Boston (Kanada)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Boston (Kanada) Empty Boston (Kanada)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 18 Szept. 2016, 00:08

Boston az Amerikai Szövetséges Államok Massachusetts államának fővárosa, Új-Anglia legnagyobb, és 1630-as alapításával egyben az egykori USA egyik legrégibb városa is. Közel 400 éves történelme az egyik leggazdagabb és az egyik leginkább egyedi városává is emelte. Gazdasága a felsőoktatásra, kutatásra, egészségügyre, biztosításra és – ezekből kifolyólag elsősorban – a biotechnológiára épül.
2048 tavaszán Sinister Kanadája elfoglalta a Szövetséges Államoktól, így jelenleg Kanadához tartozik.
Boston (Kanada) Games-bg

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Boston (Kanada) Empty Re: Boston (Kanada)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Szept. 2016, 06:49

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

Részvevő: T2-06-A / Shi

Shi kirohant a laborból/helységből, ahol volt és egy igencsak megdöbbentő látvány nyújtotta. Mikor korábban működés alatt volt efféléket nem látott. Az utca, ahova kiérkezett egy kétsávos út lehetett valaha, most azonban csak emberek sétáltak rajta. A fejük felett úgy jó tíz méter magasan haladt a metróra hasonlító jármű. A levegőben mindenhol magasan repülőautók és motorok. Az embereken furcsa anyagú ruhát észlelt, azok pedig amikor észrevették lesajnálóan mosolyodtak el, vagy voltak fiatalok, akik felnevettek, amikor meglátták. Az érzékelőivel észlelte, hogy nem csak emberek voltak itt kint, hanem néhány másik android is, ezek főleg állatokat sétáltattak, vagy nehéz bevásárlószatyrokat cipeltek, azonban az érzékelői nélkül nem lehetett volna az emberektől megkülönböztetni. A külsejével igencsak kirítt a környezetből.
- Hello! – szólította meg valaki.
Ha hátrafordul, akkor egy fiatal tíz év körüli leányzót pillanthat meg, aki felfelé nézett rá.
a lány:
- Te melyik múzeumból szöktél meg? – kérdezte.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Phobia Hétf. 19 Szept. 2016, 16:46

BOSTON BELVÁROSA

Felszerelés: Luger Parabel (1teli tár, 7 lövedék betöltve)

[FELADAT>>SZEMÉLY MEGTALÁLÁSA(DR. YAMATO ARU)]
A feladatom tiszta számomra, meg kell találnom az alkotómat minden áron, azonban ez nehezebbnek tűnik, mint hittem. A fegyvert a kabátomba rejtve a háztól gyorsan eltávolodok, pár sarkon befordulok, majd mikor már elég távol vagyok, körbenézek, de a látvány nem túl bíztató. Az emberek fura anyagú öltözékekben vannak, a járművek az egekben repülnek, az androidok pedig olyanok, mint az emberek. Az öltözékem így kevés álcát nyújt, viszont a régi állapotomon valamiért csak nevetnek vagy sajnálkozva néznek. A működésem alatt...minden más volt, ez teljesen más.
[HIBA!: HIÁNYZÓ INFORMÁCIÓK(2048)>>ADATGYŰJTÉSI FOLYAMAT MEGKEZDÉSE]
Ahogy körbenézek, igyekszem minél több adatot feldolgozni, azonban a hátam mögött valaki megszólal és mikor megfordulok, egy tíz év körüli kislányt veszek észre.
[ELEMZÉS>>1SZEMÉLY: FIATAL EMBER; NŐNEMŰ>>VESZÉLYESSÉGI SZINT: 1%]
A lány kérdésére azonban válaszolnom kell, talán még a hasznomra is válhat.
- Hello kislány. - köszönök neki, majd leguggolok hozzá - Nem szöktem meg sehonnan, van tulajdonosom, azonban elvesztettem vele a kapcsolatot és most meg kell találnom. - közlöm vele, majd megvárom a reakcióját. Fenn áll az esélye, hogy segíteni akar majd, amit talán tudok hasznosítani. Ha mégse reagálna, akkor a közvetlen segítségét fogom kérni - Nem ismersz valamiféle információs terminált esetleg? - kérdem. Más esetben nem törődnék vele, de ebben a helyzetben még ő is többet tud, mint én.
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 22 Szept. 2016, 00:01

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

- Hát nem úgy nézel ki, mint aki nem szökött meg – mondta a kislány. – Több, mint húsz éve nem gyártanak olyan ócskavasakat, mint te.
A szavakra megvonta a vállát és ismét végigmérte Shi-t.
- Nem csodálom, hogy elhagyott, biztosan lecserélt egy újabb modellre – mondta. – Terminál? De gagyi vagy! Nem építettek beléd hozzáférést a holonethez! Itt egy sarokra a régi androidok bezúzó gyára van, szerintem onnan szöktél meg!
A kezével egy modern toronyházra mutatott. Mivel ez nem volt nagy segítség, így Shi rákérdezett a terminálokra, ahol tájékozódhat. Erre a kislány a közelben levő pici „oszlopra” mutatott. Igazából az elsőre Shi-nek valamilyen szobornak, vagy díszítőelemnek tűnhetett, mert nagyjából 150 centi magas volt csupán.
Boston (Kanada) Wp9ed4a9a4_05_06
- Azok a terminálok – mondta a kislány. – De csak embereknek kapcsolnak be.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Csüt. 22 Szept. 2016, 14:32

BOSTON

Figyelmesen végighallgatom a kislány válaszait, minden részletét feldolgozom, majd 100%-ban megállapíthatom, hogy nincs a hasznomra. Még mindig szökevénynek néz(bár jogosan), valamint mutat egy terminált, amit android létemre, nem tudok használni.
- Talán régi típus vagyok, de határozottan nem szökevény. A tulajdonosom gyártott le engem közel húsz éve, azonban elvesztettem vele a kapcsolatot. - közlöm vele, majd a terminál felé fordulok. Ezzel a szerkezettel talán meg tudnám találni dr. Yamato-t, de nem tudom aktiválni. Más információszerző szerveket az elavultságom miatt nem vehetek igénybe, így nem sok lehetőségem maradt. Még mindig szükségem van erre a lányra.
- Esetleg te tudnál segíteni a terminállal kapcsolatban? - kérdezem meg és ha nem hajlik a segítségre, akkor hozzáteszem -Nem lennék hálátlan. - ha azonban így se segítene, akkor új megoldást kell találjak.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 22 Szept. 2016, 23:52

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

- Nem – rázta meg a fejét. – Tényleg elavult vagy, ha azt sem vagy képes megállapítani, hogy én is android vagyok.
Valóban, a lehető legjobban kellett finom hangolnia az érzékelőit Shi-nek ahhoz, hogy érzékelni tudja azt, hogy nem egy élő személy áll előtte, hanem egy nála sokkalta fejlettebb android. A távolból kiabálás hallatszott, egy anyuka állt a kisfiával és a Shi előtt álló androidnak kiabáltak, hogy csatlakozzon hozzájuk.
- Nekem most mennem kell. Szia szökevény! – köszönt még el.
Ezzel megfordult és odasietett a családhoz, valószínűleg a tulajdonosaihoz, majd egy járműbe szálltak be, ami repülve indult el. Így ezzel Shi teljesen egyedül maradt kint az utcán a sétáló emberek között. Néhány pillanattal később két alak jelent meg mögötte.
- Megkérhetnénk, hogy fáradj velünk? – kérdezte az egyik.
Ezek határozottan emberek voltak, náluk csupa olyan dolog, amivel egy gépet ártalmatlanítani lehetne, de jelenleg teljesen nyugodtak voltak és nem jelentettek veszélyt Shi-re nézve.
- Úgy látjuk, hogy elvesztél, beviszünk a telepre, ahol megkeressük az azonosítód szerint a tulajdonosodat – mondta a másik, ez nő volt.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Pént. 23 Szept. 2016, 17:50

BOSTON-

Shi
Felszerelés: Luger parabel(7golyó a tárban+1 teli tár

A lány válasza váratlanul ér, mikor közli, hogy ő is android. Két dolog vetül fel bennem: 1. Az érzékelőim nagyon elavultak ehhez a korszakhoz, vagy meghibásodhattak. Eddig ezt észre sem vettem. 2. Mi okból gyártanának le androidot egy kislány képére formálva? Ez teljesen logikátlan.
A lány a válasza után elmegy a tulajdonosának a hívószavára és egy repülő járműbe száll be, én pedig teljesen egyedül maradtam. Eddig alig gyűjtöttem használható adatokat, de valahogy a doktor nyomára kell akadjak.
Egy, a hátam mögül érkező hang hatására megfordulok és két idegent veszek észre, nem túl barátságos eszközökkel.
[ELEMZÉS>>2EMBER(1NŐ;1FÉRFI)>>VESZÉLYESSÉGI SZINT: 67%---NINCS NYÍLT VESZÉLY]
A két idegen nem támad meg, de képesek lennének rá, így ezúttal ügyesebbnek kell lennem. Nem tudom, hogy milyen gyorsan tudnák használni a fegyvereiket, azonban szükségem lehet rájuk. A legbiztosabb az, hogy ha itt kint győződöm meg a helyzetről.
- Nincsen azonosítóm, régi típus vagyok. Egyedi gyártmány, dr. Yamato tulajdonában. - közlöm velük, majd megvárom a reakciójukat.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 25 Szept. 2016, 00:01

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

- dr. Yamato? – kérdezte a férfi. – Nem ő a…?
- A híres robotikus, akinek nagyon sokat köszönhetünk – fejezte be a nő. – De igen, ő az.
Ebből már kiderült, hogy a két személy ismerte, vagy legalább is tudták, hogy ki az.
- Sajnáljuk, bizonyosan nem lehet a doktor tulajdona, ugyanis ő 18 évvel ezelőtt elhunyt.
Ezt is a nő mondta.
- Ha nem hiszi el, jöjjön velünk, megmutatjuk, megnézheti az adatbázist – folytatta. – Azonfelül esélyes, hogy egy nagy karbantartásra, fejlesztésre is szorul. Ezenfelül értesítenünk kell a Star-Forge Industries-t, ugyanis ön az ő tulajdonukat képzi, ők vásárolták fel a Yamato céget, mintegy 15 évvel ezelőtt.
Shi az érzékelőivel megtudta állapítani, hogy a nő nem hazudik, a vérnyomása, pulzusa egyenletes maradt, a pupillái sem tágultak ki, amikor beszélt, és azt a programja miatt ő maga is tudta, hogy ezek a tünetek annak, ha hazudik. Ahogyan az is, hogyha elnéz valamelyik irányba az illető, hogy kitaláljon valamit, a nő azonban végig oda nézett Shi-n, ahol egy embernek a szemei lennének.
- Megtenné, hogy velünk tart? A külsejével ijedtséget okozhat az emberek között – vette át a szót. – Nagyon régóta nem készülnek ilyen… elnézést, de kezdetleges darabok.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Vas. 25 Szept. 2016, 18:26

--BOSTON--
T2-06-A(Shi)
Felszerelés: Luger parabel(7golyó a tárban+1 tele tár)

A kijelentésemre a két ember olyan magatartással reagál, amire nem is számítottam. Ismerik dr. Yamato-t, aki ráadásul egy híres robotikusként ismert. Érdekes, húsz évvel ezelőtt inkább a terrorizmus általi uralom tartozott a fő céljai közé, bár rajtam kívül nem volt sok erőforrása. Vajon egy fedőcéget létesített, hogy pénzhez jusson és titokban szövögeti tovább a terveit? Nem biztos, de már van hol elindulnom; a doktor megtalálása könnyebb lesz, mint hittem.
A két ember tovább folytatja a magyarázatot, majd elérnek egy olyan részhez, ami gyökerestül megváltoztatja a programmenetemet: a doktor halott. A két ember szavai egy embernek talán hazugságnak tűnhet, de az érzékelőim szerint igazat mondanak.
[FELADAT: SZEMÉLY MEGTALÁLÁSA( DR. YAMATO ARU)>>SIKERTELEN> A CÉLSZEMÉLY HALOTT
>>BIZTONSÁGI PROTOKOL VÉGREHAJTÁSA SIKERTELEN>>TULAJDONOS( DR. YAMATO) HALOTT>>HIBA! >>A DOKTOR VÉDELME=SIKERTELEN]
A doktor halott...ez...nem lehetséges. Akárhogy futtatom a rendszert, nincs utasításom erre a helyzetre. Nem cselekedhetek tulajdonos nélkül, de tulajdonost csak a doktor nevezhet ki, aki meghalt. Ez...nem...elfogadható.
[HIBA!>UTASÍTÁS KERESÉSE SIKERTELEN>NINCS UTASÍTÁS>>BIZTONSÁGI PROTOKOL(DOKTOR VÉDELME) INAKTÍV
>BIZTONSÁGI PROTOKOL(ÖNVÉDELEM) AKTIVÁLVA
>HALÁLOS ERŐK BEVETÉSE ENGEDÉLYEZVE
>VESZÉLYESSÉGI SZINT MAGAS>>ÖNVÉDELMI PROTOKOL INDÍTÁSA]
Mikor meg akarok szólalni, az elején csak zúgás hagyja el a számat, mintha egy hangfelvétel beragadt volna és nyúzott hangokat adna ki. Aztán sikerül megszólalnom.
- A kérésük nem teljesíthető. Star-Forge nem tekinthető tulajdonosnak - mondom zúgó hanggal - Magukat veszélyesnek ítélem. Dobják el a fegyverüket, különben semlegesítenem kell magukat. - hagyja el a számat az utasítás, majd ezt nyomatékosítva a jobb csuklómból előpattan a penge. Nincs felsőbb utasítás, csak a biztonsági protokolra tudok támaszkodni.
Ha a két alak a támadás legkisebb jelét is mutassa, azonnal meg fogom őket támadni a pengémmel.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 26 Szept. 2016, 00:00

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

A két kiküldött személy egymásra nézett és felsóhajtottak.
- Útálom ezt a részt – morogta a férfi. – Semmi szórakozás a munkában.
- Ez van – vonta meg a vállát a nő.
Láthatóan eszük ágában sem volt megadni magukat, sőt a férfi valamilyen fegyvert húzott elő és fogta rá Shi-re. Shi pedig ebben a pillanatban támadt, a nő mintha csak erre várt volna, az érzékelők szerinti gúnyos mosoly jelent meg az ajkain.
- Kikapcsolás! – ennyit mondott.
Ezek voltak az utolsó szavak, amiket Shi az érzékelőivel hallott, a programja azonnal engedelmeskedett a nő parancsának és lekapcsolt…
Fogalma sem volt róla, hogy mennyi idő telt el inaktív állapotban, de jelenleg egy fehérszínű laborban volt, ahol semmi sem volt bent rajta és két életjelen kívül, amik a háta mögött voltak. Shi nem tudott megmozdulni, hogy „lássa” őket. A páros lassan elé sétált, a férfi egy fiatal rövid szőke hajú, kék szemű láthatóan amerikai férfi volt. A nő pedig távolkeleti, japán a vonások alapján.
- Komolyan emiatt a szemét miatt kellett eljönnöm egészen Bostonig Tokyo-ból? – kérdezte feldúltan.
- Igen asszonyom… sajnálom, én is csak parancsot teljesítettem.
- Felismersz? – kérdezte Shi-t. – Ha nem tudja ki vagyok, akkor semmisítsék meg, nincs rá szükségünk…

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Hétf. 26 Szept. 2016, 17:33

-BOSTON-
Shi
Felszerelés: ????

Kikapcsolás. Ezt mondta a nő, mikor minden elsötétedett és csak egy rövid üzenetet kaptam.
[RENDSZER LEÁLL...]
Hogyan? A protokol....
Az újraaktiválásom után egy fehér helyiségben, mozgásképtelenül. A legtöbb rendszeremet nem tudom elérni, aktiválni. Az elmém működik, az érzékelőim is, amik két életjelet észlel a szobában. Mégis hogyan deaktiváltak? A tűzfalam még közvetlen csatlakozásnál is erős védelmet ad. Teljes rendszer diagnosztikát indítok el, közben pedig figyelek.
A két ember ember(nő és férfi) vitatkoznak, majd a nő elém lép és feltesz egy egyszerű kérdést: ismerem-e?
[ELEMZÉS>>NEM: NŐ; KOR: 20-30 ÉVEK; SZÁRMAZÁS: VONÁSOK ALAPJÁN ÁZSIAI(AZ ADOTT EREDMÉNYEK NEM 100%-BAN HELYESEK>>KERESÉS FUTTATÁSA]
Ázsiai nő. Csak egy ázsiai embert ismerek, az elhunyt dr. Yamato-t. A lány némileg emlékeztet a doktorra, talán a rokona. A doktornak azonban nem volt lánya, de húsz év alatt bármi megtörténhetett.
- Feltételezhetően dr. Yamato rokona. - közlöm a választ. Talán valóban a lánya, talán nem. Azonban biztos, hogy nem fogadható el tulajdonosnak.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Szept. 2016, 00:00

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

- Igen, az unokája – mondta. – Professzor Yamato Hana.
Ezek után odafordult a férfihoz.
- Futassa le a „apa” kódot kérő szubrutint az androidban és utána kiengedheti.
A férfi előtt holografikus panel jelent meg és begépelt rajta valamit. A következő pillanatban olyan még Shi számára is ismeretlen programkódok futottak le, amiknek a létezéséről nem tudott. Egy vészhelyzeti protokollt installált fel a rendszere magának, amiben egy újabb, egy 0. törvény szerepelt és ez lépett életbe a többi protokoll mellett.
”0. törvény: Minden esetben, az összes többi törvényt felülírandóan engedelmeskednie kell az összes Yamato klántagnak. Ez a törvény élvezi a legfőbb prioritást!”
Az energiamező ebben a pillanatban lejjebb ereszkedett, hogy Shi megállhasson a lábán, majd a mező eltűnt. Hana ismét megszólalt ekkor.
- Új külsőt fog kapni, ebben a mostaniban nem maradhat. Mit tartan a leglogikusabbnak és legcélravezetőbbnek a programkódja alapján? – kérdezte. – Ugyanis azt a munkát fogja kapni, amire készült. Gyilkolni fog a Yamato klánért.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Kedd 27 Szept. 2016, 20:42

-BOSTON-
Shi
Felszerelés: ???

A válaszom helyesnek bizonyul, a lány a doktor unokája. Érdekesnek találom ezt a tényt, hiszen a doktornak nem igazán volt családja, bár magát dr. Yamato-t se nagyon láttam. Az aktívan töltött időmben jobbára csak a megbízásokat teljesítettem, így ennek meg van az esélye.
A válaszadás után a Hana egy "apa" névre hallgató szubrutin futtatását kéri a férfitól rajtam, azonban ilyen programom nincs és nem érzékeltem új elemeket se. A folyamat azonban elindul.
[PROGRAM "APA" INDUL>>
>>TELEPÍTÉS INDUL>0%
>TÖRVÉNYEK FELÜLÍRÁSA>>25%
>BIZTONSÁGI PROTOKOL FELÜLÍRÁSA>50%
>PROGRAMKÓDOK AKTIVÁLÁSA>75%
>PARANCSOLÓ ELME BEÁLLÍTÁSA>100%
>>TELEPÍTÉS KÉSZ]
"0. törvény: Minden esetben, az összes többi törvényt felülírandóan engedelmeskednie kell az összes Yamato klántagnak. Ez a törvény élvezi a legfőbb prioritást!”
Egy új törvény. Ismeretlen az eredete, de helyreállítja a hibákat, amiket a doktor halála okozott. A rendszer újra normális, Hana pedig elfogadhatóvá válik, mint tulajdonos. Ismét a család szolgálatában, a programom újra teljes.
- Humanoid forma, jobb álcázással, ellenállóbb páncéllal, beépített fegyverekkel. - válaszolom a leengedésem után a feltett kérdésre. Egy gyors leltár után meg tudom állapítani, hogy a jelenlegi felszereltségem nem megfelelő a mostani fejlettséghez, akárcsak a tudásom. - Szükséges ezen felül tanulóprogram és/vagy szoftverfrissítés

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 29 Szept. 2016, 08:48

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

- Rendben van, kövessen – mondta a nő.
Ha Shi követte, akkor egy másik helységbe mentek át, ahol láthatóan több féle teljes mértékben emberi külsővel rendelkező androidot szereltek össze. Egy a szoba fölé emelkedő pódimszerűség is volt itt, rajta egy fém ággyal.
- Feküdjön fel és deaktiválja magát – ez inkább kérés volt, mint parancs. – A programja integritásának megőrzése érdekében a fejlesztések ideje alatt. Amint készen van minden, újra aktiválom. Néhány óránál többet ez nem fog igénybe venni.
Ha Shi megtette, amit kért, akkor a programja lekapcsolt. Mikor legközelebb bekapcsolt, akkor furán érezte magát, az érzés tényleges volt. Eddig ilyesmit nem tapasztalt, az érzékelői képesek voltak érezni a külső hőmérsékletet, ha ránézett magára, akkor olyan volt, mintha egy emberi testben lett volna. A változásokat is azonnal érezte a programjában, hogy mik lettek felinstallálva.
változások:
- Hogy érzed, megfelelők a változtatások? – kérdezte a nő elég időt hagyva Shi-nek az adatok feldolgozására.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Csüt. 29 Szept. 2016, 11:19

-BOSTON-
Shi
Felszerelés: ---

A kérésem leadása után Hana pozitívan válaszol, majd átmegyünk egy másik terembe, ami leginkább egy összeszerelő műhelynek tűnik, ahol rengeteg emberi androidot raktak össze. Hana aztán arra kér, hogy feküdjek le egy fém ágyra és deaktiváljam magam, én pedig engedelmeskedem.
[LEÁLLÍTÁSI SZEKVENCIA MEGKEZDÉSE>>RENDSZER LEÁLL...]
Minden elsötétül, minden elnémul, minden eltűnik...

Mikor kinyitom a szememet, megkönnyebbülve tapasztalom, hogy még élek, de...mintha minden más lenne, minden olyan fura. Lassan felülök és megfogom a fejemet, majd azonnal el is veszem a kezemet. ~ Mi volt ez? Haj...és bőr? ~ Ránézek a kezemre és meglepő módon egy emberi kezet veszek észre, amit meg is tapogatok. ~ Ez az én karom lenne? Olyan fura, olyan...emberi. De miért? ~ Azonnal kutakodni kezdek a fejemben, mikor rálelek a fejlesztéseim listájára és elképedek. Új, teljesen emberi külső, emberi érzékek, ami sokkal ellenállóbb. ~ De miből készült? Szerves talán? ~ Tovább böngészek és ráakadok egy teljesen új fegyverzetre, pontosabban egy lehetőségre, amiből egy egész fegyverarzenált létre tudok hozni, sőt, még energia alapú támadási lehetőségem is van. És...képes vagyok emberi étel fogyasztására is, az önjavításról meg már nem is beszélve. ~ Ez annyira...oltári! ~
Legjobban azonban a programomon lepődök meg: teljes értékű M.I. Érzelmek, gondolkodás...ez mind olyan furcsa és egyben olyan kiválló is. A külsőm pedig nem akármilyen. Vége a repedezett borításnak, itt van az új arc!
- Ez olyan...nagyszerű! Nagyszerű érzés! Szokatlan, de nagyszerű! - válaszolok lelkesen. Lelkesen...fura, de mégis jó. Felkelek és kicsit megmozgatom a végtagjaimat, majd megpróbálok a nanobotokkal egy Beretta M9-est alkotni.
- Van itt valahol egy lőtér vagy hasonló, hogy kipróbáljam a fejlesztéseket? - kérdezek rá, majd elgondolkodom ~ Kéne egy új név. Valami karakteres, valami jó. ~

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 30 Szept. 2016, 00:01

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

Ahogyan Shi nekilátott annak, hogy utánajárjon a programjában, hogy miből is van a bőre, haja, akkor érzékelte, hogy nanobtok sokasága. Szerves anyag, egy számára azonosítatlan – ha felmegy a holonetre, akkor ott utána tud olvasni és megtudja, hogy ez manapság hétköznapinak számító anyag és az élet minden színterén használják. Hana elégedetten bólintott Shi lelkesedésére.
- Nagyszerű – mondta még mindig hűvösen. – Az „agyadba” van chip is ültetve, amivel bárhonnan, bármikor fel lehet csatlakozni a holonetre újabb információkért, illetve bizonyos kisegítő programokért.
Ahogyan megpróbálta a fegyvert létrehozni, tapasztalhatta, hogy sikerült, azon nyomban összeállt a kézfejében, lényegében saját magából. Hasonló módon tudta visszaolvasztani is magába mindezt.
- Természetesen van – mondta. – Kövess!
Ha Shi követte, akkor kimentek a folyosóra, majd a szemközti oldalon be egy ajtón, egy hatalmas terembe értek, itt Hana annyit mondott, hogy a gyakorlópálya élesítése. Mire a sötét szobából hirtelen egy elhagyatott katonai bázis rajzolódott ki, aminek a közelében egy dombon állt a páros. A technológiát megismerhette Shi, ez az ő „korában” is létezett, a veszélyterem volt, csak sokkalta fejlettebb annál.
a pálya:

//Remélem nem gond, hogy férfi külsőt kapott, az eddigiek alapján úgy jött le, hogy az jobban illett hozzá, mint egy női Embarassed //

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Pént. 30 Szept. 2016, 19:43

-BOSTON-
Shi
[b]Felszerelés[/i]: Nanobotok

Nanobotok. Hallottam régebben erről a technológiáról, de nem gondoltam volna, hogy a részemmé válnak. Mikroszkópikus robotok, a holonet szerint ebben az időben már nagyon hétköznapinak számítanak, számomra azonban nagy előrelépés. A fegyver, amit akartam, pillanatok alatt felépül a kezemben, majd ugyanígy vissza is tudom olvasztani magamba. ~ Kitűnő. Így nálam a helyzeti előny, amilyen fegyvert akarok, meg tudom teremteni. ~
Hana elégedetten bólint, azonban a hangja ezt nem tükrözi, eléggé hűvös. Ezzel régebben nem törődtem volna, de most, a tökéletes M.I. vel már más a helyzet. ~ Talán nem nyűgöztem le eléggé, nem bízik a képességeimben? ~
A lőteres kérdésemre igennel válaszol, majd elvezet egy terembe, ami az egyik pillanatról a másikra egy elhagyatott katonai bázissá változik. Veszélyterem, ismerem ezt a technológiát, bár ez mérföldekkel fejlettebbnek tűnik. Gyorsan lekérek a holonetről egy gyorstalpalót a használatáról, majd azt megkapva gyorsan át is futom.
- Le lesz nyűgözve, hölgyem - mondom Hanának, közben átfutok pár névötletet. ~ Valami hangzatos kéne, mint a Lopez, Griff, Church, O'Maley, Richard, netán Mustang. ~

///Dehogy gond, sőt remek. Smile Akad pár elképzelésem vele///

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Okt. 2016, 00:00

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

Shi észrevehette a nőnél, hogy az első dühkitörésén felül mindvégig ugyanígy viselkedett, a mostani programjával pedig megértheti, hogy valószínűleg mindenkivel rideg és távolságtartó, ahogyan beszélt korábban a Yamato klánról még az is esélyes, hogy ő a vezetője mindennek és azért volt a viselkedése ilyen. Az anyag lekérésénél megvolt, hogy általában nagyobb termeket szerelnek fel a technológiával, abban bent minden teljesen olyan, mintha a valóság lenne, a felhasználó kénye/kedve szerint változik. Nem csak egy terem nagyságú helység méretű lehet, mert ahogy halad a felhasználó a úgy tolódik ki a határ, míg akkor a háta mögötti környezet lesz a csak a kivetítés. De itt most a helység nagyjából 1000nm területet ölelt fel, így a benti teljes terep tényleg ott volt. Fizikailag ugyan érezhető minden, de csak elfoszlik, ha megsérül. A bent levő mesterséges intelligenciák beállíthatóak, alapértelmezésben nem okoznak halálos, sem súlyos sérülést, ha így lenne a program leáll.
- Válaszd ki te a megfelelő nehézségű célpontokat – mondta Hana. – Utána neki is láthatsz a felmérésnek!
Shi bármit ki tudott választani, embereket, mutánsokat, robotokat – őrszemeket - , vagy akár más androidokat is.

//Akkor örülök és megnyugodtam Smile //

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Vas. 02 Okt. 2016, 09:46

-BOSTON-
Shi
Felszerelés: nanobotok

A pályafutásom tényleges gépként töltött ideje alatt nem törődtem az emberi érzelmekkek. Ismertem őket, az örömöt, bánatot, csalódottságot, arroganciát, izgatottságot, lényegében mindegyiket, de ezek csak adatok voltak a szememben. Nem értettem őket sosem, hátráltatásképp tekintettem rájuk, ami megzavarja a logikus gondolatmenetet; de ez akkor volt. A mostani állapotomban más a helyzet, a majdnem emberi elmével, már másképp hatnak rám ezek a dolgok. Hana hideg viselkedése az egyike ezen tényezőknek és talán meg is értem, miért. Nem lehet könnyű ebben a világban ilyen életet élni, a felelősség terhe és még számtalan teher nyomhatja a vállát. Nyílván nem lehet könnyű a klán fejének utasításait követni, ha pedig ő a vezér, akkor ez a többszörösére ugorhat. Itt az ideje, hogy változtassak ezen és a klán számára hasznos legyek.
Beljebb megyek a teremben, majd egy támadásmeneted dolgozok ki, hogy fokozatosan tesztelhessem a képességeimet.
Először egy átlag ember támadna meg, ami az erőm tesztelése és a testem mozgékonyságának kitapasztalásának érdekében lenne. Ezt legyűrve két ember támadna rám, feszítővassal felszerelve, amivel az ellenállóképességemet tesztelném le. Ez lenne a bemelegítés, ami után 4, nálam gyengébb androidot indítanák magam ellen, közelharci fegyverekkel felvértezve.
Ha ezt letudtam, egy velem megegyező erejű(az energiatámadást és a fegyveralkotást leszámítva) android támadna egy random lőfegyverrel(golyóssal) és egy random közelharci fegyverrel.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 04 Okt. 2016, 00:03

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

Shi vázolta azt, hogy mit is szeretne, milyen gyakorlatot magának, azonban mielőtt az első alak megjelenhetett volna Hana felemelte a kezét és megálljt parancsolt mindezzel.
- Ez így nem elég jó – mondta. – A B45-ös protokoll szerinti programot indítsd!
Ezzel az egyik pillanatról a másikra lent az épületeknél a háztetőkön, feljebb a dombon az útnál, illetve távolabb a tónál is sok-sok teljes páncélos katona jelent meg. Így hirtelen mintegy harminc darabot tudott megszámolni Shi.*
katonák:
- Az egyik épületben van egy túsz, aki a Yamato klán tagja. A feladatod, hogy megtaláld, kihozd, sértetlenül. Fél órád van rá.
Ezzel hátrébb lépet párat, a semmiből megjelent előtte a kijárati ajtó, majd a nő kilépett rajta és az ajtó bezáródott. Shi most már teljesen egyedül volt.

*Ha szükséges, akkor a térképre felrajzolom pontokkal, hogy merre vannak.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Kedd 04 Okt. 2016, 14:54

- BOSTON -
Shi

Mikor éppen a gyakorláshoz szükséges adatokat adom meg, Hana beleszól és betölt egy jóval több kihívást kecsegtető programot, akaratlanul elmosolyodom. Tudtam, hogy nem fog tetszeni neki az én bemelegítő gyakorlatom és lépni fog, de mikor meghallom a feladatot, már kezdek kidolgozni egy tervet. Tehát túszmentő akcióról lesz szó és nincs sok időm rá. Remek.
Amint Hana elmegy, a területre fókuszálok és megpróbálok gyorsan egy térképet alkotni magamban*. Amint ezzel megvagyok, az elhelyezkedésük alapján döntök a három terv közül: 1. Roham; amiben robbanóanyakokkal és egy nehézgépágyúval rohamozom meg a helyet, ami nagy tűzharchoz vezethet, valamint a túsz sérülésének esélye is fennáll, de ha kipucolom a helyet, könnyebb lesz a keresés. 2. Lopakodás; amiben hangtompítós fegyverrel és pengével megyek le, lehetőleg csak a szükséges ölésekkel jutnák be. Itt azonban lassan menne a keresés és a kijutás is nehézkes lenne. 3. Tervezett támadás; amiben először is távolból szedném le a veszélyesebb elemeket, majd lent rohampuskával részben rejtett öléseket hajtanék végre. Ez tűnik a leglogikusabbnak, de idő és információk hiányában vagyok, így tempóznom kell majd.
A döntésem a feltérképezés után történik.

\\\*igen, azt megköszönném Smile///

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 06 Okt. 2016, 00:00

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

Shi úgy döntött, hogy feltérképezi a helyet azelőtt, hogy döntene a támadásról. Eléggé szétszórva volt a harminckét, vagy harminchárom látható katona. A páncélzat és fegyverzet egységes mindegyiknél – lásd korábbi képet. A helyezkedésből úgy tűnt, hogy profik és jól szervezettek.
a katonák:
Közben a program még jelezte azt is, hogy a maga előtt húzódó „út” a pálya kezdete. Amíg azon a felén van, ahol most az ellenség nem láthatja, nem tudnak rá célozni. Azonban ő maga sem tud innen támadást indítani. Valamit, valamiért. Az óra is akkor fog elindulni majd, ha átlépte a vonalat és fellépett a pályára. Amint azonnal látott, hogy tud úgy helyezkedni a pályán, hogy amint belép rá, akkor olyan fedezékben legyen, hogy ne lássák meg rögtön, így nem indult teljesen egyenlőtlenül az a küldetés/gyakorlat

//A sárga és a piros is ugyanolyan felszereltségű személy, csak valahol nem látszott volna a sárga, ott pirosat használtam.//

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Szomb. 08 Okt. 2016, 11:59

- BOSTON -
Shi

A feltérképezés eredményéből kiindulva végül egy egyesített megoldás mellett döntök. A talajviszonyok nem megfelelőek a mesterlövészet alkalmazására, valamint az elhelyezkedésük előnyben részesíti őket mind lopakodás, mind frontális támadás ellen, így a tervek egyesítése mellett döntök. Megalkotok egy G36-ost hangtompítóval és AP lövedékekkel, amivel remélhetőleg sikerül átvinnem a páncéljukat. A fegyver megalkotása után az első, velem szemben lévő épülethez próbálok osonni, közben pedig rákeresek a holoneten néhány korszerűbb rohamfegyverre, hátha a erősebbnek bizonyul a páncéljuk.
Ha sikerül eljussak az épülethez, akkor az épület oldalai mentén itt-ott kifigyelve megpróbálnám kilesni a szervezettségüket, hogy mozognak-e, csak álldogálnak vagy szervezetten haladnak. Az elhelyezkedésükből ítélve nem tűnnek amatőröknek, de nem minden arany, ami fénylik.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Okt. 2016, 00:00

2048. május 5., kedd

Boston belvárosa, Kanada

Shi összeállította a tervet, hogy mit is akar tenni és elindult. Mivel még nem igen tanulta meg kezelni a holonetet, így valószínűleg egy roppant kellemetlen szituációban találta magát. A programja csatlakozott a megfelelő oldalra, majd a külvilág megszűnt a számára. Hirtelen egy fegyverteremben találta magát, ahol rengeteg fajta fegyver volt a falakon, a padlón, állványokon, asztalokon.
fegyvertár:
Egy rövid szőke hajú, kék szemű, hosszú vörös ruhás 30 körüli nő lépett ki az egyik sor fegyver mögül. Amint meglátta Shi-t elmosolyodott.
- Ah, egy kolléga – utalt arra, hogy Shi is Mesterséges Intelligencia. – Miben lehetek a segítségedre?
Tette még fel a kérdést, mindezek után pedig várta, hogy Shi mit is felel neki minderre.

Boston (Kanada) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Hétf. 10 Okt. 2016, 20:27

- BOSTON -
Shi

Annak, hogy régebben készültem megvan a maga előnye és hátránya is. Sok hátránya, voltaképp rengeteg hátránya. A világ annyit fejlődött, hogy mire mindent megtanulnák, a technológiát, történelmet, politikai és etnikai helyzeteket, földrajzot, beletelne egy kis idő. Igazából nem lenne az olyan sok, hála a mesterséges mivoltomnak, azonban a mostani helyzetemen ez se segít. Mikor a fegyverkeresést elindítottam, azt hittem, hogy kapok egy listát, ehelyett azonban minden megszűnik körülöttem és egy fegyvertárban találom magam. Mindenütt fegyverek hevernek, kész paradicsom, valamint a sorok közül előlépő M.I. is szép darab.
- Üdvözletem kolléga. - köszöntöm hasonlóképpen, majd kicsit közelebb lépek - Jelenleg valaminek a közepén vagyok, így gyors leszek: szükségem lenne egy olyan fegyverre, ami egy elit bevetéshez felelne meg. A lényeg, hogy pontos legyen nagy hatótávon is, de képes legyen akár sorozatlövésre is. Nagy kaliber kellene, vagy ami a mostani fejlettség szerint van, lényeg hogy páncéltörő legyen. Ha van rá lehetőség, akkor a hangtompítás nem lenne rossz. - adom le a kéréseimet, közben pedig felötlött bennem pár újabb gondolat. Vajon miért alkotnak az emberek ennyire emberhű gépeket/programokat és néhányuk miért ilyen gyönyörű?
Egy-két név is felötlött bennem, ami közül egy talán illene rám: Anton, Robert, Jezal, Severard.
Ha befejezem a küldetést, talán már el is fogom dönteni.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.