Falllout- Az atomháború után

Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bryde ikrek Csüt. 29 Okt. 2015, 09:38

2112.VI. 12
[Még egy nap van hátra]


A 098-as Menedékben az eddig megszokott hangulatot most a félelem és a kételyek váltották fel. A Menedékben mindenki ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. "Kik lehetnek?" "Mit akarnak?" "Miért pont most?" "Miért pont itt?" "Hogyan tudnának bejutni?" . Az üzenet hatására a legtöbb lakó elkezdett kételkedni a Menedék biztonságát illetően. Két lehetőségük van: vagy kinyitják az ajtót és akkor túlélhetik, de elveszítik mindenüket; vagy nem nyitják ki az ajtót, és akkor lehet, hogy mindenki meghal.
A Vigyázó összehívott egy kis "tanácsot", hogy döntést tudjanak hozni, de már fogy az idő. Emberek élete múlik ezen a kis döntésen.


Tanácskozás. Résztvevők: Lucky, a Vigyázó, A karbantartási részleg vezetője, Dr.Stevenson, aki a többi lakos nevében van itt.

A Vigyázó irodájában feszült a hangulat, éppen egy olyan döntést készülnek meghozni, amin az egész Menedék sorsa múlik. Ebbe a döntésbe Lucky-t is bevonták, aki jelenleg a Biztonsági Parancsnokot helyettesíti, ugyanis ő állítólag súlyosan lebetegedett. A részvevők egy kisebb asztal körül foglaltak helyet, az egyik robot kávét szolgált fel nekik, de eddig senki sem nyúlt hozzá. Ebben a teremben fogják meghozni a Menedék életének legfontosabb döntését, így mindenki jogosan ideges.
A Vigyázó megnyitja a tanácsot, és mindenkinek kikéri a véleményét.
- Davson, maga mit tanácsol? - kérdezi a Vigyázó a karbantartási részleg vezetőjétől.
- A Menedék falai vastagak, szinte áthatolhatatlanok. Élelmünk van elég és van elég építőanyagunk a gyengébb részek megerősítésére is. Ide nem jutnak be, tehát ne engedjünk a követelésüknek.
- És maga Dr.Stevenson? Mit gondol maga? Mit akarnak a lakosok? - kérdezi a Vigyázó a doktort.
- Nos, a tegnapi nap folyamán kikértem a lakosok véleményét, de sajnos a válaszok különböznek. Van aki szerint ne nyissuk ki az ajtót, van aki szerint igen és van olyan is, aki azt mondja, hogy szálljunk velük harcba. - feleli az orvos. A Vigyázó gondterhelten Lucky-ra néz.
- És maga, McCriff? Mit javasol a Biztonsági Parancsnok? Mit javasol maga? - kérdezi a Vigyázó Lucky-tól.


[b]Kazánház: Résztvevő: Krest Yamor[/b

A rémhírek ellenére a Vigyázó parancsba adta, hogy senki se hagyjon fel a munkával, mindennek mennie kell a megszokott kerékvágásban. Yamor éppen ezért kényszerül lemenni a kazánházba, hogy elvégezze a szokásos karbantartási munkáját. Yamor odalent teljesen egyedül lehet, csak ő és a gépek.
_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Peregrin Csüt. 29 Okt. 2015, 21:15

2112.VI. Tizenkettedike - Kazánházban.

- Yamor -

A helyzet csúfosan alakult, ez a nagy darab karbantartónak a véleménye az egészről. Egy napjuk van hátra, és nincs semmi felkészültség...
Csakhamar nem volt idő elmélkedni, dolog volt. Karbantartást kellett elvégeznie kazánok egy részén, ha jól halad az összesen, de úgy gondolta egyenlőre a felével végez. Leállítani a gépezetet, gázt elzárni, vizet elzárni, ha olyan gépezet. Szétszedés, a kitisztításra várókat kiszedni, esetleges hordalékot kiszedni, és a megfelelő helyre átrakni, egy kicsit megcsiszolni az elektródákat, és azt amit kell, utána visszatenni a helyére, rögzíteni a csavarokat, és minden szükséges kábelt, és modult, ellenőrözni az alátéteket, ha kell akkor megzsírozni azokat, minden helyrerakása, és meghúzása után megnyitni a gázt, ellenőrizni nem-e szivárog, utána a vizet is megnyitni ha olyan a készülék. Utána elindítva a kazángépet utána kiderül mi megy, és mi nem megy ha esetleg történt valami alkatrész meghibásodás.
Bőven lehetne ezt még ragozni, viszont ha karbantartásról van szó akkor ennyi a lényeg amit Yamor-nak követnie kell. Egy darabig gondtalanul végezte dolgát, és feltehetőleg kész is volt az egyik kazánnal meg
kísértette a remek alkalom... egyedül volt a gépekkel. Kihagyhatatlan alkalomnak érezte, sőt híívta őt, hívta a satu, és a köszörű, azok viszont kicsit arrébb voltak találhatók. Közelükben rejtette el kiélezett vízpumpa fogóját, bal kézzel megfogta azt, és kihúzta onnan, a neonlámpák fénye meg-meg csillantotta a korábban köszörült fémrészeket. Yamor nem időzött vele sokat, vitte a satuhoz, és a köszörűhöz. Amikor letette az asztalra, azt végig simogatta, bal kezével, a jobb keze mutatóujját pedig a tenyere irányába nyomta hüvelyt ujjával, aminek hatására egy erős ízületi roppanást hallatott, és gyorsan megfogta jobb kezével azt, közelebb tartotta magához, szétnyitotta majd hirtelen összecsukta.

- Megint együtt, csak te meg én... lássuk, ma milyen éles tudsz lenni - beszélt a szerszámhoz mély, szenvedélyes hangon. Utána berakta a satuba, rászorított, és odavitte hozzá a köszörűt, bekapcsolta azt, és elkezdődött a munka. Nem időzött vele, sokat, inkább a többi fogóját, is megkereste. Hisz lehet, hogy a többiek nem akarnak felkészülni, de ő megteszi helyettük is.
Viszont tudta, hogy kevés ideje van, hamar befejezik a tanácskozás az illetékesek, és utána megint lesz társasága.
Élezések végeztével elrakta őket különféle rejtekhelyekre, utána leült egy kicsit pihenni, magyarán rágyújtott egy cigarettára, s a széken ülve a lábait feltéve az asztalra, laza mozdulatokkal végezte a dohányzás ama tradicionális mozgásait.
Közben jobb keze középső ujját roppantotta befelé a hüvelykujjának segítségével. Végeztével folytatta a munkáját:
" Ez már a kilencszáz kilencven harmadik, a következő alkalommal héttel kevesebb lesz." - állapította meg önfeledten, dalolászva.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bishop Pént. 30 Okt. 2015, 01:59

Mike McCriff még mindig nem hitte el, hogy hol is van és mit csinál. Furcsa ez számára, hogy a Biztonsági Parancsnok helyettese, meg se szokta még a címet és pont most, az egyik legrosszabb időpontban súlyosan beteg a parancsnok. Nem csak a szakértelme miatt, hanem mert neki van hozzáférése lőfegyverhez. De ez a tárgyaláson még nem számított. Lucky kissé ábrándozva, komoly arccal a távolba nézve hallgatja végig a többi jelenlévő szakértő véleményét. Nem érzi magát elég képzettnek és tapasztaltnak, hogy itt legyen, de nagyon fontos ez a helyzet, sorsdöntő lehet a Menedék szempontjából. És neki és a parancsnoknak van néhány ötlete. Lucky megvakarja a tarkóját, gondolkodó arcot vág aztán nyugodt hangján válaszol.
- A Biztonsági Parancsnok szerint a Menedék kinyitása közvetlenül hatalmas biztonsági kockázat. Odakint nem csak fegyveres ellenségek lehetnek, akiknek nincs okuk betartani ígéretüket és csak megkönnyíthetnénk a dolgukat. Más is van odakint, baktériumok, vírusok, szennyezés, sugárzás és a Menedék kapuja is megsérülhet. Ha kinyitjuk az ajtót, az hatalmas kockázat. Én azt gondolom, akárkik is legyenek, van módszerük feltörni a Menedéket, odakint több a lehetőségük. Javaslom hogy a kapu mögé építsünk még egy kaput, egyfajta barikádot, erős fém szerkezettel, lángszórókkal, lezártható robbanásálló lemezekkel. Ha be is jutnának, gyorsan visszaverhetnénk őket. Ennél biztonságosabban nagyon nehéz felkészülni, de ez csak az én ötletem.
Izgulva ugyan de végigmondja és próbál logikus és jól felépített lenni. Miután befejezte átadja a szót másnak. Nem hiszi, hogy övé lenne a döntő vélemény, de ezt el kellett mondania és egy ötletet is felvetett, reméli ezzel csak segített. Várja, hogy a Vigyázó döntést hozzon.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bryde ikrek Pént. 30 Okt. 2015, 10:24

2112.VI. 12
[Még egy nap van hátra]


Tanácskozás. Résztvevők: Lucky, A Vigyázó, Davson, Dr.Stevenson
A jelenlévők végighallgatják Lucky szavait, majd a Vigyázó elgondolkodva vakargatni kezdi az állát.
- Tehát egy fal, azt mondja? - majd Davsonra néz - Kivitelezhető ez Davson?
- Nos nem éppen uram. - válaszolja Davson - Az elérhető építőanyagokkal még talán összehozhatnánk egy újabb kaput, de egy nap nem elég idő rá, és ha sikerülne is, akkor se lenne túl tartós. - jelenti ki, majd elhallgat. A Vigyázó gondterhelten néz mindenkire.
- Tehát a védekezés nem kivitelezhető. Akkor bízzunk a falaink erejében, és ha betörnek, szálljunk velük harcba? - veti fel, majd Lucky-ra néz. - Maga szerint meg tudnánk magunkat védeni? Hogy állunk a fegyverekkel?
Ha akar, Lucky a PipBoy-án le tudja kérdezni a Menedék felszereltségét a fegyverek terén. Ha megteszi, ez az eredmény jön ki.

Fegyverek:


Kazánház. Résztvevő: Krest Yamor
Yamor teljesen egyedül volt a kazánházban, csak ő és az ő fogói. Nyugodtan tudta azt tenni, amit csak akart, az esetleges zavaró tényezőktől, mint a többi Menedéklakótól nem kellett tartania, hiszen csak egy ajtó vezetett be a kazánházba, ami a Menedék legalsó szintjén található. Teljesen egyedül volt...vagy mégsem? Yamor az egyik zárt ajtó felől, ahol a szerszámokat tartották, kaparászó hangot hallhatott. Kicsivel később egy halk reccsenést vehetett észre, majd mintha egy adag beton lehullott volna valahova a szobában. A hangok kísértetiesen ásásra hasonlítottak.  

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bishop Szomb. 31 Okt. 2015, 02:05

Lucky kicsit kellemetlenül érzi magát a helyzetben, tudja hogy most nem kellene magyarázkodnia, mert nem olyan a helyzet és profikkal van körülvéve, de mégis úgy érzi érdemes egy-két szót ejtenie a kivitelezhetetlen tervéről.
- Csak egy ötlet volt...
Jegyzi meg gyorsan, utána viszont újra elő kell vennie a szakszerű szemléletét. Hirtelen azt se tudja mit mondjon a Vigyázó kérdésére, arra gondol mit is mondana a biztonsági parancsnok a helyében, ha itt lenne. Ez kissé megnyugtatja.
- Egy pillanat... máris ellenőrzöm a legfrissebb adatokat. - a Pip-Boyán lekéri az adatokat és rezzenéstelen arccal de belül savanyú mosollyal nézi végig a listát - Nos, ha odakint többen vannak és a több a fegyverük, akkor nem tudjuk magunkat megvédeni, akár ki is irthatnak minket. Sajnos ezek a tények. Talán feltarthatjuk őket, de jobb lenne békésebb megoldást keresni.
Nem akarta ilyen keményen kimondani, de adott lakossággal és ilyen kevés fegyverrel, nincs sok esélyük ha betörnek egy kisebb hadsereggel. Azért bizakodó, hogy ügyesen kevésbé véresen is meg tudják oldani a helyzetet. Eddig mindent sikerült megoldani. Innentől nincs más hátra neki mint újra a vezetők véleményére várakozni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Peregrin Vas. 01 Nov. 2015, 09:30

2112.VI. Tizenkettedike - Kazánházban.

- Yamor -

Már neki kezdett volna megint a munkának amikor olyasmit hallott amit még sose, kaparászásokat. Nagy szerencse volt, hogy amit rendbe rakott az nem ment nagy fordulat számon mert máskülönben a nagy gépzajtól nem hallhatta volna meg. Gyorsan elővette a metélésre is alkalmas átalakított vízpumpa fogóját, ]bal keze gyűrűsujját lefelé nyomta hüvelykujjával, így az egy roppanás hangot hallatott. Ezt már önkéntelenül csinálta, nem igazán volt tudatában tettének, hisz annyira koncentrált, hogy szembőrei alig takarták szemei többi részét.
"Támadásra számítunk, még egy napunk lehetne, az ellenség megbizonyosodik sikeréről, és már korábban elkezdi biztosítani a járatot?" - gondolta magában, feszülten, de nem volt esélye sokáig várni, hiszen a kaparászás után beton esett le valahonnan. Lassú mozgásokkal, lopakodva megközelített azt a helyet ahol a beton leesését hallotta, készen állva harcra.
A átalakított fogójának eleje üzemelhet vágóeszközként, tud vele vágni, metszeni, szúrni ( kismértékben ). Igazi hatóereje a harapó pofa része, aminek felső része háromszög formájában lett kiélezve, az alsó része pedig úgy, hogy annak közepe egy bemélyedést tartalmas, hogy a fogó beletudjon menni, de nem teljesen. Ezáltal, az éles rész, és a vízpumpa vastag fém fejrésze között van két ujjnyi távolság, és ha oda jut valamit, és a használó úgy rántja hátra a fegyvert, hogy annak kimaradt éles részei elérik az ott lévő dolgot, akkor mind tördelőnek, mind metélőnek remekül használható az a része is. Egyértelműen ha pedig a harapó rész támad meg valamit akkor az erősen valószínűleg ketté, vagy elmetszi azt ami odakerült, és persze ha fizikai ráhatást kap az eszköz. Végezetül persze ütlegelőnek is lehet használni.   Mad  Razz
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bryde ikrek Vas. 01 Nov. 2015, 12:26

2112.VI. 12
[Még egy nap van hátra]


Tanácskozás. Részvevő: Lucky meg a többi

Miután Lucky lekéri az adatokat és elmondja a véleményét, mikor Davson unottan néz rá.
- Békés megoldás, azt mondod? Az előbb még azt bizonygattad, hogy a kintieknek nincs okuk betartani az ígéretüket, tehát akkor mégis miféle békés megoldásról beszélsz? - kérdezi gúnyosan.
- Elég legyen Davson, nem az óvodában vagyunk. - torkolja le a Vigyázó - Viszont jogos a felvetése, mégis ki tudja, hogy kikkel van dolgunk, hányan vannak, és vajon be-e tartják a szavukat. - majd feláll - Emberek. Már hosszú ideje élünk ebben a Menedékben. Ez az otthonunk és most egy kívülálló csoport el akarja venni tőlünk! A Menedék összes lakójának az élete múlik ezen a kis döntésen, és ezt a döntést nekünk kell meghoznunk. Szükségem van minden szóba jöhető és kivitelezhető ötletre. - majd visszaül a helyére. - Békés megoldás, e téren mire gondolt, McCriff? Esetleg alkudozzunk velük?

Kazánház. Résztvevő: Yamor
Yamor a hangokat meghallva kezébe veszi a saját készítésű, többfunkciós fogóját, majd az ajtó közelébe megy, készen állva a harcra. A zajok alapján úgy gondolja, hogy a kintiek megpróbálnak beásni a Menedék alá és úgy próbálnak majd bejutni. Készen áll arra, hogy ha valaki kijön az ajtón, akkor harcba bonyolódjon vele....de semmi sem történik. Az ajtó nem nyílik ki, és belülről csak kaparászó hangok szűrődnek ki, ami valami furcsa vinnyogással keveredik. Rajta áll, hogy beront, vagy várakozik.

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Peregrin Pént. 06 Nov. 2015, 14:42

2112.VI. Tizenkettedike - Kazánházban.

- Yamor -


Esemény, terjedelmes hanghatások helyett nem történt semmi, csak annyi, hogy kaparászik valami mint korábban.
"Úgy néz ki mégsem emberek jutottak volna be, egy egér nem képes beton bontásra, legalább nem akkorát amekkorát hallottam." - gondolta, és végül elszánta magát arra, hogy utána nézzen mit is történhet a zaj forrásának. Erősen markolta fogóját, mindenre készen, bármivel is kelljen szembenéznie. Határozott léptekkel odaszalad ha messze van tőle, ha közel akkor odaugrik, vagy szökken.
Meglehet, hogy pont jól jön ez az incidens neki, mondván csökkenti belső feszültségét, de ez visszafelé is elsülhet. Akár kárára is fordulhat az egész, esemény. Ám valószínűleg az egész hatásreakció akkor éri, ha megéli a kinti követelőzők esetleges behatolását, vagy támadásait, előreláthatólag.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bishop Vas. 08 Nov. 2015, 02:16

Pontosan az történt Mike-al amit el akart kerülni. Kellemetlen és kínos, nem is tudja mit mondjon, fő profilja a biztonság megőrzése, a védelem és a rendfenntartás, nem saját maga eladása és a szónokoskodás, azt mindig a főnöke végezte. De most itt van ez a helyzet, és meg kell oldani. Megvakarja ismét a tarkóját.
- Nincs okunk bízni bennük, de a legjobb lenne harc nélkül megoldani a helyzetet.
Ismétli el az összesített véleményét, de szerencsére a Vigyázó rövidre zárja a felesleges vitákat. A kérdés, a helyzet, a döntés és a tét mind-mind hatalmas. McCriff általában higgadt és nyugodt, de ez az egész helyzet megadja neki az érzést, hogy a szíve a torkában dobogjon. Gyorsan elfojtja ezt, hiszen neki kell az utolsó pillanatig is nyugodtnak maradnia, hogy senki ne essen pánik. A Vigyázó viszont pont fején találja a szöget és Lucky szemei szinte felcsillannak.
- Alkudozni, pontosan. Ez a legjobb átmeneti lehetőségünk. Lehet felszerelt, komoly sereg van odakint, lehet csak egy nagyobb létszámú csapat, de nem kizárható hogy csak blöffölnek és alig egy maréknyi ember. Protokoll szerint a legjobb mindig a legrosszabbra készülni, ami... nem túl fényes kilátás. Az alku egy próbát megér.
Sajnos ennél többel nem szolgálhat, ahogy talán a Biztonsági Főnök sem szolgálhatna, ha itt lenne. Hátrébb is lép egy fél lépéssel és várja a reakciókat. Nem lepődne meg ha ez sem tetszene senkinek. A helyzet éles, mindenki frusztrált és senki nem tudja a megoldást. Lucky is csak logikusan gondolkodik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bryde ikrek Vas. 08 Nov. 2015, 11:31

2112.VI. 12
[Még egy nap van hátra]


Tanácsterem. Résztvevő: Lucky

Lucky elmondja a véleményét, miszerint alkudozni kell, és meg is jegyzi, hogy a kintiek nem biztos, hogy olyan erősek, amilyennek gondoljuk őket. Davson rosszallan csóválja a fejét.
- Alkudozhatnánk, de azt mégis honnan tudjuk, hogy elfogadják-e azt, amit felajánlunk? Eredetileg mindent akartak, szval nem biztos, hogy beérik kevesebbel, nem? - veti fel, mire a Vigyáz felszólal.
- Talán beválhat. Davson, azonnal leltárazza az összes erőforrásunkat, étel, felszerelés, minden! Doktor, maga az orvosi felszerelésről készítsen leltárat. McCriff! Maga menjen a fegyvertárba és fegyverkezzen fel. Ideiglenesen maga lesz a Biztonsági Parancsnok. - mondja, közben Davson és a doktor kimennek, közben pedig a Vigyázó egy falba mélyesztett széfhez lép. - A terv a következő: a vezetőjükkel itt fogunk tárgyalni. Ha elfogadják azt, amit felajánlunk, akkor minden rendben, de ha nem, akkor be kell vetni az összes erőnket ellenük. - közben kinyitja a széfet - És túszul ejteni a vezetőjüket. - majd belenéz a teljesen üres széfbe. - Hol a pisztolyom? - néz kérdően Luckyra.

Kazánház. Résztvevő: Yamor

Yamor úgy dönt, hogy ráront az ajtó mögötti ásókra, legyen az akárki vagy akármi. Miután benyit a szűk kis szobába, észrevesz egy lyukat a padlón és pár csótányt. A lyuk viszont akkora, hogy még ő is kényelmesen átférne rajta, a csótányok pedig akkorák, mint egy nagyobb macska. A lyukból legalább négy mutáns csótány, mutány mászik ki és sziszegve Yamorra rontanak.

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Peregrin Csüt. 12 Nov. 2015, 13:38

2112.VI. Tizenkettedike - Kazánházban.

- Yamor -

A kirontás nagy megijedéssel is járt. Óriás bogarak támadtak rá, nem volt mit tenni csak harcolni. Yamor a megijedését félelemmé alakította át, és az a túlélésre ösztönözte őt. Elején még csapkodott rájuk fogójával, majd jobban feltudta mérni a helyzetet, akkor haszni kezdte a másik kezét, például megfogja a a csótány tor részét, és a fogóját ráteszi, és egy letörő mozdulattal leszedi annak fejét. Majd a lábait is igénybe veszi amivel a földön mászkáló csótányra rátapos, hogy ne tudjon szállni, félig áll rajta, és remélhetőleg így nem tud tovább harcolni míg rá nem kerül a sor. Természetesen ha teheti elrúgja azt amelyiket tudja, hogy ne tömegestül kelljen megküzdenie velük, a küzdelmekbe pedig kamatoztatja azt a nagy fizikai erejét amit amúgy a több kilós vasdarabok emelésénél tudott használni. Egyenlőre nem gondolkozik, minden ösztönösen hajtódik végre, majd ha túléli lesz rá lehetősége átgondolni a dolgokat.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bishop Hétf. 30 Nov. 2015, 00:01

A dolgok lassan összeállnak, hála a Vigyázónak, ő döntéseket hoz és elsimítja a nézeteltéréseket, ami a feladata. Lucky összességében örül annak, hogy vannak ötleteik és terveik, legalább tudnak valamit kezdeni a helyzettel és több szálon elindulni. Amikor a Vigyázó kinevezi Biztonsági Parancsnoknak a szemei elkerekednek, gyorsan vigyázz állásba áll és tiszteleg.
- Igenis uram! Értettem uram! Köszönöm a megtiszteltetést!
Mondja katonához illő határozottsággal és kötelességtudattal. Nem hitte volna, hogy valaha is Biztonsági Parancsnok lesz, ahhoz úgy gondolta túl jól ismer mindenkit és kicsit mindenkivel jóban van. Viszont pontosan tudja, hogy krízis helyzet van, most nem tanácstalankodhat, követni kell a parancsokat és határozottnak lenni. Közben azon gondolkodik, hogy a rendes biztonsági főnök remélhetőleg felépül, és nem azért osztották rá a posztot, mert a mostani hamarosan alkalmatlanná válik. A gondolatait gyorsan a fegyverekre tereli, fel kell szerelkeznie és olyanokat is ellátni fegyverrel, akik segíthetnek és kellően felelőspozícióban vannak. Kapott fegyverrel kiképzést, de Lucky eddig nem viselhetett egyáltalán pisztolyt, nem is hiányzott neki, csak gondolatban egy régi revolver. Amíg ezek a gondolatok peregnek Mike fejében, a Vigyázó egy jó tervvel áll elő, úgy tűnik összekombinálta a hallottakat. A teljesen üres széfet Lucky egy ideig csak bámulja.
- Tisztelettel uram, eddig nem volt hozzáférésem az ön széfjéhez, semmilyen módon. Nem tudom mi történhetett. Valaki ellophatta?
Máris a szeme sarkából a jelenlévőket figyeli, hátha valaki gyanús lesz. A gyanú már megvan benne, hogy valamilyen erő belülről is bomlasztani kezdi a menedéket, pont a legrosszabbkor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bryde ikrek Kedd 01 Dec. 2015, 16:50

2112.VI. 12
[Még egy nap van hátra]


Tanácsterem. Résztvevő: Lucky

A Vigyázó nem tud mit kezdeni Lucky szavaival, miszerint fogalma sincs, hogy hol a fegyvere.
- Ehhez a széfhez csak nekem van hozzáférésem McCriff. - majd elkezdi vakargatni az állát - Mondjuk rég nem nyitottam ki, az is lehet, hogy a fegyverraktárban van. - majd újra Luckyra néz - Maga menjen, és fegyverezze fel a többi biztonságit és vegyen magához lőfegyvert is! Ha megtalálja a pisztolyomat, a 44-est, akkor hozza ide rögtön! Majd utána beszélünk a tervről! - mondja, majd int, hogy Lucky elmehet. Lucky elmehet a feladatát végezni, összehíni és felszerelni a biztonságiakat.

Kazánház. Résztvevő: Yamor

Yamor egy kicsit se retten meg a csótányoktól, rögtön támadásba lendül, és a férgeknek nincs esélyük Yamor és a fogója ellen. A mutálódott csótányok darabokra szakadnak, és mire Yamor belelendülhetne, a kis szobában a csótányokból már csak darabok maradnak, a fogóján és a lábán is talál a maradványokból. A küzdelem után Yamor jobban szemügyre tudja venni a lyukat, és ha megteszi, akkor észreveheti, hogy a lyuk olyan széles, hogy akár még ő is könnyedén átférne rajta, és a belenéz, akkor megláthatja, hogy a lyuk egy hosszú járathoz kapcsolódik. Hogy hova vezethet, egy mutányfészekbe, vagy a Menedéken kívülre, Yamor nem tudhatja elsőre. A lyuk azonban egy potenciális veszélyforrás.

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Peregrin Kedd 01 Dec. 2015, 19:31

2112.VI. Tizenkettedike - Kazánházban.

- Yamor -


A hatékony lendület hatékony eredményt kreált, a lények elfogytak, és meghaltak. Pár percig eltelt mire magához tért, és körülnézhetett maga körül. Elsőként az tűnt fel neki, hogy honnan is jöttek a lények. Tekintélyes lyukat, sőt járatott tártak fől. Nem tudja mitől lettek ezek a bogarak ekkorák, de az igen, hogy éhesek voltak, pontosan ezért rontottak be ide, hátha találnak valami ennivalót.
Yamor gondolkodóba esett:
" Mi tévő legyek? Szóljak a biztonságiaknak? Pont most? Amikor elememben vagyok, nem is tudom mikor éreztem magam ilyen jól... nem marad más választás, lezárom a bejáratott a kazánházba, az egyik díszletként szolgáló kazánborítást ( nem valami vastag anyag, de legalább hajlítható ), és alkotok magamnak egy felsőtestet védő kezdetleges páncélt, kitudja mi vár rám. Viszont rám hárul a feladat, a nemes feladat, hogy rendet vágjak a menedék érdekében! A menedék érdekében? Neem, a saját érdekemben."
- gondolta, és odasietett az ajtóhoz, bezárta azt, majd az egyik kazánhoz, hogy levegye az egyik burkolatot. Felvette védőszemüvegét, kesztyűjét, s odavitte a munkapadhoz a nagy lemezdarabot. Kellett oda sok fajta felszerelés, amit valószínűleg megtalál a kazánház környékén, amit ugye sokszor szemszám raktárnak is használnak ( korábban, szerte a világ így volt. )
Levágta megfelelő méretre, kivágta vágott rá a egy lyukat a fejnek, sóorjátlanított, meghajlította, majd testre igazította nagyoló igazításokkal. Az egyik tartalékban lévő karbantartó ruhát felszabdalta, és az új páncélzat alá helyezte azokat, hogy ne nyomják a testrészeit. Magával vitte az áttakarított fogóját, amit a felvett karbantartói szerszámos övére tudott csatolni, és magához vette a piros drágát, egy ötkilós vízpumpa fogót, és azzal ment a járaton belülre, remélhetőleg bármire készen, és persze... izgatottan.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bryde ikrek Szomb. 19 Dec. 2015, 21:55

Már jó ideje nem volt körváltás és Bishop is mondta, hogy ha úgy adódik, akkor hagyjuk ki egy-két körből.

Ebben a körben már Fuchida is írhat, mint Döglött Kutya.

2112.VI. 12

Menedék alatti járat. Részvevő: Yamor

Yamor a csótányok elintézése után úgy dönt, hogy nem fog szólni senkinek se a járatról...sőt, elhatározta, hogy lemegy és megnézi, hogy hova vezet. A teremben talált alapanyagokból úgy-ahogy össze bírt dobni egy páncélzatot, majd a fogóival lemászott a gödörbe. A lyuktól beljebb egy hosszú járatot láthatott meg, ami nem ágazik el semerre sem és pár kanyartól eltekintve egyenes és kissé lejt. Ha Yamor tovább megy, akkor négykézláb kell kúsznia, mert a járat bár széles, de alacsony is egyben. A járat szinte teljesen sötét, az összes fény a csótányok alkotta lyukon szűrődik be.

Fosztogató tábor a 098-as Menedék közelében. Részvevő: Döglött kutya

Alig pár nap telt el amióta Döglött Kutya kiszúrta a két Menedékbelit a Betonpusztában. Azt még látta, hogy a két illető elhagyja a Menedék ajtaját, viszont amikor már messze eltávolodtak tőle pár fegyverdörrenés kíséretében eltűntek és többé nem látták őket. Miután az egészet Döglött Kutya elmondta a klánjának, azok úgy döntöttek, hogy érdemes lenne a Menedéket megfigyelni. Ezért is kellett Döglött Kutyának és pár másik felderítőnek a menedék közelében felállítani egy tábort egy régi benzinkút helyénél, ahonnan tökéletesen rálátnak a Menedék ajtajára. Eddig minden csendes és pár csótányon kívül senki sincs a környéken.


_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Vas. 20 Dec. 2015, 20:08

Döglött Kutya - Fosztogató tábor

A régi benzinkút ismerős volt előttünk. Egyszer végig kutattuk, hátha találunk értelmes, használható eszközöket. Most megint itt vagyunk és szinte átkozom magunkat, hogy korábban nem nyitottuk ki jobban a szemünket, hiszen az orrunk előtt volt a Vault ajtó. Két társammal, azt a megtisztelő feladatot kaptuk, hogy megfigyeljük a Menedék ajtaját, ha lehetőség adódik, akkor a Kutyák portyára indulnak. Persze, nem mi hárma, hiszen egy ilyen bunker számos túlélőt rejthet, akikkel meggyűlhet a bajunk. De mi vagyunk a Kutyák és velük van a Döglött Kutya, vagyis én, Klánunk legendás alakja. Néhány csótány kószál errefelé és minden csendes, a seggünket meg lassan varasra üljük a betonon.
- Flipp! Mibe, hogy telibe trafálom azt a csótányt?
Kérdezem a Flipp becenévre hallgató társamat, miközben előhúzóm élesre köszörült fémlapból tákolt húsbárdomat, ami nem egy ember életét oltotta már ki. Amíg várunk, hogy történjen valami, muszáj valamivel elütni az időt. Ráadásul a csótányok, kiváló fehérje források, egyik Raider se veti meg a csótány húst.

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bishop Szer. 13 Jan. 2016, 21:15

Lucky egy ideig áll és néz, vakargatja a tarkóját, közben hallgatja a Vigyázó szavait. Nem tetszik neki az egész, nincs meg a pisztoly, amihez csak a Vigyázónak van hozzáférése. Fegyverek nem tűnnek csak úgy el, a Vigyázó meg nem szenilis. Hirtelen arra gondol, hogyha a széf elektronikusan is nyitható, akkor, ha valaki feltör egy terminált, kinyithatja... de ha a Vigyázó terminálját törte föl... Gyorsan abbahagyja a gondolkodást, csak feleslegesen kelti a pánikot saját magában. Higgadtan, átgondoltan válaszol a Vigyázónak.
- Igenis uram! Felfegyverzem a biztonságiakat. Uram, kérem legyen nagyon körültekintő, lehet áruló van közöttünk, ne érjen meglepetésként.
Ha nincs más, Lucky el is indul mint az új, még szokatlan biztonsági főnök. Gyorsan az étkezőbe megy, vagy olyan helyre ahol sok ember elfér, összehívja a biztonságiakat, ha van bármilyen kommunikációs eszköze, akkor azzal. Feláll az egyik asztalra és onnan szól a többi biztonságihoz.
- A vigyázó engem nevezett ki az új Biztonsági Parancsnoknak. A parancs, hogy fegyverezzük fel magunkat, bármi is fog történni, nekünk kell megvédeni a menedék lakóit, felkészültnek kell lennünk. Annyian maradjanak a menedék többi részén, hogy az egész területet lefedjék az őrök, minimum minden környékre jusson egy őr. A többiek jöjjenek velem, indulunk a fegyverraktárhoz.
Ha sikerül összehívni és tájékoztatni a biztonságiakat, akkor megvárja amíg felosztják magukat, aztán a nagyobb csapattal indul a fegyverraktár felé. Reméli a Vigyázó már megnövelte a hozzáférését és ki tudja venni a fegyvereket. Lucky egyelőre csak a feladatra koncentrál, nem arra mennyire ideges a helyzet miatt. Bízik ő a szerencséjében.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Peregrin Szomb. 16 Jan. 2016, 15:00

2112.VI. Tizenkettedike - Alagútban.

- Yamor -


Készre a borzalomra, készre a küzdelemre, a nagydarab férfi haladt a járatokon többnyire amíg tudott addig a kevés fény segítségével, ha az is elfogyott akkor a megérzései alapját, és az egyik kezét mindig a hozzá legközelebbi falhoz érintve haladt előre, vagy amerre a járat vitte. Persze az izgatottsága nem volt mihez fogható... most hagyta el először a menedék területét, és az érzés amit ez a tett okozott tetszett neki. Természetesen nem kerített hatalmában az önfeledt öröm, hiszen korábban küzdenie kellett a lejutásért, vagy éppenséggel az életben maradásért, és kérdéses, ha a csótányok ekkorák lettek, akkor más állatok, és bogarak vajon mekkorák. Viszont biztatta az a tény, hogyha a kinti fosztogatók túlélték akkor ő is túlfogja. Nagyon biztos volt a dolgában, de a sors majd eldönti, hogy mi is lesz vele, és a tetteinek következményeivel.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bryde ikrek Szomb. 16 Jan. 2016, 18:47

2112.VI. 12

Alagút. Résztvevő: Krest Yamor

Yamor egyre mélyebbre hatol a járatban, lassan már vaksötétben tapogatózik. A járat pár kanyar és emelkedőn kívül teljesen monoton, nem ágazik el, nincsenek benne lyukak. Körülbelül tíz-húsz perc haladás után a járat belmagassága elkezd nőni, pár perc után Yamor már fel is tudna állni. Pár perc után azonban beleütközik valamibe, ami talán egy létra lehet, amin ha felmászik Yamor, akkor egy csapóajtót találhat meg, amit ki is tud nyitni. Ha kinyitja, akkor észreveheti, hogy a csapóajtó egy kupac szeméttel le volt takarva és felmászva egy kisebb épület belsejében találja magát. A szoba jobbára teljesen üres, leszámítva az ajtótól beljebb fekvő, fal felé forduló férfit.

Menedék. Résztvevő: Lucky
Amikor Lucky felveti az árulóval kapcsolatos felvetését, a Vigyázó először kérdően felhúzza a szemöldökét, majd egy pillanattal később összehúzza és elkezd az állát vakargatva gondolkodni, közben pedig int Luckynak, hogy elmehet. Luckynak nem kellett annyira keresnie egy megfelelően tágas helyet, ugyanis a Biztonságiaknak volt egy külön kis eligazítóterme, ahol ha félretolnak pár asztal, akkor bőven elfér a Menedék mind a 29db Biztonsági tisztje az újoncokkal együtt Lucky pár pillanattal a távozása után kap egy üzenetet a PipBoy-án, hogy fel lett hatalmazva a Biztonsági Parancsnok összes jogával, tehát szinte bárhova volt belépési engedélye. Az eligazítása után elindul a fegyverraktár felé, amikor az egyik Biztonsági tiszt megfogja a vállát.
- Uram, feltehetek egy kérdést? - kérdezte, de nem volt benne túl sok tisztelet - Mégis hol van a Biztonsági Parancsnok? Néztem a szobájában, de nincs ott és mintha a PipBoy-át is levette volna.

Fosztogató tábor a menedék előtt. Résztvevő: Döglött Kutya

Döglött Kutya és az ötfős csapata eléggé unatkoztak a Menedék előtt, így Döglött Kutya jobbára csótányokat dobált a bárdjával. Az általa becélzott kis élőlényt könnyedén eltalálja, amit a Flipp nevű társa egy elismerő bólogatással néz végig. A környék szokásosan csendes, a benzinkút előtt csak Döglött Kutya és Flipp áll, valamint még két társuk a tetőn áll és egy pedig elment korábban körbenézni. Ezen kívül még egy társa a benzinkút romos épületében, az éjszakai őrség után, mélyen alszik.


///bocs, ha egy kicsit gyenge lett, de most csak ennyi tellett tőlem ///

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Peregrin Szomb. 23 Jan. 2016, 08:21

2112.VI. Tizenkettedike - Menedéken kívül.

- Yamor -


Meglepő módon, számításai ellenére könnyedén haladhatott tovább, nem fogadta több bogár, aminek persze örült is. Végül felegyenesedhetett, és egy vaslétrába ütközött, azon felmászott izgatottan, majd a kijáratot( másik irányba pedig a lejáratot)lezáró csapóajtót felnyitotta, és kimászott a lyukból. Ott egy kis épület fogadta.
" Ez lenne az a hely amit megtaláltak a fosztogatók? Így csakugyan bejutnak, jó hogy bezártam a karbantartó ajtót."- állt meg egy kicsit elgondolkodva, majd haladt tovább, amikor meglátott egy fekvő embert, aki a fal felé van fordulva. Leverte a víz, és megnőtt a stressz mennyisége is, és észrevett valamit, ami már korábban ott motoszkált benne, a belső hang:

~ Biztosan nincs egyedül, és nem barátságot, meg kell ölnöm míg van rá lehetőség, ha nem teszem ő fog cselekedni. Ha pedig én vagyok a leleményes akkor még találhatok is nála valamit, esetleg valamiket. Vissza akarnék menni oda, a többi bárgyúhoz? Már mióta távol álltam tőlük - hangzott el gondolataiban saját hangján a hang. Yamor le volt sokkolódva pár másodpercre, meg sem moccant míg ez tartott, a felismerés, és a belső vita.
" Azt hittem ezek a saját gondolataim, de ez most nagyon..."
~ Tennem kell amit tennem kell, nem sajnálkozok, nálam ott vannak a szerszámok... Igeen, a szerszámok amik a drágaságaim, mutassuk be neki azok tökéletes működését. Vagy nem érezném ezt? Izgalom, vágyódások, kiteljesedés? Végre kint vagyok, végre kezembe vehetem a sorsomat, végre magam lehetek! - kiabálta fejében az utolsó mondatott a hang, és ez Yamor-t a hatalmába kerítette, ugyanis egyet értett, izgatottságtól remegő kézzel, változtatott a nagyobb darab szerszámon, az öt kilós vízpumpa fogón. Míg a kicsi, az egykezes az oldalán pihent. Lassan, behajlított térdekkel megközelítette a férfit, amikor odaért hozzá, akkor leguggolt, két kézzel megmarkolta a szerszámot, felemelte, és lecsapott az alsó férfi nyakára. Jelen esetben a leggyengébb pontra amit eredményesen manipulálhat fizikai erejével, és a szerszámmal. Ha sikerrel járt és a férfi meghalt, akkor átkutatja.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Bishop Pént. 26 Feb. 2016, 23:51

Szerencsére Lucky-nak szerencséje volt. Az eligazítóban össze tudta gyűjteni az összes biztonságit. A gyors eligazítás után rögtön el is indultak a fegyverraktárba, hogy felfegyverkezzenek, bármi is történjen, meg tudják védeni magukat. Azon nem lepődik meg, hogy nem kap tiszteletet, zűrzavar van az egész menedékben és ő még csak most lett új biztonsági tiszt. Futás közben újabb információt kap. Legszívesebben a fejére csapna, de most hagyja az egészet. Egyedül maradt a Vigyázó is, és jó néhány lakó is, pont most, de fontosabb egy kis idővesztésnél, hogy fegyverrel menjenek megvédeni az embereket. Gyorsan átgondolja a helyzetet, utána hangosan szól az őrökhöz.
- Alapos okom van azt gondolni, hogy áruló van közöttünk, aki összejátszik a kintiekkel. Lehet, hogy a biztonsági főnök az, de az is lehet, hogy a beszivárgó tett valamit vele. Minél előbb fel kell szerelnünk magunkat fegyverekkel, után szétszóródunk és megvédünk mindenkit. Most erre koncentráljon mindenki.
Reméli időben elérkeznek a fegyvertárhoz és semmi baj nem történik addig, amíg nem tudnak aktívan reagálni. Ha ott vannak felhasználja a kódját és gyorsan körülnéz milyen felszereléssel számolhat. Próbálja azt is kiszúrni ha valami szabotálva van, vagy valaki megpróbál szabotálni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Falllout- Az atomháború után Empty Re: Falllout- Az atomháború után

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.