Joseph Soltzbauer

Go down

Joseph Soltzbauer Empty Joseph Soltzbauer

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 03 Május 2015, 23:39

Név: Joseph Soltzbauer
Egyéb név(i):
Faj: Y-project
Nem: férfi
Jellem: rasszista kis pöcs
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2000 Szeptember 3
Kor: 26
Család: Apa - Joseph Soltzbauer, Anya - Marie Soltzbauer, illetve halott húga - Annabelle Soltzbauer
Foglalkozás: hydra katona
Testmagassága: 94
Testsúlya: 195
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: az ember színe fehér
Különleges ismertetőjel:
Egészségi állapot/ betegségek: mint a makk, ha nem számoljuk, hogy szuperhumán


Előtörténet:
Joseph – mint neve is mutatja - Németországból származik, bár szülei Amerikába költöztek a jobb élet reményében (és a család kétes múltja miatt). Jómódú, gazdag család sarja, és bár a külvilágnak nem mutatják, a fiú érezhetően rasszista neveltetésben részesült. Szintén nem tudott tény, hogy a fiú dédapja a náci Németország kitüntetett tisztje volt. A gyermekkel azonban más bajok is voltak, a belénevelt világnézeteit leszámítva.
Tizenkét éves volt, mikor húga – a kis négyéves Annemarie – halála megtörtént. A tragikus esetet tovább súlyosbította, hogy az elkövető a saját bátyja volt, aki saját elmondása szerint „Csak meg akarta nézni, ahogy vérzik”. A gyermeket fiatal korára és mentális állapotára hivatkozva csak elmegyógyintézet zárták. A fiatalkorúaknak fenntartott intézményben gyakorta történtek furcsa halálesetek – sokszor ugyan olyan körülmények között, mint a kis Annemarie esetében, azaz mély, hosszú vágások az alkaron, és az áldozat elvérzése – bár ezek közül egyet se sikerült Josephre bizonyítani. Ezek mellett tanórái is voltak, szülei ehhez ragaszkodtak, és az ápolók se ellenezték, így a gyermek magánórák keretében ugyan olyan tudást sajátított el, mintha csak a legjobb magániskolába járt volna. Emellett az esze is a helyén volt, jól tanult, szinte ragadt rá a tudás. Hosszú évek teltek el így az intézményben, és a gyermek láthatóan helyrejött, azaz nem történt semmilyen furcsaság, amit rá tudtak volna bizonyítani. Bár a halálesetek az óvintézkedések ellenére is folytatódtak, úgy tűnt, hogy a kis Josephnek semmi köze ezekhez, szülei pedig minden áron ki akarták hozni a látszólag normális fiúkat. Természetesen megrázta őket a lányuk halála, ám egyetlen fiúk úgy tűnt normális, ráadásul a bezárt gyermek a család hírnevét is rontotta, ezért akarták annyira otthon tudni. Hosszas tárgyalások, bírósági intézkedések, orvosi vizsgálatok, és beszélgetések, nameg rengeteg pénz árán sikerült a gyermeket hazahozniuk. Joseph ekkor már tizenhét éves volt. Az elmegyógyintézetben megtanulta kezelni gyilkolási vágyát, elrejteni a nyomait, így miután kijutott, nem kezdett egyből ölni. Illetve nem úgy, hogy lebukjon. Bár sorra történtek eltűnések, ezek többnyire olyan emberek voltak, akik nem sokaknak tűntek fel. Prostituáltak, útszéli koldusok, és egyéb, a társadalom által kivetett férfiak és nők.
Egyedül szülei gyanították, hogy nincs rendben valami a gyermekkel. Apja rendszeresen elbeszélgetett a fiával, aki gyakran eljárt otthonról, időnként napokra is, és ezekről az esetekről sosem beszélt. Azonban az öreg rendíthetetlenül puhította a fiút, és egyszer megtörte. Akkor Joseph elárult mindent, hogy azóta is folyamatosan öl, hogy ölnie kell, ez egy kényszer, aminek nem tud ellent mondani, olyan vágy, amit a legerősebb drogok se közelítenek meg. Hosszasan beszélgettek erről, mire meghozták a döntést. Joseph belépett a katonaságba, ahol hivatásos gyilkossá válhatott. Apja tanácsára a terrorista elhárításhoz jelentkezett, hiszen ott ölhetett a legtöbbet. Bár a kiképzés alatt rettentően szenvedett – hiszen nem ölhetett – sikerült leküzdenie ezt a vágyát arra az időszakra, amíg nem került ki a harcmezőre. Bár a gyilkosság így elismert lett, azaz többé nem kellett titkolnia, amikor megölt egy ellenséget, ez nem jelentett számára olyan felüdülést, mint a korábbi alkalmak, amikor az áldozatát hosszan kínozhatta, nézhette ahogy vérzik, hallhatta ahogy sikít. Itt csak meghúzta a ravaszt, és elterült a test a harcmező másik felén. Vérszomját a halottak számának növelésével próbálta oltani, egyre többet és többet ölt, szinte féktelenül rontott az ellenségnek. De akármennyi vér tapadt a kezéhez, akárhány elesett ellenséges terroristán, katonán, - épp mi ellen harcoltak -  gázolt át, mindig ott maradt benne az az üresség, amit semmi sem tölthetett be.
Aztán egyik eltávja alatt – gyakran ment „szabadságra”, hiszen ilyenkor hódolhatott a hobbijának – megkereste őt a Hydra. Talán ismerték a családját, és ezért a nézeteit, lehet, hogy tudtak a gyilkossági kényszeréről is, vagy csak egy megfelelő ideológiát támogató új-nácit láttak benne. A lényeg, hogy felkérték, csatlakozzon. Joseph pedig a gyilkosságnál is jobban szeretett egy valamit – élni. Ezért belement.
Első kalandján egyből a mélyvízbe dobták - mit vár az ember a Hydrától? Egy volt Hydrás tagot, Reena-t kellett visszaszerezzék, amihez a csapatot Japánba küldték. Joseph egy volt a névtelen katonák között, akik tucatjával haltak a kalandon - végül viszont, egy kar elvesztése árán, de sikerült túlélnie. A Hydra egy menő kis cyborg kart intézett a srácnak, hogy továbbra is hatékony maradhasson. Ez után egy bázist kellett elfoglaljanak, amit ismét sikerrel vettek - ekkor már szinte minimális veszteséggel. Elvesztettek egy csapattársat mondjuk, és több névtelen katonát, de ezzel jár a háború, nem? Szóval a bázis az övék lett, a csapat pedig Strucker báró személyes csapásmérő csapata lett, szóval büszkék lehettek magukra. A következő küldetés nehezebb volt, tényleg csak a csapásmérő alakulat ment, a pár fős egységnek pedig egy kommandós küldetést kellett végrehajtania. Ez már nehezebben ment, volt itt minden, illúziók, nehézségek, de végül - természetesen - ismét sikerrel jártak. Igaz, hogy két hónap késéssel, az erős illúziónak és technológiának hála... Mindegy, sikeresek voltak továbbra is. Ezen kívül szép lassan kezdett rájönni, hogy már nem kívánja annyira a gyilkolást, az emberek kínzását, mint korábban. Továbbra is örömet okoz neki, de nem érzi már annyira létszükségletnek.

korábbi képességei::
Az elveszett karját egy kibernetikus beültetés pótolja könyöktől lefelé. Hármas szintű titánium ötvözet biztosítja az új végtag épségét, és egyes szintű korrózióvédelem segít a rozsdásodás elleni harcban. Rugalmassága kettes szintű, kifinomult mozgásokra nem alkalmas, de a ravaszt tökéletesen meg lehet húzni vele. A beépített szonikus sugár és taszító sugár energiaellátásáról a beépített ARC reaktor gondoskodik.
Maga a végtag nagyon kis fancy fekete-arany festéssel dolgozik, aki először ránéz azt hiheti, hogy egy plexilap borítja csak, és átlátszó, de ez csak optikai csalódás. A taszító sugarat a tenyér közepéről indítja a használó ( igen, mint Iron Man… nem túl egyedi, ugye? Miért, te honnan indítanád? Az alkar közepéről? Naugye…), a szonikus sugár pedig az alkarban elhelyezett kis nyílásokból tör elő a szélrózsa minden irányába. Maga az arc reaktor is a szerv belsejében található, a legvédettebb helyen. Az ujjak kialakításában a fegyverek könnyű kezelhetősége volt a fő támpont.  
Joseph Soltzbauer AnakinArm

Jelenlegi képességei:
Alakváltó, alapvetően emberi kinézettel, hála a tökéletesített szérumnak. Képes tökéletesen lemásolni állatokat, embereket, élőlényeket, a másolás akár több körig is tarthat (külső, hang, mozgás, mind egy-egy körig tart), viszont amit egyszer megtanult, azt bármikor tudja használni. Szuper képességeket nem képes imitálni, viszont egészen féltonnás erőig tudja fejleszteni az izomzatot, sasszerűen fejlett szemei lehetnek, vagy épp csont keménységű a bőre. Ezek a képességet tekintve a maximumok, amiket szintjének megfelelő körig tud fenntartani.
Ezen kívül az alakváltást lényegében bármeddig képes fenntartani, ha nem társul hozzá extrém tulajdonság, és eszméletvesztés esetén sem tűnik el a felvett alak, csak a halál esetén áll vissza az eredeti külső.

Szakértelmei: Ért a fegyverekhez, a fegyverekhez, és egy kicsit a fegyverekhez is. Katonai és hydra kiképzése van, ezen kívül egykori sorozatgyilkos, aki el tudja tűntetni az áldozat és a véres hobbi nyomait.


A hozzászólást King Raten Chromixen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 30 Márc. 2016, 01:14-kor.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Joseph Soltzbauer Empty Re: Joseph Soltzbauer

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 04 Május 2015, 09:28

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Joseph Soltzbauer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14940
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Joseph Soltzbauer Empty Re: Joseph Soltzbauer

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 30 Márc. 2016, 00:11

Mivel egyedül játszottad végig a kalandot, jutalmat kapsz, ha a karaktered szeretné, akkor Y-projectes lehet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Joseph Soltzbauer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14940
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Joseph Soltzbauer Empty Re: Joseph Soltzbauer

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 30 Márc. 2016, 01:11

Természetesen ahogy már beszéltük elfogadja, és itt is megköszönném ezt is, és a Burtonös ajándékot is még egyszer, ezzel pedig Joseph faja Y-projectesre változik.

Ennek függvényében új képességei:
Alakváltó, alapvetően emberi kinézettel, hála a tökéletesített szérumnak. Képes tökéletesen lemásolni állatokat, embereket, élőlényeket, a másolás akár több körig is tarthat (külső, hang, mozgás, mind egy-egy körig tart), viszont amit egyszer megtanult, azt bármikor tudja használni. Szuper képességeket nem képes imitálni, viszont egészen féltonnás erőig tudja fejleszteni az izomzatot, sasszerűen fejlett szemei lehetnek, vagy épp csont keménységű a bőre. Ezek a képességet tekintve a maximumok, amiket szintjének megfelelő körig tud fenntartani.
Ezen kívül az alakváltást lényegében bármeddig képes fenntartani, ha nem társul hozzá extrém tulajdonság, és eszméletvesztés esetén sem tűnik el a felvett alak, csak a halál esetén áll vissza az eredeti külső.

Ezzel együtt Joseph félretette műkarját, hiszen visszanövesztette a sajátját, illetve kényelmetlen lenne alakváltásonként megszabadulni a művégtagtól (ezzel együtt a fülimplantot is)

Illetve korábban már vett magának egy pisztolyt, most bővítem a fegyvertárát, amik a sajátjai, illetve a Hydrás ruhájának színére festettek

Kel-Tec PMR-30as pisztoly Red dot célzóval és hangtompítóval, alulra szerelt lézeres célzóval
Desert Eagle Mark XIX .44-es Magnum lőszerrel
M4 hangtompítóval és intelligens állítható célzóval (normal red dot, infrára váltható, illetve néhányszoros optikai zoomra képes)
FN P90 red dottal
FN F2000 Tactical optikai zoommal szerelt célzóval
Gepárd M6 Hiúz (GM-6 Lynx)
...

A lista még folytatódik (amint lesz rá időm)

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Joseph Soltzbauer Empty Re: Joseph Soltzbauer

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 21 Nov. 2016, 21:16

Joseph előléptetést kapott, így mostantól a rangja: Obersturmbannführer azaz Alezredes, vagy alparancsnok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Joseph Soltzbauer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14940
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Joseph Soltzbauer Empty Re: Joseph Soltzbauer

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 25 Nov. 2019, 15:00

Az Obersturmbannführer felébredt a kómából, és meglepve tapasztalta a fejleményeket. Egyrészt hihetetlennek tartotta, hogy egy Untermensch, egy alsóbb rendű faj fenyegeti a Földet, másrészt nem lepte meg az, hogy a S.H.I.E.L.D. képtelen kezelni a helyzetet, másrészt igyekezett hadrendbe állni, és újra elfoglalni jogosan kiérdemelt helyét a Hydra soraiban. Ez nem ment olyan gyorsan, mert a fizikoterápia, bármilyen bosszantó is volt, hosszú ideig tartott, hiszen a test nem tartja tiszteletben a rangot, és a tekintélyt. Ettől függetlenül pár hónap alatt sikerült rendbe hoznia magát, és immáron teljes pompájában várta a legújabb küldetést.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Joseph Soltzbauer Empty Re: Joseph Soltzbauer

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 25 Nov. 2019, 15:31

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Joseph Soltzbauer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14940
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Joseph Soltzbauer Empty Re: Joseph Soltzbauer

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.