Meadow Kerr-Osborne

Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 01 Május 2017, 11:57

Név: Meadow Kerr-Osborne
Egyéb név(i): „Jégkirálynő”, Vörös Özvegy
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: lojális, ambiciózus, rideg
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. szeptember 3., Washington
Kor: 21 év
Család: egyedülálló, (Miller család tagja, Greg „őrmi” Miller az utolsó közös ős)
- Abraham Osborne – apa, él
- Claudia Kerr – anya, él
- Frederick Kerr-Osborne – ikerbátyja, él
- Jonathan Miller – másod-unokatestvér, él
Foglalkozás: hírszerző ügynök, katona
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: fizikailag teljesen egészséges, szociopata a kiskorában kezdett képzés miatt, aszexuális

Előtörténet:
Azt mondják, hogy az ikrek hasonlóak, ez Meadow és az ikerbátyja esetében halmozottan nem igaz. A szülők pedig különösen tettek azért, hogy így legyen. Míg Fredericket arra készítették fel gyermekkora óta, hogy átvegye a családi üzletet majd, addig a lányukat már egészen pici korában a kormány kezébe adták…
Meadow 1991. szeptemberében született Washingtonban egy roppant gazdag, politikailag és üzletileg is befolyásos családba. Élete igazából addig volt nyugodt és tanulásmentes, amíg el nem kezdett járni és beszélni, amint ez megtörtént máris magántanárok hada vette körbe őt és az ikertestvérét. Véget nem érő tanulás következett, mindenfélét tanult már egészen piciként, több fajta sportot – úszás, lovaglás, lövészet, vívás, balett/tánc – minden napra egy darab jutott, amit gyakorolni kellett. Ezenfelül etikett is elvárható volt egy ilyen kicsi leánytól is, így ezt is. Az életében 4 éves kora körül állt be nagy változás, amikor az apja egyik barátja, egy befolyásos politikus egy nővel állított be a családhoz, hogy ő lesz ezentúl Meadow tanítója a többi helyett, egy személyben fog mindent tanítani a lánynak. A kislány persze nem értett ebből semmit sem, csak hosszú évekkel később derült ki, hogy ki is volt Svetlana úrhölgy. Legalább is ezen a néven kellett őt szólítania. A többi magántanára elmaradt, bár nagyjából ugyanazt tanulta ezek után is, amit eddig, csak a mentális fejlődőséért is Svetlana volt a felelős. A kislány minden nap végzett főleg tornagyakorlatokat, amikkel az egyensúlyérzékét, állóképességét, ritmusérzékét, fájdalomtűrését javították, fejlesztették. Elkezdett oroszul és németül is tanulni. Teltek és múltak az évek a folyamatos tanulás mellett eljött az idő, amikor ő és a testvére elérték azt a kort, hogy iskolába menjenek. Egészen eddig a tanulási idejüket kivéve folyamatosan együtt voltak, most azonban el kellett, hogy váljanak egymástól. Ikrekként ez igencsak megviselte őket, hiszen Frederick egy bentlakásos elit fiúiskolába került, míg Meadow hasonlóképpen egy lányiskolába, bár az övé nem volt bentlakásos az egyéb tanulmányai miatt.
Igaz a szüleivel így sem gyakran találkozott, reggel már iskola előtt edzések, majd iskola, utána külön korrepetálás magántanárokkal, majd még este a tanulás után újabb edzések Svetlana úrhölggyel. Ahogyan a kislány egyre idősebb lett úgy mélyült el a tudása, pusztakezes és fegyveres harcot is tanult, egészen egyedi stílust. Mikor kamaszodni kezdett, akkor kezdték el arra is tanítani, hogy miként képes könnyedén elvegyülni mások között kiadott szerep szerint, illetve hogyan kell férfiak figyelmét felkelteni, elcsábítani őket. Arra emlékezett, hogy többször jöttek felnőtt férfiak megnézni, hogy miként halad, hol oroszul, hol angolul beszéltek az úrhölggyel, hol pedig a szüleivel, mint egy árú úgy mérlegelték és értékelték. Mintha csak egy eszköz, vagy tárgy lett volna. Mindez némileg akkor enyhült, amikor a nyolc osztályt elvégezve elitiskolába került. A mutánsok megjelenését nagy érdeklődéssel figyelte, nem félt tőlük, de roppant érdekesnek találta őket és megannyi lehetőséget látott abban, hogy mit is lehetne velük kezdeni, bár az emberek többsége ekkoriban nem látta így. A képzése is tovább folytatódott, csak most már kora miatt tisztában volt vele, hogy mennyire veszélyes pozícióban van, ahogyan azzal is, hogy már ténylegesen arra képzik, hogy később embereket öljön. Mivel suliba is járt, így az extra képzése gyakorta nyúlt éjszakába. Tizenhét évesen változott meg elég sok minden az életében 2008-ban, ekkor volt a beavatása Svetlana révén, amikor először ölt meg bárkit is. Egy egyszerű közepes cég részvényesét, azt hitte korábban, hogy megviseli mindez, de a képzése mint kiderült mentális nyomokat is hagyott és emiatt nem érzett semmit sem. A jutalma a fedőneve is lett, a Vörös Özvegy. Néhány héttel később Svetlana eltűnt és többé találkoztak, legalább is, hogy az orosz nő életben lett volna.
Meadow tizennyolc évesen végezte el az iskolát, akárcsak a bátyja, a férfi közgazdaságtant tanul, a lány pedig bármennyire is szerette volna, hogy jogi pályára menjen, hiszen az eredményei kiválóak voltak a munkaadói nem engedték meg mindezt. Kénytelen volt katonának menni, tisztiképző főiskolára. Mivel roppant magas körökben volt a szüleinek befolyása, ahogyan a munkaadóinak a lány az iskola elvégzése után is aktív szolgálatban maradt egy titkos speciális egységnél, ahol a képzését kamatoztathatta. Lényegében a katonai hírszerzésnek dolgoztak, leginkább terepen, beépültek terrorista sejtekbe, onnan látták el információkkal a katonai hírszerzést. Mikor a Kipusztulás történt megpróbált kiszállni ebből, legalább is lerázni magáról a munkaadóinak rabláncát a lány, de nem tudta megtenni. A Kipusztulás utántól kezdve főleg ilyesmivel foglalkozott és nagyon jó volt benne, remekül boldogult, egy ideig az USA-ban dolgozott, de végül 2012 elején a képességei miatt áthelyezték Oroszországba, ahol beépült a helyi alvilágba Vörös Özvegy néven és némi hírnévre is tett szert. Itt sikerült megtudnia, hogy a volt tanárát az orosz maffia ölette meg. Oroszországban egy milliárdos – Dimitrij Zharkov – szeretője lett a parancs szerint. Közben orosz katonai titkokat szivárogtatott ki az amerikai hadsereg felé és természetesen végrehajtotta a katonai hírszerzés parancsait is, amiket kapott. Legalább egy féltucatnyi orosz tisztet, politikust tett el lábaló, amíg ott tartózkodott de a viszony nem tartott sokáig, hiszen Kovacs legyőzése után Meadow-t visszarendelték az USA-ba.
Itt a következő parancsot kapta, hogy a másod-unokatestvére révén kerüljön közel a SHIELD-hez és a Különítményhez, amennyiben lehetséges, akkor csatlakozzon is és ott is folytassa a hírszerzői munkáját és szivárogtasson információkat, titkokat az USA katonai hírszerzésének. Természetesen a SHIELD jelenleg Kovacs elfogása miatt nagy köztiszteletben állt, de a katonaság nem akart tétlen maradni és mindent átengedni a SHIELD-nek. Így emiatt pár héttel korábban a fedősztorija alapján Meadow kilépett hivatalosan a seregtől – ami persze soha sem történt meg, csak a hamis papírok alapján – és mint már tapasztaltabb hírszerző ügynök jelentkezett a SHIELD-be ügynöknek, vagy gyakornoknak, aztán majd úgyis Danvers ezredes dönti el, hogy melyikre alkalmasabb.

Képességek:
Meadow képessége egy furcsa telepátia. Nem képes gondolatolvasásra, de mégcsak telepatikus üzenetek küldésére sem. Helyette a pszionikus erejét képes manifesztálni/projektálni tárgyak képében. Jellemzően egy, vagy két katanára emlékezető kardot formáz belőlük.
Ezeknek a tárgyaknak olyan színe van, mint ahogyan a szeme is világít, átteszőek, képesek áthatolni a szilárd tárgyakon, testeken. Egyelőre maximum 2 katana nagyságú tárgyat képes létrehozni 3-4 kör idejére (egy kardot 3-4 körig, a 2-t 1-2ig maximum) A létrehozott dolgot mindenképp "fognia" kell, nem távolodhat el tőle. Ezzel fizikailag nem képes sebezni, mivel ez is csak pszionikus, így csupán fájdalmat képes vele másnak okozni, ha "megvágja", vagy "leszúrja" ezzel a másikat. Mivel a képesség még nem túl erős, így összesen nagyobb zavaró fejfájást érhet el egészen pontosan erős migrént, ha fejen tudja szúrni a másikat, vagy olyan fájdalmat, mintha nagyon megütötte volna magát valaki egy esés után, vagy eltörte volna az adott részen magát, ahol a sebzés éri. Fizikai jele soha sem lesz a támadásoknak, csakis az áldozat fejében létezik mindez.

Szakértelmek:
Kiskorától kezdve kémnek és orvgyilkosnak nevelték, az álcázás, csábítás, beszivárgás és orvgyilkosság a szakterülete. Kiválóan bánik közelharci fegyverekkel, főleg tőrökkel és az energiakardokkal, amik a specialitások. Az özvegyek harcművészetét ismeri és tudja használni. Ezenfelül katonai képzése volt, plusz tiszti képző főiskola, jól bánik a modern pisztolyokkal, puskákkal, illetve mesterlövészfegyverekkel. Jól tud balettozni, lovagolni, tud autót vezetni.
Anyanyelvi szinten beszéli az amerikai angolt és az orosz nyelveket. Jól tájékozott az alvilági körökben, mind az USA, mind az oroszban, mindkét helyen kapcsolatai is vannak korábbi munkái révén.
A legkiválóbb magántanárai voltak, így roppant művelt és tanult nőről van szó.

Extra felszerelés:
Energiakard: Mint említve volt, hogy energiakardot használ, ami high-tech fegyver. A penge színtiszta energiából áll, ugyanolyan értékekkel/éllel rendelkezik, mint egy jó minőségű katana. Képes több centi acélt is átvágni, mivel energia falakon is képes áthatolni, elektromos berendezéseket rövidre zárni és már csak a penge érintése is roppant kellemetlen egy élő szervezet számára, mert lényegében sokkolja az egyéb sérüléseket nem nézve, amit okozni lehet vele.
(Amennyiben engeded 2db-al rendelkezik)

Külső:
Meadow Kerr-Osborne YOiBjAd
Meadow Kerr-Osborne 7p1aOLN
Meadow Kerr-Osborne DIqc8nH
Meadow Kerr-Osborne IHvaM1w
Meadow Kerr-Osborne CTbFLPI
Fiatalabbként az energiakardokkal:
Meadow Kerr-Osborne 070MTJF

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Ultimate Guru on Hétf. 01 Május 2017, 15:20

Szuper, köszi, elfogadva!

_________________
Meadow Kerr-Osborne 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.