Chars Westwal

Go down

Chars Westwal Empty Chars Westwal

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 11 Júl. 2017, 10:00

Név: Chars Westwal
Egyéb név(i): Ogre
Faj: Mutáns
Nem: Férfi
Jellem: Szarkasztikus, lojális a szövetségéhez, könnyű vérű
Személyazonosság: titkos /képessége, igazi kora nem ismert a maffiavárosban és a maffiavároson kívül nem is ismert.
Születési helye és idő: 2001. augusztus 15. (2028-at írunk!)
Kor: 27 (16-nak néz ki)
Család: Igazi családját nem ismerte, az utóbbi pár évben pedig Kuramát és a szervezetet tartja a családjának
Foglalkozás: Tolvaj, betörő és bármi amire fel van kérve és a főnöke rábólintott.
Testmagassága: 158(cm)
Testsúlya: 45(kg)
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: világos
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: képessége miatt teljesen egészséges és nem öregszik mióta a képessége felbukkant, ezért néz ki 16-nak.

Életrajza:
A vér szerinti szüleit sosem ismerte meg személyesen Chars, nevüket egyszer hallotta az árvaházban ahová került már csecsemő korában. Leadták ott, vagy ott hagyták. Talán még el is vehették igazából őt a szüleitől ha olyanok voltak, de sosem tudta meg és nem is igazán kereste az indokokat. Nem ismerte őket és nem is érezte, hogy kéne. Az árvaházban volt pár évig. 5 évesen fogadták örögbe egy rövid időre. Komisz gyerek volt már az árva házban is és az öt év amit elöltött az örökbefogadó családnál csupán jobban kivonalazta a jellemét. Nem az egyszerűen rosz gyerek volt akit keresett a baj hanem az aki kereste is azt ahol, ekkor még, csínyt lehetett tenni. Lehetett az tanárok megviccelése vagy osztálytársaké. Semmi komolyak nem voltak ekkor még, a világról sem tudott sokat és az se akart róla sokat tudni meg még ilyenkor. Csupán már innentől kezdve komplikálódtak a dolog ahogyan a világban is egyre komplikáltabb lett minden. Bele esett ő is abba a csoportba akikre több figyelem irányult és gyűlölet mint a többire, pontosan 16 éves korában. Kis bandázás, csínyek, új család nem fogadta örökbe így amíg még nem lett nagykorú addig egy "ellátást" kapott de az se sokáig húzza. Ekkor még egy annyira nem észre vehető változás jelent meg benne, a mutánssága. Külsőre semmi, gondolkodásilag semmi ám ebből a kettőből csupán az egyik volt az ami a későbbiekben gondot is kezdett el okozni. Az egyre növekvő AIM jelenlét végül beütött, a mutáns regisztrációt vissza hozták de az ekkor még tudatlan Chars nem fogta meg a fogalmát egészen a változásának és az évek alatt az iskolai csínytevései és bandázásai tovább is nőtték magukat. Már inkább tolvaj volt mint tanuló és inkább esténként bandázott mintsem az iskolába járt volna vagy követte volna a szabályokat.
Minden világossá számára akkor vált amikor NY a sötét korát kezdte el élni. Az AIM bebukott és NY pedig burokba került aminek ő is a lakosává vált. A köd alatt, az egy év alatt már nyilvánvalóvá vált Chars-nak, hogy miféle mutáns is lett belőle. A sebeinek gyorsabb gyógyulása még eleinte nem voltak annyival figyelemre méltóbbak. Csupán nem betegedett meg és a sebei enyhén gyorsabban gyógyultak de semmi egyéb, ám míg a köd alatt vészelte át az egészet látványos volt számára, hogy már két éve se magasabb se lett se semmi. Ugyan úgy nézett ki mint mikor 16 volt. Pedig már 18-at ütötte meg és ilyenkor kellett volna nőnie igazán meg. Alacsony, vékony és gyerek képű maradt. A világ körülötte csak változott, háborúzott de ő ugyan olyan maradt. Teste gyereké maradt de egyre jobb let betörésben, lopásban és társaiban.
Mikor minden "nyugodtabb" lett az előző évekhez képest bukkant rá, bukkantak inkább egymásra Kurama szervezetével. Nem volt semmi nézeteltérésük, sőt miután Chars lopásból élt eddig is így csak jól járt vele, hogy befogadta a cirkusz és alvilági csoport magához. Gyereknek nézték, és évekkel később is sok tagja annak tekinti ám tudják, hogy már jóval a 16-os felett van a srác.

Képességei:
Öngyógyító mutáns kategóriába esik bele Chars, de jelenleg csupán nem öregszik a képessége miatt.

Szakértelmei: egyfajta jack-of-all-trades ha betörésről van szó. Emellett elég agilis is hála annak, hogy ezt nem nagyon lehet elkerülni ha a Kurama cirkuszhoz tartozol.

Megjegyzések:
Ingyen NJK korszak kalandból.
Kurama szervezethez tartozik.

Külső: Általában elég össze vissza ruhákat hord. Cseresznye mintás pólótól rajzfilm figurásig mindent. A képen látható szemüvege se ritka látvány.
Chars Westwal Ogre10


Első bővítés: A Kree Invázió 2 korszak kaland

Chars komoly fennakadás nélkül eltudta végezni a megbízását a Cahal nevű ürge társaságát élvezve közben. Keresgélésük hamar szült sikert miután talált egy épületnyi foszforeszkáló patkányt aztán pedig átmeneti társához sietve ott további bogarakat is találtak akik ekkor még csak a feltételezett elkövetői voltak a mérgezéseknek. Miután agyonvertek párat és leérkezett a lángszórós brigád ők már hamarabb lezárták a bogarak dolgát mint mi pár karddal meg személyem egy vascsővel tette.
Pár megmentett mintát pedig el is vittünk a Triád területén található dokik egyikéhez, hogy vizsgálják meg mik lehetnek ezek a bármik. Bár egy második dokit is behoztunk vizsgálni ide nem sokra jutottunk azon felül, hogy földön kívüli lehet a kísérlet de legalább is semmi vagy senki földiről nem tudnak akik ilyesmit tudnának tenni így hát jobb híján a feletteseimmel megbeszéltem a következő lépést és miután bele is egyeztek a Raptorokkal elküldettünk mintákat a Shield-hez remélve, hogy ők majd tudnak vele valamit kezdeni.
Emellett azért hála a kincs találásunknak a tisztogatások is megkezdődtek a környéken és a betegek is egyre kevesebben lettek aminek azért lehetett örülni. Ahogyan annak is, hogy én sem éreztem magamat megbetegedve ami pedig duplán jó volt. És egy szép összeget is kaptunk a kis teljesítményünkért, méghozzá egy 100 000 $ -os köteget személy szerint. Így se elsőre se másodjára nem volt semmi hirtelen ötletem amire elköltöttem volna a pénzt ezért csak leadtam otthon büszkén lengetve míg átsétáltam a többiek között otthon. Végül csak egy új kanapét kértem a nappaliba amin miután megérkezett folyton döglődtem és olvastam az újságjaimat.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Chars Westwal Empty Re: Chars Westwal

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 11 Júl. 2017, 17:39

Ismeételten elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Chars Westwal Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.