Silenus

Go down

Silenus Empty Silenus

Témanyitás by Ervin Bludheim Vas. 30 Júl. 2017, 22:03

Név: Silenus
Egyéb név(i): -
Faj: Aiperr-keverék
Nem: férfi
Jellem: Nyugodt, megfontolt és élvezi ha ő a legokosabb ember a szobában
Születési helye és idő: Hala, Kree-Lar, ME 675
Kor: 77
Család: Nem tud róluk
Foglalkozás/kaszt: Üzletember
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 110 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Ezüst
Bőre színe: Türkiz
Különleges ismertetőjel: Képessége használata függvényében fakéreg és levelek lehetnek rajta
Egészségi állapot/ betegségek: -

Életrajza:
Még nem tértek vissza az emlékei.

Két éves bővítés:
Silenusnak nagyon gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy bár a Kartell-űr a lehetőségek tárháza, maga a megmentője nem biztos, hogy a legjobb főnök. Ezért gyorsan megtudott a helyi növényekről mindent, amit tudott és olyan gyorsan lelépett. Persze, ezt elő kellett készíteni, nem lehetett elhamarkodni. Első lépésben annyi kapcsolatot jegyzett meg, amennyit tudott, hogy legyen vevője amint elkezdi a rendes árusítást. Második lépésbe felkereste a harcosabbnak kinéző férfit, akivel utazott, Quint. Ajánlott neki egy üzletet, ami mindkettőjüknek pozitív volt. Harmadik lépésben lekérdezett minden infót, amit tudott magáról és Quinről, hogy mire tud építeni. Utolsó lépésként még megzsírozott pár kezet, aminek hála olyan gyorsan történt a leszakadás a huttról, hogy talán észre sem vette. Ezzel együtt el is indult a vállalkozása, ami igen gyorsan és szépen terjedt. Nem meglepő, hiszen senki más nem árulta azt, amit ő, mert saját, patentált növényei és receptjei alapján készített dolgokkal kereskednek. Főleg teát, kávét és enyhébb relaxációs füveket árultak. Habár nagyon jól ment az üzlet, hamar rájöttek, hogy a Birodalom által kontrolált Kesselről fűszert csempészni igazán megéri. Ezt Quin vállalta magára, innen, bár partnerek maradtak, külön területre specializálódtak. Silenus vitte a legális üzletet, ami egyre nagyobb lett.
Ezzel együtt két dolgot kellett megtanulnia. A huttok igazán territoriálisak és haragtartóak és a Birodalom igazán meg akarja vizsgálni. Szerencsére ezzel együtt egy harmadik dolgot is megtanult. A huttok és a Birodalom nem szereti egymást. Ezt ki tudta használni pár hónapig, de utána rá kellett jönnie, hogy ez nem fog sokáig menni. Úgyhogy azt csinálta amit minden üzletember csinál ilyenkor. Vett egy harci droidot és egy prokoll droidnak álcázott harci droidot, védelem érdekében. Igazán jól szolgálnak, azt meg kell hagyni.
Az emlékei még nem tértek vissza, pedig erősen próbálkozik. Sokat próbálkozott valami növényi keverékkel, ami sikeresen visszahozná őket, de eddig csak limitált sikere volt. Csak a ködre emlékszik, meg néhány régen ismert növényre. Lassan kezd feladni a reményt, de még rengeteg gyógynövény van, amit nem próbált. Ezekből a kísérletekből rengeteg fajta drog keverék jött ki, amiket azóta hasznosítottak. Már ezt is csempészik a fűszer helyett. Mert, ha Birodalom őket akarja, akkor akár profitálhatnak is rajta.

Képességei: Növényirányítás, 30 méteren belül képes a növényeknek parancsolni, amik így mozgathatják az ágaikat, gyökereiket, indáikat. Ha fókuszál képes fokozatosan egy treanttá változni, amitől egyre erősebb és ellenállóbb lesz, viszont ezzel együtt arányosan lesz gyengébb az extrém időjárási viszonyok és tűz ellen, valamint egyre lassabbá is válik. Ha fa-alakban van, akkor nem kell se ennie, se innia, ehelyett fotoszintetizál.

Szakértelmei: Botanika, biológia, alapvető kree katonai kiképzés, tárgyalás, alkudozás, üzleti és alvilági etikett és kapcsolat építés. Közös és Hutt nyelv alapvető ismerete.


Megjegyzések:
Embertelen forma:
Teljes Fa forma:
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Silenus Empty Re: Silenus

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 31 Júl. 2017, 11:03

Elfogadva, egy adatlapot írj még.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silenus 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silenus Empty Re: Silenus

Témanyitás by Ervin Bludheim Hétf. 31 Júl. 2017, 11:53

Adatlap:
Szint: 2
Pont: 12

Erő alkalmazások: ------

Felszerelés:
HK-97 Harci droid - 4 pont:
PR0-C0 Álcázott harci droid - 6 pont:
Két kezes sugárvető - 1,5 pont

Kredit:
Egykezes sugárvető - 500 kredit

Különleges képességek: Növényirányítás, 30 méteren belül képes a növényeknek parancsolni, amik így mozgathatják az ágaikat, gyökereiket, indáikat. Ha fókuszál képes fokozatosan egy treanttá változni, amitől egyre erősebb és ellenállóbb lesz, viszont ezzel együtt arányosan lesz gyengébb az extrém időjárási viszonyok és tűz ellen, valamint egyre lassabbá is válik. Ha fa-alakban van, akkor nem kell se ennie, se innia, ehelyett fotoszintetizál.

Pontok: 12
Elhasznált: 11,5
Maradt: 0,5
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Silenus Empty Re: Silenus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.