Ashley Godwin

Go down

Ashley Godwin Empty Ashley Godwin

Témanyitás by Ashley Godwin on Pént. 01 Jún. 2018, 14:24

Adatok:

Ashley Godwin Elisa2f_by_neoartcore-d8z8630

Név: Dr. Ashley Sarah Godwin
Egyéb név(i): Dr. Godwin, Ash
Faj: Szuperhumán (Zseni - Mágiaérzékeny)
Nem:
Jellem: Minden-barát
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: London, 2001. 09. 14.
Kor: 27
Család: Salem, a macska
Foglalkozás: Régebben archeológus, de jelenleg énekes és modell.
Testmagassága: 168 cm
Testsúlya: 52 kg
Szeme színe: Smaragdzöld
Haja színe: Sötétvörös
Bőre színe: Világos bézs
Különleges ismertetőjel: A bal oldalán van egy nagyobb tetoválás.
Egészségi állapot / betegségek: Egészséges

Életrajza:

Anglia, London – 2001.
A negyven éves boszorkány nem hitte volna, hogy lesz még valaha gyermeke, azonban a későn megtalált szerelem mégis gyümölcsöt hozott, így tovább örökíthette tudását a megszületett lányán. Az édesapa viszonylag hamar elhunyt a kislány születése után szívrohamban, így a kis Ashley sohasem ismerhette meg őt. Az anyát bár lesújtotta a veszteség, mégsem roppant össze, hiszen tudta, hogy az ő feladata nem más, mint a lányának felnevelése a legjobb tudása szerint. Mivel nagyon erős és tehetséges mágiahasználó volt, így minden bűbájával és varázslatával védte a csöppséget, persze a védelmet túlzásba nem vitte, mert az a gyermek számára sem lett volna jó a későbbiekben.

Anglia, London – 2007.
Idővel kialakulni látszott a leányzó személyisége, mely teljes mértékben az édesanyja fiatalabb személyiségét tükrözte vissza. Már kezdetektől fogva bátor volt, nyitott az ismeretlen felé és vadóc jellemmel rendelkezett a maga módján. Mindig kiállt a saját igazáért és az iskolában is, ha összetűzésről volt szó, biztosan ő került ki győztesként. Az agresszívabb fiúgyermekek ellen az öklét sem félt használni, amiért természetesen jó adag fejmosást kapott mindig a tanároktól és az édesanyjától, de ezt ennek ellenére sohasem tudta kinőni. Tehetsége hamar megmutatkozott a humán tantárgyak irányába, hiszen viszonylag elég gyorsan elsajátította az olvasás és az írás készségét és onnantól kezdve csak úgy falta a könyveket minden témában. Később az irodalom, a nyelvtan, a történelem, a földrajz és az idegen nyelvek voltak azok a tantárgyak, melyekből hibátlan volt, és melyeket szenvedéllyel tudott tanulni. Édesapja származásának köszönhetően már ebben a korban is szorgalmasan tanulta a német nyelvet.

Anglia, London – 2016.
Az iskolát kitűnően elvégezte, az utolsó két tanévet sikerült egy év alatt letennie. Be is adta a jelentkezését egy egyetemre, ugyanis archeológus szeretett volna lenni. A világ ekkor már nagyban éreztette, hogy veszélyes időszak következik az egész Föld számára, így az édesanya úgy döntött eljött az ideje annak, hogy Ashley a mágiahasználatot is el kezdje tanulni. Az egyetem előtt sikeresen megtanította neki a boszorkányság alapjait, valamint felébresztette a lány erejét is. Mivel már kiskorától kezdve tisztában volt a származásával, így nem érte nagy meglepetésként, hogy mikre képes, azonban így, hogy közelebbről megismerte a mágiát, nem tudta már elengedni, tanulmányai mellett – amennyiben ideje engedte – rendszeresen foglalkozott a tudásának fejlesztésével.

Anglia, London – 2017.
Az egyetemet sikeresen megkezdte, azonban az édesanya által várt korszak korábban elérkezett, mint hitték. A lány rettegésben élt, hogy nem fogja tudni teljesen befejezni a tanulmányait, de reménykedett benne, hogy nem így lesz. A New York-i híreket és az Ezüst Utazó érkezését hallván egyre biztosabb volt abban, hogy a veszély egyszer majd őket is eléri.

Anglia, London – 2018.
A SHIELD, Charles Xavier és az Ezüst Utazó elvesztése után a rettegés csak fokozódott a két boszorkány életében. Ashley egyre kevesebb órára járt be, ahogyan tehette inkább levelezőre tette át tanulmányait. Édesanyja is sokkal nyugodtabb volt akkor, amikor a lánya a védőpajzsokkal védett lakásban ücsörgött és nem a veszélyes utcákon kóborolt. Természetesen nem arról volt szó, hogy nem hagyták el az otthonukat, csak sokkal körültekintőbbek és paranoiásabbak lettek úgymond. Ez persze inkább az anyára volt igaz, semmint a lányára.

Anglia, London – 2019.
A félelem beigazolódott, hatalmas veszteség érte a Földet a Bukás után. Ashley és az édesanyja több ismerősüket és rokonukat vesztették el a katasztrófák következtében. Sértetlenségüket csak a hatalmas defenzív mágiának köszönhették, mellyel az édesanya a családi fészket védte. Ebben az időszakban egyáltalán nem hagyták el a házat, a korábban felhalmozott élelmiszerből éltek, melyet a pincében tároltak.

Anglia, London – 2021.
A készletek elfogytak, így el kellett hagyniuk az otthont, ám ezt csak rövid időkre tették. Ashley az otthon töltött idő alatt megkezdte az első varázslatainak tanulását. Elsőként a metamorf mágiába szeretett bele, melynek egy kis részét – konkrétan egy varázsigét - sok gyakorlás árán sikeresen elsajátított. Később a káoszmágiába is belekóstolt a leányzó, melynek következtében képes lett boszorkánycsapást létrehozni. Úgy érezte ezzel már egy fokkal nagyobb önvédelemre képes, ha esetleg elfajulna a helyzet. A harmadik világháború még inkább fokozta a negatív hangulatot, azonban a két nő próbálta tartani egymásban a lelket. Mivel a kis boszorkány úgy érezte, hogy már tud magára vigyázni, így bátrabban hagyta el a védelmet nyújtó pajzsokat – édesanyja tudta nélkül – hiszen vadóc természete nem hagyta, hogy csak egy helyben ücsörögjön. Emiatt is történt az a baleset, amikor bevetettek Londonon egy biológiai fegyvert, melynek következtében egy kisebb kerületnyi ember – akik a szabad levegőn voltak – meghaltak. Ashley szervezete a belélegzett gázra azonban teljesen máshogyan reagált, így sikeresen túlélte a támadást. Későbbi hatásait ekkor még nem sejtette. Édesanyja az eset után még szigorúbban vette a védelmét.

Anglia, London – 2022.
Az állapotok varázsütésszerűen javulni kezdtek, hiszen a többmilliárd ember, akik elhunytak a Bukás következtében, visszatértek. A SHIELD is sikeresen megállította a harmadik világháborút, így a Godwin család is egyre jobban érezni kezdte, hogy végre véget ér ez a rémálom. A helyzetek enyhülésének következtében Ashley sikeresen folytatni tudta a tanulmányait, az otthon eltöltött tanulási időnek köszönhetően sokkal gyorsabban haladva, mint ezelőtt.

Anglia, London – 2024.
Az egyetemet sikeresen elvégezte, e mellett a latin és az ógörög nyelvet is magas szinten elsajátította. A későbbi években még a doktorátusát is sikeresen megszerezte, így végre úgy érezhette, hogy elkezdhet élni. Ebben az évben vesztette el édesanyját is, aki egy betegségben elhunyt. A veszteséget nem tudta másként feldolgozni, minthogy elhagyta a szülővárosát és világot kezdett látni. Régészeti ásatásokon vett részt, ám eközben próbálta kerülni az olyan területeket, ahol veszélyes lenne maradnia – ez alatt főként Amerikát, New Yorkot értette -. Az archeológus évei alatt sikeresen elsajátította a spanyol és a francia nyelvet, ugyanis főként ilyen nyelvű területeken dolgozott. A sok utazásnak köszönhetően a jogosítványát is meg kellett szereznie, ugyanis így nagyban könnyíthetett a leletek szállításának módszerein.

USA, New York - 2027.
Később az archeológus és a boszorkány életét szerette volna hanyagolni. Több éves gondolkodás után végül arra jutott, hogy azt a sok évet, amelyet elvett tőle a világ, talán semmilyen formában nem kaphatja vissza. Nem akarta tovább pazarolni az éveit, így elutazott arra a helyre, mely a legnagyobb félelme volt egész életében. New York az évek során temérdek veszélyes eseményen esett át, azonban a HYDRA bukása után úgy érezte, hogy már nincs mitől tartania. Szórakozni akart és a szórakozásból megélni. Egy tehetségkutató versenyre nevezett be, ahol miután megmutatta énekhangját nem kellett sokáig várnia, hogy befusson. Hamar feltörte magát a toplistákon, így az énekes karrier lett az, amiben jól érezhette magát. Természetesen személyiségéből adódóan kihasznált minden lehetőséget mely elé került, így alkalmi modell munkákat is vállalt, valamint ott mutatta meg a tehetségét, ahol csak lehet. Mivel így nagyobb figyelmet kapott az élete, mint egy átlagemberé, így járni kezdett önvédelmi oktatásokra is. Elsősorban az ökölvívást próbálta elsajátítani, de a későbbi időkben megtetszett neki a késhasználat is. Mivel az USA-ban lakik, így szinte „kötelezően” el kellett sajátítania a lőfegyverhasználatot is, bár tudása egyenlőre csak a pisztolyokra terjed ki.

Képességei: Egy baleset következtében valószínűleg a harmincas korosztályba lépve a biológiai öregedése megáll. Ettől függetlenül viszont nem sebezhetetlen, tehát bármi megölheti.
Mágiák:
Káoszmágia – Boszorkánycsapás (részmágia): Képes kézjelek segítségével energiagömbök megidézésére, amik rövidzárlatot okozhatnak, falakat tudnak leomlasztani, tüzet képesek okozni, molekulaátrendező berendezéseket zavarni, fémek hirtelen megolvadását okozni, szétoszlatni energiamezőket, mozgó tárgyakat eltéríteni.
Metamorf mágia – Alakváltás (részmágia): Egy egyszerű kézjel segítségével képes kis mértékben megváltoztatni a küllemét. Ebbe a hajszínének, hosszának vagy formájának; szemszínének és alakjának; bőrszínének; és apróbb vonásainak megváltoztatása tartozik bele. Nem képes a magasságán, a súlyán vagy a nemén változtatni, ahogyan tökéletes másolatot sem képes létrehozni még egy hozzá hasonló személyről sem. Az alaknak, amit felvesz, mindenképpen emberinek kell lennie, így semmilyen extra testrész vagy elváltozás felvételére nem képes. Sebhelyek, valamint tetoválások lemásolására sem képes. A fizikai adottságaira sem hat a varázsige, így igazából csak egy magához hasonló, de mégis más küllemet képes így előidézni. A hatóideje 3-4 kör, lejártakor mindig meg kell újítania.

Szakértelmei: Anyanyelvi szinten beszéli az angolt és a németet, valamint egész jól megy neki a spanyol és a francia is. A holtnyelvek közül a latin és az ógörög nyelvet sajátította el az egyetemen. Van jogosítványa autóra és motorra. Közelharcban az ökölvívási tudására hagyatkozik, azonban remekül használja a késeket, rövidtőröket egyaránt. Távharcban ugyancsak gyakran folyamodik ehhez a két fegyvertípushoz, azonban a pisztolyokhoz is konyít. Jogosítványából kifolyólag ért egy bizonyos szintű elsősegélyhez. Áthatóan ismeri a történelmet, a vallásokat és a mitológiákat. Tehetséges énekes és táncos, valamint az alapvető háztartási tevékenységekben is ügyes kezű. A boszorkányságban is nagy jártasságot szerzett, így ért egy alapszintű alkímiához, valamint egy-két varázslás nélküli boszorkánypraktika is van a zsebében pl.: tarot vetés, varázstárgyak használata.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: Zsenisége mágiahasználatra van, később szeretnék vele feltalálni mágikus dolgokat. 3 kreditet költök rá és mostantól őt szeretném főkarakternek!


A hozzászólást Ashley Godwin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 01 Jún. 2018, 17:59-kor.

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Ashley Godwin Empty Re: Ashley Godwin

Témanyitás by Ashley Godwin on Pént. 01 Jún. 2018, 17:43

Adatlap:

Név: Dr. Ashley Godwin
Lakás/Létesítmény: Charmed Records
NJK: Raven Brightmore (NJK), Gwendolyn Brightmore (X-diák)
Foglalkozás: Énekes, Modell (Művész)
Munkahely: Charmed Records
Pénz: 1300 $
Bevétel/hét: 31.000 $
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Charmed Records
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Összes kredit: 12,5

Felhasznált kreditek: 12

- Raven asgardi mágiaérzékenység: - 5 kredit
- Levegőmágia: 1. szint; - 1 kredit
- Ashley Godwin főkarakter létrehozása: - 3 kredit
- Charmed Records (3 kredites stúdió): - 3 kredit

Fennmaradó kreditek: 0,5

- Szintekből járó kreditek: + 6 kredit
- Bannerverseny: + 2 kredit
- XMR-wikipédia szerkesztéséért és a hiányok pótlásáért: + 3 kredit
- Születésnapi "akció": + 1,5 kredit


A hozzászólást Ashley Godwin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 10 Jún. 2018, 01:23-kor.

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Ashley Godwin Empty Re: Ashley Godwin

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 02 Jún. 2018, 11:31

Elfogadva, 1300$ kezdőtőkéd van.
Még annyi kérésem van, hogy az adatlapba írd bele, hogy mire kölötted a 9 kreditet, meg pl az NJK-nál Raven sincs feltűntetve.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ashley Godwin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ashley Godwin Empty Re: Ashley Godwin

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:14

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Ashley Godwin Empty Re: Ashley Godwin

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 09 Jún. 2018, 10:53

A kvízen elért eredményedért a következőket kapod. Ha találsz egy JK-t (nem staff JK-ja, hanem sima mezei játékos), aki hajlandó megtanítani a karakternek a mágiaérzékelést, akkor harmadolódik az idő (természetesen ezt rendesen úgy kell kijátszani, hogy ő tanítja 30 napon keresztül a karaternek).

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Ashley Godwin Empty Re: Ashley Godwin

Témanyitás by Ashley Godwin on Vas. 10 Jún. 2018, 01:20

A szintlépésnek köszönhetően kapok +2 kreditet, így meg tudom venni Ashleynek a 3 kredites stúdiót.

"Művészek
- Zenészek, fotóművészek, táncosok és ehhez hasonló foglalkozást űzők. Nekik eddig nem volt rendszerük, de alapból kapnak a fizetésük mellé heti +1000 dollárt, mintegy támogatásként, amit adakozóktól, vagy menedzsertől kapnak
- 1 kreditért vehetnek kisebb művésztermet (akár lakásnak is megfelelhet) és ekkor kiállításokat, előadásokat is tudnak tartani, ezen esetben minden héten +10.000 dollárt kapnak az alap 1000 dolláros támogatáson felül bevétleként
- 3 kreditért már saját múzeumuk, kiállítótermük, vagy hangversenycsarnokuk lehet és itt ekkor heti 30.000 dollárt kapnak."

Innentől kezdve tehát a heti bevétele Ashleynek 31.000 dollár, a vásárlás után pedig maradt 0,5 kredit.

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Ashley Godwin Empty Re: Ashley Godwin

Témanyitás by Ashley Godwin on Szomb. 25 Aug. 2018, 12:01

Ashley menedzsere szerint a jó alak fenntartásához nem elég a folyamatos edzés és a diéta, szereznie kellett a zenén kívül egy olyan hobbit, amit nem csak élvezettel csinál, de még meg is mozgatja a testét.
Emiatt újra elkezdte gyakorolni a fegyverhasználatot, persze nem a laza egy helyben lövöldözést - csak addig, amíg visszaszokott a használatához -, hanem az intenzívebb mozgás-futás-ugrás közbeni pisztolyhasználatot. Ehhez később hozzájöttek a dobókések és a wakizashi is, melyet szintén rendszeres edzésként kezdett gyakorolni.
Ezekre a feladatokra külön edzőket/tanítókat fogadott fel, ennek köszönhetően már lassan három hónapja sikeresen fejlődik ezeken a területeken is. A fegyvereken kívül meglepte magát egy új motorral is, hiszen már nagyon régi álma megvenni egy igazán jó vasat, elvégre a jogosítványa már régóta megvan. Sajnos szabadideje egyelőre a sok koncert, albumkészítés és edzés mellett nincs.
A csodálatos szetthez elengedhetetlen volt egy fekete piacról beszerzett ellenálló, speciális öltözék is, ugyanis ezzel valamiért olyan szuperhősként érezte magát. Gyakran megfordul a fejében, hogyha tényleg jól tudna harcolni és a mágiahasználatban is profibb lenne, tehetne valamit az emberiségért, mint a hősök és az ügynökök.
Persze ehhez nem csak, hogy jelenleg ideje sincs, de még a mágikus képességei is messze a kezdőkét súrolják, így egyelőre a különleges öltözék a szekrényben pihen, de talán egyszer eljön az idő, hogy majd felvegye.
A fizetésének megemelkedésével együtt megengedhette magának az újabb márkás ruhákat, valamint a legújabb piacra dobott mobiltelefonokat is, így hamar szerzett is be magának mindenből, amiből csak nem szégyellte.
Az új album kiadása hamarosan elérkezik, utána valamivel jobban fellélegezhet. Talán a koncertturné után vesz ki egy rövid szabadságot, mert egyre jobban bánja, hogy nem jut ideje fejleszteni a metamorf-, és a káoszmágiáját. Még a mágiaérzékeléshez sem találta meg a megfelelő tanárt, ha a lehetőségek úgy hozzák, bepróbálkozhat még egyszer az egyetemi tanárnál, vagy kereshet valaki mást. Ez még a jövő zenéje.

- Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló) 5000$
- Versenymotor - Suzuki GSX1300R 50000$
- Desert Eagle Mark XIX - Félautomata pisztoly 750$
- Wakizashi 2 db 2*100=200$
- Dobótőrök - 2 db 2*30=60$

- Márkás ruhák (farmerek, ingek, pólók, pulóverek stb.) 100*100=10000$
- Márkás alkalmi ruhák (öltönyök, blúzok stb.) 800*20=16000$
- Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$

Pénz: 341.000$
Levonás: 82.710$
Maradt: 258.290$

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Ashley Godwin Empty Re: Ashley Godwin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.