Melody Croft

Go down

Melody Croft Empty Melody Croft

Témanyitás by Atum Pént. 21 Aug. 2015, 00:14

Adatok:

Név: Melody Croft
Faj: mutáns
Nem:
Jellem: Vad, csapongó, kötöszködő, szókimondó;
Személyazonosság: Nyilt
Születési helye és idő: New York, 2010;
Kor: 16
Család:
- David Croft (apa, halott)
- Maria Croft (anya, halott)
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 64 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: A tincsi vége festett, jobb oldalon pirosra, bal oldalon kékre. Kirívó öltözködés.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza:
Öt év. Ennyi ideig volt a kis Melody boldog, és eddig is élt. Meghalt a szüleivel együtt az autóbalesetben. Komolyan!
Árvaházba dugtak csak azért, mert a nagyszülők már elpatkoltak és más rokonom nem volt. Csak meg akartak szabadulni tőlem, mint minden problémától. Este még a saját szobámban aludtam el, reggel pedig egy másikat kaptam ahol létezni sem akartam. A négy év amit ott töltöttem maga volt a pokol, még az is jobb lett volna ha meghaltam volna. Mindenkinek minden fontosabb volt és nekem azt kellett tennem amit mondanak. Se választás, sem akár csak egy minimális törődés vagy figyelem. Így nem is csoda, hogy amikor New Yorkban minden tönkre ment, egyszerűen úgy döntöttem, hogy ott hagyom az egész helyet. Úgysem törődött velem senki, így keresni sem fognak.
Persze nem volt könnyű egy kilenc éves gyereknek az utcán, de alkalmazkodtam. Voltak aki megszántak, mások pedig egyszerűen nem törődtek velem, mert csak egy gyermek voltam.
Ha kellett loptam, vagy épp ami szükséges volt a túléléshez. Ez nem változott évekkel később se. Vagy kizsebeltem az embereket, vagy egyszerűen loptam. Mikor mi kellett, ételt, vizet, ruhát, hajfestéket és egy király baseball ütőt. Az sokat segített, hisz egyrészt meg tudtam védeni magamat, másrészt pedig a betörést is megkönnyítette közbe-közbe.
Az éjszakákat pedig egy színház tetőterében töltöttem. Volt, hogy a délelőttöket is, hisz mindig ámúlva figyeltem a táncosokat és igyekeztem mindazt megcsinálni amit ők. Az volt az álmom, hogy egyszer majd azt csinálom amit ők, de ahhoz még sokat kellett lopnom. Így teltek az éveim, egészen mostanáig.
Éjszaka volt, én pedig egy kisbolt előtt álltam. Több dolog is megragadta a figyelmemet. Egyrészt a kaja ami benn volt, meg a ruha amit akkor láttam amikor délután feltérképeztem a helyet. Vártam, hogy minden járókelő menjen el, hisz a bolt amúgy is zárva volt már egy ideje. Amikor tiszta volt a terep akkor az ajtóhoz léptem és megpróbáltam feltőrni a zárat, mégsem rontok rögvest ajtóstúl be, ha meg lehet oldani másképp is. Viszont nem volt szerencsém, hisz a zárat sehogy sem tudtam feltörni, viszont üres kézzel sem akartam távozni, így jött a B terv. Mély levegőt vettem, lendítettem az ütőt és telibe kaptam a kirakat üvegét. A repedés pillanatok alatt végigfutott az üvegen és az egész összetörött. Sajnos ezzel együtt a riasztó is beindúlt így sietnem kellett. Már minden megvolt, de mikor elértem a kijáratig két rendőr állt ott. Az egyik egyenesen a szemembe világított és elindult felém. A cuccokat ledobtam és már lendítettem is az ütőmet ami fejbe is találta a meglepett rendőrt. Hatalmas zsákként dőlt el. Én már rohantam is a másik irányába, aki épp azzal volt elfoglalva, hogy a fegyverét elővegye. Bumm! Megvolt a másik is. Viszont ez is sok idő volt, és hamarosan két járőrautó állt meg az utcában és azokkal néztem farkasszemet. Mindkettőből két-két járőr szállt ki. Nem vártam meg addig amíg felszólítanak bármire is, el is indultam futva az egyik autó felé, ám közbe ők is felmérhették a helyzetet és nem vártak. Hallottam, hogy kiáltanak valamit, majd éles fájdalmat éreztem a jobb vállamba. Azzal az erővel hátra is tántorodtam. Automatikusan cselekedve lendítettem a kezemet a támadóm felé. Hangos ordítást hallottam és láttam, hogy az oldalát fogja amiből most ömlött a vér, valahogy úgy, mint a vállamból. Folytattam is a műveletet amikor egy újabb kiáltást és egy második lövést hallottam. Ez is talált, de ennek nem olyan hatása volt, mint az előzőnek. Azt éreztem, hogy egyre gyorsabban elvesztem az uralmat a testem felett. Térdre rogytam, próbáltam elérni az elejtett baseball ütőmet és megtalálni, hogy ki volt aki megint rámlőtt, de minden összefolyt előttem, majd eldöltem, mint valami zsák.
Egy cellában ébredtem. A vállam még mindig fájt, de most be volt kötözve. Aztán rámraktak egy bilincset és átvittek az egyik irodába. Két rendőr ordibált benn velem és néha egymással. Aztán jött egy harmadik és kijelentette, hogy bedugnak valami iskolába. Én csak a nem fájó vállamat vonogattam és forgattam a szemeimet. Bárhova is dugnak be én megszökök onnan, nem érdekel, hogy milyen iskola meg mit tudom én. Nem arra születtem, hogy ne azt csináljam amit akarok.
Aztán kikjsértek egy autóhoz. Megpróbáltam meglépni, de a rendőr aki az egészséges karomat fogta túl erős volt és végül bedugott az autóba, majd egy másik is beült. Így tényleg nem tudok innen megszökni. Király...
Abba a suliban betuszkoltak egy szobába miután valami cuccokat kellett kitölteni. Megint egy szoba ami nem az enyém. Fújják fel az egészet.

Képességei: Maximum 1 kg fémet képes manipulálni, 1-2 körön keresztül. Ez a fém nem lehet ötvözet, vagy titánium és annál nehezebb/speciálisabb fém. Az idő lejárta után a manipulált fém megtartja az alakját.

Szakértelmei:
- Hajlékonyság;
- Zárfeltörés;
- Bajkeverés;

Órarend:

Melody Croft 307p18z
Melody Croft Jgk6f7
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Melody Croft Empty Re: Melody Croft

Témanyitás by Thorhalla Pént. 21 Aug. 2015, 07:46

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Melody Croft Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.