3 képességet tudok elfogadni, aztán úgy 3-5 kalandonként fejlődsz majd, mert itt nem kredit szerint megy.
Korábban volt fa alapú kari, akiket segítettem összetenni, első szinten mindenképp kell ennie, innia, aludnia, igaz negyed annyi elég, mint egy embernek, mert a többit a napfény elintézi. Azonban többet kell innia, mint egy sima embernek, hogy kellően elég tápanyaga legyen. Ezt mivel külső változás, nem veszem figyelembe képesség gyanánt. Ezen felül 3 db-ot válassz ki és hagyd meg azokat.
Lehet, hogy kegyetlennek tűnik az értékelés, de más évekig játszik és nincs ennyi képessége, mert nincs rá elég kreditje, hogy megvegye őket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ken - "Fa Isten" - neK Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ken - "Fa Isten" - neK Empty Re: Ken - "Fa Isten" - neK

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Ápr. 2015, 18:16

Képességek, azt mondanám, hogy így maradhat, de a "Szent hamus pór vonzata"-t még húzd le, később ha kapsz fejlesztést, akkor ez lesz az első, amit megkapsz. Mivel különben még mindig sok lenne, ugyanígy a tüzes dolgot is húzd le, mert az ebben a világban nem hátrány, hanem előny. A többi komemnt itt a spoilerben olvasható.
képességek:


Akkor a PÜ:
Embertelen: az a 4 fix faj minősül annak, ami le van írva a fajleírásnál, mást hiába kísérleteztek ki, vegyítetek stb, nem lesznek embertelenek. Őket egy jóslat tette univerzális embertelenné, így semmi plusz más nem mehet mellé.
Alakváltás, később legyen, mert még mindig sok a képesség.
Étkezés: hetente 1x elég neki enni, inni, aludni pedig napi 1-2 órát Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ken - "Fa Isten" - neK Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ken - "Fa Isten" - neK Empty Re: Ken - "Fa Isten" - neK

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Ápr. 2015, 23:01

Így elfogadva, néhány napot kérek, hogy kitaláljak valamilyen kalandot.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ken - "Fa Isten" - neK Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ken - "Fa Isten" - neK Empty Re: Ken - "Fa Isten" - neK

Témanyitás by Thorhalla Vas. 19 Ápr. 2015, 09:43


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ken - "Fa Isten" - neK Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ken - "Fa Isten" - neK Empty Re: Ken - "Fa Isten" - neK

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.