Laura Parker

Go down

Laura Parker Empty Laura Parker

Témanyitás by Lucky Luke Szer. 20 Jan. 2016, 12:23

Adatok:

Név: Laura Parker
Egyéb név(i): még nincs
Faj:  mutáns (Homo Sapiens Lupine)
Nem: nő
Jellem: magányos, visszahúzódó, agresszív
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2010.05.16, Washington
Kor: 16
Család: Apa - John Parker (elhunyt)
Anya - Kelly Parker (elhunyt)
Foglalkozás: Tanuló, bérgyilkos
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 40 kg
Szeme színe: sárgás-zöld
Haja színe: Fekete
Bőre színe:fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Washingtonban születem egy egyszerű családban. Anyám tanárnőként dolgozott a helyi általánosban, apám meg építész volt egy kisvállalatnál. Egyszerű életet éltem egészen addig, míg 10 éves koromban megjött az első menzeszem. Koraérő voltam, ami nem volna éppen baj, de vagy egy hétig fájt utána a karom és a talpam. Nem is lett volna semmi baj, ha a játszótéren nem lök fel az egyik hülye játszótársam. Nem tudom hogy mi ütött belém, de hírtelen elfogott a méreg és egy ötméteres ugrás után leterítettem a földre és elkezdtem püfölni. Az orra csak egy pacavolt, amikor letudtak szedni róla, de a nagy erőlködésben előjöttek a karmok a kezeimből, ahogy próbáltam kiszabadítani a tanárok szorításából. Még én magam is megijedtem, ezért elfutottam.
Egy egész napon keresztül csak futottam, míg Washington egy elhagyatott részén, valamilyen raktárépületeknél meg nem álltam. Féltem és nem mertem hazamenni. Találtam a sikátorokban néhány koszos ruhát, ami persze rosszak voltak rám, de nem érdekelt különösebben. Két napig éheztem, és a harmadik napon szinte a semmiből feltűntek valamilyen katonák, akik altatógázzal elkábítottak. Talán a zűrzavarban a karmaimmal megsebeztem néhányat, de a gáz nagyon hatásos volt.
Mire magamhoz tértem, már egy ágyhoz voltam szíjazva és mozdulni sem bírtam. Akkor még nem tudtam, de egy kisebb alvilági szervezet a "Vízisiklók" raboltak el, mert a Főnök fülébe eljutott egy eléggé veszélyes kisgyerek híre. Úgy gondolta, hogy ha kiskoromban maga mellé állít, hamarabb feltornázhatja a kis bűnbandáját a ranglétrán, mert egy kisgyerektől nem félnének annyira, így betudnék jutni néhány helyre feltűnés nélkül. És egyébként is egy ilyen vad erőt nem lehet csak úgy kárba veszni.
A következő időszakra nem emlékszem. Valamilyen drogokat adagoltak nekem, meg valamilyen gépet is használtak, de amikor megint találkoztam a Főnökkel , akkor minden kívánságát teljesíteni akartam mint egy gép. Ezután kiképzés kiképzést követett, és talán két éven keresztül tanították nekem a gyilkolás minden fortélyát. Olyan voltam mint egy robot, akinek elég volt csak egyszer elmondani valamit és már tette is a dolgát.
A vizsgám az volt, hogy kutassam fel a szüleimet és üljem meg őket. Bizonyára azt hitték, ha ezt megtudom tenni, akkor mindenre képes vagyok. Elvittek a házunk elé éjszaka. Belopóztam az egyik emeleti ablakon és megkerestem a szüleim hálószobájukat. A szoba előtt érzékeltem, hogy ketten vannak bent és egyenletesen lélegeznek, tehát alszanak. Halkan kinyitottam az ajtót és odasétáltam az ágyuk mellé. Kivontam a karmaimat és közéjük ugrottam. A karmok mindkettőnek áthatoltak a szemein egyenesen a koponyájukon át az agyba. Még egy pillanatig se tartott a haláltusájuk és egy hangot se adtak ki. Gyors és tiszta halál.
Miközben mentem a fürdőbe, hogy lemossam a karmaimat megakadt a szemem egy képen, amin mind a hárman ölelkezünk. Nem kifejezetten érdekelt, de míg mostam lefele a vért a kezemről, a tükörbe észrevettem, hogy könnyes az arcom. Nem értettem hogy mi van. Mikor kezdtem el sírni? Gyorsan megmostam az arcom és kiugrottam az ablakon. Az egész nem tartott tovább pár percnél és már készen is voltam.
Ezek után a nehezen elérhető célpontokat én likvidáltam a Főnöknek. Bementem és kijöttem. Szemtanúkat nem hagytam. Az üzlet fellendült és a Főnök másoknak is kölcsönadott. Természetesen csak pénzért.
Egyszer egy magas rangú rendőrtisztet kellet eltennem láb alól, aki veszélyeztette a főnök terveit. Minden jól alakult, de a rendőrség megtalálta a bázist és végeztek a főnökkel. Én mindvégig a szobámban ültem és hallgattam a géppuskaropogásokat. Éreztem a vér és a halál szagát a levegőben. De nekem nem adtak utasítást én így csak vártam. A bázist felmorzsolták és azt hitték hogy én egy fogoly vagyok. Sose hagytam magam után semmilyen jelet, ezért a többi fogollyal együtt elengedtek engem is. Tudniillik, a Főnöknek megtetszett, hogy milyen jól végzem a munkámat, és több gyereket is elrabolt, pedig a legtöbbjük csak egyszerű ember volt, hogy őket is kiképezzék. Még az orvosi vizsgálat előtt elszöktem a rendőröktől és elkezdtem egyedül utazgatni. Többet nem gyilkoltam. Bár elvettem másoktól ami nekem kellett, de többet már nem öltem.
Eljutottam egészen New York-ba, ahol egy telepata tanár észrevett engem a suliból. A szárnyai alá vett és néhány hónap kezelés után már szinte a régi önmagam voltam. Elmondta, hogy a suliban rendesen felnőhetek, és legalább meglesz az iskolai végzettségem, ha tovább akarok majd menni tanulni. és itt titkolni sem kell, hogy ki vagy mi vagy. Én belementem, de szerintem kicsit azért bevetette velem szemben a képességét. Most csak rendesen élek és szeretném ha békén hagynának. Többé senkinek a parancsának nem fogok engedelmeskedni!    

Képességei:
- 1 tonnás erő
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- A lupine felismeri egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.
- Visszahúzható csontkarmok a kezein és a lábain. A nyílás amiből kijönnek szinte észrevehetetlen. A karmok hosszúsága nagyából 15 cm. Se kihúzott se behúzott állapotban nem akadályozzák a csuklója hajlításában, de a kéznek egyenesnek kell lennie, amikor éppen előbújnak. Normális körülmények között a karmok az alkar bőre és izmai alatt vannak a kezeiben, és a talpában a lábánál. Két-két csontkarom van mindkét kezén és egy a lábán. Tetszőlegesen tudja irányítani, melyiket akarja éppen kivonni. A karmok leginkább szúrnak, de van egy kis vágó éle is a tenyér oldalánál.

Szakértelmei: Mesteri szinten elsajátította egy kevert stílusú pusztakezes harcmodort, amiben szinte minden mozdulattal a leghatékonyabban lehet ölni. Gyilkosnak képezték, így a lopakodást is elsajátította, bár ezt nem nagyon kelletett tanítani, mivel a mutációja eleve felruházza a ragadozó vadállatok ösztöneivel. Több évig csak ölebnek nevelték, de gyorsan tanul, és szeretne felzárkózni a vele egykorúakhoz általános műveltség terén.

Kinézet:
Laura Parker V8dlpv

Laura Parker 330y9o4


A hozzászólást Lucky Luke összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 21 Jan. 2016, 16:20-kor.
Lucky Luke
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laura Parker Empty Re: Laura Parker

Témanyitás by Thorhalla Szer. 20 Jan. 2016, 21:27

Nah nézzük, a Hydra biztosan nem fogja ezt Veled tenni, ők nem igen foglalkoznak mutánsokkal, csak irtják őket Smile
Nincs ilyen nyíltan bázisuk, éppen az van a korszakban, hogy nem tudni, hogy hol vannak, mert más realitásban vannak a bázisaik  és onnan teleportálással jönnek elő. Egy Kockát, egy tényleges bázist foglalt el a SHIELD eddig, de az meg a Hydra hagyta.
Legyen inkább valami random cég, vagy efféle. A SHIELD-től való szökés necces, ugyanis ők proffibbak, elitebbek, mint a karaktered, nem tudsz csak úgy kisétálni tőlük.
És már csak azért is bent tartanak, mert a külsőd egyezik egy az adatbázisban levő személlyel, aki egy másik realitásból származik és Logan, illetve X-men vezetőjének a lánya. Szóval már csak azért sem fog tudni meglépni a karid, mert nem folyamatos felügyeletet kap nem csak magától a SHIELD-től,, de az ARMOR-tól is, amíg nem azonosítanak be pontosan.

A karaktered tudása az előtöri szerint tök átlagosnak tűnik, sőt 10 éves korig van csak alapműveltsége. Nem fogja ismerni az anatómiát mesteri szinten, mert az még baromi okos embereken is kifog mindent tudni, kérdezd csak meg akár Bishop-ot szegény most szív az anatómia tárggyal. Szóval max az, hogy tudod, mellkason hova kell szúrni a szívhez, veséhez, májhoz. Meg, azt tudod, hogy ugye ütőér elvágása általában halált okoz.
A lopakodás még mehet, de az idő túl kevés, 5,5 év ahhoz, hogy mindent mesterien tudj. Szóval 1 dolgot válassz ki és abban járatos pusztakéznél és azt nagyon jól tudod, vagymindenhez egy kicsit ért. A lopakodás maradhat, mert az ösztönből megy. Max katonai képzési szinten lehet a karaktered,
A nyelveket azonban húzd le, mert egyrészt nem volt mikor tanulni, a másik a karaktered nem tűnik olyannak, aki ezeket tudná, az alapján, amit írtál, nagyjából általános 4.osztályos tudása van és itt vége az általános műveltségének, talán már írni és olvasni sem tud, mert a leírtak alapján nem volt rá szüksége és nem is törődtek ezzel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Laura Parker Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Laura Parker Empty Re: Laura Parker

Témanyitás by Lucky Luke Csüt. 21 Jan. 2016, 16:22

Kicsit kijavítottam. Remélem így már elfogadható. Sajnálom a hibáimat, de még nem vetettem nagyon bele magam ebbe a világnak a felépítésébe, ezért bocsi Sad
Lucky Luke
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laura Parker Empty Re: Laura Parker

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 21 Jan. 2016, 23:21

Így már rendben van.
Órarendet írj még, és utána mehetsz játszani, és szobát csinálni a karakternek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Laura Parker Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Laura Parker Empty Re: Laura Parker

Témanyitás by Lucky Luke Hétf. 25 Jan. 2016, 15:45

Kötelező órák:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (olasz)

Választott órák:
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverkén
- A harc művészete harccal és anélkül
- Repülő eszközök vezetése
- Önvédelem


Választott órán kívüli csoportok:
- Telepataklub
- Vadászklub

Jelentkezés egyéb programokra:
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia / Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
12-14 óra: -
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Telepataklub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (mindenki a választottra)
10-12 óra: -
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: -
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: -
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: -
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Vadászklub
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Nyelvórák (mindenki a 2. választottat)

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Nyelvórák (mindenki a 2. vagy 3. választottal)
Lucky Luke
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laura Parker Empty Re: Laura Parker

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.