Kelvin Sam Jones

Go down

Kelvin Sam Jones Empty Kelvin Sam Jones

Témanyitás by Timofei Pént. 14 Aug. 2015, 14:32

Név: Kelvin Sam Jones
Egyéb név: Hangyás
Faj: Mutáns
Nem: férfi
Jellem:Nincs bajom senkivel se, kivéve azokkal, akik ártanak a hangyáknak!
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Boulder, Colorado 2031. május. 5
Kor: 17
Család: Nincs információ az igazi szüleiről.
Nevelőapa: Sam Jones (42 éves rendőr)
Foglalkozás: Gyorséttermi alkalmazott
Testmagassága: 172cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: vörös
Haja színe: fehér, rövidre nyírva
Bőre színe: fehér (albinizmus)
Különleges ismertetőjel: a testén egy csomó hangya mászik, bár ezeket el szokta takarni a ruha
Kinézet: általában egy szürkés felsőt hord egy térdnadrággal.
Egészségi állapot/ betegségek: Igaz, hogy nincs baja senkivel se, de a visszautasítások és az árvaházban töltött évek hatására visszahúzódó lett. Nagyon visszahúzódó, emberekhez szinte nem is szól.

Életrajza:
A körítés (az unalmas rész)
Kelvin egy árvaházban született Boulderben. A családja jobbára azonnal megszabadult tőle, néhány ember egy telefonfülkében talált rá egy lepedőbe csavarva. Az árvaházban úgy hitték, hogy gyorsan új családot fog találni a kicsi, viszont ez nem így történt. Mikor betöltötte az 1 éves kort, akkor már esélye se volt egy új otthon találásához.
HANGYÁK!
Egy gyönyörű szép tavaszi napon az egyik árvaházi dolgozó a gyermekotthon folyosóit járta, mikor észrevett egy kis nyílást a falon. Az árvaház tele volt lyukakkal, tehát ez nem volt szokatlan, viszont az igen, hogy a résből hangyák másztak elő, rendezett sorokban. A dolgozót kíváncsivá tette a hangyák furcsa viselkedése, ezért elkezdte követni a kígyózó hangyasort a folyosón. Rövidesen a menetoszlop az egyik szobába kanyarodott, amin a dolgozó belépett és kis híján szívinfarktust kapott. A szobában békésen üldögélő Kelvin egész testét  hangyák borították be, de a kisfiút látszólag nem is zavarta, sőt, inkább örült neki. A dolgozó azonnal felkapta a gyereket és kiviharzott vele a szobából, majd egy fürdővel megpróbálta eltávolítani az ízeltlábúakat. Mindeközben egy másik dolgozó egy adag rovarirtóval felvértezve elindult a szobába, hogy véget vessen a hangyák életének, de amikor belépett ismét egy furcsaságba ütközött: a hangyák elmentek. A dolgozó a lyukhoz sietett, amin a hangyák bejöttek, de odaérve csak néhány ízeltlábút talált, amik a résbe igyekeztek bejutni. Egyszerűen elmentek. Senki se tudta, hogy miért és hogyan, de azt a napot nem tudták egykönnyen elfelejteni.
Még több HANGYA!
Nagyjából két hónap telt el az incidens óta, és szerencsére egy hangya se tűnt fel....egészen addig a napig.
Egy család érkezett az árvaházba, mert örökbe akartak fogadni egy gyereket (nyilvánvalóan). A család egy fiatal, úgy 1-2 éves fiút akartak és mivel csak Kelvin volt az egyetlen 1 éves fiú, így őrá esett a választás. A szülők egy dolgozóval felvértezve Kelvin szobájába, és mikor beléptek, az édesanya szinte elolvadt.
- Milyen aranyos! - mondta, majd azonnal odament a vígan játszadozó Kelvinhez. Leguggolt hozzá, majd bemutatkozott. - Szia. Én vagyok az új anyukád.
- Hangyák. - Kelvin mindössze ennyit válaszolt, majd megmutatta a tenyerén rohangáló kis élőlényt. Az édesanya kiszedte a kezéből és elhajította.
- Nem szabad ezekkel játszadozni kicsim, mert.. - a mondatát be se bírta fejezni, mert Kelvin egy nagyot lökött rajta, és mivel az anya nem bírta megőrizni egyensúlyát, így seggre esett. A problémák csak ezután kezdődtek: Kelvin ruhája alól több száz hangya mászott elő és azonnal a földön ülő nőt vették célba, majd...szerintem nem kell részletezni mit csináltak. A lényeg, hogy a nő sikoltozva és összecsípkodva rohant ki az épületből, a férje pedig követte.
A dolgozók ezután sehogy se bírtak megszabadulni az ízeltlábúaktól és jobbára Kelvin közelébe se bírtak menni, ugyanis mikor valaki a kisfiú felé közeledett, a kis védelmezői hadrendbe álltak és támadásba lendültek. A legnagyobb kérdés mégiscsak az volt, hogy honnan jöhetnek ezek a kis szörnyetegek, amikor  az épületben sehol máshol se láttak akár egyetlen hangyát is. A kérdésre az egyik árva adta meg a választ, aki látott kelvin oldalán egy kis lyukat, miközben átöltözött. Később megállapították, hogy a lyukban egy fészek van, amiben a hangyák élnek, de ez már nem túl sokat tudott segíteni, ugyanis Kelvint senki se akarta megközelíteni.
Csápok
Az árvaházban általában a különcködő gyerekere a többi árva rászáll és megkeseríti az életét. Ugyan ez történt Kelvinnel is, akit mindenki csak Hangyásnak csúfolt, de a 11 éves fiúcska nem törődött az efféle sértésekkel. Az évek alatt közte és a hangyák között egy erős szimbiózis alakult ki, és Kelvin még bizonyos feladatokra is meg tudta kérni a kis barátait, mint például hozzanak neki ételt, menjenek el valahova, vagy éppen támadjanak meg valakit. Kelvin persze az utolsó lehetőséget nem igazán használta, ugyanis nem is volt rá szüksége. A hangyák találtak neki az árvaházban egy kis zugot, ahol a többiek nem találják meg és így egyedül maradhat a hangyákkal és a füzetével. Igen, Kelvinnek a hobbija a rajzolgatás lett és már-már egész jól rajzolt. Általában csak hangyákat rajzolt, de úgy két hete a füzete egy lányról készült portrékkal volt tele. A lehető legjobban akarta lerajzolni szíve választottját, hogy aztán jó benyomás tudjon neki tenni, de nem haladt vele túl jól.
Az egyik napon éppen a titkos rejtélyhelyén rajzolgatott, amikor az egyik hangya a füzetére mászott és elkezdett jobbra-balra mozogni. A mozgásából Kelvin rájött, hogy néhány szekálója feléje tart, így azonnal felpattant és igyekezett minél gyorsabban elmenekülni...de elkésett vele. A seprűraktár, ahol bujkált, nem volt túl tág, így amikor a képébe csapódott az ajtó, azonnal az egyik falnak szállt. Az ajtón két nagyobb srác lépett be. A Sheldon ikrek nem voltak túl kedves gyereket és nem is voltak egy súlycsoportban Kelvinnel. A két 14 éves fiú vagy egy fejjel magasabb és szélesebb volt Kelvinnél, így viszonylag nem túl sok esélye volt neki. Az egyik iker szinte azonnal a földre teperte Kelvint és hátracsavarta a karját. A másik Sheldon eközben előszedett egy egész flakon rovarirtó szert és az egészet Kelvinre fújta. Egyetlen szokványos rovarirtó szer se tudta megölni a hangyákat, de ekkora mértékben kábító hatással bírt Kelvin védelmezői felett, így harcképtelen lett.
- Mik ezek a gagyi rajzok Hangyás? - kérdezte az ajtóban álló iker, majd felszedte a szétszóródott rajzokat és egyesével széttépte őket. - Pocsék, pocsék, szemét, szemét, még nagyobb szemét, hulladék ... - minden szavát egy széttépett rajzzal toldotta meg, de megakadt, amikor a testvére sikolyát meghallotta. Mire odatekintett, a testvére már az egyik fal mellett kuporgott, Kelvin pedig vérben forgó szemekkel állt fel a földről; a hátából pedig két, fél méteres csáp állt ki. A két testvér egy lányt megszégyenítő sikítás után kirohantak a szobából, majd utánuk egy olyan személy lépett be a seprűraktárba, akit Kelvin szívesen látott volna itt, de nem ilyenkor. Az ajtóban a ledöbbent 12 éves Kate állt, akinek Kelvin a rajzokat készítette. Kate az ikrekhez hasonlóan reagált a csápokra és ő is sikítozva elszaladt.
A helyzet elég nagy port kavart, de mivel Kelvin nem használta fegyverként a csápjait, így nagyobb gond nem lett belőle, viszont miután megkapta a mutáns titulust, még az se mert a közelébe menni, aki eddig igen.

Vége
16 évesen Kelvin még mindig nem jutott ki az árvaházból, és a csápos incidens óta senkivel se váltott egy szót se. A rajzolást nem hagyta abba, viszont a rajzai megváltoztak. Már nem csupán a hangyákról rajzolt, hanem városokról tárgyakról és a hangyák által leigázott területekről. A hangyáival mellesleg még jobban erősödött a kapcsolata, már több feladatra bírta őket felhasználni, mint felderítés és kémkedés. Mondjuk csak alap dolgokat tudtak vele közölni, mint hogy hányan vannak egy szobában, meg ilyesmik. A csápjai is megnőttek, már másfél méterre ki tudta nyújtani őket, és amikor használaton kívül voltak, képes volt őket visszahúzni a hátába.
De mégis hogyan találkozott a nevelőapjával, és hogyan lelt új családra? Kelvint kivételesen időnként örökbe akarták fogadni, de aki nem tetszett neki (ergo: a szülő(k)nek nem tetszettek a hangyák, akkor vége) azt elüldözte a "magánhadseregével". Az egyik nap egy Sam Jones nevű rendőrtiszt lépett be az árvaházba és örökbe akart valakit fogadni (eredetileg elvesztette a fiát és a feleségét több éve, és úgy döntött itt az ideje tovább lépni). Hogy miért épp Kelvinen akadt meg a szeme, nem tudni, viszont ő is szerette a hangyákat. nem irtózott a hangyáktól, így átment a "Kelvin féle vizsgán".

Képességei: Hangyák: A testén élő hangyákat képes bizonyos mértékben irányítani. A felépítésük ugyanolyan mint egy normális hangyának, viszont kötődésük van Kelvinhez, így nem távolodhatnak el tőle 30 méternél tovább. A csípésükkel hangyasavat juttatnak a szervezetbe akár egy átlagos hangya. Egy csípés az emberre veszélytelen, de ha már többen támadnak, az már más. Szaporodásképp petéket raknak le a Kelvin testében található fészkükbe, de a számuk nem haladhatja meg a 200 egyedet. Túlnépesedés esetén megölik a felesleget.
Csápok: Két, 1,5 méter hosszú, hátból előhúzható csáp. A végük hegyek és képesek átvágni vele az 5cm vastag fémlemezt is. Töréshatáruk az emberi csontozattal egyeznek meg. Ha eltörnek, akkor a visszanövésükhöz több hét is kell.
Szakértelmei: Nos jól tud mosogatni. Tökéletesen tud rajzolni.Megjegyzések: Tartózkodási helye Boulder, de folyamatosan vándorol, csak ritkán megy haza. (lehet hogy még fiatalkorú, de ez nem zavarja különösebben)
A hangya szót, vagy olyan összetett/toldalékolt szót amiben benne van a Hangya szó, összesen 34-szer használtam.

_________________
Kelvin Sam Jones 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kelvin Sam Jones Empty Re: Kelvin Sam Jones

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Aug. 2015, 16:55

Elfogadva, valószínűleg Te is holnap kapsz kezdőreagot.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kelvin Sam Jones Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kelvin Sam Jones Empty Re: Kelvin Sam Jones

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Aug. 2015, 19:43


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kelvin Sam Jones Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kelvin Sam Jones Empty Re: Kelvin Sam Jones

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.