Belta Resa

Go down

Belta Resa Empty Belta Resa

Témanyitás by Lanka Raved Hock Hétf. 19 Márc. 2018, 16:44

Belta Resa Zonalu10

Név: Belta Resa
Egyéb név(i): BR
Faj: Vultan
Nem:
Jellem: az élet és a természet szent, minden más jó pénzért eladható, üzletben se barátság, se törvények nincsenek
Születési helye és idő: ME 28, Vulta
Kor: 31
Család: nagyapa, nagybácsi
Foglalkozás/kaszt: mechanikus/kereskedő
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe:fakószürke
Haja színe:narancssárga
Bőre színe:tojáshéj
Különleges ismertetőjel: fején csontkinövések vannak, a frizurájával próbálja takarni
Egészségi állapot/ betegségek:egészséges

Életrajza:
A középső területek, de talán azon belül is leginkább a bolygójuknak helyt adó Altreyis rendszer egyik legfontosabb ipari komplexuma volt mindig is a Greff-Timms Industrial. A Resa család ennek a cégnek volt generációk óta az egyik alvállalkozója, mely a komolyabb gyártósort nem igénylő alkatrészek és kisebb kézi lőfegyverek license alapú gyártására és garanciális javítására szakosodott. E mellett a könnyebb testpáncélok és azok kiegészítőinek javítását vállalták időnként. Ezekre a könnyebb hadifelszerelésekre békeidőben is kereslet volt, mind a komolyabb védelemmel nem rendelkező kereskedelmi társaságok, mind az alvilági csempészek, mind a kisköltségvetésű bolygók véderői részéről. Tehát mindazok részéről, akikkel a GTI-nek presztízsveszteség lett volna közvetlenül tárgyalni, mégis igényt tartott a creditjeikre. A közvetítő és bedolgozó alvállalkozók egész rendszerét hozták létre rendszer szerte és ez működött évtizedeken, egyes jó emlékezettel megáldott családok szerint egyenesen évszázadok, ha nem évezredek óta, hisz a GTI a környék megélhetését biztosította időtlen idők óta.
A Resa családban hagyománynak számított, hogy mindenki elvégzi a műszaki egyetem hadmérnöki és gépészmérnöki képzéseit és néhány évet áthallgat a közgazdaságtani egyetemen is, hogy utána a GTI-vel kötött szerződés értelmében a morzsákon marakodjon a többi fegyvergyártó családdal. Fajuk közös tulajdonsága volt a technológia iránti rajongás, így senki nem nézett ferde szemmel, hogy még a kislányok is inkább játszottak csavarhúzóval, babázás helyett.
Azonban a békének, mint minden jónak is vége szakadt egyszer és elkezdődtek a hosszú háborús évek. Mint a hadikapacitás kulcsszereplőinek, a fegyvergyárosoknak nem kellett bevonulniuk. Sok köztársasági bolygónak nem is volt saját hadserege, csak valamiféle rendőrsége. A Vulta minden lakója folytatta korábbi tevékenységét, csak most a mezőgazdasági gépek a korábbinál is hátrébb szorultak a fegyverekkel szemben.
Belta nagyszülei, nőtlen nagybátyja, a szülei, két idősebb bátyja szintén a megnőtt háborús igények kiszolgálására rendezkedett be, így evidensnek tűnt, hogy az egyetem elvégzése után ő is a családi vállalkozásban kezdjen dolgozni. Maradék alkatrészekből összeszerelt magának egy saját könnyű harci vértet, háti rakétát és egy egykezes sugárpisztolyt és némi szabadidejében azt játszotta, hogy mandalori fejvadász, aki a gonosz sithekre vadászik a galaxis peremvidékén. Szülei szerint idegeit megviselte az állandó stressz, amit a köztársasági inspektorok és a GTI osztályvezetői rendszeres látogatása és sürgetése okozott.
A fegyverszüneti megállapodások előtt fél évvel, egy birodalmi flotta áttörte a köztársasági védvonalat és behatolva az Altreyis rendszerbe bombatámadást intézett a fegyvergyárak ellen. Egy droid zászlóalj felszínre szállt a Vultán és megkísérelt behatolni a zsoldosok által őrzött GTI épületbe, nagy valószínűség szerint, hogy vagy fegyvereket zsákmányoljon vagy tönkretegye a gyártósorokat. Még valószínűbb, hogy is-is. A felszíni harcokban több rakétatámadás érte a Resa család műhelyét és lakóházát is. Belta nagyanyja és mindkét szülője ottmaradt a romok alatt, ám nagyapja, nagybátyja és ő maga sikeresen túlélte a támadást, bár nagybátyja elvesztette jobb karját, az ezt pótló műkar beültetés meg nem érte el a kívánt hatást, így a családi vállalkozás vezetése Beltára maradt.
A fegyverszünet aláírása és a romok eltakarítása után a fegyvereladásokból befolyt profitból újjáépítette a műhelyt és egy újabb emeletet épített az épületre, amit divatos lakásnak rendezett be. Továbbá újjáépítette megsemmisült „mandalori fejvadász” felszerelését, amit a támadás hatására elkezdett megtanulni használni is.
Bár a droidkatonákkal szemben semmi esélye, a családi üzem segítségével gyárthat fegyvereket azok számára, akiknek van.
MU3-ban a Resa család családi üzeme újra a GTI-hálózat szerves része, könnyűvérteket, olcsó páncél kiegészítőket és egykezes fegyvereket gyárt és generáljavít.
Mottó: „Ami nálunk nem beszerezhető, az illegális. Gyere vissza holnap és fizess kétszer ennyit.”

Képességei: Fején lévő kinövések védik a koponyáját a fizikai erőhatásokról és betegségektől. Fejlett az intelligenciája, ért a technikához. Könnyen felismerhető egyedi kinövései miatt.

Szakértelmei: Könyvelés, üzletvezetés; mechanikus szerkezetek javítása, értékesítése, beszerzése; egykezes sugárpisztolyok használata, gyártása, beszerzése és értékesítése


Megjegyzések:5 pontos üzlet és műhely a Vultán, 10.000 credit bevétel /hó, könnyű harci páncél + háti rakéta, egykezes sugárpisztoly (5+4+1 pont/10 szétosztva, maradt 500 credit)


A hozzászólást Lanka Raved Hock összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Márc. 2018, 22:01-kor.
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Belta Resa Empty Re: Belta Resa

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 19 Márc. 2018, 19:50

Elfogadva, adatlapot még írj és az nem 1000 credit/hó, hanem 10.000 Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belta Resa 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Belta Resa Empty Re: Belta Resa

Témanyitás by Lanka Raved Hock Szer. 21 Márc. 2018, 22:01

Adatlap:
Szint: 1
Pont: 10


Felszerelés: könnyű harci páncél + háti rakéta 3+1
egykezes sugárpisztoly 1
üzlet és műhely a Vultán 5 kredit

Kredit: 500

Különleges képességek: Fején lévő kinövések védik a koponyáját a fizikai erőhatásokról és betegségektől. Fejlett az intelligenciája, ért a technikához. Könnyen felismerhető egyedi kinövései miatt.

Pontok: 10
Elhasznált: 10
Maradt: 0
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Belta Resa Empty Re: Belta Resa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.