Chryseis albérlete
1 / 1 oldal • Megosztás
Chryseis albérlete
(Hatodik emelet, 6/A-s albérlet)
Chryseis- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 43
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Chryseis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
Re: Chryseis albérlete
Határozottan kellemetlen lenne továbbra is bejárni egy másik városból az egyetem bölcsész szakára, amikor olyan remek lehetőség tárult elém, mint most. Nagymama egyik ismerősének köszönhetően felajánlottak számomra egy Queens-i albérletet, ami nagyon közel van a városi könyvtárhoz, és a nyelvész szakhoz is. Nem kellett sokáig agyalnom a lehetőségen, amint megbizonyosodtam abban, hogy az ár megfelelően igazodik a személyes tőkémhez, azonnal lecsaptam az ajánlatra. Nem volt különösen sok személyes dolgom, amiket költözéskor magammal akartam vinni, így még költöztetőkre sem volt szükségem. Hál' istennek az albérlethez sem kellett extra bútorokat vennem, hiszen már eleve be volt bútorozva. Ez csak olyan téren volt kellemetlen, hogy úgy kellett rájuk vigyáznom, mint a szemem fényére, de ez nem volt nálam akkora nagy gond, hiszen nem úgy ismerem magam, mint aki nagy károkozó lenne. A házi nénivel már lebeszéltem telefonon a dolgokat, most már semmi más dolgom nem volt hátra, mint a papírok aláírása, valamint az előleg befizetése, és a kulcsok átvevése. Röpke egy óra alatt minden eligazításon át is estem, és már bele is vethettem magam a kipakolásba. Néhány régi varázskönyvem, talizmánom, és egy pár régi kézzel fogható emlékem maradt meg a mamától. Nagyon hiányzik, így nem is csoda, hogy első mozzanataim között volt a róla készült kép kitevése az éjjeli szekrényemre. Ő fog majd minden reggel, és este erőt adni nekem a túlélésre. Egyedül vagyok, szülők és testvérek nélkül. Barátaim sem nagyon vannak, nem vagyok az a szangvinikus típus. Nem mintha hiányolnám őket, csupán arra akarok kilyukadni, hogy tényleg a nagymamám volt az egyetlen (és ezzel együtt az utolsó) személy az életemben, akihez kötődhettem. De nem csüggedek, az utolsó kívánsága az volt, hogy legyek erős, így az leszek. Amint végzek a nyelvész szakommal, azonnal felkeresem az általa említett varázslóiskolákat, és kiteljesítem a legnagyobb hagyatékát, a mágiát. Nem mesélt sokat a természetfeletti kalandjairól, vagy a mágikus titkairól, így sok mindent nem tudok még róla, vagy egyáltalán a világ azon oldaláról, de ha rajtam múlik ez nem fog sokáig tartani. Úgy érzem ha nem én fogom felkeresni a múltam, akkor egyszer majd a múltam fog felkeresni engem. Ebben biztos vagyok.
Chryseis- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 43
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Chryseis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.