Wrightworld karakterek

Go down

Wrightworld karakterek Empty Wrightworld karakterek

Témanyitás by Thorhalla Vas. 25 Dec. 2016, 10:44

Wrightworld karakterek Westworldbar

Nem hittem volna, hogy ilyesmit fogok valamikor hírdetni. A park ugye megnyílt és ennek örömére meghirdetek 10 db teljesen random karaktert. Androidot, akik a park történetének részei lesznek.
Megkötésem nincs a sztorira, mindenki olyat csinál, amit szeretne, akár maffiafőnököt is, a kérés csak annyi, hogy lehetőleg ki is tudja játszani a karaktert és legyen vele aktív, ha az illető eltűnik, akkor lehet, hogy staff karinak veszem át, hogy ne legyen gond az eltűnéssel.. Az androidok paramétereit én adom majd az előtörik végén, nektek csak a háttértöténetet kell megírni hozzá, ami illeszkedjen az 1920-as évekbe.
Mivel jó lenne, ha lennének karakterek az első 10 db karaktert teljesen ingyen lehet elkészíteni, ingyen NJK-nak, vagy új regisztrációnak (ezen esetben nem számít accountnak, azaz nem veszi el egy másik karakter helyét.)
Az előtörténeteket ebbe a topicba várom egyelőre, aztán ha megfelelő, akkor lehet kitenni az általam megadott paraméterekkel.

Szerk: az kimaradt, de eléggé egyértelmű, hogy cél is kell nekik, hogy milyen szerepkör van beléjük programozva, mert ugye nem térhetnek el attól, ami a programjuk. Pl, ha valaki egy női újságírót hoz és benne van a leírásban, hogy mindig mindent megtesz a maffia ellen, akkor sehogyan, még erőszakkal sem fogják tudni áttéreíteni. Vagy ha az  van beírva, hogy a maffiatag lojális a családhoz, később sem fogja elárulni őket.
Szerk2: csakis emberek lehetnek, nincsenek mutánsok, szuperhumánok, mágiahasználók

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wrightworld karakterek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wrightworld karakterek Empty Re: Wrightworld karakterek

Témanyitás by Mickey Thunder Szer. 18 Júl. 2018, 19:09

Törjön a jég, itt az 1. android:)

Wrightworld karakterek SGi0JE5R_400x400

Adatok:

Név: Archibald Boe
Egyéb név: Archie
Faj: android (nem tudja magáról)
Nem: - (kinézetre férfi)
Jellem: meggyőző fellépésű, barátkozós, sztorizós, mindig tele van ötletekkel – és mindenkit meghív egy szivarra, nem harcias, de ha kell, megvédi magát
Személyazonosság: nyílt
Gyártás helye és ideje: New York, 2016.
Kor: 2 (kinézetre 40)
Család: tervezője elhunyt, történet szerinti rokonok: Timothy Boe (apa), Meredith Boe (anya), Leslie és Nora Boe (lánytestvérek), Isaac Boe (báty), Priscilla Lafayette (volt feleség), Billy Boe (fia)
Foglalkozás: életművész, alkalmi munkás, pitiáner üzletember
Testmagassága: 170 (cm)
Testsúlya: 80 (kg)
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: nagyon hasonlít Rozsomákra és bűzlik a szivar szagától
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Ezt a modellt 2 éve gyártották le, hogy a Jonah Wright által megálmodott világban szórakoztassa az oda látogatókat. A tervező azt az utasítást kapta, hogy legyen egy fricska, az egyik legismertebb szuperhős hasonmása és kifordítása. Más nevet, más szokásokat, más tulajdonságokat kapott, de sok mindenben emlékeztet arra a bizonyosra, aki egyébként meg is élte ezt az időszakot. A megbízott író igencsak érdekes életet álmodott meg Archienak.
A dédszülei voltak a Boe család első képviselői a városban. Hollandiából vándoroltak ki szerencsét próbálni. Vettek egy telket, rengeteg szerszámot, speciális ruházatot és nekiálltak aranyat ásni. Hozzáértésüket és szerencséjüket mutatja, hogy egyáltalán nem lettek ismertek, sem gazdagok, mai leszármazottaik is küzdenek az életben maradásért. Archie a 19. sz. második felében született meg második fiúgyermekként. Bátyjával folyamatosan rivalizáltak és általában ő maradt alul. Nem volt olyan ügyes vagy erős, mint a nagyobb testvér, a magához való esze viszont meg volt. Alkalmi szövetségeseket keresett, már az iskolában tudta, kinek kell segíteni, hogy neki is segítsenek.
Archie nagyon megbízhatatlannak bizonyult a suliban. Év végére már képes volt bukásra állni abból, amiből a legjobb jegyeket szerezte tanév elején, elkezdte és félbehagyta a szakköröket, a baráti köre viszont egyre bővült. Nem lettek ezek tartós barátságok, inkább érdekkapcsolatok és ez a szerelmi életében is így volt. Az első lány, akivel összejött, segített neki puskát írni, a második remekül nézett ki és jól tudta titkolni, mennyire könnyű vérű és így tovább. Archie szülei azt jósolták, hogy semmi nem lesz belőle, a lánytestvérei nem néztek fel rá, a bátya pedig még mindig kistestvérnek nevezte, így is bánt vele. Mindazonáltal számíthatott rájuk, ha valamire szüksége volt és ő is segített, ha tudott. A családját egy picit többre becsülte a többi embernél és tudta, hogy bármit tesz is, közéjük tartozik. Több sportba belekezdett, ez jó fizikumot adott neki, végül egyikben sem lett kiemelkedő, egyiket sem csinálta sokáig.
Az iskolából kirepülve tisztes foglalkozást kellett választania. A szülők vaskereskedésébe ment, rá bízták a raktár rendezését, az áruk átvételét, megrendelését. Miután heteken át nem végezte el, amit kellett, megkérték, hogy próbáljon szerencsét másfelé. Bocsánatot kért a szüleitől és egy barátja hívására elment olajmunkás. Hamar kirúgták, mert pont akkor tűnt el néhány hordó, mikor ő volt szolgálatban. Nem találtak bizonyítékot rá, hiába keresgéltek a rendőrök. Archie kereskedni kezdett. Az olajbizniszből lett egy kis pénze, váltani akart, hogy ne bukjon le. A nagyokkal nem mert kezdeni, hallott a titkos alkoholüzelmekről, de túl veszélyesnek tartotta ezeket. Belevágott mindenfélébe, őrizetlen szállítmány ruhákat, szerszámokat vittek el a barátaival, hogy piacozzanak velük. Nem sokra jutottak, vagy deficites volt az üzlet vagy leültették egyiküket. Archie mindig megúszta valahogy.
Belátta, hogy ez nem neki való, a nagy szerencse mindig el fogja kerülni (ha nem azt nevezte annak, hogy még mindig szabad lábon és életben volt). A húga egyik barátnőjét, akit már gyermekkora óta ismert, elvette feleségül és megpróbált rendes családi életet élni. A repülőgyárban kezdett dolgozni, a legegyszerűbb munkakörben, csavarozott, ragasztott. Ezt egészen jól csinálta, műszakvezető lett és közben megszületett a gyermeke, Billy is. Archiera megint rájöttek az ötletek és bejutott a gyár tiltott részlegeibe. Belekóstolt az ipari kémkedésbe, mert az egyik barátja tudott olyat, aki jó pénzt fizetett az információkért. Túlórákat vállaltak és kis idő elteltével szemet szúrt a vezetőségnek, hogy nem tudtak elszámolni a munkaidejükkel. Nem buktak le a kémkedéssel, azért bocsátották el őket, mert nem dolgoztak rendesen.
A felesége elhagyta Archiet, elköltözött a gyerekkel együtt, hamarosan újra férjhez ment. A holland életművész élete vakvágányra futott és most már mindenbe belekapott, nem törődve azzal, hogy meddig fog menni ez. Rászokott a szivarra és a fizetős hölgyekre, ezt az életmódot pedig főleg illegális munkákkal tudta finanszírozni. Rossz hírű üzletembereket fuvarozott, elment olyan ládákat pakolni, amikről nem tudhatta, mi van bennük, ha kedves volt az élete. A régi barátok megmaradtak egy-egy szívességre, az újak pedig egyelőre jobban bíznak Archieban. Egy “Big” Ralph Carradine nevű kereskedőnek dolgozik, főleg a kikötőben pakol, néha ő szállítja el kocsival az árut. Most már egészen jól él, könnyen él, de tudja, hogy ez bármikor összedőlhet. Nem nagyon vannak már gátlásai, bárkivel összebarátkozik, bárkit meghív egy szivarra – és egy melóra. Ez szórakoztatja, hogy másokat belevisz abba az életmódba, amit ő is megvet, de nem tud belőle kitörni. Mellesleg ő a város egyik hírmondója, aki minden ismert emberről tud történeteket, ha nem, akkor kitalál egyet és ő az, akinek bármire van egy barátja, ismerőse, akár régiség után kutat valaki, akár a vasút érdekli. A családjával próbálja ápolni a kapcsolatot, de mivel már sokszor csalódtak benne és az ő életük normálisabb úton halad, már nem olyan a bizalom.

Képességei: Androidok - külsőre úgy néznek ki, mint az emberek, a kezükről lehet megkülönböztetni őket, nincs ujjlenyomatuk, sem pedig a barázdák a tenyerükben. A fegyvereikkel nem képesek élőlényre lőni, aminek van testhője, sem pedig megütni úgy, hogy sérülést okozzanak. Képesek a programjuk szerint gondolkodni, így beszédben, tettekben, mozgásban nem térnek el az embertől. Ha valaki meglövi, megkéseli stb őket, akkor művér jön belőlük és ugyanolyan sérülésbe "halnak bele", mint egy ember. Az androidok is képesek interakcióba lépni a játékosokkal és egymással, akár teljesen hétköznapi témáról beszélgetni velük, vagy a szakterületükön komolyabb dolgokról is. Szóval viselkedésben/gondolkodásban teljesen embereik.

Szakértelmei: felületes ismeretek több területen (olajipar, repülőgép-gyártás, kereskedés, baseball, amerikai foci, úszás, futás, torna, ökölvívás), autóvezetés, a helyi események ismerete, városismeret

Megjegyzések:
Programja szerint ő a bárok egyik legharsányabb figurája, barátkozó, nagyvonalú, szuggesztív. Aki csak egy ilyen alak társaságára vágyik, annak is megfelelhet, de a magasabb célja, hogy belevigye a vendégeket mindenféle ügyletekbe, kalandokba, amikben kockáztatni kell. Élettörténetéhez híven mindig akadni fog valami gebasz, ha belekezd valamibe, hisz sosem tanul.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Wrightworld karakterek Empty Re: Wrightworld karakterek

Témanyitás by Tyranis Pént. 20 Júl. 2018, 16:10

Remek lett, első android felvéve Smile

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wrightworld karakterek CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wrightworld karakterek Empty Re: Wrightworld karakterek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.