Árva / Mayko Outerbridge

Go down

Árva / Mayko Outerbridge Empty Árva / Mayko Outerbridge

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 22 Márc. 2017, 22:23

Név: Árva (Meadow nevezte el ennek)
Egyéb név(i): Y2 – 368-as alany (az eredeti kódszáma), Végrehajtó, Mayko Outerbridge
Faj: Y-project
Nem: alapból nemtelen
Jellem: semleges (eljátszandó szereptől függ), a világ felé nyitott és érdeklődő
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2027. július 31., Ismeretlen helyen
Kor: lassan 1 év
Család: -
Foglalkozás: Meadow Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerzési ügynök
Testmagassága: változó 178 cm
Testsúlya: változó 65 kg
Szeme színe: változó barna
Haja színe: változó fekete
Bőre színe: változó alapvetően fehér, távolkeleties beütéssel
Különleges ismertetőjel: ismeretlen / változó (leggyakrabban női alakot vesz fel). Arcán és karjain kékes kristályok vannak
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Y2 – 368-as alany, mint megannyi másik társa a Hydra puccskísérlet előtti napon „látta” meg a napvilágot. Vagyis egészen pontosan ekkor szedték ki a tartályból, amiben növesztették, ahol az izomzatát és elméjét edzették. Mindezt egy ismeretlen Roxxon bázison. Mikor kikerült a tartályból már ismert minden tudást, amit a Roxxon és a Hydra akart, ahogyan a fizikai tapasztalata is megvolt az elméjébe való feltöltésnek hála. Mint olyan sok ekkor gyártott Y projectesnek, neki is kiosztották a feladatot, hogy mit kell másnap végrehajtania. A Hydra nagy napja, ahogyan mondták. A feladatát nem tudta összehasonlítani mással, hogy ez egyszerű, vagy éppen nehéz küldetés lesz-e, annyi bizonyos volt, hogy megvolt, hogy hova megy egy csapat Hydra katonával együtt és két másik Y projectessel. Amint hallotta, hogy másoknak mi a dolga úgy ítélte meg, hogy az övék egy könnyebb besorolású feladat. Beépült Hydra ügynökök jelentették, hogy Új-Mexikóban államban egy titkos USA kormánybeli komplexumba kell behatolni és az ott található magas rangú tisztek – tábornokok – helyét kell átvenniük, mivel titkos bázis és biztosra vették, hogy a Hydra nem tud a helyről, így úgy ítélték meg, hogy nem kell nagy számú csapat. Tévedtek, Kerr-Osborne számított a támadásra és direkt egy csapdát építettek fel, hogy elfogjanak a Hydra haderőből embereket. Főleg a rejtélyes alakváltót, amiről Barbara Wiedler tájékoztatta a nőt, aki az elnök bizalmasa.
A csapat valóban besétált oda, ahova menni kellett, de egy haderő fogadta őket, akik pontosan felvoltak ellenük készülve. A Hydra csapatnak esélye sem volt, csak a három Y-projectest fogták el, a többieket kivégezték a helyszínen. Y2 – 368-as alany és a két társa pedig egy másik ismeretlen intézménybe került. Fogalma sincs, hogy mennyi időt töltött el itt, hiszen részben mesterséges kómában volt, vagy éppen csak magánál, és emiatt sem fogott fel semmit a történtekből. Igazából közel négy teljes hónapot töltött el a bázison, eközben a kísérletekbe és a próbálkozásokba a két másik társa belehalt, csak ő maradt életben. Valószínűleg szerencsére nem sok mindenre emlékszik, csak képkockákra, emberekre, de az egész procedúra, az agymosása igencsak fájdalmas manőver volt. Hol gépekkel, hol pedig telepatákkal törték át védelmét. Hamis emlékeket kapott, küldetéseket, hogy a kormánynak dolgozik, nem pedig a Roxxonnak. Beleültették az elméjébe a feltétlen hűséget az elnök, az elnök bizalmasa és a hírszerzési igazgató irányába. Mire mindennel végeztek és sikerült elérni a megfelelő kondicionálást, ami karácsony után történt, akkor engedték szabadon. A kondicionálásban nem csak az emlékek és a pszichikai dolgok voltak benne, hanem mindenféle fizikai teszt is. Vizsgáztatták, hogy mire képes, mik a fizikai határai, milyen feltöltéseket kapott a Roxxontól. Mikor minden készen volt, akkor adták át Meadow-nak, aki mivel az Y2 – 368-as alanynak nem maradt senkije és semmije, így az Árva kódot/nevet kapta magának.
2028. január 1-ével állt munkába, mint Meadow végrehajtója. Mivel a nő már kellően magas rangban volt, így ha be kellett mocskolnia a kezét, akkor azt Árva tette meg neki, a kiemelkedően fontos kém és hírszerzési terepmunkákat is ő végezte. A feladatok közben rájött, hogy jobban szereti a női alakokat, mint a férfiakat, a kedvence pedig Mayko Outerbridge lett, egy félig amerikai, félig távolkeleti fiatal nő alakja, akit egy 3D-s animációban látott az interneten. Az alakváltását rendszeren használta, bár egy árnyként hivatkoztak rá gyakran. Több orvgyilkosságot is végrehajtott az elmúlt hónapokban, de volt egy több hetes beépülési feladata is, aminek a végén terroristákat fogtak el, akik merényletre készültek az elnök szövetségesei ellen. Következő feladatként már ő maga is adatokat lopott banki rendszerek feltörésével, hogy újabb terroristák nyomára bukkanjon. Ilyen és ehhez hasonló feladatokat végzett és roppantul élvezte is ezt a munkát, amit feladatul kapott.
Amikor éppen nem a feladatait végzi, akkor az Osborn Angyalainak tornyában lakik, ott is Mayko alakját viseli állandó jelleggel. Ilyenkor szeret olvasni és a legtöbbször a torony adattárában tölti az idejét. Szeret olvasni, főleg a tudományos dolgok érdeklik, amikről nem kapott korábban feltöltéseket, de a világ más dolgai iránt is nyitott és érdekli. Furcsa mód roppant szórakoztatónak találta – számára is roppant furcsa és gyerekes érzésnek tűnt mindez – az animékat és egyéb rajzfilmeket. Így ilyenekből is elég sokat töltött le magának és ezeket is nézi, bár ezekből is inkább a felnőttesebb témájúakat, mintsem a ténylegesen fiatal közönségnek szólókat. A társadalmi és szociális fejlődését lehet, hogy nem pont a legjobb helyen chat szobákban és multiplayer játékokon, kezdte gyakorolni, ezt is animerajongó és játék fórum oldalakon. Az elején a legtöbbször csak figyelt és tanult a többiektől, de az utóbbi időben már Mayko-ként ő maga is hozzá-hozzá szól a témához és egyre jobban kezdi ezáltal megtalálni és megismerni önmagát is, időnként még saját magát is áttudja verni, hogy csupán huszonéves fiatal és nem pedig az USA hírszerzési ügynökségek fejének végrehajtója és ügynöke. Mivel itt az Angyal torony környékén nagy szabad területek voltak, így amikor tudott, akkor sétálgatott az erdőben és kirándult is, egyszer február végén egy nagy conra is elugrott, mert Magni elrángatta magával őt, itt találkozott először sok civillel és a terepasztalokkal. Ezekbe rögtön beleszeretett és vetetett magának is ilyet, mint kiderült Warhammer 40k-t sikerült, így még beszerzett ezekből a könyvekből is jó párat, hogy legalább tudja, hogy mivel foglalatoskodik. Szóval még a kevéske civil életében is remekül letudta magát foglalni.

Szakértelmek:
Mint szinte minden Y-projectes ő is kiváló orgyilkos, a Hydra tudástárából lett mindez feltöltve, így a Kéz tudása is benne van. Katonai tudásra ugyanez igaz, minden manapság használatos fegyvert képes kezelni és használni, illetve távolkeleti harcstílusokat is (Kéznek hála), taktikában is járatos, ahogyan információszerzésben, kémkedésben is. Tud kocsit/motort, harci járműveket, helikoptert és repülőt is vezetni. Angolul, németül, japánul beszél felsőfokon. Ismeri a világ történelmét és a Náci Németországtól kezdve végig az aktuálpolitikai és hadi helyzetet. A fejébe feltöltötték a fontosabb és ismert tudásokat a világ vezetőiről, befolyásos embereiről. Magas szintű számítástechnikai és hacker tudása van.

Képességek:
Y-projectesként alakváltó, aki képesek tökéletesen lemásolni állatokat, embereket, élőlényeket. Ahhoz, hogy megtanulja valakinek a külsejét, hangját, mozgását, mindhez egy-egy kör kell. Amit megtanult egyszer, azt már bármikor feltudják használni. Nem képes szuper képességet imitálni, de képesek természetes képességeket utánozni, például a kree/asgardi fejlett izomzatát, egészen féltonnás erőt képesek teremteni, sasszerűen fejlett szemeket, vagy épp csont keménységű bőrt. Ezek képességeik maximuma, így csak szintjüknek megfelelő körig képesek maradni.
Az alakváltás nem időhöz kötött már, lényegében szinte bármeddig képes fenntartani, extrém esetben eszméletvesztéssel sem tűnik el a felvett alak, csak halál esetén áll vissza az eredeti.

Külső:
Eredeti alakjában ismeretlenség fedi:
Árva / Mayko Outerbridge Post-9436-1244249985
A leggyakrabban használt külseje, Mayko Outerbridge:
Árva / Mayko Outerbridge 5265802-iso

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Árva / Mayko Outerbridge Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Árva / Mayko Outerbridge Empty Re: Árva / Mayko Outerbridge

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 24 Márc. 2017, 20:40


ÁRVA / VÉGREHAJTÓ


KORMÁNYZATI AKTA

Név: Árva [Családnév: - ]
Születésnap: 2027. július 31.
Magasság: változó
Szemszín: változó
Hajszín: változó


ADATLAP/AKTA

Név: Árva
Lakás/Létesítmény: Osborn angyalainak tornya
Foglalkozás: Nemzeti Hírszerzési Igazgató Végrehajtója
Munkahely: USA kormány
Pénz: 1300$
Bevétel/hét: 500$
Eszközök: általános felszerelések
Felszerelés/fegyverek: Glock

Szövetség/szervezet: USA kormány
Törzshely: Osborn angyalainak tornya
Ismertebb szövetséges: Magni, Kames, Meadow
Ismertebb ellenség: Hydra, Roxxon

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (Glock) és egy kés

Árva / Mayko Outerbridge Top-secret-stamp


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Árva / Mayko Outerbridge Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.