Ecaterina

Go down

Ecaterina Empty Ecaterina

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Kedd 01 Aug. 2017, 00:20

Ecaterina FayA39n

Név: Ecaterina
Egyéb név(i): Lucita Iluminada; Carlyle Lazarri
Faj: Urdarr vérű hibrid
Nem:
Jellem: Simulékony
Születési helye és idő: Körülbelül ME 28 és ME 38 között
Kor: 30 és 40 között
Család: Senki élő
Foglalkozás/kaszt: Ügynök/Kalandor
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 50 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Nincs
Bőre színe: Kékes árnyalatú
Különleges ismertetőjel: Több helyen implantátum van a testében. Bal keze teljesen implant.
Egészségi állapot/ betegségek: Szociopata

Életrajza:
Ecaterina három vagy négy évtizeddel ezelőtt, avagy valahol a kettő között született egy kaptár bolygón. A planéta jelentősége lakosságában rejlett. Sokan éltek túlzsúfolt városokban. Itt megbújhatott minden és mindenki, aki el akart rejtőzni, ugyanis a semleges űrben helyezkedett el. Egyszer kiszámolták, hogy ha a természetese szaporulat 215%-át irtanák ki évente, akkor is túlzsúfolt maradna a bolygó még vagy egy évtizedig. A különböző hadurak ezért végtelen mennyiségű embert tudtak maguk mellé állítani és száz milliós veszteségből még fel lehetett állni. A harcok csak a hatalomról szóltak. Ki uralja a feketepiacot, ami tartalmazott fegyvert, kábítószert, szívességeket és évszázadok óta kiszolgálta a különböző Hutt urakat...úrhölgyeket.
Az egyik helyi hadúr Eca apja volt, a bolygó egyetlen Urdarrja. Több sikertelen felemelkedés után úgy döntött, hogy saját véreiből épít hadsereget. Erre a lehető legjobb megoldást választotta. A már meglévő zsoldosaival nőket raboltatott el, majd bebörtönzött és megerőszakolta őket. Amelyik fattya természetesen úton jött világra és életben maradt a születés követő egy napban táplálás nélkül, annak az anyját is megkímélte, illetve befogadta és megkezdte felnevelését és képzését. Első körben úgy gondolta a lánykölykök nem megfelelőek a számára, de aztán arra jutott, hogyha egy nő képes szülni, akkor harcolni is. Ezért az egyik lányt véletlenszerűen kiválasztotta és nem csapta falhoz. A csecsemő szerencséjére túlélte a világra jövetelt és az első napot. Aztán kapott már fehérjét, vitaminokat és elindult a kiképzése.
Ecaterina szerencsétlenségére genetikájából fakadóan más típusú fizikuma volt, mint a fiú fél testvéreinek. Utóbbiak nagyon korán robusztussá váltak, ami tökélesen feküdt a hadúr merev de erőteljes harci technikáinak. Eca viszont hiába lett "magas", vékony maradt és a többiekhez képest gyenge. Ezért tinédzser korára már kikerült az aktív képzési programból. Átkerült az "edzőpartnerek" státusba. Ezek azok a kegyvesztett zsoldosok voltak, akiket naponta vertek, gyilkoltak halomba az edző félvér Urdarr ifjak gyakorlás gyanánt. A szerencséjének köszönhetően avagy csodával határos módon sokáig túlélt Eca, akin többször kicseréltek egy-két testrészt vagy szervet mechanikusra, mivel rendszeresen megsérült. Ugyanakkor amikor elveszítette a karját egyszerűen kidobták egy szeméttelepre. Nem tudja mennyi ideig feküdt ott vagy hogy mi tartotta életben, de abban biztos hogy egy szerzetesrend akadt rá és segítette a felépülésben.
A Tal'Sphar rend szolgáltatásainak azonban ára van. A segítségnyújtásnak is. Ecat a javítások és gyógyítás után képezni kezdték a saját  "I-we'ba'fi" nevű harci stílusukra, ami sokkal inkább megfelelt testi adottságainak. Természetesen nem véletlenül esett rá a választásuk. Megvolt benne az erő, amit a rend a saját javára fordíthatott. Ugyanis ezek a szerzetesek olyan ügynököket képeznek, akiket a galaxys nagyjából bármely pontján be lehet vetni. Eca a tolvaj/szabotőr rendházhoz került, mivel bár nyúlánk volt, a sok mechanikus alkatrésze miatt eléggé kicsire össze tudta húzni a testét, hogy a szűk nyílásokon és járatokon is átférjen.
A képzését követő években kitették szülőbolygójáról aminek még a nevét sem tudhatta (korábban meg nem érdekelte). Áthelyezték a rend egy másik bázisára, a galaxys egy másik részére. Erre azért volt szükség, hogy még véletlenül se tudjon bosszút állni azokon akik megkínozták majd elhajították. A következő éveket azzal töltötte, hogy pénzben is tetemesen visszafizette a segítséget. Viszont a rend nem kért sokat. Csak annak a másfélszeresét, amit ráköltöttek. Ezt követően elengedték a semleges területek egy bolygóján, hogy álljon saját lábra. Adományokat továbbra is el fognak fogadni tőle, illetve a meditációk során bármikor kapcsolatba léphetnek vele, de már nem kötelező az általa kereset kreditek 99%-át leadnia.  


Képességei: Több nyelven is beszél, kiemelkedő képességű I-we'ba'fi harcos. Ahova befér a feje, ott átfér. Rövid távon jó lövész. Erőhasználó, a következő képességekkel:
* Telekinézis 1
* Receptív-Projektív telepátia 1
* Meditáció
* Erőérzékelés
* Szabadulás 1
* Rövid idejü emlékezetnövelés
* Érzékszerv élesítés 2Szakértelmei: Siklókat, vadászgépeket és kis méretű űrhajókat jól vezet űrben és légkörben. Azonban nagyobb teherhajókkal már rosszul bánik légkörben. Közepesen jó hacker, közepes technikus. Remek akrobata.


Megjegyzések:Privát előtörténet értékelést kérek
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Ecaterina Empty Re: Ecaterina

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 03 Aug. 2017, 09:47

Elfogadva, adatlapot írj majd.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ecaterina 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ecaterina Empty Re: Ecaterina

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szomb. 05 Aug. 2017, 22:14

Adatlap:
Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások:

* Telekinézis 1
* Receptív-Projektív telepátia 1
* Meditáció
* Erőérzékelés
* Szabadulás 1
* Rövid idejü emlékezetnövelés
* Érzékszerv élesítés 2

Felszerelés:
- Kis sugárpisztoly 1
- 2 db egykezes teleszkópos kompozit bot 2x1

Kredit: 500

Különleges képességek: (opcionális, csak akkor írod, hogyha van ilyen, faji képesség is ide jön)

Pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 1
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Ecaterina Empty Re: Ecaterina

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.