Eathelin Willow Moore

Go down

Eathelin Willow Moore Empty Eathelin Willow Moore

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 29 Jún. 2015, 20:22

Név: Eathelin Willow Moore
Egyéb név(i): Willow
Faj: mutáns (félig tündér), mágiaérzékeny
Nem: nő
Jellem: semleges, ő a megfontoltabb, komolyabb, zárkózottabb kettejük közül
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2011. június 23.; Hajnalfény citadella, Avalon
Kor: 15 év
Család: egyedülálló
- Anwen Moore – anya (tündér), MI 13 ügynök, Roma szolgálatában áll, él
- Sir Edmund Moore ezredes – apa, katona, MI 13 ügynök, él
- - Kaelyn Scarlett Moore, ikertestvér, él
- - Evan Duncan Moore – báty, eltűnt Avalonban
Foglalkozás: tanuló
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: magasság, hegyes fülek
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
A lányok története igazi tündérmese, nem csak azért, mer ténylegesen ők is azok, hanem ahogyan a szüleik találkoztak az is. Az anyjuk, Anwen közel ezer éves tündér, aki időnként titkon át-átjárt a mi dimenziónkba véletlen folytán egy katonai bázis környékére. Itt látta meg fiatal 22 év körüli Edmund Moore-t, akibe szinte azonnal beleszeretett annak ellenére, hogy nem igazán volt szerencsés dolog, révén ő halhatatlan, a férfi pedig egy sima ember. Mivel nem akarta felfedni magát, hogy kicsoda valójában, így mágiával álcázta magát és amikor a férfi és a társai eltávozást kaptak úgy intézte, hogy a közeli városban összefussanak és találkozzanak. A férfinak akkoriban ugyan volt egy jegyese, de hamar Anwen vonzereje alá került és nem is tudott szabadulni onnan. Már egy éve voltak együtt, amikor a nő elmerte mondani, hogy kicsoda és micsoda valójában, nem mintha a férfit eddigre zavarta volna. Ahogyan annak lennie kell végül megkérte a nő kezét és összeházasodtak. Először a Földön, utána Avalonban. Huszonnégy évvel ezelőtt megszületett a pár első gyermeke Evan Duncan, a fiú inkább emberi külsővel rendelkezett, mintsem tündérivel, de a faj előnyeit és hátrányait ő maga is örökölte, félvér révén mutáns és mágiahasználó lett. Kilenc évvel később Anwen Avalonban egy ikerpárnak adott életet ők voltak Willow és Kaelyn. Ők mind a ketten inkább a tündérekre hasonlítottak, mintsem a sima emberekre. Mind a ketten mágiaérzékenyen, hegyes fülekkel, szőke hajjal és kék szemmel jöttek a világra. Kaelyn már a születése pillanatától kezdve rendelkezett tündérszárnyakkal is.
A két kislány élete elejét, első pár évét Avalonban, a Kristálypalota védelmében töltötték, csak annyi időre hagyták el Avalont, hogy az apai nagyszülőket láthassák dél-Angliában. Később, hiába tanultak volna meg itt mindent muszáj volt rendes óvodába, majd iskolába járatni őket, hogy ne legyenek annyira elszigetelve másoktól, mint a bátyjuk volt, aki mindvégig Avalonban maradt. Végül is mindhárom gyerek egyszerre kezdte meg Glastonbury-ben az iskolát. A két kislány remekül beilleszkedett, bár már ekkor látszottak a hatalmas különbségek. Anglia mindig is elfogadóbb volt szerencsére a különleges dolgokkal, így a két lány sem lett a külseje miatt kinézve a társaik révén, csak a szülők szörnyülködtek, bár egy idő után végül ők maguk is elfogadták a két kislányt. A bátyjuknak szerencsére nem volt ilyen gondja, neki még hegyes füle sem volt. Noha külsőre Willow tudott jobban beilleszkedni szárnyak híján, mégis ő lett a megfontoltabb és visszahúzódóbb a két testvér közül és ő volt az, aki kevésbé találta a helyét ebben a világban és sokkalta jobban érezte magát Avalonban. Ezzel szemben Kaelyn életvidám, nagyhangú, mindig a középpontban szeretett lenni. Rendszeresen bosszantotta a tanárait azzal, hogy fel-felrepült az óra közepén, vagy a szárnyait eregette. Mivel mind a ketten mágia érzékenyek voltak, így odahaza Anwen tanította őket a mágiáhasználatra, az is igencsak meglátszott, hogy kinek mi a jelleme, mert arra voltak fogékonyak, amire. Willow gyógyítást tanulta a legszívesebben, míg a húga illúziókat.
Hét évesek voltak, amikor az USA-ban hatalomra került az AIM, noha az egész világra kiterjedt a befolyásuk, Angliában szerencsére közel sem volt akkora, hogy a kislányok megérezzék. A Bukás után, ahogyan a világ felbolydult és káoszba zuhant a lányok elvesztették az apjukat és a bátyjukat, akárcsak a nagyszüleiket. Jó ideig mind a ketten Avalonban voltak az anyjuknál a Citadellában. Itt mind a ketten magántanároktól tanultak, sokat olvastak és játszottak. Mind a ketten, akárcsak az anyjuk roppant nehezen viselték a két férfi halálát. Kaeyln-en külsőre is meglátszott, hogy mennyire nehezen viseli, egyre hivalkodóbban kezdett öltözni és viselkedni, míg Willow mégjobban magába fordult és a fantasyból ismert lényekkel töltötte a legtöbb idejét. Mind a kettejükkel nehéz volt bánni és az anyjuk is nehezen boldogult velük, főleg, hogy nem hitte volna, hogy Edmund elvesztése ennyire fájni fog neki és teljesen belebetegedett. Időlegesen, ahogyan a két kislány ő sem volt képes a mágiáját használni. Mindez nem sokat változott addig a pontig, amíg 2022-ben mindenki feltámadt, akik a Bukáskor meghaltak. Addig mindvégig Avalonban voltak, a Britannia Hadtest és Roma közelében, akire mintegy nagynéniként tekintettek és a nő is szeretett a két lánnyal foglalkozni. A két kislány visszakapta az apját és a bátyját, újra rendbejöttek úgy-ahogyan mentálisan és fizikálisan is. Magániskolába íratták be őket a szülők, a viselkedési problémáikkal is foglalkozva legyen. Nem mintha olyan sokat változott volna, hogy Willow magába zárkózó, nehezen barátkozó maradt, míg Kaelyn pedig lázadó és a középpontban levő.
Az életükben a következő változás két és fél évvel ezelőtt történt, amikor mind a kettejük mutáns képessége jelentkezett. 2022. októberében ugyanis Morgan LeFay kiszabadult ezeréves börtönéből, hiába volt mind a két lány Glastonbury-ben még ott is érzékelték mindezt és előtört belőlük a mutáns képességük. Mind a ketten imádták, hogy nem csak Morgan tért vissza, de még Arthur király és Merlin is, akik hatalmas kedvenceik voltak a mesékből és mondákból, amiket Roma-tól is hallottak a Hajnalfény Citadellában és találkozhattak is velük. Főleg Kaelyn szórakozott remekül Merlin társaságában, hiszen a férfi egy idős szenilis vénember volt, mintsem a hatalmas varázsló, akiről a regék szólnak. De mivel Roma-ra nagynéniként tekintettek így elmondhatták, hogy Merlin olyan, mintha a nagyapjuk lenne. A tizennegyedik születésnapjukon mentek vissza Avalonba, az előtte levő időszakot hetedikesként a magániskolában töltötték, a hazatérésük előtt Kaelyn befestette pinkre a haját, Willow hiába próbálta lebeszélni róla, nem sikerült. Mindenki teljesen kiborult ezen, főleg, amikor rájöttek, hogy nem csak illúzió volt mindez. Most, hogy már kamaszok voltak a tanárok is sokat panaszkodtak Kaelyn-re a viselkedése miatt, hogy a jegyei is rosszabbak, mint a nővérének, pedig egyformának kellett volna lennie. Mindebben közrejátszott az is, hogy a lányok bátyja eltűnt Avalonban egy küldetés során, az MI:13 kötelékében. A helyzet kezdett túl veszélyes lenni Angliában Avalon közelsége miatt és mert a lányokon látszott, hogy tündérek. Anwen nagyon féltette a gyermekeit, így személyesen kereste fel Stephanie Miller-t és kérte meg, hogy a két lányt vegyék fel a Xavier iskolába, cserébe mágikus képességeivel segít bármikor a WAND rendelkezésére áll, ha szükséges.
Természetesen megkapták az engedélyt, hogy a két lány Salembe a Xavier iskolába mehessen, ahova 2026. július elején meg is érkeztek, addigra módosított Stephanie a mágikus pajzsot is, hogy mindkét lány szabadon tudjon közlekedni az iskolába és onnan ki.

Szakértelmek / Képességek:
Szakértelmi és tudási szintje megfelel egy 15 éves kamaszénak, roppant jól ismeri az Avaloni és kelta történeteket, mondákat legendákat. Tud karddal bánni, lovagolni, felismeri a mitikus, mágikus lényeket, növényeket.
Faji képességek, annak köszönhetően, hogy félig tündér / elf, ki hogy hívja ezt sokkalta magasabb és soványabb, mint a korabeli fiatalok. A tündérek szépségét is örökölte, ahogyan a hegyes füleiket is. Valószínűleg tovább fog élni, mint egy sima ember, de erről még nem tudni. A faji hátrányt is örökölték az anyjuktól, Az elfeket/tündéreket a vas sokkal jobban sebzi, mint bármilyen másik anyag és ha ezzel sebzik őket a mágiájuk, jelen esetben mutáns képességeik hatása / varázslat megszakad. A vas és hideg fémek okozta sérülések sokkalta súlyosabb sebet okoznak nekik és lassabban is gyógyul.

Mutáns képesség:
Willow mutáns képes földmanipuláció. Félig tündér lévén közel áll a természethez, így ezért nem meglepő, hogy ez a képessége. Fiatal kora miatt egyelőre maximum 1kg földet képes manipulálni, formázni. A földdarabokat képes a földtől felemelni és 5 méteres körben a képességéből akadóan kilőni is. Ha a kezeit a földre helyezi, képes kisebb rengéseket is létrehozni 10 méteres körben, ez mindössze annyira elég egyelőre, hogy a víz fodrozódjon egy pohárban, ha a körzetben van.

Mágikus képesség:
Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
Másik mágia (gyógyítómágia): Folyamatos koncentrációt igényel és egyelőre kézrátételt.
Könnyű sérülések, enyhe betegségek – 4-5 kör alatt teljesen begyógyítani, meggyógyítani
Súlyos sérüléseket, csonttöréseket, közepes betegségek – 4-5 óra alatt képes teljesen begyógyítani, meggyógyítani
Életveszélyes sérüléseket, súlyos betegség – 1-3 nap alatt képes rendbe hozni, és néhány óra alatt elérni, hogy az életveszélyes sérülésből/betegségből súlyossá módosuljon a sebesülés/betegség
Halálos sérülés/betegség – egyelőre egyszerű gyógyítással nem tud mit kezdeni velük

Mivel mutáns, ezért összesen 2 mágiával indul és nem hárommal.

Külső:
Eathelin Willow Moore 408218-2684-fay
Spoiler:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Eathelin Willow Moore 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Eathelin Willow Moore Empty Re: Eathelin Willow Moore

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 29 Jún. 2015, 20:38

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (Asgardi)

Választhatóak:
- Telepataklub
- Vallásismeret
- Zen meditáció
- vívószakkör
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- Ismerd meg az agyadat más módon
- etika
- archeológia


Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Telepataklub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: asgardi
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: Zen meditáció
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: vívószakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Mágikus tanok (elméleti óra, neki gyakorlati is)
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: -
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: -
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Archeológia
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: -
15-17 óra: -

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: -
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: -
15-17 óra: -

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Eathelin Willow Moore 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.