Nekron A’Surr

Go down

Nekron A’Surr Empty Nekron A’Surr

Témanyitás by Nekron Vas. 17 Dec. 2017, 22:49

Név: Nekron A’Surr
Egyéb név: Csillagvihar
Faj: zabrak
Nem:
Jellem: magabiztos, büszke, kitartó, kalandvágyó
Születési helye és idő: Iridonia, ME 20
Kor: 23 év
Család: Naokar A’Surr (fivér), Nimare A’Surr (nővér)
Foglalkozás/kaszt: kalandor
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 53 kg
Szeme színe: hófehér
Haja színe: fekete (festett)
Bőre színe: hófehér
Különleges ismertetőjel:
egy veleszületett pigment-rendellenességnek köszönhetően szervezete egyáltalán nem termel festékanyagot, így bőre (és szeme is) teljes egészében hófehér
Egészségi állapot/ betegségek:
egészséges, de a közvetlen napfényre fokozottan érzékeny, ezen kívül egy második szívvel is rendelkezik (faji sajátság)

Életrajza:

Két idősebb testvére mellett akkor sem lett volna könnyű dolga gyerekként, ha nincs a veleszületett rendellenessége. Így azonban sokkal jobban igyekezett megfelelni minden kihívásnak és rendkívül bosszantotta, ha állapota miatt másként kezelték mint a többieket.
A szokásokhoz híven ő is fiatalon kezdte a zabrak harcművészet tanulását, de a látványos formagyakorlatok sokkal jobban szórakoztatták mint a tényleges küzdelem. Hamar kiderült, hogy jó érzéke van az akrobatikához. Ám mivel a gyerekek által tanult elemek csak a legalapvetőbb fogásokat tartalmazták, ezért többször előfordult hogy Nekron elszökött otthonról és felnőtteknek rendezett küzdelmekre lógott be, csak azért, hogy új mozdulatkombinációkat figyelhessen meg.
Első űrutazása csupán a szülőbolygója körül keringő egyik állomásig vezetett, mégis meghatározó élmény volt számára. Éppen itt “horgonyzott” ugyanis az I’nqanawa névre keresztelt, legendás hírű szórakoztató hajó. A hatalmas jármű nagyobb volt mint maga az állomás, ezért szokatlan látványt nyújtottak így összekapcsolódva. Testvéreivel egy egész napot tölthettek a hajón, Nekron viszont hamar külön vált tőlük és néhány sikertelen próbálkozás után végül is bejutott az arénába, ahol éppen Koa’raqs mérkőzéseket játszottak. A Koa’raqs egy olyan küzdősport forma, ahol kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a minél látványosabb elemekre (leginkább valahogy a pankráció, a balett és a ketrecharc keverékére emlékeztet). Bár egy meccset sem tudott végignézni mielőtt a biztonságiak visszakísérték a kiskorúak részlegébe, de amit látott az így is lenyűgözte.
Évekkel később azzal a céllal tért vissza a hajóra, hogy munkát szerezzen és így az egyre hevesebb családi viszályoktól is távolabb kerülhessen. Mivel azonban még mindig kiskorú volt, ezért először elutasították. Erre válaszul indulás előtt visszalopakodott a fedélzetre és potyautasként elrejtőzve csatlakozott a társulathoz. Tettére hamar fény derült, de elszántsága és szokatlan kinézete végül felkeltette az egyik szervező figyelmét. Eleinte kisebb, jelentéktelen feladatokat bíztak rá, de kitartása végül meghozta gyümölcsét és szépen lassan egyre feljebb tornázta magát. Évekkel később már mint hivatásos Koa’raqs  játékos lépett fel.
Ehhez viszont először is meg kellett tanuljon bánni a mérkőzéseken használt elsődleges fegyverrel, vagyis a “sokk-bottal”. Ezen kívül, hogy a küzdelmeket még különlegesebbé tegyék, minden játékos rendelkezett egy saját, csak rá jellemző fegyverrel és egy kifejezetten ehhez illő harcmodorral. Nekronnak egy chakram szerű, kör alakú dobófegyver jutott, ami alapvetően nem volt halálos, viszont színes izzása rendkívül látványossá tette használat közben. Bekapcsolt állapotban az összes, a játék során használt energiafegyver eszméletvesztést és csúnyább égési sérüléseket okozhatott mindenkinek aki nem rendelkezett megfelelő védőfelszereléssel. Ezért a viadalok résztvevői speciális öltözéket viseltek, ami elnyelte a fegyverek által kibocsátott energiát, és a játékosokat is segített megkülönböztetni egymástól.
Nekron a ”Csillagvihar” művésznevet kapta és szép sikereket ért el az arénában, amíg meg nem történt a baj.
A Koa’raqs meccsek nem azért voltak csak felnőttek számára látogathatók mert erőszakosak voltak, hanem mert a közönség tagjai előszeretettel kötöttek (legális és kevésbé tisztességes) fogadásokat a győztesre. Minden mérkőzés során valóságos vagyonok cseréltek gazdát, és a nézők között nem ritkán véresebb összecsapások törtek ki mint az arénában. Mindig akadtak, akik meg akartak vesztegetni játékosokat és ha ez nem sikerült néha attól sem riadtak vissza, hogy a saját kezükbe vegyék a dolgokat.
Így történt, hogy egy fontosabb meccs előtt valaki megpiszkálta Nekron vértjét és ezért Csillagvihar alul maradt egy sokkal esélytelenebbnek tartott ellenféllel szemben. Bár utólag a szervezők és a játékosok is elhitték, hogy szabotázsról, nem pedig vesztegetésről volt szó, a közönség már nem volt ennyire belátó. Ha egy játékosnál akár csak felmerült a "bundagyanú", akkor azonnal drasztikusan csökkent a vele kapcsolatos fogadások száma és értéke, ez pedig a szervezők számára nem volt kifizetődő.
Nekron két lehetőség közül választhatott: vagy új nevet, fegyvert és külsőt kap és elkezdi ismét az elejéről végigjárni a ranglétrát, vagy bizonytalan ideig kényszerpihenőt tart.
Végül a pihenő mellett döntött, de felszerelését is magával vitte, hogy a szünet alatt is “gyakorolhasson”.
Első gondolata az volt, hogy felkutatja azt a szemetet aki felelős a vértjének megrongálásáért, de alvilági kapcsolatok híján ezzel nem járt sok sikerrel. Anyagi gondjai ugyan nem voltak, hiszen az arénában kapott fizetésének egy részét félre tette, de néhány nap “pihenés” után halálosan unatkozni kezdett.
Épp egy bárban iszogatva próbálta kitalálni mihez is kezdjen, amikor hangos morgásra lett figyelmes. A hang irányába fordulva még látta amint egy farkasszerű vonásokkal rendelkező humanoid felborít egy asztalt, majd lőni kezd valakire aki pillanatokkal később viszonozza a tüzet. Többen segítségért kiáltottak, a csapos pedig az üvöltötte “Állítsátok meg!”, ami valószínűleg a biztonságiaknak szólt. A shistavanen férfi azonban nem nyújtott könnyű célpontot rögtönzött fedezéke mögött. Nekron ösztönösen aktiválta dobófegyverét, miközben hálát adott azért, hogy védőfelszerelését is viseli, hiszen különben fegyver azonnal kiütötte volna amint hozzáért. A fényesen izzó korongot gyakorlott mozdulattal elhajította, de nem közvetlenül a lövöldöző férfi irányába. A fegyver előbb szikrázva megpattant két falon, majd hátba találta a shistavanent aki rögtön elterült a földön. Nekron kissé elfintorodott, mert eredetileg úgy tervezte, hogy fegyvere a harmadik falon is megpattan, de a férfi közben elmozdult a helyéről. A végeredmény szempontjából ez persze egyáltalán nem számított, de a lány ösztönösen a látványosabb megoldást szerette volna kivitelezni. Körülnézett, majd miután látta, hogy senki nem akarja folytatni a tűzharcot, nyugodtan elsétált a fegyveréért. Szinte azonnal mellette termett egy hatalmas talz, kezében füstölgő sugárvetővel és négy szemével bizalmatlanul méregetni kezdte.
- Fejvadász? - kérdezte reszelős hangján.
Nekron tagadólag megrázta fejét miközben kikapcsolta és elrakta fegyverét.
- Helyes! Akkor a fejpénz az enyém. - közölte a talz, majd könnyedén vállára kapta az eszméletlen shistavanent és már indult is kifelé.
- Kösz a segítséget! Jövök eggyel. Ha valaha fejvadászra lenne szükséged, keresd Bij Viltast! - tette még hozzá távozóban.
Nekron biccentett, majd elgondolkodva visszatért italához.
~ Fejvadászat? Egész szórakoztató munkának tűnik…


Képességei:
• Fájdalomtűrő képessége nagyon magas (faji sajátság)
• Erőérzékeny
• Egy második szívvel is rendelkezik (faji sajátság)

Szakértelmei:
kimagasló közelharci és akrobatikus tudással rendelkezik


A hozzászólást Nekron összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Dec. 2017, 19:07-kor.
Nekron
Nekron
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 2
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Dec. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nekron A’Surr Empty Re: Nekron A’Surr

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 18 Dec. 2017, 15:19

Elfogadva.
Amit említettem priviben is, 2 szíve van zabrakként a karakternek, ezt még írd fel nyugodtan.
Egy adatlapot írj és utána hess játszani Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nekron A’Surr 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nekron A’Surr Empty Re: Nekron A’Surr

Témanyitás by Nekron Csüt. 21 Dec. 2017, 16:49

Adatlap:
Szint: 1.

Erő alkalmazások:

Felszerelés:

“Sokk-bot” – 3 pont
Állítható hosszúságú elektro-bot. Zárt állapotban nagyjából 30 cm, kinyitva maximum 180 cm hosszú.
(Fénykard álló?)

Nekron A’Surr 263_weapon04


Elektro-gyűrű (chakram) – 5 pont
Energia alapú dobófegyver. Használata speciális védőöltözetet igényel, mivel aktív állapotban mindenre veszélyes amihez hozzáér.
A gyűrű képes automatikusan visszatérni gazdájához amennyiben az öltözet megfelelő jeladókkal rendelkezik. (Fénykard álló.)

Nekron A’Surr 798_weapon01


Könnyű Koa’raqs vért – 2 pont
Egész testet befedő könnyű védőöltözet, beépített jeladókkal az elektro-gyűrűhöz.

Nekron A’Surr 572_outfit2
Kredit: 500

Különleges képességek:
• Fájdalomtűrő képessége nagyon magas (faji sajátság)
• Erőérzékeny
• Egy második szívvel is rendelkezik (faji sajátság)

Pontok: 10
Elhasznált: 10
Maradt: 0
Nekron
Nekron
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 2
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Dec. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nekron A’Surr Empty Re: Nekron A’Surr

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.