MI:13 > Anwen Moore

Go down

MI:13 > Anwen Moore Empty MI:13 > Anwen Moore

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 29 Jún. 2015, 20:20

Név: Anwen Moore
Egyéb név(i): Anwen Tighearnaigh (születési név)
Faj: tündér / elf
Nem: nő
Jellem: jó
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: mintegy ezer éve Avalonban
Kor: 1000 év körül
Család: házas
- Sir Edmund Moore ezredes – férje, katona, MI 13 ügynök, él
- - Eathelin Willow Moore – lánya, él
- - Kaelyn Scarlett Moore – lánya, él
- - Evan Duncan Moore – fia, él (eltűnt)
Foglalkozás: Roma társalkodónője bizalmasa, MI:13 ügynök
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: hegyes fülek
Repülési sebesség: 100km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Anwen mintegy ezer évvel ezelőtt született, akkoriban, amikor Arthur Pendragonék is éltek. Tündér nemesi családban élt és nőtt fel, így bejárása volt az uralkodói udvarokba is. mint a családjának többsége roppant jó érzéke volt a a mágiához és később is kitűnt ebben. Már kellően idős volt, hogy harcolhasson Morgan és hordái ellen fiatalon. A családja nagy részét ekkor vesztette el, de mindez nem törte meg. Ott volt a nő bebörtönzésénél és akkor is, amikor Merlin eltűnt. Mivel tudta, hogy Roma mit érezhet végig a nő mellett volt. Mivel ő maga is nemes volt, így könnyedén Avalon most már legnagyobb mágusának társalkodónőjévé, bizalmasává nőhette ki magát. Amikor tehette kerülte az intrikákat, annál tisztább és életvidámabb volt. Az ezer év alatt folyamatosan képezte magát, mindig tanult és segítette Roma-t Avalon kormányzásában, hiszen el kellett látni ezt a feladatot, amíg Arthur Pendragon és a Kerekasztal lovagjai aludtak. Igazából ezekkel meglehetősen gyorsan telt el az ezer év, sokat foglalkozott álatokkal, tanult mágiát és tanította is az ifjakat. Közben pedig gyakorta átjárt a Földre is, Angliába, hogy az ottaniakat is figyelje, tőlük is tanulhasson, ahogyan a Britannia hadtest tagjaitól is, akik gyakori vendégek voltak a Csillagfény Citadellában.
28 évvel korábban, 1998-ban, egyik alkalommal egy véletlen folytán egy katonai bázis környékére. Itt látta meg fiatal 22 év körüli Edmund Moore-t, akibe szinte azonnal beleszeretett annak ellenére, hogy nem igazán volt szerencsés dolog, révén ő halhatatlan, a férfi pedig egy sima ember. Mivel nem akarta felfedni magát, hogy kicsoda valójában, így mágiával álcázta magát és amikor a férfi és a társai eltávozást kaptak úgy intézte, hogy a közeli városban összefussanak és találkozzanak. A férfinak akkoriban ugyan volt egy jegyese, de hamar Anwen vonzereje alá került és nem is tudott szabadulni onnan. Már egy éve voltak együtt, amikor a nő elmerte mondani, hogy kicsoda és micsoda valójában, nem mintha a férfit eddigre zavarta volna. Ahogyan annak lennie kell végül megkérte a nő kezét és összeházasodtak. Először a Földön, utána Avalonban. Huszonnégy évvel ezelőtt megszületett a pár első gyermeke Evan Duncan, a fiú inkább emberi külsővel rendelkezett, mintsem tündérivel, de a faj előnyeit és hátrányait ő maga is örökölte, félvér révén mutáns és mágiahasználó lett. Kilenc évvel később Anwen Avalonban egy ikerpárnak adott életet ők voltak Willow és Kaelyn. Ők mind a ketten inkább a tündérekre hasonlítottak, mintsem a sima emberekre. Mind a ketten mágiaérzékenyen, hegyes fülekkel, szőke hajjal és kék szemmel jöttek a világra. Kaelyn már a születése pillanatától kezdve rendelkezett tündérszárnyakkal is.
Őket nevelte, időközben a Bukáskor elvesztette a fiát és férjét, akik később feltámadtak, a férje oldalán volt és végig segítette, amikor kibernetikus beültetéseket kapott egy baleset nyomán és örült, hogy nem vesztette el megint. 2025-ben együtt alapították meg a kormány kérésére az MI:13-at, amiben Anwen vezető szerepet tölt be a férjével együtt. Miután a fia 2026. márciusában eltűnt a lányait Amerikába az X-men és a Bosszú Angyalok védelmére bízta titkon, így a két lánya a Xavier iskolában folytatták a tanulmányaikat. A kapcsolatait felhasználta, hogy Evant megtalálják Avalonban, de egyelőre nem akadt a nyomára.

Szakértelmek / képességek:
Faji képességek, hogy tündér / elf, ki hogy hívja ezt sokkalta magasabb és soványabb, mint az emberek. Mint tündérek roppant szép és hegyes fülekkel rendelkezik, kortalan, rendelkezik méregimmunitással is. Az elfeket/tündéreket a „hideg vas” és acél sokkal jobban sebzi, mint bármilyen másik anyag és ha ezzel sebzik őt a mágiája, varázslata megszakad. A vas és hideg fémek okozta sérülések sokkalta súlyosabb sebet okoznak neki és lassabban is gyógyulnak ezek. Ezek mind a fizikai, mind az asztrál formáját képesek sebezni. Emberfeletti ereje van (10 tonna), az ügyessége, reflexei, gyorsasága, mind emberi maximumon. A bőre ellenállóbb, mint az embereknek (3-as ellenállás). Rendelkezik 3-as regenerációval is.
Roppant művelt és okos a korának köszönhetően, kiválóan beszél angolul, az avaloniak nyelvén és elfül. Mágiaérzékeny és igencsak erős mágiahasználó, amiket a gyermekeinek is tovább örökített. Noha tud karddal, tőrökkel és modern fegyverekkel bánni, ahogyan puszta kezes harcokban is járatos, de nem igen szokott fegyvert fogni, csak han agyon muszáj és a szeretteit védi.
Mágiái: asztrál, mentál mágia (4-4), térmágia (4), gyógyítás (5), illúziók (4), föld- és természetmágia (4-4), energiamanipuláció (3), alakváltás (2)

Külső:
MI:13 > Anwen Moore 2474764-uncanny_x_men_448_0203_8

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
MI:13 > Anwen Moore Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.