Tri Module Assistance Tetraeder 4

Go down

Tri Module Assistance Tetraeder 4 Empty Tri Module Assistance Tetraeder 4

Témanyitás by TMAT4 Szomb. 29 Júl. 2017, 00:45

Név: Tri Module Assistance Tetraeder 4 Beta
Egyéb név(i): TMAT-4
Faj: Droid; 1 es osztály: Egyedi
Nem: Nincs
Jellem: (lehet pár szóval, vagy hosszan kifejteni)
Születési helye és idő: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer; MU 2
Kor: 0-1
Család: Tervezők: Proffesor Ughwa Trayon; Phobos Thorn (Lakhatás és kényelmi funkciók); Mohandai Laa (iNformációs és Nevelési funkciók); Zeno Yavok (Biztonsági Asszisztens Funkciók)
Foglalkozás/kaszt: Házvezető droid / Információs droid / Biztonsági Asszisztens droid
Testmagassága: kb.: 50 cm
Testsúlya: kb.: 50 kg
Szeme színe: Zöld : Házvezető; Kék: Információs; Sárga: Biztonsági; Piros: Belső agy
Haja színe: Nincs szörzete
Bőre színe: Matt acélszürke
Különleges ismertetőjel: Az elülső oldalán egy nagy "T.M.A.T. - 4" felirat van beleütve
Egészségi állapot/ betegségek: 3+1 személyiség, minden funkció más - más személyiséghez rendelve.

Tri Module Assistance Tetraeder 4 222210

Életrajza:

Parancs: Adatok lekérdezése a TMAT-4 –el előállításával kapcsolatban

Talált adatok száma: 18

Lekérdezés: Adat 1
Naplóbejegyzés: IA – ME7 / 5574 FE – WD 74
Idő: ME 7; 2 Standard hónap; 1 Standard hét; 3 nap; 12 óra
Hely: Industrial Automaton központ; Nubia; Nubus rendszer; Corellian szektor.
Tárgy: Fegyelmi eljárás; Dr. Welwa Desh

Ismertetés: Dr. Welwa Desh ismételten megszegte az IA – RI-MI 27 –es szabályzatát, s a vállalat anyagi, technológiai, és információ forrásait öncélúan használta fel, bűncselekmény elkövetésére. Evvel kimerítve a Galaktikus Köztársaság 6021 –es bűncselekményét, és a Galaktikus Köztársaság 2031/C –es bűncselekményét.

Ítélet: A bizonyítékok ismeretében az Industrial Automaton fegyelmi bizottsága bűnösnek találta a vádlottat az ellene felhozott vádakban. Azonnali hatállyal elbocsájtják az alkalmazásból, s azonnal átadják a Galaktikus Bíróságnak. A Bíróság ítélete alapján Dr. Welwa Desh –t 7 év fogházra ítélte, s örökre eltiltja a Robotok személyiség fejlődésének vizsgálatától. Amennyiben újfent megszegi akkor azonnali életfogytig tartó bányamunkára ítéltetik.

Ismertetett bizonyítékok:
* TMAT-1 azonosítója 4 dimenziós holoprogramozás egy multi tudatos robothoz.
* Dr. Welwa Desh asszisztensének belső jelentései

Kiegészítések:
* Galaktikus Köztársaság 6021: Nemzetközi gazdasági tilalom megszegése
* Galaktikus Köztársaság 2031/C: Tiltott fegyverek, Technológiák használata; Robotok öntudata gátlása

Lekérdezés: Adat 2
Személyi adatlap: IA – ME12 / 3467 – HM 9847
Név: Dr. Welwa Desh
Személyi Azonosító: 07 – Th7536 - 462
Származás: Coruscant
Faj: Thakwaash
Nem: Hím
Születési Idő: ME 29
Családi állapot: Egyedülálló
Besorolás: A7

Iskolai Végzettség
Curuscant Általános Iskola
02 – CuA82687 – 6372 – ME23
Coruscant Robottechnikai Szakközépiskola
02 – CuS25635 – 7823 – ME19
Coruscant –i Egyetem – Robotika Szakirány
02 – CuE26383 – 2384 – ME13

Lekérdezés: Adat 3
Naplóbejegyzés: CP10005 / GRP478 – ME 7
Idő: ME 7 ; 7 Standard hónap; 2 Standard hét; 1 nap; 4 óra
Hely: Coruscant Rendészeti központ; Coruscant; Corusca szektor.
Tárgy: Engedetlen droid szabad akarattal

Ismertetés: A peremvidék egy elhagyatott bolygolyáról érkező teherhajó érkezett, amelynek a fedélzetén egy egyedi gyártású droid keltette fel a rendészet robotok figyelmét. Felszólították, hogy azonosítsa magát, de az megtagadta "Húzz odébb bádog!" felszólítással. A biztonsági droidok elvezették a céltárgyat, majd organikus rendészetre bízták. A nevezett droid, mindent utasításra engedelmeskedett az organikusoknak. Önmagát TMAT-2 -esnek nevezte, s magát egyenrangúnak tekintette az organikusokkal. A droidot a rendészeti laborba szállították, ahol szétszedték, és elemezték a programját. A droid alig lehetett 1 éves, s már személyiségjegyekkel rendelkezett, amit feltehetően a belép programozott multi személyiségjegyek káosza okozhat.

Következtetés: Dr. Welwa Desh volt az első számú gyanúsított. De a büntetés végrehajtási telepen csak ellenőrzött körülmények között férhetett hozzá számítógéphez. A számítógép használati napló alapján nem lehet köze a jelölt droidhoz. A nyomozást megszüntetem, gyanúsított hiányában.

Lekérdezés: Adat 4
Naplóbejegyzés: KDY78-9856-AA – ME1
Idő: ME 1; 4 Standard hónap; 3 Standard hét; 5 nap; 22 óra
Hely: Kuat Drive Yards; Orbitális pálya; Kuat.
Tárgy: Droid vírus támadás

Ismertetés: A délután folyamán 3 droidunkon furcsa viselkedési zavarok voltak tapasztalhatóak. Mindegyikük "személyiség zavar" lépett fel. Mindegyikük más - más típusú "droidnak" képzelte magát. A rendszerüket újra telepítettük, ami helyre hozta a zavart. De két nappal később ismét elő jöttek rajtuk a zavarok, s másik 7 droid is hasonló zavart produkált. Volt olyan R2-es, amely LOM-4 nek képzelte magát, egy másik R2-es 2-1B sebész droidnak képzelte magát. Egy hét alatt 43 droidot különítettünk el a többitől, s megkezdtük a személyiségzavarok kivizsgálását.

Következtetés: 5 hét vizsgálódás után sikerült a vírust megfékeznünk. Feltételezhetően, a vírus egy  delta-4 es könnyű elfogó javítása közben került a rendszerbe. Minden droid, aki rá csatlakozott a gép adat tárolójára, hogy kiolvassák a hibákat azokra mind felkerült egy vírus részlet, amelyet a gyanútlan droid nem érzékelt, s a központi töltő állomásra érve feltöltötte azt a töltő állomásra. Amint a teljes vírusmorzsák feltöltődtek a töltő állomásra, akkor egyesültek a magát TMAT-3 nak nevezett vírussá. Amint egy drodi töltés céljából felcsatlakozott a töltő állomásra a vírus felül írta az elsődleges azonosítóját, s egy véletlen generált droid azonosítóval látta el. A programban közel 5000 véletlen droid típus azonosító volt. Olyan lehetetlen droid típus azonosítóval, amelyek nem is léteztek, pl.: R72D29. A fertőzött nem csak új típus azonosítót kaptak, hanem az adott típus alapvető általános parancsait is. A vírus csatlakozás után 29 órával kezdte kifejteni a hatását a fertőzött droidokon, így elsőre azok normálisnak mutatkoztak minden ellenőrzésen. Az összes fertőzött droidot, és a töltő állomást is teljes törlésnek vettetünk alá, majd újra raktuk a rendszerüket, így a vírus megszűnt.

Megjegyzés: A Delta-4-es szerviz papírjai hamisak voltak. Nem mi rendeltük vissza szervizelésre. Feltételezhetőleg egy rivális cég támadása volt.

Lekérdezés: Adat 5
Naplóbejegyzés: CEC - HR2957 - WD - M 0
Idő: M 0; 9 Standard hónap; 4 Standard hét; 3 nap; 13 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Felvételi eljárás Dr. Welwa Desh

Ismertetés: A benyújtott jelentkezési pályázata alapján alkalmasnak ítéltük meg Dr. Welwa Desh-t, hogy a CEC oktatási intézményében tanári szerepet tölthessen be. Az elkövetett bűnei miatt önálló kutatást nem végezhet, s robot programozással csak a tanszék felügyelete mellet foglalkozhat. Dr. Welwa elfogadta a feltételeinket, ezért MU 1, 1 Standard hónap, 1 Napjától a CEC Oktatási Intézmény Robotika tanszék oktatója.

Lekérdezés: Adat 6
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U10105
Idő: MU 1; 1 Standard hónap; 1 Standard hét; 5 nap; 19 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: Dr Walwe kiválóan helyt áll a diákok között, s leköti a hallgatók figyelmét, bár a tudását kissé zavarosan adja át, ide - oda csapongva a személyiségei között. Ez kifejezetten előnyös lehet a hallgatók megszűrésére, hiszen azok a hallgatók, akik így is jól tudják követni, azok feltehetőleg jobb analitikus, és probléma megoldó képességgel rendelkeznek a többieknél.
Dr. Walwe robotokról felhalmozott tudása széleskörű, s nem csak az alap széria típusok ismeretével bír, hanem önálló meghökkentő ötletekkel, elméletekkel is rendelkezik, amelyekben rejtőzik némi igazság, és ki tudja, hogy melyek azok, amelyek teljesen igazak. Ma avval állt elő, hogy a robotokat nem széria típus szerint kellene programozni, hanem mindegyiket egyedileg, így alkalmasabbakat kapnánk. Bár abba nem gondolt bele, hogy pl.: az R2-es szériából havi öt ezer darabot gyártanak. Ha mindet egyesével programoznának, akkor alig 5-10 darab készülhetne el.

Lekérdezés: Adat 7
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U10309
Idő: MU 1; 3 Standard hónap; 2 Standard hét; 9 nap; 18 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: Dr. Walwe tartja magát a szabályokhoz, s csak alapvető elvi programozással foglalkozik, s nem bonyolódik bele az éppen futó robot programozási projektekbe. Inkább a Robotok felépítése, és mechanikai fejlesztésébe folyik bele. Szabadidejében is csak annyit foglalkozik a programozással, amennyit az oktatás megkövetel. Meglepő módon a diákokkal nagyon jól kijön, s gyakran közevetlen beszélgetéseket folytat velük a robotokról tanításon kívül is.

Lekérdezés: Adat 8
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U10613
Idő: MU 1; 6 Standard hónap; 3 Standard hét; 13 nap; 22 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: Ma három végzős hallgató keresett meg, hogy egy közös végső minősítő munkával akarnak foglalkozni, s szeretnék, ha Dr. Walwe lenne a konzulensük. Dr. Walwe régi munkássága adta nekik az ötletet, hogy egy olyan droidot építsenek, amely nem egy, hanem több típussal rendelkezik, pontosan hárommal. Mindegyikük egy - egy típus tervezésével, programozásával foglalkozna.
A kérésüket elutasítottam, hiszen a tanszék nem tud anyagilag egy ilyen projektet támogatni.
A három hallgató: Zeno Yavok; Mohandai Laa; Phobos Thorn

Lekérdezés: Adat 9
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U10619
Idő: MU 1; 6 Standard hónap; 4 Standard hét; 19 nap; 15 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: A három végzős hallgató, akinek elutasítottam a minősítő munka tervüket ismét megkeresett, hogy a Laa család szívesen finanszírozza a munkájukat. Kénytelen voltam engedélyezni nekik, ha Dr. Walwe foglalkoztatja őket. Természetesen Dr. Walwe elfogadta a megtiszteltetést.

Lekérdezés: Adat 10
Iskolai adatlap: CEC - Robotika ME 5 ZY674
Név: Zeno Yavok
Tanulmányok kezdete: ME 5
Képzés típusa: 100% Ösztöndíj
Tanulmányi átlagok: 93%
Tanulmányi eredmények:
* CEC tehetség ösztöndíj program; ME 6
* Komplex vezérlő rendszerek tervezése: Kiváló minősítés (100%) ME 2
* Egy funkciós automata építő verseny II helyezett. M 0
* Biztonsági rendszerek optimalizálása: Kiváló minősítés (100%) M 0

Lekérdezés: Adat 11
Iskolai adatlap: CEC - Robotika ME 5 ML921
Név: Mohandai Laa
Tanulmányok kezdete: YE29
Képzés típusa: Önköltséges
Tanulmányi átlagok: 64%
Tanulmányi eredmények:

Lekérdezés: Adat 12
Iskolai adatlap: CEC - Robotika ME 5 PT167
Név: Phobos Thorn
Tanulmányok kezdete: ME 6
Képzés típusa: 75% Ösztöndíj
Tanulmányi átlagok: 86%
Tanulmányi eredmények:
* KFH kódolás/ dekódolás verseny I. helyezett. ME 6
* KFH tehetséggondozás; ME 6
* Robot kommunikáció: Kiváló minősítés (100%) M 0

Lekérdezés: Adat 13
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U10801
Idő: MU 1; 8 Standard hónap; 1 Standard hét; 1 nap; 17 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: A multi típusú droid végső minősítő munka szép ütemben halad. Dr. Walwe tanácsaival, javaslataival úgy látszik megvalósítható a multi típus. Egy forgótárcsás rendszert alkalmaznak a típusok váltásához, így egyszerre egy típus aktív, a többi szunnyad. Az elmélet elég merész, de megvalósítható kemény munkával. Lassan ideje lesz ha az építésnek is neki állnak. A programozást az én felügyeletemmel végzik a hallgatók, Dr. Walwe jelenlétében. Voltak napok, amikor nem tudtam egész nap velük lenni, de elküldték a program töredékeket, s később ellenőriztem azokat.

Lekérdezés: Adat 14
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U11032
Idő: MU 1; 10 Standard hónap; 7 Standard hét; 32 nap; 20 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: A multi típusú droid végső minősítő munka már nagyon előre haladott állapotban van, az összeépítés nagy része készen van, a fej programozásán is már a tesztelések zajlanak.

Lekérdezés: Adat 15
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U20201
Idő: MU 2; 2 Standard hónap; 1 Standard hét; 1 nap; 17 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: A záróvizsgák lezajlottak, és a végső minősítő munkák bemutatás is megtörtént. A multi típusú droid a vártnál jobban sikerült, de mint várható volt a komplex típusok keverése miatt zavarok léptek fel.
Phobos Thorn -  Otthoni vezérlő droid része jól funkcionált, bár a hallgató túl definiálta a droid jogköreit. 79% os értékelést kapott.
Mohandai Laa - Az információs droid része jól funkcionált, a megfelelő adatokkal rendelkezett. 100% os értékelést kapott. Bár szerintem egy információs droid nem túl nagy kihívás.
Zeno Yavok - Sajnálatosan a komplex felépítés miatt, a felügyeleti droid több funkciója össze zavarodott. A biztonsági kamerára sikerült csatlakozni, de ahelyett, hogy az azon keresztül látottak helyett, az optikai felvevőivel rögzített közvetítette. Sajnálatosan 42%-os értékelést kellet adnunk, ez által nem kap minősítést.
A vizsga utána a Laa család kapta meg az egyedi gyártású droidot.


Lekérdezés: Adat 16
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U20202
Idő: MU 2; 2 Standard hónap; 1 Standard hét; 2 nap; 9 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés:Úgy látszik, hogy Dr. Walwe az éjszaka folyamán az irodájában belépett a számítógépébe, s elkezdette átnézni a tűzvédelmi rendszert, de közben valamit elállíthatott. A szoba tűzjelzője beindult, s elindította a 1-es protokollt (elvonja az oxigént a helységből). A biztonsági előírások szerint az 1-es protokoll nem léphet életbe, ha van bent élőlényt, de ezt a funkciót kikapcsolta. A professzort a CEC saját halottjaként temeti el.

Lekérdezés: Adat 17
Naplóbejegyzés: CEC - OI - R - U20401
Idő:MU 2; 4 Standard hónap; 1 Standard hét; 1 nap; 6 óra
Hely: Corellian Engineering Corporation Oktatási központ; Corellia; Corellian szektor; Corellian Rendszer
Tárgy: Proffesor Ughwa Trayon személyes napló

Ismertetés: A három végzős hallgatónk, akik létrehozták a TMAT-4-est egy félreértés miatt meghalt. A fiatalok elmentek ünnepelni, de balszerencséjükre a szórakozóhelyre egy meghibásodott űrtaxi csapódott be. Az űrtaxit vezető droid adatbankja meghibásodott.

Lekérdezés: Adat 18
Naplóbejegyzés: CP65484 / GRSD15848 – MU2
Idő: MU 2; 6 Standard hónap; 4 Standard hét; 16 nap; 19 óra
Hely: Coruscant Rendészeti központ; Coruscant; Corusca szektor.
Tárgy: Lee klán letartóztatása

Ismertetés: Tegnap este egy üzenet érkezett, amely a Lee klán teljes titkos könyvelését tartalmazza. Hosszú évek után sikerült letartóztatunk a  fekete kereskedelem eme képviselőit. Fegyver kereskedelem, fejvadászok alkalmazása, gyilkosság, és számtalan más hasonló bűncselekmény miatt életük végéig börtönben fognak élni. A bizonyítékokat tartalmazó üzenet a Lee Klán egyik gépéről érkezett, de egyikük sem vallotta be, hogy ő küldte el a bizonyítékokat.

Következtetés: A Lee klán összes számítógépét lefoglaltuk, ahol még számtalan terhelő bizonyítékot találtunk. A lefoglalt droidok is hasznos információkat tartalmaztak, egy kivételével. Egy TMAT-4 -es jelzésű droid, ami csak nem rég került a családhoz, amely nem tartalmaz értékes információt a klánról. A droid memóriáját töröltük, s árverésre bocsájtjuk a klán egyéb javaival együtt.


Képességei:

A Rendszergazda (Életkötelék) 1 Szint (1 pont):
Kiválaszthat egy komplex rendszert (ház rendszere, hajó rendszere, stb), amivel állandó kapcsolatban lesz, mintha Életkötelék erőalkamazás lenne.

Rendszer elrejtése (Erő elrejtése) 2 Szint (4 pont):
Képes a rendszer egyes részeit elrejtenie a kíváncsi szemek elől, akár egy sith az erejét egy Jedi elől.

Programhiba (Illúziókeltés) 1 Szint (2 pont):
Gépek megtévesztése, akár egy illúzió.

TMAT Vírus (Elektromosság manipulációja) 1 Szint (3 pont)
Megegyezik az erőalkalmazással.

Leendő (jelenleg nem funkcionáló) képességek:

Rövidzárlat (Erő villámok)
Képes valamilyen elektromos rendszeren keresztül áramütést okozni (ajtópanel, stb)

Multi Agy (Gyorsítás):
Képes egyszerre több digitális/holografikus cselekedetre.

Gyors diagnosztika (Receptív-Projektív telepátia)
Csatlakozva képes pillanatok alatt a rendszer alapfunkcióit leolvasni (mintha a gondolatit olvasná).

Szakértelmei:

Házvezető droid:
* Életkörülmények ismerete (fajok életfunkciói; ideális környezeti - hőmérséklet, páratartalom, stb; életfunkciók - ételek,italok, légzés, stb)
* Épületek rendszere ismerete
* Etikett

Információs droid
* Általános ismeretek (érettségiig)
* Nyelvismeretek (kb 1 millió)
* Lényismeret (kb 1 millió)

Biztonsági Asszisztens droid
* Biztonsági rendszer ismeret
* Köztársasági Biztonsági Eljárások
* Fedélzeti fegyverek

Megjegyzések:
* Az alap három funkciót csak felváltva tudja használni, a rejtett negyedik funkció képes egyszerre az összeset alkalmazni, de az nem képes sokáig aktív lenni, illetve az "előjövetele" is csak speciális körülmények között lehetséges.
* A három alap funkció specifikusan lett felszerelve, így más - más "tulajdonságokkal" rendelkeznek. Pl. Csak a házvezető és az Információs tud beszélni (a házvezető korlátozott nyelvkészlettel), de a Biztonsági rendelkezik biztonsági tüskével (képes csatlakozni védett rendszerekhez).
* Mind a 4 funkció más - más személyiséggel rendelkezik.


A hozzászólást TMAT4 összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 30 Júl. 2017, 18:32-kor.
TMAT4
TMAT4
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 28.
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: TMAT4
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tri Module Assistance Tetraeder 4 Empty Re: Tri Module Assistance Tetraeder 4

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 09:23

Mint említettem, remek lett és egyedi. Természetesen elfogadva.
Még egy adatlapot írj, aztán remélem a gazdáig a hétvégén elkészülnek és kezdhettek játszani Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tri Module Assistance Tetraeder 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tri Module Assistance Tetraeder 4 Empty Re: Tri Module Assistance Tetraeder 4

Témanyitás by TMAT4 Szomb. 29 Júl. 2017, 20:33

Adatlap:
Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások:

Nincs

Felszerelés:Kredit:

Nincs

Különleges képességek: (opcionális, csak akkor írod, hogyha van ilyen, faji képesség is ide jön)

* A Rendszergazda 1 Szint
* Rendszer elrejtése 2 Szint
* Programhiba 1 Szint
* TMAT Vírus: 1 Szint

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont
TMAT4
TMAT4
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 28.
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: TMAT4
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tri Module Assistance Tetraeder 4 Empty Re: Tri Module Assistance Tetraeder 4

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.