Fallout: Az atomháború után.

Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bryde ikrek Csüt. 15 Okt. 2015, 17:31

Fallout: Az atomháború után. Birpjb
Mivel láttam pár potenciális érdeklődőt a kaland felé, így gondoltam belefogok. Esetleges hibákért elnézést kérek, és ha leharapja a karodat egy Ghoul, akkor azért nem vállalok felelősséget. Very Happy

A történelmi háttér
2057. Kitört egy újabb háború a világok között, de ezúttal atomháború, nukleáris hadviselés vette kezdetét. Amerika meg akarta óvni a lakosságot a pusztulástól, ezért hatalmas, föld alatti bunkereket építetek ki. A legtöbb ember bejutott a Menedékekbe, és miután az utolsó ember is bejutott, a Menedékek bezáródtak, és nem nyíltak ki többé.
2077. Hosszú idő telt el a bombák óta, és a világ tüzetesen megváltozott. Amerika hatalmas betonpusztává vált, ami tele van radioaktív anomáliákkal és sugárfertőzött lényekkel és látszólag nem volt esély arra, hogy kint akárki is túlélje. Azonban a legtöbb menedék ajtaja kinyílt és az emberek kiözönlöttek a pusztára. Hamarosan megtanultak kint élni, csapatokat, klánokat hoztak létre és az emberiség egy újabb véres fejezete kezdődött el.
2112. A legtöbb Menedék már üresen tátongott, de az egyik, a 098-as Menedék ajtaja még mindig zárva volt. A bent élők többsége meg volt elégedve a benti élettel, de a Vigyázó tudta, hogy ki kell menniük egyszer. Kiküldött két felderítőt, hogy megbizonyosodjon a kinti körülmények biztonságáról, de a felderítők nem jöttek vissza. Két nappal később a Menedékben üzenetet kaptak az egyik felderítő PipBoy készülékéről. Az üzenet így szólt:
"Menedéklakók! Megtaláltuk a búvóhelyeteket. Nyissátok ki az ajtót, és adjatok át mindent, amitek csak van és akkor megkímélünk titeket! Ha nem teszitek, akkor mi magunk fogunk betörni, de akkor senkit se kímélünk! Két napotok van!"
Az üzenet tartalma sajnos gyorsan kitudódott és az emberek nyugtalanok lettek. A Vigyázó, a Biztonsági parancsnok és még néhány illető összeültek, hogy megbeszéljék, mit fognak tenni. A bejutás lehetetlen lenne, de akadnak a Menedéknek gyenge pontjai is, tehát jogos a félelem. A döntés a kezükben van....

A játék
A kaland eleje erről a döntésről fog szólni, de ezután így, vagy úgy, de ki fognak kerülni a Menedékből, de ez csak rajtuk múlik. A játékosoknak túl kell élniük a Betonpusztát, és ki kell találniuk, hogy hogyan tovább.

Előtörténet minta

Név: A karakter neve
Egyéb név/megnevezés/titulus:
Nem:
Kor: 14-60-éves korig lehet válogatni.
Születési idő: 2112 - a karaktered kora. Mindenki a Menedékben született.
Kinézet: Pár rövid sorban, hogy mégis hogy nézel ki.
Jellem: A karaktered jelleme.
Á.M.V. eredmény: Ha elmúltál 16 éves. Az Á.M.V.-ről lejjebb olvashatsz.
Foglalkozás: A foglalkozásokról lejjebb.
Egészségi állapot:

Történet:
Minimum 10 sorba, hogy mégis milyen volt az eddigi élete, gyerekkora és hogy hogyan éled meg a jelenlegi történéseket.


Felszerelés: Minden Menedéklakó rendelkezik egy Menedékbeli kezeslábassal (csak ilyen ruhát hordanak) és 11 éves kor után egy PipBoy-al.


Információk:
A Menedékbeli élet: A Menedékben mindenkinek megvan a maga dolga, munkája, ami a közösség érdekét szolgálja. 11 éves kortól mindenkinek dolgoznia kell, egészen 70 éves korig, már ha megéri azt a kort. Minden 16 éves megírja az Á.M.V.-t (általános munkavállalási vizsga), ami alapján elkezd rendesen dolgozni.
Az Á.M.V. egy egyszerű teszt, aminek a végén a potenciális, neked való foglalkozást lehet kikövetkeztetni, de 17 éves korig még van idő eldönteni.

Foglalkozások:
Gépész: Rengeteg gép felelős a Menedékbeli élet működéséért, és valakinek karban kell tartania ezeket a gépeket. A gépészek kezeslábasa zöld.
Biztonsági: A biztonságiak értelem szerűen a biztonságért felelősek. Ők tartják a rendet bármi áron, és ha szükséges, erőszakot alkalmaznak. A biztonságiak egy rohamrendőréhez hasonló páncélt és sisakot viselnek és egy hatalmas biztonsági bot a fegyverük. Lőfegyver csak a Biztonsági Parancsnoknál van.
Orvos:Logikusan a Menedéknek orvosra is szüksége van. Az orvosok a kezeslábasukon kívül egy fehér orvosi köpenyt is viselnek.
Ezeken kívül még vannak lelkészek, büfések, programozók és minden olyan, amire a menedéknek szüksége van. Munkanélküliségre nincs lehetőség.
Ezeken kívül robotok is vannak, de azok csak kisegítő szerepűek.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Peregrin Pént. 16 Okt. 2015, 14:52

Szupa! Smile pirat

Előre leírom, hogy lefoglalom a gépészt, már ha le kell Very Happy ha nincs limit akkor mindegy.

Szóval amiért a családban van pár fűtésteknikai szakember, és én is segédkeztem benne nem egy alkalommal. Így van egy két konyítani valóm a kazánokhoz, fütési rendszerekhez, és miegymásokhoz, de az majd az előtörténetben derül ki.

Ez előre jelzés céljából íródot. Köszönöm a figyelmet! :cica: :monkey2: :monkey3: :tokfej: :irigy: :ijasz: :excited:
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bishop Pént. 16 Okt. 2015, 22:10

Jövök. Very Happy

Fallout: Az atomháború után. F0ysdt

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Aegis Pént. 16 Okt. 2015, 22:56

Fallout: Az atomháború után. Ae0ae06b695f3e6416ca7c90ff69a28a

War. War is never changes.

_________________
Fallout: Az atomháború után. Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bryde ikrek Szomb. 17 Okt. 2015, 10:52

Remek. Akkor már csak az előtörténeteket kérem ebbe a topicba, meg az egyéb kéréseket stb. Talán még egy játékosra várok, azután viszont el is kezdhetjük.

Állásajánlat!

Szükség lenne valakire, aki betölti a Biztonsági Parancsnok szerepét. Mivel jelenleg van három érdeklődő, és abból Jack gépész lesz, így Bishop és Aegis marad, mint potenciális parancsnok. Lényegében nincs túl sok megkötés, csak annyi, hogy az Á.M.V.-n is a biztonsági pálya jött ki neki, és ezért elején biztonsági volt, majd később megválasztották parancsnoknak. Ha nincs rá jelentkező, az se baj, mert akkor majd megoldom másképpen Very Happy
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Peregrin Hétf. 19 Okt. 2015, 20:42

// Problémám támadt a levelezéssel múlthéten, akkor leveleztünk, tudod a fő karaktereddel, nézd meg, lehet neked sem jelezte a bejövő üzeneteket, pedig küldtem neked. Én sem láttam volna, ha nincs az email értesítés, ezentúl azt is nézd kérlek, hogy elkerüljük az esetleges üzenet eltűnéseket Smile, köszönöm figyelmed. //

Fallout: Az atomháború után. Yamor2_zpsdsdoo9nt
Fallout: Az atomháború után. Yamoros_zpsaouskoxh


Név: Krest Yamor
Egyéb név/megnevezés/titulus: Y 13 / Gépész, A kazános.
Nem: férfi
Kor: 35
Születési idő: 2077-ben születet, a Vault-menedék biztonságában.
Kinézet: Nagydarab, izmos férfi, Szőke haja van, s kék szeme, komoly, és goromba az arcot vág általában. Mindig frissen borotvált az arca. A gépészek ruházatában van, amikor csak tud.
Jellem: Yamor komoly, keveset beszél, és inkább a tettek embere, nem úgy, mint régen. Segít, ha tud, de többnyire inkább a kedvétől függ. A munkájának él, párkapcsolatával nem törődik, ha teheti, munka után szeret szeszt vedelni, és ha van rá alkalma, akkor dohányzik is. Amúgy egy laza természet, de mégis ha rossz kedve van akkor magára vesz minden apró sértést, és addig nincs baj amíg össze nem gyűl benne az elfojtott harag, és agresszió.
Á.M.V. eredmény: Gépész.
Foglalkozás: Karbantartó, kazánokat, a vízvezetékeket, a csőszerkezeteket, és a fontosabb helyek gépészeti elemeinek karbantartása javítása, ellenőrzése.
Felszerelés: Pitboy, egy vágásra alkalmas átalakított vízpumpa fogó, külső teleje éles, és a felső fej harapó része lett éleszre köszörülve, míg az alsónak a közép része lett kivályúsítva, hogy a felső rész él része bele illeszkedjen. Ez olyan felszerelés amiről maga a doktor sem tud, nem tudja, hogy Yamor ilyesmit birtokolna, ugyanis mindig máshová teszi, de nincs olyan nap amikor nem fogná kezébe, és…
Gépészek ruházata, pár fogó, és csavarkulcsok. Kártyakulcsok. Három nagyobb csavar alátét. Drótok, szöghúzó, egy kis kenőolaj tubusban.
Egészségi állapot:
Pszichológiai jellemzés Yamor állapotáról:
- A párkapcsolati közösülésben tanúsított impotenciának oka az édesanyja elvesztéséhez köthető, amit Yamor traumának élt meg, és még mindig magában őrzi.
Impotencia kihat rá, mint, hogy nem tud férfiként helyt állni a párkapcsolatában. Ez belső rejtett haragot, és agressziót szül benne. Amit italba folyt 2-3 naponta, s ezek összessége miatt hajlamos agresszív viselkedésre. Egy következő trauma hatására pedig szadizmusra. Ezzel csillapítaná belső kaotikusságát.
Viszont egy jó párkapcsolat kitudná gyógyítani jelenlegi helyzetéből. Ami nem fog előfordulni a menedékben, hiszen senki sem szimpatikus neki.
Ha nem iszik, akkor pótcselekvésekkel segít magán: Újropogtatások, testi fizikumának növelésével, számolások, egytől százig, vagy ezertől visszaszámol nulláig hetesenként.
Megszállottan szereti a fogókat, és azokkal összeroppantani valamit, de ennek gyakorlati megnyilvánulása egy évben egyszer látható.
Összesítve: Taruma okozta impotencia, megszállottságok: Pótcselekvések, rossz szokások, antiszociális viselkedés.

Történet:
Yamor egyedüli gyermeke volt egy gépésznek, és egy orvosnak. Szülei szorgalmasak, és fáradtságot nem ismerve dolgoztak éveken át. Sokszor a gyereküket rábízták egy olyan nőre akinek sajnálatosan nem lehetett gyereket, és ő töltötte be az óvodanő szerepet pár családnál.
Yamor nem kapott elég szeretett, és ennek okán már kiskorától kezdve lázadó viselkedést tanusított, amivel magára akarta vonni a figyelmet. Sokszor sikerült is, de a szülei figyelmét sose, így tevékenykedései csak annyit értek el, hogy megkapta a bajkeverő Y becenevet. Amit ő tovább alakított kamaszkorában Y 13-ra, ugyanis az volt a kedvenc száma.
Maga köré tudott gyűjteni pár szintén lázadó hajlamú kamaszt, és nem csináltak mást mint bajt, amíg el nem jött az Á.M.V. teszt ideje, aminek eredményeként mindenkinek munkába kellett állnia, ez volt a nyakon csípése az összes suhancnak akkoriban, és később is.
Mindenkinek megvolt a dolga, Yamor, meg gépész lett apja után. Ott dolgozott mellette jó páréven át, amikor végre megtapasztalhatta azt, amit sokáig nem: milyen az apja mellett lenni, milyen elismerést szerezni. Ebben az időszakban ismerkedett meg Klara-val, és hamar egymásba szerettek, legalábbis Yamor ezt hitte. Párkapcsolatuk jól ment, ahogy a férfi dolgozása is, ezek egésze nyomta el benne azt a lázadó, és bajkeverő énjét, ami sokáig uralta személyiségét, megtalálta a helyét, és boldog is volt. Mígnem édesanyja életét veszítette. Onnantól kezdve Yamor szótlanná vált, párkapcsolatban nem tudott férfiként helyt állni többé, és elkezdett inni, s dohányozni, s csak a munkájának élt. Mígnem egy szomorú, és fájdalmakkal, csalódásokkal teli év után a párja elhagyta őt, Yamor pedig még inkább az italt, és a dohányzás mellett még különféle szokásokat vett fel, tikkeket ha úgy jobban lehet érteni. Ujjait elkezdte ropogtatni, és ujjain oda s vissza billegtetni a csavar alátéteket, mintha csak egy pénz érme lenne. Ha koncentrálni akar akkor elkezd számolni, néha fennhangon, de inkább magában. Fizikumát megszállottan elkezdte növelni, ami jól is jön a munkájánál, amikor egy nehéz alkatrészt kell cserélni, vagy szállítani. S elkezdett érdeklődést mutatni a fogók irányt, mint lehetséges… védelmi eszközök.
Mint mindenkinél, pótcselekvésekkel, vagy sima cselekvésekkel pótolnak valamiféle energiát, valami olyan dolgot amit nem kapnak meg. Viszont ha rossz utat választ valaki, rossz energiákat, akkor könnyen eltorzulhat a személyisége.
Apjával megromlott a kezdeti jó viszonya, goromba, és antiszociális viselkedése miatt egyedül maradt, s talán pont ez a legnagyobb baj. Teljesen magába fordult, és magában nem talált mást, mint őrzött traumákat, bántásokat, meg nem értéseket, negatív érzelmeket. Viszont mindezek ellenére külső szemlélőnek csak egy antiszociális mogorva ember, aki a munkájának él.

Egyedül az orvos tudhat róla ezt, azt. Akár a pszichológiai jelentést is.

A menedékben elrakodott félelem a betolakodókat illetően Yamor nem tett mást, mint javasolta a védelem felhúzását a menedék gyenge pontjain, és, hogy harcoljanak. Ő nem választaná a megfutamodást, és hátra hagyva mindent, ő meg akar küzdeni, önös érdekből, hogy szerezzen magának valami rendes fegyvert a betolakodóktól. Ugyanis az ellenség ismeretlen terepre téved be, ők viszont mint lakosok ismerik az egészet, ez előny, hiába van az ellenségnek fegyvere. Ezzel érvelt, és még azzal is, hogy könnyen csapdát is állíthatnak a betolakodóknak, ezzel meglepve őket. Viszont ha már van elég védelmi felszerelésük, tovább állhatnak, ha nagyon muszáj.

Végezetül talán a legfontosabb róla: A piánál is jobban szereti a Nuka Kolákat Smile.

// A játékban is volta a menedékekben Nuka cola raktár ami kitartott jó pár évig Very Happy, ugyancsak a dohány, és az alkohol, ezért építettem bele. //


Fallout: Az atomháború után. Vaultech_zpsz7egfqnl
:pia:


A hozzászólást Jack Connor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 20 Okt. 2015, 14:45-kor.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bryde ikrek Kedd 20 Okt. 2015, 14:30

Yamor, a gépész elfogadva

///Értem a levelezési problémákat, csak éppen én érvénytelen e-mail címet adtam meg, szóval lesz ahogy lesz.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bishop Szer. 21 Okt. 2015, 18:48

Név: Mike McCriff
Egyéb név/megnevezés/titulus: Lucky
Nem: Férfi
Kor: 30
Születési idő: 2082. szeptember 12.
Kinézet: Normál testalkatú, 180 cm magas, vállas férfi, jó kondícióban van, haja és szeme színe barna, általában néhány centis hajat visel, hangja kissé érdes
Jellem: Szűkszavú, szavait jól megválogató személy, általában a jóra törekszik, ugyanakkor realista, elsősorban azért a saját érdekeit veszi figyelembe. Erőszakot csak célzottan és hatékonyan használ.
Á.M.V. eredmény: Rendfenntartó
Foglalkozás: Biztonsági
Egészségi állapot: Egészséges

Történet:
Mike McCriff a menedékben született 2082. szeptember 12-én, egy boltos anya és programozó férje gyerekeként. A gyerekkori éveiben semmi különös nem történt. A korabeli gyerekekkel sokat játszott, szerencsére nem voltak kevesen, az emberek az elzárt menedékben kellő mértékben alapítottak családokat. Élvezte a Nuka Cola ízét, a vicces játékokat és már alig várta, hogy megkaphassa a saját Pip-Boyát. Ez meg is történt és tizenegy éves korától már aktívan segítenie is kellett a menedék életében. Természetesen ez még csak amolyan gyakorlás és bemelegítés volt egészen az Á.M.V.-ig. A fiatalkorában nem nagyon volt elfoglalva szokásos dolgokkal. Sem a bulik, szórakozás, sem a nők nem különösebben érdekelték. Persze volt mindkettőben része, de nem igazán érezte ezt a saját világának. A menedék szigorú szabályai kezdetben nagyon zavarták, a bezártság, az egységes ruhák és a felszerelés. Azt is sejtette, hogy a Pip-Boy által mindenkit figyelnek a menedékben, legalábbis nem csak az életjeleit és azt hogy hol is tartózkodik, hanem minden mást is. Ahogy egyre idősebb lett jött rá, hogy ez a szigor muszáj, ha nem akarja hogy a menedék egy bezárt anarchiafészekké váljon, úgyhogy megértette a szabályok lényegét. Arra is gondolt, hogy később biztonságosan bővíthetik majd a menedéket, ha egyszer kicsi lenne. Úgyhogy amint az idő telt, szépen túl tette magát a lázadó énjén.
Az Á.M.V. eredménye nem lepte meg, rendfenntartónak vagyis biztonságinak osztották be, úgyhogy a kiképzés után az is vált belőle. Kapott páncélzatot és saját botot is. A menedék alapvetően békés hely, nem kell az életét kockáztatnia senkinek, de a biztonságinak így is van dolga. Bajkeverő fiatalok, szóváltások, verekedések, részeg verekedések, mind-mind előfordulnak és elő is fordultak a tizennégy év alatt, amit Mike eddig ledolgozott. Ilyenkor precíz és pontos módszerekkel de kellő erővel próbált rendet tenni, akár egy-két ütés vagy durvább módszer árán is. A túlzott erőszakot azonban igyekezett elkerülni, soha nem alkalmazta csak ha szükséges volt. Egy biztonságinak ezen kívül is bőven akad feladata, figyelnie kell a környezetét, a menedéket, hogy rögtön észrevegye, ha valami nincs rendben, baleset történt vagy készül történni, eszméletlen sérült hever valahol és minden más, amire az átlag menedéklakó kevésbé figyel. Azonban minden fontos feladat ellenére, van hogy a biztonsági munka egyszerűen unalmas és akár napokig semmi nem történik. Ilyenkor nincs más mint az ismerősöknek köszöngetni amikor elmennek az őrzött területen, vagy körbekérdezni a tudósoknál, szerelőknél, orvosoknál hogy milyen érdekességet csinálnak. Mike próbált mindenkivel jóban lenni és szimpatikusnak mutatkozni, nem csak egy bunkó és erőszakos biztonságinak, aki igazából sosem volt. A szüleivel is tartja a kapcsolatot.
Persze Mike-nek is volt valami ami a látszólag unalmas élete mellett teljesen magába szívta. Már tinédzser korában beleszeretett a filmekben és az összes elérhetőt fel is kutatta a menedékben. Mindent ami csak elérhető volt a háború előtt vagy az után. Az összeset látta, többször is, többől tud idézni, vagy rávágni idézetekre hogy melyik jelenetekből van. A kedvenc filmjei a régi western filmek, valahogy egy régi csodás világ hangulatát keltik benne. Néha eljátszik a gondolattal is, hogy ő éppen egy cowboy, kalapban, régi ruhákban oldalán a bot helyett egy hatlövetű colt revolverrel. Ez mind csak ábránd de Mike remekül elkalandozik a saját gondolataiban, amikor nincs mást tenni és egész kis történeteket talál ki magának.
A menedékben egyébként aki nem Mike néven hívja őt, annak csak Lucky, mivel megmagyarázhatatlan módon a férfinek általában szerencséje szokott lenni. Legyen az egy fogadás, vagy egy egyszerű játék, általában mindig valamilyen szerencse éri.
Egyelőre egyedülálló és még néhány évig nem is tervez családot, még egyelőre nem akarja feladni a saját kis világát és nem is talált magának senkit, de azért vannak már ötletei. Elég ha egyelőre nyugodtan éli tovább az életét a menedék falai között.

A tény, hogy rájuk találtak meglepte Lucky-t. Miért pont ennyi év után? Miért most? Miért küldenek üzenetet. Az egész nem tetszett neki, az sem, hogy odakint milyen körülmények és világ lehet. A helyzet nagyon veszélyes, bármit is tesznek, lehet az egész menedék le lesz mészárolva és évtizedeken át hiába dolgoztak akár ők, akár az őseik. Mike javaslata, hogy a menedék ajtaja mögé építsenek még egy ajtót, barikádot, fémből, csapdákkal, lőrésekkel, lángszórókkal és várják meg mi lesz. Az első támadást biztosan vissza tudnák verni szerinte, utána meg még jobban bezárkózhatnak. A gondolat azonban ott motoszkál a fejében, hogy kint kifejlesztettek már valamilyen fúrót vagy más eszközt, amivel egy perc alatt fel lehet nyitni egy menedéket, akár egy konzervet. Nehéz helyzet.

Felszerelés: Kezeslábas, Pip-Boy, bot, páncél és sisak

S.P.E.C.I.A.L.
Strength 5
Perception 5
Endurance 5
Charisma 5
Intelligence 5
Agility 5
Luck 10

Fallout: Az atomháború után. Vault_dweller_by_arcanearchery-d85p0o5

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bryde ikrek Szer. 21 Okt. 2015, 18:56

Lucky ElfogadvaVárható kezdés: november. Ha Aegis addig nem ír, elkezdjük, de később még be tud csatlakozni.

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bryde ikrek Csüt. 29 Okt. 2015, 09:39

Aegis írt, hogy majd később becsatlakozik, szóval akár el is kezdhetjük.

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2929-falllout-az-atomhaboru-utan#58506

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Vas. 15 Nov. 2015, 14:12

Timofei-vel való társalgás után, akkor a Raider karakter.

Név: Samuel Dogs ( Kutyák nevű raider klán tagja )
Egyéb név / titulus: Dead Dog / Döglött Kutya / felderítő
Nem: Férfi
Kor: 33
Születési idő: 2079. november 07.
Kinézet: Világos, helyenként apigmentált folttokkal tarkított bőre van. Fehér haja van és neonkék szemei. Teste hegekkel tarkított, hátán egy vicsorgó kutya tetovált képe látható. 180 cm magassága mellett, arányosan oszlik el 100 kilója, ami kellően veszélyes kinézetet kölcsönöz neki. Különleges ismertető jegyei: az arcán piercingek gyanánt, használt csavarok.
Jellem: A klán nevéhez hűen, folyton vizslat. Mindig keresi a lehetőséget, hogy újabb és újabb javakhoz jusson. Ha valaminek nincs gazdája vagy nincs elég közel a gazdája, az többnyire az övé szellemiséget követi. Szavát azonban tartja, ha érdeke és a túlélés azt követeli.
Á.M.V. eredmény: olyan nincs
Foglalkozás: rablás, gyilkolás, gyűjtögetés, újrahasznosítható alkatrészek építőanyagok guberálása.
Egészségi állapot: A sugárfertőzött élettérnek, étrendnek köszönhetően, bőre helyenként apigmentált, fehér haja van és természetellenes szemszíne. Ugyanakkor sok mindent megtud emészteni.

Történet:

Amikor a 057-es Vault lakói, 2077-ben kiszabadultak az radióaktív betonpusztaságba, 50%-uk napokon belül elhullott a mérgező környezet hatására. A maradéknak sikerült alkalmazkodniuk, ugyanakkor az élelem hiány és a mindennapos küzdelem az életben maradásért, megváltoztatta őket. Elvadult, félbarbár törzsi közösséget alakítottak ki, és falkába verődve akár a vadkutyák vadászták és gyilkolták le a potenciális riválisokat. Az így kialakult raider klánt, Kutyáknak nevezték el a szomszédaik. A klán kialakulása után, az elsők között született Samuel is, kinek vezeték neve a Dogs lett a klán után. Apja korábbi biztonsági volt a vaultban, míg anyja ápolónőként dolgozott. Az ő gyermekkora nem felhőtlen szórakozásból, medencepartikból és biztonságos életfeltételekből állt, hanem véresen valóságos élethalál harcból. Rengeteget verekedett, de klánon belül az emberölés vagy erőszaktétel tabunak számított, így komolyabb baja vérző orron és felhasadt szemöldökön kívül sosem lett. Amikor elérte a tizenöt esztendős kort, elég idősnek számított, hogy a klán felderítői magukkal vigyék a portyákra és belekezdhessen az igazi életbe. A Kutyák klán nagyon ravasz népségből tevődött össze, a fiatalokat első portyájukon csalinak használták, hogy elcsalva az ellenség embereit a táboruktól, lecsapjanak a védtelenné vált gyengékre és javakra. Samuel is csaliként kezdte és hamar kiderült, hogy kiválóan tud futni és ügyesen tud rejtőzködni. Később, már maga is a rivális táborra lecsapó, portyázók között volt és elszántan küzdött, minden használható felszerelésért, élelemért vagy éppen kósza numeráért. Az atomháború sújtotta világban, az ellenség nőjének meggyalázása, az ellenség meggyalázása. Ha pedig vagy olyan kemény, hogy egy raid kellős közepén, még egy kósza numerát is le tudsz zavarni, akkor faszagyerek vagy. A mondás pedig igaz: Az erősebb kutya ....

20 esztendős volt, amikor egy alkalommal az Acélberetvák táborára csaptak le és ezúttal emberére akadt. A komoly verekedés és késpárbaj végül az ő vereségével zárult és a fene se tudja, hogy miért nem mentek az Acélberetvák húsra. Egyszerűen kihajították valahol a betonpuszta eldugott, elhagyatott pontján azt hívén, hogy halott. A klán nem gyászolta sokáig, hiszen a gyengék elhullanak, ennek ellenére komoly örömmel fogadták, amikor mégis felbukkant a táborban. Öt napig bóklászott a kietlen sivatagban, megküzdve vagy éppen elkerülve a ragadozókat és mindenféle neve nincs éjszakai borzalmat. Attól a naptól és az Acélberetvák elleni következő portyán való részvételétől kezdve nevezték Dead Dognak, vagyis Döglött Kutyának. 25 esztendős korában a felderítők egyik legkiválóbb tagja lett, aki kiválóan ért a túléléshez, csapdakészítéshez, lopakodáshoz és minden olyan készséghez, ami ahhoz kell, hogy túlélje az atomháború utáni időszakot. Amikor 30 esztendős lett, a hátára, a klánja vénjeinek jelét, a vicsorgó kutyát tetoválták. Amikor egy zacskó rozsdamentes titánium csavarra lelt, elkezdte az arcába, díszítésként ( piercingnek használni ) betűzni, minden egyes megölt ember után. Jelenleg négy csavar csúfítja arcát, harci trófeaképpen. A klánja átvette tőle ezt a szokást és minden tagja, aki megölt egy embert, hozzá jár, hogy kiérdemelje a megtisztelő jelet.

Harminchárom éves koráig, semmi különösebb nem történt vele, amikor kiszúrt két alakot a betonpusztaságban, akik a mesékben szereplő kezeslábast viseltek. Gyakorlott felderítő révén, eltudta kerülni, hogy észrevegyék és pályafutásuk végéig, sőt! Még elhullásuk után is követte nyomukat, abban reménykedve, hogy klánja számára, egy érintetlen Vaultra bukkanhat... de ez már egy képlékeny történet.

Szülei műveltségéből adódóan, ő tud olvasni. Sőt, ha romos épületeket talál, kutat könyvek után is, hogy klánja számára megőrizze a tudást.

Felszerelés: Bőrszerkó, bőrtömlő kulacsgyanánt 2 liter vízzel, motoros szemüveg és sisak. Sál amivel az arcát takarja el, ha szélvihar van. Hátizsák, benne guberált hasznosítható apróságok ( Timofei, rád bízom, hogy mit rejt a hátizsákja ), papírlap, amire időszakos ivóvízlelőhelyek vannak felfirkálva, fegyverként egy élesre köszörült fémlap, ami egy erős, fa nyélre van rögzítve ( a la húsbárd, amivel célba is tud dobni )

Megjegyzés: remélem korrekt, hogy követte a csoportosulást a Vaultig és így tud később csatlakozni a többiekhez. Ha másképpen gondolod, akkor sikíts.

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Bryde ikrek Vas. 15 Nov. 2015, 14:26

Döglött Kutya elfogadva. Rövidesen te is csatlakozhatsz.

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Fallout: Az atomháború után. Empty Re: Fallout: Az atomháború után.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.