Faj: Y-project

Go down

Faj: Y-project Empty Faj: Y-project

Témanyitás by Thorhalla Szer. 30 Márc. 2016, 00:10

Y-project:

Laboratóriumi kísérlet, melynek célja egy fegyver kifejlesztése. Hivatalosan a projekt csak papíron létezik elméletben, s megvalósítása, csak a legvégsőbb esetben kezdődik el. Azonban erre várni olyan, mint akkor védekezni a tornádó ellen, mikor az már elvonult. Nem hivatalosan a kormány hallgatólagos beleegyezésével az Y projekt elindul, s hamar fizikai valóságot öltött. Minden állomány szigorúan titkos, beleértve a kutatáson dolgozókat, s az összes elért eredményt. Aki a Projektbe kerül, az hivatalosan eltűnt, vagy... meghalt. A programot, projectet olyan genetikusok, tudósok vezették, akik később mind szigorúan a Loki által irányított AIM munkatársai lettek, vagy pedig a gyermekeik vitték tudósként tovább szüleik művét. Később ezek nem az újraalapított AIM-hoz mentek, hanem a Roxxon céghez.

Feljegyzések - Szigorúan Titkos – (Részletek)
1980.január 1. - A project elindul
1981. Számtalan kísérlet eredménye mindig csak ugyan az: Életképtelen fegyver, s remény sincs egyenlőre arra, hogy sikerül megoldani a felmerült problémákat, de mindent elkövetünk...
1982. Kisebb előre lépés a sejt szerkezetben, de még a tényleges siker nagyon távol van. Több donortól vett mintákkal kísérletezünk tovább.
1983. sikerült élő példányt megalkotni, bár sajnálatos módon, csak életjelei vannak,s semmi más.
1985. két év kemény munka után nincs eredmény, mely elég látványos lenne, bár vannak agyi jelek és képes némi intelligenciát mutatni, de semmi hasznosítható.
1986. Egy véletlen baleset történt, egy hím,s egy nőstény egyed született. Bámulatos gén állománnyal, s minden előzetes tesz szerint talán eme egyedek, a hiba ellenére képesek lesznek arra, amire szánták.
1990. A laboratórium leégett, s a projektet lezárták. Minden elpusztult. Hivatalos közlemény szerint egy új üzemanyagon kísérleteztek.
2017. A Projectet ismét elővették, ahogyan a legsikeresebb alany, Shadow az AIM-hoz került
2018. A Project tudósai egy teljesen másik lényt hoznak létre, Loki programjának csúcsát, akit később Nicklas Jørgensen-nek hívnak
2019. A project átmenetileg ismét lezárásra került az AIM pusztulásával
2022. Amikor Johanne Jones újra életre hívja az AIM-et, ezzel szinte egy időben Nicklas Jørgensen létrehozz a Roxxon-t
2022-2026 A Roxxon szépen lassan a háttérben növekszik, gazdagszik és ezen idő alatt újra elővették az Y Projectet, hogy tökéletesítsék azt sok más dolog mellett
2026. A cég nagy hírnévre tesz szert és már több városban megtalálhatóak, az Y project tökéletesítés előtt
2027. március vége. Az Y project elérte a tökéletes szérumot és így tökéletes alanyok jöhettek létre

eredeti első generáció, a tökéletlenek:


Az új project, a második generáció, a tökéletesítés:
Az eredeti Y project tagok mind-mind mutánsok voltak, amivel Jørgensen és csoportja nem voltak elégedettek, hiszen ők maguk is mind azt a nézetet vallották, hogy a mutánsoknak pusztulniuk kell, ellenben az emberek, akik szupererőket kaptak azért kapják, hogy a mutánsoknak véget vessenek. Így a fő céljuk az volt, hogy a hatalmas potenciákkal rendékező projectet úgy formálják, ahogyan nekik tetszik, azaz többé ne mutánsok legyenek a tagjaik, hanem emberek. Szerencsére a korábban ezen a projecten dolgozók visszatértek a megalapuló Roxxon-hoz, így neki is állhattak a tökéletesítésnek. Jørgensen úgy vélte, hogy a skrull DNS-ben van a megoldás, hiszen ők voltak a tökéletes alakváltók, így az emberei egy olyan szérumon dolgoztak, amiben skrull DNS is megtalálható. A legnehezebb az volt, hogy a DNS teljes mértékben beépüljön az emberi genomba és ne indítson el benne semmilyen mutációt. A munka évekbe telt, de végül is 2027. márciusában, immáron a Hydra segítségével a Roxxon cég tökéletesíteni tudta a szérumot, amit még a Hydra-nak is örömmel átadott. A tökéletesítést úgy tudták kivitelezni, hogy a szérumba Zola szuperembereinek DNS-éből is került, akik pedig Hydra és most már Roxxon körökben is közismert, hogy Asgardi DNS is megtalálható. Éppen ezért a többfajta DNS-ből összejövő koktél/szérum miatt az Y-project tagjai a második generációtól (tökéletes egyedek) új fajnak számítanak.

Tökéletes Y-projectes képessége:
Már megszűnt a hüllőszerű kinézet, teljes mértékben embernek néznek ki alapállapotban is. Már nem mutánsok, hanem szuperhumánok.
Továbbra is alakváltók, akik képesek tökéletesen lemásolni állatokat, embereket, élőlényeket. Ahhoz, hogy megtanulják valakinek a külsejét, hangját, mozgását, mindhez egy-egy kör kell. Amit megtanultak egyszer, azt már bármikor feltudják használni. Nem képesek szuper képességet imitálni, de képesek természetes képességeket utánozni, például a kree/asgardi fejlett izomzatát, egészen féltonnás erőt képesek teremteni, sasszerűen fejlett szemeket, vagy épp csont keménységű bőrt. Ezek képességeik maximuma, így csak szintjüknek megfelelő körig képesek maradni.
Az alakváltás nem időhöz kötött már, lényegében szinte bármeddig képesek fenntartani, extrém esetben eszméletvesztéssel sem tűnik el a felvett alak, csak halál esetén áll vissza az eredeti.

A képesség nem fejleszthető! Ellenben már korábban megírt Hydra ügynökök 5 kreditért (szokásos áron) felvehetik.
Ha olyan karakter kapja meg a szérumot, aki már rendelkezett képességgel, bármilyennel, azt fokozatosan elveszti és csak ez marad meg. (faji adottságokra nem érvényes)

Megjegyzés:
Y-project alany csakis Roxxon-os és most már Hydra-s lehet, olyan személy nem, aki külön állna ezektől.
Bár néhány első generációs, akik 2017-2019 között jöttek létre lehetnek függetlenek is.

2 féle képen lehet szert tenni arra, hogy valaki Y projectes legyen. Az egyik, hogy utólag kapta meg a génmódosítást és vált ezzé. A másik pedig, hogy így "született", azaz így hozták létre és született laboratóriumi körülmények között.
Aki az elsőt választja, mindenképpen 2027 április eleje óta kaphatta csak meg ezt a kezelést. (Második generáció)
Akik viszont laborban születtek, akik a régi fajtát (Első generáció) választják, azok 2017-2019 között, majd 2022-2026 között jöhettek létre. Aki az újat választja (Második generáció), az úgyszintén 2027. április vége után "született".
Akik labori körülmények között jöttek létre, azok genetikai gyorsításon mennek végbe, hogy fiatal felnőttek legyenek, vagy kamaszkor végén járjanak, a tudást pedig, amivel rendelkeznek agyba való feltöltés során kapják meg mielőtt tudatukra térnek.
A második generációs személyek, akiknek nem beadták a szérumot, hanem így hozták létre, mind nemtelenek alapból.

Röviden:
Első generáció: mind mutánsok, hüllőszerű vonásokkal, a 0. (első sikeres) egyed Shadow
Második generáció: ők már új faj, nem rendelkeznek hüllőszerű vonásokkal

Y project kitalálója: Nyko/Shadow/Vutha/Amara
Kibővítette,egyebek: Thorhalla/Nefadar

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Faj: Y-project Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.