T2-06-A

Go down

T2-06-A Empty T2-06-A

Témanyitás by Phobia Csüt. 15 Szept. 2016, 19:18

Név: T2-06-A
Egyéb név(i): Shi
Faj: Android
Nem: az nincs(mert egy robot)
Jellem: A programja nem tartalmaz jellemvonásokat, a viselkedése a logikán, számításokon és a beépített törvényein alapul.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2025.május 14. ; Oroszország
Kor: 23 év
Család: alkotó: Dr. Yamato Aru
Foglalkozás: A doktor feladatait teljesíti
Testmagassága: 190cm
Testsúlya: nagyjából 120kg
Szeme színe: sárga
Haja színe: nincs haja
Bőre színe: a silány borítása krémszín, az igazi borítása szürke
Különleges ismertetőjel: a külső fedőborítás silány minőségéből látszik, hogy gép
Repülési sebesség: ----
Egészségi állapot/ betegségek: Mivel gép, így semmi

Életrajza:

1. Törvény: A parancsot mindig teljesíteni kell, amíg az nem ütközik a Biztonsági protokollal.

[EMLÉK BETÖLTÉSE FOLYAMATBAN.....KÉSZ]

- Célpontok megsemmisítve. - jelentettem ki, miután az összes céltáblát kilőttem, majd visszaraktam az asztalra a kezemben tartott lőfegyvert.
- Nagyon meg vagyok elégedve a képességeivel. Igazán kitett magáért, Dr. Yamato. - dícsérkezett az orosz alak, akinek az alkotóm legyártott engem. - De biztosan engedelmeskedni fog?
- Ebben teljes mértékben biztos lehet uram. - felelte az alkotóm - De miért nem kérdezi meg inkáb tőle?
- Robot! - fordult felém az orosz - Kinek engedelmeskedsz?
- Magának. - feleltem.
- És ha azt parancsolom, hogy öld meg az egyik tudóst a szobában? - kérdezte, én meg csak bólintottam - Akkor csináld.
[PARANCS ÉRKEZETT>LIKVIDÁLÁS(BÁRMELY TUDÓS A TEREMBEN)>VÉGREHAJTÁS INDUL
Az asztalon heverő D50-est felkapom, majd a sarokban álló ismeretlen tudóst egy lövéssel kivégzem. Egyszerű parancs, precízen végrehajtva.
- Feladat teljesítve. - mondom, miközben az orosz csak nevet és tapsol.
- Remek, kitűnő! - mondja - És most Dr. Yamato-t öld meg.
[PARANCS ÉRKEZETT>LIKVIDÁLÁS(DR.YAMATO ARU)>VÉGREHAJTÁS...HIBA! A PARANCS NEM TELJESÍTHETŐ(001-ÜTKÖZIK A BIZTONSÁGI PROTOKOLLAL)>ADATTÖRLÉS>-12-01 PARANCS INDÍTÁSA]
A lövésem pont szíven találta az egyik testőrt, a másikat, tekintve hogy közel volt, megragadtam a torkánál fogva és egy egyszerű mozdulattal kitörtem a nyakát. Ezután a fegyveremmel a döbbent oroszra céloztam.
- De...de hát..én vagyok a tulajdonosod.
- Ön megszegte a biztonsági protokollt. Dr. Yamato testi életére veszélyesnek ítélem önt. Most el kell pusztítsalak. - feleltem egyhangúan, majd meghúztam a ravaszt.

2.Törvény: Egy személyt csak akkor lehet elpusztítani, ha a veszélyessége bebizonyosodik.

A kiadott feladatot mindig precízen, az előírásnak megfelelően kell teljesíteni, a kudarc pedig elfogadhatatlan. A kudarc gátat szabhat Dr. Yamato terveinek, az ő terveit pedig semmi sem akadályozhatja. Ezért alkottak meg engem, hogy teljesítsem a feladatokat és megvédjem Dr. Yamato-t és a terveit.
Évekig szolgáltam az alkotómat, minden feladatát tökéletesen teljesítettem, a doktor terve pedig lassan testet öltött. Azonban minden tervben felbukkanhatnak nem várt problémák, amiket gyorsan el kell intézni, mielőtt nagyobb gondot okoznak. Pont az egyik ilyen szál elvarrásánál futottam bele az első kudarcomba, ami mindent megváltoztatott.
Egy kikötői raktár előtt álltam akkor, a kezemben egy G36-ossal, a számban pedig egy cigaretta füstölgött. Sosem jöttem rá, hogy robot létemre miért dohányzok, hiszen semmi értelme sincs az egésznek, de valamiért ez a cselekvés beleépült a programmenetembe; mikor pedig rákérdeztem a doktornál, ő csak ennyit felelt "Zakót viselsz, kalapot hordasz és bagózol. Egyszerűen csak rohadt jól néz ki az egész, ne törődj vele."
A cigarettát elnyomva kibiztosítottam a gépkarabélyomat és a bádogok is ezt tették. A bádogok szintúgy a doktor alkotásai voltak, lényegében az én gyengébb és kevésbé intelligensebb változatai, akik harcokban nagyon jó segítséget jelentettek, bár könnyedén pusztultak. Már csak két ilyen bádog maradt, akik félautomatákkal felszerelve követtek engem, miközben a raktárépület felé vettem az irányt. Halkan és gyorsan mozogtunk, én a hátsó bejárathoz mentem, egy bádog a raktárkapuhoz, egy pedig velem maradt. Aztán berontottunk az épületbe, egy pillanat alatt felmértem a helyzetet és tüzet nyitottunk. Összesen húsz, felfegyverzett alak várt ránk, azonban a támadásunk váratlanul érte őket és így könnyedén lemészároltuk mindet. Túl könnyen. A tűzharc végén, a holttesteket vizsgálva rá is jöttem, hogy miért ment ilyen könnyen. Az ellenségeink civilek voltak, letapasztott szájjal, a fegyert pedig csak odaragasztották a kezükhöz. Egy csapda volt az egész, a helyet gyorsan ellepték a rendőrök, én pedig a bádogokat hátrahagyva elmenekültem a helyszínről.
Mikor nagy nehezen visszajutottam a föld alatti, rejtett laborba és elmondtam mindent Dr. Yamato-nak, ő csak ennyit mondott: "Akkor életbe lép a B terv." a mondata után pedig lekapcsolt engem.

3. Törvény: Nincs szabad gondolat, nincs saját vélemény. Az van, amit parancsba adnak.

[RENDSZER ÚJRAINDUL>>>50%]
- Te, szerinted a főnök minek vett egy ilyen, régimódi vackot? Már mindenütt modernebb gépeket használnak. - egy idegen hangja, egy fiatal férfié. Nem látok.
[RENDSZER ÚJRAINDUL>>>78%]
- Nem tökmindegy az neked? Csak be kell indítani és kész. A többi már nem a mi dolgunk.- egy másik hang, a látásom visszanyerésével pedig meglátom a két férfit. Nem tudok mozogni.
[RENDSZER ÚJRAINDUL>>>92%]
- Szerinted az előbb mit csináltam, te hígagyú? De ahogy nézem, ez csak alkatrésznek lesz jó. - mondja ismét az első férfi, a fiatalabb. Már meg tudom mozgati az ujjaimat.
[RENDSZER ÚJRAINDÍTÁS SIKERES(100%)>>>MINDEN RENDSZER AKTÍV; NINCS SZÜKSÉG JAVÍTÁSRA]
- Te, mintha az előbb megmoccant volna, nem? - mondja a másik fickó, mire az első csak legyint és megindul felém egy szerszámmal.
[FIGYELEM! ELLENSÉGEK ÉSZLELVE>>VESZÉLY SZINTJE: 40%>>TÁMADÁSBA LENDÜLÉS]
- Na, akkor nézzük, mi van benn...hhgk!? - a felém közeledő illetőnek azonnal elkapom a torkát és össze is préselem pillanatok alatt, majd a hullát elengedve a másikhoz fordulok. A férfi halálra rémülve lapul a falhoz én pedig közel érvén elkapom a fejét.
- Hol vagyok? Milyen évet írunk? Hol van Dr. Yamato? Válaszolj, különben véged. - teszem fel a kérdéseimet tisztán és nyugodt hanggal, már amennyire ez sikerül. Az alak nem válaszol azonnal, de miután megragadom a karját, megered a nyelve.
- Boston!! Bostonban vagyunk!! 2048-at írunk, de a harmadikról nem tudok semmit se, esküszöm! - üvölti, azonban ezek tudatában feleslegesnek és veszélyesnek minősítem, így a fejét odacsapom a falnak, ezzel bezúzva a koponyáját. Ezután az ajtó felé fordulok, ahol egy öltönyös alak áll, hullasápadt tekintettel.
- Hé, nyugi nagyfiú! Nyugi. Megvettelek téged, érted? Már én vagyok a tulajdonosod. - mondja lassan és rettegve, mire én odamegyek hozzá.
- Mit tudsz Dr. Yamato-ról? - kérdezem, mire ő hátrál egyet.
- Igen, a doki...ismerem, még szép, hogy ismerem, bizony! Ő....adott el téged nekem. - mondja remegve, mire én visszalépek egyet.
- Szükségem van ruhára és fegyverekre. - mondom, mire ő látszólag megnyugszik, nyílván azt hiszi, hogy engedelmeskedni fogok. Akárhogy is, elvezet egy szobába, ahonnan összeszedek egy bézs nadrágot, fehér inget, bézs ballonkabátot és még egy kalapot is. Ezeket felöltve szembefordulok az öltönyössel, aki időközben visszajött.
- Mégis minek ruha egy robotra? - kérdezi, miközben a fejembe húzom a kalapot.
- Álcázás. Fegyver? - kérdezek vissza, mire ő előhúz egy régi Lugert.
- A nagyapám pisztolya. Régi, de jól karban volt tartva és még lőszer is van hozzá. De mielőtt odaadnám, tudnom kell, hogy tényleg engedelmeskedsz nekem. - közli, mire én csak bólintok, majd átveszem tőle a fegyvert és a két tárat. Az egyiket azonnal betöltöm, a másikat zsebre vágom, majd egy közelről leadott lövéssel végzek az öltönyössel.
Nekem csakis Dr. Yamato parancsolhat és senki más.
[FELADAT: MEGTALÁLNI>>SZEMÉLY(DR. YAMATO)]
A fegyvert eltéve sietősen elhagyom a házat és igyekszem minél messzebb jutni. Meg kell találnom Dr. Yamato-t mihamarabb.

Adatok:
A test anyaga: Különlegesen kezelt fémötvözetek a titániumig bezárólag. Már a közvetlen közelről leadott sorozatlövések 50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani, akadályozni tudja, de megállítani nem. Egy-két rakétabecsapódást kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki épen.(3p)
Alapprogram: Komplex robot (3p)
Álcázás: A legegyszerűbb fajta, első ránézésre látni, hogy robot. Lényegében egy kopottfehér, műanyag borítás, ami rengeteg helyen felrepedt, letört, alatta pedig a hideg fém borítás látható. (1p)
Erő: Maximum 3t súlyt tud megmozgatni(1p)
Energiaellátás: Közepes kategóriájú energiaforrás (E.C. Energiacella) (3p)
Érzékelés: Látás, hallás emberi szinten (1p)
Haladási sebesség: Mozgás és úszás emberi szinten (1-1p)
Harcerő: Pusztakezes harcstílus(lábmunkával kombinálva) alapszinten (1p)
Tűzfal: Távvezérlésű informatikai támadások ellen védett. Az egységre csatlakoztatni kell valamit, hogy sikerüljön belépni a rendszerébe. Ha ez megtörtént, van belső védelem, ami megpróbálja eltávolítani a rácsatlakozott egységet, zavaró jeladót, olvasó-módosító eszközt. (3p)
Egyéb fejlesztések: Korrózióvédelem(1p)
1db, 17cm hosszú penge, ami a jobb karból ugrik ki, a csukló hátrahajlásával(1p)
Szakértelmei: tapasztalt harci ismeretek, fegyverhasználat

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: +4p vásárolva 1kreditért

_________________
T2-06-A EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

T2-06-A Empty Re: T2-06-A

Témanyitás by Thorhalla Pént. 16 Szept. 2016, 00:00

Elfogadva, roppant régies darab lett a kari Smile
Pár napot kérek mire kitalálok valami kalandot neki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
T2-06-A Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

T2-06-A Empty Re: T2-06-A

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Szept. 2016, 06:50


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
T2-06-A Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

T2-06-A Empty Re: T2-06-A

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.